You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
antiosmuchachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Γκομενάκι που τσίμπησα σήμερα από το Carribean.
τι πιραυλος ειναι αυτοσ ρε φιλε μπραβο
D
dude901123
Επισκέπτης
How much?
Aλλο το γκομενακι αλλο το ΕΣΚΟΡΤ...εσυ κανεις καμακι σε βιζουτουδες τις χρυσοπληρωνεις στο κιεβ κιολας και χαιρεσαι!!!
Πουτανες εχει και η αθηνα ,να βγαλουμε φωτος να ποσταρουμε να νιωσουμε βαλκανιοι
Αυτός τουλάχιστον λέει πως ψωνίζει και έχει το γνώθι σε αυτόν σχετικά με το τι κάνει. Μερικές φορές βέβαια το παρουσιάζει σαν να είναι γκόμενες του που τις έριξε, αλλά και αυτό μπορούμε να το δεχτούμε ως μέρος της φαντασίωσης κάποιου που τη συνεχίζει και μετά εδώ μέσα και τη μοιράζεται μαζί μας. Αλλά αν τον ρωτήσεις θα σου πει.. Την ψώνισα στο Carribean ή στο Lux και έδωσα τόσα. Το πρόβλημα είναι όταν εμείς οι υπόλοιποι που το παίζουμε εραστές των βορείων προαστείων λέμε τη μισή ιστορία και περηφανευόμαστε για αυτήν. Βέβαια την άλλη μισή τη ξεχνάμε.. γιατί αν την πούμε θα χάσουμε τον αυτοσεβασμό μας. Για παράδειγμα όταν εγώ λέω μια ιστορία και το παίζω διαδικτιακό καμάκι δεν λέω πως πήδηξα την μις υφήλιος.. ή την κόρη βιομήχανου. Next door κοριτσάκια γνωρίζω, που είναι εύκολα θύματα και δεν θα μου ζαλίσουν τον έρωτα. Τέτοια next door στην Ελλάδα θα σου έπρηζαν τα αρχδ μέχρι να σου κάτσουν και μετά θα ανεχόσουν όλες τις μαλακίες τους και το ψυχολογικά τους. Στην Ουκρανία μπορείς να κάνεις πολλά ραντεβού, να σου κάτσουν σχετικά εύκολα, να περάσεις όσο γουστάρεις 1,2,3 μέρες maximum μαζί τους, χωρίς χορηγίες ή χρήματα και μετά να πας στην επόμενη και μετά στην επόμενη κοκ.. Για αυτό πηγαίνω Ουκρανία και αυτό με διασκεδάζει. Πες μας και εσύ λοιπόν όλη την ιστορία και όχι τη μισή. Που είναι ο λάκος στη δική σου ιστορία? Γιατί μια πλούσια και πανέμορφη Ουκρανή χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις που φαντάζομαι είναι στα 30+ (περίεργο για Ουκρανή να μην έχει κάνει παιδιά σε αυτή την ηλικία ή να μην έχει χτυπησει κόκκινο από την οικογένειά της να κάνει), με κοινωνικό status.. γιατί να νταραβεριστεί με έναν έλληνα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια σχέση από απόσταση? Τόσες επιλογές έχει σε Ουκρανούς και αξιόλογους 'τουρίστες'.., δεν πρόκειται για μικρομεσαίο κορίτσι έτσι όπως την περιγράφεις. Δείξε μας και το λάκο.
Δεν είσαι ο μόνος που έχει κάνει χλμ. στην Ουκρανία.
Υ.Γ. Βλέπεις προσπαθώ να το θέσω ευγενικά και όχι να σε προσβάλω, όχι με το δικό σου τρόπο σίγουρα. Μιλάμε 5 χρόνια εδώ μέσα οι περισσότεροι με το ίδιο (όπως εγώ) ή και με άλλα profile. Είναι αξιοθρύνητο να βριζόμαστε και δείχνει χαμηλή ποιότητα και διάφορα προβλήματα αυτοεκτίμησης αυτό.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
War games by John Rambo !!Κοίτα για να σταματήσεις γκόμενα στη μέση του δρόμου και να αρχίσει να φλερτάρει αφήνοντας κατά μέρος κάθε δουλειά και υποχρέωση δεν είναι απλή υπόθεση.Υπάρχουν τρεις βασικές μέθοδοι.
1.Η ρωσική μέθοδος που περπατάς δίπλα στη γκόμενα συντονίζεσαι στο βήμα της και μιλάς περί ανέμων και υδάτων μέχρι να αρχίσει να γουστάρει
2.Η τσέχικη μέθοδος του Ρόζενμπεργκ που πλησιάζει γκόμενες σε πάρκα ή στάσεις λεωφορείων και βγάζει τις χιλιάρες στα μάτια τους
3.Η βαλκανική μέθοδος.Βρίσκεις έναν τεράστιο τύπο αρκούδι και του λες να λες να κάθεται μπροστά στις γκόμενες με τα χέρια ανοιχτά να κλείνει το δρόμο.Μετά έρχεσαι κάνεις το μπλα μπλα και καθαρίζεις.Το έκανα με τρομερή επιτυχία με Αλμπάνα στο Πίλσεν στην κεντρική πλατεία.
4.Η μέθοδος διπλής τανάλιας.Δύο άτομα κάθονται στις αντίθετες πλευρές ενεός πολυσύχναστου δρόμου και όποια γκόμενα περνάει από το δίχτυ καμακώνεται αμέσως.Αρκεί να ελέγχεις λίγα μέτρα δρομου.Επίσης εφαρμοσμένη με εξαιρετική επιτυχία σε Πραλία Κατερίνης,Λεπτοκαρυά επικά μέρη για σλάβες και μουνίδια.
Γυναικεία λογική.Οπου είναι εύκολο να γίνει καμάκι ο άντρας είναι άχρηστος άρα η γυναίκα απλησίαστη.Η γκόμενα θέλει να υποφέρεις.Θέλει να την προσεγγίσεις στη βροχή λούτσα ενώ αυτή κρατάει ομπρέλα,θέλει να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά για να μπεις στο κλαμπ που αυτή θα μπει τζαμπέ γενικά θέλουν να τα κάνουνε όλα δύσκολα.Για αυτό φοράνε ακουστικά,γράφουν συνέχεια στο κινητό και περπατάνε γρήγορα για νά άπόγέύγουν τις συναντήσεις με ανεπιθύμητους.Μόνο όταν λάμψει το άστρο του πουτσα
ρά Βαλκάνιου με τον τεράστιο πούτσο στέκονται σούζα και ανατρέπονται οι φυσικές ισορροπίες.
Πρέπει να ξέρετε τα σκατά που έχουν στο μυαλό τους οι γυναίκες και πώς να τα αντιμετωπίζετε.Υπάρχει τσελεμεντές βασικά πούτσα έξω ανώτερη παρουσία φυσική υπεροχή.Πρέπει δηλαδή να τους γαμάτε όλους το κέρατο να μη σέβεστε τίποτα.Απόλυτοι άρχοντες νοοτροπία νικητή.
Baalkan power individuals ανώτερα άτομα με απόλυτη υπεροχή στο χώρο.
Συνημμένα
Ενας ταξιτζής που με πήγε Caribean μου είπε οτι έχει 100 κοπέλες σε 10 διαμερίσματα στο Κίεβο που πάνε από 1000 μέχρι 2000 γκρίβνυα οι κορυφαίες(19χρονες φοιτήτριες).Μου έδειξε κάτι φωτό και έχασα τη μπάλλα.Μπορεί να του πω να μου φέρει καμία studentka σήμερα.
Τον ρωτάω τι λες για Carribean,D Lux?Εκεί πάνε όλες οι πουτάνες μου λέει.Δηλαδή βασικά εδώ Ουκρανία όλες πουτάνες είναι.
Carribean γινότανε του μουνιού το πανηγύρι.Απίστευτο υλικό.Επιασα κουβέντα σε κάτι φοιτήτριες είδα οτι δεν υπήρχε προοπτική άμεσου γαμησιού μέχρι που είδα την κοπέλα της φωτό.Με ρωτάει πώς σε λένε εμένα με λένε ... χάρηκα για τη γνωριμία.Της προτείνω αμέσως 100 ευρώ και κλείνει το deal.
Σήμερα ακολουθεί ρεσιτάλ πουτσώσεων.Εχω να φέρω και 3 γκομενάκια από επαρχία για ξέσκισμα.Δύσκολοι καιροί για τσομπάνηδες.
Τον ρωτάω τι λες για Carribean,D Lux?Εκεί πάνε όλες οι πουτάνες μου λέει.Δηλαδή βασικά εδώ Ουκρανία όλες πουτάνες είναι.
Carribean γινότανε του μουνιού το πανηγύρι.Απίστευτο υλικό.Επιασα κουβέντα σε κάτι φοιτήτριες είδα οτι δεν υπήρχε προοπτική άμεσου γαμησιού μέχρι που είδα την κοπέλα της φωτό.Με ρωτάει πώς σε λένε εμένα με λένε ... χάρηκα για τη γνωριμία.Της προτείνω αμέσως 100 ευρώ και κλείνει το deal.
Σήμερα ακολουθεί ρεσιτάλ πουτσώσεων.Εχω να φέρω και 3 γκομενάκια από επαρχία για ξέσκισμα.Δύσκολοι καιροί για τσομπάνηδες.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Περιμένουμε φωτορεπορταζ
Αν σβησουν φωτος με την φατσούλα τους κάνε
data recovery και δώσε ματι στον λαο
Αν σβησουν φωτος με την φατσούλα τους κάνε
data recovery και δώσε ματι στον λαο
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Παρακαλώ λίγο σεβασμό σήμερα ακόμα και στη καλοήθη κριτικήWar games by John Rambo !!
Ο Βαλκάνιος υπεράχοντας έδωσε έναν αέρα ομορφιάς στο Σάιτ!!!!
Επίσης μοίρασε πούτσες στους κακοήθεις επικριτές του κατά τέτοιο τρόπο----->
Όσο για τα υπογραμμισμένα με κόκκινο γραπτά ...αυτά είναι η πεμπτουσία του Balkan Cluster Fuck!!!
Ο λόγος να ανοίξεις το site πρωί πρωί για να έχεις μια ευχάριστη μέρα
Συνημμένα
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
How much?
Aλλο το γκομενακι αλλο το ΕΣΚΟΡΤ...εσυ κανεις καμακι σε βιζουτουδες τις χρυσοπληρωνεις στο κιεβ κιολας και χαιρεσαι!!!
Πουτανες εχει και η αθηνα ,να βγαλουμε φωτος να ποσταρουμε να νιωσουμε βαλκανιοι
Δεν νομίζω ότι έχει πουλήσει πρόλογο ότι του κάθονται μουνάρες χωρίς λεφτά.
Είναι από τους λίγους που έχει παραδεχτεί ότι έχει μεγαλώσει,έχει πέσει σε εμφάνιση και πλέον παίζει με σκληρό ευρώ.
Εγώ πιστεύω ότι όποιος έχει μια καλή δουλειά στη δύση και πάει Κίεβο για να φέρει με 100 ευρώ στο δωμάτιό του ένα τέτοιο μουνί,είναι vfm.
Πολύ αναρωτιούνται γιατί στον πούτσο να πάει κάποιος μς 1500 κορώνες Τσεχία ή 200 Zloty Πολωνία,αφού με τα ίδια λεφτά γαμάς σε στούντιο Ελλάδα.
Α.Αμα ψαχτείς καλά με αυτά τα λεφτά στο Σλαβικό κόσμο,γαμάς γκόμενες που είναι καλύτερες από κάτι κατά φαντασίαν city tours.
B.Η κοπέλα κάθεται μαζί σου για μία ώρα.
War games by John Rambo !!
Τύπε,δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου.
Μήπως διαβάζεις το thread πρώτη φορά;
Mε τον Glock ήδη εκπαιδευόμαστε στο σύστημα διπλή τανάλια
Και όποια πάει να ξεφύγει..
http://[URL unfurl="true"]www.stokokkino.gr/photos/0001442750569.jpg[/img[/URL]]
Αρχηγέ,τα 100 ευρώ που της έσκασες τι είναι για Ουκρανία;
Το μηνιάτικο μιας τύπισσας που δουλεύει σε supermarket;
To ενοίκιο μιας γκαρσονιέρας;
Για πες..
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Παρακαλώ λίγο σεβασμό σήμερα ακόμα και στη καλοήθη κριτική
Ο Βαλκάνιος υπεράχοντας έδωσε έναν αέρα ομορφιάς στο Σάιτ!!!!
Επίσης μοίρασε πούτσες στους κακοήθεις επικριτές του κατά τέτοιο τρόπο----->
Όσο για τα υπογραμμισμένα με κόκκινο γραπτά ...αυτά είναι η πεμπτουσία του Balkan Cluster Fuck!!!
Ο λόγος να ανοίξεις το site πρωί πρωί για να έχεις μια ευχάριστη μέρα
Η τυπισα που ποσταρε αυτη τη φορά, εν αντιθεσει με τα 6αρια 7αρια που συνηθως ποσταρει, ηταν ενα καθσρο οκταρι και μπραβο του !!
Δεν μας ειπε ομως ποσο κοστισε !! Αν καταλαβαινεις τι εννοώ !!
Τις τεχνικες τυπου "ταναλιας" που απασχολουν φουσκωτους εν ειδη οδοφραγματων, η την καταμετρηση χιλιαρικων ευρω σε πλατειες, τα αφήνω στη δική σου ερμηνεία !!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Δεν νομίζω ότι έχει πουλήσει πρόλογο ότι του κάθονται μουνάρες χωρίς λεφτά.
Είναι από τους λίγους που έχει παραδεχτεί ότι έχει μεγαλώσει,έχει πέσει σε εμφάνιση και πλέον παίζει με σκληρό ευρώ.
Εγώ πιστεύω ότι όποιος έχει μια καλή δουλειά στη δύση και πάει Κίεβο για να φέρει με 100 ευρώ στο δωμάτιό του ένα τέτοιο μουνί,είναι vfm.
Πολύ αναρωτιούνται γιατί στον πούτσο να πάει κάποιος μς 1500 κορώνες Τσεχία ή 200 Zloty Πολωνία,αφού με τα ίδια λεφτά γαμάς σε στούντιο Ελλάδα.
Α.Αμα ψαχτείς καλά με αυτά τα λεφτά στο Σλαβικό κόσμο,γαμάς γκόμενες που είναι καλύτερες από κάτι κατά φαντασίαν city tours.
B.Η κοπέλα κάθεται μαζί σου για μία ώρα.
Τύπε,δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου.
Μήπως διαβάζεις το thread πρώτη φορά;
Mε τον Glock ήδη εκπαιδευόμαστε στο σύστημα διπλή τανάλια
Και όποια πάει να ξεφύγει..
http://[URL unfurl="true"]www.stokokkino.gr/photos/0001442750569.jpg[/img[/URL]]
Για πες..
[/quote]
:headbang3: :headbang3:
Οχι φιλε δεν διαβαζω πρωτη φορα το thread, και σιγουρα ξερω.
Ομως καποιοι αλλοι διαβαζουν για πρωτη φορα το thread. Και αυτοι δεν ξερουν.
Για αυτους γραφω.
Αν η "ταναλια" γινει τριπλή θα συμμετεχω ως τριτο "στελεχος" !! ;D
Επισης αν συνδυασθει με επιτελικο σχεδιο δακτυλιασματος σε δημοσιους χωρους και ιδιως σε τραμ η λεωφορεια ενημερωστε με αμεσα γιατι μετα απο 25 χρονια ταξιδια σε ολο το κοσμο μου εχει μεινει ποθημένο!! ;D
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
O τίτλος του θρεντ ειναι ''ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΕΒΟ''
Δεν ειναι γκομενες που βγαλαμε στο Κιεβο
Ειτε γκομενες ειτε πουτάνες
τα ποσταρισματα ειναι σχετικα με το θρεντ
Δεν ειναι γκομενες που βγαλαμε στο Κιεβο
Ειτε γκομενες ειτε πουτάνες
τα ποσταρισματα ειναι σχετικα με το θρεντ
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Για πες..
100 ευρώ εδώ είναι δύο μηνιαίες συντάξεις ή
ένας μισθός ή
ή το 1/3 ενοικίου, 85 τ.μ. επιπλωμένο, κέντρο.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
ένας μισθός ή
Εσυ ως "μονιμας" δεν τα ξερεις καλά αυτά !!
Ασε τους τουριστες να "αποτυπωσουν" ρεαλιστικά τη κατάσταση !!
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Επισης αν συνδυασθει με επιτελικο σχεδιο δακτυλιασματος σε δημοσιους χωρους και ιδιως σε τραμ η λεωφορεια ενημερωστε με αμεσα γιατι μετα απο 25 χρονια ταξιδια σε ολο το κοσμο μου εχει μεινει ποθημένο!!
Η επόμενη γενιά Βαλκάνιων καταδρομέων,δεν δαχτυλιάζει φίλε.
Πλέον απλά τον βγάζουμε και τους τον ακουμπάμε και δε σηκώνουμε αντιρρήσεις.
ένας μισθός ή
Ευχαριστώ
Επειδή θα πάω,να ξέρω τουλάχιστον όταν χρειαστεί να μοστράρω μαρούλι,τι περίπου προτείνω.
-"Γειά σου ομορφούλα,πως σε λένε;"
-"Γιούλια.Εσένα;"
-"Εκατό ευρώ"
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Tο καλοκαίρι, στο -τσιμπημένο συγκριτικά με Οδησσό- Λβόφ, καθαρό 9άρι, απίστευτο, στα 2000 γκρίβνι (περίπου 70 ευρώ). Incall.
Φερμένη από Κίεβο για εσωτερικό τουρ για μια εβδομάδα. Το ανάλογο σκηνικό στο Κίεβο θα έπαιζε στα 1500.
Είναι αδιανόητο να μιλάμε για 100 ευρώ νορμάλ βίζιτα και να αναφερόμαστε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από 10άρι, εκτός και αν
κάνει παπάδες από έξτρα που μπαίνουν εντός τιμής.
Φερμένη από Κίεβο για εσωτερικό τουρ για μια εβδομάδα. Το ανάλογο σκηνικό στο Κίεβο θα έπαιζε στα 1500.
Είναι αδιανόητο να μιλάμε για 100 ευρώ νορμάλ βίζιτα και να αναφερόμαστε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από 10άρι, εκτός και αν
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Tο καλοκαίρι, στο -τσιμπημένο συγκριτικά με Οδησσό- Λβόφ, καθαρό 9άρι, απίστευτο, στα 2000 γκρίβνι (περίπου 70 ευρώ). Incall.
Συμφωνώ απολύτως,με 100 ευρώ σε Σλαβικές χώρες κάνεις παπάδες..
Απλά δεν μας είπε πόσες ώρες την κράτησε.
Αν την κράτησε αρκετες ώρες ή όλο το βράδυ,για μένα παραμένει vfm.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Πριν 3-4 χρόνια ένα κρύο χειμώνα στην Αθήνα είχα καμακώσει μια Σκανδιναβή στο κέντρο! Την βραδιά που βγήκαμε έξω κατά τις πρώτες πρωινές ώρες το πάθος εκατέρωθεν ξεχείλιζε και βρεθήκαμε στις κλειστές πόρτες του Μετρό στο Μοναστηράκι χωρίς ξενοδοχείο και σπίτι να μην αντέχουμε και ξεκίνησα τα δάχτυλα καθώς και αυτή το handjob! Οι στάμπες απο τις πιτσιλιές ίσως είναι ακόμα εκεί στις πράσινες πόρτες του Σταθμού πίσω απο το ΠερίπτεροΕπισης αν συνδυασθει με επιτελικο σχεδιο δακτυλιασματος σε δημοσιους χωρους και ιδιως σε τραμ η λεωφορεια ενημερωστε με αμεσα γιατι μετα απο 25 χρονια ταξιδια σε ολο το κοσμο μου εχει μεινει ποθημένο!!
Γι κάτι τέτοια και άλλα πολλά που όλοι έχουμε κάνει χρειαζόμασταν "ιδεολογική κάλυψη"! Είμαστε η παγκόσμια υπερδύναμη Πουτσισμού!!!! !! !!! Αυτή την ιδεολογική Ομπρέλα την προσφέρει ο μέγας Βαλκάνιος Υπεράρχοντας! Και μάλιστα απο τη πρώτη πουτσιστική Γραμμή και όχι απο τα μετόπισθεν!!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Συμφωνώ απολύτως,με 100 ευρώ σε Σλαβικές χώρες κάνεις παπάδες..
Απλά δεν μας είπε πόσες ώρες την κράτησε.
Αν την κράτησε αρκετες ώρες ή όλο το βράδυ,για μένα παραμένει vfm.
Σωστό αυτό που λές. Εγώ μιλάω με κριτήριο την μια ώρα, με δύο πιστολιές.
Αν έμεινε π.χ. δίωρο ή αρκετά παραπάνω στα 100 και αν είχε πλούσιο πρόγραμμα μέσα, τότε σαφώς και δικαιολογείται η τιμή,
ακόμα και αν μιλάμε για κάτι υποδεέστερο εμφανησιακά (σαν αυτά που συνήθως ποστάρει ο άρχοντας).
Πάντως, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι σε τέτοια μέρη αξίζει κάποιος να κυνηγάει εκλεκτικά την υψηλή ποιότητα
έστω και για μια ώρα (διότι συγκριτικά με Ελλάδα βγαίνει όντως κερδισμένος σε σχέση με το επίπεδο που παίρνει
λ.χ. στα 70 ευρώ) παρά να δαπανά μαζικά "καταναλωτικά" ποσά για σωρηδόν μετριότητες σε πολύωρες συναντήσεις.
MrRobot
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο καθενας οπως μπορει και οτι βρισκει..αλλος εσκορτς αλλος βιζιτες, αλλος γκομενες απο κιεβ αλλος απο επαρχια, αλλος στα παρκα αλλος εχει αματερ αλλα με προ services...Τι να σ πω τα negative που εχει η καθε μια γκομενα που ειχα???ΠΕΣΜΑΣ εσυ που εισαι ο γοης κ σου κανουν κ tickets))))
Ειναι απιθανο μια κοπελα ουκρανιδα και μη να σε γουσταρει σαν τυπο για χψω λογους και μετα να ζηλευει την ζωη που κανεις ελλαδα κ να μην γουσταρει την χωρα της τωρα??λεω τωρα ενα παραδειγμα που παιζει.... βαριεμαι τωρα και δεν εχω και χρονο...να γραφω για την καθεμια κ τα αρνητικα της...επειτα σε μπουρδελα γραφουμε κ οχι στο sxeseis.gr !!!οποτε κμαν πουτανολογια ειναι must εδω !!!
Ειναι απιθανο μια κοπελα ουκρανιδα και μη να σε γουσταρει σαν τυπο για χψω λογους και μετα να ζηλευει την ζωη που κανεις ελλαδα κ να μην γουσταρει την χωρα της τωρα??λεω τωρα ενα παραδειγμα που παιζει.... βαριεμαι τωρα και δεν εχω και χρονο...να γραφω για την καθεμια κ τα αρνητικα της...επειτα σε μπουρδελα γραφουμε κ οχι στο sxeseis.gr !!!οποτε κμαν πουτανολογια ειναι must εδω !!!
Αυτός τουλάχιστον λέει πως ψωνίζει και έχει το γνώθι σε αυτόν σχετικά με το τι κάνει. Μερικές φορές βέβαια το παρουσιάζει σαν να είναι γκόμενες του που τις έριξε, αλλά και αυτό μπορούμε να το δεχτούμε ως μέρος της φαντασίωσης κάποιου που τη συνεχίζει και μετά εδώ μέσα και τη μοιράζεται μαζί μας. Αλλά αν τον ρωτήσεις θα σου πει.. Την ψώνισα στο Carribean ή στο Lux και έδωσα τόσα. Το πρόβλημα είναι όταν εμείς οι υπόλοιποι που το παίζουμε εραστές των βορείων προαστείων λέμε τη μισή ιστορία και περηφανευόμαστε για αυτήν. Βέβαια την άλλη μισή τη ξεχνάμε.. γιατί αν την πούμε θα χάσουμε τον αυτοσεβασμό μας. Για παράδειγμα όταν εγώ λέω μια ιστορία και το παίζω διαδικτιακό καμάκι δεν λέω πως πήδηξα την μις υφήλιος.. ή την κόρη βιομήχανου. Next door κοριτσάκια γνωρίζω, που είναι εύκολα θύματα και δεν θα μου ζαλίσουν τον έρωτα. Τέτοια next door στην Ελλάδα θα σου έπρηζαν τα αρχδ μέχρι να σου κάτσουν και μετά θα ανεχόσουν όλες τις μαλακίες τους και το ψυχολογικά τους. Στην Ουκρανία μπορείς να κάνεις πολλά ραντεβού, να σου κάτσουν σχετικά εύκολα, να περάσεις όσο γουστάρεις 1,2,3 μέρες maximum μαζί τους, χωρίς χορηγίες ή χρήματα και μετά να πας στην επόμενη και μετά στην επόμενη κοκ.. Για αυτό πηγαίνω Ουκρανία και αυτό με διασκεδάζει. Πες μας και εσύ λοιπόν όλη την ιστορία και όχι τη μισή. Που είναι ο λάκος στη δική σου ιστορία? Γιατί μια πλούσια και πανέμορφη Ουκρανή χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις που φαντάζομαι είναι στα 30+ (περίεργο για Ουκρανή να μην έχει κάνει παιδιά σε αυτή την ηλικία ή να μην έχει χτυπησει κόκκινο από την οικογένειά της να κάνει), με κοινωνικό status.. γιατί να νταραβεριστεί με έναν έλληνα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια σχέση από απόσταση? Τόσες επιλογές έχει σε Ουκρανούς και αξιόλογους 'τουρίστες'.., δεν πρόκειται για μικρομεσαίο κορίτσι έτσι όπως την περιγράφεις. Δείξε μας και το λάκο.
Δεν είσαι ο μόνος που έχει κάνει χλμ. στην Ουκρανία.
Υ.Γ. Βλέπεις προσπαθώ να το θέσω ευγενικά και όχι να σε προσβάλω, όχι με το δικό σου τρόπο σίγουρα. Μιλάμε 5 χρόνια εδώ μέσα οι περισσότεροι με το ίδιο (όπως εγώ) ή και με άλλα profile. Είναι αξιοθρύνητο να βριζόμαστε και δείχνει χαμηλή ποιότητα και διάφορα προβλήματα αυτοεκτίμησης αυτό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41