Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ευλογώντας σήμερα τη ΜιΛΦ από το Carribean.

diUE5a.jpg

0bqZM6.jpg

IJ1KTY.jpg

bU6ux3.jpg

VLePpp.jpg

Τώρα έχω δύο ρομαντικά ραντεβού και μετά πρέπει να ρίξω μερικά καυλιά.

• Like
Αντιδράσεις: 968

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η ξανθη στο μαφια 1000 γριβνα και πολλα τησ ειναι.οι υπολειπεσ απο 500-800 αν τισ εβρισκεσ στο σαλον που δουλευουν.με διαπραγματευση μονοσ σου δεν νομιζω να ερχονται με 500-800.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλη μια γάμωση.Κωλαρού ψιλομέτρια στη μάπα κλασσικό πενηνταράκι.

TizzT4.jpg

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
kman απο ποια σαιτ ψωνιζεισ?η πασ μονο σε μερη που συχναζουν πουτανεσ μονο?στο mister x odessa εχει και για κιεβο.μονο απο αυτο ψωνιζω,μου εδωσαν και αλλα εκει αλλα οταν πηγα και ηταν μουφα λεω κατσε με αυτο.ουτε μαμπα χρονοβορα και οτι θελουν τιμεσ

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Πουτανες η οχι πουτανες ενα ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΣΠΕΚΤ στον Γαμηκουλα ΚΜΑΝ!!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πουτανες η οχι πουτανες ενα ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΣΠΕΚΤ στον Γαμηκουλα ΚΜΑΝ!!!!
διαβαζω για ταιλανδη ο σαλονικιοσ φιλοσ μου που τωρα ειναι οδυσσο παει καθε χρονο εκει.αυτοσ πολλεσ φορεσ το κανει να εχει μια για 3 μερεσ σαν γκομενα.αν ειναι να παω να γαμω την ιδια δεν αξιζει.πρωσωπικα δεν θελω να παω εκει μονο ευρωπη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σε ποιο απο τα μαφια παει ο κμαν?το μαφια πρωτα ηταν πλανετα σουσι η κανω λαθοσ?επιδει εχει 4-5 χρονια να παω κιεβο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ επαγγελματικές φωτό που μου έστειλε η ΜΙΛΦ που γνώρισα στο Carribean.

GfsPgA.jpg

RK0Pm0.jpg

Dql7SK.jpg

Ομολογώ είναι καλύτερες από τις δικές μου φωτό.

hDHiF6.jpg

4EXEHQ.jpg

y4Mqxx.jpg

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
επιτελουσ αποκαλυφτηκεσ μονοσ σου παλι βαλκανιε αρχοντα χαχαχαχα.πολεσ φορεσ σκεφτωμε αν διαβαζουν 2 φιλοι μου παντρεμενοι με καλα κοριτσακια πολονεζεσ αυτα χαγραφεισ για πολωνεζεσ χαχαχαχαχαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
επιτελουσ αποκαλυφτηκεσ μονοσ σου παλι βαλκανιε αρχοντα χαχαχαχα.πολεσ φορεσ σκεφτωμε αν διαβαζουν 2 φιλοι μου παντρεμενοι με καλα κοριτσακια πολονεζεσ αυτα χαγραφεισ για πολωνεζεσ χαχαχαχαχαχαχαχ

Τι να αποκαλυφθώ ρε φίλε?Σου δείχνω το επίπεδο που χτυπάς σαν άσχετος τουρίστας πλην όμως Βαλκάνιος πουτσαράς στα ουκρανικά κλαμπ.Μιλάμε για one nights stands.Η γκόμενα ούτε βιζιτού είναι ούτε επαγγελματίας ούτε τίποτα.
Αν είχα χρόνο Κίεβο και κυρίως ήμουν καλύτερα από πλευράς υγείας θα είχα τριπλάσιες γκόμενες να επιδείξω.Διψάνε όλες για Balkan ψωλοχυμό αρκεί να ξέρεις το παίγνιο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εδώ επαγγελματικές φωτό που μου έστειλε η ΜΙΛΦ που γνώρισα στο Carribean.

[...]

Άρχοντα, όλα καλά, μόνο που δεν μας διευκρίνησες αν το "επαγγελματικές" πάει περισσότερο στον φωτογράφο που τις τράβηξε, ή στο "επάγγελμα" της κοπέλας που "γνώρισες"... :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άρχοντα, όλα καλά, μόνο που δεν μας διευκρίνησες αν το "επαγγελματικές" πάει περισσότερο στον φωτογράφο που τις τράβηξε, ή στο "επάγγελμα" της κοπέλας που "γνώρισες"... :grin: :grin:

Επαγγελματικές εννοώ οτι τις έβγαλε σε επαγγελματία φωτογράφο.Αυτό το συνηθίζουν πάρα πολλές Ουκρανές,Ρωσίδες θέλουν άψογες φωτό.Συνήθως για το vk κτλ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Επαγγελματικές εννοώ οτι τις έβγαλε σε επαγγελματία φωτογράφο.Αυτό το συνηθίζουν πάρα πολλές Ουκρανές,Ρωσίδες θέλουν άψογες φωτό.Συνήθως για το vk κτλ.

Εντάξει, τώρα καταλάβαμε... :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν κάποιος την αράξει στα κεντρικά μαγαζιά Κιέβου Cokoladnica,Murakami,Mafia κτλ και στο Guliver το πολυκατάστημα θα βγάλει σίγουρα γκόμενα.Εχει τεράστιες ποσότητες μουνιού.Απλά οι Ουκρανές θέλουν καμάκι σε κυριλέ μέρη με δυνατότητα άμεσου κεράσματος όχι σε παγκάκια στο δρόμο κτλ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αν κάποιος την αράξει στα κεντρικά μαγαζιά Κιέβου Cokoladnica,Murakami,Mafia κτλ και στο Guliver το πολυκατάστημα θα βγάλει σίγουρα γκόμενα.Εχει τεράστιες ποσότητες μουνιού.Απλά οι Ουκρανές θέλουν καμάκι σε κυριλέ μέρη με δυνατότητα άμεσου κεράσματος όχι σε παγκάκια στο δρόμο κτλ.
να λεσ ομως οτι καραπουταναρεσ συχναζουν εκει αγια να βρουνε χορηγο της ωρασ και οχι νορμαλ κοπελεσ για να μην συχιζεισ.φωτο τετεισ οπως η ξανθια βιζιτα εχουν ολεσ αν δεισ μιστερ χ και στα σαιτ.παντως ειναι επαγγελματικη φωτο γυμνη με το εσωρουχο με τα ρουχα τησ δουλειασ δηλαδη χαχαχαχαχαχ.αρχοντα εισαι γαματοσ αλλα γιατι πρεπει να μασ βαζεισ φωτο καθε φορα?πιστευουμε οτι γαμασ πουτανεσ ουκρανια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Ουκρανή σπονσορέτ-μοντέλο που καλίγωνα πέρυσι τον ίδιο καιρό.

Hi15e2.jpg

Τίποτα δεν είναι αδύνατον για το Βαλκάνιο πουτσαρά.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Γεια χαρα μαγκες.Σας διαβαζω εδω και καιρο. ωραιο το θρεντακι σας. Κειμαν εισαι αρχοντας. παιδια δεν εχω παει παει ποτε μου ουκρανια αλλα οταν παω θα κατσω κανα μηνα. Εχω ακουσει καλα λογια απο φιλους.. θα ηθελα να σας ρωτησω οι φοιτητριες εκει σε τι φαση ειναι(ευκολα προσεγγισιμες )?  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom