Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
@@σταμ
Χαχαχ ναι αυτό ειναι
Μα ειναι λακαμας ο πορδομεταναστης
Γραφει κατεβαταβγια Πραγα κ ποθτανες κ τιμες και διευθυνσεις ο ΒΠ, εγω ξερει οτι γι αυτα δεν ασχολουμαι, δηλ στουντιο κ παπαριες, ποσο μαλλον στην υπεραπατη Πραγα,
Πχι λεει ειναι κλώνος αυτουνου  :happy:
Για δέσιμο
Τον πηραξανε τα μηλα  :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aσχολεισαι με τις εξαιρεσεις. Τις ελληνιδες δεν τις νοιαζουν τα μουσια κ τα τατου. Τις νοιαζει να μην κερατωθουν, οποτε ο αντρας τους ΔΕΝ πρεπει να βγαζει λεφτα! Για την ανετη διαβιωση φροντιζει η οικογενεια.

Τις ανατολικες επισης δεν τις νοιαζουν μουσια κ τατου, ουτε τοσο πολυ τις νοιαζει να μην απατηθουν. Τις νοιαζει ο αντρας να βγαζει λεφτα για να μπορουν να ζουν ανετα.

Προσφατο παραδειγμα με την κοπελιτσα 21 χρ που τη σκοτωσαν στη Ροδο. Ο γκομενος της ηταν ενας ξυρισμενος αλβανος π δεν ειχε στον ηλιο μοιρα, κ ο κολλητος του π τη σκοτωσαν μαζι, ενα παιδι με τατου σωμα κ λεφτα ο οποιος δεν ειχε καν γκομενα.

Μα αυτό λέω.Αν ο άλλος έχει τατού,μούσια,μαλλιά,piercings ανατολική Ευρώπη είναι σαν αλήτρας φτωχομπινές ενώ Δύση ή Ελλάδα κάνει την εντύπωση δυναμικού νέου,γαμιά.
Η Δυτική και η Ελληνίδα προτιμάει συνειδητά τον αλήτρα γιατί γουστάρει ωραίες εμπειρίες αλήτικες και τελικά παντρεύεται το καλό παιδί πάροχο όταν σταφιδιάσει.
Η Σλάβα κεντράρει αμέσως στα λεφτά,στο μουνί της αν κονόμησε νομίμως ή παρανόμως αν είναι ο μεγαλύτερος έμπρος κόκας ή ο μεγαλύτερος investment banker,αυτές κοιτάνε την ουσία,το πρακτικό αποτέλεσμα,δηλαδή πόσα μπορώ να αποκομίσω από τον τύπο τώρα και στο εγγύς διάστημα,τη χρησιμότητα του τύπου δηλαδή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Άστο  :2funny:και οι Πακιστανοί που είναι στην Ελλάδα τα ίδια λένε γιά τους Ελληνες στα Πακιστανικά φόρουμ και με τους άλλους Πακιστανούς  :2funny:.Και οι Πακιστανοί και οι Άραβες έτσι τους βλέπουν τους Ελληνες σα βλάκες!
  Τι λεφτά παίρνετε?που ζείτε στα οικοτροφεία?που κάνετε δουλειές που μόνο οι Τούρκοι κάνουν?Που σας έχουν οι Γερμανοι σα ζώα?και σας κοιτάνε υποτιμιτικά :2funny:Ναι έχετε υπεροχή στο να καθαρίζεται κτήρια  :2funny:
  Αφού μετράτε τόσο πολύ πως και δεν έχετε ξεσκίσει στο  :knockinb: όλες της Γερμανίδες? :2funny:και συμβαίνει το αντίθετο  :2funny:σας συχαίνοντε :2funny:και ψάχνετε μπας και βρείτε καμιά τελειωμένη ψώφια από την Ουκρανία μπας και  :knockinb: :2funny:λιγάκι :2funny:.Ποιά πανεπηστήμια?τα Ελληνικά? που είναι βούρκος και δεν ξέρουν όσοι τα τελείωσαν τι τους γίνεται? :2funny:Απλός σας έχουν εκεί πέρα να δουλεύεται σα τους μαύρους για πολυ λιγότερα λεφτα από ένα Γερμανό!Αυτοί τη στιγμή ουτε στην Πολωνία δε μετράτε :2funny:θυμισου το ΔΡ ψευτη που γυριζε με το λαπ τοπ στη Βαρσοβια και όλο θεωρειες εγραφε  :2funny:
  Φοβερή ποιότητα ζωής να ζεις σε οικοτροφείο χωρις αμάξι και να περιμένεις να έρθουν οι γιορτές γιά να χορτάσεις ύπνο  :2funny: όταν ο Γερμανός παίρνει τα διπλά από σένα έχει τη σπιταρώνα του και αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 3 χρόνια ενώ εσύ περιμένεις το λεωφορείο μες το κρύο κάθε πρω'ι' :2funny:
  Γράφει ακριβώς όπως εσύ και ακριβώς τα ίδια πράγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα  :2funny:αν είναι υπαρκτό πρόσωπο πρέπει να είναι ακόμα πιό τελειωμένος από σένα! :2funny:
μιτσο σε πηραξανε τα μηλα επιμειμενω
Αλλαξε την δίαιτα καντη με σταφυλι η αχλαδια, που βοηθανε κ το χεσιμο  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαχαχ ναι αυτό ειναι
Μα ειναι λακαμας ο πορδομεταναστης
Γραφει κατεβαταβγια Πραγα κ ποθτανες κ τιμες και διευθυνσεις ο ΒΠ, εγω ξερει οτι γι αυτα δεν ασχολουμαι, δηλ στουντιο κ παπαριες, ποσο μαλλον στην υπεραπατη Πραγα,
Πχι λεει ειναι κλώνος αυτουνου  :happy:
Για δέσιμο
Τον πηραξανε τα μηλα  :respect:
Η Πράγα από το Μόναχο είναι τίποτα με τ αμάξι με 180 χλμ. πηγαίνεις!σε 3 ώρες το πολύ είσαι εκεί,Οπότε υπάρχει μιά υποψία ότι είσαι εσύ.
 Ο τρόπος γραφής σας μοιάζει πολύ.Αν είναι άλλος αργά ή γρήγορα θα βρω φώτο του θα πεθάνουμε στα γέλια πρέπει να είναι μεγάλος φουκαράς  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Η Πράγα από το Μόναχο είναι τίποτα με τ αμάξι με 180 χλμ. πηγαίνεις!σε 3 ώρες το πολύ είσαι εκεί,Οπότε υπάρχει μιά υποψία ότι είσαι εσύ.
 Ο τρόπος γραφής σας μοιάζει πολύ.Αν είναι άλλος αργά ή γρήγορα θα βρω φώτο του θα πεθάνουμε στα γέλια πρέπει να είναι μεγάλος φουκαράς  :2funny:
δεν ειμαι ρε μαλ στο μοναχο  :tickedoff:
Η Πραγα απο μενα ειναι 700χλμ
Εχεις πμ  :s&m_3:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι οικοτροφεία και μαλακίες λέει ο δημητράκης?
Εγώ πληρώνω 700 ευρώ Kaltmiete για σπίτι στο κέντρο και 100 ευρώ κοινόχρηστα.
Να συγκριθούν τα γερμανικά στάνταρτς σε στέγαση,θέρμανση με τα ρωσικά ή τα ελληνικά είναι ψιλοαστείο.
Για τα ίδια Ελλάδα θες 1500 ευρώ ας πούμε.Ρωσία δεν υπάρχουν καν,θεωρούνται ευρωπαικά στάνταρντς τα πληρώνεις τριπλά από Γερμανία άμα τύχει και τα βρεις.
Κάπως έτσι είναι περίπου.
Μη συγκρίνουμε μισθούς,αποδοχές,τιμές ακινήτων.
Εντάξει ο άλλος ψωλάρει,πούλησε την περιουσία των γονιών του για να πάρει διαμερίσματα Ρωσία μικρότερης αξίας και νομίζει οτι έπιασε τον παπά από τα αρχίδια.
Εμείς με ένα μύριο ακίνητη περιουσία είμαστε ηλίθιοι να τα πράττουμε Γερμανία.
Δείτε και φωτό που ανεβάζει από γκόμενες σε σχέση με δικές μου φωτό.
Είναι τελείως αστείο απλά ο δημητράκης ταυτίζεται πιο εύκολα με το μέσο όρο,ψωλάς,γόνος,λεφτά υπάρχουν,ψωλάρω,γαμάω γίδες,για αυτό μπορεί να είναι δημοφιλής.
Εμείς βγαίνουμε με την πούτσα έξω,στα αρχίδια μας όλα,βάζουμε μπρος το πουτσοβόλο για αυτό και αυτή η τεράστια αντίδραση.Δεν το δέχονται οτι μπορεί να γίνεται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Καταωτην δικη μου γνώμη τα Γερμανικα στανταρ σε καυτοικια εξαιρω το Μοναχο πουναι καο πανάκριβο, γενικα στα ιδια χρηματα η ελλαδα προσφερει διπλάσια ποιότητα
Η ρωσσια δεν εχω παει αλλα αν κρινω απο υπολοιπη ανατ ευρωπη πιατευω πως θα ειναι υποδεεσυερη αρκετα της γερμανιας

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Να συγκριθούν τα γερμανικά στάνταρτς σε στέγαση,θέρμανση με τα ρωσικά ή τα ελληνικά είναι ψιλοαστείο.
Για τα ίδια Ελλάδα θες 1500 ευρώ ας πούμε.Ρωσία δεν υπάρχουν καν,θεωρούνται ευρωπαικά στάνταρντς τα πληρώνεις τριπλά από Γερμανία άμα τύχει και τα βρεις.
Εντάξει ο άλλος ψωλάρει,πούλησε την περιουσία των γονιών του για να πάρει διαμερίσματα Ρωσία μικρότερης αξίας και νομίζει οτι έπιασε τον παπά από τα αρχίδια.
Είναι τελείως αστείο απλά ο δημητράκης ταυτίζεται πιο εύκολα με το μέσο όρο,ψωλάς,γόνος,λεφτά υπάρχουν,ψωλάρω,γαμάω γίδες,για αυτό μπορεί να είναι δημοφιλής.
Εμείς βγαίνουμε με την πούτσα έξω,στα αρχίδια μας όλα,βάζουμε μπρος το πουτσοβόλο για αυτό και αυτή η τεράστια αντίδραση.Δεν το δέχονται οτι μπορεί να γίνεται.
Στο περίπου τι δουλειά κάνεις τυπε, αν επιτρέπεται;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο κέντρο που?Στο Κουκσχάβεν? :2funny:Ακόμα και στη Δρέσδη στο κέντρο έχει παραπάνω ανοίκιο!Ενα απλό διαμέρισμα στην άκρη της Νυρεμβέργης έχει τόσο ενοίκιο.Ενας που μίλησα αυτές της μέρες δίνει αυτά τα 700 που δίνεις κ'εσύ γιά δωμάτιο σε οικοτροφείο 30χλμ. από τη Φρανκφούρτη!
  Ποιά είναι τα Γερμανικά στάνταρ? :2funny:Ναι στη Ρωσσία κρυόνουμε  :jerking:.Για Θέρμανση δίνω το πολύ 10 ευρώ το μήνα.Τα στάνταρ σου ποιά είναι? :2funny:ότι πηγαίνεις να πάρεις το λεωφορείο γιά να πας στη δουλειά κάθε πρω'ι'? :2funny:ότι περιμένεις το νέο έτος για να κοιμηθείς? :2funny:Για Γερμανίδες δεν ακούω καθόλου  :huh:πως και δεν σας κυνηγάνε αφού μετράτε? :2funny:Οπως έχουμε στην Ελλάδα τους Πακιστανούς είστε εσείς γιά τους Γερμανούς.
    Αν είχες περιουσία στην Ελλάδα όπως μας λες σιγά μην ξενιτευόσουνα στη μαύρη ξενιτιά  :2funny:να χεις το Γερμανό να σε διατάζει και να σε κοιτάνε οι ντόπιοι ειρωνικά  σα σκουπίδι:2funny:

Συνημμένα

• 9OvCTn5Qrw0.jpg
    9OvCTn5Qrw0.jpg
    111 KB · Εμφανίσεις: 50
  • emL93j82m40.jpg
    emL93j82m40.jpg
    158 KB · Εμφανίσεις: 78

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καταωτην δικη μου γνώμη τα Γερμανικα στανταρ σε καυτοικια εξαιρω το Μοναχο πουναι καο πανάκριβο, γενικα στα ιδια χρηματα η ελλαδα προσφερει διπλάσια ποιότητα
Η ρωσσια δεν εχω παει αλλα αν κρινω απο υπολοιπη ανατ ευρωπη πιατευω πως θα ειναι υποδεεσυερη αρκετα της γερμανιας

Οχι ρε φίλε καμία σχέση.Συγκρίνεται το γερμανικό σπίτι με 500 ευρώ με το αντίστοιχο ελληνικό?
Ποιότητα κατασκευής?Στάνταρτς?Μονώσεις,ηλεκτρικά κτλ?
Οι Γερμανοί είναι επαγγελματίες στις κατασκευές με χρόνια σπουδών,οι Ελληνες μαθαίνουν από το θείο τους αν δεν είναι Αλβανοί από το χωριό.
Για τα ρωσικά στάνταρτς δε συζητάμε,κομμουνιστικές πολυκατοικίες-κουτιά Στάλιν 60 τμ με τοίχους από τσιγαρόχαρτο που ακούς τις πορδές του διπλανού,σκάλες αντί για ασανσέρ,κρεβάτια-καναπέδες,νιπτήρες,μπάνια σε ένα κτλ.
Σήμερα έφαγα γαλλικό φιλέτο 350 γραμμάρια με 60 ευρώ το κιλό και ισπανικό χοιρινό 200 γραμμάρια με 30 ευρώ το κιλό.
Αμα τα βρεις αυτά Ρωσία... καλά κρασιά.
Μιλάμε για καθημερινά πράγματα εδώ.

Επισκέπτης
Όπως έγραψα βαριέμαι.Σχετικά με τα μήλα κάνω τη δίαιτα μονοφαγία και προσπαθώ κάθε μέρα να τρώω ένα πράγμα,μιά μέρα τρώω μόνο μήλα όσα θέλω συνήθως 3.5-4 κιλά.
   Πλάκα κάνεις? :2funny:έχω περάσει απο 'κει!Εχω ενα γνωστο στο Κορδελιό που είναι δίπλα και έχει μόνο σκυλους και γάτες  :2funny:αλλα ο δεντροπόταμος ειναι η χαβούζα της Θεσσαλονίκης!Δεν υπάρχει χειρότερο μέρος μιλάμε! :2funny:Τι λα'ι'κουριά?εκεί μόνο γύφτους έχει!Δε νομίζω να έχει Ελληνες?Μπορεί και να ναι αλήθεια γ'αυτό έγραφε γιά Ρωσσοπόντιους και γύφτους και που φοβοταν να βγει  :2funny:πρέπει να χει φάει πολύ ξύλο απ αυτούς  :2funny:γ'αυτο και πουλάει μαγκιά και βγάζει κακία και ζήλεια  :2funny:δεν τον είχα γιά τόσο φουκαρά  :2funny:αν είναι απο κει είναι εντελώς γιά κλάμματα  :2funny:θλυβερός τελείως :2funny:και οι γκόμενες δεν είναι χαζές όπως ηταν το 1990 τον κακομοίρη τον καταλαβαινουν από 1000 μέτρα  :2funny:
   Αφού τον ξέρεις θέλω φώτο  :2funny:να πεθάνω στα  :2funny:πρέπει να είναι πολύ θλυβερός  :2funny:αν και απο τον τροπο γραφης τους νόμιζω πολλές φορες ότι ειναι o RED .
   Αν είναι έτσι δεν είναι μόνο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ αλλά και ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενας ψηλος λιγνος ειναι, δεν ειναι ο ρεντ. Ειχε παει στη Ρωσια οπως ο ιδιος εχει εξιστορησει μπηκε σε ενα μπαρ και βλεποντας ενα ανδρογυνο πηγε επειδη του αρεσε η γυναικα και βαρεσε πατησιες τις πατουσες του ανδρα της. :idiot:
Οπως τα λεω ετσι τα εχει γραψει. Μπαινει ενας καθυστερημενος στο μπαρ. Πεφτει το ματι του σε ενα ανδρογυνο σε μια γωνια να πινουν το ποτο τους. Εξιταρεται! Παει κοντα τους στην ψυχρα και αρχιζει να βαραει "νια! νια! νια! νια!" πατησιες τα ποδια του ανδρος. :2funny: Μετα ηρθε η αστυνομια και τον μαζεψε.
Αν αληθευει η ιστορια καταλαβαινεις ατομο...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Στο κέντρο που?Στο Κουκσχάβεν? :2funny:Ακόμα και στη Δρέσδη στο κέντρο έχει παραπάνω ανοίκιο!Ενα απλό διαμέρισμα στην άκρη της Νυρεμβέργης έχει τόσο ενοίκιο.Ενας που μίλησα αυτές της μέρες δίνει αυτά τα 700 που δίνεις κ'εσύ γιά δωμάτιο σε οικοτροφείο 30χλμ. από τη Φρανκφούρτη!

μεγιστε δημητρακη,με ενα γρηγορο ψαξιμο σε ιστοσελιδα,δεν υπαρχει κανενα διαμερισμα για ενοικιο στη δρεσδη με 700 ευρω/μηνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο Βλακμαν ή θα μενει σε κανεναν αχυρωνα μαζι με τα γελαδια του σπιτονοικοκυρη ή το πιο πιθανο αυτο που λες εσυ να μενει σε κανενα ξενωνα για απορους  :2funny: :2funny: :2funny:

ουτε λεφτα για να παρει ενα ρουχο της προκοπης δεν εχει, κυκλοφοραει με τα ΜΜΜ σαν προσφυγας και μας το παιζει μπρουκλης επειδη κανει το σκατο του παξιμαδι για ενα εξαμηνο για να παει ενα ΣΚ να πληρωσει για να γαμησει μια ασχημη μπαζολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ακριβώς.Η Ελληνίς ζητάει αποδείξεις.Σου λέει μου το παίζεις αληταράς,ανεξάρτητος,δυναμικός,ελεύθερος γαμιάς?
Δείξε μου τα μπράτσα,δείξε μου το σκουλαρίκι και το τατού με το πίρσινγκ για να πειστώ οτι δε θα σε προσλάβει κανείς και είσαι τόσο ελεύθερος και άνετος όσο ισχυρίζεσαι.Είναι αντίστροφη λογική.
Ενώ η Σλάβα σκέφτεται.Αυτός ο μουσάτος,τατουατζής σκουλαρικάς δε θα βρει ποτέ δουλειά,ποιος θα αγοράσει κάτι από αυτόν?Τι να τον κάνω το μαλάκα εγώ θέλω δώρα,διακοπές,λούσα κτλ,γουστάρω καθαρό λουκ και επιτυχημένους.
Βέβαια μερικές Σλάβες προτιμούν τα μπρατσέτα με τα τατού αλλά και πάλι κοντοκουρεμένους,απειλητικούς με στρατιωτικό στυλ για να νιώσουν ασφάλεια οτι αν τις πειράξει κανένας,ο γκόμενος θα μοιράσει φάπες.

Αυτά μου τα έχουν πει οι ίδιες οι Σλάβες.Π.χ. η φίλη μου τα έφτιαξε με έναν Ουκρανό μέλος της μαφίας του Λβωφ.Είναι πολύ ευτυχισμένη τώρα γιατί όλοι ξέρουν οτι δεν μπορεί να την πειράξει κανείς.
Η άλλη η φίλη μου είχε ένα γκόμενο που τον σκότωσε η μαφία.
Με εσένα δεν ξέρω.Πιστεύω οτι αν κάποιος με πειράξει ή με προσβάλει δε θα κάνεις τίποτα.Θα συνεχίσεις να περπατάς ή θα την κοπανήσεις κτλ.

φοβερος κμαν
Ετσι ακριβως ειναι
Για να προτιμηθει ο μουαης πρέπει ναναι πολυ πιο σωματωδης και σιγουρα οχι αλτερνατιβ
Αυτα. Μουσια κλπ μλκιες, ειναι για τις ελληνιδες κ μεσογειακες

Έτσι ακριβώς..

Αν είχες περιουσία στην Ελλάδα όπως μας λες σιγά μην ξενιτευόσουνα στη μαύρη ξενιτιά  

Εμείς ξενιτευτήκαμε και δουλεύουμε στο αντικείμενο που σπουδάσαμε, δεν μας έδιωξαν οι γονείς μας όσο πιο μακριά γίνεται επειδή γαμούσαμε τα γατάκια της γειτονιάς.. :birdman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μεγιστε δημητρακη,με ενα γρηγορο ψαξιμο σε ιστοσελιδα,δεν υπαρχει κανενα διαμερισμα για ενοικιο στη δρεσδη με 700 ευρω/μηνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο Βλακμαν ή θα μενει σε κανεναν αχυρωνα μαζι με τα γελαδια του σπιτονοικοκυρη ή το πιο πιθανο αυτο που λες εσυ να μενει σε κανενα ξενωνα για απορους  :2funny: :2funny: :2funny:

ουτε λεφτα για να παρει ενα ρουχο της προκοπης δεν εχει, κυκλοφοραει με τα ΜΜΜ σαν προσφυγας και μας το παιζει μπρουκλης επειδη κανει το σκατο του παξιμαδι για ενα εξαμηνο για να παει ενα ΣΚ να πληρωσει για να γαμησει μια ασχημη μπαζολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει ένα με 830 ευρώ που είναι 31 τετραγωνικά!Η Δρέσδη είναι στην πρώην ανατολική Γερμανία και τα ενοίκια εκει ειναι πολύ φτηνότερα από τη δυτική.Οσο για τα Γερμανικά στάνταρ  :jerking: :2funny: με έπιπλα από το ΙΚΕΑ είναι όλα επιπλομένα :2funny:Τώρα αν ο Βλάκμαν μένει Ελλάδα στο Πέραμα ή στα Εξάρχεια  σιγουρα αυτά τα διαμερίσματα θα τον αφήνουν εκπληκτό!
   Σχετικά με την περιουσία που λέει ότι έχει στην Ελλάδα  :2funny: αν είχε περιουσία σιγα μη σηκωνόταν να φύγει να ξενιτευθεί να ονειρεύεται να έρθει το νεο ετος για να κοινηθει στις γιορτες  :2funny:.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ενας ψηλος λιγνος ειναι, δεν ειναι ο ρεντ. Ειχε παει στη Ρωσια οπως ο ιδιος εχει εξιστορησει μπηκε σε ενα μπαρ και βλεποντας ενα ανδρογυνο πηγε επειδη του αρεσε η γυναικα και βαρεσε πατησιες τις πατουσες του ανδρα της. :idiot:
Οπως τα λεω ετσι τα εχει γραψει. Μπαινει ενας καθυστερημενος στο μπαρ. Πεφτει το ματι του σε ενα ανδρογυνο σε μια γωνια να πινουν το ποτο τους. Εξιταρεται! Παει κοντα τους στην ψυχρα και αρχιζει να βαραει "νια! νια! νια! νια!" πατησιες τα ποδια του ανδρος. :2funny: Μετα ηρθε η αστυνομια και τον μαζεψε.

Κάτσε μία να αλλάξω την ψήφο μου :birdman:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Εχει ένα με 830 ευρώ που είναι 31 τετραγωνικά!Η Δρέσδη είναι στην πρώην ανατολική Γερμανία και τα ενοίκια εκει ειναι πολύ φτηνότερα από τη δυτική.Οσο για τα Γερμανικά στάνταρ  :jerking: :2funny: με έπιπλα από το ΙΚΕΑ είναι όλα επιπλομένα :2funny:Τώρα αν ο Βλάκμαν μένει Ελλάδα στο Πέραμα ή στα Εξάρχεια  σιγουρα αυτά τα διαμερίσματα θα τον αφήνουν εκπληκτό!
   Σχετικά με την περιουσία που λέει ότι έχει στην Ελλάδα  :2funny: αν είχε περιουσία σιγα μη σηκωνόταν να φύγει να ξενιτευθεί να ονειρεύεται να έρθει το νεο ετος για να κοινηθει στις γιορτες  :2funny:.
και να εχει η οικογενεια του περιουσια, θα τον αποκληρωσουνε και θα μεινει με το πουλι στο χερι. Αφου ολο το σοϊ τον κραζει που δεν εχει να βαλει δευτερο βρακι επειδη του τα τρωνε οι ψωμολυσσες μπαζολες  :2funny: :2funny: :2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Επισης σχετικα με τη Ρωσσια που πεφτει λιγη στον μπρουκλη με το βασικο μισθο  :2funny: :2funny: ,εκει στο Κιεβο που παει και ειναι πιο φτωχα απο τη Ρωσσια, μεσα στο διαμερισμα κυκλοφορει με το επικο σωβρακο μινερβα απο την πολυ ζεστη που εχουν ολα τα σπιτια, στο οικοτροφειο που μενει αυτος σκεπαζεται με 3 παπλωματα και φοραει και 3 πιτζαμες για να μη πεθανει απο το κρυο μιας και δεν του φτανει ο μισθος να βαλει θερμανση  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιά από της δύο τιμές είναι ή πάνω ή η κάτω?

Α,έτσι γαμάει  :2funny:καποιοι υποψιάζονται ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν  :2funny:.ο Βλάκμαν συνηθως παιφτει σε τετοιες ιστορίες  :2funny:

και να εχει η οικογενεια του περιουσια, θα τον αποκληρωσουνε και θα μεινει με το πουλι στο χερι. Αφου ολο το σοϊ τον κραζει που δεν εχει να βαλει δευτερο βρακι επειδη του τα τρωνε οι ψωμολυσσες μπαζολες  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι έχει περιουσία και δεν έχει λεφτά να πάει να πάρει βρακί  :2funny:πολλοί από τους  φτωχομπινέδες που έρχονται εδώ μου μιλάνε γιά την περιουσία τους στην Ελλάδα  :2funny: :2funny: :2funny: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom