Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Φιλτατε χαρυ ποσες πηδηξες σερβια πεσμας να παμε σφαιρα βελιγραδι ..εχω μια φιλη..ωραιες μεν αλλα πιο ξινες και απο ελλεινιδες...
Αμφισβητεις οτι καποιος μπορει να βρει κανονικη γκομενα στην ουκρανια να γαμησει;;;οκ εγω βρηκα ,τι να κανουμε δηλαδη δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ουτε στο στυλ ουτε στην ομιλια ουτε στο επιπεδο κλπ φυσικα δεν μου καθισαν οσες βγηκα αλλα εφαγα γκομενες ομορφες ,νορμαλ σχετικα ,ολες ειχαν καλη δουλεια και περασα καλα..αν ηθελα πουτανα υπαρχουν πολλες ,εχει και η αθηνα γιατι να τρεχω στα κιεβα;;;
Επισης γκομενες παιζω και ελλαδα ,αν δεν μετρας στην χωρα σου δεν μετρας πουθενα..τωρα αν δεν μπορεις να βρεις ουκρανια που ειναι απειρες και οι αντρες τους ψιλοχαλια παρατα το ,πανε αλλου ή πανε σε πουτανες....
Τωρα αν καποιος τρεχει στα γιντροπαρκ μπας και βρει καμμια τελειωμενη- πρεζονι ´η χαλα πακετα  σε βιζιτουδες για μια ωρα ...εχει το θεματακι του !
ναι σε αμφισβητω.εχεις δικαιο δεν μετρω ουτε στην χωρα μου ουτε στην ουκρανια.αληθεια αν σου ελεγε ο δασκαλος ιωσηφ και οχι εγω οτι σε αμφισβητω για 10 λογους που βαριεμαι να γραψω θα το δεχωσουν?αν θες να μαθεις και τον λογο που δεν γραφει ο δασκαλος ειναι αυτος.οι καταφαντασιαν ταξιδιωτες στο κιεβο και οι γκομενιαριδες που γαμανε και γκομεναρες και τσαμπα.ο κμαν που κοροιδευεισ ειναι πιο ρεαλιστικος για κιεβο,γαμα πουτανες οχι νορμαλ ομορφες με καλη δουλεια!ακομα και ο ντερτυ που ηρθες σε αντιπαραθεση ειναι πιο ρεαλιστικος απο εσενα.σε μενα ηρθανε γκομενακια που εψεινα απο ιτερνετ αλλα φυσικα ειχα παρε δωσε με φιλεσ τους πριν και τισ σπονσαρα μετα που εφυγα αν και δεν ζυτησαν τιποτα.να πας ετσι αδεσποτος και να βρεις και γκομενες και νορμαλ με καλη δουλεια ειναι αδυνατο.δειξε μας και μια φωτο σου απο περιεργεια να δουμε το επιπεδο σου που ελεγε ο μιτσοςχαχαχαχ.εισαι τυχερος που δεν γραφει χαχαχαχαχ.θα ρωτησω την γνωμη του δασκαλου για σενα και θα σου γραψω ακριβως τι ειπε αλλα ελπιζω να μην στραβωσεις και να νομιζεις απο μονος τα εβγαλα.ξερεις ποσοι μου ειπανε τα ιδια?χιλιαδες.ξερεις ποσοι ελεγαν αληθεια?κανενας!κανενας δεν γαμα πουτανες και ολοι βρηκαν καλα κοριτσακια που δεν ζυτανε τιποτα,με πτυχια σε πανεπιστιμια και σπουδασμενες καλεσ τεχνεσ και μπαλετο που ελεγε ο δασκαλος χχαχαχαχ.τα θυμαμε ολα οτι ειπε ο δασκαλος γιατι τα ακουσα χιλιαδες φορες.ολες ιδιεσ πλιν ονοματοσ και φατσας.μια νορμαλ γκομενα δεν μιλα με ξενο ασε που στα μερη που πατε κιεβ σαν τουριστες δεν συχναζουν αυτεσ στο χρισατικ.ξερω και καλα κοριτσακια,οικογενοιακοι φιλοι πεσ μου για ελληνιδες αν θες οτι θες να σε πιστεψω.δικαιωμα μου να σε αμφισβητω.σιγουρα δεν ειμασται στο ιδιο επιπεδο δεν ζουνε ολοι σε σπιτι εναμισι εκατομυριο.εξηγησε  τι ενοεις με το επιπεδο που λες και θα βαλουμε φωτο να διαφωτισουμε τα αλλα παιδεια που δεν ξερουν να δουμε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τόση συζήτηση και ακόμα να βγάλω νόημα  :headbang: Αξίζει να πάει κανείς Ουκρανία η όχι ;
σε λαθος θεμα γραφεις για τους αυνανιστες δεν ειναι εδω.τι σχεση εχεις με ουκρανια και ταξιδια?διαβασα τα μυνηματα σου ολα καμια σχεση με το σπορ.μονο για φωτογραφιες διασημων μοντελων και πορνοσταρ.καλα κανουν οι αλλοι να διαβαζουν τα μυνηματα καθε ασχετου με το θεμα πριν του απαντανε.ναι αξιζει αν μιλας ρωσικα και εχεις λεφτα.τελος!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Παράσημα ουκ ολίγα.Την άρπαξα άσχημα.Το Δεκέμβριο ήταν η αρχή της πτώσης.
Οι γαμημένες οι Ουκρανές όπως και οι Πολωνές το παίζουν γκόμενες και κάνουν ακάποτο χωρίς δεύτερη σκέψη οπότε είναι ρώσικη ρουλέτα.
Δηλαδή η άλλη σου ξεκουμπώνει εν ριπή οφθαλμού το παντελόνι και τον παίρνει μπούκι οπότε άντε να αντιδράσεις.
Τώρα κάπως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα ένα 50% των Ουκρανέζων φέρνει ή ζητάει καπότα δεν είναι βέβαια Ρωσία που μιλάμε για το 100% να ζητάει προφύλαξη.
Πολωνία τα ζώα μου αργά όλες τις γάμησα χωρίς προφυλακτικό.Εννοείται ούτε αντισυλληπτικά παίρνουν ούτε τίποτα αφού το απαγορεύει ο Πάπας.Οι Τσέχες τουλάχιστον χρησιμοποιούν ενεργητικά αντισύλληψη.(συνήθως διάφραγμα ή χάπια).
Βέβαια και να σου λένε μπορείς να χύσεις μέσα μου φοράω διάφραγμα πάντα κωλύεσαι μήπως η γκόμενα σε παγιδέψει.
Αλλά τα αφροδίσια είναι πραγματικός κίνδυνος.Μαθηματικά θα κολλήσεις αν αρχίσεις το σπορ.
εισαι πολυ τρελος βαλκανιε χαχαχαχα ξερεις και ποτε εχει περιοδο καθε γκομενα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειπα για σερβες,πιο ευκολα μιλιουνται με ξενους σε αντιθεση με ουκρανια που μονο οι πουτανες σου μιλανε.οι σερβες που ειναι ελλαδα και δεν ειναι παντρεμενεσ εκει σιγουρα θα ειναι μαλακισμενες και παλιοπουτανες.σερβια κανει για νεαροτερους μονο μικρουλες κυκλοφωρανε παντου.ουκρανιια το ιδιο μονο μικρουλες κυκλοφωρανε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
χαρη ,τελικα εχεις στατους,πουλεγε κι ο μιτσος ?? :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το είχα διαβάσει το συγκεκριμένο post σου,αλλά θεωρώ ότι τα γράφεις πολύ σωστά. :thumbsup:

Και εγώ να σταθώ στην ασφάλεια στις Σλαβικές πόλεις.
Υπάρχουν μέρη στην Αθήνα,αλλά και εδώ στη Γερμανία,που είναι απείρως πιο επικίνδυνα,από όσες Σλαβικές πόλεις έχω επισκεφτεί.

Και για ταρίφες συμφωνω και για πολλά άλλα...

Ωραία,θα μελετήσω καλύτερα τα ουκρανοthread και θα θέσω καίριες ερωτήσεις.

Καλώς,αν δω κάτι και θέλω οπωσδήποτε να το γαμήσω θα σου πω. :thumbsup:

Κάτι δίδυμες πρέπει να είχες Postάρει κάπου και είχα σκεφτεί ότι δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο.Θα ξανατσεκάρω.

Από παράσημα πως είναι η φάση;
Θα γυρίσω αντιστράτηγος βαλκανικής στρατιάς;
ρε κμαν γραφε κανονικα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαρη ,τελικα εχεις στατους,πουλεγε κι ο μιτσος ?? :grin:
ναι αλλα τελικα δεν αρεσει στην ουκρανια χαχαχαχ.ο μητσος εχει δικαιο σε πολλα.οταν γνωρησα την μπαργουμαν της ειπα μενω μονιμα και την επομενη μετακομισε μαζι μου!απο την πρωτη μερα λεει σε ερωτευτηκα.ειδε φωτο σπιταρωνα κυπρο,ταξιδια,ειπα δικο μου σπιτι οδυσσο και δουλειεσ εδω τρελαθηκε.πρωτη φορα ειπα μονιμα και πετυχε.οταν πηγαινα καθε μηνα και τωρα καθε 2 μηνεσ λογο δουλειας δεν ειναι αρκετο για αυτες.θελουν καπειον μονιμα.2 θειοι μου ο ενας μονιμοσ 55 ο αλλοσ 72 εφτγε πριν6 χρονια απο κιεβο κρατανε και κρατουνε 20-38 γκομενες γιατι εχουν το στατους,λεφτα,επιχειρησεισ σπιτια,αμαξια.ο τουριστασ με τα ποδια τι να δειξει στισ νορμαλ με καλη δουλεια που λεει ο φιλοσ ρομποτ.ρε γαμωτο μεγαλωσα εκει θα με παντρεψουν με αρσενικο ολοι τρελοι εδω χαχαχαχ.στατους μονο ο κμαν εχει για ουκρανια το στιλ μου πηδα χοροπηδα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μπηκε στην χρονομηχανη,γυρισε 30χρονια πισω!!!
δεκεβριο θα εισαι οδυσσο?15 δεκεβριου θα ερχομουν αλλα φευγουν οι δικοι μου απο ουκρανια διακοπεσ και ο αδερφοσ μου ενα μηνα φιλιπινεσ ετσι την εφαγα.μετα λεω γαμησε τα 17 φεβρουαριου παλι οδυσσο απο αρμενια.αν θες ελα τοτε αλλιοσ μαιο θα ειμαι ξανα.πασχα -χριστουγενα παντα κυπρο.οραια κυπρο δεκεβριο αρκετοσ κοσμοσ οδυσσο κρθο και αδειο κεντρο.μεχρι μακτοναλτ 9 βραδι δεν εχει ψυχη.καλυτερα να γλυτωσω και 2000 χιλιαδεσ ευρω 7-10 μερεσ δεκεβριο αδικα να παω.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απαντησα ξανα στον μιστερ ρομποτ στο θεμα πολωνια.οι νορμαλ ουκρανιδεσ με καλη δουλεια που ελεγε τωρα εγιναν πονηρες πουτανεσ χαχαχαχαχαχ.αποφασιστε ρε παιδεια τι γαματε ολοι?πουτανεσ?πουταναρες?η καραπουταναρεσ?

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τυπος που παει στα γιντροπαρκ και στα μακντοναλντ  :2funny: ας με αμφισβητησει οσο θελει...γελανε κι οι πετρες...εγω συχναζω σε αλλα μερη και δεν εχω αναγκη ουτε τις πουτανες που περιμενουν τον βαλκανιο υπερχορηγο ,ουτε τον γυφτο ,ουτε τον τυπο που περπατα σαν τον σαρλο  :2funny: κ μιλα σαν τον προεδρο του εδεσαικου που προσπαθει να καμακωσει τις τελειωμενες στα παρκα... :uglystupid:
Δεν εχω χρονο να ασχολουμαι...τωρα ερχεται η ουκρανιδα μου παλι σε 5 στερο αθηνα με δικα της εξοδα...και θα πεσει πολυ  :knockinb: επισης εχω κ ελληνιδες καβατζα που κανουν κρα..εσυ ;;;τυπε υπαρχει και το κυργισταν βαλτο στο προγραμμα..ισως εκει εχεις επιτυχια!!!
Σποκονι νοτσι και καλα γαμησια σε ολους!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
ναι σε αμφισβητω.εχεις δικαιο δεν μετρω ουτε στην χωρα μου ουτε στην ουκρανια.αληθεια αν σου ελεγε ο δασκαλος ιωσηφ και οχι εγω οτι σε αμφισβητω για 10 λογους που βαριεμαι να γραψω θα το δεχωσουν?αν θες να μαθεις και τον λογο που δεν γραφει ο δασκαλος ειναι αυτος.οι καταφαντασιαν ταξιδιωτες στο κιεβο και οι γκομενιαριδες που γαμανε και γκομεναρες και τσαμπα.ο κμαν που κοροιδευεισ ειναι πιο ρεαλιστικος για κιεβο,γαμα πουτανες οχι νορμαλ ομορφες με καλη δουλεια!ακομα και ο ντερτυ που ηρθες σε αντιπαραθεση ειναι πιο ρεαλιστικος απο εσενα.σε μενα ηρθανε γκομενακια που εψεινα απο ιτερνετ αλλα φυσικα ειχα παρε δωσε με φιλεσ τους πριν και τισ σπονσαρα μετα που εφυγα αν και δεν ζυτησαν τιποτα.να πας ετσι αδεσποτος και να βρεις και γκομενες και νορμαλ με καλη δουλεια ειναι αδυνατο.δειξε μας και μια φωτο σου απο περιεργεια να δουμε το επιπεδο σου που ελεγε ο μιτσοςχαχαχαχ.εισαι τυχερος που δεν γραφει χαχαχαχαχ.θα ρωτησω την γνωμη του δασκαλου για σενα και θα σου γραψω ακριβως τι ειπε αλλα ελπιζω να μην στραβωσεις και να νομιζεις απο μονος τα εβγαλα.ξερεις ποσοι μου ειπανε τα ιδια?χιλιαδες.ξερεις ποσοι ελεγαν αληθεια?κανενας!κανενας δεν γαμα πουτανες και ολοι βρηκαν καλα κοριτσακια που δεν ζυτανε τιποτα,με πτυχια σε πανεπιστιμια και σπουδασμενες καλεσ τεχνεσ και μπαλετο που ελεγε ο δασκαλος χχαχαχαχ.τα θυμαμε ολα οτι ειπε ο δασκαλος γιατι τα ακουσα χιλιαδες φορες.ολες ιδιεσ πλιν ονοματοσ και φατσας.μια νορμαλ γκομενα δεν μιλα με ξενο ασε που στα μερη που πατε κιεβ σαν τουριστες δεν συχναζουν αυτεσ στο χρισατικ.ξερω και καλα κοριτσακια,οικογενοιακοι φιλοι πεσ μου για ελληνιδες αν θες οτι θες να σε πιστεψω.δικαιωμα μου να σε αμφισβητω.σιγουρα δεν ειμασται στο ιδιο επιπεδο δεν ζουνε ολοι σε σπιτι εναμισι εκατομυριο.εξηγησε  τι ενοεις με το επιπεδο που λες και θα βαλουμε φωτο να διαφωτισουμε τα αλλα παιδεια που δεν ξερουν να δουμε.
αυτο ακριβως  :thumbsup: ποτε δεν εβαλε και ποτε δεν θα βαλει...
με τα λογια ολοι γαμανε μουναρες επιπεδου :2funny: αν τους πεις βαλε καμια φωτο με τις γκομενες που γαμας και εσενα διπλα με σβησμενο το δικο σου προσωπο σου αλλα οχι της γκομενας για να παρουμε εστω μια μικρη ιδεα περι τινος μιλαμε οι περισσοτεροι θα σου απαντησουν το χιλιοειπωμενο : δεν το κανουμε για να μην τις εκθεσουμε  :grin: :grin: :grin:  αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλ...
οσο για το πλουσιοι τι να πω? το να την λες συνεχεια στους αλλους οτι δεν εχουν λεφτα σημαινει οτι εχεις απυθμενο κομπλεξ μεσα σου :helpplea: τα ιδια μου λεγανε κατι ελληνες και κυπριοι στο κισιναου και στο τελος τους πιο πολλους τους εχω δωσει δανεικα και αγυριστα φυσικα χαχα... anyway,that's life  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τυπος που παει στα γιντροπαρκ και στα μακντοναλντ  :2funny: ας με αμφισβητησει οσο θελει...γελανε κι οι πετρες...εγω συχναζω σε αλλα μερη και δεν εχω αναγκη ουτε τις πουτανες που περιμενουν τον βαλκανιο υπερχορηγο ,ουτε τον γυφτο ,ουτε τον τυπο που περπατα σαν τον σαρλο  :2funny: κ μιλα σαν τον προεδρο του εδεσαικου που προσπαθει να καμακωσει τις τελειωμενες στα παρκα... :uglystupid:
Δεν εχω χρονο να ασχολουμαι...τωρα ερχεται η ουκρανιδα μου παλι σε 5 στερο αθηνα με δικα της εξοδα...και θα πεσει πολυ  :knockinb: επισης εχω κ ελληνιδες καβατζα που κανουν κρα..εσυ ;;;τυπε υπαρχει και το κυργισταν βαλτο στο προγραμμα..ισως εκει εχεις επιτυχια!!!
Σποκονι νοτσι και καλα γαμησια σε ολους!!!
xaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.αφησανε τα ντουπαγια τωρα οι πλουσιες πανε στην αθηνα!κερασε της σουβλακι απο σκυλο στο μοναστηρακι να δειξεις την χλιδι σου χαχαχαχαχαχααχχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πες της οι κινεζοι τρωνε μαυρους σκυλους σαν ακριβο εδεσμα σε σημαντικα πρωσωπα η φιλανε τα σκυλια να τα σφαξουν σε  σημαντικεσ στιγμεσ κανα συγγενικο γαμο χαχαχαχαχαχα.φανταζομε θα σε χαρτζιλικεινει και σου πληρωνει και τα εισιτιρια.μου το ειπανε αλλοι 2 τελειωμενοι 60-65 αυτο χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτο ακριβως  :thumbsup: ποτε δεν εβαλε και ποτε δεν θα βαλει...
με τα λογια ολοι γαμανε μουναρες επιπεδου :2funny: αν τους πεις βαλε καμια φωτο με τις γκομενες που γαμας και εσενα διπλα με σβησμενο το δικο σου προσωπο σου αλλα οχι της γκομενας για να παρουμε εστω μια μικρη ιδεα περι τινος μιλαμε οι περισσοτεροι θα σου απαντησουν το χιλιοειπωμενο : δεν το κανουμε για να μην τις εκθεσουμε  :grin: :grin: :grin:  αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλ...
οσο για το πλουσιοι τι να πω? το να την λες συνεχεια στους αλλους οτι δεν εχουν λεφτα σημαινει οτι εχεις απυθμενο κομπλεξ μεσα σου :helpplea: τα ιδια μου λεγανε κατι ελληνες και κυπριοι στο κισιναου και στο τελος τους πιο πολλους τους εχω δωσει δανεικα και αγυριστα φυσικα χαχα... anyway,that's life  :grin:
δεν εκανα ποτε παρεα με ελληνες ουτε τους μιλουσα οπωτε εβλεπα.βελιγραδι ειδα κυπριους αλλα παλι δεν τους μιλησα.ενας ελληνας που καναμε παρεα και ελεγε θα κανουμε μαζι δουλειες,νομιζε χαζοσ ειμαι και θα μου τα φαει και εξαφανιστει.εκανε τον λεφτα,φυσικα μια ζωη τον κερνουσα και ενω ελεγε ειχε σπιτι ουκρανια τελικα εμενε σε μια χοντρι τελειωμενη που ειχε σαν γκομενα και την πληρωνε ηια να μενει σπιτι της σε δωματιο στην ταιροβα.οι αλλοι πιστηκαν οτι ηταν οτι ελεγε εδινε και καρτεσ οτι εχει πρακτορειο γαμου οδυσσο και ελεγε θα  κανει μαζι μου δουλειεσ με ναυτιλιακα και θα βαζαμε απο 50 χιλιαδεσ κεφαλαιο.ειδε καλο παιδι ειμαι και νομιζε θα με γελασει,που να ηξερε χαχαχαχα.οταν τον καταλαβαν μετα ολοι γιατι μονο κερασματα ηθελε και οι γκομεναρεσ που ελεγε βρισκει ηταν κατι τελειωμενεσ χοντροκολεσ σταματισε να ερχετε οδυσσο ελεγε ανοιξε γραφειο ιλιτσεβκ.μια μερα ερχεται οδυσσο και λεει πρεπει να παω επειγον ελλαδα για την συνταξη ναυτικου μου δωσε μου 500 ευρο να παω,να υπογραψουμε χαρτι στην πρεσβεια οτι θα σου τα δωσω πισω.ζητησε και απο αλλουσ εμαθα μετα.του ειπα παρε 50 ευρο και δεν τα θελω πισω χαχαχαχα καλυτερα  απο το να χασω 500.πηρε και απο αλλουσ τωσα.αλλος κυπριοσ που ζει μοσχα που εχει λεφτα με καλεσε να παω σπιτι του να φερουμε πουτανεσ το 2000.μετα ελοιπαν απο το πορτοφολι μου 500 δολαρια,μου ειπε βγαλε εδω τα ρουχα σου και πηγενε στο αλλο δωματιο.μετα απο 3 χρονια ο συγκατεικοσ του μου ειπε τον εκλεβε,βρηκε τα σημαδεμενα λεφτα του πανω του και οπειοσ ερχοταν εχανε λεφτα,τον υποψιαζονταν ολοι.χεστηκε και αλλαξε πανεπιστημιο.αλλοσ φιλοσ του πατερα μου ιδιοκτητης καμπαρε που επερνα πουτανεσ λεει εχω ενα προβλημα με τραπεζα,δωσε μου 20χιλιαδεσ λιρεσ 40 χιλιαδεσ ευρο πριν χρονια το 1999 να κανω ανακαινιση στο καμπαρε θα παρεισ τα λεφτα σε μια εβδομαδα.μικροσ αφελεισ τα εδωσα και εξαφανιστηκε αυτοσ.αλλος με εβαλε εγγυητη για 16 χιλιαδεσ λιρεσ αλλα το εμαθε ο πατερασ μου και με εβγαλε απο εγγυητη ετσι γλιτωσα.τι να πω απο συγγενεισ και φιλουσ μικροτερα ποσα αλλα τελοσ τωρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδω αξιζει για αρκετους η ταυλανδη   :grin: η ουκρανια δεν θα αξιζει?
Οπως σου ειπε και ο dirty διαβασε τις σχολες και πραξε αναλογως,κατεμε δωσε βαση στην σχολη του balkanoredomida   :grin: εχει γραψει με διαφορα nick για να το κανει λιγο δυσκολο αλλα αξιζει χαχα
Δεν ειναι θυμα και εχει καλο γουστο στις γυναικες...αυτα.
Φίλε Τάσσο! Το 2012 ταξίδευα Πράγα, Οστράβα Κρακοβία Κατοβίτσε και απο το δρόμο συνεχώς πόσταρα στο Σάιτ! Ήταν γενικά ένα επιτυχημένο ταξίδι για τα στάνταρ μου μέχρι Κρακοβία  :knockinb:  :pipa1:!
Τότε ο Ρεντ-Μίδας μου είχε πει να παω Λβιβ! Όταν του είπα πως δεν είναι στο πρόγραμμα μου λέει αυτολεξεί " ΠΕΡΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ"
Εγώ το κράτησα αυτό και φέτος τον Ιανουάριο φρόντισα να πάω να βρώ το Μπερναμπέου! Το μόνο που βρήκα ήταν αλώνια ....
Δεν το λέω για να μειώσω τον Ρέντ αφού πάντα τον συμβουλευομαι κι εγώ για Ουκρανία!Το λύσαμε αυτό το θέμα! Τα μέρη αλλάζουν απο χρόνο σε χρόνο και ίσως απο εξάμηνο σε εξάμηνο! Αφού κι ο ίδιος πήγε μετά και τα βρήκε παλούκια! Το έριξε στον χειμώνα! Μπορεί να είναι έτσι μπορεί και όχι!
Αλλά όπως και να έχει είναι απο αυτούς που ξέρουν παραπάνω για Ουκρανική επαρχία και  το πολυδιάστατο παιχνίδι με καμάκι,κεράσματα, ΕΡΩΤΙΚΟ_ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ :rockon: :2funny:,κλάμπ, σπονσορινγκ κτλ κτλ....! Θα έλεγα και ο Ντέρτι αν δεν περιοριζόταν μόνο στο Ιντερνετικό παιχνίδι! Αλλά αφού του βγαίνει δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι! 

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ok να πιουμε καφε δεν εχω θεμα ,ολοι συναγωνιστες ειμαστε ετσι κι αλλιως!!εγω δεν λεω οτι το κολωνακι ειναι χαι ,εσυ ειπες για μοναστηρακι και φαι απο σκυλους...η τσιμισκη δεν ειναι τοπ ,πολυ οφθαλμολουτρο και απο νταραβερι τιποτε,αλλα εκει στην λευκωσια ή στην οντεσσα ειναι γαματα??? οκ πιο χαι ειναι το νοτιγκ χιλλ στο λονδινο αλλα δεν παω για γκομενες!!στο γιντροπαρκ τι να κανω; περασα με αμαξι,στο Podil πηγαινα στο γκουλιβερ και κερσατικ κεντρο γενικα δηλαδη...αν ηθελες καμακι θα πηγαινες στο ταρασα σεβτσενκα που μπηκα μεσα και στο ιρπιν που ειναι τα πανεπιστημια και εχουν πολλες φοιτητριουλες,πηγα αλλα δεν χρειαστηκε να κανω καμακι συνοδευομουν.
το θεμα μας ειναι οι ουκρανιδες,με πουτανες εσκορτς δεν ασχοληθηκα στην ουκρανια,φυσικα εχει απειρες απο βιζιτες μεχρι αματερ,παρολα αυτα ομως εχει και πολλες γυναικες που δεν ειναι,ενω στην κουβα μονο με πουτανες ασχοληθηκα γιατι δεν ειχε αλλες διαθεσιμες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom