Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εδώ διαφωνώ... Και Πολωνές και Τσέχες και Βαλτικές παίρνουμε και Ρωσίδες και Ουκρανές που έρχονται διακοπές! Ασε να πάρουν βίζα να κόψουν την Τουρκία! Και ας μεταναστευσουν κι εδώ! Καλύτερα είναι οι Ουκρανοί και οι Ουκρανέζες απο τα Μεμέτια, τους αλαχακμπάριδες και τις Κατσαρίδες(αλβανούς)!! 
οπου ανοιξαν οι βιζες καταστρφηκε ,για μας το πεδιο,βλεπε ρουμανια,απο τοπ προορισμος ειναι απλα ακυρος μες σε 5 χρονια,απο το 2002,στο 2007,βλεπε προσφατα μολδαβια που δεν υπαρχει ενα 60% απο τις ηλικιες 20-30,βλεπε ακομα κ περιοχες ουκρανιας που συνορευουν με πολωνι λατβια κλπ που φευγουν πολλες για αποκει,,πχ λβοβ που πηγες κι απορουσες τι εγινε,,ηταν κι αυτο ενας λογος που ανακαλυψα πολυ προσφατα,μεσα απο ερευνα με διαφορα πρωην λαφυρα του μαμαπα,που τα βλεπω πλεον σε αντρεσες πολωνιας ιταλιας γερμανιας λατβιας κλπ κλπ... :o :o :o
πολωνες τσεχες κ βαλτικες παιρνεις γιατι εισαι μικρος ακομα,μετα δεν θα παιρνεις σχεδον  τιποτα σε νησι,οπως πλεον παααρα πολυ δυσκολα παιρνουμε κι εμεις  κι αυτο αν ανεβασουμε χρονια στις γκομενες κ κατεβασουμε κι απαιτησεις.... :hi:
παρακαλα λοιπον να μεινουν εστω οπως εχουν οι ευρωουκρανικς βιζες... ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
οπου ανοιξαν οι βιζες καταστρφηκε ,για μας το πεδιο,βλεπε ρουμανια,απο τοπ προορισμος ειναι απλα ακυρος μες σε 5 χρονια,απο το 2002,στο 2007,βλεπε προσφατα μολδαβια που δεν υπαρχει ενα 60% απο τις ηλικιες 20-30,βλεπε ακομα κ περιοχες ουκρανιας που συνορευουν με πολωνι λατβια κλπ που φευγουν πολλες για αποκει,,πχ λβοβ που πηγες κι απορουσες τι εγινε,,ηταν κι αυτο ενας λογος που ανακαλυψα πολυ προσφατα,μεσα απο ερευνα με διαφορα πρωην λαφυρα του μαμαπα,που τα βλεπω πλεον σε αντρεσες πολωνιας ιταλιας γερμανιας λατβιας κλπ κλπ... :o :o :o
πολωνες τσεχες κ βαλτικες παιρνεις γιατι εισαι μικρος ακομα,μετα δεν θα παιρνεις σχεδον  τιποτα σε νησι,οπως πλεον παααρα πολυ δυσκολα παιρνουμε κι εμεις  κι αυτο αν ανεβασουμε χρονια στις γκομενες κ κατεβασουμε κι απαιτησεις.... :hi:

Πάρα πολύ σωστός! και ο Κμαν νωρίτερα ανέφερε κάποια πολύ σωστά πράγματα  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μόνη εξαίρεση στον κανόνα αυτό η Πολωνία όπου την είσοδο στην ΕΕ ακολούθησε μαζική μετανάστευση αντρών με αποτέλεσμα να μείνουν εκατοντάδες χιλιάδες καυλωμένες γκόμενες πίσω στην Πολωνία χωρίς γκόμενους ή άντρες.Ηταν τα μαγικά χρόνια 2006-2012 όσοι πρόλαβαν φάγανε καλά.Φάγανε όμως και οι πάκηδες και οι Μπαγκλαντές πολύ πολωνικό μουνί στο UK.
Για Τσεχία,Βαλτική η είσοδος στην ΕΕ ήταν καταστροφή γιατί όσες γκόμενες ενδιαφέρονταν για ξένους έφυγαν.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Γιατι το λες αυτο αγαπητε μου? :huh:
Πιστευεις οτι θα φύγουν οι ουκρανες απο την ουρκανια αμα μπουνε στη σεγκεν?

Περι ρουμανιας θα διαφωνισω, οι μονες ρομουνες που φύγανε ειναι εκεινες που ήδη ειχαν μαμα η μπαμπα στο εξωτερικο να δουλευει (πχ ιταλια - ισπανια) η εκεινες που φύγαν μαζι το με γκομενο η σύζηγο για δουλεια εκτος ρουμανιας. Ενα τραγικο ποσοστο εχει μεινει πισω. Εχω πολλους φιλους ρουμανια γιαυτο το λεω.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γιατι το λες αυτο αγαπητε μου? :huh:
Πιστευεις οτι θα φύγουν οι ουκρανες απο την ουρκανια αμα μπουνε στη σεγκεν?

Περι ρουμανιας θα διαφωνισω, οι μονες ρομουνες που φύγανε ειναι εκεινες που ήδη ειχαν μαμα η μπαμπα στο εξωτερικο να δουλευει (πχ ιταλια - ισπανια) η εκεινες που φύγαν μαζι το με γκομενο η σύζηγο για δουλεια εκτος ρουμανιας. Ενα τραγικο ποσοστο εχει μεινει πισω. Εχω πολλους φιλους ρουμανια γιαυτο το λεω.
1.ρομανια
φυγαν οσες παιρνονταν με ξενους..οι λοιπες δεν μας ενδιαφερουν,ολα τα μπουρδελα κ φκκ γερμανιας ιταλιας ελβετιας αυστριας ισπανιας γεματε απο ρουμανες ειναι....
στο λεω γιατι ειμαι ανα τακτα διαστηματα στην χωρα κ βλεπω την απολυτη καταστροφη στον τομεα αυτο.... :hi:
η ιδια αφαιμαξη παρατηρειται τωρα κ 1μιση ετος επισηςστην μολδαβια για ιδιους λογους  :o
2.ουκρανια δεν θα αδεισει αλλα θα μειωθει πολυ το ποσοστο αυτων που ανταποκριννται γρηγορα ευκολα κ φτηνα..ηδη εχει υποχωρησει πολυ,με ανοιγμα μονο της τουριστικης βιζας..αν βγει κ προφεσιοναλ βιζα εστω 3μηνη 6 μηνη,το μερος θα υποστει μεγαλο πληγμα ως προορισμος  :fuck2:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
1.ρομανια
φυγαν οσες παιρνονταν με ξενους..οι λοιπες δεν μας ενδιαφερουν,ολα τα μπουρδελα κ φκκ γερμανιας ιταλιας ελβετιας αυστριας ισπανιας γεματε απο ρουμανες ειναι....
στο λεω γιατι ειμαι ανα τακτα διαστηματα στην χωρα κ βλεπω την απολυτη καταστροφη στον τομεα αυτο.... :hi:
η ιδια αφαιμαξη παρατηρειται τωρα κ 1μιση ετος επισηςστην μολδαβια για ιδιους λογους  :o
2.ουκρανια δεν θα αδεισει αλλα θα μειωθει πολυ το ποσοστο αυτων που ανταποκριννται γρηγορα ευκολα κ φτηνα..ηδη εχει υποχωρησει πολυ,με ανοιγμα μονο της τουριστικης βιζας..αν βγει κ προφεσιοναλ βιζα εστω 3μηνη 6 μηνη,το μερος θα υποστει μεγαλο πληγμα ως προορισμος  :fuck2:
συμφωνω,κυπρο πλημιρισαμε ουκρανιδες βιζιτες,κρυφες,αφραγγεσ τουριστριες αλλα και εχει και με λεφτα.σημερα 2 ζευγαρια απο κιεβο που κερασα ποτο μου ειπανε στοιχηζε το ιδιο να πανε 3 μερεσ οδυσσο με το να ερθουν κυπρο.κυπρο εχουμε απευθειασ πτησεισ τωρα 3 την μερα κιεβο,εχουμε χαρκοβ,λβοβ,ντιπροπετροβσκ,σπανια και τσαρτερ απο οδυσσο.προπερσι πηγα απευθειασ με ουκρανιαν.ρουμανια μονο οι τσιγγανοι εφυγγαν και κατι χωριατες που αν τους δεις θα διερωτασε πως ανακαλυψαν την κυπρο,ντυμενοι και εμφανισιακα γοα χεσιμο.καμια σχεση με βουκουρεστι τον κοσμο

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιεύσει κανείς σε αυτό το θρεντ φωτό από καλύτερες γκόμενες από αυτές που βγάζω εγώ.Αυτό είναι το μάξιμουμ που πιάνεις στο ίντερνετ.
Έκανες λάθος λοιπον  :2funny:
Μολις πόσταρα ουκρανή γκομενα που γνώρισα μέσω internet , πολύ ανωτερη απο οτιδήποτε εχεις ποστάρει κατα καιρους.
vika_skiathos_doggy.jpg
DSC_0074.jpg

DSC_0116.jpg
vika_balcony_panty.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έκανες λάθος λοιπον  :2funny:
Μολις πόσταρα ουκρανή γκομενα που γνώρισα μέσω internet , πολύ ανωτερη απο οτιδήποτε εχεις ποστάρει κατα καιρους.
vika_skiathos_doggy.jpg
DSC_0074.jpg

DSC_0116.jpg
vika_balcony_panty.jpg

Γιατί είναι ανώτερη?Με τα τατού και τις δικές της φωτό είναι και αναγνωρίσιμη.
Οι φωτό δεν είναι από Ουκρανία.
Μία τέτοια πάει στα 100 ευρώ στο Κίεβο.
Εάν κάποιος πληρώσει ολόκληρες διακοπές γκόμενας στην Ελλάδα μπορεί να βγάλει μούναρο.
Συνήθως δεν έχω χρόνο και πάω Ουκρανία όπου τις παίρνω σουβλάκι.Διακοπές πλήρωνα παλιά σε Τσέχες τρομερές όμως εμφανισιακά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κίεβο τώρα και πρώτη πούτσωση για σήμερα.Κλασσικό πενηνταράκι.Αξιόλογο περιποιημένο τσιμπουκάκι δε με άφησε να βγάλω φωτό.

gQJWyj.jpg

Την πάτησα με το διαμέρισμα.Τρελλή φασαρία από χόστελ που είναι κάτω.
Περιμένω την επόμενη.Εχω στα σκαριά 15 γαμώσεις.Δύσκολη ζωή για τσομπάνηδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοκλήρωση με επιτυχία της δεύτερης πουτσώσεως.

lMeewY.jpg

zbygq1.jpg

usDNs3.jpg

nlGVb9.jpg

IhYgL5.jpg

Αυριο ακολουθεί ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα με ρεσιτάλ βαλκανικού πούτσου.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοκλήρωση και άλλης γαμώσεως.Σε λίγο ρομαντικό ραντεβού μετά πούτσου.

P3iwIG.jpg

ya6rCF.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ACxns5.jpg

Τώρα είμαι στο ρομαντικό ραντεβού.Να δούμε τι θα γίνει.

mK3I2z.jpg

Πάντως δε σε ενδιαφέρει τόσο πολύ πώς θα πάει.Εχει τόσο αφθονο μουνί εδώ όλα είναι δυνατά.Πέντε μουνάκια από την επαρχία περιμένουν το Ο.Κ. να απολαύσουν το Balkan πέος.
Να δούμε πώς θα οργανώσω τις γαμεύσεις ώστε ο αητός να μείνει όρθιος.Δύσκολοι καιροί για πουτσαράδες.Δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση.
Κατάσταση υγείας άθλια και παρόλα αυτά.
Παράδεισος.Πάτε όλοι να σας τα φάνε οι τελευταίες αληθινές γυναίκες στην Ευρώπη πριν το οχυρό εκλείψει τελείως.
Απίστευτη κατάσταση.Οσο μουνάρα και να έχεις πάντα υπάρχουν καλύτερες γύρω που σε καλιγώνουνε σα να είσαι το απόλυτο κελεπούρι.Πολλές γυναίκες λίγος χρόνος.

• Like
Αντιδράσεις: 968

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Ακομα δεν καταφερα να ανεβω στο άλλοτε ανατολικο μπλοκ
Νο1 προτεραιοτητα μολις ξεμπερδεψω

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.919
Πόντοι
9.095
ACxns5.jpg

Τώρα είμαι στο ρομαντικό ραντεβού.Να δούμε τι θα γίνει.

mK3I2z.jpg

Πάντως δε σε ενδιαφέρει τόσο πολύ πώς θα πάει.Εχει τόσο αφθονο μουνί εδώ όλα είναι δυνατά.Πέντε μουνάκια από την επαρχία περιμένουν το Ο.Κ. να απολαύσουν το Balkan πέος.
Να δούμε πώς θα οργανώσω τις γαμεύσεις ώστε ο αητός να μείνει όρθιος.Δύσκολοι καιροί για πουτσαράδες.Δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση.
Κατάσταση υγείας άθλια και παρόλα αυτά.
Παράδεισος.Πάτε όλοι να σας τα φάνε οι τελευταίες αληθινές γυναίκες στην Ευρώπη προν το οχυρό εκλείψει τελείως.
ουκρανη με τετοια δοντια? Μη το πεις πουθενα,κρατα τη!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα μου αιμορραγήσει τον πούτσο.Τώρα την έχω εντός διαμερίσματος.

QZDsRW.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επιτυχής ολοκλήρωση γαμεύσεως.Να δούμε τώρα πώς θα την ξεφορτωθώ.

kMuW3H.jpg

Διψάνε όλες για  βαλκανικό ψωλοχυμό.

y1lmRW.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κολλάνε άσχημα οι καριόλες.Εχει τόσο καμάκι εδώ και ασχολούμαι με την καθεμιά πάνω από πεντάωρο.

LUg4C7.jpg

Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι προσπαθεί να πειστεί για το squirting.

lRkhcq.jpg

Αύριο θα ασχοληθώ και με το καθαρό καμάκι αντί μόνο με τον πουτσισμό.Απειρες ευκαιρίες για μουνάκηδες.Μεγάλη ζήτηση για Balkan πέος.Δεν προλαβαίνεις να ικανοποιείς τα αχόρταγα σλαβικά μουνιά.Είμαι βέβαια και στο κέντρο του μουνολίβαδου.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
1.ρομανια
φιλη δουλευει 3 μηνεσ κυπρο σε μπαρ,μετα παει 3 μηνεστουρκια η μαλτα μετα παλι κυπρο.μου ειπαν 2 αλλεσ που ηταν με τουριστικιβιζα 3 μηνεσ οτι μετα απο 6 μηνεσ μπορουν να ξαναρθουν αυτο δεν το ηξερα.αλλη που ξερω ερχεται 2 εβδομαδεσ φευγει μετα απο κανα μηνα ξαναρχεται

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μην μου βαζεται μουνια γιατι  παω σερβια και θα με φαει η μαλακια εκει.ελπιζω να γαμησω κανα τσιγγανακι αν βρω χαχαχαχαχα.θα πηγαινα ααρμενια-γεωργια εκει εχει να γαμησεισ και με παρασυρε η σερβα του φιλου μου να παω βελιγραδι.δεν καιγομε για ουκρανια θελω γεωργια παλι τωρα.ισως δεκεβριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom