Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σε ποιο γεωγραφικό διαμέρισμα τύπε ; :think: Πήδηξες τίποτα καλό σε εμφάνιση ; :tits2: Το αν είναι εύκολο ή όχι εξαρτάται από πολλους παράγοντες. Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, οικονομική κατάσταση, εμφάνιση, εύκολες γνωριμίες. Λογικά ένα ή περισσότερα από αυτά τα διαθέτεις για να κατάφερες κάτι τέτοιο την σήμερον ημέρα που οι Ελληνίδες τον  :wanker: :uglystupid:
Σε αρκετά, σε διάφορα σημεια της Ελλάδας
Καλές οι μουνιτσες, εν σχεση με τον επαρχιακο ανταγωνισμο
Ισως περιμεναν να τις πάρουμε μαζι :priest:
Απο οτι κατάλαβα ηταν και θέμα status για εκεινες να
βγαινουν με τυπους απο την παρεα μου :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Σε αρκετά, σε διάφορα σημεια της Ελλάδας
Καλές οι μουνιτσες, εν σχεση με τον επαρχιακο ανταγωνισμο
Ισως περιμεναν να τις πάρουμε μαζι :priest:
Απο οτι κατάλαβαηταν και θέμα status για εκεινες να
βγαινουν με τυπους απο την παρεα μου :grin:
:grin: τι στατους ειχατε εσεις  δηλ τυπε???

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε οπως  εχει διαφορων κατηγοριων γυναικες υπαρχουν και διαφορων κατηγοριων τουριστες κσι για να ειμαστε ποιο ακριβεις σεξ τουριστ .

οπως καποιος  γελαει με το παλληκαρι που με ενα τριανταφυλλο κ μπλα μπλα προσπαθει να πηδηξει το γκομενακι σαυτος που τη προσφερει 50 ευρω, ετσι γελαει κ ο αλλος με το παλληκαρι με τα 50 ευρω του τρωει το γκομενακι για 300 ευρω κ παει λεγοντας

Ολα ειναι σχετικα , κ δεν ειναι το θεμα μας ποιος ειναι χαζος κ ποιος εξυπνος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Αγαπητε οπως  εχει διαφορων κατηγοριων γυναικες υπαρχουν και διαφορων κατηγοριων τουριστες κσι για να ειμαστε ποιο ακριβεις σεξ τουριστ .

οπως καποιος  γελαει με το παλληκαρι που με ενα τριανταφυλλο κ μπλα μπλα προσπαθει να πηδηξει το γκομενακι σαυτος που τη προσφερει 50 ευρω, ετσι γελαει κ ο αλλος με το παλληκαρι με τα 50 ευρω του τρωει το γκομενακι για 300 ευρω κ παει λεγοντας

Ολα ειναι σχετικα , κ δεν ειναι το θεμα μας ποιος ειναι χαζος κ ποιος εξυπνος
το 80% αυτων που ερχονταν στα 40-50-60 τους  :helpplea: να ερωτευτουν στην Ανατ Ευρωπη ηταν για γελια...σημερα θαναι κ για κλαματα αρκετοι... :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:grin: τι στατους ειχατε εσεις  δηλ τυπε???
Των ΄΄καλών΄΄ ξενων που δουλευαν στην περιοχή τους
και οι περισσοτεροι παιδια μεγαλουπολεων
Βασικά αρκετα διαφορετικοι απο οσους τις πηδουσαν
μεχρι τοτε :dancing:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Των ΄΄καλών΄΄ ξενων που δουλευαν στην περιοχή τους
και οι περισσοτεροι παιδια μεγαλουπολεων
Βασικά αρκετα διαφορετικοι απο οσους τις πηδουσαν
μεχρι τοτε :dancing:
ειχατε πιασει βουνοκορφη τυπε νοκτ?? :grin:

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στα περισσοτερα  εστιατορια κλαμπ υπαρχει η δυνατοτητα νσ πληρωνεις με καρταχρεωστικη mastercard??
με ενδιαφέρει να πληρωνω οπου μπορω με καρτα,

για το μουνι δε το συζηταμε , απο καταβολής  κοσμου το μουνι ειναι σχεδιασμενο με ειδική  υποδοχη :2funny:

Παραπισω  διαβασα ο κμναν εκρυβε λεφτα στ διαμερισμα , ,τα διαμερισματα δεν εχουν safebox.?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστω γιατις  πληροφορίες και το χρονο σας,  δυστυχώς ατέλειωτες σελίδες  χωρίς  ουσια παρα μονο να ειχαμενα λεγαμε και αυτο ιισχύει  σε ολα τα θεματα δυστυχώς .

αρχισα να ενημερώνομαι  απο ξένο  φόρουμ

Anyway , εαν κάποιος  βρίσκεται 2 Νοεμβρίου  έως  12 Νοεμβρίου  κιεβο και θέλει  ας  στειλει να πιουμε κανα ποτάκι.

Υγεια σε όλους  κ καλη διάθεσή
μπραβο φιλε μην διαβαζεισ εμασ που ζουμε η παμε 30 χρονια,διαβαζε απο αυτουσ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ΔΕΝ τρωγομαστε..πλακα κανουμε  :grin:
εμενα στις χωρες αυτες ,απο παλια στην ρουμανια μετα  μολδαβια και ουκρανια,περα απο το γνωστο χομπυ  :zfuck:
βαλκανοπουτσισμο,μια αγαπημενη ασχολια κωλοβαρεματος ηταν να πηγαινω στα γνωστα τουριστικα  σημεια κ να γελαω με τις ωρες με τους διαφορους αλεξιπτωτιστες λοβ-τουριστς  κι αυτα που τραβαγαν απο τις ακτιβιστριες του ερωτα,με λιγα λογια ερχονταβ για μαλλι κι εφευγαν κουρεμενοι που λεμε.. :grin: τοτε υπηρχαν αρκετοι ειδικα καλοκαιρινους μηνες με τις αδειες
τωρα αυτη την στιγμη πολυ αμφιβαλω αν υπαρχει καποιος να δινει οπουδηποτε στην ευρωπη οχι 1000 που λες ,ουτε τα μισα για να παρει καποια νεξτ ντορ καβλιαρα
ισως καποιοι αραβες,αλλα κι αυτοι προτιμουν να τις εχουν στο ντουμπαι ,οποτε να τα χωνουν μεν ,αλλα να τις χορευουν κ στο ταψι πολλες φορες,οντως εντος εδρας του!! ;)
οπως ειπα εχω καιρο να παω κιεβο ,λογω οτι το μερςο κατ εμε ειναι εντελως αποτυχια για το χομπυ,παριολα ταυτα εχω την αισθηση οτι θυματα των 500 κ 1000 δεν υπαρχουν πλεον!!  :hi: απλα κ κυρια γιατι δεν εχουν πλεον το 80% αυτων που ιχαν παλια
πχ ελληνες ιταλοι κυπραιοι ας πουμε... ;)
ο φιλοσ πλεον απο αυτουσ ενημερωνετε που λενε τι καλα κοριτσακια στην ουκρανια και η αγαπημενη μου στελνει μθνηματα να ζησουμε μαζι στο αμερικα χαχαχα.εχει απο τετειουσ χρονια ερχοντε και δεν καταλαβαν τι παιζει και οτι τουσ δουλευουν

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αυτα ειναι... :zfuck: :zfuck: :zfuck: να παρω τα χαπια μου κ να πεταχτω μια γρηγορη λες?? :fuck1: βρεθηκε ουκρανικος συνδεσμος????  :tits2: :tits2: :tits2: η παθανε λαστιχο κ τις φορτωσε ο μολντο στην μασρουτκα?? :dancing: !!!!
υγ.Λαμπης ωπας τι λεει?πως παει?ριξε κανα βαιμπερ μυνημα  :hi:

οσο για δασκαλο κμαν...
χριβνα του λενε ,κι αυτος νομιζει δολαρια τοχω ξαναπει  :helpplea: :helpplea:
"δωσε 500 θειο,αν θες μαντολατο", του λεει η αλλη ,κι εννοει 500 ΧΡΙΒΝΙΑ  :grin:
ο κμαν  που λογω ηλικιας φορα κι αυκοστικο,δεν πολυακουει κι απαντα ως Βαλκανιος ."εγω πανω απο 150.... ΕΥΡΩ. δεν δινω"!!!  :o :o :grin:
ε και κλεινει η συμφψνια κι ειναι ολοι ευχαριστημενοι!! :grin:
ο κμαν λεει ενα μοντελο μου ζηταγε 500 ευρω κ την πηδηξα μονο με 150..σου λεει για να ζητα 500 ΕΥΡΩ ,μοντελο Α κλαση θαναι... :grin:
η ντεβουσκα λεει την αλλη μερα στο μπακαλικο που δουλευει το πρωι," ζητησα απο εναν 500χριβνια κ μουδωσε 150 ευρω"!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

win win φαση  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Στα περισσοτερα  εστιατορια κλαμπ υπαρχει η δυνατοτητα νσ πληρωνεις με καρταχρεωστικη mastercard??

για το μουνι δε το συζηταμε , απο καταβολής  κοσμου το μουνι ειναι σχεδιασμενο με ειδική  υποδοχη :2funny:

Παραπισω  διαβασα ο κμναν εκρυβε λεφτα στ διαμερισμα , ,τα διαμερισματα δεν εχουν safebox.?
καλυτερα μετρητα,ποτε δεν εχω καρτεσ,παλαντιουμ οδυσσο πληρωσανε καρτα οι φιλοι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μια αγαπημενη ασχολια κωλοβαρεματος ηταν να πηγαινω στα γνωστα τουριστικα  σημεια κ να γελαω με τις ωρες με τους διαφορους αλεξιπτωτιστες λοβ-τουριστς  κι αυτα που τραβαγαν απο τις ακτιβιστριες του ερωτα,με λιγα λογια ερχονταβ για μαλλι κι εφευγαν κουρεμενοι που λεμε.. :grin: τοτε υπηρχαν αρκετοι ειδικα καλοκαιρινους μηνες με τις αδειες
  :2funny: :kneel: :2funny: :kneel: :2funny: :kneel: :2funny: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εχουν safebox ασφάλεια δεν έχουν.Στα κλαμπ θέλουν ρευστό.Στα κυριλέ εστιατόρια μπορείς να πληρώσεις με κάρτα.Εχει παντού ATM εξάλλου οπότε βγάζεις όσα γκρίβνυα θες με την κάρτα.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρετώ :hi:
Έκλεισα εισιτήρια για Κίεβο αρχές Απριλίου. 97 ευρώ πηγαινε-έλα με aegean :orchestra: Τι θα αντιμετωπίσω Αρχές Απρίλη στο Κίεβο :kenny: . Με μια μικρή έρευνα που έκανα νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίοδος να πάει κάποιος Ουκρανία λόγω της υποτίμησης του UAH. 1eur=28UAH :dancing: ... Να φανταστώ 1000uah(36ευρώ) την ημέρα  είναι υπερ αρκετά χωρίς τη διαμονή και να τρώω κάθε μέρα σε εστιατόρια, καφέδες, ποτά κτλ;  Από τα λίγα που διάβασα ένας μέσος μηνιαίος μισθός για τους νέους είναι 1500-2000uah όσα υπολογίζω να χαλάω εγώ την ημέρα :grin:Δεν πάω για πουτάνες, πάω για τουρισμό αλλά κανένα tip πως  ρίχνεις Ουκρανίδες καθώς και  μέρη για φαγητό διασκέδαση ευπρόσδεκτα  :grin: ? Μην μου πείτε τώρα να διαβάζω 296 σελίδες :grin:  Για μετακινήσεις αξίζει το uber για όσους ξέρουν, πάμφθηνο και ασφαλές, για την διαμονή κοιτάω κάτι σε διαμέρισμα από airbnb, πολυτελέστατα και σε λογικές τιμές σε σύγκριση με τα καλά ξενοδοχεία από booking

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Έκλεισα εισιτήρια για Κίεβο αρχές Απριλίου. 97 ευρώ πηγαινε-έλα με aegean :orchestra: Τι θα αντιμετωπίσω Αρχές Απρίλη στο Κίεβο :kenny: . Με μια μικρή έρευνα που έκανα νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίοδος να πάει κάποιος Ουκρανία λόγω της υποτίμησης του UAH. 1eur=28UAH :dancing: ... Να φανταστώ 1000uah(36ευρώ) την ημέρα  είναι υπερ αρκετά χωρίς τη διαμονή και να τρώω κάθε μέρα σε εστιατόρια, καφέδες, ποτά κτλ;  Από τα λίγα που διάβασα ένας μέσος μηνιαίος μισθός για τους νέους είναι 1500-2000uah όσα υπολογίζω να χαλάω εγώ την ημέρα :grin:Δεν πάω για πουτάνες, πάω για τουρισμό αλλά κανένα tip πως  ρίχνεις Ουκρανίδες καθώς και  μέρη για φαγητό διασκέδαση ευπρόσδεκτα  :grin: ? Μην μου πείτε τώρα να διαβάζω 296 σελίδες :grin:  Για μετακινήσεις αξίζει το uber για όσους ξέρουν, πάμφθηνο και ασφαλές, για την διαμονή κοιτάω κάτι σε διαμέρισμα από airbnb, πολυτελέστατα και σε λογικές τιμές σε σύγκριση με τα καλά ξενοδοχεία από booking
με 1500-2000 την μερα τρως στο χατα εχει 2 στο χρισατικ και ενα αλλο παρομειο ξεχασα το ονομα.εισαι εντελος ανιδεος απο οτι βλεπω οταν λες ο μισθος ειναι 2000 γριβνα τον μηνα και νομιζεις ειναι τσαμπα εκει ολα.με 36 ευρο τρως μερα-νυκτα χατα η καμια πιτσα.97 ευρο  φανταζομε χωρις βαλιτσα πας δηλ 2-3 μερεσ.με το μπατζετ που διαθετεις δεν βγαινεις πουθενα,περιοριστου βολτα στο κεντρο και φαγητο.μετακινησεις πως χωρισ γλωσσα?κλισε απο booking com εχει καλα και ασφαλισμενα.αν θες χοτελ καλυτερες τιμεσ που ειδα εχει το ουκρανια που ειναι το πιο κεντρικο χοτελ με 20-22 ευρο την μερα σε σχεση με 100 πριν λιγα χρονια πολυ καλοα.λεω να ερθω αθηνα διακοπες.οι μισθοι ειναι χαλια και με την ανεργια θα ερθω για 10 μερεσ με 300 ευρο να τρωω στα καφε,σουβλακια και να βγαινω εξω.τωσα περνουν οι περισοτεροι τον μηνα ειναι αρκετα 300 ευρο 10 μερεσ να κανω ζωαρα αθηνα.τετεια μου λες οταν γραφεισ αυτο.αλλος ελληνας του προτεινα που εγραφε τα ιδια τοτε πηγαινε με 100 ευρο 3 μερεσ κιεβο να περασεις βασιλιας,αυτοι τα περνουν τον μηνα χχαχαχαχαχαχα.τι σχεση εχει ποσα περνει ενας πιτσιρικασ που δουλευει σε κανα καφε και περνει 2000 γριβνα,που για αυτον παλι 200 ευρο ειναι ασε την λογικη ευρω με την ανεση που θελεις να εχεις εσυ στο ταξιδι.το μπατζετ που διαθετω ουκρανια χωρις εξοδους ειναι 200-300 ευρο την μερα.για 10 μερες παιρνω 2500 ευρο για να ειμαι ανετος και καλυμενος αν καταλαβες.μεγαλη διαφορα απο τα 2000 γριβνα που δινουν μισθο αν καταλαβες τι ενοω.2000 γριβνα ειναι μισθος οπως περνουν οι γκαρσονες ελλαδα,δεν νομιζω πανω απο 200-300 να περνουν σωστα?φιλοι μου που περνουν 8000-12000 γριβνα τον μηνα ζουνε μια χαρα οπως οι κυπριοι.για μας 300-500 ευρο αλλα για αυτον που μενει εκει σαν να περνει 800-1200 ευρο δεν παει να αγορασει ευρο και να παρει 300 ευρο.σημερα ειδα στο φεισπουκ γνωστη με τον αντρα της που τρωω στο μικρο εστιατοριο της πιτσα.ειχε φωτο ταιλανδι και τουρκια φετος αρα πολλοι ειναι πολυ καλυτερα οικονομικα απο τους ελληνες.θα ερθω αθηνα 12 ωρες τρανζιτ,υπολογισω μονο φαγητο καφε να ξοδευσω 50 ευρο και μεταφωρες 10-15 ευρο λεωφορειο,μετρο.δηλαδη αν μεινω 3 μερεσ θα χαλασω μονο φαγητο ισα με το κατωτατο οριο μισθο του ελληνα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βελιγραδι τωρα ετρωγα 20-25 ευρο την μερα σε φαγητο δρομου κεμπαπ-χαμπουρκερ σερβικα και γλυκακια.αν πηγαινα εστιατοριο θα εδινα μονο φαγητο 30-50την μερα χρειαζεσαι  να χορτασεις εκει.το μπατζετ αλλαζει αναλογος που τρως.οδυσσο παλι πρωτιμο να φαω μια πιτσα 150 γριβνα παρα να παω να δωσω 600-1000 σε ενα ρεστοραν να φαω σκατα.αν παω πιτσαρια να φαω 2 μακαροναδεσ να χορτασω θα δωσω γυρω στα 400 γριβνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Χωρίς γούστα και με 10 ευρώ τη μέρα τη βγάζεις.Αρκεί να τρως Puzzata Hata και Mc Donalds.Μπορείς να βρεις και διαμέρισμα με 15 ευρώ τη μέρα οπότε συνολικά έξοδα 25 ευρώ τη μέρα.Αυτά χωρίς μουνάκια εννοείται.
Αν πας για ένα μέσο βαλκανιοπουτσισμό με 3 πούτσους τη μέρα και 1-2 ρομαντικά ραντεβού υπολόγισε μια διακοσάρα έως τρακοσάρα τη μέρα.Αν πας ΠΣΚ με κλάμπινγκ,soliciting και 6 καρφώματα υπολόγισε μια πεντακοσάρα τη μέρα μίνιμουμ για πλάκα.
Το να πας Κίεβο και να μη γαμάς 2 διαφορετικά μουνάκια μίνιμουμ τη μέρα δεν το καταλαβαίνω.
Αν δε θες βαλκανική ζωή άρχοντος πήγαινε επαρχία καλύτερα όπου τα 50 ευρώ τη μέρα σε πάνε πολύ μακριά,θα γαμάς με αυτό το ποσο και με 100 ευρώ τη μέρα καλύπτεις όλες τις απαιτήσεις της πόλης είσαι υπεράρχοντας και οι γκόμενες σου γλύφουν χέρια,κώλο και πούτσο.
Για φαγητό παντού μικρές μερίδες όμως restaurant Mafia και Oliva αξίζουν.Είναι και καλά μέρη για ραντεβού με γκόμενες.Για καφέ Czekoladnica μαζεύει πολύ μουνί το συγκεκριμένο μέρος που φημίζεται για τη σοκολάτα του.

Ενα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι πορνοτουρίστες είναι να παρατείνουν τη διαμονή νομίζοντας οτι έτσι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες ραντεβού κτλ.Το αποτέλεσμα είναι να φαίνονται σαν άφραγκοι και τσίπηδες αφού τα τρώνε όλα σε διαμονή φαγητό και δε μένει τίποτα για τις γκόμενες.
Αντίθετα εγώ δεν πάω Κίεβο για τριήμερο με κάτω από 2000 ευρώ στην τσέπη γιατί σκοπεύω σε lifestyle βασιλιά.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Χωρίς γούστα και με 10 ευρώ τη μέρα τη βγάζεις.Αρκεί να τρως Puzzata Hata και Mc Donalds.Μπορείς να βρεις και διαμέρισμα με 15 ευρώ τη μέρα οπότε συνολικά έξοδα 25 ευρώ τη μέρα.Αυτά χωρίς μουνάκια εννοείται.
Αν πας για ένα μέσο βαλκανιοπουτσισμό με 3 πούτσους τη μέρα και 1-2 ρομαντικά ραντεβού υπολόγισε μια διακοσάρα έως τρακοσάρα τη μέρα.Αν πας ΠΣΚ με κλάμπινγκ,soliciting και 6 καρφώματα υπολόγισε μια πεντακοσάρα τη μέρα μίνιμουμ για πλάκα.
Το να πας Κίεβο και να μη γαμάς 2 διαφορετικά μουνάκια μίνιμουμ τη μέρα δεν το καταλαβαίνω.
Αν δε θες βαλκανική ζωή άρχοντος πήγαινε επαρχία καλύτερα όπου τα 50 ευρώ τη μέρα σε πάνε πολύ μακριά θα γαμάς με αυτό το ποσο και με 100 ευρώ τη μέρα καλύπτεις όλες τις απαιτήσεις της πόλης είσαι υπεράρχοντας και οι γκόμενες σου γλύφουν χέρια,κώλο και πούτσο.
συμφωνω αρχοντα πλιν του ο τυπος δεν θα μπορεσει να κινηθει κιεβο,πως να παει παρακατω?με τι γλωσσα?εμπειριες?αν ερθει καπειος και σου μιλησει αγγλικα εκει και προσφερθει να σε βοηθηση η να σε εξυπηρετηση να σου βρει τον δρομο,γκομενες,ξεναγησει στην πολη θα καταληξεις δερμενος κλεμενος.ακομα και βιζιτες δεν βρισκει οπειος θελει εκει και αν του φερουν απο χοτελ θα δωσει τριπλα.επαρχια παει καπειος που ξερει απο ουκρανια καρπαθια η καπου αλλου να χαλαρωσει η τουρισμο οχι για να ξεσκιστει στο γαμησι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτός λέει καθαρά πάει πρωτίστως για τουρισμό και ό,τι κάτσει οπότε δεν έχει ανάγκη τις διακοσάρες τρακοσάρες τη βγάζει και με 30 ευρώ τη μέρα.Αν όμως μπλέξει με τις μουνίτσες εννοείται οτι το ποσό αυτό είναι πασατέμπο ούτε τα σούσια και τα καλιάν της μιας δεν καλύπτει με τα 50 ευρώ,μη μιλήσουμε όταν φέρνει φίλες για τριολέ κτλ και τα έξοδα πολλαπλασιάζονται.
Αν θέλει μουνί σχετικά τζαμπέ με την κατάλληλη παραμύθα πρέπει να τολμήσει επαρχία.Βέβαια τουριστικά δεν έχει σχεδόν τίποτσ νας δεις μετράς όμως πολύ περισσότερο.
Σκεφτείτε όμως οτι πριν τον πόλεμο(2014) πλήρωνες τα διπλά και πριν την οικονομική κρίση(2011) τα τριπλά για τις ίδιες γκόμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom