ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
--Η Ουκρανή σπονσορέτ-μοντέλο που καλίγωνα πέρυσι τον ίδιο καιρό.
Τίποτα δεν είναι αδύνατον για το Βαλκάνιο πουτσαρά.
καλο μουνι δωσε ινφο
--Η Ουκρανή σπονσορέτ-μοντέλο που καλίγωνα πέρυσι τον ίδιο καιρό.
Τίποτα δεν είναι αδύνατον για το Βαλκάνιο πουτσαρά.
ρε κμαν θα καταστρεψεις κοσμοΕπαγγελματικές εννοώ οτι τις έβγαλε σε επαγγελματία φωτογράφο.Αυτό το συνηθίζουν πάρα πολλές Ουκρανές,Ρωσίδες θέλουν άψογες φωτό.Συνήθως για το vk κτλ.
Εδώ επαγγελματικές φωτό που μου έστειλε η ΜΙΛΦ που γνώρισα στο Carribean.
Ομολογώ είναι καλύτερες από τις δικές μου φωτό.
που τις ψωνισες αυτες δασκαλε??Εδώ η Ουκρανέζα προσπαθεί να με πείσει για την πραγματικότητα του squirting.
[xhamster]]
Προσπαθώντας να επιβεβαιώσω με το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι.
Πριν από 6 μήνες τον ίδιο καιρό με δυο δίδυμες 1.80.
Η πραγματικότητα του Βαλκάνιου τσομπάνη.
μαλον ο ιδιοσ εισαι που μου εστειλεσ πμ με αλλο ονομα.τραβα σοφια η συμβουλη μου.φτηνοτερα οπως θεσ,ασφαλεια δεν κινδυνευεισ,εκει θα βρεισ να γαμησεισ και στον δρομο,ταξιτσιδεσ και σαλον.αν εισαι λεφτασ και θελεισ να ξοδευεσαι αδικα η γουσταρεισ να σε σαπισουν στο ξυλο και να σε ληστεψουν τι να πω.Γεια σας , θα παω μόνος Κιέβο αρχές Νοεμβρίου για κάποιες μερες ισως κ σε αλλη πολη θα δείξει ...
Εαν κάποιος θα ειναι τη ίδια περίοδο Ουκρανία κ θελει καμια συνάντηση ας στείλει ..
Γενικα τα οποιαδήποτε φώτα σας καλοδεχούμενα
μονο διπλα σε χρεσατικΕπίσης παλληκαριά επειδή δεν εχω κλείσει ακομα διαμέρισμα παρα μονο εισητηριο , σε ποια περιοχή να κοιτάξω και να κανω κράτηση διαμέρισμα ;
αν πας μονο για το γαμησι,πρεπει να το φυσας το χρημαΕυχαριστώ αγαπητέ για την απάντηση , τελείως άσχετη με την ερώτηση αλλα οκ μη γίνομαι και εγω περίεργος τόσες σελίδες άσχετα διάβασα μια παράγραφος με πείραξε?
Καθημερινές τα club ανοίγουν ; Τα εστιατόρια κ τα μπαρ καθημερινές τι ωράρια εχουν ?
Παντως απο τς λίγα που διαπιστωνω απο mamba ο αφρός ζητάει ιφον και 500αρια δολάρια ( τι μανία με τα δολάρια ) η χάι κλας γκόμενες , το κακό ειναι οτι κοντα σε αυτες και κατι καλουτσικες ζητάνε τα ίδια .
Επίσης με ψάξιμο βρίσκεις κ με χαμηλές τιμές οπως λενε τα υπόλοιπα παιδια , μη μαλώνετε άδικα , ολοι έχετε δίκαιο , επιλογες υπάρχουν πολλες σύμφωνα ,ε το χρόνο το χρήμα και το τροπο του καθενός
Απλα να γίνετε και κάποιος διαχωρισμός , χάι κλας γυναίκα με ακριβά ντυσίματα ομορφη και σεξυ η τιμή σίγουρα και τα γούστα της εινσι ακριβά
αν πας μονο για το γαμησι,πρεπει να το φυσας το χρημα
εκτος αν μιλας ρωσσικα κι εχεις φιλους εκει που δεν νομιζω..
ο κμαν που τον ψηριζουν 100 κ 200 για να γαμησει δεν ειναι κανενα κοροιδο
απλα ειναι στο Κιεβο,οβερ 40,κ θελει οποσδηποτε να γαμησει σε 2 μερες..
αυτο παει 100 με 200 το γαμησι απο μιση εως 2 ωρες...
εχετο υποψη σου
δεν προκειται ν ανακαλυψεις κατι που οι αλλοι εως τωρα δεν βρηκαν... ;)
Επίσης παλληκαριά επειδή δεν εχω κλείσει ακομα διαμέρισμα παρα μονο εισητηριο , σε ποια περιοχή να κοιτάξω και να κανω κράτηση διαμέρισμα ;
Ευχαριστώ αγαπητέ για την απάντηση , τελείως άσχετη με την ερώτηση αλλα οκ μη γίνομαι και εγω περίεργος τόσες σελίδες άσχετα διάβασα μια παράγραφος με πείραξε?
Καθημερινές τα club ανοίγουν ; Τα εστιατόρια κ τα μπαρ καθημερινές τι ωράρια εχουν ?
Παντως απο τς λίγα που διαπιστωνω απο mamba ο αφρός ζητάει ιφον και 500αρια δολάρια ( τι μανία με τα δολάρια ) η χάι κλας γκόμενες , το κακό ειναι οτι κοντα σε αυτες και κατι καλουτσικες ζητάνε τα ίδια .
Επίσης με ψάξιμο βρίσκεις κ με χαμηλές τιμές οπως λενε τα υπόλοιπα παιδια , μη μαλώνετε άδικα , ολοι έχετε δίκαιο , επιλογες υπάρχουν πολλες σύμφωνα ,ε το χρόνο το χρήμα και το τροπο του καθενός
Απλα να γίνετε και κάποιος διαχωρισμός , χάι κλας γυναίκα με ακριβά ντυσίματα ομορφη και σεξυ η τιμή σίγουρα και τα γούστα της εινσι ακριβά
Τα καλά κλαμπ και
ρεστωράν είναι ανοιχτά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.Δεν υπάρχει ησυχία για πουτσαράδες συνεχώς άπειρες ευκαιρίες με τα μουνάκια.
Τα κλαμπ δυστυχώς ανοίγουν μόνο ΠΣ.Είναι δεδομένο όπμως οτι φορτώνεις άπειρες προ,σεμιπρο,σπονσορέτς,freebiees ψάχνουν στα κλαμπ με το κυάλι το Βαλκάνιο πότσο και συχνά είσαι ο μοναδικός μέσα πραγματικός λευκός χρυσός μέσα στους βρωμύλους Τούρκους και τους ξέφτιλους αραβοειδείς.
Δεν μπορώ παρά να μην υπερτονίσω το σοκ και δέος που προκαλέί η τρομερή βαλκανική παρουσία.Είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας όταν απουσιάζουν οι ευνουχιστικές Ελλεηνίδες.
Οι Σλάβες γενικά διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να βρουν Ελληνα να ενδιαφερθεί για αυτές και πρέπει να καταλήγουν σε απολειφάδια.
Λένε εμείς οι Ανατολικές την πουτσίσαμε μας θεωρούν όλοι στη Δύση εύκολες πουτάνες πού να βρούμε γαμπρό?Το να δεχτούν την ευλογία του βαλκανικού πούτσου και την τρομερή προοπτική που δίνει είναι μια τεράστια ευκαιρία για να αφήσουν ανεκμετάλλευτη.Είναι αυτό που λέμε μουνολίβαδο το απέραντο βασίλειο του Βαλκάνιου τσομπάνη.
Ναι ενταξει καταλαβα πανω κάτω τι γίνεται , απο εκει κ πέρα ο καθένας κανει της επιλογές του σύμφωνα με την ορεξη του, το χρόνο του και το χρημα του.
Το εχω υπόψιν μου ναι και σ ευχαριστώ ,
Στα κλαμπ το προσωπικό μιλάει αγγλικά ; Εαν γουστάρω ολομόναχος να μπω σε κάποιο κλαμπ κ θελήσω να κλείσω τραπέζι κ μπουκάλι για τη πάρτυ μου θα μπορέσω μα συνεννοηθώ ;
Καθημερινές ανοίγουν τα κλαμπ ;
ωχ ωχνεοσ κλωνοσ αρχοντα?τι απεγινε ο βαλκανιοσ ψευταρασ?
...εεε,,χμμμ,,,ναι... ;)Εδώ επαγγελματικές φωτό που μου έστειλε η ΜΙΛΦ που γνώρισα στο Carribean.
Ομολογώ είναι καλύτερες από τις δικές μου φωτό.