Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα οταν πηγα βελιγραδι για 6 μερεσ ξερωντας το φτηνο κοστος ζωης απο πριν που ξαναπηγα 3 φορες πηρα μαζι μου 2000 ευρο οπου τα 120 ηταν για το διαμερισμα.υπολογιζα αν γνωρισω γκομενα θα τρωω 50 την μερα και αλλα 50-100 κλαμπ αν ηθελαν εξοδο.τελικα γυρισα κυπρο με μονο 120 ευρο εξοδα.πηγα με μπατζετ οπως ξοδευω ουκρανια αλλα τελικα εδωσα σε 6 μερεσ οσα θελω ενα ραντεβου με γκομενα 120-150 ευρο.περνω για 10 μερεσ οδυσσο 2500 ευρο τωρα που ειναι 30 το γριβνα σχεδον,τωσα επερνα και με 10 το γριβνα δεν χαμηλωσα το μπατσετ τωρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρχοντα οταν πηγα βελιγραδι για 6 μερεσ ξερωντας το φτηνο κοστος ζωης απο πριν που ξαναπηγα 3 φορες πηρα μαζι μου 2000 ευρο οπου τα 120 ηταν για το διαμερισμα.υπολογιζα αν γνωρισω γκομενα θα τρωω 50 την μερα και αλλα 50-100 κλαμπ αν ηθελαν εξοδο.τελικα γυρισα κυπρο με μονο 120 ευρο εξοδα.πηγα με μπατζετ οπως ξοδευω ουκρανια αλλα τελικα εδωσα σε 6 μερεσ οσα θελω ενα ραντεβου με γκομενα 120-150 ευρο.περνω για 10 μερεσ οδυσσο 2500 ευρο τωρα που ειναι 30 το γριβνα σχεδον,τωσα επερνα και με 10 το γριβνα δεν χαμηλωσα το μπατσετ τωρα.

Βελιγράδι δεν είχες καμιά πιθανότητα να γνωρίσεις γκόμενα.Οι Σέρβες θέλουν νταγλαράδες και γυμνασμένους.Εχουν συνηθίσει στους Σέρβους άντρες.
Ανατολική Πολωνία μπορεί να σου καθόταν καμία αν μόστραρες κασέρι αλλά είσαι χαζός ρε φίλε παίρνεις σε όλα για βάση το μέσο μισθό ανά χώρα.Ο μισθός είναι ένας παράγοντας για την ευκολία από τις γκόμενες.Υπάρχουν άλλοι 10 παράγοντες.
Been there done that.
Νομίζεις οτι θα σου κάτσουν Αρμένιες λογω κατώτερου τοπικού μισθού?Αρχίδια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αυτός λέει καθαρά πάει πρωτίστως για τουρισμό και ό,τι κάτσει οπότε δεν έχει ανάγκη τις διακοσάρες τρακοσάρες τη βγάζει και με 30 ευρώ τη μέρα.Αν όμως μπλέξει με τις μουνίτσες εννοείται οτι το ποσό αυτό είναι πασατέμπο ούτε τα σούσια και τα καλιάν της μιας δεν καλύπτει με τα 50 ευρώ,μη μιλήσουμε όταν φέρνει φίλες για τριολέ κτλ και τα έξοδα πολλαπλασιάζονται.
Αν θέλει μουνί σχετικά τζαμπέ με την κατάλληλη παραμύθα πρέπει να τολμήσει επαρχία.Βέβαια τουριστικά δεν έχει σχεδόν τίποτσ νας δεις μετράς όμως πολύ περισσότερο.
σωστα για αυτο του εγραψα να φυγει απο την λογικη ποσα περνουν.δεν εχει σχεσει  με τα ποσα σου τρωνε.μουνιτσα που ειδε ο ντερτι στην οδυσσο που γουσταρα στο κεφε που δουλευε μου στελνει πρωτο μυνημα.δεν περνω καλο μισθο2500 τον μηνα.χρειαζομε λεφτα για νοικι και μποτες δερμα 300 δολαρια.της ειπα οκ, αλλα δεν ξερω γιατι στραβωσε μετα.τωρα δεν μιλαμε.δεκτηκα να της δωσω αλλα οταν με εβλεπε εκτοσ δουλεια ετρεχε να φυγει,οταν δουλευε μου εστελνε μυνηματα.το πιθανοτερο ηθελε να τισ τα δωσω στο χερι σαν δουλευει μα μηδεν ανταλαγμα.σαν αυτην χιλιαδες.οκ σε ενα ξενο ουτε αυτες δεν θα σου μιλησουν,ζητανε απο αυτους που ξερουν την πραγματικοτητα τι παιζει ουκρανια.οτι δεν θελει κοπο αλλα τροπο.ολα εχουν μια τιμη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σωστα για αυτο του εγραψα να φυγει απο την λογικη ποσα περνουν.δεν εχει σχεσει  με τα ποσα σου τρωνε.μουνιτσα που ειδε ο ντερτι στην οδυσσο που γουσταρα στο κεφε που δουλευε μου στελνει πρωτο μυνημα.δεν περνω καλο μισθο2500 τον μηνα.χρειαζομε λεφτα για νοικι και μποτες δερμα 300 δολαρια.της ειπα οκ, αλλα δεν ξερω γιατι στραβωσε μετα.τωρα δεν μιλαμε.δεκτηκα να της δωσω αλλα οταν με εβλεπε εκτοσ δουλεια ετρεχε να φυγει,οταν δουλευε μου εστελνε μυνηματα.το πιθανοτερο ηθελε να τισ τα δωσω στο χερι σαν δουλευει μα μηδεν ανταλαγμα.σαν αυτην χιλιαδες.οκ σε ενα ξενο ουτε αυτες δεν θα σου μιλησουν,ζητανε απο αυτους που ξερουν την πραγματικοτητα τι παιζει ουκρανια.οτι δεν θελει κοπο αλλα τροπο.ολα εχουν μια τιμη

Υπάρχει κλασσική μέθοδος.Πριν μπει στο μαγαζί να αγοράσει τις μπότες προσπαθείς να τη γλωσσοφυλιάσεις ή να τη δαχτυλιάσεις.Αν αρνηθεί deal broken.Αν θέλει να αγοράσει ρούχα ή εσώρουχα ζητάς να μπεις στο παραβάν μαζί της για να τη δαχτυλιάσεις ή να τη γαμήσεις επί τόπου.Αν αρνηθεί deal broken.Λες κάτι μου έτυχε πρέπει να φύγω κτλ.Δύσκολα γκόμενες να ξεγελάσουν τον πουτσαρά τις βγάζεις πάντα μπροστά με δοκιμασίες.Αν σε δουλεύει και σε βρίσκει αποκρουστικό αρνείται να την αγγίξεις όχι να της ρίξεις γλωσσόφυλο,μπούκι ή πούτσο πριν την αγορά.
Σκέψου οτι πολλές έχουν γατέψει τόσο που σε αφήνουν στο παραβάν να τους χαιδεύεις τα βυζιά ή το μουνί και μετά ζητούν και άλλο δώρο για να σου πούνε γεια στο τέλος πάρε με αύριο ξανά τηλέφωνο.

Ολες λένε τα κλασσικά αγάπη μου θέλω να αγοράσω σέξυ εσώρουχα,μπότες και ωραίο φόρεμα μόνο και μόνο για να σου αρέσω.Δε θέλω όμως λεφτα θέλω να έρθεις μαζί μου στο μαγαζί ώστε να σου αρέσουν σίγουρα αυτά που θα αγοράσω(για να πάρουν και άλλα που θα τους γυαλίσουν να πληρώσεις εξτρά ταξί καφέ και γεύμα).Εσύ που ξέρεις τη λογική τους λες αγάπη μου να σου δώσω 100 ευρώ να πας μονη σου να τα αγοράσεις όλα(μοστράεις και την πορτοφόλα γεμάτη κατοστάρικα),ενώ ταυτόχρονα της παίρνεις το χέρι και το βάζεις στον πούτσο σου ενώ με το άλλο χέρι ξεκουμπώνεις το παντελόνι και παραμερίζεις την κυλότα της.

Αν η άλλη πει κωλύομαι ντρέπομαι ή σου πάρει το χέρι κάνεις άλλη μία προσπάθεια.Αν αρνηθεί ξανά προσπαθείς να τη φιλήσεις στο στόμα.Αν κάτσει έχει καλώς.Καλείς ταξί για το shopping center και προσπαθείς να τη γαμήσεις στο πρώτο παραβάν αφού της έχεις αγοράσει ένα δώρο ας πούμε αξίας 25-50 ευρώ και έχει βάσιμους λόγους να περιμένει και άλλα.
Αν αρνηθεί τον πούλο έχεις χάσει 50 ευρώ συν τα έξοδα ταξί για μια freebie ενώ με τα ίδια λεφτά θα είχες γαμήσει χαλαρά μια σεμιπρο.Κάπως έτσι είναι το παίγνιο από την πλευρά του σπονσορά.Μετά καλείς μια στάνταρ σπονσορέτ για στάνταρ ξεκώλιασμα και μετά αρχίζεις το παίγνιο πάλι με νέα αυτοπεποίθηση.
Βαλκάνιος τσομπάνης.Balkan powerclass.Δε χάνουμε ποτέ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Βελιγράδι δεν είχες καμιά πιθανότητα να γνωρίσεις γκόμενα.Οι Σέρβες θέλουν νταγλαράδες και γυμνασμένους.Εχουν συνηθίσει στους Σέρβους άντρες.
Ανατολική Πολωνία μπορεί να σου καθόταν καμία αν μόστραρες κασέρι αλλά είσαι χαζός ρε φίλε παίρνεις σε όλα για βάση το μέσο μισθό ανά χώρα.Ο μισθός είναι ένας παράγοντας για την ευκολία από τις γκόμενες.Υπάρχουν άλλοι 10 παράγοντες.
Been there done that.
Νομίζεις οτι θα σου κάτσουν Αρμένιες λογω κατώτερου τοπικού μισθού?Αρχίδια.
φιλος μου κυπρο αφραγγος,χοντρουλης αλλα συμπαθητικος γνωρισε τουριστρια αρμενου απο μοσχα πριν 2 χρονια.τωρα εχουν και παιδι.αρμενια οι ομορφες κοπελες την κανουν μοσχα,αν δεις κοντακτε εχουν χιλιαδεσ φολοερσ απο ρωσια.ολοι τισ ψαχνουν γιατι ειναι γκομενες για οικογενεια.γαμησα βεβαια  και βιζιτεσ αρμενουδεσ,αζερπαιζαν,γεωργια αλλα αναλογα με το που ζουνε πρςσαρμοζονται με το κοινονικο συνολο.οδυσσοιση αλλα ξερω πολλες,οι περισοτερεσ δουλευουν στα καταστηματα και δεν πουτανιζουν,εχει και που δεν δουλευουν και σπονσαρονται οπως και οι ουκρανες.φετος ειχαμε και τουρισμο απο εκει,απευθειασ πτησεις aegean ιερεβαν.εχει και εκει λεφταδεσ.πριν 5-6 χρονια ολα τα χοτελ εκει πανακριβα για αυτο πηγα γεωργια.τωρα εχει πολλα αππαρτμεντ,κεντρικο οραιο βρηκα με 120 για πεντε μερεσ.σερβια κανεις λαθος αδερφε.ποιο ευκολα κανεισ κονε με σερβεσ και μιλας μαζι τους.το προβλημα σου ειπα ειναι δεν τισ σταματασ ενω κινουνται.μιλησα σε γκομενεσ αλλα πολυ μικρες για μενα,καθονταν εξω απο την φιλοσοφικη σχολη.οδυσσο καθονται στα παγκακια,μπορεις να πλισιασεις αλλα ανταποκριση δεν θα βρεις.σερβια βλεπεισ ανταποκριση οταν μιλησεις αγγλικα.οι ουκρανιδεσ πας και σου λενε αντε γαμησου η παμε φανκονε η αλλο ακριβο ρεστοραν οδυσσο ενω σερβια αντε για ενα καφε διπλα ειναι αρκετο.σερβια εκτος απο αυτεσ που σπονσαρονται και συχναζουν στα μερη που πανε αυτεσ καμια δεν σε σνομπαρει.μονο οι βιζιτεσ σπονσορετεσ που καταλαβεις απο στυλ,ντισιμο,σιλικονη και κρατανε μπρατσο με την πουταναρα φιλη τους και πανε στο φαπρικ καφε στην κνεζ μιχαιλοβα.οδυσσο πας αρχοντα στο τοπ καφε η το γρανατ και γνωριζεις πουτανεσ εκει.σερβια δουλευεις με κυκλο σαν κυπρο,μεσω φιλων γνωριζονται δεν καμακωνουν.για ομορφους γυμνασμενους σερβους σου ειπα δεν ξερω που κρυβονται αλλα οι ουκρανοι οδυσσο-κιεβ στα καλα μερη πολλοι πιο οραιοι,εμφανισιμοι και πιο γυμνασμενοι απο σερβουσ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Υπάρχει κλασσική μέθοδος.Πριν μπει στο μαγαζί να αγοράσει τις μπότες προσπαθείς να τη γλωσσοφυλιάσεις ή να τη δαχτυλιάσεις.Αν αρνηθεί deal broken.Αν θέλει να αγοράεει ρούχα ή εσώρουχα ζητάς να μπεις στο παραβάν μαζί της για να τη δαχτυλιάσεις ή να τη γαμήσεις επί τόπου.Αν αρνηθεί deal broken.Λες κάτι μου έτυχε πρέπει να φύγω κτλ.Δύσκολα γκόμενες να ξεγελάσουν τον πουτσαρά τις βγάζεις αντα μπροστά με δοκιμασίες.Αν σε δουλεύει και σε βρίσκει αποκρουστικό αρνείται να την αγγίξεις όχι να της ρίξεις γλωσσόφυλο,μπούκι ή πούτσο πριν την αγορά.
Σκέψου οτι πολλές έχουν γατέψει τόσο που σε αφήνουν στο παραβάν να τους χαιδεύεις τα βυζιά και μετά ζητούν και άλλο δώρο.
Ολες λένε τα κλασσικά αγάπη μου θέλω να αγοράσω σέξυ εσώρουχα,μπότες και ωραίο φόρεμα ονο και μόνο για να σου αρέσω.Δε θέλω όμως λεφτα θέλω να έρθεις μαζί μου στο μαγαζί(για να πάρουν και άλλα που θα τους γυαλίσουν να πληρώσεις εξτρά ταξί καφέ και γεύμα).Εσύ που ξέρεις τη λογική τους λες αγάπη μου να σου δώσω 100 ευρώ να πας μονη σου να τα αγοράσεις όλα(μοστράεις και την πορτοφόλα γεμάτη κατοστάρικα),ενώ ταυτόχρονα της παίρνεις το χέρι και το βάζεις στον πούτσο σου ενώ με το άλλο χέρι ξεκουμπώνεις το παντελόνι και παραμερίζεις την κυλότα της.
σωστος εισαι και σε αυτο χαχαχααχ.πολλεσ θελουν δωρακια χωρις να δωσουν και μετα αν τισ δεισ με τι γκομενουσ το δινουν τσαμπα θα γελασ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Σοβιετικοί και οι Τευτονικοί άνθρωποι θέλουν πάντα να κερδίζουν.Οι Σοβιετικοί πιστεύουν οτι αρκεί να είσαι ξεροκέφαλος,stubborn και βίαιος,αρκούδι για να κερδίζεις πάντα.Οι Δυτικοί τευτονικοί χρησιμοποιούν μια σειρά από μεθόδους δυτική υποκρισία,απειλή,νόμους κτλ για να επιβληθούν.Στην πραγματικότητα ο Βαλκάνιος τους γαμάει όλους.Θανάσιμο λάθος Σοβιετικών,τευτονικών να κάνουν deal με το Βαλκάνιο πουτσαρά γιατί θα μείνουν κωλογαμημένοι στο τέλος αυτό ισχύει και για τις γκόμενες.
Απλά μας υποτιμάνε δεν ξέρουν τη δύναμή μας.
Κάπως μας θεωρούν τους απόλυτους μαλάκες και αυτό κάνει τα πράγματα εύκολα δεν υπάρχει αντίσταση.
Δηλαδή εμείς τους ξέρουμε ενώ αυτοί όχι και πάντα αιφνιδιάζουμε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι Σοβιετικοί και οι Τευτονικοί άνθρωποι θέλουν πάντα να κερδίζουν.Οι Σοβιετικοί πιστεύουν οτι αρκεί να είσαι ξεροκέφαλος,stubborn και βίαιος,αρκούδι για να κερδίζεις πάντα.Οι Δυτικοί τευτονικοί χρησιμοποιούν μια σειρά από μεθόδους δυτική υποκρισία,απειλή,νόμους κτλ για να επιβληθούν.Στην πραγματικότητα ο Βαλκάνιος τους γαμάει όλους.Θανάσιμο λάθος Σοβιετικών,τευτονικών να κάνουν deal με το Βαλκάνιο πουτσαρά γιατί θα μείνουν κωλογαμημένοι στο τέλος αυτό ισχύει και για τις γκόμενες.
Απλά μας υποτιμάνε δεν ξέρουν τη δύναμή μας.
Κάπως μας θεωρούν τους απόλυτους μαλάκες και αυτό κάνει τα πράγματα εύκολα δεν υπάρχει αντίσταση.
Δηλαδή εμείς τους ξέρουμε ενώ αυτοί όχι και πάντα αιφνιδιάζουμε.
σωστα οπως η γκομενα στο καφε,απο επαρχια ειναι οδυσσο.αυτο της ειπα γνωρισα χιλιαδεσ σαν εσενα με τον ιδιο τροπο σκεψης,μονο φατσα και ονομα διαφορετικοη.εσυ σου λεω ερχομε 30 χρονια,μιλω την γλωσα και με εβαλεσ στην κατηγορια ξενοι-μαλακεσ.τωρα μετα την δουλεια χορευει σε ενα καφε διπλα με την χαζοβιολα φιλη της μεχρι το πρωι και τραγουδουν καραοκε.καποτε που περνω και με βλεπει με παγωτο με παρακαλα να της παρω και αυτης χαχαχαχα το πουλι πετασε

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μα η Ουκρανία είναι από τις πιο φτωχές χώρες στην Ευρώπη, ο μισθός τους δε είναι πιο χαμηλός και από την Μολδαβία. Δηλαδή ρε παιδιά πόσα λεφτά θέλει ένας τουρίστας για να κάνει ζωάρα στο Κίεβο. Δε μιλάω για πίτσες, αλλά για εστιατόρια κάθε μέρα, καφέδες κτλ κτλ... Δε μιλάω για γαμήσια, για τουρισμό. Για διαμονή προτιμώ κάτι τέτοιο πολύ καλύτερο από τα ακριβά hotels του booking

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι αλλεσ 2 18 συμφωνησαν για σπονσορινκ,μολισ εφαγαν εξαφανιστηκαν.μετα η μια ηθελε να της παρω εισιτιριο απο ιτερνετ να παει τουρκια.απαντησα νετ,σου προτεινα λεφτα δωρα στο χερι και αρνιθηκεσ.εφυγεσ και γελουσεσ με την φιλη σου οτι φαγατε τσαμπα και φυγατε.απαντησε ειμαι τσιγγουνης και θα ειμαι μονοσ χαχαχααχαχ.της λεω δεν ειμαι ηλιθιος ασ σου παρει ο βρωμοτουρκος που σε περιμενει

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
τι σχεση εχει ποσα περνει ενας πιτσιρικασ που δουλευει σε κανα καφε και περνει 2000 γριβνα,που για αυτον παλι 200 ευρο ειναι ασε την λογικη ευρω με την ανεση που θελεις να εχεις εσυ στο ταξιδι.το μπατζετ που διαθετω ουκρανια χωρις εξοδους ειναι 200-300 ευρο την μερα.για 10 μερες παιρνω 2500 ευρο για να ειμαι ανετος και καλυμενος αν καταλαβες.μεγαλη διαφορα απο τα 2000 γριβνα που δινουν μισθο αν καταλαβες τι ενοω.2000 γριβνα ειναι μισθος οπως περνουν οι γκαρσονες ελλαδα,δεν νομιζω πανω απο 200-300 να περνουν σωστα?φιλοι μου που περνουν 8000-12000 γριβνα τον μηνα ζουνε μια χαρα οπως οι κυπριοι.για μας 300-500 ευρο αλλα για αυτον που μενει εκει σαν να περνει 800-1200 ευρο δεν παει να αγορασει ευρο και να παρει 300 ευρο.σημερα ειδα στο φεισπουκ γνωστη με τον αντρα της που τρωω στο μικρο εστιατοριο της πιτσα.ειχε φωτο ταιλανδι και τουρκια φετος αρα πολλοι ειναι πολυ καλυτερα οικονομικα απο τους ελληνες.θα ερθω αθηνα 12 ωρες τρανζιτ,υπολογισω μονο φαγητο καφε να ξοδευσω 50 ευρο και μεταφωρες 10-15 ευρο λεωφορειο,μετρο.δηλαδη αν μεινω 3 μερεσ θα χαλασω μονο φαγητο ισα με το κατωτατο οριο μισθο του ελληνα.
Ξέρω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά 200-300 ευρώ την ημέρα για Ουκρανία μου φαίνονται υπερβολικά, ξαναλέω χωρίς πουτάνες και διαμονή, αλλά για να περάσει κάποιος άνετα. Έχω πάει Ρουμανία και Βουλγαρία που με 60-70 ευρώ την ημέρα περνάς πολύ καλά και τρως κάθε μέρα σε εστιατόρια, γιατί δηλαδή στην Ουκρανία που είναι ακόμα πιο φθηνά να θες 200-300 ευρώ... πολύ θα ήθελα να μου πεις ενδεικτικά  πως να  περάσω μια μέρα με 200-300 ευρώ στην Ουκρανία, πχ γεύμα στο τάδε εστιατόρια χχχ ευρώ, καφές στο τάδε χχχ ευρώ, για να δω και πως προκύπτει το 300αρι μέσα σε μια μέρα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.391
Πόντοι
3.656
Μα η Ουκρανία είναι από τις πιο φτωχές χώρες στην Ευρώπη, ο μισθός τους δε είναι πιο χαμηλός και από την Μολδαβία. Δηλαδή ρε παιδιά πόσα λεφτά θέλει ένας τουρίστας για να κάνει ζωάρα στο Κίεβο. Δε μιλάω για πίτσες, αλλά για εστιατόρια κάθε μέρα, καφέδες κτλ κτλ... Δε μιλάω για γαμήσια, για τουρισμό. Για διαμονή προτιμώ κάτι τέτοιο πολύ καλύτερο από τα ακριβά hotels του booking
αν μεινεις κισιναου σε διαμερισμα καλο με ρεμοντ 1-2 δωματιων 30-40ε την μερα
αν μεινεις σε παλιο σοβιετικο   :helpplea: 15-20
ταξι 2ε η διαδρομη χ5 μες 10ε τη μερα
καφεδες γυρω στα 2ε χ 3 κ κατι τσιγαρα,ψιλικα  κλπ 10-12ε μερα
φαγητο μονος 8-12ε σε πιτσαριες η τυπου φαστ φουντ
με γκομενες μαζι για φαγητο απο 20ε ,αν πατε στα ιδια μερη
αλλιως  μεχρι 50-60 στα δηθεν βιπ..με σουσι κλπ πανε κ πιο πολλα
ποτα κ εισοδοι σε κλαμπ,μονος 3-,5ε τη νυχτα-2 κλαμπ με 4-5 απλα  ποτα,συνολο 20ε,με γκκομενα εισοδος τραπεζι  κ ποτα κλπ 35-50ε εως οσο ναναι,αν θελει κι ουισκι,τζακ  η τζιμμπιμ ανεβαινει το κοντερ
συνολο
αν δεν γαμησεις θες γυρω στα 80 τη μερα,αν κοβεις βολτες κ τα βραδυα,αλλιως κ με 50 νταξει ιεσαι,αλλα...γιατι να πας τοτε?? :think:
με γκομενες οχι βιζιτες,απο 100-120 μερα
βιζιτα απο 30ε η ωρα εως οσο ναναι..τυπικο θελουν 100ε για 2 ωρες...οποτε με πουτανες 150-200μερα με καμακι μονο κερασματα δηλ 80-120 μερα
:hi:
υγ.βασικο εξοδο το διαμερισμα,εκτος τα γαμισαδικα
αν καποιος μεινει 10 μερες μπορει να παρει καλο διαμερισμα με 250ε...πιο κατω απιθανο,μονο με το μηνα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.391
Πόντοι
3.656
Ξέρω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά 200-300 ευρώ την ημέρα για Ουκρανία μου φαίνονται υπερβολικά, ξαναλέω χωρίς πουτάνες και διαμονή, αλλά για να περάσει κάποιος άνετα. Έχω πάει Ρουμανία και Βουλγαρία που με 60-70 ευρώ την ημέρα περνάς πολύ καλά και τρως κάθε μέρα σε εστιατόρια, γιατί δηλαδή στην Ουκρανία που είναι ακόμα πιο φθηνά να θες 200-300 ευρώ... πολύ θα ήθελα να μου πεις ενδεικτικά  πως να  περάσω μια μέρα με 200-300 ευρώ στην Ουκρανία, πχ γεύμα στο τάδε εστιατόρια χχχ ευρώ, καφές στο τάδε χχχ ευρώ, για να δω και πως προκύπτει το 300αρι μέσα σε μια μέρα
οσο χαλασες στην βουλγαρια εκτος σοφιας  χαλας κι επαρχια ουκρανια
οσα χαλας στη σοφια χαλας τα διπλα σε κιεβο
με 60-70 εισαι ανετος σαν διαβιωση μεση,καθοσον τα μισα πανε στο σπιτι,οποτε 25 με 30 εχεις
για σολο φτανουν,2 καφεδες ενα φαγητο σε μεσο μαγαζι κ ισως 1-2 χορτιτσες σε καποιο μπαρακι παμπ
για κ νιμου  :tits2: ,φυσικα οχι...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διαβαζω τα παλια σου μυνηματα.τον αυγουστο σεπτεβριο εγραφες οτι θα ερθει να σε συναντησει μια νορμαλ ουκρανιδα που σου συστησε φιλη και μαλιστα με δικα της εξοδα!τι εγινε?φενεται δεν πηγες ακομα τωρα νοεβριο εχουμε.βλεπω να λες και για καμακια και τετεια αρα μην μας λες τουρισμο και μαλακιες.καμακια δεν υπαρχουν εκει ουτε θα σου μιλησει καμια γκομενα.απλα σαν ολους τους ασχετους νομιζεισ πας σε μια φτωχη χωρα που δεν εχει μια ο κοσμος να το παιξεις καμακι.δυστυχος η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη απο την φαντασια των ασχετων με την χωρα.οταν θα δεις τι αυτοκινηταρες κρατανε χρισατικ και οδυσσο τι αυτοκινητα περνανε θα καταλαβεις πως δεν περνουν 200 τον μηνα χαχαχαχαχα.2 κοπελεσ που δουλευουν στον θειο μου οφισιαλ περνουν 300 δολαρια.κατω απο το τραπεζι παιρνουν αλλα 500-700 δολαρια.με την λογικη σου θα ερχομε ελλαδα να κανω ζωαρα,αφου μεχρι και σοφια στα καφε ελληνεσ δουλευαν στα καφε σερβιτοροι!οι κοπελεσ που δεν παιρνουν λεφτα εχουν εξτρα εισοδηματα απο το ιτερνετ ομως μονο γνωριζονται.φυσικα ουτε στο ιτερνετ θα σου απαντησουν αν δεν μιλας ρωσικα και προτεινεισ λεφτα.για καμακια που λες τα περνω αστεια.τραβα σερβια καλυτερα για φτηνο τουρισμο.το κιεβο ειναι για μεγαλους παικτες.τα τελευταια 15-18 χρονια στο αεροπλανω δεν εχω πορνοτουριστες αλλα ουκρανους τουριστεσ με λεφτα η δικηγορους κυπριους,ουκρανους ,επιχειρηματιες που εχουν εταιριες εκει.αν ηταν οπως τα φανταζεσαι τοσα χρονια θα γαμουσα χιλιαδεσ τοπ γκομεναρες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.391
Πόντοι
3.656
τυπε για Κιεβο μη  το σκεφτεσαι εκτος αν εχεις φιλους εκει κι ετοιμες καταστασεις
αλλιως χαμενος χρονος κι αρκετα χρηματα στον καιαδα... ;)
αν εχεις ομως παρτιδες εκει,βαλε για καθε μερα μινιμ ενα 80αρι στη τσεπη καθαρο κ πηγαινε..
καμακι αν εχεις πολυ καλη μεφανιση κι εισαι μεχρι 30-35 κ εμ αγγλικα παιζει,αλλα θελει εμπειρια να καταλαβεις αν αυτη που ταιζεις κ ποτιζεις νομιζοντας οτι ειναι γκομενα κανονικη ,δεν ειναι σεμι προ,κι αφου χλασεις κανα 80αρι σε εξοδα σου πει μετα σε γουσταρω αλλα θελω κι 100ε να πληρωσω το τηλεφωνο μου πχ,η το νοικι μου αυριο...
ταχω παθει κι εγω,αρα ΟΛΟΙ μπορουν να τα παθουν,οσο εμπειροι κ ναναι
τοαπολυτο τιπ
ΠΟΤΕ δεν δεχεσαι να φερει φιλη της
αν επιμεινει δινεις ραντεβου σε μαγαζι που ΕΣΥ μονοεπιλεγεις κι ειναι ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΟΝΟ,εκει συναντιεσαι ,κ με τις δυο ΝΩΡΙς
μετα αν ξαναδωσεις ραντεβου για βραδυ ,λες ΜΟΝΗ ΣΟΥ ,αν επιμενει για φιλη παλι ΑΡΝΗΣΟΥ
η ειναι προ κ θελει μονο να [ιει τζαπα κ να χορεψειθ με τη φιλη ,η ειναι μαλακω κ δεν προκειται να κατσει μετα ρτσι κι αλλιως ,οποτε ΚΛΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.. :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τωσα τρωμε οταν η γκομενα θελει σουσι στο φανκονε η γρανατ η αλλου και θα παραγειλει και καμια μαρτινι αστι.μονο μια αστεγη θα παει μαζι σου στο χατα να την βγαλεισ με 20 ευρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είναι απλό.Αν βγεις με 3 γκόμενες freebies ελευθέρας βοσκής δηλαδή όχι σεμιπρος θα σκάσεις 50 ευρώ σε κάθε ραντεβού για έξοδα φαγητού,ποτού,κοκταίηλ,καλιάν,ταξί αυτά είναι συνολικά 150 ευρώ τη μέρα χωρίς τα γαμησιάτικα γιατί οι freebies ζητάνε περισσότερα(σε δώρα) από τις επαγγελματίες για το πολύτιμο μουνάκι τους.
Αν φέρουν δε και τη φίλη τους να φάει όπως γίνεται συχνά βλέπεις τις τσέπες να αδειάζουν γρήγορα.Για αυτό χρειάζονται οι κάρτες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οσο χαλασες στην βουλγαρια εκτος σοφιας  χαλας κι επαρχια ουκρανια
οσα χαλας στη σοφια χαλας τα διπλα σε κιεβο
με 60-70 εισαι ανετος σαν διαβιωση μεση,καθοσον τα μισα πανε στο σπιτι,οποτε 25 με 30 εχεις
για σολο φτανουν,2 καφεδες ενα φαγητο σε μεσο μαγαζι κ ισως 1-2 χορτιτσες σε καποιο μπαρακι παμπ
για κ νιμου  :tits2: ,φυσικα οχι...
σοφια ημουν βασιλιας με 50 ευρο την μερα και με γαμησι!50 ευρο οδυσσο τα δινω για πλακα στους γειτονεσ και γνωστους μονο χαρτζιλικι,δωσε 100 στον ενα ,200 στον αλλο,βοηθα τον ενα κερασε φαι-καφε στον αλλο.μονο για αυτα θελω 50 τωρα με το γριβνα 30!οχι πριν με 10.τωρα οδυσσο μαζι με την πουτανα τρωω 100-150 την μερα γιατι δεν βγαινω το βραδι να κερνω αδικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.391
Πόντοι
3.656
σοφια ημουν βασιλιας με 50 ευρο την μερα και με γαμησι!50 ευρο οδυσσο τα δινω για πλακα στους γειτονεσ και γνωστους μονο χαρτζιλικι,δωσε 100 στον ενα ,200 στον αλλο,βοηθα τον ενα κερασε φαι-καφε στον αλλο.μονο για αυτα θελω 50 τωρα με το γριβνα 30!οχι πριν με 10.τωρα οδυσσο μαζι με την πουτανα τρωω 100-150 την μερα γιατι δεν βγαινω το βραδι να κερνω αδικα
ΕΝΑ ςΠΟΥΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ μπορει με 80 την μερα να περασει ανετα
απλα δεν θα γαμησει κ σε 2-3 μερες θα βαρεθει κ θα φυγει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.391
Πόντοι
3.656
Είναι απλό.Αν βγεις με 3 γκόμενες freebies ελευθέρας βοσκής δηλαδή όχι σεμιπρος θα σκάσεις 50 ευρώ σε κάθε ραντεβού για έξοδα φαγητού,ποτού,καλιάν,ταξί αυτά είναι συνολικά 150 ευρώ τη μέρα χωρίς τα γαμησιάτικα γιατί οι freebies ζητάνε περισσότερα(σε δώρα) από τις επαγγελματίες για το πολύτιμο μουνάκι τους.
γκεναου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom