You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Τελευταία πούτσωση.Οχι τόσο καλή αλλά απεριόριστο τσιμπούκι.
Τώρα έρχεται μια άλλη και αύριο περιμένω μια από επαρχία.Εχει πάρα πολλές που γουστάρουν να επισκεφτούν Κίεβο.
Μπορείς να φέρνεις κάθε μέρα και άλλη μερικές πολύ αξιόλογες.
Το επίπεδο Κίεβο έχει πέσει πολύ.Μάλλον τα σούπερ μουνιά έχουν μεταναστεύσει Μόσχα,Μιλάνο,Λονδίνο και Νέα Υόρκη.Οσες λένε εμφανισιακά έχουν πάντα γκόμενο ή σπόνσορα δίπλα τους.Κατά τα άλλα συνήθης σλαβική κατάσταση.
Αυτή είναι ας πούμε μια πανοραμική άποψη του ρεστωράν Μάφια που τρώω τώρα.Παλιά τίγκα στις μούνες τώρα σκιά του εαυτού του.
Γενικά οι πουτάνες σε τίποτα δε διαφέρουν εδώ από τις γκόμενες να μην πω οτι είναι και ανώτερες εμφανισιακά.Το τοπικό τσιμπούκι δεν πιάνει χαρτωσιά μπροστά στο βλάχικο πολωνικό αραβούργημα την υψηλή τέχνη της πολωνικής πίπας.
Τώρα έρχεται μια άλλη και αύριο περιμένω μια από επαρχία.Εχει πάρα πολλές που γουστάρουν να επισκεφτούν Κίεβο.
Μπορείς να φέρνεις κάθε μέρα και άλλη μερικές πολύ αξιόλογες.
Το επίπεδο Κίεβο έχει πέσει πολύ.Μάλλον τα σούπερ μουνιά έχουν μεταναστεύσει Μόσχα,Μιλάνο,Λονδίνο και Νέα Υόρκη.Οσες λένε εμφανισιακά έχουν πάντα γκόμενο ή σπόνσορα δίπλα τους.Κατά τα άλλα συνήθης σλαβική κατάσταση.
Αυτή είναι ας πούμε μια πανοραμική άποψη του ρεστωράν Μάφια που τρώω τώρα.Παλιά τίγκα στις μούνες τώρα σκιά του εαυτού του.
Γενικά οι πουτάνες σε τίποτα δε διαφέρουν εδώ από τις γκόμενες να μην πω οτι είναι και ανώτερες εμφανισιακά.Το τοπικό τσιμπούκι δεν πιάνει χαρτωσιά μπροστά στο βλάχικο πολωνικό αραβούργημα την υψηλή τέχνη της πολωνικής πίπας.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Τώρα έχω άλλη στο δωμάτιο.Να δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο πότσος.
Καλο βόλι
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Πες της 15€ η ώρα το μάθημαΕδώ με βάζει να της μαθαίνω αγγλικά.Δύσκολοι καιροί για πουτσαράδες.
Εχω μπλέξει τα μπούτα μου εδώ.Τα σκάτωσα στα logistics.Τώρα περιμένω μια επαρχιωτοπούλα που θα πρέπει να τη βάλω να τρώει στο εστιατόριο για να γαμήσω την άλλη.
Και εδώ στο εστιατόριο καρφώνουνε.Δεν προλαβαίνεις.Σήμερα live καμάκι στην Κρεσάτικ θυμήθηκα τα παλιά.
Με μια καλά πήγαινε μέχρι που έσκασε ένας Ουκρανός 1.95 και την αγκάλιασε.Ευτυχώς η γκόμενα άλλαξε αμέσως το θέμα γιατί αλλιώς θα έπεφτε μπουκέτο.
Συνήθης συνδυασμός.Ξένος μεσήλικας με δύο μουνάκια.
Γενικά σαν καράφλας μεσήλικας είσαι το ανφάν κατέ.ζΟλες ξεροχύνουν.Απειρες ευκαιρίες.
Και εδώ στο εστιατόριο καρφώνουνε.Δεν προλαβαίνεις.Σήμερα live καμάκι στην Κρεσάτικ θυμήθηκα τα παλιά.
Με μια καλά πήγαινε μέχρι που έσκασε ένας Ουκρανός 1.95 και την αγκάλιασε.Ευτυχώς η γκόμενα άλλαξε αμέσως το θέμα γιατί αλλιώς θα έπεφτε μπουκέτο.
Συνήθης συνδυασμός.Ξένος μεσήλικας με δύο μουνάκια.
Γενικά σαν καράφλας μεσήλικας είσαι το ανφάν κατέ.ζΟλες ξεροχύνουν.Απειρες ευκαιρίες.
Εδώ η Ουκρανή στο ρεστωράν που προετοιμάζω για γάμωση.Θα γαμώσω τελικά είναι άνάπόφευκτο.Ομως ποιος ξέρει τι ευκαιρίες έχασα από τα μουνάκια γύρω.Και αν βάλει δόντι το τσιμπούκι θα είναι πιπάτο.
Έίμαστε πολύ γενναιόδωροι εκ φύσεως εμείς οι Βαλκάνιοι.
Πολύ ωραίο κωλαράκι.Αφού τη γαμήσω θα της ρίξω σίγουρα και έναν πούτσο.Παρόλο που μου στέρησε τρελλές ευκαιρίες με τα έκφυλα καυλάκια γύρω.Οπως επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά οι σλαβικές χώρες είναι κατάλληλες μόνο για δίπουτσους και τρίπουτσους.Ενας συμβατικός καυλέας με μοναδικό καυλί είναι καθαρά ανεπαρκής.
Τώρα κυρίως με ενδιαφέρει γλυφοκώλι και scat.Γκόμενα που δεν μπορώ να χέσω είναι πολύ περιορισμένη για τα γούστα μου.Είμαστε οι βαλκανιακοί τσομπάνηδες στο κάτω κάτω.Ανώτερο είδος.
Έίμαστε πολύ γενναιόδωροι εκ φύσεως εμείς οι Βαλκάνιοι.
Πολύ ωραίο κωλαράκι.Αφού τη γαμήσω θα της ρίξω σίγουρα και έναν πούτσο.Παρόλο που μου στέρησε τρελλές ευκαιρίες με τα έκφυλα καυλάκια γύρω.Οπως επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά οι σλαβικές χώρες είναι κατάλληλες μόνο για δίπουτσους και τρίπουτσους.Ενας συμβατικός καυλέας με μοναδικό καυλί είναι καθαρά ανεπαρκής.
Τώρα κυρίως με ενδιαφέρει γλυφοκώλι και scat.Γκόμενα που δεν μπορώ να χέσω είναι πολύ περιορισμένη για τα γούστα μου.Είμαστε οι βαλκανιακοί τσομπάνηδες στο κάτω κάτω.Ανώτερο είδος.
Εναρξις πουτσώσεως.
Και ολοκλήρωσις αυτής.
Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι δείχνει το δρόμο.
Η δυτική Ουκρανία πάντα φιλοδοξεί για τα πολωνικά στάνταρτς σε όραλ επίπεδο.Για να δούμε.Μέχρι τώρα καλά δείγματα.
Και ολοκλήρωσις αυτής.
Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι δείχνει το δρόμο.
Η δυτική Ουκρανία πάντα φιλοδοξεί για τα πολωνικά στάνταρτς σε όραλ επίπεδο.Για να δούμε.Μέχρι τώρα καλά δείγματα.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Μέγα άρχοντα!Ψιλά γράμματα μπροστα στις φώτο που τα λένε όλα ,αλλά τι εννοείς με την παραπάνω φράση?Αφού τη γαμήσω θα της ρίξω σίγουρα και έναν πούτσο.
Από τη χρεσινή πούτσωση.Μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα και άρχισε να βρέχει.Πάνω που ήμουν έτοιμος να ξεχυθώ στο live.
Στέλνοντας μηνύματα στο γκόμενο όπως συνήθως κάνουν οι Σλάβες για να τους καθησυχάσουνε.
Σήμερα είμαι έτοιμος να ρίξω δυο πούτσους και ένα καυλί.Πάνε οι εποχές που κατάφερνα 4 πούτσους και 3 καυλιά μαζεμένα.
Στέλνοντας μηνύματα στο γκόμενο όπως συνήθως κάνουν οι Σλάβες για να τους καθησυχάσουνε.
Σήμερα είμαι έτοιμος να ρίξω δυο πούτσους και ένα καυλί.Πάνε οι εποχές που κατάφερνα 4 πούτσους και 3 καυλιά μαζεμένα.
Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Καμία ψωλιά μην ξεχάσεις να ρίξειςΑπό τη χρεσινή πούτσωση.Μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα και άρχισε να βρέχει.Πάνω που ήμουν έτοιμος να ξεχυθώ στο live.
Η πλάκα είναι οτι Ουκρανία και οι γκόμενες που βγάζεις από tinder σου λένε άμα μου δώσεις λεφτά έρχομαι στο διαμέρισμά σου.Γενικά παράδεισος.Απειρες ευκαιρίες.
Αμα δείτε τι έχει το Tinder Κίεβο θα τραβάτε μαλακια 10 χρόνια.Αλλος πλανήτης.
Γενικά οι γκόμενες εδώ είναι όλες περιποιημνες δεν υπάρχουν πολλές σούπερ μούνες αλλά αρκετά αξιόλογα καυλάκια και είναι σαφώς ανώτερες στο πρόσωπο από τις Πολωνέζες.
Το γεωργιανό κρασί γαμάει.
Αμα δείτε τι έχει το Tinder Κίεβο θα τραβάτε μαλακια 10 χρόνια.Αλλος πλανήτης.
Γενικά οι γκόμενες εδώ είναι όλες περιποιημνες δεν υπάρχουν πολλές σούπερ μούνες αλλά αρκετά αξιόλογα καυλάκια και είναι σαφώς ανώτερες στο πρόσωπο από τις Πολωνέζες.
Το γεωργιανό κρασί γαμάει.
Γκομενάρες με σκύλους εμφανισιακά.Αδιαννόητα θεάματα για δυτικό κόσμο.
Μπήκαν και κάτι μουνάρες στρατιωτίνες μέσα.Οχι ρε πούστη μου.Τι κόλπα είναι αυτά.Δεν υπάρχει περίπτωση άντρας να πυροβολήσει τέτοιες γκόμενες ξανθές ψηλές 20 ετών με κωλάρες βυζάρες.
Εχει και τρελλή δεισιδαιμονία εδώ διαβόλια κι έτσι.Οι γκόμενες τα πιστεύουν αυτά.Οχι σαν τις Πολωνέζες που θα στα σκάσουν στο τρίτο ραντεβού εδώ στα λένε χύμα από την αρχή.Τρέλλα με τρίχα για πουλόβερ.
Μόνο οι Τσέχες από τις Σλάβες συγκρατιούνται κανά μήνα πριν τα ξεράσουν στη μάπα σου.( Η Πράγα χτίστηκε με τα γούστα του διαβόλου όλοι οι αλχημιστες τη λάτρεψαν).
Γενικά πολλή μυστικοπάθεια και δεισιδαιμονία εδώ.Αυτό που λένε slavic spirituality.Ανησυχώ για το Balkan χύσι.
Το Balkan πέος είναι το μόνο που πραγματικά μπορεί να κυριαρχήσει εδώ και να στείλει τις κακές επιδράσεις στον Καιάδα.
Εξορκίζω τα σλαβικά μουνιά για να μπορούν να ξεκωλιάσουν άφοβα οι μέλλοντες πουτσαράδες.
Μπήκαν και κάτι μουνάρες στρατιωτίνες μέσα.Οχι ρε πούστη μου.Τι κόλπα είναι αυτά.Δεν υπάρχει περίπτωση άντρας να πυροβολήσει τέτοιες γκόμενες ξανθές ψηλές 20 ετών με κωλάρες βυζάρες.
Εχει και τρελλή δεισιδαιμονία εδώ διαβόλια κι έτσι.Οι γκόμενες τα πιστεύουν αυτά.Οχι σαν τις Πολωνέζες που θα στα σκάσουν στο τρίτο ραντεβού εδώ στα λένε χύμα από την αρχή.Τρέλλα με τρίχα για πουλόβερ.
Μόνο οι Τσέχες από τις Σλάβες συγκρατιούνται κανά μήνα πριν τα ξεράσουν στη μάπα σου.( Η Πράγα χτίστηκε με τα γούστα του διαβόλου όλοι οι αλχημιστες τη λάτρεψαν).
Γενικά πολλή μυστικοπάθεια και δεισιδαιμονία εδώ.Αυτό που λένε slavic spirituality.Ανησυχώ για το Balkan χύσι.
Το Balkan πέος είναι το μόνο που πραγματικά μπορεί να κυριαρχήσει εδώ και να στείλει τις κακές επιδράσεις στον Καιάδα.
Εξορκίζω τα σλαβικά μουνιά για να μπορούν να ξεκωλιάσουν άφοβα οι μέλλοντες πουτσαράδες.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μου θυμιασεσ μια λετονη που δουλευε σε καφε και κρατουσε μερσεντεσ.μου λεει η φιλη τησ εχει σοβαρη σχεση χαχαχαχαχαχ.σοβαρη σχεση ενοει δυνατο μονιμο σπονσορα.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ευτυχοσ που βαζει φωτο γιατι αποκαλυφτηκε μονοσ του οτι οι φαντασιωσεις που ελεγε με τισ καυλωμενεσ πολωνεσ ηταν με πουτανεσ απο σαιτ χαχαχαχαχα.πουτανεσ ολοι βρισκουμε.οραια η φωτο που τρωει με την βιζιτα πριν την γαμησει.ετσι ειναι ο αρχοντασ θελει να καμακωνει τησ πουτανεσ στο κλαμπ,να τρωει μαζι τουσ και οταν τησ γαμα να φανταζεται οτι εβγαλε νορμαλ γκομενα.αν δεν εβαζε φωτο ακομα θα πιστευατε οτι παει πολωνια-ουκρανια και γαμα κανονικεσ γκομενεσ.O Kman είναι ο ΜΟΝΟΣ που βάζει φωτογραφίες!!
Γι αυτό επικράτησε!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις