Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ οι ξένοι γαμάνε και δέρνουνε.Είδα απίστευτους συνδυασμούς.Εδώ καράφλας μεσήλικας πιθανόν Τούρκος με μουνάρα.

5uwFZD.jpg

Κλασσικό ζευγάρι στην Ουκρανία.Ξένος για τον πούτσο με μουνάρα 30 χρόνια μικρότερη.

VEsbD7.jpg

Αν ποστάρω και άλλα ζεύγη θα θέλετε να αυτοκτονήσετε.Η να μεταναστεύσετε ASAP στην Ουκρανία.Μιλάμε για τρελλά mismatch.
Κάτι τελειωμένοι Νοτιοιταλοί σκατόφατσες κάτι Τούρκοι βρωμύλοι μουστακαλήδες παιδιά οι Βαλκάνιοι είμαστε 15 κλάσεις ανώτεροι από όλους.Τους φυστικώνουμε χαλαρά.

• Λύπη
Αντιδράσεις: 968

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:new_shocked:

Αρχηγέ δείξε και άλλες φώτο αυτής.... :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Είχε tattoo? :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή άμα με πλευρίσει αυτή του 100ρικου στο Carribean θα μου κάνει shit test ή θα χοροπηδάει από τη χαρά της που θα βγάλει το μισό της νοίκι χωρίς να την πηδήξει κανένας σιχαμένος;

Καταλαβαίνω να ρωτάει μία σπονσορέτα πόσα βγάζεις ή πόσο συχνά και γιατί πας Ουκρανία,ώστε να σε έχει στα υπόψιν και στο μέλλον,αλλά ΄σιγά που έχουν σημασία οι απαντήσεις που θα δώσω,το χρήμα μετράει..
Δηλαδή τι θα μου πει...
Α,δεν τα λες καλά,άκυρο το deal?

Και στην τελική..
Ποια Ουκρανέζα εν έτη 2016 θα πιστέψει ότι παπαριά της ξεφουρνίσεις μετά από τόσες ορδές σεξοτουριστών;

Είναι πολύ ντεμί τα πράγματα εδώ.Η γκόμενα που σπονσοράρεται από τον έναν τα τρώει από τον άλλον έχει και ένα αίσθημα που πάει τζάμπα κτλ.Carribean κάνω καμάκι στις μουνάρες τσιμπάω 2-3 τηλεφωνάκια για τζόγο και μετά συνήθως καταλήγω στις hardcore semi pro και pro που δεν τις καταλαβαίνεις έτσι εύκολα.Είναι πιο εύκολο βέβαια από Πολωνία,Τσεχία που συνήθως κρύβονται στις ντίσκο από το establishment μην και χαλάσουν τη φήμη και καλά του μαγαζιού και τις πετάξουν έξω.Εκεί είναι δηλαδή στη ντίσκο, απλά δεν είναι τόσο στη μάπα σου όσο Ουκρανία.
Ούτε οι γκόμενες φοράνε ταμπελάκια προ,σεμιπρο,σπονσορέτ,γαμιόλα,serial dater, μόνος σου τις ανιχνεύεις και τις ξεψαχνίζεις τι αέρα φουμάρουνε.
Το 90% θα πάει στο Carribean και δε θα πάρει πρέφα οτι το 30% απο τις γυναίκες μέσα τον τρώνε για λεφτά.Ειδικά οι τουρίστες.Τα ίδια D Lux κτλ.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
ωραιος ο kman... :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ουτε ιταλοι -ισπανοι μετρανε

Για Ιταλούς δεν ξέρω, αλλά για Ισπανούς δεν έχεις δίκιο. Ίσως να μετράνε και πιο πολύ από όλους.
Ξέρω αρκετές Ουκρανές που είτε πηγαίνουν Ισπανία, είτε μαθαίνουν ισπανικά. Το λατιν στοιχείο
σαφώς και τις σαγηνεύει, και υπάρχουν επίσης και αρκετές σχολές χορού που γουστάρουν να πηγαίνουν και να
μαθαίνουν λατιν χορούς. Για συρτάκι και τσάμικο ούτε λόγος. Το καγκουρο-τσομπάνικο-balkan είναι αδύναμο μπροστά
στη γοητεία που ασκεί το λατίνικο στοιχείο. Μιλώντας πάντα με όρους γκομενικούς και όχι βιζιτικούς
όπου εκεί μιλάει αδιακρίτως το σκληρό ευρώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα καραοκε στο  Mafia.Τρελλο μουνακι εδώ αν ποσταρα φωτο θα τραβαγατε μαλακια 1000 χρόνια.Το πρόβλημα μου είναι όπως των Ουκρανών.Γίνομαι τόσο λιώμα από τα ξύδια που από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ να καμακώσω.Απλα κοιτάω.
Απλά απέραντες ευκαιρίες αν ελέγχετε λίγο το πιωμα.
Πω ρε πουστη μου θα πεθάνω εδώ.Δεν αντέχεται.Παντού πουτανακια και απέραντες ευκαιρίες.Ορεξη να έχεις και ντουρο βαλκανικό καυλι.Τώρα μες στους κωλους και τις μεθυσμένες μπουταρες είμαι.Σλαβικός παραδεισος.Οσο αντέχει ο ποτσος και η τσέπη σου.Ιδανικό για Balkan power individuals extreme άτομα χωρίς περιορισμούς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εντωμεταξύ οι ξένοι γαμάνε και δέρνουνε.Είδα απίστευτους συνδυασμούς.Εδώ καράφλας μεσήλικας πιθανόν Τούρκος με μουνάρα.

5uwFZD.jpg

Κλασσικό ζευγάρι στην Ουκρανία.Ξένος για τον πούτσο με μουνάρα 30 χρόνια μικρότερη.

VEsbD7.jpg

Κλασσικό ζευγάρι;
Απλά τον συνοδεύει η κοπέλα τον μπάρμπα με την καράφλα.

Δεν πιστεύω να εννοείς ότι αυτό που βλέπουμε δε στηρίζεται καθαρά στο χρήμα;

Για Ιταλούς δεν ξέρω, αλλά για Ισπανούς δεν έχεις δίκιο. Ίσως να μετράνε και πιο πολύ από όλους.

:thumbsup:

Ειδικά τα προηγούμενα χρόνια,ολόκληρη η Ευρώπη είχε πάθει πλάκα με Ισπανία και ότι συνδέεται με αυτήν.
Όταν ήμουν φοιτητής οι μισές φοιτήτριες μάθαιναν ισπανικά και ονειρεύονταν Erasmus στην Ισπανία.
Και στη Γερμανία οι Ισπανοί προηγούνται σαν επιλογή έναντι π.χ.των γειτόνων τους Ιταλών,Γάλλων,Πορτογάλλων,εννοείται και Ελλήνων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε φίλε τους είδα να φιλιούνται στο στόμα τι λες τώρα?Απλά. δεν τράβηξα εγκαίρως φωτο.Οι Ισπανοί Ιταλοί είναι μαλθακοι σαν τυριά καμία σχέση με Βαλκάνιους πουτσαραδες.
Να δω μήπως γαμωσω καμία σήμερα στο καραοκε.Καλή μαλάκια αυτή.Πιάνει εδώ με τα μουνετα όλο να τραβάνε την προσοχή θέλουν.
Βασικά Ουκρανία Ρωσία όλο το παίγνιο είναι να μεθύσεις λιγότερο από τους άλλους άντρες στο μαγαζί.Καθόλου εύκολο δηλαδή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε τους είδα να φιλιούνται στο στόμα τι λες τώρα?Απλά. δεν τράβηξα εγκαίρως φωτο.Οι Ισπανοί Ιταλοί είναι μαλθακοι σαν τυριά καμία σχέση με Βαλκάνιους πουτσαραδες.

Εγώ λέω ότι αν πηγαίνω ένα ΠΣΚ το μήνα και σκάω κανά 1000ρικο σε δώρα και σπόνσορινγκ στη συγκεκριμένη,θα μου γλύφει δημοσίως και την κωλοτρυπίδα.
Αλλά δε σε αμφισβητώ γιατί δεν έχω πρόσφατη εικόνα από Κίεβο.
Κάτσε να ξαναπάω..
Πάντως εδώ Γερμανία,μουνάρα Σλάβα με τούρκο ή άραβα δεν έχω δει ποτέ.
Κάτι ναυάγια πολωνέζες και σάπιες γερμανίδες έχω δει μόνο.

Όσο για τους Ισπανούς..
Σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς εδώ μέσα.
Σημασία έχει τι διαλέγουν οι γυναίκες και μεταξύ μέσου Έλληνα και μέσου Ισπανού,η πλειοψηφία θα διαλέξει στάνταρ τον δεύτερο..
Γερμανία ζεις,τα βλέπεις..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
[...]

:thumbsup:

Ειδικά τα προηγούμενα χρόνια,ολόκληρη η Ευρώπη είχε πάθει πλάκα με Ισπανία και ότι συνδέεται με αυτήν.
Όταν ήμουν φοιτητής οι μισές φοιτήτριες μάθαιναν ισπανικά και ονειρεύονταν Erasmus στην Ισπανία.
Και στη Γερμανία οι Ισπανοί προηγούνται σαν επιλογή έναντι π.χ.των γειτόνων τους Ιταλών,Γάλλων,Πορτογάλλων,εννοείται και Ελλήνων.

Σωστός φίλε! Συμφωνώ απολύτως!  :thumbsup:  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ λέω ότι αν πηγαίνω ένα ΠΣΚ το μήνα και σκάω κανά 1000ρικο σε δώρα και σπόνσορινγκ στη συγκεκριμένη,θα μου γλύφει δημοσίως και την κωλοτρυπίδα.
Αλλά δε σε αμφισβητώ γιατί δεν έχω πρόσφατη εικόνα από Κίεβο.
Κάτσε να ξαναπάω..
Πάντως εδώ Γερμανία,μουνάρα Σλάβα με τούρκο ή άραβα δεν έχω δει ποτέ.
Κάτι ναυάγια πολωνέζες και σάπιες γερμανίδες έχω δει μόνο.

Όσο για τους Ισπανούς..
Σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς εδώ μέσα.
Σημασία έχει τι διαλέγουν οι γυναίκες και μεταξύ μέσου Έλληνα και μέσου Ισπανού,η πλειοψηφία θα διαλέξει στάνταρ τον δεύτερο..
Γερμανία ζεις,τα βλέπεις..

Κοίτα Γερμανία,Πολωνία καμία σχέση.Οι Γερμανίδες πάνε όλες με συνομήλικους 5 χρόνια διαφορά μάξιμουμ δηλαδή.Και άφραγκους ακόμα.Οι Πολωνεζες μεχρι 10 χρονια μεγαλυτερους εστω αφραγκους Αυτούς η Ουκρανεζα ούτε θα τους κοίταζε.Οι Ουκρανεζες ενδιαφέρονται πιο πολύ για άντρες κατασταλαγμένους οικονομικά δεν κοιτάζουν ηλικία η εμφανιση.Πολλες πάνε με παππούδες αν έχουν να τα χώσουν.
Και οι νέοι βέβαια κάνουν παιχνίδι αν χωθούν σωστά και δώσουν προοπτική.
Απλά πρέπει να είσαι ανώτερος να τους γαμας όλους να ιπτασαι δηλαδή πέραν περιβάλλοντος και φυσικών νόμων σα Βαλκανιος πουτσαρας αλλιώς υποκεισαι στους αθλιους περιορισμούς του περιβάλλοντος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ Αμερικανοί νέοι με γκόμενες που ψάρεψαν από το Mafia.

sgM1m8.jpg

Φαντάσου να έρχεσαι Αθήνα κέντρο και να βλέπεις όλες τις γκόμενες να τραβιούνται με Τούρκους,μαυριδερούς κτλ σε όλα τα κεντρικά μαγαζιά.Οι Ουκρανοί είναι ψιλοαδιάφοροι το παίρνουν σα στάνταρ.
Ο Τούρκος που πόσταρα από το Ruccola είχε τη μουνάρα με τις βυζάρες αγκαλιά και το μπάζο φίλη της μετέφραζε από τα αγγλικά στα ρωσικά για να καταλαβαίνει το μουνέτο.Δηλαδή ο Τούρκος γάμησε χωρίς καν ρωσικά(αν και πολλοί κωλότουρκοι μιλάνε υποτυπωδώς ρωσικά) με τη μεσολάβηση της φίλης!
(Δεν κατάφερα να τραβήξω live φωτογραφία του μουνέτου με τις βυζάρες και τα τακούνια τέτοιες βλέπεις Ελλάδα μία στις χίλιες).
Απίστευτο θέαμα Σέρβοι ή Ελληνες πουτσαράδες θα τον είχαν γειώσει επί τόπου μαζί με τη μπαζοφίλη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πραγματικά απίστευτοι μούνοι στο αεροδρόμιο.Επιασα όμως τα  αρχίδια μου στο καμάκι.Καθόμουνα δίπλα σε αυτό.

HuF4VP.jpg

Εδώ τι μούνα γαμάει ένας Αγγλος φλωράς.

Feniy6.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Περα απο τις συνηθεις σαλτσες,γλωσοφιλοδακτιλιασματα σε δημοσιους χωρους  :grin:
θα συμφωνησω για την εποχη αυτη
και σου διαφευγει οτι στο Μιλενιουμ ,εποχες πουταν στις δοξες του ,κ καθε βραδυ με μινιμουμ 100 σολο καβλιαρες μεσα,ηταν αδυνατο να φυγεις μονος,απλα καθοσουν στο μπαρ κι οποια ερχοταν διπλα κ κοιταζε ,αρκουσε ενα πριβιετ κακ τεμπεα ζαβουτ κ τστο ηοτσες ναπιτ....τα αλλα ηταν ρουτινα..
το μονο κακο οτι επειδη ολες πηγαιναν τοτε εκει στις 3-4 μερες ειχες ψιλοβρωμισει κι αρχιζε να πεφτει το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου σου  :fuck2:
στο ζανζιβαρ κ φασιον μετεπειτα  παρ οτι ειχα 3-4 επιτυχιες ,δεν βρηκα ποτε το ιζυγκοινγκ του μιλενιουμ..κατι παιχτηκε κ στο λυροι,αλλα καμμια σχεση...βασικα δεν παω πλεον λβοβ γιατι δεν βρηκα ουτε υπαρχει αλλο στεκι αντιστοιχο του μιλενιουμ.. :P
ολες μεσα,φοιτητριες,βλαχες μουναρες,χωρισμενες,ξεκωλα οτι ηθελες υπηρχε..αξιζε κ για 3 μερες μονο να πηγαινες  αν ηταν  πεμπτη παρασκευη σαβατο
μονο στο στορμ στο νικολαεφ ,βρηκα κατι καπως  αντιστοιχο,που ομως κι εκει σημερα εχει πεσει κατα πολυ.. :hi:
τα εξοδα ηταν μονο κατι βοτκες με χυμο βυσινο....αλλα εχουν περασει 10 χρονια για μας απο τοτε....
τα μαγαζια εχουν πολλαπλασιαστει ,με αποτεκλεσμα μεγαλη διαχυση,κι η νοοτροπια δεν ειναι ποια τοσο ιζυγκοινγκ,ειδικα που ειμαστε κ 10 πλας χρονια εμεις απο τοτε.. :hi:
αναπολω τις γκλορυ ντεις της εποχης εκεινης  :fuck2: :fuck2::hi:
θεος :grin: καμακερο :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eίμαι πίσω Γερμανία και ήδη νοσταλγώ το Κίεβο.Καμία σχέση σε ό,τι αφορά γκόμενες αρμόσφαιρα διαθεσιμότητα.
Εχει και σκατόβροχο.Δεν ολοκλήρωσα τους πούτσους θα επανέλθω σε ένα μήνα για επανόρθωση.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ξέρω αρκετές Ουκρανές που είτε πηγαίνουν Ισπανία, είτε μαθαίνουν ισπανικά. Το λατιν στοιχείο
σαφώς και τις σαγηνεύει, και υπάρχουν επίσης και αρκετές σχολές χορού που γουστάρουν να πηγαίνουν και να
μαθαίνουν λατιν χορούς. Για συρτάκι και τσάμικο ούτε λόγος. Το καγκουρο-τσομπάνικο-balkan είναι αδύναμο μπροστά
στη γοητεία που ασκεί το λατίνικο στοιχείο. Μιλώντας πάντα με όρους γκομενικούς και όχι βιζιτικούς
όπου εκεί μιλάει αδιακρίτως το σκληρό ευρώ.
συντροφε δεν αντιλεγω οτι στην ευρωπη ιδικα ελλαδα εχουν ψηλα μεσογειακους οτι βλεπω με τα ματια μου οδυσσο ειναι και νεαρους ιταλουσ,ισπανουσ χαλια ντυμενουσ και να τουσ κοροιδευουν οι κοπελεσ.ουτε αγγλικα δεν μιλανε,πλακα ειχε ενασ που εκανε παντομιμια και τον κοροιδευανε.εχω φιλη κιεβ τετεια που παει σεβιλι,ασχολειτε με τετειουσ χορουσ,φλαμενκο καθε χρονο παει διακοπεσ εκει αλλα για γκομενο παει οδυσσο να βρει ενα αθλιο αζερπαιζαν χαχαχαχαχ.οδυσσο πολλεσ πανε και μαθενουν ελληνικουσ χορουσ,μιλανε ελληνικα λατρευουν ελλαδα αλλα η δεν μιλανε με ελληνεσ και τουσ γραφουν παρα τον θαυμασμο για χωρα και 3 που ξερω τουσ δουλευουν ολουσ και δεν γαμιουνται μαζι τουσ.η μια τον σαλονικιο 5 χρονια τσαμπα τιν ταιζει ελλαδα η οδυσσο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ Αμερικανοί νέοι με γκόμενες που ψάρεψαν από το Mafia.

sgM1m8.jpg

Φαντάσου να έρχεσαι Αθήνα κέντρο και να βλέπεις όλες τις γκόμενες να τραβιούνται με Τούρκους,μαυριδερούς κτλ σε όλα τα κεντρικά μαγαζιά.Οι Ουκρανοί είναι ψιλοαδιάφοροι το παίρνουν σα στάνταρ.
Ο Τούρκος που πόσταρα από το Ruccola είχε τη μουνάρα με τις βυζάρες αγκαλιά και το μπάζο φίλη της μετέφραζε από τα αγγλικά στα ρωσικά για να καταλαβαίνει το μουνέτο.Δηλαδή ο Τούρκος γάμησε χωρίς καν ρωσικά(αν και πολλοί κωλότουρκοι μιλάνε υποτυπωδώς ρωσικά) με τη μεσολάβηση της φίλης!
(Δεν κατάφερα να τραβήξω live φωτογραφία του μουνέτου με τις βυζάρες και τα τακούνια τέτοιες βλέπεις Ελλάδα μία στις χίλιες).
Απίστευτο θέαμα Σέρβοι ή Ελληνες πουτσαράδες θα τον είχαν γειώσει επί τόπου μαζί με τη μπαζοφίλη.
εχεις καπειο θεμα με εθνικοτητεσ αυτοι δεν ειναι αμερικλανοι,πολυ τρεντι ντυσιμο και νεαροι.δεν πατανε νεαροι ουτε ντυνονται ετσι ουτε πρωσωπα για αμερικανοι δειχνουν.καλα ολοι για πουτανεσ στο μαφια φενεται πανε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το συνηθισμένο μοτίβο των περισσοτέρων Ελλήνων όταν αναφέρονται σε χώρες του εξωτερικού:

''Τι μάγκες που είμαστε εμείς οι Ελληνες ??!!!!  Τι ανίκανοι/ανάξιοι/ηλίθιοι/αγάμητοι κλπ που είναι όλοι οι άλλοι ??!!!''

Τι κλαρινογαμπροί/βαλκάνιοι γαμησταράδες/αρχοντες   είμαστε εμείς που πάμε και τους γαμάμε τις γκόμενες ???

Τι ηλίθιες/ανεγκέφαλες/αμόρφωτες/κενές/ψυχοπαθείς κλπ  που είναι όλες οι γυναίκες τους ???

Τι στραβά που είναι όλα στις ξένες χώρες που μας φιλοξενούν !!!???

Θα μπορούσα να συνεχίσω την παραπάνω λίστα ερωτήσεων με καμμιά δεκαριά τουλάχιστον ακόμα που στόχο έχουν να εξάρουν  το ''δαιμόνιο της φυλής'' και την κατωτερότητα όλων των άλλων. Ολων όμως !!!! Μηδενός εξαιρουμένου !!

Ολες οι παραπάνω προσεγγίσεις όμως αδυνατούν να εξηγήσουν η σκοπίμως αγνοούν κάποιες ''ασήμαντες λεπτομέρειες''.

Αφού είμαστε τόσο δαιμόνια έξυπνοι γιατί άραγε  εκλέγουμε μαλάκες για να μας κυβερνήσουν οι οποίοι τελικά μας ξεπουλάνε ???

Αφου είμαστε τόσο αστείρευτα μάγκες, πως τα καταφέραμε και μας έδεσαν όλοι οι κουτόφραγκοι χειροπόδαρα με τις αλυσίδες τους χρέους και μας μετέτρεψαν σε μπανανία ??!!

Αφού είμαστε οι περιούσιοι γαμιάδες/κλαρινογαμπροί/αρχοντες κλπ των ανά την υφήλιον γυναικών πως και Μόνο πληρώνοντας ( στη συντριπτική μας πλειοψηφία ) πουτάνες γαμάμε ??

Αφού όλα στις ξένες χώρες που επισκεπτόμαστε είναι στραβά και ανάποδα, γιατί δεν καθόμαστε στην δική μας χώρα που όλα είναι ίσια ??

Στη μαγευτική μας χώρα που οι γκόμενες είναι πανέμορφες και μας κάθονται εύκολα και που από οργάνωση σκίζουμε με αποτέλεσμα όλα να είναι εύκολα για το πολίτη, που η οικονομία ανθεί και την καρπώνονται ομοιόμορφα όλοι οι πολίτες κλπ κλπ.

Γιατί άραγε όλοι οι νέοι με κάποια τυπικά προσόντα την κάνουν άρον άρον στο εξωτερικό ??

Αφού όλες οι πολωνές/ουκρανές/γερμανίδες κλπ είναι ανερμάτιστα ηλίθια σαχλοκούδουνα γιατί δεν καθόμαστε στις πανέμορφες, εξυπνότατες, πνευματώδεις, σεξουαλικότατες  ελληνίδες ??  Και τέλος πάντων γιατί τις αποκαλούμε ελλεεινίδες ??? Οσοι βρίσκουν τις ξένες κούφιες ας πάνε μια Κυριακή απόγευμα σε μια ''λαική'' καφετέρια στο μπουρνάζι να ακούσει 20χρονα κοριτσάκια να συζητάνε μεταξύ τους και μετά ας ξανασυζητήσουμε διεξοδικά για το επίπεδο των ''ξένων''.

Αυτά από έναν λιγότερο μάγκα που έφαγε 20 περίπου χρόνια από τη ζωή του ταξιδεύοντας και ζώντας μεγάλα η μικρά χρονικά διαστήματα για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό σε παραπάνω από  35 χώρες. Και το πρώτο πράγμα που έμαθε ήταν να σέβεται την χώρα που τον φιλοξενεί, σαν πρώτο βήμα για να κατανοήσει τη κουλτούρα και το τρόπο σκέψης της ώστε να μην γκετοποιείται !!!

Επανερχόμενος στην αιτιολογία των παραπάνω ερωτήσεων και στην παθογένεια που τις συνοδεύει. Μερικά λακωνικά συμπεράσματα.

Πρώτον. Της στραβής της πούτσας της φταίνε οι τρίχες !!!

Δεύτερον. Μόνο ομοειδή πράγματα συγκρίνονται μεταξύ τους !!!

Τρίτον. Αμα μόνο κουκιά τρώς ?? Τότε μόνο κουκιά μαρτυράς !!

Τέταρτον.Ο μάγκας από τον αρκουδόμαγκα, απέχει όσο ακριβώς ο γαμιάς απο τον αερογάμη !!!

Τα σέβη μου !!! :hi: :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή είναι μια βραδιά μόνος μου στο Κίεβο το 2012 απο τις εποχές της ...Ουκρανολογίας ---->

Φέρτε χάπια...........Λοιπόν αν και δεν βλέπω απαρτία στη σχολή πάμε σε ανταπόκριση από Κίεβο---->>>
Πήγα στο κλάμπ και ήταν "pussy therapy"!!!Δεν φόρτωσα γιατί δεν ήταν εύκολο!Γενικά δεν είδα φορτώματα από ξένους...
Ηταν όμως εμπειρία ζωής!απίστευτα πολύ μουνί!!!Και ακραία Μουνιά! Είναι πρώτη φορά που βλέπω τόσα πολλά και ωραία Μουνιά μαζί!!!Μέσα σε λίγη ώρα αν και μόνος έκανα τον σεκιουριτα και τον μπάρμαν "φίλους"!!!Με κοιτούσαν κάτι γκομενάκια που ήταν κουκλιά!!!Αλλα είχε τόσα άλλα που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ!!!Την έπεσα σε μια απίστευτη γκόμενα που ήταν απλησίαστη!!!Καθόμουν σε ένα σχετικά κεντρικό σημείο και στα 5 ...εκατοστά ήταν οι χορεύτριες που μια μάλιστα στηριζόταν πάνω μου για να φέρει το πόδι της στο κεφάλι και το μούνο της σχεδόν στη μύτη μου.....αλλά είχα και την αβάντα του σεκιουριτα που με συμπάθησε!!!Μου έλεγε και που μπορούσα να τη πέσω!Στο δίπλα τραπέζι ήρθαν σε κάποια φάση 3 τύποι που τους ρώτησα αν ήταν Ελληνες.....αλλά ήταν Τούρκοι!!!Έίχαν τραπέζι με μπουκάλια και με 2 πιτσιρίκες στη παρέα και στο τέλος φύγαν μόνοι....
Σε κάποια φάση που πήγα Τουαλέτα είδα την απίστευτη που είχα μιλήσει νωρίτερα να βγαίνει από την ανδρική με έναν τύπο Ουκρανό περί τα 45....
Υπήρχαν και κάτι 7αράκια που ίσως φορτώνονταν αλλά..... Με τα Μουνιά που υπήρχαν δεν τις κοιτάς κάν...γκόμενες που και στη Ρόδο θα κάναν πάταγο!!!
Αυτά για σήμερα...καλά θα ήταν να είχα και κάποιον μαζί μου.... Να κάναμε πιό εύκολα παιχνίδι!
Αύριο όλα για όλα στο Caribbean!!!!!
ευτυχος εχεις μυαλο απο ραδικια και απαντας μονος σου!δεν γαμησες κιεβο,δεν γαμησες λβοβ και ουζγοραντ!οταν σου λεει καπειοσ που ειναι γατωνη,μεγαλομενος εκει ,πανεξυπνος οτι οι γκομεναρεσ που κρατανε οι νορμαλ ουκρανοι δεν πιανονται πως θα κατσουν με καπειο με μυαλο κουκουτσι χαχαχαχα.αρχισες να με δικαιωνεις για οτι πιστευω για την ευμφηια σου.αποφειτοσ του χαρβαντ εισαι η του κειμπριτζ?χαχαχαχ ρε χαζουλη δεν ειμαι εγω ποθ σου λεω παντα μην απελπιζεσαι γιατι αυτεσ ειναι μαλακισμενεσ και δεν ειναι δικο σου φταιξιμο?και στα αλλα παιδεια που πανε πρωτη φορα λεω δεν εχει σχεση η εμφανιση τους αλλα υπαρχει θεμα με τισ τρελεσ που θα γνωρισουν εκει.οι κυπριοι που ηρυαν οδυσσο τελευταια 6 παιδακια οι 3 ηταν πολυ εμφανισιμοι νεαροι με χρημα,οη αλλοι 2 νορμαλ και ο ενας χαλια.αλλα παλι δεν εκαναν τιποτα,δεν με ακουγαν και ξοδευτηκαν αδικα.ποσεσ φορεσ σου ειπα οτι θα παρεισ πουλο αν πας να καμακωσεισ στον δρομο η κλαμπ  ουκρανια?ρεεεεεε ξυπνα χαζουσ σαν εσενα ψαχνουνε.με αποφευγουνε αμεσως οταν μιλω ρωσικα,δεν φατσαρω ξενος.αν δουνε ενα χαμογελαστο να τισ πλισιασει και μιλησει αγγλικα και λεει τισ κουβεντεσ και συζητησεισ τα παλαβα που λεσ τισ γκομενεσ βαιβαια θα σε διαλεξουν εσενα!γιατι εισαι το τελειο θυμα,ο χαζουλης ξενοσ που θα φανε και μετα χαχαχουχα με τισ φιλεσ τουσ να δε δουλευουν και μετα να πανε σε γκομενουσ παρακατω να γαμηθουν.δεν μπορεισ να ανταγωνιστεις τον αφραγγο ταρασ μπουλπα εκει,τυχαια τα ελεγε και ο δασκαλος?σε μενα καταλαβαινουν οτι για να παρουν πρεπει να δωσουν.μια τωρα που γαμα ενας μπαρμαν που την κερνα τσαμπα για 3 μερεσ την κερνουσε ενασ μικροσ τουρκοσ.πλακα ειχε που του εξηγουσε στα αγγλικα οτι μονο σαν φιλο τον βλεπει και αν δεν θελει αλλο να την κερνα δεν εχει προβλημα δεν σου θποσχεθηκα κατι λεει.την κερνουσε στο μαγαζι που δουλευε ο γκομενοσ,εφευγε ο μικροσ αυτη φιλια και κοκτειλ με τον μπαρμαν.χαχαχαχ.χεσμενουσ σας εχουν ολουσ ανεξαρτητα εθνικοτητας.ναι ρε ρολογα αφου εισαι ετσι μαλακας και προσβαλεισ καπειον που δεν ξερεισ θα σου το πω ισια.αν δεν μπορω εγω να γαμησω ΑΑΑ κλαση γκομενεσ πως θα γαμησουν οσοι ειναι πολυ κατωτεροι σε ολα απο εμενα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχοπως ελεγε ο μιτσοσ βαλε μας και εσυ φωτο να θαυμασουμε το ιδανικο τυπου αντρα που θα τισ γαμησει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εχεις καπειο θεμα με εθνικοτητεσ αυτοι δεν ειναι αμερικλανοι,πολυ τρεντι ντυσιμο και νεαροι.δεν πατανε νεαροι ουτε ντυνονται ετσι ουτε πρωσωπα για αμερικανοι δειχνουν.καλα ολοι για πουτανεσ στο μαφια φενεται πανε

Οι τύποι μίλαγαν αγγλικά με τέλεια αμερικανική προφορά όχι τα αγγλικά της πούτσας που μιλάνε οι Ιταλοί.Να μη σου πω οτι ήταν και επαγγελματικά καμάκια.
Βασικά έχουν μαζευτεί αρκετοί επαγγελματίες daygamers στην Κρεσάτικ εννοείται με το βαλκανικό καύλο σου τους εξαφανίζεις όλους έχει όμως κάποιο ανταγωνισμό δεν είναι παρθένα περιοχή όπως παλιά.
Δάγκωνα το καυλί μου από το κρύο και ξανάμπαινα στα καφέ.Τα κεντρικά καφέ και ρστωράν είναι τα καλύτερα μέρη για καμάκι όπως και οι υπόγειες διαβάσεις του μετρό όπου έίναι κάπως ζεστά.
Απειροι Τούρκοι,Αραβες και αμερικανοί μεσήλικες με μουνιά όλων των επιπέδων.Τις κορυφαίες τις είχαν οι μεσήλικες με εξαίρεση τον Τουρκαλά που έδειξα.Αν φωτογράφιζα τη γκόμενά του όρθια με τους βύζους όπως ήτανε θα νιώθατε πολύ μαλάκες.
Είναι σφίξιμο στο στομάχι να βλέπεις μουνάρες με μεμέτια.Ευτυχώς δεν είδα πάκηδες και τόσους Αράπηδες με γκομενάκια όπως Πολωνία.
Δηλαδή μεταξύ Τούρκου,Αραβα,πάκη,Αράπη η Πολωνέζα επιλέγει αράπη,μετά πάκη και μετά Αραβα.Η Ουκρανέζα επιλέγει Τούρκο,μετά Αραβα και τέλος πάκη με έσχατη επιλογή τον Αράπη.Δηλαδή οι Πολωνέζες έλκονται πολύ περισσότερο από σκουρόχρωμους όσο πιο μαύρος είναι τόσο πιο καυλιάρη τον θεωρούν.Αντίθετα Ουκρανία υπάρχει αρκετός ρατσισμός και αυτό ευννοεί τους λευκούς βαλκάνιους πουτσαράδες.
Επίσης οι Ουκρανέζες πάνε πολύ ευκολότερα με σαραντάρηδες πενηντάρηδες από ο,τι οι Πολωνές.Το ιδανικό Ουκρανία είναι ο εύπορος,εμφανίσμος 35-40 ετών.Για Πολωνία ο σφίχτης κάπως σκουρόχρωμος 30-35 ετών με κανονικό επάγγελμα άνετη οικονομική κατάσταση,
Για Πολωνία τα μπράτσα είναι τόσο σημαντικά όσο είναι το χρήμα στην Ουκρανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom