Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πριν 3-4 χρόνια ένα κρύο χειμώνα  στην Αθήνα είχα καμακώσει μια Σκανδιναβή στο κέντρο! Την βραδιά που βγήκαμε έξω κατά τις πρώτες πρωινές ώρες το πάθος εκατέρωθεν ξεχείλιζε και βρεθήκαμε στις κλειστές  πόρτες του Μετρό στο Μοναστηράκι χωρίς ξενοδοχείο και σπίτι να μην αντέχουμε και ξεκίνησα τα δάχτυλα καθώς και αυτή το handjob! Οι στάμπες απο τις πιτσιλιές ίσως είναι ακόμα εκεί στις πράσινες πόρτες του Σταθμού πίσω απο το Περίπτερο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γι κάτι τέτοια και άλλα πολλά που όλοι έχουμε κάνει χρειαζόμασταν "ιδεολογική κάλυψη"! Είμαστε η παγκόσμια υπερδύναμη Πουτσισμού!!!!  :knockinb: :fuck2: :fuck1:!! !!! Αυτή την ιδεολογική Ομπρέλα την προσφέρει ο μέγας Βαλκάνιος Υπεράρχοντας! Και μάλιστα απο τη πρώτη πουτσιστική Γραμμή και όχι απο τα μετόπισθεν!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:    

Η προσπαθεια "στρογγυλευματος των γωνιών: ειναι κατανοητή και θεμιτή !! :hi:

Η κατασταση ομως που περιγραφεις ειναι πολυ διαφορετική απο αυτη στην οποια εγω αναφερθηκα ως δειγμα υπερβολων σε βαθμό μαλακιας !! Και πιστευω το ξερεις !!

Το αφου περασεις τη φαση της γνωριμιας με μια γκομενα να καταληξεις στο τελος η και στη μεση μιας βραδιας να μπαλαμουτιαζεσαι χοντρα μαζι της σε δημοσιους χωρους ειναι κατι που σε καποιους απο εμας εχει συμβεί και τελος παντων  δεν φανταζει αδυνατο.

Το να μπαινεις σε μεσα μαζικης μεταφορας στην ουκρανια και να αποπειρασαι να "δακτυλιασεις" γκομενες που δεν εχεις ακομη γνωρισει ειναι κατι πολυ διαφορετικο. Και το μονο πιθανο επακολουθο οχι μονο στην ουκρσνια αλλα σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου ειναι μια μεγαλοπρεπης "τσαντια" στο κεφάλι !!

Παρατιθςται το πραγματικο υποθεμα του "βαλκανιοπουτσισμού".  :grin:

Τελος παντων σταματαω γιατι δεν θελω να κουραζω το thread !!

Οποιος καταλαβε, καταλαβε !!5

Συνημμένα

• 20161106_153539-600x1067.jpg
    20161106_153539-600x1067.jpg
    181,8 KB · Εμφανίσεις: 18

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Για να δούμε τι θα γίνει.Εχω κανονίσει πλήθος από κοννέ να δούμε αν θα βγούνε τα logistics.
ποσα θα ριξεις σημερα δασκαλε?διπλοτριπλοπουτσιδια?5-6-7 ??10? just do it  :grin: :kneel: :kneel: :kneel:
ουτε στα 25 μου δεν τακανα αυτα!!
ρισπεκτ στο ανωτερο dna του βαλκανιου τζομπανη!!!! :rockon: :rockon: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ποσα θα ριξεις σημερα δασκαλε?διπλοτριπλοπουτσιδια?5-6-7 ??10? just do it  :grin: :kneel: :kneel: :kneel:
ουτε στα 25 μου δεν τακανα αυτα!!
ρισπεκτ στο ανωτερο dna του βαλκανιου τζομπανη!!!! :rockon: :rockon: :grin:

Εγώ, έτσι και δεν κατάλαβα, τελικά, τι εννοεί ο ιεροφάντης του βαλκανιοπουτσισμού, αναφερόμενος
π.χ. ότι σήμερα θα ρίξει τρείς πούτσους και κανα τεσσάρι καυλιά. Τι περίεργες απόκρυφες ορολογίες χρησιμοποιεί;
Τι μυστήρια ελευσινιακά, τους κάνει εκεί πέρα που πάει;  :think:  :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Εγώ πιστεύω ότι όποιος έχει μια καλή δουλειά στη δύση και πάει Κίεβο για να φέρει με 100 ευρώ στο δωμάτιό του ένα τέτοιο μουνί,είναι vfm.

Πολύ αναρωτιούνται γιατί στον πούτσο να πάει κάποιος μς 1500 κορώνες Τσεχία ή 200 Zloty Πολωνία,αφού με τα ίδια λεφτά γαμάς σε στούντιο Ελλάδα.

Για πες..
εχεις δικιο κατα καποιο τροπο, στο οτι οποιος παει δευτερη κ τριτη φορα ειδικα σε πραγα βουκουρεστι βαρσοβια  κ λοιπες ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕς ανατ κρατων ,εκτος πρωην ΕΣΣΔ, πρεπει ναναι λοβοτομημενος αν τον ενδιαφερει να γαμησει μονο
ομως η φαση της εκδρομης κι η αλλαγη περιβαλοντος ειναι ενα πλας
αυτο που πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι δεν υπαρχει κανενα value  στην κινηση αυτη απο οικονομικης πλευρας,ισα ισα χαλας τα τριπλα κ τετραπλα αν πας μονο για 3ημερο
το ιδιο φυσικα ισχυει κ για τον ελληνα που θα παει κιεβο αππο την Ελλαδα..
αλλα,ο κμαν ειναι ελληνας της γερμανιας,οπου παλι φτηνο κ καλο κρεας ΔΕΝ υπαρχει,μετρο συγκρισης εχει την Γερμανια κι οχι την ελλαδα ,οπου με τα ιδια που χαλαει ειχε ανετα μουναρα 30-35 ΓΚΟΜΕΝΑ...
οποτε αντι να παει μονο να γαμησει, σε καποιο πιασοκολε FKK παει με τα ΔΙΠΛΑ κιεβο,οπου ομως περα απ το γαμησι εχει κι ενα αισθημα ανωτεροτητας οταν περπατα εξω,αισθανεται στρονγκ,
σε σχεση με την πλειοψηφια των τοπικων,
κι αυτος ειναι κατ εμε ο βασικος λογος που παει.
κι οχι το γαμησι. ;)
με τα λεφτα που χαλσαει κ λιγοτερα παιρνει τις ιδιες στα φκκ,αλλα το υπολοιπο φηλινγκ,των υπολοιπων ωρων δηλ, δεν ειναι το ιδιο. :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Εγώ, έτσι και δεν κατάλαβα, τελικά, τι εννοεί ο ιεροφάντης του βαλκανιοπουτσισμού, αναφερόμενος
π.χ. ότι σήμερα θα ρίξει τρείς πούτσους και κανα τεσσάρι καυλιά. Τι περίεργες απόκρυφες ορολογίες χρησιμοποιεί;
Τι μυστήρια ελευσινιακά, τους κάνει εκεί πέρα που πάει;  :think:  :grin: :grin:
kaτι εχει απο τους ελευσινιους μυστες ο δασκαλος βαλκανοπουτσιστης εξ ου κ στα πενηντα?εξηνταφευγα εχει τετοιες επιδοσεις 6-7 διπλοπουτσιδια προ ταγκ!!! :kneel: :kneel: :kneel:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Tο καλοκαίρι, στο -τσιμπημένο συγκριτικά με Οδησσό- Λβόφ, καθαρό 9άρι, απίστευτο, στα 2000 γκρίβνι (περίπου 70 ευρώ). Incall.
Φερμένη από Κίεβο για εσωτερικό τουρ για μια εβδομάδα. Το ανάλογο σκηνικό στο Κίεβο θα έπαιζε στα 1500.
Είναι αδιανόητο να μιλάμε για 100 ευρώ νορμάλ βίζιτα και να αναφερόμαστε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από 10άρι, εκτός και αν
κάνει παπάδες από έξτρα που μπαίνουν εντός τιμής.
αυτα ειναι γουστα και τιμες...  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νέα πούτσωση.1.80 άλογο.

7YC1D0.jpg

fEcygW.jpg

PSFTcZ.jpg

Το βαλκανικό μου χέρι δείχνει το δρόμο.

7KqgQj.jpg

Jph38D.jpg

Τώρα αναμένω τριολέ.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Νέα πούτσωση.1.80 άλογο.

7YC1D0.jpg

fEcygW.jpg

PSFTcZ.jpg

Το βαλκανικό μου χέρι δείχνει το δρόμο.

7KqgQj.jpg
βαλκανιος θεος!!!!ο Πανας της στεππας!!! :orchestra: :orchestra: :orchestra:
υγ η ντεβουσκα ελαφρως υποσιτησμενη..αλλη φορα εκτος πο το μποι μετρα κ τα κιλα δασκαλε !!
ολα τα κιλα ολα τα λεφτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_2:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δωσε βαλκανικη τροφη να παρει και κανα κιλο !!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
μην γλυφεσε θειο.....εκει δεν...στο λεω εγω...κι αν εγινε ,ετυχε ;)
οποτε πεσε ξανακοιμησου  :grin:
χαχα...μπορει να ηταν πραγματι τυχερο,τι να σου πω :grin: παντως ο popov ειναι αξιοπιστος ;) στο λεω εγω
για αυτο και εκανα παραθεση,αν το εγραφε κανενας τυχαιος δεν θα το σχολιαζα καν  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
χαχα...μπορει να ηταν πραγματι τυχερο,τι να σου πω :grin: παντως ο popov ειναι αξιοπιστος ;) στο λεω εγω
για αυτο και εκανα παραθεση,αν το εγραφε κανενας τυχαιος δεν θα το σοχλιαζα καν  :grin:
και γω διαβαζω συντροφο ποποφ  :hi: τον ξερω οτι δεν λεει μαλ..,εξ ου και ειπα,οτι ακομα κι εαν..δεν..ξαναχει και μην γλυφεσαι....
αν τογραφε κανας αλλος,δεν θα εβαζα το εαν.... ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
για αυτο και εκανα παραθεση,αν το εγραφε κανενας τυχαιος δεν θα το σχολιαζα καν  :grin:

Τάσο, τα σέβη μου! :hi:  Μεταξύ κατεργαρέων...  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
και γω διαβαζω συντροφο ποποφ  :hi: τον ξερω οτι δεν λεει μαλ..,εξ ου και ειπα,οτι ακομα κι εαν..δεν..ξαναχει και μην γλυφεσαι....
αν τογραφε κανας αλλος,δεν θα εβαζα το εαν.... ;)

:hi:

Ο Τάσος είναι από τους πιο σοβαρούς αθλητές που γνωρίζω. Φυσικά κι αν έχω καλές πληροφορίες τις μοιράζομαι με σωστούς φίλους!  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
:hi:

Ο Τάσος είναι από τους πιο σοβαρούς αθλητές που γνωρίζω. Φυσικά κι αν έχω καλές πληροφορίες τις μοιράζομαι με σωστούς φίλους!  :hi:
γλυφετε ομως τωρα με αυτα πουγραψες κ θα θελει λβοβ ο θειος  :fuck2: ,σε μπελαδες μας εβαλες... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα Czekoladnica καμακώνω δυο μουνάκια και το τι έχει ένας Ιταλός απέναντι είναι απίστευτο.Μούναρος 1.83.Δείτε τι γαμάνε οι εμφανίσιμοι ξένοι.

sFL6ty.jpg

wvPcl6.jpg

Γενικά σε καφέ κλαμπ,ρεστωράν οι γκόμενες είναι απίστευτα ανοιχτές δυστυχώς το καμάκι που πλέον κάνω είναι επιεικώς για τον πούτσο.Δεν αντέχω πάνω απο 10 λεπτά πάρλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν νομίζω ότι έχει πουλήσει πρόλογο ότι του κάθονται μουνάρες χωρίς λεφτά.
Είναι από τους λίγους που έχει παραδεχτεί ότι έχει μεγαλώσει,έχει πέσει σε εμφάνιση και πλέον παίζει με σκληρό ευρώ.

Εγώ πιστεύω ότι όποιος έχει μια καλή δουλειά στη δύση και πάει Κίεβο για να φέρει με 100 ευρώ στο δωμάτιό του ένα τέτοιο μουνί,είναι vfm.

Πολύ αναρωτιούνται γιατί στον πούτσο να πάει κάποιος μς 1500 κορώνες Τσεχία ή 200 Zloty Πολωνία,αφού με τα ίδια λεφτά γαμάς σε στούντιο Ελλάδα.
Α.Αμα ψαχτείς καλά με αυτά τα λεφτά στο Σλαβικό κόσμο,γαμάς γκόμενες που είναι καλύτερες από κάτι κατά φαντασίαν city tours.
B.Η κοπέλα κάθεται μαζί σου για μία ώρα.

Τύπε,δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. :rolleyes:
Μήπως διαβάζεις το thread πρώτη φορά;
Mε τον Glock ήδη εκπαιδευόμαστε στο σύστημα διπλή τανάλια  :rockon:

Και όποια πάει να ξεφύγει..

http://[URL unfurl="true"]www.stokokkino.gr/photos/0001442750569.jpg[/img[/URL]]

Αρχηγέ,τα 100 ευρώ που της έσκασες τι είναι για Ουκρανία;
Το μηνιάτικο μιας τύπισσας που δουλεύει σε supermarket;
To ενοίκιο μιας γκαρσονιέρας;
Για πες..

[/quote]

100 ευρώ είναι ο μέσος μισθός γκόμενας επαρχία όταν έχει δουλειά και ο μισός μισθός Κιεβιώτισσας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Είμαι τώρα Czekoladnica καμακώνω δυο μουνάκια και το τι έχει ένας Ιταλός απέναντι είναι απίστευτο.Μούναρος 1.83.Δείτε τι γαμάνε οι εμφανίσιμοι ξένοι.

sFL6ty.jpg

wvPcl6.jpg

Γενικά σε καφέ κλαμπ,ρεστωράν οι γκόμενες είναι απίστευτα ανοιχτές δυστυχώς το καμάκι που πλέον κάνω είναι επιεικώς για τον πούτσο.Δεν αντέχω πάνω απο 10 λεπτά πάρλα.
δασκαλε που ξερεις αν ειναι 1.83 1.81 η 1.79 πχ?
εχεις αππ στο κινητο που τις μετραει απο αποσταση?? :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom