kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι σε αμφισβητω.εχεις δικαιο δεν μετρω ουτε στην χωρα μου ουτε στην ουκρανια.αληθεια αν σου ελεγε ο δασκαλος ιωσηφ και οχι εγω οτι σε αμφισβητω για 10 λογους που βαριεμαι να γραψω θα το δεχωσουν?αν θες να μαθεις και τον λογο που δεν γραφει ο δασκαλος ειναι αυτος.οι καταφαντασιαν ταξιδιωτες στο κιεβο και οι γκομενιαριδες που γαμανε και γκομεναρες και τσαμπα.ο κμαν που κοροιδευεισ ειναι πιο ρεαλιστικος για κιεβο,γαμα πουτανες οχι νορμαλ ομορφες με καλη δουλεια!ακομα και ο ντερτυ που ηρθες σε αντιπαραθεση ειναι πιο ρεαλιστικος απο εσενα.σε μενα ηρθανε γκομενακια που εψεινα απο ιτερνετ αλλα φυσικα ειχα παρε δωσε με φιλεσ τους πριν και τισ σπονσαρα μετα που εφυγα αν και δεν ζυτησαν τιποτα.να πας ετσι αδεσποτος και να βρεις και γκομενες και νορμαλ με καλη δουλεια ειναι αδυνατο.δειξε μας και μια φωτο σου απο περιεργεια να δουμε το επιπεδο σου που ελεγε ο μιτσοςχαχαχαχ.εισαι τυχερος που δεν γραφει χαχαχαχαχ.θα ρωτησω την γνωμη του δασκαλου για σενα και θα σου γραψω ακριβως τι ειπε αλλα ελπιζω να μην στραβωσεις και να νομιζεις απο μονος τα εβγαλα.ξερεις ποσοι μου ειπανε τα ιδια?χιλιαδες.ξερεις ποσοι ελεγαν αληθεια?κανενας!κανενας δεν γαμα πουτανες και ολοι βρηκαν καλα κοριτσακια που δεν ζυτανε τιποτα,με πτυχια σε πανεπιστιμια και σπουδασμενες καλεσ τεχνεσ και μπαλετο που ελεγε ο δασκαλος χχαχαχαχ.τα θυμαμε ολα οτι ειπε ο δασκαλος γιατι τα ακουσα χιλιαδες φορες.ολες ιδιεσ πλιν ονοματοσ και φατσας.μια νορμαλ γκομενα δεν μιλα με ξενο ασε που στα μερη που πατε κιεβ σαν τουριστες δεν συχναζουν αυτεσ στο χρισατικ.ξερω και καλα κοριτσακια,οικογενοιακοι φιλοι πεσ μου για ελληνιδες αν θες οτι θες να σε πιστεψω.δικαιωμα μου να σε αμφισβητω.σιγουρα δεν ειμασται στο ιδιο επιπεδο δεν ζουνε ολοι σε σπιτι εναμισι εκατομυριο.εξηγησε τι ενοεις με το επιπεδο που λες και θα βαλουμε φωτο να διαφωτισουμε τα αλλα παιδεια που δεν ξερουν να δουμε.Φιλτατε χαρυ ποσες πηδηξες σερβια πεσμας να παμε σφαιρα βελιγραδι ..εχω μια φιλη..ωραιες μεν αλλα πιο ξινες και απο ελλεινιδες...
Αμφισβητεις οτι καποιος μπορει να βρει κανονικη γκομενα στην ουκρανια να γαμησει;;;οκ εγω βρηκα ,τι να κανουμε δηλαδη δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ουτε στο στυλ ουτε στην ομιλια ουτε στο επιπεδο κλπ φυσικα δεν μου καθισαν οσες βγηκα αλλα εφαγα γκομενες ομορφες ,νορμαλ σχετικα ,ολες ειχαν καλη δουλεια και περασα καλα..αν ηθελα πουτανα υπαρχουν πολλες ,εχει και η αθηνα γιατι να τρεχω στα κιεβα;;;
Επισης γκομενες παιζω και ελλαδα ,αν δεν μετρας στην χωρα σου δεν μετρας πουθενα..τωρα αν δεν μπορεις να βρεις ουκρανια που ειναι απειρες και οι αντρες τους ψιλοχαλια παρατα το ,πανε αλλου ή πανε σε πουτανες....
Τωρα αν καποιος τρεχει στα γιντροπαρκ μπας και βρει καμμια τελειωμενη- πρεζονι ´η χαλα πακετα σε βιζιτουδες για μια ωρα ...εχει το θεματακι του !