Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
ok να πιουμε καφε δεν εχω θεμα ,ολοι συναγωνιστες ειμαστε ετσι κι αλλιως!!εγω δεν λεω οτι το κολωνακι ειναι χαι ,εσυ ειπες για μοναστηρακι και φαι απο σκυλους...η τσιμισκη δεν ειναι τοπ ,πολυ οφθαλμολουτρο και απο νταραβερι τιποτε,αλλα εκει στην λευκωσια ή στην οντεσσα ειναι γαματα???οκ πιο χαι ειναι το νοτιγκ χιλλ στο λονδινο αλλα δεν παω για γκομενες!!στο γιντροπαρκ τι να κανω; περασα με αμαξι,στο Podil πηγαινα στο γκουλιβερ και κερσατικ κεντρο γενικα δηλαδη...αν ηθελες καμακι θα πηγαινες στο ταρασα σεβτσενκα που μπηκα μεσα και στο ιρπιν που ειναι τα πανεπιστημια και εχουν πολλες φοιτητριουλες,πηγα αλλα δεν χρειαστηκε να κανω καμακι συνοδευομουν.
το θεμα μας ειναι οι ουκρανιδες,με πουτανες εσκορτς δεν ασχοληθηκα στην ουκρανια,φυσικα εχει απειρες απο βιζιτες μεχρι αματερ,παρολα αυτα ομως εχει και πολλες γυναικες που δεν ειναι,ενω στην κουβα μονο με πουτανες ασχοληθηκα γιατι δεν ειχε αλλες διαθεσιμες!!
αντε παλυ εσυ με τα χαι σου μερη και τα 5αστερα ξενοδοχεια  :2funny: σε ολα σχεδον τα ποστ σου αυτα μας γραφεις.
το νοτινγκ χιλλ τι το ανεφερες τωρα,για να μας κανεις παλι εντυπωση? :grin: λονδινο πηγα πρωτη φορα το 94 και απο εκει καναρια νησια και παλι πισω με γκομενα δικηγορο (μας ζαλισες επισης με τις class γκομενες) :grin: καλα μην τρελλενεσαι κιολας  :headbang:
και εγω αυτο το χρονο χαλασα κοντα στα δεκα χιλιαρικα για τα ταξιδια μου μονο (βουκουρεστι,οδησσο,παταγια,νεα υορκη)...ειδες πουθενα να την λεω σε καποιον εδω για το οικονομικο θεμα και να το παιζω πλουσιος? α και που εισαι,στο τελευταιο ταξιδι εμεινα για μια βδομαδα σε ξενοδοχειο ουρανοξυστη στον 42 οροφο,εκει να δεις χλιδα  :grin:
ρε ξιπασμενε,σου ειπε κανενας οτι μονο εσυ εχεις λεφτα απο αυτους που γραφουν εδω μεσα? η μηπως σε εχουμε λογιστη στα φορολογικα μας και δεν το ξερω? :2funny:
τσουρεκια μας τα εκανες........:helpplea:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
**οταν λεει ο αλλος οτι τρωμε σκυλους στο μοναστηρακι του απαντω αναλογως και του λεω σιγα εσυ που ζεις στο νοτιγκ χιλλ???αν δεν τα πιανεις δε φταιω!!!
*Εσυ εισαι ο χαι τυπε !!!!!!! μονο εσυ μετρας και περνας γαματα ,ολο για κατι κισιναου βλεπω !!!!χλιδα!!! ωπα  :2funny:!!!αφου μας ποσταρεις πουτανες εισαι τιτανοτεραστιος!!!!!!!φυσικα εμεις με τα μεταπτυχιακα,τo επαγγελμα, τα ταξιδια και τα σκαφη ειμαστε ελαχιστοι μπροστα στο μεγαλειο σου!!!!! Σιγουρα εχεις μορφωση στυλ, επιπεδο φυσικα πολυ χρημα και νιατα !!!εδω ομως το θρεντ ειναι για κιεβ ποτε πηγες και τι φορτωσες,για ουκρανιδες πεσμας ....ακουμε προσεκτικα θειο!!!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
^ εσυ γραφεις οτι εισαι χαι τυπος με στυλ,μορφωση και πολλα λεφτα οχι εγω :grin:
και πουτανες ποσταρω και κανονικες γκομενες απο κισιναου,εσυ το απολυτα τιποτα...μονο λογια!
πενηντα εφτασα,μακαρι να κρατιεσαι στην ηλικια μου ετσι.

ψιτ,αν σε παω ειδικα βουδαπεστη θα χασεις το φως σου με τα γουστα εκει,οχι βολτα στο δουναβη :grin: αλλου θα σε παω...

poka  :grin:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απαντησα στον λεωντα που μου την ειπε οτι "με πληρωνει η ουκρανιδα γκομενα,μου κανει αεροπορικα οτι τρωμε γυρους μοναστηρακι" ενω ο ιδιος δηλωνει για καμακι σε κατι παρκα ,ολο λεει για κατι μακντοναλντς και τον φιλο που θαυμαζει εδω τον εκανε γκομενα αεροπορικα στο ανατολικο μπλοκ!!!τεσπα...
Βουδαπεστη ωραια πολη, αλλα οταν πηγα πριν 2 χρονια με ενα φιλο και απο γκομενες για παιχνιδι μηδεν,αναγκαστηκαμε ναι, να κοιταξουμε σε πουτανες ..δυστυχως ηταν χαλια και ανυρπακτες υπηρεσιες ,γενικα  ολο κατι καζινα και στριπ απαραδεκτα,δεν καθισαμε πολυ 4 μερες.Ισως το γεγονος οτι δεν ειχαμε κονε επαιξε ρολο..
ΦΩΤΟ ειχα βαλει παλια που εγραφα και ολοι λεγαν πουτανες ειτε φωτο απο το ιντερνετ ή οτι δεν λες και οτι πληρωνεις χορηγιες κλπ κλπ και αν θες να σου στειλω πολλες αν δεν πιστευεις ή αν βρεθουμε να σου δειξω φωτο και οπως με ειδαν με ουκρανιδες λαιβ 2 μελη του φορουμ!!!εδω δε ξαναβαζω για χψω λογους και οχι μονο νομικους! θενκς και ντομπρε βετσερ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Αν εννοεις τον dirty για τα αεροπορικα,ναι ητανε μοσχα πραγματι,,,ηπιαμε καφε μαζι και μου εδειξε φωτο στο κινητο του,τερμα.
η βουδαπεστη ειναι κρυφη :grin: πρεπει να εχεις κονε αλλιως παπαλα...
στειλε μου φωτο δεν εχω προβλημα και να συναντηθουμε,θα σου στειλω και εγω και αλλες που δεν εχω ποσταρει εδω...τοσες και τοσες εχω  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σάββατο επιδρομή Κίεβο για καθαρό πούτσο αυτή τη φορά και όχι ρομαντισμούς.Θα ακολουθήσει όπως πάντα φωτογραφικό υλικό.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
**οταν λεει ο αλλος οτι τρωμε σκυλους στο μοναστηρακι του απαντω αναλογως και του λεω σιγα εσυ που ζεις στο νοτιγκ χιλλ???αν δεν τα πιανεις δε φταιω!!!
*Εσυ εισαι ο χαι τυπε !!!!!!! μονο εσυ μετρας και περνας γαματα ,ολο για κατι κισιναου βλεπω !!!!χλιδα!!! ωπα  :2funny:!!!αφου μας ποσταρεις πουτανες εισαι τιτανοτεραστιος!!!!!!!φυσικα εμεις με τα μεταπτυχιακα,τo επαγγελμα, τα ταξιδια και τα σκαφη ειμαστε ελαχιστοι μπροστα στο μεγαλειο σου!!!!! Σιγουρα εχεις μορφωση στυλ, επιπεδο φυσικα πολυ χρημα και νιατα !!!εδω ομως το θρεντ ειναι για κιεβ ποτε πηγες και τι φορτωσες,για ουκρανιδες πεσμας ....ακουμε προσεκτικα θειο!!!!!!
ετσι μου ειπε ο κυριοσ προεδροσ τον ρωτησα που να φαω καλω σουβλακι και αυτη ηταν η απαντηση του.λεει αθηνα μονο οταν ειναι αυτοσ να με παρει μεταξουργιο και να με κατουρησει καμια γκομενα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
νεκρα και καταθλυψη.το 2012 τελαυταια φορα πηγα ακουγαν κυπρο ολοι ελεγαν η καλυτερη χωρα θελουμε να παμε πριν τα κουρεματα και κριση.ολα νεκρα ειναι ρε εκει.το 1997 επαιξα ποδοσφαιρο 10 μερεσ το καλυτερο μου ταξιδι.τελεια!παραδεισοσ!πουτανεσ παντου στο δρομο να τρεχουν απο αστυνομια,στριπτιζαδικα γαμουσεσ τσαμπα σε σταθμουσ τρενων,παρκα χαμοσ.απο το 20002 τελοσ ολα.πηγα αρκετεσ φορεσ βολτα τρανζιτ,μονο τσιγγανεσ γαμουσεσ στον σταθμο τρενων

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
δεκεβριο θα εισαι οδυσσο?15 δεκεβριου θα ερχομουν αλλα φευγουν οι δικοι μου απο ουκρανια διακοπεσ και ο αδερφοσ μου ενα μηνα φιλιπινεσ ετσι την εφαγα.μετα λεω γαμησε τα 17 φεβρουαριου παλι οδυσσο απο αρμενια.αν θες ελα τοτε αλλιοσ μαιο θα ειμαι ξανα.πασχα -χριστουγενα παντα κυπρο.οραια κυπρο δεκεβριο αρκετοσ κοσμοσ οδυσσο κρθο και αδειο κεντρο.μεχρι μακτοναλτ 9 βραδι δεν εχει ψυχη.καλυτερα να γλυτωσω και 2000 χιλιαδεσ ευρω 7-10 μερεσ δεκεβριο αδικα να παω.
εχεις δικιο
κι εγω πηγα χειμωνα περσυ κι εφαγα φολα..αν δεν εχει χιονια ομως 5-6 μερες πριν τις 20 θα παω..μαζι με κισινιοφ δεκα συνολο :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
Εδω αξιζει για αρκετους η ταυλανδη   :grin: η ουκρανια δεν θα αξιζει?
Οπως σου ειπε και ο dirty διαβασε τις σχολες και πραξε αναλογως,κατεμε δωσε βαση στην σχολη του balkanoredomida   :grin: εχει γραψει με διαφορα nick για να το κανει λιγο δυσκολο αλλα αξιζει χαχα
Δεν ειναι θυμα και εχει καλο γουστο στις γυναικες...αυτα.
ειχε..καποτε ..την τελευταια τριετια εχω ριξει τα στανταρ στα ταρταρα..αν δεν υπηρχε κι η ουκρανια σποραδικα θα τον ειχα κοψει να υσηχασω  :helpplea:. :helpplea:
μεχρι που τελευταια στιγμη κρατηθηκα πηγα να γαμησω κι ελληνιδα σαρανταρα καπου στην κεντρ ευρωπη,λογω ανομβριας..
τελικα προτιμησα την αξιοπρεπεια μου ,κ δεν πηγα να πιουμε ενα κρασι σπιτι της....ευτυχως!!!! :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
ετσι μου ειπε ο κυριοσ προεδροσ τον ρωτησα που να φαω καλω σουβλακι και αυτη ηταν η απαντηση του.λεει αθηνα μονο οταν ειναι αυτοσ να με παρει μεταξουργιο και να με κατουρησει καμια γκομενα χαχαχαχ
ο μιτσος δεν τρωει σκυλια,μονο τα ... :zfuck:
ειναι κ προεδρος κτηνοβατων μην το ξεχναμε !!!! :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
ειχε..καποτε ..την τελευταια τριετια εχω ριξει τα στανταρ στα ταρταρα..αν δεν υπηρχε κι η ουκρανια σποραδικα θα τον ειχα κοψει να υσηχασω  :helpplea:. :helpplea:
μεχρι που τελευταια στιγμη κρατηθηκα πηγα να γαμησω κι ελληνιδα σαρανταρα καπου στην κεντρ ευρωπη,λογω ανομβριας..
τελικα προτιμησα την αξιοπρεπεια μου ,κ δεν πηγα να πιουμε ενα κρασι σπιτι της....ευτυχως!!!! :grin:
παει χαλασες και εσυ  :grin:
καλα και εγω το τελευταιο διαστημα ψιλοκολλησα με μια ελληνιδα :grin: φτου φτου αλλο κακο να μην μας βρει χαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δωστε φωτα για αθηνα σουβλακι κοντα στο συνταγμα-πλακα.προτεινανε θαναση και στου μπαιρακταρι,αλλου καλο να παω?μιλησα με σαλονικιο ειναι χαρκοβ τωρα.μετα σαλονικη 5 μερεσ και επιστροφη οδυσσο.του αρεσε πολυ χαρκοβ λεει καμια σχεση με οδυσσο.χιονια  και το μετρο λεει τησ πουτανασ ειναι.λεει καμια σχεση ο κοσμος υσυχοσ και δεν εχει τα αρπακτικα της οδυσσου.τον ρωτησα απο γκομενες αυτοσ επαιζε ιτερνετ με μια οταν ηταν οδυσσο ρωτησα αν δεν ηταν αυτη πως παιζεισ?μαμπα?δεν απαντησε ειπε δεν ξερω εγω εχω.ειναι με 2 φιλουσ εκει λεει μεχρι εστιατοριο και ταξι εβγαλαν οι γκομενες λεφτα να πληρωσουν καμια σχεση με τα αρπακτικα οδυσσο.του αρεσε εκει λεει αν δεν ειχα εισιτιριο παλι οδυσσο θα πηγαινα χαρκοβ.καλυτερα να τραβα εκει οδυσσο αδικα χαλα χιλιαδεσ σε μαλακισμενα.αργοτερα παω μαζι του χαρκοβ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κοίτα για να σταματήσεις γκόμενα στη μέση του δρόμου και να αρχίσει να φλερτάρει αφήνοντας κατά μέρος κάθε δουλειά και υποχρέωση δεν είναι απλή υπόθεση.Υπάρχουν τρεις βασικές μέθοδοι.
1.Η ρωσική μέθοδος που περπατάς δίπλα στη γκόμενα συντονίζεσαι στο βήμα της και μιλάς περί ανέμων και υδάτων μέχρι να αρχίσει να γουστάρει
2.Η τσέχικη μέθοδος του Ρόζενμπεργκ που πλησιάζει γκόμενες σε πάρκα ή στάσεις λεωφορείων και βγάζει τις χιλιάρες στα μάτια τους
3.Η βαλκανική μέθοδος.Βρίσκεις έναν τεράστιο τύπο αρκούδι και του λες να λες να κάθεται μπροστά στις γκόμενες με τα χέρια ανοιχτά να κλείνει το δρόμο.Μετά έρχεσαι κάνεις το μπλα μπλα και καθαρίζεις.Το έκανα με τρομερή επιτυχία με Αλμπάνα στο Πίλσεν στην κεντρική πλατεία.
4.Η μέθοδος διπλής τανάλιας.Δύο άτομα κάθονται στις αντίθετες πλευρές ενεός πολυσύχναστου δρόμου και όποια γκόμενα περνάει από το δίχτυ καμακώνεται αμέσως.Αρκεί να ελέγχεις λίγα μέτρα δρομου.Επίσης εφαρμοσμένη με εξαιρετική επιτυχία σε Πραλία Κατερίνης,Λεπτοκαρυά επικά μέρη για σλάβες και μουνίδια.

Γυναικεία λογική.Οπου είναι εύκολο να γίνει καμάκι ο άντρας είναι άχρηστος άρα η γυναίκα απλησίαστη.Η γκόμενα θέλει να υποφέρεις.Θέλει να την προσεγγίσεις στη βροχή λούτσα ενώ αυτή κρατάει ομπρέλα,θέλει να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά για να μπεις στο κλαμπ που αυτή θα μπει τζαμπέ γενικά θέλουν να τα κάνουνε όλα δύσκολα.Για αυτό φοράνε ακουστικά,γράφουν συνέχεια στο κινητό και περπατάνε γρήγορα για νά άπόγέύγουν τις συναντήσεις με ανεπιθύμητους.Μόνο όταν λάμψει το άστρο του πουτσα
ρά Βαλκάνιου με τον τεράστιο πούτσο στέκονται σούζα και ανατρέπονται οι φυσικές ισορροπίες.
Πρέπει να ξέρετε τα σκατά που έχουν στο μυαλό τους οι γυναίκες και πώς να τα αντιμετωπίζετε.Υπάρχει τσελεμεντές βασικά πούτσα έξω ανώτερη παρουσία φυσική υπεροχή.Πρέπει δηλαδή να τους γαμάτε όλους το κέρατο να μη σέβεστε τίποτα.Απόλυτοι άρχοντες νοοτροπία νικητή.
Baalkan power individuals ανώτερα άτομα με απόλυτη υπεροχή στο χώρο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα για να σταματήσεις γκόμενα στη μέση του δρόμου και να αρχίσει να φλερτάρει αφήνοντας κατά μέρος κάθε δουλειά και υποχρέωση δεν είναι απλή υπόθεση.Υπάρχουν τρεις βασικές μέθοδοι.
1.Η ρωσική μέθοδος που περπατάς δίπλα στη γκόμενα συντονίζεσαι στο βήμα της και μιλάς περί ανέμων και υδάτων μέχρι να αρχίσει να γουστάρει
2.Η τσέχικη μέθοδος του Ρόζενμπεργκ που πλησιάζει γκόμενες σε πάρκα ή στάσεις λεωφορείων και βγάζει τις χιλιάρες στα μάτια τους
3.Η βαλκανική μέθοδος.Βρίσκεις έναν τεράστιο τύπο αρκούδι και του λες να λες να κάθεται μπροστά στις γκόμενες με τα χέρια ανοιχτά να κλείνει το δρόμο.Μετά έρχεσαι κάνεις το μπλα μπλα και καθαρίζεις.Το έκανα με τρομερή επιτυχία με Αλμπάνα στο Πίλσεν στην κεντρική πλατεία.
4.Η μέθοδος διπλής τανάλιας.Δύο άτομα κάθονται στις αντίθετες πλευρές ενεός πολυσύχναστου δρόμου και όποια γκόμενα περνάει από το δίχτυ καμακώνεται αμέσως.Αρκεί να ελέγχεις λίγα μέτρα δρομου.Επίσης εφαρμοσμένη με εξαιρετική επιτυχία σε Πραλία Κατερίνης,Λεπτοκαρυά επικά μέρη για σλάβες και μουνίδια.

Γυναικεία λογική.Οπου είναι εύκολο να γίνει καμάκι ο άντρας είναι άχρηστος άρα η γυναίκα απλησίαστη.Η γκόμενα θέλει να υποφέρεις.Θέλει να την προσεγγίσεις στη βροχή λούτσα ενώ αυτή κρατάει ομπρέλα,θέλει να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά για να μπεις στο κλαμπ που αυτή θα μπει τζαμπέ γενικά θέλουν να τα κάνουνε όλα δύσκολα.Για αυτό φοράνε ακουστικά,γράφουν συνέχεια στο κινητό και περπατάνε γρήγορα για νά άπόγέύγουν τις συναντήσεις με ανεπιθύμητους.Μόνο όταν λάμψει το άστρο του πουτσα
ρά Βαλκάνιου με τον τεράστιο πούτσο στέκονται σούζα και ανατρέπονται οι φυσικές ισορροπίες.
Πρέπει να ξέρετε τα σκατά που έχουν στο μυαλό τους οι γυναίκες και πώς να τα αντιμετωπίζετε.Υπάρχει τσελεμεντές βασικά πούτσα έξω ανώτερη παρουσία φυσική υπεροχή.Πρέπει δηλαδή να τους γαμάτε όλους το κέρατο να μη σέβεστε τίποτα.Απόλυτοι άρχοντες νοοτροπία νικητή.
Baalkan power individuals ανώτερα άτομα με απόλυτη υπεροχή στο χώρο.
συμφωνω μαζι σου αρχοντα.οταν δω ιδικα με τα ακουστικα να περνανε δεν πλισιαζω καν.τισ τακτικεσ που λες ολεσ  δοκιμαζω ιδικα το ρωσικο στυλ.βεβαια στην σερβια δεν μπορεις να τις σταματησεις κνεζ μιχαιλοβα γιατι πανε απο διο κατευθηνσεισ και πολλεσ φορεσ φιλεσ και βιαστικεσ.οδυσσο το κανω κατερινσκαγια για εχει μονο μια κατευθηνση πας ευθεια προσ τα καφε και αγαλμα ετσι περπατατε μαζι σιγα και σταματατε στα φωτα 2-3 φορεσ για να διασταυρωσετε.οταν ακολουθω γκομενεσ στο κοκινο χαιρετω και περνω κουβεντα.η τευλευταια παντως περσι χειμωνα μου στοιχησε αδικα 200 ευρο σαμπανια σουσι ενω προσφατα την ειδα να καθετε μακτοναλτσ και εκανε δεν με ξερει.κνεζ μιχαιλοβα ειναι πλατυσ δρομοσ δεν εχει φωτα η δρομο ειναι μονο για πεζους ολοι ειμαιδιπλι κατευθηνση βλεπεισ γκομενα απο απεναντι μεχρι να στριψεις αυτη εφυγε,δεν σταματανε για να μιλησεις.πηγα και παρκο καλαμεκταν τιποτα δεν ειχε,μερικεσ μικρουλεσ καθονταν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αύριο θα τιμήσω Κίεβο με την αρχοντική Βαλκάνια παρουσία μου και στο σπέσιαλ χύσι μου.Εφοδος σε Carribean,Decadance,D Lux.Στόχος έξι πουτσώσεις μίνιμουμ τη μέρα.Απόλυτο Βασίλειο του Βαλκάνιου τσομπάνη.
Θα ακολουθήσουν και καυλιά εκτός από απλούς πούτσους.Οσοι πιστοί και φανατικά κλαρίνα προσέλθετε για τον εξευρωπαισμό της χώρας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
συμφωνω μαζι σου αρχοντα.οταν δω ιδικα με τα ακουστικα να περνανε δεν πλισιαζω καν.τισ τακτικεσ που λες ολεσ  δοκιμαζω ιδικα το ρωσικο στυλ.βεβαια στην σερβια δεν μπορεις να τις σταματησεις κνεζ μιχαιλοβα γιατι πανε απο διο κατευθηνσεισ και πολλεσ φορεσ φιλεσ και βιαστικεσ.οδυσσο το κανω κατερινσκαγια για εχει μονο μια κατευθηνση πας ευθεια προσ τα καφε και αγαλμα ετσι περπατατε μαζι σιγα και σταματατε στα φωτα 2-3 φορεσ για να διασταυρωσετε.οταν ακολουθω γκομενεσ στο κοκινο χαιρετω και περνω κουβεντα.η τευλευταια παντως περσι χειμωνα μου στοιχησε αδικα 200 ευρο σαμπανια σουσι ενω προσφατα την ειδα να καθετε μακτοναλτσ και εκανε δεν με ξερει.κνεζ μιχαιλοβα ειναι πλατυσ δρομοσ δεν εχει φωτα η δρομο ειναι μονο για πεζους ολοι ειμαιδιπλι κατευθηνση βλεπεισ γκομενα απο απεναντι μεχρι να στριψεις αυτη εφυγε,δεν σταματανε για να μιλησεις.πηγα και παρκο καλαμεκταν τιποτα δεν ειχε,μερικεσ μικρουλεσ καθονταν

Δεν κλάνεις μία.Τις τακτικές για να τις εφαρμόσεις χρειάζεται παρουσία άρχοντος με την πούτσα έξω.Ολη η Ευρώπη σιχαίνεται το στυλ.Εσύ πας σα ζητιάνος όχι σαν πουτσαράς με δικαίωμα στο απόλυτο μπούκι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
δωστε φωτα για αθηνα σουβλακι κοντα στο συνταγμα-πλακα.προτεινανε θαναση και στου μπαιρακταρι,αλλου καλο να παω?μιλησα με σαλονικιο ειναι χαρκοβ τωρα.μετα σαλονικη 5 μερεσ και επιστροφη οδυσσο.του αρεσε πολυ χαρκοβ λεει καμια σχεση με οδυσσο.χιονια  και το μετρο λεει τησ πουτανασ ειναι.λεει καμια σχεση ο κοσμος υσυχοσ και δεν εχει τα αρπακτικα της οδυσσου.τον ρωτησα απο γκομενες αυτοσ επαιζε ιτερνετ με μια οταν ηταν οδυσσο ρωτησα αν δεν ηταν αυτη πως παιζεισ?μαμπα?δεν απαντησε ειπε δεν ξερω εγω εχω.ειναι με 2 φιλουσ εκει λεει μεχρι εστιατοριο και ταξι εβγαλαν οι γκομενες λεφτα να πληρωσουν καμια σχεση με τα αρπακτικα οδυσσο.του αρεσε εκει λεει αν δεν ειχα εισιτιριο παλι οδυσσο θα πηγαινα χαρκοβ.καλυτερα να τραβα εκει οδυσσο αδικα χαλα χιλιαδεσ σε μαλακισμενα.αργοτερα παω μαζι του χαρκοβ.
Εδώ και χρόνια τα γράφω αυτά ρε Χάρη, κεντρική και ανατολική Ουκρανία είναι τα καλύτερα μέρη για γκόμενοκαταστάσεις και μόνο
Το έγραψα και πρόσφατα και βγήκε μετά ο Kman και έλεγε δεν ξέρουμε το παίγνιο και λοιπές μαλακίες  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom