dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πρόταση μου κάνανε τον ιούνιο και από τότε δεν ξαναμίλησα με κανέναν είπα ότι θα πάω?Βαριέμαι να τρέχω,αεροπλάναΑν ήταν να πάω θα το είχα γράψει εδώ ότι πάω τότε μέχρι τότε.
[size=20pt]2 μέρες τρώω μόνο μήλα για να αδυνατίσω.[/size]Μου κάνανε πρόταση να πάω St. Pauli για στριπτίζ.Την τελευταία φορά είχα σκίσει.
Ζούνε πολύ χειρότερα απο έναν που στην Ελλάδα μένει με τους γονείς του και έχει ένα χαρτζιλίκι!Ολοι δε ονειρεύοντε να γυρίσουν Ελλάδα!και μια δουλεια καλη να χεις.. το κοστος ζωης ειναι διαφορετικο
Τι σχέση έχει με μένα η γιορτή?Σε ποιους πας να πουλήσεις παπά ρε αποτυχημένη εμφύτευση;
Δηλαδή μας λες ότι έτρωγες 2 μήλα τη μέρα
για να χάσεις κιλά για ένα event που θα γινόταν τον.....Ιούνη
Εννιά μήνες αφού μας έγραψες το post?
Ρε αξιολύπητε μεσήλικα μπούλη,ούτε για να λες ψέμματα δεν είσαι..
Ζούνε πολύ χειρότερα απο έναν που στην Ελλάδα μένει με τους γονείς του και έχει ένα χαρτζιλίκι!Ολοι δε ονειρεύοντε να γυρίσουν Ελλάδα!
Τι σχέση έχει με μένα η γιορτή?εγώ σε στριπτιτζάδικο θα πήγαινα να κάνω στριπτίζ ούτε ήξερα ότι υπάρχει τέτοια γιορτή!απο σένα το μαθαίνω τώρα!Εκεί αν είχες πάει θα είχες δει ότι έχει πολλά στριπτιτζάδικα.
4 κιλά μήλα τη μέρα έτρωγα.
Καλά και η Σκλεναρίκοβα παντρευτηκε τον καζαμπούμπου.
Ο μέσος όρος όμως συμπεριφέρεται όπως τα έγραψε ο kman.
Είναι θέμα προτύπων, οι Σλαβες προτιμούν clean cut καταστάσεις,δεν είναι Ισπανίδες.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗς29, ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΜΗΛΑ, Ε!4 κιλά μήλα τη μέρα έτρωγα.
Ορκισου στα ξυραφακια σου! Τι μαρκα εχεις?15 ημερων μαξ αξυριστος
Κοιτα ειπαμε στην γρια να χεσει και ξεκωλιαστηκε. Ρωτα τον φερομενο πουτσαρα σε πμ, πως να κανεις αποκρυψη σε καποια στοιχεια, γιατι θα βρεθεις να σε κυνηγα η KGB!Υ.Γ. Τωρα π εμαθα να ανεβαζω φωτος....
εσυ λες τα αντιθετα απο τον Χαρη.Ναι,αν έχει έτοιμες γκόμενες από το ίντερνετ και κάτσει μια βδομάδα μίνιμουμ.Και πάλι μέχρι εφτάρι το πολύ.Για ανώτερη ποιότητα και λιγότερο χρόνο απαιτείται κασέρι.
Απο δενδροποταμο θεσνικης ειναι. Λαϊκουρια.Πάντος ότι και να ήμουν φουκαράς σαν εσένα δεν θα ήμουναεγώ ούτε παρέες από τσιγγάνους στην γειτονιά είχα να με ενοχλούσαν
ούτε Ρωσσοπόντιους να μου παίρνουν της γκόμενες
και δεν πήγαινα με το λεωφορείο
δε μεγάλωσα στο Μενίδι όπως εσύ
ούτε αναγκαστικα να φύγω μετανάστης στη Γερμανία γιά να γλυτώσω από τη φτώχια που ζούσα στην Ελλάδα
![]()
Τα είπες όλα!Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι όσοι έχουν σπίτι στην Ελλάδα γυρίζουν πίσω,και όσοι δεν έχουν προσπαθούν να αγωράσουν γιά να γυρίσουν πίσω!και εκει,και σε αλλες χωρες ανεπτυγμενες οικονομικα, δεν εχει να μην εχεις να πληρωσεις ενοικιο,κατευθειαν εξω σε βγαζουν..
στην αγγλια ειναι με credit score νομιζω,εαν εχεις ιστορικο κακοπληρωτη,ειναι δυσκολο να βρεις σπιτι,οπως ειναι εδω δυσκολο να βρεις εργασια εαν εχεις λερωμενο ποινικο μητρωο..
εδω στην ελλαδα ολοι η νεοι, με πτυχιο και μη,γινονται σεκιουριταδες γιατι ειναι ο μονος κλαδος που μπορεις να βρεις εργασια πλεον λιγο ποιο ευκολα.
τωρα το να φτασω 35-40 να μενω με τους γονεις ακομα,χωρις να θελω να προσβαλω καποιον που μενει για διαφορους λογους,αλλα πως να το κανουμε θα δοκιμαζα και λιγο εξω, και ας πεινουσα..εδω ενα συσσιτιο θα το βρεις, εκει εαν δεν εχεις λεφτα που θα φας? που θα ντυθεις?
και επεισης 500-700 ευρω εδω το μηνα, εκει μαθηματικα ειναι 1700-2000 για να επιβιωσεις σαν ανθρωπος παντα.. εχω εναν βουλγαρο που εφυγε απο το 2014 επειδη το εργοστασιο που δουλευε εκλεισε,4 χρονια, βγαζει 2000 ευρω το μηνα καθαρα,δεν του εχει μεινει φραγκο ,ουτε αποταμιευσεις εχει..
απλα εφυγε απο δω, γιατι δεν μπορουσε να ταν ανεργος 30 χρονων..
σε πολλα που εχεις πει εχεις δικιο..τωρα να πας εξω,να γυρσεις εδω για ενα καλυτερο μελλον?χαχααχαχ,αυτο γινοταν την δεκαετια του 90..
μονο εαν εχεις καποιο καλο πτυχιο και προυπηρεσια θα ζησεις καπως καλυτερα και θα βαζεις κατι στην ακρη εξω...
Τώρα που έμαθες να ανεβάζεις φωτογραφίες ποιός σε πιάνει
Όπως έγραψα βαριέμαι.Σχετικά με τα μήλα κάνω τη δίαιτα μονοφαγία και προσπαθώ κάθε μέρα να τρώω ένα πράγμα,μιά μέρα τρώω μόνο μήλα όσα θέλω συνήθως 3.5-4 κιλά.Μπηκα να χαλαρωσω στον μαγικο κοσμου του μπορδελα και επεσα σε Τιτανομαχια! Μαγια! Αμοιβαιες παρεξηγησεις! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗς29, ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΜΗΛΑ, Ε!
Πορνομεταναστη, που θα πας πορνοεκδρομη που ελεγες τις προαλες? Εκει τι σχεδιαζεις να κανεις?
Παντως πριν κατι μερες ειδα το βιντεακι στην αμερικη! Μιλαμε για πολυ γελιο.....προστιμο λεει για το κλασιμο δεν εχουνε! Χααχαχα
Απορω στην αγγλια τι θα κανεις, εκει εχουν δυο βρυσες! Δεν πας να βρεις τον Φαρατζ, περα απο την πλακα??? Η μηπως εχει καμια ορκομοσια το ταγμα?Ορκισου στα ξυραφακια σου! Τι μαρκα εχεις?Κοιτα ειπαμε στην γρια να χεσει και ξεκωλιαστηκε. Ρωτα τον φερομενο πουτσαρα σε πμ, πως να κανεις αποκρυψη σε καποια στοιχεια, γιατι θα βρεθεις να σε κυνηγα η KGB!
υγ.
Απο τα λιγα που ειδα, ο κουμπαρος γιατι παει στο χαρκοβο? ιντερνετ θα εχει στο καταφυγιο/μπουνκερ?
Πλάκα κάνεις?Απο δενδροποταμο θεσνικης ειναι. Λαϊκουρια.
Αν δεν μιλαει την γλωσσα, ουτε πουτανες δεν θα βγαλει, εκτος κι αν τον παρουνε χερακι κανας ρεσεψιονιστας ή ταξιτζης.....Παιδια ξαδερφος μου 32 ετων θελει να παει Ουκρανια για γκομενες. Θα βγαλει καμια με καμακι ή μονο πουτανες λογω ηλικιας;
Αυτό με το ύψος όποιος το γράφει δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα όπως και το 90% από αυτά που γράφοντε εδώ!.
Αλλού όμως είναι το θέμα εδώ Прости, я не поздравила тебя с Днём Рождения, потому что не было интернета αυτό εδώ απλός δεν στέκει!Στην Ελλάδα είναι κάτι το πολύ φυσικό κάποιος να μην έχει όχι μόνο ίντερνετ αλλά και ρεύμα!Αν κάποιος πει δεν έχω ρεύμα δεν θα σας φανεί περίεργο!Ρωσσία όμως να σου λέει ότι δεν είχα ίντερνετ όλη τη μέρα?Είναι κάτι το εξωπραγματικό!Πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ γιά να βρεις μιά τέτοια!
Σχετικά με το ότι θέλει παιδί κ'αυτό είναι φυσιολογικό σου λέει βρήκα το θύμα ας του κάνω κ ένα παιδί να του τα παίρνω μιά ζωή.
φοβερος κμανΓια πλάκα το λέω.Γενικά τις Σλάβες τις ενδιαφέρει το καθαρό λουκ γιατί σημαίνει περισσότερο χρήμα.Αν δηλαδή συναντήσει ένα μαυριδερό μουσάτο,μαλλιά τατουατζή με πίρσινγκ και έναν καθαρό ξανθό ψηλό ξυρισμένο καραφλό Αρειο θα υποθέσει εκ του ασφαλούς οτι ο δεύτερος κονομάει περισσότερο,είναι πιο αρεστός σαν υπάλληλος και θα τον προτιμήσει.Γενικά θέλουν το καθαρό λουκ που σημαίνει επαγγελματική επιτυχία.
Ο μαυριδερός θα προσπαθήσει βέβαια να πείσει οτι είναι ανεξάρτητος,βασιλιάς της ραπ,αστέρι της show biz,ζάπλουτος κτλ αλλά η γκόμενα θα τον τεστάρει αμέσως ερχόμενη στο δια ταύτα.Αφού τα έχεις,τσίμπα ένα τραπέζι 1000 ευρώ,με 3 σαμπάνιες για εμένα και τις φίλες μου,εκεί ο φιγουρατζής βγαίνει off,κόβεται ακαριαία στα shit tests των Ανατολικών.
Ενώ στον Αρειο καράφλα κάνει εκπτώσεις θα ζητήσει καμιά τρακοσάρα μπροστά αφού εμπιστεύεται το λουκ.Περιγράφω περίπου πώς σκέφτονται,πληρώνεις πάντα για το έλλειμμα εμπιστοσύνης.
φοβερος κμαν
Ετσι ακριβως ειναι
Για να προτιμηθει ο μουαης πρέπει ναναι πολυ πιο σωματωδης και σιγουρα οχι αλτερνατιβ
Αυτα. Μουσια κλπ μλκιες, ειναι για τις ελληνιδες κ μεσογειακες
μιτσο μας ζαλισες παλι τα ωαΌπως έγραψα βαριέμαι.Σχετικά με τα μήλα κάνω τη δίαιτα μονοφαγία και προσπαθώ κάθε μέρα να τρώω ένα πράγμα,μιά μέρα τρώω μόνο μήλα όσα θέλω συνήθως 3.5-4 κιλά.
Πλάκα κάνεις?έχω περάσει απο 'κει!Εχω ενα γνωστο στο Κορδελιό που είναι δίπλα και έχει μόνο σκυλους και γάτες
αλλα ο δεντροπόταμος ειναι η χαβούζα της Θεσσαλονίκης!Δεν υπάρχει χειρότερο μέρος μιλάμε!
Τι λα'ι'κουριά?εκεί μόνο γύφτους έχει!Δε νομίζω να έχει Ελληνες?Μπορεί και να ναι αλήθεια γ'αυτό έγραφε γιά Ρωσσοπόντιους και γύφτους και που φοβοταν να βγει
πρέπει να χει φάει πολύ ξύλο απ αυτούς
γ'αυτο και πουλάει μαγκιά και βγάζει κακία και ζήλεια
δεν τον είχα γιά τόσο φουκαρά
αν είναι απο κει είναι εντελώς γιά κλάμματα
θλυβερός τελείως
και οι γκόμενες δεν είναι χαζές όπως ηταν το 1990 τον κακομοίρη τον καταλαβαινουν από 1000 μέτρα
Αφού τον ξέρεις θέλω φώτονα πεθάνω στα
πρέπει να είναι πολύ θλυβερός
αν και απο τον τροπο γραφης τους νόμιζω πολλές φορες ότι ειναι o RED .
Αν είναι έτσι δεν είναι μόνο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ αλλά και ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Ακριβώς.Η Ελληνίς ζητάει αποδείξεις.Σου λέει μου το παίζεις αληταράς,ανεξάρτητος,δυναμικός,ελεύθερος γαμιάς?
Δείξε μου τα μπράτσα,δείξε μου το σκουλαρίκι και το τατού με το πίρσινγκ για να πειστώ οτι δε θα σε προσλάβει κανείς και είσαι τόσο ελεύθερος και άνετος όσο ισχυρίζεσαι.Είναι αντίστροφη λογική.
Ενώ η Σλάβα σκέφτεται.Αυτός ο μουσάτος,τατουατζής σκουλαρικάς δε θα βρει ποτέ δουλειά,ποιος θα αγοράσει κάτι από αυτόν?Τι να τον κάνω το μαλάκα εγώ θέλω δώρα,διακοπές,λούσα κτλ,γουστάρω καθαρό λουκ και επιτυχημένους.
Βέβαια μερικές Σλάβες προτιμούν τα μπρατσέτα με τα τατού αλλά και πάλι κοντοκουρεμένους,απειλητικούς με στρατιωτικό στυλ για να νιώσουν ασφάλεια οτι αν τις πειράξει κανένας,ο γκόμενος θα μοιράσει φάπες.
Αυτά μου τα έχουν πει οι ίδιες οι Σλάβες.Π.χ. η φίλη μου τα έφτιαξε με έναν Ουκρανό μέλος της μαφίας του Λβωφ.Είναι πολύ ευτυχισμένη τώρα γιατί όλοι ξέρουν οτι δεν μπορεί να την πειράξει κανείς.
Η άλλη η φίλη μου είχε ένα γκόμενο που τον σκότωσε η μαφία.
Με εσένα δεν ξέρω.Πιστεύω οτι αν κάποιος με πειράξει ή με προσβάλει δε θα κάνεις τίποτα.Θα συνεχίσεις να περπατάς ή θα την κοπανήσεις κτλ.
ΆστοΓενικά πολλοί κάνουν το λάθος να συγκρίνουν τους μετανάστες παλαιού τύπου που έρχονταν πάμφτωχοι από το χωριό να δουλέψουν στη φάμπρικα ή στη λάντζα,δε μιλούσαν γρι γερμανικά,είχαν μύριες όσες δυσκολίες με τους αρχιδάτους νεομετανάστες που έρχονται με τα πτυχία τους,τα γερμανικά τους και την ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα για χοντρές κονόμες.
Μιλάμε για διαφορά τάξης μεγέθους.Ο νεομετανάστης έρχεται να γαμήσει και να δείρει,να κονομήσει και να γαμήσει τα καλύτερα μουνιά.Είναι ουσιαστικά ο ανθός της Ελλάδας ζωντανή διαφήμιση για το έθνος στο εξωτερικό.Τεράστια ανωτερότητα.
Μοιραία δυτικοί και ανατολικές προσκυνάνε την υπεροχή μας,είμαστε ασταμάτητοι.
Εμείς τους βλέπουμε όλους σα σκνίπες,ο λόγος είναι οτι στην Ελλάδα είχαμε ρωμαική αυτοκρατορία ενώ οι Δυτικοί δεν είχανε οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν την τεράστια υπεροχή του δούλου.
Φέρνουμε μια νέα βαλκανική κουλτούρα στας Ευρώπας,ποτίζουμε όλους τους θεσμούς.
Γράφει ακριβώς όπως εσύ και ακριβώς τα ίδια πράγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότηταμιτσο μας ζαλισες παλι τα ωα
Οποιος σε κράζει ονειρεθεσαι Ρεντ...
Μαζι με τα μηλα φαε και κανα συκο αποξηραμενο συμπληρωματικά μην σε χάσουμε χρονιαρες μερες:o