Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγω στον φιλο θα προτεινα να οργανωθει μεσω ιντερνετ με γκομενες....να τον περιμενουν...να του δειξουν την  πολη κλπ και να γαμηθουν αν ειναι δυνατον με λιγο παραμυθι... αλλα μακρυα απο καποιες που δειχνουν pro ειναι vip με εξωτικες φωτο  απο διακοπες και χαι ....εκει θες πολλα λεφτα...ωστε αν εχει καποια ετοιμα ραντεβου να μπορεσει να σκοραρει...επισης αν εισαι εμφανισιμος με ωραιο στυλ και ντυσιμο και φυσικα επιπεδο και αερα .μετρας οπως κ παντου...ολο και καποια καλη θα ψηθει..κ πιστεψε με ειναι πολλες...αλλα θελει χρονο και τροπο..αν δεν εχεις χρονο πουτανα τοτε μινιμουμ 1000 γκριβνα την ωρα παει κ ανεβαινει αναλογα το μωρο... ...εγω πουτανες δεν χρειαστηκα εκει ,ειχα γκομενες που εκανα φαση ´η σχεση.. Αν ομως εισαι μπαζο´η κοντα στα ηντα ´η μαυριδερος ´η χωριατης αμορφωτος ,με χαλια ντυσιμο δεν θα σου καθισει καμμια παρα μονο πουτανα και αν δεν εισαι μαγκας στο negotiation και γνωστης θα την χρυσοπληρωσεις σαν βαλκανιος τσολιας... :2funny: τωρα  αν εισαι γκαγκα  :idiot: θα χαζευεις τα παγκακια στο γιντροπαρκ κ μπορει να φας και ξυλο   :s&m_2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγω στον φιλο θα προτεινα να οργανωθει μεσω ιντερνετ με γκομενες....να τον περιμενουν...να του δειξουν την  πολη κλπ και να γαμηθουν αν ειναι δυνατον με λιγο παραμυθι... αλλα μακρυα απο καποιες που δειχνουν pro ειναι vip με εξωτικες φωτο  απο διακοπες και χαι ....εκει θες πολλα λεφτα...ωστε αν εχει καποια ετοιμα ραντεβου να μπορεσει να σκοραρει...επισης αν εισαι εμφανισιμος με ωραιο στυλ και ντυσιμο και φυσικα επιπεδο και αερα .μετρας οπως κ παντου...ολο και καποια καλη θα ψηθει..κ πιστεψε με ειναι πολλες...αλλα θελει χρονο και τροπο..αν δεν εχεις χρονο πουτανα τοτε μινιμουμ 1000 γκριβνα την ωρα παει κ ανεβαινει αναλογα το μωρο... ...εγω πουτανες δεν χρειαστηκα εκει ,ειχα γκομενες που εκανα φαση ´η σχεση.. Αν ομως εισαι μπαζο´η κοντα στα ηντα ´η μαυριδερος ´η χωριατης αμορφωτος ,με χαλια ντυσιμο δεν θα σου καθισει καμμια παρα μονο πουτανα και αν δεν εισαι μαγκας στο negotiation και γνωστης θα την χρυσοπληρωσεις σαν βαλκανιος τσολιας... :2funny: τωρα  αν εισαι γκαγκα  :idiot: θα χαζευεις τα παγκακια στο γιντροπαρκ κ μπορει να φας και ξυλο   :s&m_2:

Tο θέμα είναι να γαμάς όλους τους περιορισμούς χώρου,χρόνου,χρήματος,ηλικίας.Πας να γαμήσεις τις περισσότερες,καλύτερες και νεώτερες στο μικρότερο δυνατό χρόνο με τα λιγότερα δυνατά χρήματα.Αν κάποιος κάτσει Κίεβο πάνω από 10 μέρες είναι απλά μαλακία.Αν κάποιος γαμήσει λιγότερες από 5 είναι επίσης μαλακία.Αν κάποιος γαμήσει μέτριες ακόμα μεγαλύτερη μαλακία γιατί έχει κάνει ένα σωρό έξοδα.
Πρέπει να είσαι συνέχεια σε υπερδιέγερση να κάνεις αφύσικα πράγματα.Balkan life ζειν επικινδύνως.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
Tο θέμα είναι να γαμάς όλους τους περιορισμούς χώρου,χρόνου,χρήματος,ηλικίας.Πας να γαμήσεις τις περισσότερες,καλύτερες και νεώτερες στο μικρότερο δυνατό χρόνο με τα λιγότερα δυνατά χρήματα.Αν κάποιος κάτσει Κίεβο πάνω από 10 μέρες είναι απλά μαλακία.Αν κάποιος γαμήσει λιγότερες από 5 είναι επίσης μαλακία.Αν κάποιος γαμήσει μέτριες ακόμα μεγαλύτερη μαλακία γιατί έχει κάνει ένα σωρό έξοδα.
Πρέπει να είσαι συνέχεια σε υπερδιέγερση να κάνεις αφύσικα πράγματα.Balkan life ζειν επικινδύνως.
την καρτα απο περσυ λεω,,την πληρωσες?? :s&m_3:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
την καρτα απο περσυ λεω,,την πληρωσες?? :s&m_3:

Εχω πληρώσει όλα τα ποσά και τώρα μπήκαν άλλα 4000 ζεστά ευρώ μετά φόρους κτλ οπότε σκέφτομαι πού θα τα διοχετεύσω.Τον Οκτώβριο έφαγα περίπου τόσα σε Ρωσία Ουκρανία ενώ τον Αύγουστο Ιούλιο διοχέτευσα 5000 σε real estate.
Φροντίζει ο θείος Σόιμπλε να ρέει το γερμανικό ευρώ για να τιγκάρουμε τον πότσο μας με άπλετο μουνί να ευλογούμε τις κοιλάδες της ανατολικής Ευρώπης.
To Balkan χύσι είναι όπως το μνημόνιο.Δεμένο με τα λεφτά.Διαλέγοντας το ένα παίρνεις πακέτο και το άλλο.Οι Ανατολικές έχουν πιάσει το νόημα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
Εχω πληρώσει όλα τα ποσά και τώρα μπήκαν άλλα 4000 ζεστά ευρώ μετά φόρους κτλ οπότε σκέφτομαι πού θα τα διοχετεύσω.Τον Οκτώβριο έφαγα περίπου τόσα σε Ρωσία Ουκρανία ενώ τον Αύγουστο Ιούλιο διοχέτευσα 5000 σε real estate.
Φροντίζει ο θείος Σόιμπλε να ρέει το γερμανικό ευρώ για να τιγκάρουμε τον πότσο μας με άπλετο μουνί να ευλογούμε τις κοιλάδες της ανατολικής Ευρώπης.
To Balkan χύσι είναι όπως το μνημόνιο.Δεμένο με τα λεφτά.Διαλέγοντας το ένα παίρνεις πακέτο και το άλλο.Οι Ανατολικές έχουν πιάσει το νόημα.
5000 σε ρηαλ εστειτ....μμμμ..
κανα τροχοσπιτο 15ετιας αγορασες??? :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
5000 σε ρηαλ εστειτ....μμμμ..
κανα τροχοσπιτο 15ετιας αγορασες??? :grin:

Οχι ακίνητο των 300000 ευρώ που το έχουμε μισό και τώρα έπεσε η αξία του λόγω κρίσης οπότε με 50000 ευρώ παίρνεις το άλλο μισό.Τι είναι αυτά τα λεφτά?10 γαμησοταξίδια στην Ουκρανία,ειδοδήματα ενός έτους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
Οχι ακίνητο των 300000 ευρώ που το έχουμε μισό και τώρα έπεσε η αξία του λόγω κρίσης οπότε με 50000 ευρώ παίρνεις το άλλο μισό.Τι είναι αυτά τα λεφτά?10 γαμησοταξίδια στην Ουκρανία,ειδοδήματα ενός έτους.
5χιλ ειπες πριν ... τωρα γινανε 50?? :grin:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ειναι βρε φιλε οι βαλκανιοι υπολογισμοι μετα απο υπερδιεγερση  :rockon:
Δηλ τα 5χιλιαρικα γινονται 50 και τα 500 γκριβνα 500€  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
:tooth:
καλα ελεγε ο ιωσηφ,ολοι οι πλουσιοι εδω μεσα γραφουν  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:tooth:
καλα ελεγε ο ιωσηφ,ολοι οι πλουσιοι εδω μεσα γραφουν  :grin:

Ο Ιωσήφ τίκι τάκα.Τι σου έμαθε για το παίγνιο?Τίποτα απολύτως.Πόσοι θα ήθελαν να τον δείρουν?Κανένας.Αυτό τα λέει όλα.
Γενικές αναλύσεις ιατροφιλοσοφικού περιεχομένου σου γράφω και εγώ χιλιάδες.Το θέμα είναι αν μπορείς να γράψεις τσελεμεντέ για να γαμήσει ο άλλος.Γιατί εκεί θέλεις τεράστια εμπειρία δοκιμή και λάθος.
Δηλαδή του περιγράφεις τα κόζια πώς πήγε τι έγινε ποιες είναι διαθέσιμες ποιες γαμάς με τόσα γκαφρά σε τόσο χρόνο ο άλλος θέλει ακριβείς πληροφορίες όχι κοινωνικοοικονομικές αναλύσεις.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Α.Ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ ηταν μια εγκυκλοπαιδεια γνωσεων που ξεφευγε απο το παρον φορουμ και μας εγραψε πολλα ενδιαφεροντα περαν της ουκρανολογιας!!!  :kneel: φυσικα στο συγκεκριμενο θεμα εγραψε πολλα για τις ουκρανιδες...τι να λεμε τωρα οι αναλυσεις του ηταν καταπληκτικες!!!!.επισης  προφυλαξε καποιους επιδοξους εραστες του ουκρανικου μουνιου ,να μην πιανονται κωτσοι απο τις ντεβουσκες...Να ειναι καλα οπου κι αν ειναι!!!

Β.Τσελεμεντες για να γαμησεις εσκορτς και  βιζιτες;;;  :2funny: δεν υπαρχει..!!!!
Μονο η τιμη ειναι θεμα διαπραγματευσης...βεβαια αν καποιες στο κιεβ σου λενε
Πχ 500 γκριβνα και συ μπερδευεσαι και δινεις 500 ευρω λογω βαλκανιας επαρσης και γερμανικου budget ειναι αλλο θεμα  :2funny:!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγω στον φιλο θα προτεινα να οργανωθει μεσω ιντερνετ με γκομενες....να τον περιμενουν...να του δειξουν την  πολη κλπ και να γαμηθουν αν ειναι δυνατον με λιγο παραμυθι... αλλα μακρυα απο καποιες που δειχνουν pro ειναι vip με εξωτικες φωτο  απο διακοπες και χαι ....εκει θες πολλα λεφτα...ωστε αν εχει καποια ετοιμα ραντεβου να μπορεσει να σκοραρει...επισης αν εισαι εμφανισιμος με ωραιο στυλ και ντυσιμο και φυσικα επιπεδο και αερα .μετρας οπως κ παντου...ολο και καποια καλη θα ψηθει..κ πιστεψε με ειναι πολλες...αλλα θελει χρονο και τροπο..αν δεν εχεις χρονο πουτανα τοτε μινιμουμ 1000 γκριβνα την ωρα παει κ ανεβαινει αναλογα το μωρο... ...εγω πουτανες δεν χρειαστηκα εκει ,ειχα γκομενες που εκανα φαση ´η σχεση.. Αν ομως εισαι μπαζο´η κοντα στα ηντα ´η μαυριδερος ´η χωριατης αμορφωτος ,με χαλια ντυσιμο δεν θα σου καθισει καμμια παρα μονο πουτανα και αν δεν εισαι μαγκας στο negotiation και γνωστης θα την χρυσοπληρωσεις σαν βαλκανιος τσολιας... :2funny: τωρα  αν εισαι γκαγκα  :idiot: θα χαζευεις τα παγκακια στο γιντροπαρκ κ μπορει να φας και ξυλο   :s&m_2:
καμια δεν απαντα στο ιτερνετ πλιν στο μπαντου πουτνεσ και στο μαμπα οταν φενεται εισαι εκει παλι πουτανεσ.εμφανιση και ντυσιμο δεν παιζει ρολο.καμια δεν ξερει οτι τα ρουχα μου ειναι λακοστ,μποσσ,η χιλφινκερ πλιν αυτων που εχουν φραγγα και τα παιρνουν.πολλεσ αρνουνται να μου μιλησουν γιατι νομιζουν δεν εχω λεφτα να τισ κερασω αν και ντυμενοσ με τετειεσ μαρκεσ χαχαχχα.με ειδανε τα παιδια που ερχονται ουκρανια.δεν πα να εισαι ο μπραντ πιτ παλι προτιμανε να στα φανε και να γαμηθουνε με τον ταρασ μπουλπα που ντυνετε σπορ και σαν γυφτος γιατι αυτοι τους τραβανε και αρεσουν.πλακα ειχε ενας τετειοσ που μου λεει να σε μαθω να ντυνεσε σαν εμενα χαχαχαχ,του ειπα χυγκο μποσσ ειναι το φανελακι μου δεν ντυνομε αλητης του δρομου οπως εσυ.ακομα και γαλλος ομορφοπαιδι που βρηκα καλοκαιρι οδυσσο και μιλησαμε του ειπα τι παιζει και για αυτο δεν ειχε επιτυχια.ενω σε ολεσ αρεσε που ελεγε ηταν γαλοσ και ο τροποσ του εμενε στο κερασμα.ειπε δεν διαθετω χρημα για σεξ ουτε λεφτα πολλα να ξοδεψω οπωτε χεσε εμφανιση.ποσεσ φορεσ εχεισ παει κιεβο?απο το 1990 πηγαινα πολυ συχνα απο το 1999 που απολυθηκα πηγαινα καθε μηνα ολοκληρο.για τισ σχεσης και γκομενες που λες ξερω γιατι γκομενες μιλας.σημερα μαζι να τρωνε,φευγεις αυριο με τον τουρκο που μενει η εκει η οπειον τισ φωναξει για ποτο κερασμα.δυστυχος φιλε δεν μπορεις να παιξεισ με κατι καλυτερο ουτε να γνωρισεις κιεβο κοριτσακια που δουλευουν σε εταιριεσ,καλο μισθο,εμφανισημεσ.τα ειπαμε πολλεσ φορες εκτοσ αν δουλευεις μαζι τους.τετειεσ χιλιδεσ βρισκω σιγουρα για αυτο δεν θεωρω εχω σχεση μαζι τους,οπως λεει ο σλαβιανι ειναι κοινοχρηστεσ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Α.Ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ ηταν μια εγκυκλοπαιδεια γνωσεων που ξεφευγε απο το παρον φορουμ και μας εγραψε πολλα ενδιαφεροντα περαν της ουκρανολογιας!!!  :kneel: φυσικα στο συγκεκριμενο θεμα εγραψε πολλα για τις ουκρανιδες...τι να λεμε τωρα οι αναλυσεις του ηταν καταπληκτικες!!!!.επισης  προφυλαξε καποιους επιδοξους εραστες του ουκρανικου μουνιου ,να μην πιανονται κωτσοι απο τις ντεβουσκες...Να ειναι καλα οπου κι αν ειναι!!!

Β.Τσελεμεντες για να γαμησεις εσκορτς και  βιζιτες;;;  :2funny: δεν υπαρχει..!!!!
Μονο η τιμη ειναι θεμα διαπραγματευσης...βεβαια αν καποιες στο κιεβ σου λενε
Πχ 500 γκριβνα και συ μπερδευεσαι και δινεις 500 ευρω λογω βαλκανιας επαρσης και γερμανικου budget ειναι αλλο θεμα  :2funny:!
χαχαχαχα οραια λεσ του αρχοντα.παντως πολλα μπαζα εκει ζητανε τα ποσα που λεει ο αρχοντας επιδει πιστευουν για τους ξενους αγαμητους αξιζει τοσα το μουνι τους!ακομα και μιλωντας τους ρωσικα με θεωρουν ξενο!για αυτο δεν μπορουν ποτε να με γελασουν,οσεσ ξοδευομαι επιδει εγω το γουσταρω.ο δασκαλος ιωσιφ ειναι καλα.προχτες μιλησαμε.πραγματι ειναι τερας γνωσεων και περας ουκρανολογιασ.ελπιζω να τον συναντησω αθηνα η κιεβο συντομα για να του δωσω τα σεβη μου.δυστηχως δεν θελει να γραφει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε ρομποτ αυτο ειναι το μεγαλο μου παραπονο ουκρανια,γιατι να μην εχω γκομενεσ σαν αυτεσ που εχουν οι νορμαλ και με καλο μισθο ουκρανοι.για αυτο πηγα σερβια τωρα λεω εκει βρισκεις νορμαλ και ομορφεσ αλλα φενεται η καλεσ τιν κανουν απο εκει γιατι μονο μετριοτητεσ ειδα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ενας κυπριος φιλος οταν ηρθε κιεβο μιλουσε με διαφορεσ φεισπουκ που νομιζε ηθελαν να του δειξουν την πολη.δεν ακουγε ουτε του θειου του που δουλευε τραπαζα χρονια εκει ουτε εμενα.φυσικα οταν η πουτανα του ζητησε λεφτα εγινε τουρκος και λεει τα χειροτερα για κιεβ.ουτε οταν πηγε στο βουδα μπαρ παλι του εφταιξα.λεει στο ιδιο μαχαζι μαδριτι πανε παικτεσ-μοντελα.οταν πλισιασε γκομενα και μιλουσε μαζι του ηταν καλα.οταν του ειπε να κερασει ποτο και μετα 100 δολαρια ειπε ηρθα να ηρεμισω στο μπαρ χαχαχαχα τσαμπα ηταν μια χαρα.μου ειπε μια μερα τι να κανεισ στουσ αχριστουσ κιεβο,τραβα βιενη να ακουσεισ τισ χοροδιεσ χριστουγενα χαχαχαχ.κιεβο πηγε να δει την λαυρα πολυ θρησκος,τον θειο του και για γκομενεσ αν ειχε τσαμπα δεν θα ελεγε οχι.αυτα  για οσους θελουν καμακια,τσαμπα γκομενεσ χαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο Ιωσήφ τίκι τάκα.Τι σου έμαθε για το παίγνιο?Τίποτα απολύτως.Πόσοι θα ήθελαν να τον δείρουν?Κανένας.Αυτό τα λέει όλα.
Γενικές αναλύσεις ιατροφιλοσοφικού περιεχομένου σου γράφω και εγώ χιλιάδες.Το θέμα είναι αν μπορείς να γράψεις τσελεμεντέ για να γαμήσει ο άλλος.Γιατί εκεί θέλεις τεράστια εμπειρία δοκιμή και λάθος.
Δηλαδή του περιγράφεις τα κόζια πώς πήγε τι έγινε ποιες είναι διαθέσιμες ποιες γαμάς με τόσα γκαφρά σε τόσο χρόνο ο άλλος θέλει ακριβείς πληροφορίες όχι κοινωνικοοικονομικές αναλύσεις.
ο ιωσιφ ειπε και για το παιχνιο πως παιζεται τσαμπα στα παγκακια αλλα εσυ δεν εισαι στριτ καμακι.αποδειξη οτι πας μονο στα κλαμπ να ξοδευεσαι και στα μερη που ξερεισ εχει μουνι να αγορασεις.δεν εισαι καμακι του δρομου.ξερεισ στα παγκακια και στον δρομο θα φας χυλοπιτα.κιεβο οσεσ θελουν γνωριμια και καπειον να τισ προσκαλεσει καθονται εκει.οδυσσο οχι γιατι ολεσ μενουν διπλα στο κεντρο ενω κιεβο με το μετρο ολεσ βολταρουν χρισατικ.δεν εχουν ασχολια και μενουν μακρια,για αυτο στο κιεβο ειχα περισοτερη επυτιχια.αρκετοσ κοσμοσ.οδυσσο χειμωνα δεν εχει κανενα στο κεντρο.κιεβο χαμοσ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε ρομποτ το γιδροπαρκ δεν ειναι για ξενους ουτε το ξερουν.μονο τουρκους ειχε που εμεναν εκει και αραβεσ που δουλευαν στα παζαρια σουλιαβκα.εκει αν πηγαινε ο κμαν σε 2 λεπτα θα ετρωγε ξυλο.οι ξενοι μονο στο κεντρο στα γνωστα κρεωπολεια μπορουν να κινηθουν

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο ντερτι  μου λεει οδυσσο καλα στην ψυχρα οπεια περασει λεσ κερνω καφε?ναι ειπα ετσι ολοι κανουν δεν πανε με γνωστουσ καφε να γνωριστουνε οπως σε μας.κιεβο ολεσ σου μιλανε,απαντανε συνηθως.οπειαν δεισ να καθεται ορμας και πειανεισ κουβεντα,προτινεισ καφε.καπειοσ που δεν θελει βιζιτεσ και ξερει ρωσικα κανει αυτα που λεει ο δασκαλος ιωσιφ.για τους αλλουσ τουριστεσ ελεγε καπειοσ τουσ πηρε χερακι στισ πουτανεσ και μετα ελεγαν ιστοριεσ για γκομενεσ.τετειουσ οσουσ γνωρισα σε πτησεισ οταν μου τα ελεγαν τουσ ρεζιλευα και εκανα χωμα χαχαχαχα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ,γράψε εδώ καλύτερα..

Για σπάστο μία τάληρα αυτό.
Κίεβο έχω πάει μόνο μία φορά πριν χρόνια,αλλά δεν είχα την τωρινή εμπειρία και πληροφόρηση.Είχα πάει Αθήνα->Μόσχα->Κίεβο
Για πες για εμάς τους NRW από που πετάμε και αν θέλει κανά extra ντοκουμέντο το ταξίδι για Ουκρανία ή παω χαλαρά με το διαβατήριο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom