Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τις κόβω σε σχέση με τις διαστάσεις του μαγαζιού και το πλήθος.Γκόμενες άνω του 1.80 είναι σχετικά σπάνιες Ουκρανία.Στα πρόσωπα όμως γαμάνε καμία σχέση με Πολωνία με τις μπουγατσόφατσες.
Θα πάω τώρα Mafia για βασιλικό καμάκι.Οι γκόμενες που δεν είναι στο κόλπο είναι κάπως αρχιδοσπαστικές θέλουν να σε γνωρίσουν πρώτα έχουν δουλειές αι δε βγαίνουν τα ωράρια για γρήγορα ραντεβού και instafuck.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Τις κόβω σε σχέση με τις διαστάσεις του μαγαζιού και το πλήθος.Γκόμενες άνω του 1.80 είναι σχετικά σπάνιες Ουκρανία.Στα πρόσωπα όμως γαμάνε καμία σχέση με Πολωνία με τις μπουγατσόφατσες.
Θα πάω τώρα Mafia για βασιλικό καμάκι.Οι γκόμενες που δεν είναι στο κόλπο είναι κάπως αρχιδοσπαστικές θέλουν να σε γνωρίσουν πρώτα έχουν δουλειές και δε βγαίνουν τα ωράρια.
σε ζηλευουμε 50χιλιαδες μελη του μπου  :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα ένας Ουκρανός δίπλα μου με αυτό το μούνο.Γενικά τα mismatch Ουκρανία είναι απίστευτα.

PPWxOz.jpg

Αλλο ένα mismatch.Για αυτό τρελαίνονται όλες για ανώτερους Βαλκάνιους.
olCOdq.jpg

Γενικά αν είσαι στο δρόμο ή σε φτηνά μαγαζιά σε γράφουν όλες στα αρχίδια τους.Αν είσαι σε κυριλέ μαγαζιά καρφώνουν όλες.Βέβαια όλες με κινητά άνω των 500 ευρώ δώρο του σπόνσορος.Ουκρανία η κυρίλα είναι το κλειδί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κούνα κούνα την τσουτσούνα.Πραγματικά με τι τύπους πάνε οι Ουκρανές.

RrzlKM.jpg

Την επόμενη φορά θα πάω επαρχία στο Wild West.Αρχισα να ψιλοβαριέμαι το Κίεβο είναι το καλύτερο από κάθε άποψη αλλά τα ίδια και τα ίδια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:vomit:
Η επόμενη γενιά Βαλκάνιων καταδρομέων,δεν δαχτυλιάζει φίλε.
Πλέον απλά τον βγάζουμε και τους τον ακουμπάμε και δε σηκώνουμε αντιρρήσεις. :rockon:  :rockon: :rockon:

Ευχαριστώ  :hi:

Επειδή θα πάω,να ξέρω τουλάχιστον όταν χρειαστεί να μοστράρω μαρούλι,τι περίπου προτείνω.

-"Γειά σου ομορφούλα,πως σε λένε;"
-"Γιούλια.Εσένα;"
-"Εκατό ευρώ"  :rockon:

Καλός διάλογος.Μια φορά χτύπησα τη νύχτα δυο γκόμενες στο δόμο και τις ρώταγα κάτι μαλακίες σας αρέσει το σούσι μας αρέσει μου έλεγαν.Πάμε σε μαγαζί με σούσι? και ξύνανε τη γκλάβα τους.Οπότε πετάω ένα 50 ευρώ για την καθεμία και τα μάτια τους φωτίστηκαν.Μου λένε γράψε τις τιμές το κομπιουτεράκι και μου έδωσαν ένα Casio.Μόλις είδαν το νούμερο 50 με ακολούθησαν  στο ταξί.
Εντωμεταξύ πολύ λαμόγιο Χάρκοβ,Ντνίπρο και γενικά ανατολική Ουκρανία.Ολες πώς θα σου φάνε τα γκαφρά.Δυτική Ουκρανία γενικά πιο αξιόπιστες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ, έτσι και δεν κατάλαβα, τελικά, τι εννοεί ο ιεροφάντης του βαλκανιοπουτσισμού, αναφερόμενος
π.χ. ότι σήμερα θα ρίξει τρείς πούτσους και κανα τεσσάρι καυλιά. Τι περίεργες απόκρυφες ορολογίες χρησιμοποιεί;
Τι μυστήρια ελευσινιακά, τους κάνει εκεί πέρα που πάει;  :think:  :grin: :grin:
συντροφε μαλλον δεν πιανει το μυαλουδακι σου την πνευματικη ενοια του βαλκανοπουτσισμου.ενοει ο αρχοντας πως θα πληρωσει την γκομενα σαν να επερνε 3 πουτσους και τεσερα καβλια.αντι 500 γριβνα,500 ευρο χαχαχαχαχαχ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
συντροφε μαλλον δεν πιανει το μυαλουδακι σου την πνευματικη ενοια του βαλκανοπουτσισμου.ενοει ο αρχοντας πως θα πληρωσει την γκομενα σαν να επερνε 3 πουτσους και τεσερα καβλια.αντι 500 γριβνα,500 ευρο χαχαχαχαχαχ.
:grin: :grin: :grin: η κακια θα σας μεινει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δασκαλε που ξερεις αν ειναι 1.83 1.81 η 1.79 πχ?
εχεις αππ στο κινητο που τις μετραει απο αποσταση?? :kneel: :kneel: :kneel:
εκανε τον τουρκο ιταλο!οπως ελεπε τουσ πολωνους αραβεσ χαχαχαχαχα.τουρκος απο φατσα με πουτανα,στα αρχιδια τον εχει παιζει με  το κινιτο τισ οπςσ ολεσ οι ππουτανεσ στα μερη που τρωει ο κμαν.ο τουρκος μαλον εκει μενει η συχνος τουριστας για να παει εκει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
εκανε τον τουρκο ιταλο!οπως ελεπε τουσ πολωνους αραβεσ χαχαχαχαχα.τουρκος απο φατσα με πουτανα,στα αρχιδια τον εχει παιζει με  το κινιτο τισ οπςσ ολεσ οι ππουτανεσ στα μερη που τρωει ο κμαν.ο τουρκος μαλον εκει μενει η συχνος τουριστας για να παει εκει.
ειναι στη γραμμη τσιπρα παλια για ενωση του νοτου με στιγμα τον βαλκανοπουτσιμο  :kneel: :kneel:
οποτε σκοπιμως αφαιρεσε τους τοθρκαλαδες  :grin: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρώτη πούτσωση για σήμερα.Κλασσικό πενηνταράκι.Πολύ περιποιημένο τσιμπούκι.Αναμένεται μαραθώνιος βαλκανιοπουτσισμού.

wbLz3H.jpg

Εδώ έχει πολύ πράμα για καμάκι σε καφέ,tinder παντού.Ορεξη να έχεις.Δεν τις προλαβαίνω όλες.Το καλύτερο είναι το καμάκι live παίζουν τρελλά μουνέτα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ειναι στη γραμμη τσιπρα παλια για ενωση του νοτου με στιγμα τον βαλκανοπουτσιμο  :kneel: :kneel:
οποτε σκοπιμως αφαιρεσε τους τοθρκαλαδες  :grin: :kneel:
Θα ήθελα στις φωτογραφίες του Κμαν και κυρίως απο το δωμάτιο κάποιοι να αναγνωρίσουν τις "κοπέλες" τους, "γυναίκες" τους, πρώην "ερωμένες" τους που πίστευαν πως ήταν οι καλύτερες κοπέλες για σπίτι και με βάση αυτές να έλεγαν πως οι Ουκρανίδες δεν είναι όλες πουτάνες! :2funny: :2funny: :2funny:

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου... την εποχή που δεν ήξερα τι παίζει...Τρεις είχα απο Κίεβο την περίοδο 2011-13 ...και τα περιμένω όλα! Ακόμα και στο δωμάτιο του Κμαν να τις δω ή παρέα με Μεμέτια :vomit:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνήθεις συνδυασμοί ξένων με Ουκρανές.Οπως διαπιστώνετε ο ανταγωνισμός τουλάχιστον με άλλους ξένους είναι πρακτικά ανύπαρκτος.

C6Xmft.jpg

Συνήθης Τούρκος με μέτρια ξανθιά.Της έλεγε μαλακίες για την Ισταμπούλ.Οι Τούρκοι δεν το κλείνουνε πολύ μπλα μπλα και σαχλαμάρες.Δεν είναι λιγομίλητοι και φονικοί όπως οι Βαλκάνιοι πουτσαδόροι.

SvNBGV.jpg

Εδώ ο τύπος δεν είναι συνήθης μαλάκας μαυριδερός αλλά Πολωνός πενηντάρης.Κοιτάξτε τι μουνί φορμάρει.Μιλάει τα αγγλικά με πολωνική προφορά και οι μισές λέξεις είναι πολωνικές.

I4TTpg.jpg

Και εδώ τι γαμάνε οι Ουκρανοί.Τα καλύτερα μουνιά ως συνήθως.Κάπως ξέρουν το παίγνιο καλύτερα εδώ.

0PZ4UL.jpg

J4iYPr.jpg

Ο χτεσινός Ιταλός με τη γκόμενά του.Απίστευτοι μαλάκες οι Ιταλοί,Ισπανοί.Μένουν με την ίδια γκόμενα πάνω από μια μέρα.Μουνόδουλοι.

7y4tKc.jpg

Τώρα μπέρδεψα τα μπούτια μου.Πρέπει να γαμήσω 4 διαφορετικές γκόμενες τις επόμενες 3 ώρες και η μία θέλει και ραντεβού σε καφέ.Τεράστιες απαιτήσεις από τους τσομπάνηδες.
Εκανα καμάκι για 30 λεπτά Κρεσάτικ με μέτρια αποτελέσματα.Οι γκόμενες είναι ανοιχτές στην προσέγγιση αλλά αρνούνται το άμεσο κούμπωμα στο διαμέρισμα ή έστω ρομαντικό instadate και shopping μετά πουτσώσεως.Για αυτά χρειάζεσαι πάνω από 5 μέρες εδώ και ο χρόνος είναι χρήμα.
Είναι όμως πολύ προσιτές απλά θέλει κάποια ενέργεια και να έχεις μάτι κυνηγού.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γκομενάκι που τσίμπησα σήμερα από το Carribean.

v1jVwe.jpg

7iaUp1.jpg

1VWrcQ.jpg

Aρχηγέ στρατιάς,ελπίζω να κράτησες στοιχεία από το άνωθεν τεμάχιο.

Δεν ξέρω που θα με βγάλει το φλερτ σε στη συγκεκριμένη χώρα,αλλά γι'αυτήν έχω ήδη έτοιμο ένα κολλαριστό 100ρικο.

Αν παίζουν στοιχεία και μπορώ να την βρω και εγώ,πες μου πόση ώρα άραξε μαζί σου,αν είναι κομοδίνο,κ.λ.π.

Και από διαμονή τι φάση έπαιξε;
Αυτά τα διαμερίσματα που λες συνήθως ή Ηοtel;

Eγώ έχω γίνει διαμερισματάκιας πλέον όπου πάω,αλλά για Ουκρανία δεν ξέρω με τι παίζουμε καλύτερα μπαλίτσα.

Μου έχει τύχει Tσέχα γκόμενα normal,να ψιλοφάει σκάλωμα και να ψιλομαζευτεί όταν την ανέβασα Hotel επειδή μία χοντρή στη reception την ψιλοκοίταξε κάπως.. :rolleyes:
Το κάπως που ένιωσε η Τσέχα ήταν:"Α,καλώς την πουτάνα."
Εγώ την καθησύχασα και της είπα ότι σε όλες τις χώρες οι τοφάλες ζηλεύουν τις μουνάρες,είναι διεθνές πρόβλημα. :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
ΚΜΑΝ Θεε παρε την ΠΑΕ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
[move]ΤΡΑΜΠ Κ ΚΜΑΝ οι αντισυστημικες δυναμεις μαζι αλλαζουν τις ισσοροπιες!!!!  :kneel: :kneel: :kneel:[/move]

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρίτη πούτσωση για σήμερα.Μοντέλο 25 ετών και καλά.

aeP73k.jpg

k52cEv.jpg

OLHRrg.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δοκιμάζοντας την κλασσική ΜΙΛΦ από το Carribean.

3XsR9S.jpg

Είναι ξανά το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι που σιγουρεύει την κατάσταση.

cXEv9h.jpg

Ακόμα μια φωτό από το μοντέλο.

CnFSml.jpg

Τα logistics πήγαν κατά διαβόλου.Δεν πρόλαβα όλες τις πουτσώσεις μια γκόμενα με περίμενε υπομονετικά στο Globus αλλά το μοντέλο μου έπρηξε τα αρχίδια.
Και τα καμάκια δεν πήγαν καλά πολύ χρόνο τρώνε οι άτιμες και δεν προλαβαίνεις να καμακώσεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Δοκιμάζοντας την κλασσική ΜΙΛΦ από το Carribean.

3XsR9S.jpg

Είναι ξανά το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι που σιγουρεύει την κατάσταση.

cXEv9h.jpg

Ακόμα μια φωτό από το μοντέλο.

CnFSml.jpg

Τα logistics πήγαν κατά διαβόλου.Δεν πρόλαβα όλες τις πουτσώσεις μια γκόμενα με περίμενε υπομονετικά στο Globus αλλά το μοντέλο μου έπρηξε τα αρχίδια.
"δεν περιγραφω αλλο"  :kneel: :kneel: :kneel:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
[...]

Τώρα μπέρδεψα τα μπούτια μου.Πρέπει να γαμήσω 4 διαφορετικές γκόμενες τις επόμενες 3 ώρες και η μία θέλει και ραντεβού σε καφέ.Τεράστιες απαιτήσεις από τους τσομπάνηδες.
Εκανα καμάκι για 30 λεπτά Κρεσάτικ με μέτρια αποτελέσματα.Οι γκόμενες είναι ανοιχτές στην προσέγγιση αλλά αρνούνται το άμεσο κούμπωμα στο διαμέρισμα ή έστω ρομαντικό instadate και shopping μετά πουτσώσεως.Για αυτά χρειάζεσαι πάνω από 5 μέρες εδώ και ο χρόνος είναι χρήμα.
Είναι όμως πολύ προσιτές απλά θέλει κάποια ενέργεια και να έχεις μάτι κυνηγού.

Το ζητούμενο είναι να ξέρεις, όντως, ποιός είναι ο κυνηγός και ποιός το θήραμα... :grin: :grin: :grin:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom