Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Ναι,αλλά αυτή δεν ήταν διάσημη,τη γάμησες με το καλημέρα Ουκρανία κτλ.Δεν είναι ίδια περίπτωση.
Συνήθως όταν κάνουν τις δύσκολες είναι γιατί περιμένουν κασέρι ή υπόσχεση μόνιμου δεσμού γάμου κτλ.
Για αποτελέσματα Κίεβο χρειάζεται δύναμη πυρός.Πας μια μέρα?Χρειάζεσαι πεντακοσάρα.Πας δύο μέρες?Χιλιάρικο κ.ο.κ.
Αλλιώς καταλήγεις άσφαιρος,ψιλοξεφτιλίζεσαι από Αραβότουρκους που έρχονται φορτωμένοι.
Οσο πιο μεγάλη δύναμη πυρός τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.
Και μετά για να κρατήσεις τις σπονσορέτς χρειάζονται 500-1000 ευρώ μηνιαίως σε ρευστό,δώρα.Αλλιώς γίνονται Λούης και πρέπει να βρεις καινούργιες οπότε νέα κόστη.
Δηλαδή αν πας με μπάτζετ κάτω από 200 ευρώ ημερησίως θα καταλήξεις να χάσεις λεφτά αφού δε θα γαμήσεις τίποτα και θα πάει το ταξίδι άπατο.Το μπάτζετ καθορίζει ακριβώς και την εμπειρία που θα έχεις.
δασκαλε κουλαρε
σε βλεπω στο τελος,μονο  με το σωβρακο το μινερβα απεξω απο το σοτσιαλ αμτ να ζητας στεγη και φαγητο  :ban:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Οντως δε με ενδιαφέρει καθόλου πώς βλέπουν τα πράγματα οι γκόμενες.
Την αξία από τις γκόμενες την καθορίζω εγώ και όχι αυτές.Αν μία δεν αξίζει αυτά που ζητάει,δεν ασχολούμαι.
καμμια δεν αξιζει αυτα που τους δινεις
ντας γκεγκεν εσυ τους δινεις τα τριπλα απ οτι ,φανταζονται,οτι θαπερναν ποτε
ειπαμε
οι κμανηδες κατεστρεψαν την ανατ ευρωπη... :grin: :hi: :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
oση σχεση εχεις εσυ με το γαμησι ρε κουασιμοδε  :2funny: μονο φαπες τρως οπου πηγαινεις :2funny:
τυπε ο χαρης δεν ειναι κουασιμοδος ,κοντος ειναι
σε φασριες μπλεκει οντως ,ο λογος αγνωστος...

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
ο κμαν πηδαει αμνοεριφια και γατες  η μονο ουκρανες?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ο δημητρακης γιατι τον κραζει λοιπον αφου δεν του κλεβει τα ζωα που πηδαει.
γιατι γινεται νουμερο με αυτα που κανει...ο κμαν
οτι αγγουρι βρεθει μπροστα του το χρυσωνει κ μετα τρωει μακαρονια κανα μηνα ο ιδιος μεχρι να επανελθει το μπατζετ... :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ελα σε καμμια βδομαδα παλι, διαβασμενος... :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε ο χαρης δεν ειναι κουασιμοδος ,κοντος ειναι
σε φασριες μπλεκει οντως ,ο λογος αγνωστος...
Τώρα θα βρει δάρτες με το μήνα  :2funny:θα του έρθει πιό φτηνά  :2funny:έχει εθιστεί στο ξύλο  :2funny:μήπως γιά να μην πληρώνει να τον έδερνες εσύ γιά ενα συμβολικό ποσό?γιά να κάνει οικονομία γιατί οι δάρτες κοστίζουν  :2funny:
ο κμαν πηδαει αμνοεριφια και γατες  η μονο ουκρανες?
Προς το παρόν όχι αλλά είναι θέμα χρόνου να αρχίσει  :2funny:ειδικά στη Γερμανία που είναι γεμάτο ζωοφίλους  :2funny:θα πάρει μια σκυλίτσα και θα την  :zfuck:θα γλυτώσει πάρα πολλά λεφτά έτσι  :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Τώρα θα βρει δάρτες με το μήνα  :2funny:θα του έρθει πιό φτηνά  :2funny:έχει εθιστεί στο ξύλο  :2funny:μήπως γιά να μην πληρώνει να τον έδερνες εσύ γιά ενα συμβολικό ποσό?γιά να κάνει οικονομία γιατί οι δάρτες κοστίζουν  :2funny:Προς το παρόν όχι αλλά είναι θέμα χρόνου να αρχίσει  :2funny:ειδικά στη Γερμανία που είναι γεμάτο ζωοφίλους  :2funny:θα πάρει μια σκυλίτσα και θα την  :zfuck:θα γλυτώσει πάρα πολλά λεφτά έτσι  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μην ειναι μαζοχιστης ο χαρης κ δεν τοχει παρει χαμπαρι???
παντως χαρκιβ θα μπλεξει ειμαι σιγουρος
δεν ειναι φιλικος ο κοσμος εκει ,μουχε κανει εντυπωση αυτο οταν ειχα παει προ επταετιας περιπου κανα δυο τρεις φορες  :thubsdown:
ο κμαν αν γινει κτηνοβατης,θα γαμαει ..καμηλες!!!! :happy:  :thubsdown:

Επισκέπτης
Ρε μάγκες τι ζόρι τραβάτε με το πόσα βγάζει και πόσα ξοδεύει ο κμαν; Το ψωμί σας τρώει;
Δε μπορουν να αποδεχτουν οτι ανατρεπει τα δεδομενα. Οτι σπαει τα καλουπια. Οτι βιαζει τους κανονες. Κανει τη ζωη μεγιστανα με ταξη μεγεθους μικροτερο εισοδημα. Απεραντη εκδικηση! Βλοσυρη μανια!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μην ειναι μαζοχιστης ο χαρης κ δεν τοχει παρει χαμπαρι???
παντως χαρκιβ θα μπλεξει ειμαι σιγουρος
δεν ειναι φιλικος ο κοσμος εκει ,μουχε κανει εντυπωση αυτο οταν ειχα παει προ επταετιας περιπου κανα δυο τρεις φορες  :thubsdown:
ο κμαν αν γινει κτηνοβατης,θα γαμαει ..καμηλες!!!! :happy:  :thubsdown:
Ακουσα οτι βρηκε εναν μποξέρ που θα τον δείρει γιά ενα συμβολικό ποσό  :2funny:

πελώρια λαχτάρα,μονο που τον εχουν ταράξει οι φριτσηδες στην υπερωρία και τα χριστούγεννα θα λιώσει στον ύπνο λέει  :sleeping:
Κ εγώ έχω πεθάνει στα γέλια με τα χάλια του  :2funny:στο σχολείο πρέπει να είχε φάει πολύ ξύλο  :2funny:και τώρα τον πηδάνε οι Γερμανοί :2funny:.Το κακό είναι ότι με κάτι τέτοιους φουκαράδες που πάνε εκεί γελάνε μετά με τους Ελληνες!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Φίλε xexe ! Πολύ καλή η ανάλυσή σου για τη Μόσχα και όταν βρεις χρόνο θα ήθελα να μας πεις και για τα μικρότερα μαγαζιά!  

Propaganda έχει γκόμενες που ψάχνονται, αλλά πολλές είναι με ναρκωτικά κτλ. πυροβολημένο μαγαζί αλλά για Τετάρτη μπορεί να αξίζει.
Το Crazy Daisy όσες φορές έχω πάει ήταν μάπα, ψιλο-μπακουροκατάσταση και μέτριες γκόμενες (για Ρώσσικα στάνταρντ).  Πήγα εχθές που είχε και καλά πάρτι μαλακιες είχε και 600 ρούβλια είσοδο. Πήγα να μπλέξω και σε καβγά με ένα μαλάκα.
Για τα καλά μαγαζιά διαφωνω. Έχω πολύ καλή ανταπόκριση, ενα φόρτωμα και 2-3 φασώματα επί τόπου στο Icon και με μουνιά που δεν τα βλέπεις Crazy Daisy ή Propaganda. Δυστυχώς είναι ανοικτό μόνο ΠΣ και 2 μέρες δεν πήγα λόγω παρέας. Άλλες 2 μέρες με μπλόκαρε ειδική κατάσταση ... τεσπα. Δηλαδή αυτά γίνανε σε 3 επισκέψεις στο μαγαζί.
Αυτό που θα γράψω τώρα είναι παγκόσμιος νόμος:
Όταν μπαίνει μια γκόμενα στο μαγαζί που είανι η πιο ωραία την ψωνίζει, όταν βλέπει ότι είναι πολλές δυνατές μέσα νιώθει ανταγωνισμό και πέφτει το τουπέ.

Αυτό που είπες για τον αισθησιασμό που αποπνεουν οι Ρωσσίδες κτλ. +1000.

Τέλος ήθελα να σου πω ότι αυτό για αρνητική αρχική απόκριση που λές μου κάνει εντύπωση. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ειδικά για Ρωσσία, μετά από πάρα πολλές προσεγγίσεις, αρνητική η αγενή συμπεριφορά έχω δει το πολύ 2-3 φορές. Συνήθως, αν δεν γουστάρουν, σου λένε δικαιολογία: είμαι παντρεμένη, έχω γκόμενο κτλ. Εδώ δίνουν τηλέφωνο και γκόμενες που δεν γουστάρουν (το βλέπεις δηλ ότι δεν θα απαντήσει ποτέ) και χωρίς να πιέσεις. Το να έχουν αγενή συμπεριφορά σε άντρα δεν είναι στην κουλτούρα τους.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Δε μπορουν να αποδεχτουν οτι ανατρεπει τα δεδομενα. Οτι σπαει τα καλουπια. Οτι βιαζει τους κανονες. Κανει τη ζωη μεγιστανα με ταξη μεγεθους μικροτερο εισοδημα. Απεραντη εκδικηση! Βλοσυρη μανια!

Ο Paris Papis παντρεμένος με χοντρή μου φαίνεται.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Για σεξ έγραψα.
Εσύ σαν τουρίστας 2ημέρου χωρίς προοπτική να γίνεις μόνιμος,χωρίς να πουλάς παραμύθα ή να σκας λεφτά,
ουσιαστικά το μέγιστο που μπορείς να προσφέρεις είναι καποιες ώρες καλής παρέας,social και σεξ.

Αυτά η γκόμενα τα έχει όποτε θέλει.

Και εσύ τέκνον Βρούτε?
Μήπως σε έχει καταλάβει το φάντασμα του Dr. Love? Αυτός έλεγε κάτι τέτοια. Τι σήμασία έχει το "τα έχει όποτε θέλει"?

Την είχε στο αμάξι και φασωνόντουσαν, άρα ήθελε γαμήσι. Με λίγη προσπάθεια γάμαγε ο άνθρωπος.

• Like
Αντιδράσεις: koble

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: koble