Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι πραγμα?δεν σας αντιλιφθειν ελεγε ο καραβανεας στης ελλαδος τα παιδια χαχαχαχ.
θα ερχοντε και σπιτι να του μαγειρευουν πεστου αλλα να παρει και εξτρα πετσετες να τις προλαμβαινει!
εγω 3 θα παρω οπεια θελει να ερχετε με την πετσετα της χαχαχαχαχ.
εχει δικαιο ο κοπλε εχω σεληνιαστει και ειμαι δαιμονιοδη φορμα.
Δεν καταλαβα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειπαμε κανενας ξενος δεν μετρα μονο ο επιτυχημενος.μονιμος απο ιτερνετ ειπαμε παλι τι βρισκεις.
θυμαστε τον λβοβ που εμενε μονιμα βαρσωβια και ηταν ο μονος που δεν εβρισκε γκομενες αν και μονιμος?
αυτος τα εβλεπε αλλιως απο οτι ισως τον εβλεπαν αυτες.
ισως τον εβλεαν σαν οικονομικο μεταναστη απο την φτωχη ελλαδα να περνει 1000 στην πολωνια.
εχω πολλους ελληνες και κυπριους μονιμους γνωστους ουκρανια.ουτε οι τραπεζικοι που επερναν τοσα λεφτα
δεν ειχαν γκομενες σχεδον καθολου η καμια 40 μπαζωλα που μιλουσε και ελληνικα.
μονιμος με 1000-1500 δεν εχεις διαφορα με τουσ χιλιαδες οικονομικους μεταναστες απο τουρκια,γεωργια,αζερπαιζαν.θα γαμας γκομενες αυτου του επιπεδου τριτης κατηγοριας.
μονιμος που μετρα ειναι μονο αν ειναι ο ιδιος επιχειρηματιας και αφεντικο της επιχειρησης του οχι απλος υπαλληλος.με 1800 θα παω χαρκοβ 9 μερες,την μια μερα χανω αρα 1800 για 8 μερες.
εχω και αλλα 10 χιλιαδεσ γριβνα που θα πληρωσω το διαμερισμα.αν και δεν θα βγαινω βραδι και αποφασισα οχι ψωνια ανυσυχω μηπως δεν μου φτασουν σε περιπτωση γνωριμιας με μονο μια γκομενα!
αρα με 1000-1500 ευρο και να εχω διαμερισμα ενοικιο και αλλα εξοδα δεν περνω σαν μονιμος πρωσωπικα
ουτε για μια εβδομαδα για να αλλαζω γκομενες εστο και τριτης κατηγοριας.και αυτες εχουν απαιτησεις,
κερασματα και τετεια.τι θα της κερνας μονο καφε σπιτι?δεν πανε και στον αφραγγο ουκρανο που γουσταρουν?ειδα και τι γκομενες και γυναικες εχουν ολοι οι μονιμοι που δεν ειναι επιχειρηματιες αλλα απλοι υπαλληλοι χαχαχα.μην σχολιαζω γιατι 2-3 διαβαζουν αν και τα λεω και μπροστα τους

Επισκέπτης
Ρε δεν παει να βγαλει γκομενα το παιδι. Για ουαν ναιτ σταντ παει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τι ακριβως δεν καταλαβες?οτι ο ξαδερφος σου θα παει πανω κατω στο χρισατικ μεσα στα χιονια
και μπορει μετα απο πολλες προσπαθειες να του μιλησει καποια που θελει να φαει τζαμπα η καμια γκομενα
του πραβι σεκτορ να τον κλεψουν?τι ακριβως δεν καταλαβες?
οι γκομενες χρισατικ που οι περισοτερες ειναι εργαζομενες δεν δεχωνται καμακι!
σε κοβουν αμεσως τουριστα κατηγορια ελληνας,ιταλος,τουρκοσ που θελει να καμακωσει και να τουσ κανει
τα χαζα κολπα των τουρκων που κανουν το χαρτομαντηλο λουλουδι να το δωσουν στην γκομενα χαχαχα
αν θελουν χαρτι αντι κολοχαρτο ασ δωσουν ενα χιλιαρικο γριβνα που εχει αξια το χαρτι.
αν σε δουν 40-50 με κουστουμακι δυτυκος σουηδος,αμερικανος,αγγλος τα αρπακτικα θα σε μυρισουν και θα ερθουν απο μονες.στην περιπτωση κμαν δεν τον περνουν για τετειο ετσι παει στα μερη οπως καριμπιαν που ειναι ολες ετοιμεσ για φορτωμα αντι να χανει χρονο στον δρομο.
αν δεν εισαι μεσηλικας απο αυτες τισ χωρες καμια δεν εχει διαθεση για καμακι.
πολλες φορες πλισιασα πουτανεσ εξω απο μακτοναλτσ και ολες εφευγαν οταν προτεινα καφε.επομενη ερωτηση θα ηταν ποσα να παμε σπιτι?αλλα επιδει νομιζουν παω για καμακι μονο δεν θελουν να χανουν χρονο.ελπιζω να καταλαβες αν οχι μεινε πικεριστισ με τον ξαδερφο να αυνανιζετε ο ενασ τον αλλο χαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε δεν παει να βγαλει γκομενα το παιδι. Για ουαν ναιτ σταντ παει.
οπως το λες ενοεισ τζαμπα απο καμακι!ε σου απαντησα.
καμακι στις ταινεις μονο του σταθη ψαλτη και παντα να ανταποκρνινετε σε ολεσ τισ ταινεις η μπαζολα χοντροκολη καιτη φινου χαχαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να σας πω ξενερωσα με αυτην την εποχη που παω αυριο χαρκοβ και δεν εχω διαθεση.
τα εχω και με την μαλακισμενη που με εστειλε και θα κανω εγω την δουλεια της τζαμπα.
αυτη γλιτωσε τα εξοδα και την δουλεια θα της την κανω τζαμπα εγω,τα πηρα ασχημα μαζι της.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για δώσε info τυπε.
Πως ακριβως το κατάφερες αυτο, τι λόγια ειπες κτλ?
αουα ουα ουα.me tarzan yoy jane
στα ουκρανικα μεταφραζετε ηρθα να βρω τζαμπα γκομενα  χωρισ να δωσω μια.
εξαφανιζολ η γκομενα χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τιποτα δεν εξοργιζει στην εξωτερικη εμφανιση του αντρα την γυναικα απο την ελλειψη χρηματος.
ποσες φορες εγραψα η συμπεριφορα τους ειναι αναλογα ποιος εισαι εσυ.
αν εισαι κακομοιρης στην αθηνα μην κανεις παραπονα για ελειψη μουνιου.
ρωσικη παροιμια οταν μιλαει το χρημα ολα τα αλλα σωπανε.
αντε γεια τελος τα μαθηματα σημερα για τους νεους μαθητας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παιδια ξαδερφος μου 32 ετων θελει να παει Ουκρανια για γκομενες. Θα βγαλει καμια με καμακι ή μονο πουτανες λογω ηλικιας;

Ναι,αν έχει έτοιμες γκόμενες από το ίντερνετ και κάτσει μια βδομάδα μίνιμουμ.Και πάλι μέχρι εφτάρι το πολύ.Για ανώτερη ποιότητα και λιγότερο χρόνο απαιτείται κασέρι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τιποτα δεν εξοργιζει στην εξωτερικη εμφανιση του αντρα την γυναικα απο την ελλειψη χρηματος.

Και το μούσι είναι σημαντικό.Οι Ανατολικές δε θέλουν μουσάτους.
Καράφλες ναι,δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Θα στο πω αλλιως.

Η μεκκα των ρωσσιδων, η Ιρινα Σαικ ισως το πιο γνωστο μοντελο στη Ρωσσια σημερα, ειναι παντρεμενη κ εχει παιδια με μουσατο!

Μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ο μονος λογος που ακομα κ σημερα καποιες ανατολικες εκφραζονται αρνητικα για τα μουσια (που ειναι παγκοσμιως πλεον αποδεκτα και αρεστα) ειναι επειδη οι ντοπιοι καραφλιαζουν και δεν εχουν τριχες στο προσωπο , θαβουν τους μουσατους κανοντας πλυση εγκεφαλου στα κοριτσια. Πλεον ξεφτιζει αυτη η αντιληψη

Προσωπικα εχω γενια 15 ημερων και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα στο πω αλλιως.

Η μεκκα των ρωσσιδων, η Ιρινα Σαικ ισως το πιο γνωστο μοντελο στη Ρωσσια σημερα, ειναι παντρεμενη κ εχει παιδια με μουσατο!

Μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ο μονος λογος που ακομα κ σημερα καποιες ανατολικες εκφραζονται αρνητικα για τα μουσια (που ειναι παγκοσμιως πλεον αποδεκτα και αρεστα) ειναι επειδη οι ντοπιοι καραφλιαζουν , και θαβουν τους μουσατους κανοντας πλυση εγκεφαλου στα κοριτσια. Πλεον ξεφτιζει αυτη η αντιληψη

Για πλάκα το λέω.Γενικά τις Σλάβες τις ενδιαφέρει το καθαρό λουκ γιατί σημαίνει περισσότερο χρήμα.Αν δηλαδή συναντήσει ένα μαυριδερό μουσάτο,μαλλιά τατουατζή με πίρσινγκ και έναν καθαρό ξανθό ψηλό ξυρισμένο καραφλό Αρειο θα υποθέσει εκ του ασφαλούς οτι ο δεύτερος κονομάει περισσότερο,είναι πιο αρεστός σαν υπάλληλος και θα τον προτιμήσει.Γενικά θέλουν το καθαρό λουκ που σημαίνει επαγγελματική επιτυχία.
Ο μαυριδερός θα προσπαθήσει βέβαια να πείσει οτι είναι ανεξάρτητος,βασιλιάς της ραπ,αστέρι της show biz,ζάπλουτος κτλ αλλά η γκόμενα θα τον τεστάρει αμέσως ερχόμενη στο δια ταύτα.Αφού τα έχεις,τσίμπα ένα τραπέζι 1000 ευρώ,με 3 σαμπάνιες για εμένα και τις φίλες μου,εκεί ο φιγουρατζής βγαίνει off,κόβεται ακαριαία στα shit tests των Ανατολικών.
Ενώ στον Αρειο καράφλα κάνει εκπτώσεις θα ζητήσει καμιά τρακοσάρα μπροστά αφού εμπιστεύεται το λουκ.Περιγράφω περίπου πώς σκέφτονται,πληρώνεις πάντα για το έλλειμμα εμπιστοσύνης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Ο Χάρης στα έγραψε ξεκάθαρα.
Μήπως είσαι χαζός; :think:
Ψάξου..

Ούτε σοβαρή δυτική γκόμενα δεν θέλει μουσάτους,alternative,μπαρουφολόγους.

Όσο για ζουμπάδες, απλά δεν...
Δεν θυμάμαι να έχω δει καλό μουνι δυτική με κοντύτερο άντρα.

Μια Ουκρανέζα, αν έχει ο ζουμπας εκτόπισμα,είναι μάγκας, έχει ροή χρήματος(και ας κάνει και εμπόριο οργάνων) δε θα έχει πρόβλημα με το ύψος του.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Θα στο πω αλλιως.

Μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ο μονος λογος που ακομα κ σημερα καποιες ανατολικες εκφραζονται αρνητικα για τα μουσια (που ειναι παγκοσμιως πλεον αποδεκτα και αρεστα) ειναι επειδη οι ντοπιοι καραφλιαζουν και δεν εχουν τριχες στο προσωπο , θαβουν τους μουσατους κανοντας πλυση εγκεφαλου στα κοριτσια. Πλεον ξεφτιζει αυτη η αντιληψη

Καλά και η Σκλεναρίκοβα παντρευτηκε τον καζαμπούμπου.

Ο μέσος όρος όμως συμπεριφέρεται όπως τα έγραψε ο kman.

Είναι θέμα προτύπων, οι Σλαβες προτιμούν clean cut καταστάσεις,δεν είναι Ισπανίδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Χάρης στα έγραψε ξεκάθαρα.
Μήπως είσαι χαζός; :think:
Ψάξου..

Ούτε σοβαρή δυτική γκόμενα δεν θέλει μουσάτους,alternative,μπαρουφολόγους.

Όσο για ζουμπάδες, απλά δεν...
Δεν θυμάμαι να έχω δει καλό μουνι δυτική με κοντύτερο άντρα.

Μια Ουκρανέζα, αν έχει ο ζουμπας εκτόπισμα,είναι μάγκας, έχει ροή χρήματος(και ας κάνει και εμπόριο οργάνων) δε θα έχει πρόβλημα με το ύψος του.

Οντως το ύψος δεν είναι σημαντικό.Μια Ρωσίδα 190 που έχω με παρακαλάει να κάνω παιδί μαζί της.

''Дорогой, работа-это хорошо, но отдыхать тебе тоже необходимо. У нас тоже холодно, зима, всё - таки)Прости, я не поздравила тебя с Днём Рождения, потому что не было интернета. У меня скоро день рождения. Я так мечтаю,чтобы ты был рядом) Хотелось бы сына или дочку ещё родить. Чтобы ты был папой тоже) ''

Οι Ανατολικές γενικώς κοιτάζουν λεφτά και στάτους και μετά εμφάνιση.Οι Πολωνές προτιμούν μπρατσέτα και οι Τσέχες πιο κουλτουρέ άτομα με χιούμορ κτλ,δε βλέπουν μόνο λεφτά,περιουσία,επάγγελμα  όπως οι Ουκρανές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά και η Σκλεναρίκοβα παντρευτηκε τον καζαμπούμπου.

Ο μέσος όρος όμως συμπεριφέρεται όπως τα έγραψε ο kman.

Είναι θέμα προτύπων, οι Σλαβες προτιμούν clean cut καταστάσεις,δεν είναι Ισπανίδες.

Αν ο άλλος είναι σαν τον black Tsar,Timati μαυριδερός με μούσια,τατού αλλά και αναγνωρισιμότητα μπορεί η Ρωσίδα να υπαναχωρήσει.Αλλιώς πάει καθαρά με το καθαρό λουκ.

Ενας τατουατζής,μουσάτος,σκουλαρικάς κτλ μπορεί να εξάπτει τη φαντασία της Ελληνίδας οτι μπορεί να γαμάει καλύτερα είναι πιο ελεύθερος κτλ αλλά η Σλάβα τον θεωρεί χαμένο από χέρι,μπάτιρο που κανένας δεν πρόκειται να προσλάβει.
Αν θέλει αληταρά θα πάει με κανέναν νταβρατισμένο σβέρκο dres ή gopnik που ρίχνει φάπες ώστε η γκόμενα να νιώθει ασφαλής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom