kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και στο μαμπα πως συνενοεισαι?παραξενο οτι σου απαντανε.φενεται οτι δεν εισαι εκει και δεν ασχολουνται καν να χανουν τον χρονο τουσ.ακομα και οταν ειμαι εκει δεν απαντανε αμεσως ενω να στειλς σε 50 να απαντησουν 1-2.οταν ειμαι κυπρο μονο στο μπαντου απαντανε σχεδον ολεσ!Ευχαριστώ αγαπητέ για την απάντηση , τελείως άσχετη με την ερώτηση αλλα οκ μη γίνομαι και εγω περίεργος τόσες σελίδες άσχετα διάβασα μια παράγραφος με πείραξε?
Καθημερινές τα club ανοίγουν ; Τα εστιατόρια κ τα μπαρ καθημερινές τι ωράρια εχουν ?
Παντως απο τς λίγα που διαπιστωνω απο mamba ο αφρός ζητάει ιφον και 500αρια δολάρια ( τι μανία με τα δολάρια ) η χάι κλας γκόμενες , το κακό ειναι οτι κοντα σε αυτες και κατι καλουτσικες ζητάνε τα ίδια .
Επίσης με ψάξιμο βρίσκεις κ με χαμηλές τιμές οπως λενε τα υπόλοιπα παιδια , μη μαλώνετε άδικα , ολοι έχετε δίκαιο , επιλογες υπάρχουν πολλες σύμφωνα ,ε το χρόνο το χρήμα και το τροπο του καθενός
Απλα να γίνετε και κάποιος διαχωρισμός , χάι κλας γυναίκα με ακριβά ντυσίματα ομορφη και σεξυ η τιμή σίγουρα και τα γούστα της εινσι ακριβά