Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο Χάρης πριν φάει το ξύλο δεν του άρεσε αλλα οταν το έφαγε του άρεσε πολύ  :2funny: γ'αυτό και ξαναπάει Οδησσό  :2funny:έχει εθιστεί στο ξύλο  :2funny:.Κατα βάθος το θέλει το τσισάρισμα  :2funny:.Τα 10-20 ευρώ θα τα δώσω εγώ συν το χωνί και το μπιμπερό  :2funny: ο Χάρης δεν θα πληρώσει τίποτα  :2funny:μετά βέβαια αν του αρέσει και θέλει ίσως πρέπει να πληρώνει για να τον τσισάρουνε  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο Κμαν επειδη στο σχολειο πρεπει να τον είχαν για κλωτσιές  :2funny:πάει να το παίξει μάγκας στις γκόμενες  :2funny:αλλά αυτές απλός τον ανέχοντε  :2funny:γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη  :2funny:
σκεφτηκες ποτε γιατι δεν σου επιτεθωντε εσενα?εισαι σιγουρος σε περνανε για τσεχο και οχι
με κανα αρμενιο που δουλευει στο κεμπαπ γκαρσονι?χαχαχαχααχ μαλλον για αυτο δεν σε κλεβουν.
σε βλεπουν που κρατας απο το σουπερμαρκετ την τσαντα με τα μαρουλια και λενε ο καυμενος ο αβο κακομοιριαν ψωνισε για το κεμπατσιδικο του μαστορα του χαχαχαχαχ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
σκεφτηκες ποτε γιατι δεν σου επιτεθωντε εσενα?εισαι σιγουρος σε περνανε για τσεχο και οχι
με κανα αρμενιο που δουλευει στο κεμπαπ γκαρσονι?χαχαχαχααχ μαλλον για αυτο δεν σε κλεβουν.
σε βλεπουν που κρατας απο το σουπερμαρκετ την τσαντα με τα μαρουλια και λενε ο καυμενος ο αβο κακομοιριαν ψωνισε για το κεμπατσιδικο του μαστορα του χαχαχαχαχ
χαρη ντροπή
Με μπλουζακι τιηρη κ σαλαχι μποτα δςν υπάρχει Αρμένιος
Εχει το στατους ο πορνομεταναστης

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε μην ειναι μαζοχιστης ο χαρης κ δεν τοχει παρει χαμπαρι???
παντως χαρκιβ θα μπλεξει ειμαι σιγουρος
δεν ειναι φιλικος ο κοσμος εκει ,μουχε κανει εντυπωση αυτο οταν ειχα παει προ επταετιας περιπου κανα δυο τρεις φορες  :thubsdown:
ο κμαν αν γινει κτηνοβατης,θα γαμαει ..καμηλες!!!! :happy:  :thubsdown:
ρε μιδα δεν παω να κανω παρεες τι να μπλεξω?μονο απο αστυνομια ανυσηχω γιατι δεν θα κρατω πανω μου χαρτια.οδυσσο δεν σε σταματα ποτε η αστυνομια ουτε ασχολειτε με τους περαστικους.
αντιθετα ειναι βοηθητικοι και ευγενικοι.καμια σχεση με κιεβ.

• Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στην οδυσσο ενας μαλακας στρατιωτικος εριχνε με το πιστολι μεθυσμενος στο κεντρο!
αυτα με ανυσυχουν γιτι δεν ξερεις ποιον μαλακα συναντας στον δρομο σου.
ο αλλος χτες κιεβ εσφαξε μανα και γειτονησα και επεσε απο το μπαλκονι.
χαρκοβ 2 16 και 19 με μαχαιρια την επεσαν σε ταμεια μαχαζιου!οπως περπαταμε δεν ξερεις ποιον ψυχακια
συναντας.χαρκοβ θα κρατησω χαμηλο προφιλ χωρισ ψωνια σε μαχαζια και επιδειξη ουτε και νυχτα σε μπαρ και κλαμπ δεν παταω.εκτος 2 παντελονια μαρκε που φοραω στο αεροπλανο δεν πηρα ρουχα που αναγνωριζοντε
αλλα χειμωνιατικα χοντρα απλα για να μην δινω στοχο.θελει προσοχη μεθαυριο το ταξιδι.
παω σε αγνωστο μερος που δεν μελετησα αφου κεντρο θα ειμαι.θεωρησα καλυτερα χαρκοβ απο κιεβ
γιατι κιεβ χρισατικ δεν ξερεις αν η γκομενα που μιλησες δεν ειναι πραβι σεκτορ και σε κλεψουν μετα.
χαρκοβ θα πλισιασω οπεια γκομενα μου λεει η εμπειρια μου τοσα χρονια να πλισιασω.δεν ειναι οδυσσος
που ολοι με ξερουν και νιωθω σπιτι μου.μπορει να βγει ταξιδι τελειο οπως λεμε μπορει να βγει και μαπα.πρωτη μερα την χανω,δευτερη εξερεθνω την περιοχη διπλα μου,κοσμο,ασφαλεια.
το καλο πλεον στο κεντρο χαρκοβ γεμισε με καμερες που ελεχουν την εγληματικοτητα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τα ποστ του kατανοητα και μεστου περιεχομενου! Ειναι σε μεγαλη φορμα!
οπως λεει ο δασκαλος δεν ειναι ζωα οικοσητα αλλα αιμοβορα βαμπιρ!αν θες να γαμασ προβληματικες και θειτσες παιξε και εσυ με τα ιτερνετ
Ταδε εφη Δρ. Joe Μπλασκος!
τις καλες αμεσως τις τακτοποιουν απο μικρες οπως ειπε στον... στο θεμα δνεπρο ο φιλος τους ουκρανος
εμειες ειμαστε ουκρανοι και οχι μαλακες
σου γνωριζουν γκομενες που γαμανε ολοι μονο αυτες μοιραζοντε με ξενους.
Ταδε εφη professor Ουκρανικων σπουδων!

Ρε Χαρρι, βαλαν ενα βιντεακι διπλα, που πλακωνει ο Σαββας μια ρωσσιδα. Καταλαβαινεις τι λενε? τι εγινε? υγ.
Παντος τετοιο ταξιδι, ακουγεται σαν να πηγαινεις εκδρομη σε γκουλακ! Ασε που θα ησουν πιο ασφαλης! Ελπιζω να κανεις πορνοανιχνευση στα σαλον! Τσεχια μπορει να σου καθονταν κονε και καμια νορμαλ τουριστρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οταν περνάς τα 40 έχεις πλέον μηδενική αξία ως υποψήφιος γαμπρός για τις Σλάβες κάτω των 30 οπότε υποχρεωτικά περνάς στο ανώτερο στάδιο του σπόνσορα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
koble στο βιντεο βλεπεις καθαρα την ουκρανικη κοινωνια χαχαχαχ.το γοριλα να ριχνει χαστουκια
στο πορνιδιο γιατι αυτες το 99.9% καταλαβουν μονο με ξυλο και χρημα.
το αλλο φιλμακι στο ιτερνετ με τισ γκομενες στο ρεστοραν κιεβ το ειδες?
2 καλομαθημενες κυριλε καραπουταναρες παραγειλαν σαμπανια και σουσι στο ρεστοραν και εκαναν
τα γκαρσονια εξω φρενων με τα καπριτσια και τις ιδιοτροπιες τους χαχαχαχα.
τα γκαρσονια εφεραν μια τουρτα και αυτες λενε δεν παργειλαμε και συνεχισαν την αθλια συμπεριφωρα.
τα γκαρσονια τους εριξαν την τουρτα στη μουρη και αυτες εριξαν τα ποτηρια με την σαμπανια στα γκαρσονια.καπειος που δεν εχει ιδεα θα ελεγε φεικ.εγω που ξερω την συμπεριφωρα αυτη και την γλωσσα
ξερω δεν ηταν φεικ.που πατε ρε μαλακες μετροσεξουαλ απο την κιφισια και το κολονακι να δαμασετε αυτα τα αγρια θυρια?χαχαχαχ κατσετε ελλαδα να τρωτε παντοφλα απο μπαζωλες κοντοκολες με ανοικτες λεκανες
που θα ερθετε να πουλησετε ερωτα και σοβαρο δεσμο σε αυτες τισ τρελες χαχαχαχ.
θυμαστε την αλλη που αρπαξε το μαχαιρι να με σφαξει και ουρλιαζε σαν τρελη?
ο τυπος στο πρωτο βιντεο εδωσε στην καραπουταναρα αυτο που της αξιζει χαστουκια και μπουνιες.
εισται μαλακες του γλυκου νερου οι περισοτεροι ασχετοι και αγαπουληδεσ καψουρομανουλα χαχαχαχ
αν δεν εισαστε βατραχια,ετοιμοι να παιξετε ξυλο,να φατε σφαιρες η δεν θελετε πουτανες
μην πατησετε ουτε κατα διανοια απο εδω.για τους αφραγγους δεν χρειαζετε να κανω σχολιο χχαχαχα.
στα δυο βιντεο βλεπετε την αντιμετωπιση που θα εχετε απο αυτες και πως ειναι μια κλασικη ουκρανιδα.
τετειες θα γνωρισετε αν ψαχνετε νοικοκυρα να σας αγαπα να πλενει και να μαγειρευει χαχαχαχ.
δεν υπαρχει τετεια γκομενα η οικοκυρα αυτες πεθαναν με την σοβιετικη ενωση.
θελω ενα βιντεο να δω ιτερνετ με πρωταγωνιστη ελληνα να λεει σε ουκρανιδα ηρθα αφραγγος
να βρω γκομενα.θα φαει το ξυλο της ζωης του και θα τον βρουνε σε κανα ποταμι.
οπως λεει και ενας φιλος μου εσενα ο λογος που δεν σε καθαρισαν ακομα ειναι οτι ταιζεις
πολλες οικογενειες και δεν θελουν να σε χασουν χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οταν περνάς τα 40 έχεις πλέον μηδενική αξία ως υποψήφιος γαμπρός για τις Σλάβες κάτω των 30 οπότε υποχρεωτικά περνάς στο ανώτερο στάδιο του σπόνσορα.
τα πηρα αρχοντα με την γκομενα που με τρελανε χαρκοβ και αυτη δεν μπορει να παρει αδεια γιατι
μεχρι τον δεκεβριο θα δουλευει.μου εστειλε μυνημα τωρα να μου δωσει κατι γλυκα να δωσω στην μανατης.
δεν μου δινει καμια ξαδερφουλα χαχαχα.τρελαθηκε που τις ειπα εχασε τα δωρακια απο επονυμα μαχαζια.
με ειδε να ψωνιζω προχτες και της ειπα αν ερχοσουν θα σου αγοραα και εσενα χαχαχ.
της προτεινα αεροπορικο αλλα ειπε δεν δινουν αδεια.
αχωθηκα γιατι η μαλακισμενη που εκλισα διαμερισμα εστειλα μυνημα τι ωρα θα φτασω απαντησε ξερω ποιος εισαι αλλα δεν ειπε οκ την ωρα που θα παω.αυριο θα την ξαναπαρω,αχωθηκα γιατι 10 βραδι θα φτασω.
καταλαβα ετερια ειναι που εχει διαμερισατα οχι πρωσωπα και ετσι ειναι μαλακια.
αχωθηκα μην παω εξω και περιμενω βραδυ.αυριο θα ξαναπαρω να τους πω ξανα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τα πηρα αρχοντα με την γκομενα που με τρελανε χαρκοβ και αυτη δεν μπορει να παρει αδεια γιατι
μεχρι τον δεκεβριο θα δουλευει.μου εστειλε μυνημα τωρα να μου δωσει κατι γλυκα να δωσω στην μανατης.
δεν μου δινει καμια ξαδερφουλα χαχαχα.τρελαθηκε που τις ειπα εχασε τα δωρακια απο επονυμα μαχαζια.
με ειδε να ψωνιζω προχτες και της ειπα αν ερχοσουν θα σου αγοραα και εσενα χαχαχ.
της προτεινα αεροπορικο αλλα ειπε δεν δινουν αδεια.
αχωθηκα γιατι η μαλακισμενη που εκλισα διαμερισμα εστειλα μυνημα τι ωρα θα φτασω απαντησε ξερω ποιος εισαι αλλα δεν ειπε οκ την ωρα που θα παω.αυριο θα την ξαναπαρω,αχωθηκα γιατι 10 βραδι θα φτασω.
καταλαβα ετερια ειναι που εχει διαμερισατα οχι πρωσωπα και ετσι ειναι μαλακια.
αχωθηκα μην παω εξω και περιμενω βραδυ.αυριο θα ξαναπαρω να τους πω ξανα.

Αν προτείνεις δώρο 500 ευρώ,έρχεται σίγουρα.Γενικά στο δίλημμα δώρο ή λεφτά οι Ουκρανές επιλέγουν λεφτά για δώρο,ή δώρο και λεφτά.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εφοσον καταφερα να τις κανω να μην τολμουν ΚΑΝ να αναφερουν οτιδηποτε εχει να κανει με χρηματα. Im proud of me !
Για δώσε info τυπε.
Πως ακριβως το κατάφερες αυτο, τι λόγια ειπες κτλ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
τι λες παλι ρε δασκαλε τοκαψες εντελως? Δηλ λιγες 25αρες εχουν παρει 40-45αρηδες απο αλλη χωρα...
Μλμ συνεχεια
Σαρανταρης εμφανισημος. Με. Χρήμα ειναι τοπ στοχος για. Ολες απο. 20 και ανω, ειδικα 25αρες πλας, σε φάση γαμπρός, οχι γαμαω και φευγω
Δηλ. Θα πρεπει να πείσει οτι υπαρχει βάθος, πραγνα που καθυστερεί τον πρωτο Πουτσο
Μετά ομως ειναι. Ολα. Παιδικη χαρα

Επισκέπτης
Παιδια ξαδερφος μου 32 ετων θελει να παει Ουκρανια για γκομενες. Θα βγαλει καμια με καμακι ή μονο πουτανες λογω ηλικιας;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.545
Πόντοι
216
Τι ανεργία έχει η Ουκρανία σημέρα;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν προτείνεις δώρο 500 ευρώ,έρχεται σίγουρα.Γενικά στο δίλημμα δώρο ή λεφτά οι Ουκρανές επιλέγουν λεφτά για δώρο,ή δώρο και λεφτά.
κυπρο μενει ρε αρχοντα ειπαμε αυτη.της ειπα εχασα που δεν θα ερθει.ειδε τα ψωνια απο τα
επονυμα μαχαζια κα λεει και μενα μου αρεσουν.να της αγορασουν ενοει γιατι μεχρι πριν κανα 2 χρονια
στην χωρα της ηταν και εκανε πιππεσ και εψαχνε κανα χαζο ξενο να την φορτωσει χαχαχα.
αυτες εδω που ηρθαν για καλυτερη ζωη και βρηκαν ενα χαζο σιγουρα ψαχνουν κατι καλυτερο να την κανουν
οταν τακτοποιηθουν.της λεω προτεινα κανα μεροσ να φαω μην μου κοψουν κεφαλι ενω ελεγε θα μου πει τωρα λεει δεν ξερει ιθα ρωτησει την γρια μανα της.τι να ξερει η γρια που δουλευει για ψυχουλα?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για δώσε info τυπε.
Πως ακριβως το κατάφερες αυτο, τι λόγια ειπες κτλ?
δεν χρειζοταν να πει τιποτα.μολις τον ειδε καταλαβε χαχαχαχ.
για αυτο εδειξε τα βιντεακια οτι ειναι διασημη οχι οπεια και οπεια καραπουτανα.
του ειπε η κοπελα για πια με περασες που νομιζεις θα με χουφτωσεις τζαμπα?
ο δασκαλος κμαν θα εβαζε το διακοσαευρο στο μπουτι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παιδια ξαδερφος μου 32 ετων θελει να παει Ουκρανια για γκομενες. Θα βγαλει καμια με καμακι ή μονο πουτανες λογω ηλικιας;
τι πραγμα?δεν σας αντιλιφθειν ελεγε ο καραβανεας στης ελλαδος τα παιδια χαχαχαχ.
θα ερχοντε και σπιτι να του μαγειρευουν πεστου αλλα να παρει και εξτρα πετσετες να τις προλαμβαινει!
εγω 3 θα παρω οπεια θελει να ερχετε με την πετσετα της χαχαχαχαχ.
εχει δικαιο ο κοπλε εχω σεληνιαστει και ειμαι δαιμονιοδη φορμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom