Είναι μερικά posts σου που μου καίνε το μυαλό..
Δεν χρειάζεται τόση θολούρα στα post.
Ο διάλογος που παρέθεσες,μπορεί να συμβεί μονάχα σε συνάντηση που έχει προκύψει μέσω φλερτ ή με επικοινωνία πριν πας Ουκρανία.
Και όταν η κοπέλα έχει προσδοκίες για το μέλλον.
Εκείνη με το 100ρικο ή η άλλη με το 50ρικο,δεν έχει κανέναν λόγο να ανοίξει τέτοια κουβέντα.
Την δουλειά τους κάνουν οι κοπέλες,πιθανόν να έχουν και συνομήλικό τους γκόμενο.
Θες να μας πεις πως κάτι από όσα βλέπουμε έχει προκύψει με streetφλερτ ή αφού τους έχεις π.χ.υποσχεθεί προηγουμένως μέσω Internet έρωτες και κάποια προοπτική;
Δεν το αποκλείω..
Αυτό που αποκλείω πλέον είναι να σκάει ο
μέσος Έλληνας 50άρης σε Σλαβικά μαγαζιά,να την πέφτει επιτόπου σε 7άρια+,ηλικίας 20-30 και να της φέρνει Hotel,χωρίς αυτές να θέλουν δωράκι.
Για να πετύχει κάποιος κάτι φλερτάρωντας ελευθέρας βοσκής της συγκεκριμένης ηλικίας/εμφάνισης,πιστεύω ότι το άνωθεν όριο είναι max 35άρης,εννοείται χωρίς κοιλιές,καράφλες,κ.λ.π.
Όσο για το "όση ώρα θες την κρατάς"...
Αυτές που είναι σπονσορέτες ρουφοκαυλέτες τιμή/ώρα δε χρεώνουν;
Ο λόγος που ρωτάω είναι να καταλάβω αν είναι ψιλοfree η κατάσταση και κάθονται 2-3 ώρες και αράζουν.
Τότε είναι τρελό vfm.
Αυτή για παράδειγμα με το 100ρικο,πόση ώρα έκατσε;
Άμα θες απαντάς σε όλα αυτά,κανένα πρόβλημα.
Απλά για εμάς τους επίδοξους ουκρανοτουρίστες πορνοτουρίστες,άμα αφήνεις επίτηδες σκιές,θα σκάσω στο Carribean,θα με πλευρίσουν τα τσακάλια και εγώ θα νομίζω ότι είδαν το Balkan χέρι μου και έπαθαν ανακοπή από την καύλα.
Και εγώ μπορούσα να γραψω ότι το υπερμουνο που δούλευε υποδοχή στην Πολωνία το γάμησα επειδή με είδε και λιποθύμησε από την βαλκανοβαρβατίλα μου,αλλά η αλήθεια είναι ότι ο μόνος τρόπος να κάτσει σε τουρίστα ήταν τα 1000Zloty.
Κατά τα άλλα,από μένα τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Αντί να κάθεσαι εδώ σε κανά ελληνικό γυράδικο να κλαψομουνιάζεις,να παίζεις φρουτάκια με τα υπόλοιπα ναυάγια,να έχεις καμιά 50άρα αχλαδοκώλα ελλεηνίδα για γυναίκα ή να γαμάς με 200 ευρώ γυφτορουμάνες σε FKK παρέα με τούρκους,αξιοποιείς το γερμανικό μας ευρώ,στις δροσερές κωλοτρυπίδες 20χρονων Σλαβοειδών.
Σε αυτό σε παραδέχομαι.