Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Μέχρι τα 35 δεν ξόδευα μία για τις Ουκρανές.Σε μία εξτρίμ περίπτωση πήγα Λβωφ με 750 ευρώ και γύρισα με 700 μετά από μια βδομάδα.Η γκόμενα με έβαλε στο σπίτι της τρώγαμε φαί της μαμάς και κυκλοφορούσαμε με μαρσούτκα.Μιλάμε για 20χρονη 175 μούνα.
Αλλά ήταν πολύ βαρετά.Συνέχεια με την ίδια γκόμενα.Πολύ καταθλιπτικά.
Τότε βέβαια έκανα και φοβερό καμάκι έπαιρνα σβάρνα τους δρόμους άμα δεν έβγαζα γκόμενα δε σταματούσα.Θέλει τεχνική στο street game να πιάνεις το βλέμμα τους και αν δίνουν πράσινο φωτάκι τους μιλάς.Συνήθως μετά instadate με βόλτα στην πόλη και σε 2-3 ώρες γλωσσόφυλο και χούφτος.Μετά ραντεβού στο ελληνικό εσταιτόριο να δείξεις και καλά τις γεύσεις και μετά συνήθως σε σπιτιάζουνε όπως οι Πολωνές.Φαί γαμήσι και ύπνος.
Κάπως έτσι γαμάς τζάμπα Ουκρανία.Αν συμβιώνεις με τη γκόμενα.Εξαίρεση το Κίεβο όπου μπορεί να σου κάτσουν one night stands από τα κλαμπ έχει πολλές απελευθερωμένς και ξέκωλα που γοητεύονται ακόμα από το θρύλο του δυτικού πέους.
Περα απο τις συνηθεις σαλτσες,γλωσοφιλοδακτιλιασματα σε δημοσιους χωρους  :grin:
θα συμφωνησω για την εποχη αυτη
και σου διαφευγει οτι στο Μιλενιουμ ,εποχες πουταν στις δοξες του ,κ καθε βραδυ με μινιμουμ 100 σολο καβλιαρες μεσα,ηταν αδυνατο να φυγεις μονος,απλα καθοσουν στο μπαρ κι οποια ερχοταν διπλα κ κοιταζε ,αρκουσε ενα πριβιετ κακ τεμπεα ζαβουτ κ τστο ηοτσες ναπιτ....τα αλλα ηταν ρουτινα..
το μονο κακο οτι επειδη ολες πηγαιναν τοτε εκει στις 3-4 μερες ειχες ψιλοβρωμισει κι αρχιζε να πεφτει το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου σου  :fuck2:
στο ζανζιβαρ κ φασιον μετεπειτα  παρ οτι ειχα 3-4 επιτυχιες ,δεν βρηκα ποτε το ιζυγκοινγκ του μιλενιουμ..κατι παιχτηκε κ στο λυροι,αλλα καμμια σχεση...βασικα δεν παω πλεον λβοβ γιατι δεν βρηκα ουτε υπαρχει αλλο στεκι αντιστοιχο του μιλενιουμ.. :P
ολες μεσα,φοιτητριες,βλαχες μουναρες,χωρισμενες,ξεκωλα οτι ηθελες υπηρχε..αξιζε κ για 3 μερες μονο να πηγαινες  αν ηταν  πεμπτη παρασκευη σαβατο
μονο στο στορμ στο νικολαεφ ,βρηκα κατι καπως  αντιστοιχο,που ομως κι εκει σημερα εχει πεσει κατα πολυ.. :hi:
τα εξοδα ηταν μονο κατι βοτκες με χυμο βυσινο....αλλα εχουν περασει 10 χρονια για μας απο τοτε....
τα μαγαζια εχουν πολλαπλασιαστει ,με αποτεκλεσμα μεγαλη διαχυση,κι η νοοτροπια δεν ειναι ποια τοσο ιζυγκοινγκ,ειδικα που ειμαστε κ 10 πλας χρονια εμεις απο τοτε.. :hi:
αναπολω τις γκλορυ ντεις της εποχης εκεινης  :fuck2: :fuck2::hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Ο διάλογος είναι πέρα για πέρα αληθινός.Είναι τα κλασσικά shit tests που κάνουν οι Ουκρανές.Τα έχω ήδη περιγράψει στο φόρουμ του roosh πριν από 3 χρόνια.Τίποτα δεν έχει αλλάξει.Για να γαμήσεις μικρή γκόμενα έστω και σα σπονσοράς με προοπτική πρέπει να περάσεις τα shit tests.Τα ίδια ακριβώς κάνουν όλες οι γκόμενες στην Ουκρανία.Δεν τα κάνουν ποτέ οι Πολωνές για αυτό Πολωνία είναι 5 φορές ευκολότερο το καμάκι [/u]

ΜΛΜ δασκαλε .... :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι τα shit tests ρε φίλε.Ολες οι γκόμενες τα κάνουν απλά οι Ουκρανές το παρακάνουν.Για εμένα ήταν παιχνιδάκι να περάσω τα shit tests λόγω εμπειρίας.Πρέπει κάπως να στροφάρεις να σκέφτεσαι παράλληλα τι εννοεί αυτη και να δίνεις την κατάλληλη απάντηση.Οι γκόμενες τεστάρουν την ετοιμότητά σου την πνευματική σου διαύγεια ακόμα και την ικανότητα να λες ψέμματα υπό πίεση.Φυσικά η γλώσσα σώματος πρέπει να ταιριάζει εντοπίζουν αμέσως τυχόν αναντιστοιχίες και τις εκθέτουν.
Τώρα δεν μπορώ πια να ασχολούμαι φουλ time με το παίγνιο και δεν έχω τις ίδιες ικανότητες.
Φαντάσου τον Αναστόπουλο στα 50 να θέλει να τριπλάρει να τρέξει και να βγει μπροστά όπως στα 30.Γίνεται?Οχι.Ξέρει πώς να το κάνει?Ναι.Μπορεί να το κάνει?Οχι.Κάπως έτσι αλλάζει ο καμάκιας και αρχίζει με την πάροδο της ηλικίας να χρησιμοποιεί βοηθητικά εργαλεία όπως το ευρώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ δύο δυτικοευρωπαίοι φλωράδες με τις Ουκρανές γκόμενές τους.Κοιτάξτε τι επίπεδο μουνιού γαμάνε.Ακόμα και οι μπουνταλάδες Τούρκοι έχουν καλύτερες.Γενικά οι Ουκρανές βρίσκουν τους Δυτικούς θεοβάρετους προτιμούνε πιο πρωτόγονους τύπους.

2JUEzc.jpg

Εδώ και οι γκόμενες του Τούρκου να φρικάρετε.Η μία είναι 1.80 χαλαρά.

n58gKm.jpg

Μια Μιλφάρα ήρθε τώρα και κάθησε δίπλα μου στο καφέ και πήρα το viber της σε dt.Αμέσως μυρίζονται την ευκαιρία.
Περιμένω άλλα 3 γκομενάκια σήμερα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Μια Μιλφάρα ήρθε τώρα και κάθησε δίπλα μου στο καφέ και πήρα το viber της σε dt.Αμέσως μυρίζονται την ευκαιρία.
Περιμένω άλλα 3 γκομενάκια σήμερα.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
ειθε ο βαλκανικος σου πουτσος να σταθει στο υψος στην 11-12-13η συνερευση σου σε δυο μερες  :o :o :o :o δασκαλε  :erection: :erection: :erection: :erection:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είναι τα shit tests ρε φίλε.Ολες οι γκόμενες τα κάνουν απλά οι Ουκρανές το παρακάνουν.Για εμένα ήταν παιχνιδάκι να περάσω τα shit tests λόγω εμπειρίας.Πρέπει κάπως να στροφάρεις να σκέφτεσαι παράλληλα τι εννοεί αυτη και να δίνεις την κατάλληλη απάντηση.Οι γκόμενες τεστάρουν την ετοιμότητά σου την πνευματική σου διαύγεια ακόμα και την ικανότητα να λες ψέμματα υπό πίεση.Φυσικά η γλώσσα σώματος πρέπει να ταιριάζει εντοπίζουν αμέσως τυχόν αναντιστοιχίες και τις εκθέτουν.
Τώρα δεν μπορώ πια να ασχολούμαι φουλ time με το παίγνιο και δεν έχω τις ίδιες ικανότητες.
Φαντάσου τον Αναστόπουλο στα 50 να θέλει να τριπλάρει να τρέξει και να βγει μπροστά όπως στα 30.Γίνεται?Οχι.Ξέρει πώς να το κάνει?Ναι.Μπορεί να το κάνει?Οχι.Κάπως έτσι αλλάζει ο καμάκιας και αρχίζει με την πάροδο της ηλικίας να χρησιμοποιεί βοηθητικά εργαλεία όπως το ευρώ.

Δηλαδή άμα με πλευρίσει αυτή του 100ρικου στο Carribean θα μου κάνει shit test ή θα χοροπηδάει από τη χαρά της που θα βγάλει το μισό της νοίκι χωρίς να την πηδήξει κανένας σιχαμένος;

Καταλαβαίνω να ρωτάει μία σπονσορέτα πόσα βγάζεις ή πόσο συχνά και γιατί πας Ουκρανία,ώστε να σε έχει στα υπόψιν και στο μέλλον,αλλά ΄σιγά που έχουν σημασία οι απαντήσεις που θα δώσω,το χρήμα μετράει..
Δηλαδή τι θα μου πει...
Α,δεν τα λες καλά,άκυρο το deal?

Και στην τελική..
Ποια Ουκρανέζα εν έτη 2016 θα πιστέψει ότι παπαριά της ξεφουρνίσεις μετά από τόσες ορδές σεξοτουριστών;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γιατί να φρικάρουμε με τις γκόμενες του τούρκου ρε συ..
Μήπως τις καμάκωσε με την ομορφάδα του.

Με δολλάρια και ευρώ γκόμενες βρίσκουν όλοι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Γιατί να φρικάρουμε με τις γκόμενες του τούρκου ρε συ..
Μήπως τις καμάκωσε με την ομορφάδα του.

Με δολλάρια και ευρώ γκόμενες βρίσκουν όλοι.
δεν ειναι τοσο απλο
γι αυτο πχ θα δεις σπανια,εγω ποτε δεν ειδα αγγλο πουρο με μουναρα της προκοπης σε ανατ χωρα..η γαλλο
ειναι κι αλλα πολλα..κι επισης εχεις το χρημα..λεμε τωρα...πως που θα κινηθεις κ πως δινει τεραστια διαφοροποιηση στο αποτελεσμα
ανθρακες ο θησαυρος ειναι το συνηθες αποτελεσμα καποιου που νομιζει οτι μονο το χρημα ειναι το κλειδι
μιλαμε παντα σε λογικα πλαισια
αν μιλαμε για τρελλες φασεις δηλ 1000ρικα ας πουμε γαμας κι ελλαδα κ καλυτερες,δεν χρειαζεται να τρεχεις μες στα χιονια....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Όλα αυτά είναι καραμελίτσες, μπροστά στην υψηλή αλχημεία και στα ελευσινιακά μυστήρια του Μέγα Ιεροφάντη Βαλκανιόπουτσου
ο οποίος αφού τις βασκάνει με το βλέμμα του κυνηγού, μετά τους ρίχνει έξι απανωτά ξεματιάσματα. Στο τέλος εξαγνίζει και τα κακά
πνεύματα με τον καυτό βαλκανικό αγιασμό του: στο σώμα, στο πρόσωπο, στο στόμα, κλπ.  κλπ...  :grin: :grin:
χαχαχαχααχαχ ζητω το βαλκανικο σπερμα!παμε αρχοντα ριξε τους το καυτο υγρο πυρ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
δεν ειναι τοσο απλο
γι αυτο πχ θα δεις σπανια,εγω ποτε δεν ειδα αγγλο πουρο με μουναρα της προκοπης σε ανατ χωρα..η γαλλο
ειναι κι αλλα πολλα..κι επισης εχεις το χρημα..λεμε τωρα...πως που θα κινηθεις κ πως δινει τεραστια διαφοροποιηση στο αποτελεσμα
ανθρακες ο θησαυρος ειναι το συνηθες αποτελεσμα καποιου που νομιζει οτι μονο το χρημα ειναι το κλειδι
αν μιλαμε για τρελλες φασεις δηλ 1000ρικα ας πουμε γαμας κι ελλαδα κ καλυτερες,δεν χρειαζεται να τρεχεις μες στα χιονια....

Eγώ μια φορά έχω πάει Κίεβο,αλλά δεν την είχα ψάξει τη φάση.
Πάντως απορώ με όλους τους αραβοτουρκαλάδες γαμίκουλες των φωτό,που όμως εδώ στη Γερμανία ακόμη και λεφτά να έχουν,καλή Γερμανίδα ή Σλάβα δεν θα ασχοληθεί μαζί τους ΠΟΤΕ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
χαχαχαχααχαχ ζητω το βαλκανικο σπερμα!παμε αρχοντα ριξε τους το καυτο υγρο πυρ
4 κοματια την μερα ο βαλκανιος..στα 50φευγα!!! φαντασου στα 30..ουτε ο μιτσος29 ο πορδομεταναστης-στατους  ετσι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ τη βοηθηματα περνεις αρχοντα να γαμας 6-7 την μερα 3-4 πουτσους την καθε μια?χαχαχαχαχα.χρημα ονομαζεται το μεγαλυτερο αφροδισιακο οπλο του βαλακανιου σπονσορα εεεεεεεε πουτσαρα ηθελα να πω.αρχοντα μην μασας,ριξε τους ευρω στο τραπεζι που καθονται με τον τουρκο.περιμενε να της ταισει ο τουρκος και μετα κανε βαλκανικη επιθεση στο μετωπο.αεεεεεεεεεραααααααα!!!!!ετσι γαμουσανε οι δικοι μας στο μετωπο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν ειναι τοσο απλο
Άρα αρχίζεις να λες ορθολογικά αυτά που λέει ο Κμαν δημιουργώντας έπη , ήρωες, εκστρατείες ,πολέμους και μάχες σώμα με σώμα για το ποιός θα επικρατήσει στις γκόμενο-βιζιτούδες του D'Loux και λοιπών πεδίων μάχης !!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
4 κοματια την μερα ο βαλκανιος..στα 50φευγα!!! φαντασου στα 30..ουτε ο μιτσος29 ο πορδομεταναστης-στατους  ετσι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εκανε οραιο βιντεακι ο μητσος στο φεισπουκ εξηγα την διαφορα ρωσιδων μοσχας-πετρουπολης με τισ μολδαβεσ-ουκρανες χαχχααχαχ.καπου εγραφε προσοχη υπαρχει μια γατα με αιμοροειδεσ μην κολησετε χαχαχαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εσυ τη βοηθηματα περνεις αρχοντα να γαμας 6-7 την μερα 3-4 πουτσους την καθε μια?χαχαχαχαχα.χρημα ονομαζεται το μεγαλυτερο αφροδισιακο οπλο του βαλακανιου σπονσορα εεεεεεεε πουτσαρα ηθελα να πω.αρχοντα μην μασας,ριξε τους ευρω στο τραπεζι που καθονται με τον τουρκο.περιμενε να της ταισει ο τουρκος και μετα κανε βαλκανικη επιθεση στο μετωπο.αεεεεεεεεεραααααααα!!!!!ετσι γαμουσανε οι δικοι μας στο μετωπο
Το χρήμα απο μόνο του δεν αγοράζει τα πάντα ως φαίνεται ακόμα και στην άκρως ματεριαλιστική Ουκρανία!Και απόδειξη είσαι εσύ ο ίδιος που έχεις φάει χιλιάδες Ευρώ όπως λες και μια εντυπωσιακή γκόμενα δεν έχεις βγάλει!Συμπέρασμα είναι πως ακόμα και για βίζιτες πρέπει να το κατέχεις το θέμα για να μην μείνεις άφραγκος και αγάμητος στην Ουκρανία!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι δεν μετρανε οι αγγλοι -αμερικλανοι αυτοι που ερχονται ουκρανια.ομως αν ενας γαλλος,αγγλος νεαοσ οραιοσ ερθει ουκρανια δεν ξερω γιατι αλλα αυτες γουσταρουνε σε αντιθεση με ενα ελληνα νεαρο οραιο η τουρκο.ακομα και γερμανους ειδα νεαρους να γουσταρουν και να μιλανε αγγλικα μαζι τους.ο νεαρος γαλλος που γνωρισα οδυσσο η λεσβια που ηταν μαζι μου ενθουσιαστηκε μαζι του αφου ονειρευεται γαλλια και λατρευει μια γαλιδα τραγουδιστρια.ο νεαρος αυτοσ αν πηγαινε σε νορμαλ μεροσ θα εβρισκε σιγουρα γκομενα τσαμπα ενω σε μενα που δεν ειμαι γαλλος η αγγλος δεν θα ασχολιονταν καν ιδικα αν μιλουσα ρωσικα.παιζει ρολο σε αυτεσ η εθνικοτητα,αλλη αιγλη οι χωρεσ αυτεσ σε αλλη κατηγορια εχουν εμας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το χρήμα απο μόνο του δεν αγοράζει τα πάντα ως φαίνεται ακόμα και στην άκρως ματεριαλιστική Ουκρανία!Και απόδειξη είσαι εσύ ο ίδιος που έχεις φάει χιλιάδες Ευρώ όπως λες και μια εντυπωσιακή γκόμενα δεν έχεις βγάλει!Συμπέρασμα είναι πως ακόμα και για βίζιτες πρέπει να το κατέχεις το θέμα για να μην μείνεις άφραγκος και αγάμητος στην Ουκρανία!

:2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτή είναι μια βραδιά μόνος μου στο Κίεβο το 2012 απο τις εποχές της ...Ουκρανολογίας ---->

Φέρτε χάπια...........Λοιπόν αν και δεν βλέπω απαρτία στη σχολή πάμε σε ανταπόκριση από Κίεβο---->>>
Πήγα στο κλάμπ και ήταν "pussy therapy"!!!Δεν φόρτωσα γιατί δεν ήταν εύκολο!Γενικά δεν είδα φορτώματα από ξένους...
Ηταν όμως εμπειρία ζωής!απίστευτα πολύ μουνί!!!Και ακραία Μουνιά! Είναι πρώτη φορά που βλέπω τόσα πολλά και ωραία Μουνιά μαζί!!!Μέσα σε λίγη ώρα αν και μόνος έκανα τον σεκιουριτα και τον μπάρμαν "φίλους"!!!Με κοιτούσαν κάτι γκομενάκια που ήταν κουκλιά!!!Αλλα είχε τόσα άλλα που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ!!!Την έπεσα σε μια απίστευτη γκόμενα που ήταν απλησίαστη!!!Καθόμουν σε ένα σχετικά κεντρικό σημείο και στα 5 ...εκατοστά ήταν οι χορεύτριες που μια μάλιστα στηριζόταν πάνω μου για να φέρει το πόδι της στο κεφάλι και το μούνο της σχεδόν στη μύτη μου.....αλλά είχα και την αβάντα του σεκιουριτα που με συμπάθησε!!!Μου έλεγε και που μπορούσα να τη πέσω!Στο δίπλα τραπέζι ήρθαν σε κάποια φάση 3 τύποι που τους ρώτησα αν ήταν Ελληνες.....αλλά ήταν Τούρκοι!!!Έίχαν τραπέζι με μπουκάλια και με 2 πιτσιρίκες στη παρέα και στο τέλος φύγαν μόνοι....
Σε κάποια φάση που πήγα Τουαλέτα είδα την απίστευτη που είχα μιλήσει νωρίτερα να βγαίνει από την ανδρική με έναν τύπο Ουκρανό περί τα 45....
Υπήρχαν και κάτι 7αράκια που ίσως φορτώνονταν αλλά..... Με τα Μουνιά που υπήρχαν δεν τις κοιτάς κάν...γκόμενες που και στη Ρόδο θα κάναν πάταγο!!!
Αυτά για σήμερα...καλά θα ήταν να είχα και κάποιον μαζί μου.... Να κάναμε πιό εύκολα παιχνίδι!
Αύριο όλα για όλα στο Caribbean!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ μια συμβατική γκόμενα που γάμησα σήμερα.Πολύ καλό τσιμπούκι περιποιημένο γλυφοκώλι.
Κλασσικό πενηνταράκι.

Bri6CO.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom