Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
198
Πόντοι
1
Οντως το ύψος δεν είναι σημαντικό.Μια Ρωσίδα 190 που έχω με παρακαλάει να κάνω παιδί μαζί της.

''Дорогой, работа-это хорошо, но отдыхать тебе тоже необходимо. У нас тоже холодно, зима, всё - таки)Прости, я не поздравила тебя с Днём Рождения, потому что не было интернета. У меня скоро день рождения. Я так мечтаю,чтобы ты был рядом) Хотелось бы сына или дочку ещё родить. Чтобы ты был папой тоже) ''

Οι Ανατολικές γενικώς κοιτάζουν λεφτά και στάτους και μετά εμφάνιση.Οι Πολωνές προτιμούν μπρατσέτα και οι Τσέχες πιο κουλτουρέ άτομα με χιούμορ κτλ,δε βλέπουν μόνο λεφτά,περιουσία,επάγγελμα  όπως οι Ουκρανές.
Μπα πιθανό θέλει να σου φορτώσει κανα έτοιμο παιδί

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οντως το ύψος δεν είναι σημαντικό.Μια Ρωσίδα 190 που έχω με παρακαλάει να κάνω παιδί μαζί της.

''Дорогой, работа-это хорошо, но отдыхать тебе тоже необходимо. У нас тоже холодно, зима, всё - таки)Прости, я не поздравила тебя с Днём Рождения, потому что не было интернета. У меня скоро день рождения. Я так мечтаю,чтобы ты был рядом) Хотелось бы сына или дочку ещё родить. Чтобы ты был папой тоже) ''

Tην ξανθιά λες που δουλεύει στο νοσοκομείο;
Ωραία γυναικα είναι αυτή,εντάξει 1.90 είναι too much ακόμη και για μένα που την κοιτάω στα μάτια,
αλλά είναι ένα από τα πιο αρμονικά ψηλά σώματα που έχω δει.

Φέρτην Γερμανία να λιγδώσει το αντεράκι της και σας βαφτίζω το τέκνο εγώ. :priest:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν ο άλλος είναι σαν τον black Tsar,Timati μαυριδερός με μούσια,τατού αλλά και αναγνωρισιμότητα μπορεί η Ρωσίδα να υπαναχωρήσει.Αλλιώς πάει καθαρά με το καθαρό λουκ.

Ενας τατουατζής,μουσάτος,σκουλαρικάς κτλ μπορεί να εξάπτει τη φαντασία της Ελληνίδας οτι μπορεί να γαμάει καλύτερα είναι πιο ελεύθερος κτλ αλλά η Σλάβα τον θεωρεί χαμένο από χέρι,μπάτιρο που κανένας δεν πρόκειται να προσλάβει.
Αν θέλει αληταρά θα πάει με κανέναν νταβρατισμένο σβέρκο dres ή gopnik που ρίχνει φάπες ώστε η γκόμενα να νιώθει ασφαλής.
o timati δεν ειναι απλος τραγουδιστης αλλα ειναι και απο εβραικη οικογενεια πολυ πλουσιων γονιων.οπως και η αλσου η τραγουδιστρια που ειναι δισεκατομυριουχοσ  

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο τιματι ποτε δεν ηταν μουσατος.απλα εκανε 3 τραγουδια που μιλουσε για μουσατους μουσουλμανους
και το εκανε για να τους κερδισει και αυτους.πηγε αζερπαιζαν και εκανε επιτυχια με τραγουδι και μετα
πηγε γκροζνι ντυμενοσ σαν τσετσενοσ σε τζαμι επισκεψη στον καντιροβ.
κανει μπαμ στο γκροζνι γιατι ντυνετε σαν αυτους εκει,λεει σαλα μαλεκουμ και τετεια σιαφημιστικα.
ανοιξε αλυσιδα με μπερκερ μαζι με τον καντιροβ!και τωρα που ειχε μια κοντρα παρεξηγηση με τον πυγμαχο
χαμπιπ που γαμησε τον μαγρεκορ ο καντιροβ μεσολαβησε και τους μερωσε.στον χαμπιπ μαλιστα εκανε δωρο μερσεντεσ μπεντζ.αλλο ο τιματι και αλλο ο αφραγγος ελληνας ανεργος ακαματι χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Θα στο πω αλλιως.

Η μεκκα των ρωσσιδων, η Ιρινα Σαικ ισως το πιο γνωστο μοντελο στη Ρωσσια σημερα, ειναι παντρεμενη κ εχει παιδια με μουσατο!

Μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ο μονος λογος που ακομα κ σημερα καποιες ανατολικες εκφραζονται αρνητικα για τα μουσια (που ειναι παγκοσμιως πλεον αποδεκτα και αρεστα) ειναι επειδη οι ντοπιοι καραφλιαζουν και δεν εχουν τριχες στο προσωπο , θαβουν τους μουσατους κανοντας πλυση εγκεφαλου στα κοριτσια. Πλεον ξεφτιζει αυτη η αντιληψη

Προσωπικα εχω γενια 15 ημερων και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα!
ειναι αμερικανος,οχι μαυριδεροσ σαν ελληνασ μουσατοσ και ισπανοσ και καποτε εχει ελαφρυ κοκινο γενι. ειναιηθοπειοσ με χρηματα.τι σχεση εχει αυτος με τους ελληνες μουσατους?χαχχαχα

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ping floyd  αν με προσλαβεις στυλιστα θα σκισεις στο κιεβο!
πρωτη συμβουλη αγορασε ζιλετ ξυραφακι και αφρο να γινεισ κουννα!μαγουλακια αφρατα σαν μωρου και οχι τριχες.
ντυσιμο φανελακι του τιγρεως κατα προτιμηση για προκαλεις ολα τα βλεματα πανω σου.
μποτες απο σαλαχι και ενα καλο καφε σακακι κατα προτιμηση καουμποικο η μαυρη καμπαρτινα οπως του δασκαλου!πρωτα θα βελτιωσεις την οπτικη σου εικονα και μετα θα περασουμε στις στρατιγηκες για
την εκτρατεια στο κιεβο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Θεωρεις τον Bradley Cooper μουσάτο τυπε?
στιςταινεις που παιζει και ζει σε βουνα μερες λογικα θα εχει μουσια χαχαχαχ.
Θεωρεις τον Bradley Cooper μουσάτο τυπε?
μπορει να τον ειδε στην ταινεια που εκανε τον οσαμα μπιν λατεν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Οι Ανατολικές γενικώς κοιτάζουν λεφτά και στάτους και μετά εμφάνιση.Οι Πολωνές προτιμούν μπρατσέτα και οι Τσέχες πιο κουλτουρέ άτομα με χιούμορ κτλ,δε βλέπουν μόνο λεφτά,περιουσία,επάγγελμα  όπως οι Ουκρανές.
Αυτό με το ύψος όποιος το γράφει δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα όπως και το 90% από αυτά που γράφοντε εδώ! :headbang:.
    Αλλού όμως είναι το θέμα εδώ Прости, я не поздравила тебя с Днём Рождения, потому что не было интернета αυτό εδώ απλός δεν στέκει!Στην Ελλάδα είναι κάτι το πολύ φυσικό κάποιος να μην έχει όχι μόνο ίντερνετ αλλά και ρεύμα!Αν κάποιος πει δεν έχω ρεύμα δεν θα σας φανεί περίεργο!Ρωσσία όμως να σου λέει ότι δεν είχα ίντερνετ όλη τη μέρα?Είναι κάτι το εξωπραγματικό!Πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ γιά να βρεις μιά τέτοια!
    Σχετικά με το ότι θέλει παιδί κ'αυτό είναι φυσιολογικό σου λέει βρήκα το θύμα ας του κάνω κ ένα παιδί να του τα παίρνω μιά ζωή :2funny:.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτό με το ύψος όποιος το γράφει δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα όπως και το 90% από αυτά που γράφοντε εδώ! :headbang:.
    Αλλού όμως είναι το θέμα εδώ Прости, я не поздравила тебя с Днём Рождения, потому что не было интернета αυτό εδώ απλός δεν στέκει!Στην Ελλάδα είναι κάτι το πολύ φυσικό κάποιος να μην έχει όχι μόνο ίντερνετ αλλά και ρεύμα!Αν κάποιος πει δεν έχω ρεύμα δεν θα σας φανεί περίεργο!Ρωσσία όμως να σου λέει ότι δεν είχα ίντερνετ όλη τη μέρα?Είναι κάτι το εξωπραγματικό!Πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ γιά να βρεις μιά τέτοια!
    Σχετικά με το ότι θέλει παιδί κ'αυτό είναι φυσιολογικό σου λέει βρήκα το θύμα ας του κάνω κ ένα παιδί να του τα παίρνω μιά ζωή :2funny:.
τι ρευμα...εδω ξερω γνωστους που υπηρχαν μηνες που τους ειχαν κοψει και το νερο..χειροτερα και απο την παλαιολιθικη εποχη...ενας αλλος μου λεει θα κοψω το σταθερο θα το χω να με καλουν μονο..θα κοψω της εξοδους ... θα κοψω την συνδεση του κινητου..το αμαξι θα παραδωσει πινακιδες θα χρησιμοποιει μονο 125 cc μηχανακι και νομιζει θα κανει οικονομια με τα 400-500  που βγαζει
..Καλα ασε το τι ακουω για διατροφη φασολια..φακες..κρεατα ..ωραια φατητα κομενα...ειπαμε θα κανουμε θυσιες για να βγουμε απο την κριση ..το θεμα ειναι οτι αυτοι η βλακες που κανουν τετοιες θυσιες σε εισαγωγικα δεν ξερουν οτι η ελλαδα δεν θα βγει απο την κριση ουτε σε 20 χρονια...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Eσύ και ψηλός να ήσουνα, πάλι πεπόνια θα γαμούσες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eσύ και ψηλός να ήσουνα, πάλι πεπόνια θα γαμούσες
Πάντος ότι και να ήμουν φουκαράς σαν εσένα δεν θα ήμουνα  :2funny:εγώ ούτε παρέες από τσιγγάνους στην γειτονιά είχα να με ενοχλούσαν :2funny: ούτε Ρωσσοπόντιους να μου παίρνουν της γκόμενες  :2funny: και δεν πήγαινα με το λεωφορείο  :2funny:δε μεγάλωσα στο Μενίδι όπως εσύ :2funny:ούτε αναγκαστικα να φύγω μετανάστης στη Γερμανία γιά να γλυτώσω από τη φτώχια  που ζούσα στην Ελλάδα :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βαλκανιε τα μισα  :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πάντος ότι και να ήμουν φουκαράς σαν εσένα δεν θα ήμουνα  :2funny:εγώ ούτε παρέες από τσιγγάνους στην γειτονιά είχα να με ενοχλούσαν :2funny: ούτε Ρωσσοπόντιους να μου παίρνουν της γκόμενες  :2funny: και δεν πήγαινα με το λεωφορείο  :2funny:δε μεγάλωσα στο Μενίδι όπως εσύ :2funny:ούτε αναγκαστικα να φύγω μετανάστης στη Γερμανία γιά να γλυτώσω από τη φτώχια  που ζούσα στην Ελλάδα :2funny:

Δεν είμαι από Αττική ρε καραφλό μπιφτέκι, τίποτα δεν πέτυχες πάλι..

Πότε θα χορέψεις Reeperbahn τελικά;
Ρώτησα κάτι δικούς μου και μου είπαν ότι δεν είσαι κλεισμένος σε κανένα κατάστημα εκεί,τουλάχιστον μέχρι το Φλεβάρη.

Πάλι φούμαρα μας πουλούσες ρε τυρογαριδάκι,ότι δήθεν σε κάλεσαν να κάνεις στριπτίζ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακόμα χειρότερα  :2funny:αν είσαι και καράβλαχος μας ξεφτιλίζεις στην Ευρώπη  :2funny:Η γνώμη μου πάντα ήταν ότι είσαι ο Red ή midas ή ότι άλλο κλώνο είχες  :2funny:.
  Είπα γω ότι θα πάω Γερμανία?είπα γω ότι θα πάω γιά στριπτίζ?τι  :jerking: γράφεις.
  Εμένα μου τη σπάει που φουκαράδες σαν εσένα πηγαίνουν στην Ευρώπη και μας ξεφτιλίζουν με την κακομοιριά τους :2funny:.Λες ότι είσαι Ελληνας και κοιτάνε με ένα βλέμμα όλο λύπιση  :2funny:σα να λένε κοίτα ένα κακομοίρη που μας ήρθε.
  Στον ύπνο σου ρώτησες  :2funny:τι σχέση έχεις εσύ με το Αμβούργο?
  Αν δεν είσαι ο Ρεντ (που το βλέπω λιγάκι δύσκολο) πρέπει να βρω της φώτο σου να  :2funny: :2funny: :2funny:με τα χάλια σου  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
   Είπα γω ότι θα πάω Γερμανία?είπα γω ότι θα πάω γιά στριπτίζ?τι  :jerking: γράφεις.

Πέσε κάτω και παίρνε ΤΩΡΑ :s&m_1:

2 μέρες τρώω μόνο μήλα για να αδυνατίσω.Μου κάνανε πρόταση να πάω St. Pauli για στριπτίζ.Την τελευταία φορά είχα σκίσει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ακόμα χειρότερα  :2funny:αν είσαι και καράβλαχος μας ξεφτιλίζεις στην Ευρώπη  :2funny:Η γνώμη μου πάντα ήταν ότι είσαι ο Red ή midas ή ότι άλλο κλώνο είχες  :2funny:.
  Είπα γω ότι θα πάω Γερμανία?είπα γω ότι θα πάω γιά στριπτίζ?τι  :jerking: γράφεις.
  Εμένα μου τη σπάει που φουκαράδες σαν εσένα πηγαίνουν στην Ευρώπη και μας ξεφτιλίζουν με την κακομοιριά τους :2funny:.Λες ότι είσαι Ελληνας και κοιτάνε με ένα βλέμμα όλο λύπιση  :2funny:σα να λένε κοίτα ένα κακομοίρη που μας ήρθε.
 Στον ύπνο σου ρώτησες  :2funny:τι σχέση έχεις εσύ με το Αμβούργο?
 Αν δεν είσαι ο Ρεντ (που το βλέπω λιγάκι δύσκολο) πρέπει να βρω της φώτο σου να  :2funny: :2funny: :2funny:με τα χάλια σου  :2funny: :2funny:
στην γερμανια εχει οικους με κατσικες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στην γερμανια εχει οικους με κατσικες
Είχε με σκυλιά στο Μαγδεμβούργο αλλά με το νέο νόμο απαγορεύτηκαν και τους πήγαν στη Δανία  :2funny:
  Ισως η λύση αυτών των φουκαράδων που μας παραμυθιάζουν εδώ μέσα  :jerking:είναι η κτηνοβασία  :2funny:αν είσαι βλάχος,άφραγκος,άξεστος και δε βλέπεσαι  :2funny:πας στη Ρωσσία και οι γκόμενες ξετρελένοντε μαζί σου  :jerking: :2funny:περιμένουν να της πάρεις Γερμανία να της φιλοξενήσεις στο οικοτροφείο που μένεις  :2funny: :2funny: :2funny:.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Είχε με σκυλιά στο Μαγδεμβούργο αλλά με το νέο νόμο απαγορεύτηκαν και τους πήγαν στη Δανία  :2funny:
  Ισως η λύση αυτών των φουκαράδων που μας παραμυθιάζουν εδώ μέσα  :jerking:είναι η κτηνοβασία  :2funny:αν είσαι βλάχος,άφραγκος,άξεστος και δε βλέπεσαι  :2funny:πας στη Ρωσσία και οι γκόμενες ξετρελένοντε μαζί σου  :jerking: :2funny:περιμένουν να της πάρεις Γερμανία να της φιλοξενήσεις στο οικοτροφείο που μένεις  :2funny: :2funny: :2funny:.

Κατσικες,σκυλιτσες καλυτερα να πηδας απο αντρικους κωλους και δεν ειμαι κτηνοβατης

εδω δες τον ταριφα που τον εφαγε απο τον ηθοποιο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τι έγινε τυρογαριδάκι;

Κάνεις ότι δεν βλέπεις;

2 μέρες τρώω μόνο μήλα για να αδυνατίσω.Μου κάνανε πρόταση να πάω St. Pauli για στριπτίζ.Την τελευταία φορά είχα σκίσει.

Γάμα κανά πεπόνι και μην ανοίγεσαι εκεί που δε σε παίρνει :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom