Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Είναι απλό.Αν βγεις με 3 γκόμενες freebies ελευθέρας βοσκής δηλαδή όχι σεμιπρος θα σκάσεις 50 ευρώ σε κάθε ραντεβού για έξοδα φαγητού,ποτού,καλιάν,ταξί αυτά είναι συνολικά 150 ευρώ τη μέρα χωρίς τα γαμησιάτικα γιατί οι freebies ζητάνε περισσότερα από τις επαγγελματίες για το πολύτιμο μουνάκι τους.
ο σαλονικιος εχει αλλα βιτσια,θελει ρεστοραν με επαγγελματιεσ του μαμπα που δουλευουν σιγουρα και πρακτορεια γαμου.τετειεσ σαν αυτη που βγηκε ο ντερτι και την αφησε με λογαριασμο στο χερι χαχαχαχα.αυτα προσπαθω να του κοψω αλλα δεν διορθωνεται.ακομα και σε μικρουλεσ που δινει 300 γριβνα παιρνει για ψαρια 2000-3000 το ατομο και αλλα 200 ευρο σε μια-2 μπουκαλες κρασι.μια που δεν ειναι επαγγελματιας και αρπακτικο οπως ηταν η μπαργουμαν η τελευταια γκομενα που βρηκα οχι βιζιτα ηταν αρκετο να φερω μια πιτσα σπιτι για αυτην.βαιβαια απο μονος τισ χαρτσιλικωνω και αγοραζω ρουχα χωρισ να ζητανε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ΕΝΑ ςΠΟΥΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ μπορει με 80 την μερα να περασει ανετα
απλα δεν θα γαμησει κ σε 2-3 μερες θα βαρεθει κ θα φυγει
ναι σωστα.ακομα και με 30 ευρο αν φας εκει στα ξυλινα η κανα σουβλακι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παλιά ήταν πιο εξτρίμ.Σου ζήταγαν χρήματα για τα παιδιά,τη μαμά,τη γιαγιά κτλ.Θυμάμαι μία μου είπε δε μου έδωσες για δώρο για τη γιαγιά!Και να μην κάνει πίπα με τίποτα.Τώρα σε αυτά τα θέματα έχουν γίνει πιο yolo οι γκόμενες τα τρώνε για την πάρτη τους.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
διαβαζω τα παλια σου μυνηματα.τον αυγουστο σεπτεβριο εγραφες οτι θα ερθει να σε συναντησει μια νορμαλ ουκρανιδα που σου συστησε φιλη και μαλιστα με δικα της εξοδα!τι εγινε?φενεται δεν πηγες ακομα τωρα νοεβριο εχουμε.βλεπω να λες και για καμακια και τετεια αρα μην μας λες τουρισμο και μαλακιες.καμακια δεν υπαρχουν εκει ουτε θα σου μιλησει καμια γκομενα.απλα σαν ολους τους ασχετους νομιζεισ πας σε μια φτωχη χωρα που δεν εχει μια ο κοσμος να το παιξεις καμακι.δυστυχος η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη απο την φαντασια των ασχετων με την χωρα.οταν θα δεις τι αυτοκινηταρες κρατανε χρισατικ και οδυσσο τι αυτοκινητα περνανε θα καταλαβεις πως δεν περνουν 200 τον μηνα χαχαχαχαχα.2 κοπελεσ που δουλευουν στον θειο μου οφισιαλ περνουν 300 δολαρια.κατω απο το τραπεζι παιρνουν αλλα 500-700 δολαρια.με την λογικη σου θα ερχομε ελλαδα να κανω ζωαρα,αφου μεχρι και σοφια στα καφε ελληνεσ δουλευαν στα καφε σερβιτοροι!οι κοπελεσ που δεν παιρνουν λεφτα εχουν εξτρα εισοδηματα απο το ιτερνετ ομως μονο γνωριζονται.φυσικα ουτε στο ιτερνετ θα σου απαντησουν αν δεν μιλας ρωσικα και προτεινεισ λεφτα.για καμακια που λες τα περνω αστεια.τραβα σερβια καλυτερα για φτηνο τουρισμο.το κιεβο ειναι για μεγαλους παικτες.τα τελευταια 15-18 χρονια στο αεροπλανω δεν εχω πορνοτουριστες αλλα ουκρανους τουριστεσ με λεφτα η δικηγορους κυπριους,ουκρανους ,επιχειρηματιες που εχουν εταιριες εκει.αν ηταν οπως τα φανταζεσαι τοσα χρονια θα γαμουσα χιλιαδεσ τοπ γκομεναρες
Ακόμα ισχύει η Ουκρανίδα που ξέρω και ναι θα την δω μετά το Κίεβο. Τώρα κάνω ένα πλάνο καθαρά για το Κίεβο. Και ναι πάω για τουρισμό αλλά αν προκύψει κάτι με γκόμενα δε θα πω όχι. Σε καμία περίπτωση δεν πάω πάντως για βιζιτες. Δεν έιπα ότι όλοι οι Ουκρανοί παίρνουν τόσα. Αλλά σίγουρα η πλειοψηφία δεν πάιρνει πάνω από 200 ευρώ τον μήνα με σημερινή ισοτιμία. . Διαφωνείς ότι είναι από τους πιο φτωχούς λαούς της Ευρώπης?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.136
Πόντοι
3.656
ναι σωστα.ακομα και με 30 ευρο αν φας εκει στα ξυλινα η κανα σουβλακι.
αν δεν γαμας τι λεφτα να χαλασεις ρε χαρη?μνο 25-30 κβαρτιρα,κ μετα 7-8 σε καφεδες αντε κ 10 σε ταξι ,φαι σε χατκα κλπ αλλα 10 κ κανα ποτο σε μοργκαν η κατι τετοιο αλλα 10-15....60 με 70 ειναι ολα....
το νιμου αλλαζει την φαση κ τα διπλα δεκαπλα εξοδα σε βολτες φαγητα δωρα πιωματα... ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τυπε για Κιεβο μη  το σκεφτεσαι εκτος αν εχεις φιλους εκει κι ετοιμες καταστασεις
αλλιως χαμενος χρονος κι αρκετα χρηματα στον καιαδα... ;)
αν εχεις ομως παρτιδες εκει,βαλε για καθε μερα μινιμ ενα 80αρι στη τσεπη καθαρο κ πηγαινε..
καμακι αν εχεις πολυ καλη μεφανιση κι εισαι μεχρι 30-35 κ εμ αγγλικα παιζει,αλλα θελει εμπειρια να καταλαβεις αν αυτη που ταιζεις κ ποτιζεις νομιζοντας οτι ειναι γκομενα κανονικη ,δεν ειναι σεμι προ,κι αφου χλασεις κανα 80αρι σε εξοδα σου πει μετα σε γουσταρω αλλα θελω κι 100ε να πληρωσω το τηλεφωνο μου πχ,η το νοικι μου αυριο...
ταχω παθει κι εγω,αρα ΟΛΟΙ μπορουν να τα παθουν,οσο εμπειροι κ ναναι
τοαπολυτο τιπ
ΠΟΤΕ δεν δεχεσαι να φερει φιλη της
αν επιμεινει δινεις ραντεβου σε μαγαζι που ΕΣΥ μονοεπιλεγεις κι ειναι ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΟΝΟ,εκει συναντιεσαι ,κ με τις δυο ΝΩΡΙς
μετα αν ξαναδωσεις ραντεβου για βραδυ ,λες ΜΟΝΗ ΣΟΥ ,αν επιμενει για φιλη παλι ΑΡΝΗΣΟΥ
η ειναι προ κ θελει μονο να [ιει τζαπα κ να χορεψειθ με τη φιλη ,η ειναι μαλακω κ δεν προκειται να κατσει μετα ρτσι κι αλλιως ,οποτε ΚΛΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.. :hi:
βιζιτα προ η εππαγγελματιας η και μη καθονται απο την πρωτη η ποτε.ποσεσ ταιζα για χρονια πιτσιρικεσ κιεβο και ακομα δεν ειδαμε πως μοιαζει το μουνι τους.τοτε φενωμουν πολυ μικροτεροσ αλλα παλι μου εκαναν πουστιεσ να φανε τσαμπα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.136
Πόντοι
3.656
Ακόμα ισχύει η Ουκρανίδα που ξέρω και ναι θα την δω μετά το Κίεβο. Τώρα κάνω ένα πλάνο καθαρά για το Κίεβο. Και ναι πάω για τουρισμό αλλά αν προκύψει κάτι με γκόμενα δε θα πω όχι. Σε καμία περίπτωση δεν πάω πάντως για βιζιτες. Δεν έιπα ότι όλοι οι Ουκρανοί παίρνουν τόσα. Αλλά σίγουρα η πλειοψηφία δεν πάιρνει πάνω από 200 ευρώ τον μήνα με σημερινή ισοτιμία. . Διαφωνείς ότι είναι από τους πιο φτωχούς λαούς της Ευρώπης?
η κλασικη συλλογιστικη
αν αυτοι ζουν με 200-500 το μηνα εγω θελω αυτα δια 30..
ΟΧΙ
.οπως του Μεταξα  :s&m_3:
γιατι ??
απλα,αυτοι δεν ζουν μ αυτα τα λεφτα,ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ,ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ δηλαδη
επισης εσυ δεν μπορεις να μεινεις 5 σε μια γκαρσονιερα 25τμ
κι επισης αυτοι ουτε καφε δεν πινουν εξω,κι αν ειναι ανω των 30 κι ειναι ετσι ουτε γαμανε ...
αν θες να ζησεις ετσι βρες αλλους 3 παρτε ενα διαμερισμα 25τμ για ενα μηνα,μπυρα απο σουπερμαρκετ κ κατσε στο παγκακι ,ντισκο καθε σαβατο
,ετσι ζεις με 500 ανετα ενα μηνα ,ισως κ 40 μερες....
αλλα σαν τουριστας,με 500ε,βγαζεις 7 μερες χωρις νιμου,η 2-3μερες  ΜΕ  ενα νιμου
αυτα για κιεβο κι οδησο
αλλου ειναι πιο φτηνα αλλα το 100ρι την μερα το θες αν κυνηγας κ λιγο  :pipa3:
αυτα κ τιποτα αλλο  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.136
Πόντοι
3.656
βιζιτα προ η εππαγγελματιας η και μη καθονται απο την πρωτη η ποτε.ποσεσ ταιζα για χρονια πιτσιρικεσ κιεβο και ακομα δεν ειδαμε πως μοιαζει το μουνι τους.τοτε φενωμουν πολυ μικροτεροσ αλλα παλι μου εκαναν πουστιεσ να φανε τσαμπα
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
"οχι αλλο καρβουνοοοοο"
ξερεις τι σημαινει???  :hi:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
τελος παντων. κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη και τελικά είναι καθαρά υποκειμενικό. σε ξένα sites διαβάζω τους Αμερικανούς να λένε με 100$ την ημέρα θα είσαι king στην Ουκρανία.  Άλλοι λένε ότι οι νέοι μιλούν Αγγλικά και άνετα πας χωρίς να ξέρεις ρωσικα, άλλοι ότι δε μιλάει σχεδόν κανείς Αγγλικά και χωρις ρωσικα/ουκρανικα δεν κάνεις καμάκι :P Όπως και να έχει θα πάω αρχές Απρίλη και όταν γυρίσω εδώ θα είμαστε να σας πω την εμπειρία μου :) Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι κάτω από 30 χρονων και δε θέλω το budget που θα διαθέσω να είναι πάνω από 150 ευρώ την ημέρα για 5 μέρες που θα κάτσω. Και αν δε γαμήσω δεν θα το θεωρήσω fail αφού πάω για τουρισμό, μου αρέσουν τα ταξίδια και κάνω τουλάχιστον 5-6 το χρόνο σε διαφορετική χώρα κάθε φορά :)  Σασ ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πήρα μια ιδέα  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ε τοτε γιατι δεν γαμω μουναρες!?και η ευρωπη θα πλυμιριζε απο αυτεσ που θα εφευγαν με τον καθενα για μια καλυτερη ζωη.τι να σου πω δεν ξερω να σε πισω.αν σε εβλεπα θα σου εδιχνα στο ιτερνετ ολους τουσ γνωστους μου και να μου ελεγεσ αν στην ελαδα ξερεισ ανθρωπους που ζουνε καλυτερα η ταξιδευουν περισοτερο.τωρα γνωστη μου ειναι κυπρο με ταντρα της δευτερη φορα φετοσ/γυμναστρια ειναι πολ ντανσ.θεσ να σου στειλω να δεις ποσα ταξιδια πηγε φετος?η αλλη κοπελα γνωστη τωρα απο ταιλανδη με τον αντρα της η αλλεσ διακοπεσ στα ελληνικα νησια και κυπρο.αν πεισ οκ σου στελνω πμ ονοματα να τισ δεισ φεισπουκ αν δεν εχεισ κοντακτε να τελειωνει το παραμυθι αυτο.αφου εγω δεν γαμω γκομεναρεσ και κοπελεσ απο εταιριες ποιοσ τισ γαμα που περνουν 200 τον μηνα χαχαχα,αν θεσ να σου στειλω πμ τωρα την κοπελα που ειναι κυπρο με τον αντρα τησ και την αλλη φιλη στην ταιλανδη οικογενειακοσ.η μια σε μικρη πιταρια εχει με τον αντρα της η αλλη γυμναστρια  με πολλουσ μαθητεσ.τα μαθηματα πολ ντανσ στοιχειζουν οδυσσο.αυτο ειναι το γυμναστηριο της να δεισ τιμεσ για τα μαθηματα 800-1000 γριβνα 2-3 μαθηματα.εκατονταδεσ κοπελεσ εκει πανε αρα εχουν τα λεφτα.δεσ το γυμναστηριο στο ιτερνετ pole dance stydio οdessa. αν θεσ σου στελω το ονομα της κοπελασ τωρα ειναι λεμεσο κυπρο,στον μιδα στελω αν θελει και αυτοσ να δει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.136
Πόντοι
3.656
τελος παντων. κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη και τελικά είναι καθαρά υποκειμενικό. σε ξένα sites διαβάζω τους Αμερικανούς να λένε με 100$ την ημέρα θα είσαι king στην Ουκρανία.  Άλλοι λένε ότι οι νέοι μιλούν Αγγλικά και άνετα πας χωρίς να ξέρεις ρωσικα, άλλοι ότι δε μιλάει σχεδόν κανείς Αγγλικά και χωρις ρωσικα/ουκρανικα δεν κάνεις καμάκι :P Όπως και να έχει θα πάω αρχές Απρίλη και όταν γυρίσω εδώ θα είμαστε να σας πω την εμπειρία μου :) Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι κάτω από 30 χρονων και δε θέλω το budget που θα διαθέσω να είναι πάνω από 150 ευρώ την ημέρα για 5 μέρες που θα κάτσω. Και αν δε γαμήσω δεν θα το θεωρήσω fail αφού πάω για τουρισμό, μου αρέσουν τα ταξίδια και κάνω τουλάχιστον 5-6 το χρόνο σε διαφορετική χώρα κάθε φορά :)  Σασ ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πήρα μια ιδέα :)
οι αγγλοι ΠΟΤΕ κ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειναι κινγκς στις χωρες αυτες
150 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΑΠΟ 70 πουπες αρχικα
γιατι αφαιρεις τα 40 που ειναι ανελαστικα,κ στην μια περιπτωση σου μενουν 30 κ στην αλλη 110... ;)
εφοσον εισαι κ κατω απο 30 αν δεν εισαι κανας πολυ στρουμπουλος η με κανα μουσι σαν του Εφραιμ,εχεις αρκετα σανς κατι να κανεις ακομα κ στο κιεβο
σε καμμια φαση δεν θασαι οχι κινγκ ουτε καν πριγκηπας,αυτα ειναι μαλ..ιες των αγγλων,που δεν γαμανε τιποτα αλλο εκτος απο 6ο ραφι σαβουρες με 300λιρες
θα εισαι ομως κουλ κι ανετος,αν αποφυγεις τις γκολντενφινγερς
τα αγγλικα αρκετες μιλουν,οι αγγλοι οντως ασχετοι αδυνατουν να καταλαβουν το τοπιο,κι οτι απο αυτες που μιλουν αγγλικα οι μισες ειναι σεμι η φουλ προ
εχεις αρκετα σανς με τα 150 ,ελαχιστα με τα 70
μεχρι απριλη θαχεις κ πολλα απντειτ απο δω μεσα σιγουρα  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τελος παντων. κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη και τελικά είναι καθαρά υποκειμενικό. σε ξένα sites διαβάζω τους Αμερικανούς να λένε με 100$ την ημέρα θα είσαι king στην Ουκρανία.  Άλλοι λένε ότι οι νέοι μιλούν Αγγλικά και άνετα πας χωρίς να ξέρεις ρωσικα, άλλοι ότι δε μιλάει σχεδόν κανείς Αγγλικά και χωρις ρωσικα/ουκρανικα δεν κάνεις καμάκι :P Όπως και να έχει θα πάω αρχές Απρίλη και όταν γυρίσω εδώ θα είμαστε να σας πω την εμπειρία μου :) Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι κάτω από 30 χρονων και δε θέλω το budget που θα διαθέσω να είναι πάνω από 150 ευρώ την ημέρα για 5 μέρες που θα κάτσω. Και αν δε γαμήσω δεν θα το θεωρήσω fail αφού πάω για τουρισμό, μου αρέσουν τα ταξίδια και κάνω τουλάχιστον 5-6 το χρόνο σε διαφορετική χώρα κάθε φορά :)  Σασ ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πήρα μια ιδέα  :grin:
εμεισ πολλεσ  φορεσ δεν γαμησαμε που παμε μονο για αυτο αλλα δεν επαιζα με βιζιτεσ αφου εκει ειναι σαν χωρα μου.δεν ειναι αποτυχια αλλα πρεπει να εισαι καχυποπτοσ και πολυ προσεκτικοσ.και εγω παω μονο για τουρισμο σε χωρεσ.απο γεναρι πηγα ρουμανια,πορτογαλια,σερβια μεχρι τωρα εκτοσ ουκρανια ενω σε 2 μηνεσ θα ειμαι αρμενια-ουκρανια.δεκεβριο προτιμησα να κατσω σπιτι να γλωτωσω και 2000 ευρω εχω πολλα ταξιδια φετοσ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
για αυτο φιλε σου εγραψα μην διαβαζεισ αγγλοαμερικανουσ δεν πατανε ουκρανια πλιν κατι 50-65 στα πρακτορεια γαμου αλλα τωρα ουτε ιχνος χαθηκαν ολοι.παω απο 1990 37 θα κλισω  δεκεβριο εμεισ απο πρωτο χερι ξερουμε.ακομα και βαρκελωνη που πηγα πριν 7 χρονια οι αγγλοι εμεναν ραμπλασ εκει που ηταν οι πουτανεσ και επιναν ποτο αδιαφωρωντας ενω αυτεσ καθωνταν αδικα εκει και περιμεναν ρουμανεσ και τσιγγανεσ,μαυρεσ,μαροκινεσ.πηγαν ολοι για μπαλα και ποτο.οδυσσο κατι αγγλοι 50 παλι οταν τουσ ειπα πουτανεσ ελεγαν νο λεσ και ειναι εγλημα.ηρθαν απλα για να πανε τιρασπολ απο οδυσσο να δουνε τοτεναμ

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
εφοσον εισαι κ κατω απο 30 αν δεν εισαι κανας πολυ στρουμπουλος η με κανα μουσι σαν του Εφραιμ,εχεις αρκετα σανς κατι να κανεις ακομα κ στο κιεβο
Δεν έχω κανα μουσι σαν του Εφραιμ   :grin: αλλά αυτό νομίζω το διάβασα και κα΄που αλλού. Δε γουστάρουν το μούσι οι Ουκρανίδες?  Για μια νέα ουκρανίδα ποιο είναι το πρότυπο άνδρα που έχει στο μυαλό της? επίσης τους αρέσουν οι καλοντυμένοι άνδρες με πουκάμισο, σακάκι ή πιο casual? Για μια νέα Ουκρανίδα 25-26 χρονων μιλάω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.136
Πόντοι
3.656
Δεν έχω κανα μουσι σαν του Εφραιμ   :grin: αλλά αυτό νομίζω το διάβασα και κα΄που αλλού. Δε γουστάρουν το μούσι οι Ουκρανίδες?  Για μια νέα ουκρανίδα ποιο είναι το πρότυπο άνδρα που έχει στο μυαλό της? επίσης τους αρέσουν οι καλοντυμένοι άνδρες με πουκάμισο, σακάκι ή πιο casual? Για μια νέα Ουκρανίδα 25-26 χρονων μιλάω
ακριβο καζουαλ κ φροντισμενη εμφανιση
τα μουσια ειναι οφ γενικως,τα μεγαλα λεω...
τιπ
ΜΗΝ ασχοληθεις με 25-26 ειναι η χειροτερη ηληκια
σπασιμο αρχιδια η απαιτησεις στο Θεο....λουσινγκ γκειμ για σορτ ταιμ βιζιτορ
παιξε μονο μμε φοιτητριες κ βασικα 19-20-23...ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,κ μετα απο 30πλας  :tits2:
θα με θυμηθεις  ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ακριβο καζουαλ κ φροντισμενη εμφανιση
τα μουσια ειναι οφ γενικως,τα μεγαλα λεω...
τιπ
ΜΗΝ ασχοληθεις με 25-26 ειναι η χειροτερη ηληκια
σπασιμο αρχιδια η απαιτησεις στο Θεο....λουσινγκ γκειμ για σορτ ταιμ βιζιτορ
παιξε μονο μμε φοιτητριες κ βασικα 19-20-23...ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,κ μετα απο 30πλας  :tits2:
θα με θυμηθεις  ;)
πως να παιξει και με τι?που και πως?καποτε βλεπω κανα χαζο τουρκο εξω απο μακτοναλτσ και παρακαλα τισ γκομενεσ εξω να φανε μαζι γιατι και αυτοσ νομιζει ετσι απλα θα του κατσουν.αφου ταισει ολο το μακτοναλτσ παει με το πουλι στο χερι σπιτι γιατι δεν εχει καπειον να τον συμβουλευσει τι παιζει.τωρα κιεβο κεντρο ολεσ που θα ειναι εκει κατω στο μετρο και γυρω μαλλον φασιστεσ του μαινταν που εμειναν εκει,ασε καλυτερα μην μπλεξουμε για αυτο δεν παω εκει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα σκέφτομαι αν αξίζει να πάω Κίεβο για τριήμερο με 2000 ευρώ να ρίξω 10 πουτσίδια ή να τα επενδύσω στο real estate.Μεγάλη ζήτηση για βαλκανικό χύσι άπειρη προσφορά μούνεως.
Οπως έχω γράψει και ξαναγράψει.Καλύτερα τριήμερο σα βασιλιάς παρά δεκαήμερο σα μέση τάξη,20 μέρες σα μικρομεσαίος ή ένα μήνα σα ζήτουλας.
.Στο Κίεβο με το διχίλιαρο το διήμερο διάγεις βίο ροκ σταρ είσαι βασιλιάς για μία μέρα.Τους γαμάς όλους δηλαδή.Balkan powerclass μας γλύφουν όλοι τον πούτσο λόγω φυσικής ανωτερότητας.
Και αφού τους γαμήσετε όλους δυτικους και ανατολικούς κατουρήστε τους κιόλας.Απίστευτη μανία.Απέραντη ηδονή.Ξεπεράστε τα φυσικά σας όρια και ξεκωλιάστε τους όλους σα γνήσιοι πουτσαράδες.
Ολες πρέπει να προσκυνήσουν το ανώτερο  Balkan  πέος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θέλεις διάβασμα :2funny: και στα πολιτικά του Κμαν

Ο Ελληνάρας είναι βολεψάκιας , γόνος, ξύστραρχίδης Συριζαίος και μαλακός τύπος που δεν έχει τα κότσια να ταξιδέψει!
Ο Βαλκάνιος είναι μπρούταλ τύπος που δεν μπαίνει σε καλούπια!Οι Παππούδες των Βαλκανίων φτάσανε μέχρι τον Σαγγάριο και .....    άστο μην το πω τι κάνανε στο δρόμο :rockon:
Αυτοί οι τύποι λοιπόν είναι σε διαρκή πριαπισμό και πετάν τη πούτσα έξω διαλύοντας όλες τις αντιστάσεις  :rockon: :rockon: :rockon:

Οντως δίκιο έχεις.Πες σε έναν Ελληναρα σήμερα να εισβάλει μέχρι το Σαγγάριο θα προετοιμάζει με λάδι το κωλαράκι του.Εμείς δεν είμαστε ούτε το ένα εκατοστό των παλιών πολεμισταράδων ούτε το ένα χιλιοστό μια τρίχα από τα αρχίδια τους.
Δεν υπάρχουμε καν είναι ιεροσυλία να συγκρινόμαστε μαζί τους.
Δηλαδή αυτά που έκαναν εκείνοι έγιναν μία φορά μόνο όπως και αυτά που έκαναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και από τότε για χιλιετίες μιλάμε για αυτούς απλά γιατί είμαστε η τρίχα από τα αρχίδια τους το απόλυτο μηδέν δηλαδή.
Παρόλο που για 3000 χρόνια μέχρι πριν 500 χρόνια ήμασταν ο πλουσιοτερος λαός στον κόσμο μέχρι που ήρθαν οι κωλότουρκοι δηλαδή το 80% του παγκόσμιου χρυσού είχαμε μαζέψει στην Κωνσταντινούπολη.Απλά δεν υπάρχει όριο υπεροχής για ελληνογαμιάδες,βαλκανιόπουτσους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.136
Πόντοι
3.656
πως να παιξει και με τι?που και πως?καποτε βλεπω κανα χαζο τουρκο εξω απο μακτοναλτσ και παρακαλα τισ γκομενεσ εξω να φανε μαζι γιατι και αυτοσ νομιζει ετσι απλα θα του κατσουν.αφου ταισει ολο το μακτοναλτσ παει με το πουλι στο χερι σπιτι γιατι δεν εχει καπειον να τον συμβουλευσει τι παιζει.τωρα κιεβο κεντρο ολεσ που θα ειναι εκει κατω στο μετρο και γυρω μαλλον φασιστεσ του μαινταν που εμειναν εκει,ασε καλυτερα μην μπλεξουμε για αυτο δεν παω εκει
γι αυτο δεν παμε Κιεβο ,παμε αλλου  ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.136
Πόντοι
3.656
Τώρα σκέφτομαι αν αξίζει να πάω Κίεβο για τριήμερο με 2000 ευρώ να ρίξω 10 πουτσίδια ή να τα επενδύσω στο real estate.Μεγάλη ζήτηση για βαλκανικό χύσι άπειρη προσφορά μούνεως.
Οπως έχω γράψει και ξαναγράψει.Καλύτερα τριήμερο σα βασιλιάς παρά δεκαήμερο σα μέση τάξη,20 μέρες σα μικρομεσαίος ή ένα μήνα σα ζήτουλας.
.Στο Κίεβο με το διχίλιαρο το διήμερο διάγεις βίο ροκ σταρ είσαι βασιλιάς για μία μέρα.Τους γαμάς όλους δηλαδή.Balkan powerclass μας γλύφουν όλοι τον πούτσο λόγω φυσικής ανωτερότητας.
Και αφού τους γαμήσετε όλους δυτικους και ανατολικούς κατουρήστε τους κιόλας.Απίστευτη μανία.Απέραντη ηδονή.Ξεπεράστε τα φυσικά σας όρια και ξεκωλιάστε τους όλους σα γνήσιοι πουτσαράδες.
Ολες πρέπει να προσκυνήσουν το ανώτερο  Balkan  πέος.
τα λεφτα απο τις καρτες πουφαγες περσυ ποτε θα τα πληρωσεις??? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom