Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστώ αγαπητέ για την απάντηση , τελείως άσχετη με την ερώτηση αλλα οκ  μη γίνομαι και εγω περίεργος τόσες σελίδες άσχετα διάβασα μια παράγραφος με πείραξε?  :) :2funny:

Καθημερινές τα club ανοίγουν ; Τα εστιατόρια κ τα μπαρ καθημερινές τι ωράρια εχουν ?

Παντως απο τς λίγα που διαπιστωνω   απο mamba ο αφρός ζητάει ιφον και 500αρια δολάρια ( τι μανία με  τα δολάρια ) η χάι κλας γκόμενες , το κακό ειναι οτι κοντα σε αυτες και κατι καλουτσικες ζητάνε τα ίδια .

Επίσης με ψάξιμο βρίσκεις κ με χαμηλές τιμές οπως λενε τα υπόλοιπα παιδια , μη μαλώνετε άδικα , ολοι έχετε δίκαιο , επιλογες υπάρχουν πολλες σύμφωνα ,ε το χρόνο το χρήμα και το τροπο του καθενός

Απλα να γίνετε και κάποιος διαχωρισμός , χάι κλας γυναίκα με ακριβά ντυσίματα  ομορφη και σεξυ η τιμή σίγουρα και τα γούστα της εινσι ακριβά
και στο μαμπα πως συνενοεισαι?παραξενο οτι σου απαντανε.φενεται οτι δεν εισαι εκει και δεν ασχολουνται καν να χανουν τον χρονο τουσ.ακομα και οταν ειμαι εκει δεν απαντανε αμεσως ενω να στειλς σε 50 να απαντησουν 1-2.οταν ειμαι κυπρο μονο στο μπαντου απαντανε σχεδον ολεσ!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Επίσης παλληκαριά επειδή δεν εχω κλείσει ακομα διαμέρισμα παρα μονο εισητηριο , σε ποια περιοχή να κοιτάξω και να κανω κράτηση  διαμέρισμα ;
booking com το προωλιμα ειναι δεν ξερεισ που βρισκεται και σε ποια περιοχη.εγω δεν θα εμενα χρισατικ με τουσ φασιστεσ γυρω αλλα πιτσερσκα λαυρα η αλλεσ κεντρικεσ περιοχεσ με το μετρο να πιγενα χρισατικ μερα μονο βολτα.για αυτο χρειαζεσαι γλωσα-γνωση μετρο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:coffee: :coffee: :coffee:
σαβουρα νεξτ ντορ 30αρα, 70 ωρα
σαβουρα νεξτ ντορ 25αρα, 100-120 ωρα
αγγουρι καλιβιωτικο δηθεν μοντελ 200 ωρα
καλουτσικη σε ντισκο κεντρο φωρτομα  200-250..

για μουναρα..αδυνατον στο κιεβο,η πολυ απιθανο απο  κανα ,μη σκαμ πρακτορειο 200-300 η μιση ωρα ,40 μιν συν κατι ταξι κ διαφορα   :helpplea:
αυτα ζητανε γενικως κ πολυ αποστειρωμενες καταστασεις εν γενη..μονο για θυματοποιημενους  :helpplea:

τιμες για κμαν
τα ανω επι 2 για αγνωστο λογο  ;)  :rockon: :rockon:

συμπερασμα
Οσοι μαλ..ες η μιλιονερς προσελθετε  :hi:
σωστα οταν δουν μαλακεσ σαν τον κμαν ειναι σιγουρεσ θα δωσουν.οταν πηγε το γριβνα 38 ενα μπαζο ξανθη λεπτη ψυλη σαν φαντασμα ειναι ολοασπρη αν την ειδεσ οδυσσο παντα κανει πεζοδρομιο ντιριπασοσκαγια βραδι με 2 χοντροκολα μπαζα 40-45 μου ζητησε 300 δολαρια.εγω επιδει τιν σιμπαθουσα κερνουσα κανα καφε για να την βοηθεισω τισ προτεινα 700 γριβνα και γελασε.ειπε ειστε τσιγουνιδεσ οι ελληνεσ,την προσβαλα τησ ειπα 300 -400 γριβνα πασ για να σε βοηθησω ηθελα.μετα απο 3-4 ωρεσ την κουβεντιαζε ενασ μικροσ αραβασ,τουρκοσ που μιλουσε ρωσικα και πηγε μαζι του για 500 γριβνα χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ολα αυτα τα κανουνε οι βαλκανιοι ;;; δηλ οι βουλγαροι ρουμανο μολδαβογυφτοι οι σκοπιανοι οι αλμπανοι και λοιποι βαλκανιοι ;;; ´η λες για κατι καρντασια που πινουνε φραπε κ πυρφοριζουν  στο αχιλλειον σαλονικ  ολη μερα;;;  Εκτος αν μιλας για εποχες αλεξανδρου που γαμουσαν στα περατα της ασιας ; Για ποτε λετε κ για ποιους;
Εγω δεν θεωρω προχω ´η χαι τους βαλκανιους ουτε καμακια...πηγαινε σε μια δυτικη σοβαρη ´η ρωσιδα  γκομενα κ πες ειμαι βαλκανιος ...τι θα σ πει βουλγαρο,ρουμανο ;;;πες ελληνας  ρε φιλε εχει διαφορα!!!

Καθε παραμυθι εχει ενα ωραιο τελος !!!σαν τον δασκαλο  :kneel:
δεν εχω δει σερβο να καμακωνει εστω να πλισιαζει γκομενα 4 φορεσ βελιγραδι και σε ολα τα βαλκανια που πηγα.τι βαλκανιουσ λεει ο κμαν χαχαχαχα.οσο για ελληναρεσ τους ειδα βαλκανια.σοφια κατι γερουσ να καθονται παρεα στα ελληνικα καφε,βελιγραδι νεαροπαρεεσ 4-5 αντρσ μαζι με τισ ωρεσ στο καφε.οπως και σαλονικι 10 μαζι στο καφε αν ειναι δυνατον με τισ ωρεσ να καθονται.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Θείε Τάσσο ... Πραγματικά αυτό το πόστ σου μας γειώνει μετά την χαρά που μας έδωσες με τη Φώτο απο το σπίτι σου με τα μουνιά!
Είναι δυνατόν μετά απο γαμήσι :knockinb: να μπαίνεις πρωί στο Σάιτ και να κράζεις κόσμο αντί να φέρεσαι ανώτερα και αρχοντικά?
Μήπως δεν σας κάτσαν? ;)
Φιλικά πάντα... :hi:  
ρε συ ρολογα δεν τον κραζω,ισα ισα την χαρα και το γελιο που μας δινει ο αρχοντας δεν περιγραφεται :grin: ποιον αλλος θα συνομιλουσε με τον εαυτο του?  :grin: :grin: :grin:
ελλαδα ειμαι τωρα και κανουμε λιγο χαβαλε  ;) η φωτο ειναι απο το καλοκαιρι,η μια δουλευει κισιναου και οι αλλες δυο ειχαν ερθει απο τερνοπολ για να την δουνε :grin: φυσικα απολαυσαν και την ελληνικη φιλοξενεια  :fuck1:
η ξανθια καλη ηταν και ενισχυμενη  :tits: οι αλλες ετσι και ετσι  :grin:
:hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θείε Τάσσο ... Πραγματικά αυτό το πόστ σου μας γειώνει μετά την χαρά που μας έδωσες με τη Φώτο απο το σπίτι σου με τα μουνιά!
Είναι δυνατόν μετά απο γαμήσι :knockinb: να μπαίνεις πρωί στο Σάιτ και να κράζεις κόσμο αντί να φέρεσαι ανώτερα και αρχοντικά?
Μήπως δεν σας κάτσαν? ;)
Φιλικά πάντα... :hi:  
εισαι σε καλο δρομο εσυ,σαν εσας θελει και η εκλησια.πιστευε και μη ερευνα παιδι μου.οταν πας ουκρανια να καμακωσεισ στα κλαμπ ελπιζω να να μην κλεγεσαι μετα στον αρχοντα κμαν που ειναι οι γκομενεσ που εταζε και ελεγε χαχαχααχ.καταλαβε το το ιδωλο σου ψωνιζει απο την κρεαταγορα.αντι στο καραβι που πηγαινε παλια και τα εσκαγε μαζι με τουσ αλλουσ ξενουσ τωρα παει στα 2-3 μερη που ξερει συχναζουν οι καραπουταναρεσ.μπορει να δουλεψει χαζουσ τισ διπλανησ πορτασ οχι εμπειρα μελη οπως τασοσ,σλαβιανι,βαλκαν,μιδασ εχουν φαει αυτα τα μερη .τι καμακια ελεγε και φασωματα ενω οσοι τον ειδαν ειπαν δεν φενεται βαλκανιοσ πουτσαρασ αλλα τισ βλεπει ολεσ στα κλαμπ πολωνια σαν στερημενο τσοπανοσκυλο και μετα βγαζει τισ φαντασιωσεισ του με τα διαφορα πολωνικα σαιτ.το κλαμπ ειναι η προθερμαση του να καβλωσει και μετα να αγορασει μια πουτανα και να λεει την βρηκα σε κλαμπ,ψαρωσα τουσ πολονουσ και τουσ μπραβουσ δεν μασα ο βαλκανιοσ και μετα τα σπρωχνει χοντρα στα σαιτ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
δεν θα ξαναδιαβασεις  κμαν για 10μερες   δεν θα ξαναδιαβασεις  κμαν για 10μερες δεν θα ξαναδιαβασεις  κμαν για 10μερες δεν θα ξαναδιαβασεις  κμαν για 10μερες δεν θα ξαναδιαβασεις  κμαν για 10μερες δεν θα ξαναδιαβασεις  κμαν για 10μερες  κοκ  :grin:
ο κμαν μπηκε στο σωμα και στο πνευμα του νεαρου ρολογα ουτε με εχειρηση δεν βγαινει.ο κμαν ειναι για τον ρολογα η μετανσαρκωση του δαλαι γαμα χαχαχααχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν κανει αιρεση ο κμαν ο ρολογασ θα ακολουθησει τυφλα.μπορει και να τον πισει  να αυτοκτονησει στην καμερα για να παει στον παραδεισο να γαμα παρθενεσ πολωνεζεσ και ουκρανιδια.καμακωνωντασ βεβαια χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θέλεις διάβασμα :2funny: και στα πολιτικά του Κμαν

Ο Ελληνάρας είναι βολεψάκιας , γόνος, ξύστραρχίδης Συριζαίος και μαλακός τύπος που δεν έχει τα κότσια να ταξιδέψει!
Ο Βαλκάνιος είναι μπρούταλ τύπος που δεν μπαίνει σε καλούπια!Οι Παππούδες των Βαλκανίων φτάσανε μέχρι τον Σαγγάριο και .....    άστο μην το πω τι κάνανε στο δρόμο :rockon:
Αυτοί οι τύποι λοιπόν είναι σε διαρκή πριαπισμό και πετάν τη πούτσα έξω διαλύοντας όλες τις αντιστάσεις  :rockon: :rockon: :rockon:
δεν καταλαβα ποια διαφορα του βαλκανοπουτσισμου με τον εθνικογαμισμο.ειναι αδερφια διδιμα αυτα τα δυο κοματα χαχαχαχ.παντως ψηφιζω προεδρο και για βουλευτη τον αρχοντα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε συ ρολογα δεν τον κραζω,ισα ισα την χαρα και το γελιο που μας δινει ο αρχοντας δεν περιγραφεται :grin: ποιον αλλος θα συνομιλουσε με τον εαυτο του?  :grin: :grin: :grin:
ελλαδα ειμαι τωρα και κανουμε λιγο χαβαλε  ;) η φωτο ειναι απο το καλοκαιρι,η μια δουλευει κισιναου και οι αλλες δυο ειχαν ερθει απο τερνοπολ για να την δουνε :grin: φυσικα απολαυσαν και την ελληνικη φιλοξενεια  :fuck1:
η ξανθια καλη ηταν και ενισχυμενη  :tits: οι αλλες ετσι και ετσι  :grin:
:hi:
ευτυχως εχουμε τον κμαν να μασ διασκεδαζει χαχαχααχ.αναπτερωνει το ηθικο μασ.12 φεβρουαριου θα ειμαι αθηνα 15 ωρεσ.αν εισαι αθηνα τοτε ισως σε δω μεγαλε τασο.μετα συνεχιζω για αρμενια να διδαξω τον βαλκανο πουτσισμο στον καυκασο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αν κανει αιρεση ο κμαν ο ρολογασ θα ακολουθησει τυφλα.μπορει και να τον πισει  να αυτοκτονησει στην καμερα για να παει στον παραδεισο να γαμα παρθενεσ πολωνεζεσ και ουκρανιδια.καμακωνωντασ βεβαια χαχαχαχ
Εννοείται  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Balkan Deathsquad :rockon:

(Θείο Τάσο νόμιζα πως τη φώτο την έβγαλες εκείνη την ώρα! Επίσης μην "τρολάρεις" τους Βαλκάνιους διότι κι εσύ κατά βάθος είσαι ένας:rockon: :rockon: :rockon:)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε τυποι τα αποτελέσματα εξαρτώνται και απο
το άτομο που θα πάει εκει
Δεν φαντάζομαι να ειναι για ολους το ίδιο
Πχ ολοι γκρινιάζουν οτι στην ελληνικη επαρχια
δεν γαμάς με τιποτα
Τα ευκολότερα γαμήσια εκει τα εκανα οταν δουλευα
επαρχια

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Ρε τυποι τα αποτελέσματα εξαρτώνται και απο
το άτομο που θα πάει εκει
Δεν φαντάζομαι να ειναι για ολους το ίδιο
Πχ ολοι γκρινιάζουν οτι στην ελληνικη επαρχια
δεν γαμάς με τιποτα
Τα ευκολότερα γαμήσια εκει τα εκανα οταν δουλευα
επαρχια
Σε ποιο γεωγραφικό διαμέρισμα τύπε ; :think: Πήδηξες τίποτα καλό σε εμφάνιση ; :tits2: Το αν είναι εύκολο ή όχι εξαρτάται από πολλους παράγοντες. Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, οικονομική κατάσταση, εμφάνιση, εύκολες γνωριμίες. Λογικά ένα ή περισσότερα από αυτά τα διαθέτεις για να κατάφερες κάτι τέτοιο την σήμερον ημέρα που οι Ελληνίδες τον  :wanker: :uglystupid:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.399
Πόντοι
3.656
γριβνα?  :grin: :grin: :grin:
γιατι κατι τετοιες στο κισιναου τις γαμαμε με δυο μπουκαλες κρασι κρικοβα των 2 ευρω  :grin:
και οι τρεις ουκρανες απο τερνοπολ...ωραιος ο καναπες μου παντως χαχα  ;)
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αυτα ειναι... :zfuck: :zfuck: :zfuck: να παρω τα χαπια μου κ να πεταχτω μια γρηγορη λες?? :fuck1: βρεθηκε ουκρανικος συνδεσμος????  :tits2: :tits2: :tits2: η παθανε λαστιχο κ τις φορτωσε ο μολντο στην μασρουτκα?? :dancing: !!!!
υγ.Λαμπης ωπας τι λεει?πως παει?ριξε κανα βαιμπερ μυνημα  :hi:

οσο για δασκαλο κμαν...
χριβνα του λενε ,κι αυτος νομιζει δολαρια τοχω ξαναπει  :helpplea: :helpplea:
"δωσε 500 θειο,αν θες μαντολατο", του λεει η αλλη ,κι εννοει 500 ΧΡΙΒΝΙΑ  :grin:
ο κμαν  που λογω ηλικιας φορα κι αυκοστικο,δεν πολυακουει κι απαντα ως Βαλκανιος ."εγω πανω απο 150.... ΕΥΡΩ. δεν δινω"!!!  :o :o :grin:
ε και κλεινει η συμφψνια κι ειναι ολοι ευχαριστημενοι!! :grin:
ο κμαν λεει ενα μοντελο μου ζηταγε 500 ευρω κ την πηδηξα μονο με 150..σου λεει για να ζητα 500 ΕΥΡΩ ,μοντελο Α κλαση θαναι... :grin:
η ντεβουσκα λεει την αλλη μερα στο μπακαλικο που δουλευει το πρωι," ζητησα απο εναν 500χριβνια κ μουδωσε 150 ευρω"!!! :rockon: :rockon: :rockon:

win win φαση  :rockon:

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω γιατις  πληροφορίες και το χρονο σας,  δυστυχώς ατέλειωτες σελίδες  χωρίς  ουσια παρα μονο να ειχαμενα λεγαμε και αυτο ιισχύει  σε ολα τα θεματα δυστυχώς .

αρχισα να ενημερώνομαι  απο ξένο  φόρουμ

Anyway , εαν κάποιος  βρίσκεται 2 Νοεμβρίου  έως  12 Νοεμβρίου  κιεβο και θέλει  ας  στειλει να πιουμε κανα ποτάκι.

Υγεια σε όλους  κ καλη διάθεσή

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.399
Πόντοι
3.656
ευτυχως εχουμε τον κμαν να μασ διασκεδαζει χαχαχααχ.αναπτερωνει το ηθικο μασ.12 φεβρουαριου θα ειμαι αθηνα 15 ωρεσ.αν εισαι αθηνα τοτε ισως σε δω μεγαλε τασο.μετα συνεχιζω για αρμενια να διδαξω τον βαλκανο πουτσισμο στον καυκασο.
ναι χαρη αρμενια,κι αν δεν ειναι καλα κι αρμενια ,πηγαινε ναγκορνο καραμπαχ,εκει δεν εχει καριολες,τις καθαριζουν με την πρωτη καριολια!! :uzi: :uzi: :uzi: :tooth: :tooth:
μαλλον εκει θα κατασταλαξεις!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Midas συγχωρεσε με αλλα δεν ειναι ακριβώς  ετσι , υπαρχουν πολλες που ζητανε τετοια ποσα και πιστεψε με εχει πολλούς  ανα το κοσμο που τα δινουν , δεν περιμενουνε τον κμαν

και να στο πω αλλιως ενα καλό  γκομενακι  που στο ιστορικο τής  εχει κανει νταλαβερια με πακεταδες εχει νομίζεις  καμια ορεξη να τη ζαλιζουν 500 ατομα τη μερα να τη πηδηξουν για 2 σουβλακια?

ριχνει ενα 500 η 1000 ευρω για να τους ξεφορτωθεί,  αλλά όλο  κ κάποιος  θα βρεθεί  να τα δώσει.

Μη τρωτε φαια ουσια και τρωγοσαστε μεταξυ σάς  χωρίς  λογο.

σιγουρα παιζουν αξιολογα δυνατα γκομενακια με ποιο προσιτέ τιμες τα οποια δεν εχουν μπει για τα καλα στο γραναζι.

ολα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια , μη τα τσουβαλιαζουμε ολα ......παιζουν όλα αναλογα τη περιπτωση

φιλικα παντα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.399
Πόντοι
3.656
ΔΕΝ τρωγομαστε..πλακα κανουμε  :grin:
εμενα στις χωρες αυτες ,απο παλια στην ρουμανια μετα  μολδαβια και ουκρανια,περα απο το γνωστο χομπυ  :zfuck:
βαλκανοπουτσισμο,μια αγαπημενη ασχολια κωλοβαρεματος ηταν να πηγαινω στα γνωστα τουριστικα  σημεια κ να γελαω με τις ωρες με τους διαφορους αλεξιπτωτιστες λοβ-τουριστς  κι αυτα που τραβαγαν απο τις ακτιβιστριες του ερωτα,με λιγα λογια ερχονταβ για μαλλι κι εφευγαν κουρεμενοι που λεμε.. :grin: τοτε υπηρχαν αρκετοι ειδικα καλοκαιρινους μηνες με τις αδειες
τωρα αυτη την στιγμη πολυ αμφιβαλω αν υπαρχει καποιος να δινει οπουδηποτε στην ευρωπη οχι 1000 που λες ,ουτε τα μισα για να παρει καποια νεξτ ντορ καβλιαρα
ισως καποιοι αραβες,αλλα κι αυτοι προτιμουν να τις εχουν στο ντουμπαι ,οποτε να τα χωνουν μεν ,αλλα να τις χορευουν κ στο ταψι πολλες φορες,οντως εντος εδρας του!! ;)
οπως ειπα εχω καιρο να παω κιεβο ,λογω οτι το μερςο κατ εμε ειναι εντελως αποτυχια για το χομπυ,παριολα ταυτα εχω την αισθηση οτι θυματα των 500 κ 1000 δεν υπαρχουν πλεον!!  :hi: απλα κ κυρια γιατι δεν εχουν πλεον το 80% αυτων που ιχαν παλια
πχ ελληνες ιταλοι κυπραιοι ας πουμε... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom