Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το ζητούμενο είναι να ξέρεις, όντως, ποιός είναι ο κυνηγός και ποιός το θήραμα... :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.pordum.com/blog/wp-content/uploads/2014/06/Euro-eye.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

;D ;D ;D

Αν και γέλασα με το παραπάνω,νομίζω ότι ο αρχηγός μόνο θύμα δεν είναι τελικά.

Ένας μέσος 50άρης που παίρνει καλό μισθό σε μια δυτική χώρα,τον επενδύει με υπεραξία σε ανατολικές χώρες και (ειδικά σε αυτό το ταξίδι) σε πολύ καλά τεμάχια.

Αν πας στη Γερμανία να γαμήσεις την τύπισσα με το 100ευρω,θες χαλαρά 300 ευρώ.
Οπότε ο αρχηγός,αν δεν κάνει τίποτα τραγικά να χρεώνει κάρτες για πουτανογαμήσια,
τελικά πηδάει σε ποιότητα και ποσότητα με ένα αρκετά μικρό αναλογικά κόστος.

Εγώ ξαναλέω..
Αν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα πίσω από τις διπλές τανάλιες και τα παραγάδια,αρκετά από αυτά που γράφει έχουν νόημα και είναι εφαρμόσιμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
:grin: :grin: :grin:

Αν και γέλασα με το παραπάνω,νομίζω ότι ο αρχηγός μόνο θύμα δεν είναι τελικά.

Ένας μέσος 50άρης που παίρνει καλό μισθό σε μια δυτική χώρα,τον επενδύει με υπεραξία σε ανατολικές χώρες και (ειδικά σε αυτό το ταξίδι) σε πολύ καλά τεμάχια.

Αν πας στη Γερμανία να γαμήσεις την τύπισσα με το 100ευρω,θες χαλαρά 300 ευρώ.
Οπότε ο αρχηγός,αν δεν κάνει τίποτα τραγικά να χρεώνει κάρτες για πουτανογαμήσια,
τελικά πηδάει σε ποιότητα και ποσότητα με ένα αρκετά μικρό αναλογικά κόστος.

Εγώ ξαναλέω..
Αν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα πίσω από τις διπλές τανάλιες και τα παραγάδια,αρκετά από αυτά που γράφει έχουν νόημα και είναι εφαρμόσιμα.

Εννοείται ρε 'σύ. Χαβαλέ κάνουμε και μακάρι ο άρχοντας να έχει υγεία και χρήμα για να περνάει καλά ο άνθρωπος,
και στα 60 και στα 70 του. Δεν πείραξε κανέναν και θα συμφωνήσω ότι κατά καιρούς, έστω και μέσα από έναν ωκεανό
υπερβολών, έχει γράψει και σωστά πράγματα.  :hi:

Επισκέπτης
εχει πει τι δουλεια κανει στη Γερμανια και χαλαει τοσα για πουτανες και ταξιδια καθε τρεις και λιγο?
Για υπαλληλος των 1500 ευρω δεν μου κανει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η χτεσινή ΜΙΛΦ από το Carribean.Το βαλκανικό μου χέρι δείχνει το δρόμο.

QIu8CR.jpg

Είναι πάντα η τρομερή γοητεία του Βαλκάνιου.Αριστο γλυφοκώλι,τσιμπούκι on steroids.

XM3l8A.jpg

Σήμερα καταφτάνει πίπινος 1.80 από την επαρχία για να απολαύσει Βαλκάνιο χύσι.
Πρώτα όμως θα πουτσώσω μερικές τοπικές.Ακολουθεί και πλούσιο καμάκι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aρχηγέ στρατιάς,ελπίζω να κράτησες στοιχεία από το άνωθεν τεμάχιο.

Δεν ξέρω που θα με βγάλει το φλερτ σε στη συγκεκριμένη χώρα,αλλά γι'αυτήν έχω ήδη έτοιμο ένα κολλαριστό 100ρικο.

Αν παίζουν στοιχεία και μπορώ να την βρω και εγώ,πες μου πόση ώρα άραξε μαζί σου,αν είναι κομοδίνο,κ.λ.π.

Και από διαμονή τι φάση έπαιξε;
Αυτά τα διαμερίσματα που λες συνήθως ή Ηοtel;

Eγώ έχω γίνει διαμερισματάκιας πλέον όπου πάω,αλλά για Ουκρανία δεν ξέρω με τι παίζουμε καλύτερα μπαλίτσα.

Μου έχει τύχει Tσέχα γκόμενα normal,να ψιλοφάει σκάλωμα και να ψιλομαζευτεί όταν την ανέβασα Hotel επειδή μία χοντρή στη reception την ψιλοκοίταξε κάπως.. :rolleyes:
Το κάπως που ένιωσε η Τσέχα ήταν:"Α,καλώς την πουτάνα."
Εγώ την καθησύχασα και της είπα ότι σε όλες τις χώρες οι τοφάλες ζηλεύουν τις μουνάρες,είναι διεθνές πρόβλημα. :grin:

Πάντα διαμέρισμα.Στα ξενοδοχεία ζητούν τα στοιχεία από τις γκόμενες και αυτό τις ενοχλεί.Αυτηνής τα στοιχεία δεν μπορώ να δώσω αφού έβγαλα φωτό της και αν το μάθει θα με κάνουν σηκωτό στο Carribean.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πάντα διαμέρισμα.Στα ξενοδοχεία ζητούν τα στοιχεία από τις γκόμενες και αυτό τις ενοχλεί.Αυτηνής τα στοιχεία δεν μπορώ να δώσω αφού έβγαλα φωτό της και αν το μάθει θα με κάνουν σηκωτό στο Carribean.

Δεκτόν.
Ευτυχως έχω καλή μνήμη και αν την πετύχω Carribean θα της το κουνήσω το κατοστάρικο από μακριά. :grin:

Δηλαδή για διαμερίσματα,απλά μπαίνω booking και τικάρω διαμερίσματα-Κίεβο.
Θα δω αν έχουν και airbnb εκεί.

Όντως,χίλιες φορές καλύτερα το διαμέρισμα.
Ακόμη και στην ίδια αλυσίδα ξενοδοχείων,η πολιτική είναι άλλη.
Π.χ.Novotel Wroclaw ακόμη και το ασανσερ θέλει κάρτα ενοίκου για να λειτουργήσει,δηλαδή πρέπει να κατέβεις μέχρι έξω για να βάλεις μέσα κοπέλα,ενώ Novotel Krakow αέρα πατέρα κατάσταση..

Α,οι κοπέλες που βλέπουμε,πόση ώρα κάθονται μαζί σου;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεκτόν.
Ευτυχως έχω καλή μνήμη και αν την πετύχω Carribean θα της το κουνήσω το κατοστάρικο από μακριά. :grin:

Δηλαδή για διαμερίσματα,απλά μπαίνω booking και τικάρω διαμερίσματα-Κίεβο.
Θα δω αν έχουν και airbnb εκεί.

Όντως,χίλιες φορές καλύτερα το διαμέρισμα.
Ακόμη και στην ίδια αλυσίδα ξενοδοχείων,η πολιτική είναι άλλη.
Π.χ.Novotel Wroclaw ακόμη και το ασανσερ θέλει κάρτα ενοίκου για να λειτουργήσει,δηλαδή πρέπει να κατέβεις μέχρι έξω για να βάλεις μέσα κοπέλα,ενώ Novotel Krakow αέρα πατέρα κατάσταση..

Α,οι κοπέλες που βλέπουμε,πόση ώρα κάθονται μαζί σου;

Οση ώρα θες την κρατάς απλά συνήθως τις βαριέμαι και τις διώχνω.Χτες η μικρή μου έπρηξε τα αρχίδια στα shit tests.
-Είσαι παντρεμένος?
-Γιατί δεν είσαι παντρεμένος?
-Εχεις παιδιά?
-Πόσες κοπέλες είχες?
-Πόσες έχουν έρθει στο διαμέρισμά σου πριν από μένα?
-Τι ζητάς?
-Πότε έκανες σεξ τελευταία φορά?
-Είσαι υγιής?Πότε πήγες τελευταία φορά σε ανδρολόγο?
-Πόσο κράτησε η μεγαλύτερή σου σχέση?
-Ερχεσαι Ουκρανία για σεξ?
-Θα πιω ένα ακόμη ποτήρι κρασί και μετά θα αποφασίσω αν έρθω στο διαμέρισμά σου.
-Είμαι πολύ καυλωμένη τώρα.Θέλω τον πούτσο σου.

Και άλλα πολλά.Και όλα αυτά με ρυθμό πολυβόλου σε μια ώρα στο ραντεβού
Συν οτι κάποια στιγμή αρχίζουν τα psycho σου εξηγούν το ενδιαφέρον τους για τη μαγεία,τα ταρρώ,τα ζώδια αρχίζουν να παίζουν διαβόλια και πνεύματα στο σκηνικό.
Και οι Πολωνέζες τα πιστεύουν αυτά απλά κρατιούνται και στα ξεφουρνίζουν μετά από μήνες αφού κάπως σε έχουν δέσει.Οι Ουκρανές πάντα καταλήγουν στα μεταφυσικά.
Χρησιμοποιώ το Balkan πέος σαν εξορκισμό για να διώχνω όλα αυτά τα κακά πνεύματα και να σκορπάω το εξαγνιστικό χύσι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
[...]

Συν οτι κάποια στιγμή αρχίζουν τα psycho σου εξηγούν το ενδιαφέρον τους για τη μαγεία,τα ταρρώ,τα ζώδια αρχίζουν να παίζουν διαβόλια και πνεύματα στο σκηνικό.
Και οι Πολωνέζες τα πιστεύουν αυτά απλά κρατιούνται και στα ξεφουρνίζουν μετά από μήνες αφού κάπως σε έχουν δέσει.Οι Ουκρανές πάντα καταλήγουν στα μεταφυσικά.
Χρησιμοποιώ το Balkan πέος σαν εξορκισμό για να διώχνω όλα αυτά τα κακά πνεύματα και να σκορπάω το εξαγνιστικό χύσι.

Όλα αυτά είναι καραμελίτσες, μπροστά στην υψηλή αλχημεία και στα ελευσινιακά μυστήρια του Μέγα Ιεροφάντη Βαλκανιόπουτσου
ο οποίος αφού τις βασκάνει με το βλέμμα του κυνηγού, μετά τους ρίχνει έξι απανωτά ξεματιάσματα. Στο τέλος εξαγνίζει και τα κακά
πνεύματα με τον καυτό βαλκανικό αγιασμό του: στο σώμα, στο πρόσωπο, στο στόμα, κλπ.  κλπ...  :grin: :grin:

Virginios_Richter

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
2.336
Πόντοι
5.191
Ωραία γαμάς ρε Κman αλλα κοψε κανενα νυχι... χαλάς τις φωτογραφίες με το βρωμοχερο σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οση ώρα θες την κρατάς απλά συνήθως τις βαριέμαι και τις διώχνω.Χτες η μικρή μου έπρηξε τα αρχίδια στα shit tests.
-Είσαι παντρεμένος?
-Γιατί δεν είσαι παντρεμένος?
-Εχεις παιδιά?
-Πόσες κοπέλες είχες?
-Πόσες έχουν έρθει στο διαμέρισμά σου πριν από μένα?
-Τι ζητάς?
-Πότε έκανες σεξ τελευταία φορά?
-Είσαι υγιής?Πότε πήγες τελευταία φορά σε ανδρολόγο?
-Πόσο κράτησε η μεγαλύτερή σου σχέση?
-Ερχεσαι Ουκρανία για σεξ?
-Θα πιω ένα ακόμη ποτήρι κρασί και μετά θα αποφασίσω αν έρθω στο διαμέρισμά σου.
-Είμαι πολύ καυλωμένη τώρα.Θέλω τον πούτσο σου.

Είναι μερικά posts σου που μου καίνε το μυαλό..  :rolleyes:
Δεν χρειάζεται τόση θολούρα στα post.

Ο διάλογος που παρέθεσες,μπορεί να συμβεί μονάχα σε συνάντηση που έχει προκύψει μέσω φλερτ ή με επικοινωνία πριν πας Ουκρανία.
Και όταν η κοπέλα έχει προσδοκίες για το μέλλον.

Εκείνη με το 100ρικο ή η άλλη με το 50ρικο,δεν έχει κανέναν λόγο να ανοίξει τέτοια κουβέντα.
Την δουλειά τους κάνουν οι κοπέλες,πιθανόν να έχουν και συνομήλικό τους γκόμενο.

Θες να μας πεις πως κάτι από όσα βλέπουμε έχει προκύψει με streetφλερτ ή  αφού τους έχεις π.χ.υποσχεθεί προηγουμένως μέσω Internet έρωτες και κάποια προοπτική;
Δεν το αποκλείω..

Αυτό που αποκλείω πλέον είναι να σκάει ο μέσος Έλληνας 50άρης σε Σλαβικά μαγαζιά,να την πέφτει επιτόπου σε 7άρια+,ηλικίας 20-30 και να της φέρνει Hotel,χωρίς αυτές να θέλουν δωράκι.
Για να πετύχει κάποιος κάτι φλερτάρωντας ελευθέρας βοσκής της συγκεκριμένης ηλικίας/εμφάνισης,πιστεύω ότι το άνωθεν όριο  είναι max 35άρης,εννοείται χωρίς κοιλιές,καράφλες,κ.λ.π.

Όσο για το "όση ώρα θες την κρατάς"...
Αυτές που είναι σπονσορέτες ρουφοκαυλέτες τιμή/ώρα δε χρεώνουν;
Ο λόγος που ρωτάω είναι να καταλάβω αν είναι ψιλοfree η κατάσταση και κάθονται 2-3 ώρες και αράζουν.
Τότε είναι τρελό vfm.
Αυτή για παράδειγμα με το 100ρικο,πόση ώρα έκατσε;

Άμα θες απαντάς σε όλα αυτά,κανένα πρόβλημα.
Απλά για εμάς τους επίδοξους ουκρανοτουρίστες πορνοτουρίστες,άμα αφήνεις επίτηδες σκιές,θα σκάσω στο Carribean,θα με πλευρίσουν τα τσακάλια και εγώ θα νομίζω ότι είδαν το Balkan χέρι μου και έπαθαν ανακοπή από την καύλα.

Και εγώ μπορούσα να γραψω ότι το υπερμουνο που δούλευε υποδοχή στην Πολωνία το γάμησα επειδή με είδε και λιποθύμησε από την βαλκανοβαρβατίλα μου,αλλά η αλήθεια είναι ότι ο μόνος τρόπος να κάτσει σε τουρίστα ήταν τα 1000Zloty.

Κατά τα άλλα,από μένα τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Αντί να κάθεσαι εδώ σε κανά ελληνικό γυράδικο να κλαψομουνιάζεις,να παίζεις φρουτάκια με τα υπόλοιπα ναυάγια,να έχεις καμιά 50άρα αχλαδοκώλα ελλεηνίδα για γυναίκα ή να γαμάς με 200 ευρώ γυφτορουμάνες σε FKK παρέα με τούρκους,αξιοποιείς το γερμανικό μας ευρώ,στις δροσερές κωλοτρυπίδες 20χρονων Σλαβοειδών.
Σε αυτό σε παραδέχομαι. :thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ωραία γαμάς ρε Κman αλλα κοψε κανενα νυχι... χαλάς τις φωτογραφίες με το βρωμοχερο σου.

Έχεις δεί κανένα αρπαχτικό πτηνό ή σαρκοφάγο αιλουροειδές, στο ζωικό βασίλειο, δίχως νύχια;
Σε τι, δηλαδή, διαφέρει ο άρχοντας από έναν σταυραετό, έναν ιέρακα, έναν πάνθηρα ή έναν τίγρη;
Πως θα γραπώνει δυναμικά τα σλαβικά καπούλια, δίχως τους όνυχες; Αυτό το σκέφτηκες;  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να πετύχει κάποιος κάτι φλερτάρωντας ελευθέρας βοσκής της συγκεκριμένης ηλικίας/εμφάνισης,πιστεύω ότι το άνωθεν όριο  είναι max 35άρης,εννοείται χωρίς κοιλιές,καράφλες,κ.λ.π.
ΝΟΜΟΣ------------>

Ουκρανία ανεξαρτήτως πόλης όσο νέος ωραίος και πακετάτος κι αν είσαι και έχοντας όλο το πακέτο του ιδανικού άντρα ή Βαλκάνιου ανώτερου Καβαλάρη, δεν τρως από κανονικό καμάκι!!!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΦΕ ΚΛΑΜΠ!!!!
Όλοι λένε για ιντερνετικά ραντεβού, σπονσοριλίκια ή προσφορά κεράσματος πριν καλά καλά γίνει η σύσταση!Για νορμάλ καμάκι σε Ουκρανίδα πρέπει να είναι σε διακοπές! Έτσι έχει συμβεί με πολλούς όπως και με εμένα! Αλλά μιλάω για το νορμάλ καμάκι που κάνετε όλοι παντού σε ελευθέρας βοσκής κοπέλες!

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

by Glock Perfection

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ΝΟΜΟΣ------------>

Ουκρανία ανεξαρτήτως πόλης όσο νέος ωραίος και πακετάτος κι αν είσαι και έχοντας όλο το πακέτο του ιδανικού άντρα ή Βαλκάνιου ανώτερου Καβαλάρη, δεν τρως από κανονικό καμάκι!!!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΦΕ ΚΛΑΜΠ!!!!
Όλοι λένε για ιντερνετικά ραντεβού, σπονσοριλίκια ή προσφορά κεράσματος πριν καλά καλά γίνει η σύσταση!Για νορμάλ καμάκι σε Ουκρανίδα πρέπει να είναι σε διακοπές! Έτσι έχει συμβεί με πολλούς όπως και με εμένα! Αλλά μιλάω για το νορμάλ καμάκι που κάνετε όλοι παντού σε ελευθέρας βοσκής κοπέλες!

by Glock Perfection

Φίλε,μάλλον πρέπει να πάω εγώ και τα υπέροχα βαλκανικά μου χεράκια να σπάσει η παράδοση  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Συνημμένα

• IMG_7717.JPG
    IMG_7717.JPG
    79,9 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
εχει πει τι δουλεια κανει στη Γερμανια και χαλαει τοσα για πουτανες και ταξιδια καθε τρεις και λιγο?
Για υπαλληλος των 1500 ευρω δεν μου κανει.
:o :o :o εε..χμμμ....
..εχεις ακουσει που λεει ,αυτος εφαγε πχ 50- 100 χιλ δανειο η καρτες  σε χαρτια  σε πουτανες κ τα πληρωνει ακομα? :grin:
καμμια σχεση?... η μηπως.. :think: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΝΟΜΟΣ------------>

by Glock Perfection

Μέχρι τα 35 δεν ξόδευα μία για τις Ουκρανές.Σε μία εξτρίμ περίπτωση πήγα Λβωφ με 750 ευρώ και γύρισα με 700 μετά από μια βδομάδα.Η γκόμενα με έβαλε στο σπίτι της τρώγαμε φαί της μαμάς και κυκλοφορούσαμε με μαρσούτκα.Μιλάμε για 20χρονη 175 μούνα.
Αλλά ήταν πολύ βαρετά.Συνέχεια με την ίδια γκόμενα.Πολύ καταθλιπτικά.
Τότε βέβαια έκανα και φοβερό καμάκι έπαιρνα σβάρνα τους δρόμους άμα δεν έβγαζα γκόμενα δε σταματούσα.Θέλει τεχνική στο street game να πιάνεις το βλέμμα τους και αν δίνουν πράσινο φωτάκι τους μιλάς.Συνήθως μετά instadate με βόλτα στην πόλη και σε 2-3 ώρες γλωσσόφυλο και χούφτος.Μετά ραντεβού στο ελληνικό εστιατόριο να δείξεις και καλά τις γεύσεις και μετά συνήθως σε σπιτιάζουνε όπως οι Πολωνές.Φαί γαμήσι και ύπνος.
Κάπως έτσι γαμάς τζάμπα Ουκρανία.Αν συμβιώνεις με τη γκόμενα.Εξαίρεση το Κίεβο όπου μπορεί να σου κάτσουν one night stands από τα κλαμπ έχει πολλές απελευθερωμένς και ξέκωλα που γοητεύονται ακόμα από το θρύλο του δυτικού πέους.

Προσοχή.Για να γαμήσετε τζάμπα Ουκρανές,Τσέχες πρέπει να μείνετε μαζί τους έστω μια βδομάδα.Και οι Πολωνές αυτό θέλουν απλά συμβιβάζονται με μικρότερες παραμονές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι μερικά posts σου που μου καίνε το μυαλό..  :rolleyes:
Δεν χρειάζεται τόση θολούρα στα post.

Ο διάλογος που παρέθεσες,μπορεί να συμβεί μονάχα σε συνάντηση που έχει προκύψει μέσω φλερτ ή με επικοινωνία πριν πας Ουκρανία.
Και όταν η κοπέλα έχει προσδοκίες για το μέλλον.

Εκείνη με το 100ρικο ή η άλλη με το 50ρικο,δεν έχει κανέναν λόγο να ανοίξει τέτοια κουβέντα.
Την δουλειά τους κάνουν οι κοπέλες,πιθανόν να έχουν και συνομήλικό τους γκόμενο.

Θες να μας πεις πως κάτι από όσα βλέπουμε έχει προκύψει με streetφλερτ ή  αφού τους έχεις π.χ.υποσχεθεί προηγουμένως μέσω Internet έρωτες και κάποια προοπτική;
Δεν το αποκλείω..

Αυτό που αποκλείω πλέον είναι να σκάει ο μέσος Έλληνας 50άρης σε Σλαβικά μαγαζιά,να την πέφτει επιτόπου σε 7άρια+,ηλικίας 20-30 και να της φέρνει Hotel,χωρίς αυτές να θέλουν δωράκι.

Όσο για το "όση ώρα θες την κρατάς"...
Αυτές που είναι σπονσορέτες ρουφοκαυλέτες τιμή/ώρα δε χρεώνουν;
Ο λόγος που ρωτάω είναι να καταλάβω αν είναι ψιλοfree η κατάσταση και κάθονται 2-3 ώρες και αράζουν.
Τότε είναι τρελό vfm.
Αυτή για παράδειγμα με το 100ρικο,πόση ώρα έκατσε;

Άμα θες απαντάς σε όλα αυτά,κανένα πρόβλημα.
Απλά για εμάς τους επίδοξους ουκρανοτουρίστες πορνοτουρίστες,άμα αφήνεις επίτηδες σκιές,θα σκάσω στο Carribean,θα με πλευρίσουν τα τσακάλια και εγώ θα νομίζω ότι είδαν το Balkan χέρι μου και έπαθαν ανακοπή από την καύλα.

Και εγώ μπορούσα να γραψω ότι το υπερμουνο που δούλευε υποδοχή στην Πολωνία το γάμησα επειδή με είδε και λιποθύμησε από την βαλκανοβαρβατίλα μου,αλλά η αλήθεια είναι ότι ο μόνος τρόπος να κάτσει σε τουρίστα ήταν τα 1000Zloty.

Κατά τα άλλα,από μένα τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Αντί να κάθεσαι εδώ σε κανά ελληνικό γυράδικο να κλαψομουνιάζεις,να παίζεις φρουτάκια με τα υπόλοιπα ναυάγια,να έχεις καμιά 50άρα αχλαδοκώλα ελλεηνίδα για γυναίκα ή να γαμάς με 200 ευρώ γυφτορουμάνες σε FKK παρέα με τούρκους,αξιοποιείς το γερμανικό μας ευρώ,στις δροσερές κωλοτρυπίδες 20χρονων Σλαβοειδών.
Σε αυτό σε παραδέχομαι. :thumbsup:

Ο διάλογος είναι πέρα για πέρα αληθινός.Είναι τα κλασσικά shit tests που κάνουν οι Ουκρανές.Τα έχω ήδη περιγράψει στο φόρουμ του roosh πριν από 3 χρόνια.Τίποτα δεν έχει αλλάξει.Για να γαμήσεις μικρή γκόμενα έστω και σα σπονσοράς με προοπτική πρέπει να περάσεις τα shit tests.Τα ίδια ακριβώς κάνουν όλες οι γκόμενες στην Ουκρανία.Δεν τα κάνουν ποτέ οι Πολωνές για αυτό Πολωνία είναι 5 φορές ευκολότερο το καμάκι.

Τώρα εντάξει είμαι για τον πούτσο από πλευράς φυσικής κατάστασης και το καμάκι πάνω απο μισάωρο με εξαντλεί.Μου ήρθε να πω στη γκόμενα σε παραπέμπω για απαντήσεις στις ερωτήσεις σου στο Greek kamaki σελίδα ένα ukrainian women shit tests στο φόρουμ του roosh αλλιώς βάζω κασέτα.
Απλά δεν έχω πια τη δύναμη και την υπομονή να περάσω τα τεστ.Ξέρω τι να πω αλλά εξαντλούμαι γρήγορα και οι πουτάνες ρωτάνε το ίδιο μετά από λίγο να δούνε μήπως αλλάξει η απάντησή σου.
Οι Ουκρανές όσο τις ταίζεις τις ποτίζεις και τις γκαφρώνεις κάθονται.Γιατί να φύγουν δηλαδή.Απλά τους δίνεις ένα ποσό για το ταξί και καλά για να τις ξεφορτωθείς.Συνήθως καταλαβαίνουν οτι τις θες για ένα καυλί μάξιμουμ γιατί περιμένει κάπου η επόμενη κρυώνοντας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom