αντε παλυ εσυ με τα χαι σου μερη και τα 5αστερα ξενοδοχεια σε ολα σχεδον τα ποστ σου αυτα μας γραφεις.ok να πιουμε καφε δεν εχω θεμα ,ολοι συναγωνιστες ειμαστε ετσι κι αλλιως!!εγω δεν λεω οτι το κολωνακι ειναι χαι ,εσυ ειπες για μοναστηρακι και φαι απο σκυλους...η τσιμισκη δεν ειναι τοπ ,πολυ οφθαλμολουτρο και απο νταραβερι τιποτε,αλλα εκει στην λευκωσια ή στην οντεσσα ειναι γαματα???οκ πιο χαι ειναι το νοτιγκ χιλλ στο λονδινο αλλα δεν παω για γκομενες!!στο γιντροπαρκ τι να κανω; περασα με αμαξι,στο Podil πηγαινα στο γκουλιβερ και κερσατικ κεντρο γενικα δηλαδη...αν ηθελες καμακι θα πηγαινες στο ταρασα σεβτσενκα που μπηκα μεσα και στο ιρπιν που ειναι τα πανεπιστημια και εχουν πολλες φοιτητριουλες,πηγα αλλα δεν χρειαστηκε να κανω καμακι συνοδευομουν.
το θεμα μας ειναι οι ουκρανιδες,με πουτανες εσκορτς δεν ασχοληθηκα στην ουκρανια,φυσικα εχει απειρες απο βιζιτες μεχρι αματερ,παρολα αυτα ομως εχει και πολλες γυναικες που δεν ειναι,ενω στην κουβα μονο με πουτανες ασχοληθηκα γιατι δεν ειχε αλλες διαθεσιμες!!
το νοτινγκ χιλλ τι το ανεφερες τωρα,για να μας κανεις παλι εντυπωση? λονδινο πηγα πρωτη φορα το 94 και απο εκει καναρια νησια και παλι πισω με γκομενα δικηγορο (μας ζαλισες επισης με τις class γκομενες) καλα μην τρελλενεσαι κιολας
και εγω αυτο το χρονο χαλασα κοντα στα δεκα χιλιαρικα για τα ταξιδια μου μονο (βουκουρεστι,οδησσο,παταγια,νεα υορκη)...ειδες πουθενα να την λεω σε καποιον εδω για το οικονομικο θεμα και να το παιζω πλουσιος? α και που εισαι,στο τελευταιο ταξιδι εμεινα για μια βδομαδα σε ξενοδοχειο ουρανοξυστη στον 42 οροφο,εκει να δεις χλιδα
ρε ξιπασμενε,σου ειπε κανενας οτι μονο εσυ εχεις λεφτα απο αυτους που γραφουν εδω μεσα? η μηπως σε εχουμε λογιστη στα φορολογικα μας και δεν το ξερω?
τσουρεκια μας τα εκανες........