Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επειδη σε σχεση με ολους τους υπολοιπους εχεις παρομοιες εμπειριες αλλα την κριση και το φιλτρο να αντιληφθεις, απανταω ξεκινωντας απο σενα

ΔΕΝ γαμησα. Δυστυχως η εμπειρια μου ηταν σαν να μιλαω με μια Ελληνιδα.

Η κοπελα 100% Ουκρανεζα , ψιλοδιασημη στη χωρα της εχοντας παρει μερος σε 2-3 ριαλιτυ κ κανοντας εμφανισεις σε εκπομπες (τα οποια φροντισε να μου δειξει) δηλωσε ερωτευμενη με το Κιεβοκ τη χωρα της. Μιλαγε με τα καλυτερα λογια και δηλωσε εξ αρχης οτι δεν θελει να φυγει.

Την πρωτη μερα ηρθε κ με πηρε απο το αεροδρομιο, κ μαλιστα ειχε ολη την ωρα το κινητο με το gps γιατι δεν ειχε ιδεα πως να παει πισω
Καθησε ολη την ωρα μαζι μου και μιλαγαμε. Εκανα κινηση να την πλησιασω κ της εδωσα ενα πεταχτο φιλι. Τσαντιστηκε λεγοντας οτι απο το πρωτο ραντεβου δεν φιλανε..
Τη δευτερη μερα παλι τα ιδια, μου ζητησε να ξεκαθαρισω τι θελω γιατι αυτη θελει σχεση αλλα εγω θα εχω 10 αλλες γκομενες κ οποια θελω κλπ, οτι δεν θελει με ξενο κλπ. Κατσαμε μεσα στο αμαξι κανα 4ωρο, στο τελος καταληξαμε να φιλιομαστε κ να καθεται αγκαλια και να με κοιταει στα ματια σα χανος κτλπ . Μου ειπε οτι ειναι δυσκολη κ διαφορα αλλα.

Κοινως!

Ηθελε "να την δω" πιο σοβαρα κ οχι ξεπετα! Οτι ακριβως θα εκανε κ μια Ελληνιδα

Νομιζω οτι εκτος απο εμενα , εσενα κ 3-4 αλλους ολοι οι υπολοιποι θα ειχαν γαμησει κ μαλλον με επιασε κοτσο κλπ

Παντως προβληματιστικα αρκετα , δεν το περιμενα .
Σου ριξε χοντρο δουλεμα δηλαδη. Εισαι γονος πλουσιας οικογενειας;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στυλ,προσεγγιση,μπλα-μπλα,ομορφιά,σώμα...Κάτι τελοσπάντων που να κολλήσει..

Με άλλο σπορ ασχολείται ο τύπος, μην μπερδευόμαστε..
Ξέρω Ουκρανέζες μεταξύ των οποίων και αυτή που κατέβηκε Μόναχο, που αν της φλάσαρες κασέρι θα έτρωγες καμιά τσαντιά στο κεφάλι..

Ναι,αλλά αυτή δεν ήταν διάσημη,τη γάμησες με το καλημέρα Ουκρανία κτλ.Δεν είναι ίδια περίπτωση.
Συνήθως όταν κάνουν τις δύσκολες είναι γιατί περιμένουν κασέρι ή υπόσχεση μόνιμου δεσμού γάμου κτλ.
Για αποτελέσματα Κίεβο χρειάζεται δύναμη πυρός.Πας μια μέρα?Χρειάζεσαι πεντακοσάρα.Πας δύο μέρες?Χιλιάρικο κ.ο.κ.
Αλλιώς καταλήγεις άσφαιρος,ψιλοξεφτιλίζεσαι από Αραβότουρκους που έρχονται φορτωμένοι.
Οσο πιο μεγάλη δύναμη πυρός τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.
Και μετά για να κρατήσεις τις σπονσορέτς χρειάζονται 500-1000 ευρώ μηνιαίως σε ρευστό,δώρα.Αλλιώς γίνονται Λούης και πρέπει να βρεις καινούργιες οπότε νέα κόστη.
Δηλαδή αν πας με μπάτζετ κάτω από 200 ευρώ ημερησίως θα καταλήξεις να χάσεις λεφτά αφού δε θα γαμήσεις τίποτα και θα πάει το ταξίδι άπατο.Το μπάτζετ καθορίζει ακριβώς και την εμπειρία που θα έχεις.

Επισκέπτης
ειδα βιντεο στην πλατεια μαινταν πριν λιγο καιρο που εχει ονλινε καμερα.στην καμερα πιαστηκαν 3 αστεγοι με παραλαγες να τσακωνοντε μεταξυ τους και ο ενας τον εκοψε με σπασμενο μπουκαλι.
ειναι νορμαλ αυτα.οδυσσο πριν 4 μερες βρεθηκε βιασμενο σκωτωμενο ενιαχρονο κοριτσακι!
επιασαν εναν κοπριτη σαν αστεγοσ εμοιαζε.χαρκοβ μια δεκαπενταχρονη προχτες.
θελει προσοχη,χαρκοβ δεν θα παω μαλλον στα μολλ με το μετρο εκτος κεντρου.
σκεψου μου ειπε φιλη απο χαρκοβ να δωσει δωρα να παρω στην μανα της αεροδρομιο και να μου καλεσει ταξι.λεω αφου μενει διπλα μου κεντρο πες μην ερθει αεροδρομιο.
αυτη επιμενει να ερθει αεροδρομιο γιατι δουλευει διπλα.9 βραδι φτανω!μου μπενουν υποψιες ξερω γω με ποιον θα ερθει η ποιος ακουσε οτι με περιμενει?εχω παθει απιστευτα περιστατικα,γλυτωσα στο τσακ πολλες φορες και μερικες φορες εφαγα ξυλο και ληστειες.ιουνιο με κτυπησαν και ληστεψαν εξω απο το διαμερισμα και κρατουσαν μαχαιρια.απο τυχη δεν με μαχαιρωσαν δεν ειναι αστεια
Στενοχωριεμαι που αυτος ο σκουπιδολαος εχει κουβαληθει στην πατριδα μου. Χειροτεροι και απο τους Αλβανους ειναι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ναι,αλλά αυτή δεν ήταν διάσημη,τη γάμησες με το καλημέρα Ουκρανία κτλ.Δεν είναι ίδια περίπτωση.
Συνήθως όταν κάνουν τις δύσκολες είναι γιατί περιμένουν κασέρι ή υπόσχεση μόνιμου δεσμού γάμου κτλ.
Για αποτελέσματα Κίεβο χρειάζεται δύναμη πυρός.Πας μια μέρα?Χρειάζεσαι πεντακοσάρα.Πας δύο μέρες?Χιλιάρικο κ.ο.κ.
Αλλιώς καταλήγεις άσφαιρος,ψιλοξεφτιλίζεσαι από Αραβότουρκους που έρχονται φορτωμένοι.
Και μετά για να κρατήσεις τις σπονσορέτς χρειάζονται 500-1000 ευρώ μηνιαίως σε ρευστό,δώρα.Αλλιώς γίνονται Λούης και πρέπει να βρεις καινούργιες οπότε νέα κόστη.
Δηλαδή αν πας με μπάτζετ κάτω από 200 ευρώ ημερησίως θα καταλήξεις να χάσεις λεφτά αφού δε θα γαμήσεις τίποτα και θα πάει το ταξίδι άπατο.Το μπάτζετ καθορίζει ακριβώς και την εμπειρία που θα έχεις.
στην οδυσσο βλεπω πολλους αραβες ιορδανους συνηθως νεαρους που ερχονται 6-8 μαζι και ολη την μερα την βγαζουν μακτοναλτσα!οι ιδιοι που πανε πισω ιορδανια μου ειπε φιλος απο εκει λενε παρλαπιπεσ και ιστοριες χαχαχαχ.βλεπω ακομα με ακριβα αμαξια 3 μαζι να καθωντε στο αυτοκινητο και να ακουνε μουσικη εξω απο το αυτοκινητο ντυμενοι σαν τσιγγανοι!με καθαριστες του αυτοκινητου μοιαζουν παρα με πλουσιους και αυτοι παντα μονοι!η αλλοι που λες τουρκοι μονιμοι τα 80% μοιαζουν κουρδοι και ειναι κουρδοι οι πιο πολλοι που μιλησα και την βγαζουν στα εστιατορια τα τουρκικα.ολοι πενηνταρηδες κακομοιρηδες.εχει μερικους νεαρους μονιμους αλλα παλι την βγαζουν ολοι μαζοι και σπανια να δω να κερνανε μια γκομενα ολοι μαζι!!!!ο μονος μονιμος τουρκος που εχει γκομενα ειναι αυτος που εχει την γκαρσονα του ελληνικου.σε κανα καφε εμφανισιακα αυτη δεν θα την επερναν δουλεια ειναι επιπεδο γκομενας που θα εμενε με τουρκους αφου δεν εχει να πληρωση μονη νοικη.3 χρονια με τον τουρκο την βλεπω.ο λοβ θα την εβαζε σιγουρα εφτα την γκαρσονα του τουρκου.εγω της βαζω 2 γιατι πεφτει τοσο χαμηλα ενω θα την βαθμολογουσα 3 χωρις τον τουρκο.κανενας αντιπαλος απο αυτους οδυσσο αλλα διαθεσιμοτητα σε γκομενες η πουτανες ελευθερης βοσκης ολες εξαφανισμενες!
πολλες που εβλεπα σκαμερσ και πουτανακια εξαφανισμενες ειναι ολεσ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Όταν η γκόμενα σε θεωρεί γαμιά,δεν την παίρνει να περιμένει κασέρι.
Και στην υπόσχεση μόνιμου δεσμού,πέρα από νορμάλ δώρα,γεύματα,κ.λ.π. πάλι δεν την παίρνει.

Όταν η γκόμενα σε θεωρεί χορηγό ή ότι υπάρχει "χάσμα" που πρέπει να καλυφθεί υλικά, τότε την παίρνει να απαιτήσει κασέρι.

Και όπως σου έχω ξαναγράψει και ας διαφωνείς, η χορηγία έχει αποκλειστικά να κάνει,με το πόσο μεγάλο είναι το χάσμα μεταξύ χορηγού-χορηγούμενης.

Τα έβλεπα στην Πράγα, με πρωταγωνιστές Γερμανούς ή Άγγλους.
Αλλιώς δάγκωναν έναν μπάρμπα,αλλιώς έναν 40άρη.

Οι γκόμενες αυτές ξέρουν κάθε στιγμή την χρηματιστηριακή τους αξία.
Και την δική τους και τη δική μας.

Kαι αυτά που σου λέω, είδα να τα εφαρμόζουν οι καλύτερες,όχι τίποτα πονηρές γυφτορουμάνες..

107.jpg

https://[URL unfurl="true"]www.tapky.info/files/klara_05.jpg[/img[/URL]]

Ένα μεγάλο σου μειονεκτημα είναι πως δεν μελετάς τις γκόμενες ενώ τις έχεις κοντά σου.

Τις αντιμετωπίζεις σαν χυσοδοχεία και απλά έχεις αυτόματες ερωτήσεις σε όλα τα shit tests.

Εγώ ακόμη και το Tinder τους διαβάζα για να δω τι μηνύματα τους στέλνουν οι άλλοι,σε ποια ανταποκρίνονται και σε ποια όχι..

[QUOTE="Kman2, post: 8651002, member: 89405"]
[/quote]

Άλλου παπά ευαγέλλιο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όταν η γκόμενα σε θεωρεί γαμιά,δεν την παίρνει να περιμένει κασέρι.
Και στην υπόσχεση μόνιμου δεσμού,πέρα από νορμάλ δώρα,γεύματα,κ.λ.π. πάλι δεν την παίρνει.

Όταν η γκόμενα σε θεωρεί χορηγό ή ότι υπάρχει "χάσμα" που πρέπει να καλυφθεί υλικά, τότε την παίρνει να απαιτήσει κασέρι.

Και όπως σου έχω ξαναγράψει και ας διαφωνείς, η χορηγία έχει αποκλειστικά να κάνει,με το πόσο μεγάλο είναι το χάσμα μεταξύ χορηγού-χορηγούμενης.

Τα έβλεπα στην Πράγα, με πρωταγωνιστές Γερμανούς ή Άγγλους.
Αλλιώς δάγκωναν έναν μπάρμπα,αλλιώς έναν 40άρη.

Οι γκόμενες αυτές ξέρουν κάθε στιγμή την χρηματιστηριακή τους αξία.
Και την δική τους και τη δική μας.

Kαι αυτά που σου λέω, είδα να τα εφαρμόζουν οι καλύτερες,όχι τίποτα πονηρές γυφτορουμάνες..

107.jpg

https://[URL unfurl="true"]www.tapky.info/files/klara_05.jpg[/img[/URL]]

Ένα μεγάλο σου μειονεκτημα είναι πως δεν μελετάς τις γκόμενες ενώ τις έχεις κοντά σου.

Τις αντιμετωπίζεις απλά σαν χυσοδοχεία και απλά έχεις αυτόματες ερωτήσεις σε όλα τα shit tests.

Εγώ ακόμη και το Tinder τους διαβάζα για να δω τι μηνύματα τους στέλνουν οι άλλοι,σε ποια ανταποκρίνονται και σε ποια όχι..

Άλλου παπά ευαγέλλιο...
[/quote]

Οντως δε με ενδιαφέρει καθόλου πώς βλέπουν τα πράγματα οι γκόμενες.
Την αξία από τις γκόμενες την καθορίζω εγώ και όχι αυτές.Αν μία δεν αξίζει αυτά που ζητάει,δεν ασχολούμαι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οντως δε με ενδιαφέρει καθόλου πώς βλέπουν τα πράγματα οι γκόμενες.
Την αξία από τις γκόμενες την καθορίζω εγώ και όχι αυτές.Αν μία δεν αξίζει αυτά που ζητάει,δεν ασχολούμαι.

Ναι,αλλά η συναναστροφή μας με τις γκόμενες, δεν γίνεται πάντα με λεφτά.

Αν στα 50 μου συνεχίζω να ενδιαφέρομαι για μικρές και δε μου φτάνουν οι μικρές στα Privat,αλλά η ψευδαίσθηση σχέσης,κ.λ.π.
θα τα βλέπω με τον ίδιο τρόπο.
Σιγα μη με νοιάζει τι σκέφτεται το κάθε 20χρονο..
Το μόνο που θα με νοιάζει είναι πόσα θα ζητάει.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι το θέμα των επιλογών.Εστω οτι μια γκόμενα απορρίπτει εμένα.Ποιες είναι οι εναλλακτικές της?
1.Ο νέος κάτω των 35 που πουλάει σανό για μόνιμο δεσμό,έρωτες και εξαφανίζεται άμα την απογειώση?
2.Ο βρωμύλος Τουρκοάραβας που μαζεύει όλο το βιος του για ένα ΣΚ στο Κίεβο?
3.Ο σπάγγος Ευρωπαίος που θέλει να πληρώνει η γκόμενα στα ραντεβού?
4.Ο παππούς Αμερικανός που νομίζει οτι είναι τζόβενο στα 70 με τα retirement funds?
5.Ο μπατίρης Ισπανός,Ιταλός με τα μούσια που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και πάρλα?
Ουσιαστικά ο ανταγωνισμός είναι εντελώς γελοίος εξού και οι εναλλακτικές της γκόμενας περιορισμένες.

Πρακτικά π.χ. θες 300 ευρώ?Είσαι άνω του 180,κάτω των 25,κάτω από 70 κιλά,με βυζάρες,γυμνασμένη,περιποιημένη τέλεια μαλλιά,μέικ απ κτλ?Αποδίδεις αξιοπρεπές μπούκι?Αλλιώς γιατί να στα σκάσω?Πάνε στον Τουρκοάραβα.
Αν θες ποιότητα πρέπει να αυτοβελτιωθείς.Αλλιώς υπάρχει ουρά εκεί έξω.Αλλες 20 σαν εσένα στην πόλη σου.Αλλες 100 σε άλλες πόλεις.Αλλες χίλιες σε Ρωσία,Λευκορρωσία.
Και αν βαριέμαι τα σκάω FKK που με 50 ευρώ γαμάω περίπου το ίδιο.Η στα διαμερίσματα στη χώρα σου. Η ακόμα πιο φτηνά.Η πάω στα κλαμπ και βρίσκω άλλη σε dt.
Γενικά δηλαδή είναι τόσο καλή η προσφορά που η γκόμενα πρέπει να ανοίξει τα πόδια,αλλιώς χάνει.
Οι Ουκρανές,Ρωσίδες θέλουν πάντα να κερδίζουν δε θέλουν ποτέ να χάνουν.Εγώ όμως κερδίζω πάντα ως ανώτερος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είναι το θέμα των επιλογών.Εστω οτι μια γκόμενα απορρίπτει εμένα.Ποιες είναι οι εναλλακτικές της?
1.Ο νέος κάτω των 35 που πουλάει σανό για μόνιμο δεσμό,έρωτες και εξαφανίζεται άμα την απογειώση?
2.Ο βρωμύλος Τουρκοάραβας που μαζεύει όλο το βιος του για ένα ΣΚ στο Κίεβο?
3.Ο σπάγγος Ευρωπαίος που θέλει να πληρώνει η γκόμενα στα ραντεβού?
4.Ο παππούς Αμερικανός που νομίζει οτι είναι τζόβενο στα 70 με τα retirement funds?
5.Ο μπατίρης Ισπανός,Ιταλός με τα μούσια που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και πάρλα?
Ουσιαστικά ο ανταγωνισμός είναι εντελώς γελοίος εξού και οι εναλλακτικές της γκόμενας περιορισμένες.

Πρακτικά π.χ. θες 300 ευρώ?Είσαι άνω του 180,κάτω των 25,κάτω από 70 κιλά,με βυζάρες,γυμνασμένη,περιποιημένη τέλεια μαλλιά,μέικ απ κτλ?Αποδίδεις αξιοπρεπές μπούκι?Αλλιώς γιατί να στα σκάσω?Πάνε στον Τουρκοάραβα.
Αν θες ποιότητα πρέπει να αυτοβελτιωθείς.Αλλιώς υπάρχει ουρά εκεί έξω.Αλλες 20 σαν εσένα στην πόλη σου.Αλλες 100 σε άλλες πόλεις.Αλλες χίλιες σε Ρωσία,Λευκορρωσία.
Και αν βαριέμαι τα σκάω FKK που με 50 ευρώ γαμάω περίπου το ίδιο.Η στα διαμερίσματα στη χώρα σου. Η ακόμα πιο φτηνά.Η πάω στα κλαμπ και βρίσκω άλλη σε dt.
Γενικά δηλαδή είναι τόσο καλή η προσφορά που η γκόμενα πρέπει να ανοίξει τα πόδια,αλλιώς χάνει.
Οι Ουκρανές,Ρωσίδες θέλουν πάντα να κερδίζουν δε θέλουν ποτέ να χάνουν.Εγώ όμως κερδίζω πάντα ως ανώτερος.
Ο ανταγωνιστής είναι ο ντόπιος πουκαμισακιας,  κοντοκουρεμένος με άπταιστο Instagram και θα σκάσει με μια Τζιπάρα με τη παρέα του και θα τα σαρώσουν !  Όποια περισσέψει αυτόν θα ονειρεύεται ! Και μην σας ψαρώνει η φτώχια του κράτους!  Υπάρχει πολύ χρήμα στους άξιους!
Φτωχό κράτος =πλούσιοι πολίτες
Κράτος με πλεονάσματα = φτωχοί πολιτες
Οπότε μην υποτιμήσεις το νούμερο των ανδρών αλλά μην υπερτιμήσεις και αυτό των διαθέσιμων γυναικών! Είναι λίγες για πολλούς άντρες!

Όποια λοιπόν χάσει την ελπίδα της για τον καλό Ουκρανό ή είναι καμμένη που τις μυρίζονται τις ξεκωλιάρες οι Ουκρανοί ξεμένει για τους υπόλοιπους ξένους! Που κι εκεί πάνε γερά πορτοφόλια!
Στο Μίνσκ για παράδειγμα υπάρχει παράρτημα από Ντουμπάι!  Δεν ξέρουμε τι είναι αλλά μοιάζει να υπάρχει στενή σχέση! Ουκρανία είδα Εγγλέζους σε καλές ηλικίες με κασέρι και καλό backstory (πετρελαϊκές εταιρίες)
Δεν είναι απλά τα πράγματα για να ρίξεις μια ... χωριατοπούλα που κλωτσάνε οι νορμάλ Ουκρανοί...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο ανταγωνιστής είναι ο ντόπιος πουκαμισακιας,  κοντοκουρεμένος με άπταιστο Instagram και θα σκάσει με μια Τζιπάρα με τη παρέα του και θα τα σαρώσουν !  Όποια περισσέψει αυτόν θα ονειρεύεται ! Και μην σας ψαρώνει η φτώχια του κράτους!  Υπάρχει πολύ χρήμα στους άξιους!
Φτωχό κράτος =πλούσιοι πολίτες
Κράτος με πλεονάσματα = φτωχοί πολιτες
Οπότε μην υποτιμήσεις το νούμερο των ανδρών αλλά μην υπερτιμήσεις και αυτό των διαθέσιμων γυναικών! Είναι λίγες για πολλούς άντρες!

Όποια λοιπόν χάσει την ελπίδα της για τον καλό Ουκρανό ή είναι καμμένη που τις μυρίζονται τις ξεκωλιάρες οι Ουκρανοί ξεμένει για τους υπόλοιπους ξένους! Που κι εκεί πάνε γερά πορτοφόλια!
Στο Μίνσκ για παράδειγμα υπάρχει παράρτημα από Ντουμπάι!  Δεν ξέρουμε τι είναι αλλά μοιάζει να υπάρχει στενή σχέση! Ουκρανία είδα Εγγλέζους σε καλές ηλικίες με κασέρι και καλό backstory (πετρελαϊκές εταιρίες)
Δεν είναι απλά τα πράγματα για να ρίξεις μια ... χωριατοπούλα που κλωτσάνε οι νορμάλ Ουκρανοί...

Μπα μη νομίζεις.Τους αξιόλογους Γερμανούς,Αγγλους τους τσιμπάνε οι ντόπιες και τους παντρεύονται.Ουκρανία πάει ο κατιμάς που δεν μπορεί να γαμήσει Δύση ούτε καν μετανάστριες,δηλαδή οι πιο άφραγκοι και άσχημοι.
Μεσόγειο δεν έχει κανένας λεφτά,τα μουσλίμια έχουν τα γνωστά προβλήματα.Οι πλούσιοι Ουκρανοί είναι και αυτοί λίγοι και καπαρωμένοι.Οι Ρώσοι πλέον ψαρώνουν να πάνε.
Το πεδίο δράσης είναι τεράστιο όπως και τα πλεονεκτήματα του γαμέως όρεξη να χει κανείς χρόνο και παραδάκι.

• Like

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπα μη νομίζεις.Τους αξιόλογους Γερμανούς,Αγγλους τους τσιμπάνε οι ντόπιες και τους παντρεύονται.Ουκρανία πάει ο κατιμάς που δεν μπορεί να γαμήσει Δύση ούτε καν μετανάστριες,δηλαδή οι πιο άφραγκοι και άσχημοι.
Μεσόγειο δεν έχει κανένας λεφτά,τα μουσλίμια έχουν τα γνωστά προβλήματα.Οι πλούσιοι Ουκρανοί είναι και αυτοί λίγοι και καπαρωμένοι.Οι Ρώσοι πλέον ψαρώνουν να πάνε.
Το πεδίο δράσης είναι τεράστιο όπως και τα πλεονεκτήματα του γαμέως όρεξη να χει κανείς χρόνο και παραδάκι.
Μπα...έχουν αλλάξει τα πράγματα!
Οι τσάκαλοι και μάχιμοι Εγγλέζοι και Ευρωπαίοι  έχουν καταλάβει τη παγίδα που στήνουν οι ντόπιες για να τους τσιμπήσουν!  Μόνο οι τελειωμένοι που δεν έχουν ελπίδες για Σλάβα δέχονται τις ψυχοφθόρες και ημίτρελες δυτικές!  
Όσοι πιστεύουν πως έχουν το παιχνίδι,  ταξιδεύουν ανατολικά ή ΑΣΊΑ,Αφρική και λάτιν Αμερική ή και παντού!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπα...έχουν αλλάξει τα πράγματα!
Οι τσάκαλοι και μάχιμοι Εγγλέζοι και Ευρωπαίοι  έχουν καταλάβει τη παγίδα που στήνουν οι ντόπιες για να τους τσιμπήσουν!  Μόνο οι τελειωμένοι που δεν έχουν ελπίδες για Σλάβα δέχονται τις ψυχοφθόρες και ημίτρελες δυτικές!  
Όσοι πιστεύουν πως έχουν το παιχνίδι,  ταξιδεύουν ανατολικά ή ΑΣΊΑ,Αφρική και λάτιν Αμερική ή και παντού!

Οχι ρε,ποιοι τελειωμένοι?Οι μουνάρες Γερμανίδες και Σκανδιναυές είναι θεόμουνα,δεν έχει τέτοιες σε Σλάβες.
Ουκρανία πάνε οι τελειωμένοι Δυτικοί,άνω των 50 με κοιλιές και καράφλες και αν πάνε δηλαδή,οι πιο πολλοί βαριούνται.
Δεν αξίζει κιόλας από χώρα του ευρώ τόσο πολύ να πας Ανατολή αφού είναι υποτιμημένο.Πιο πολύ συμφέρει κάτι Σκανδιναυούς που έχουν ακριβά νομίσματα και εκμεταλεύονται ισοτιμίες.
Δηλαδή ο Δυτικός που βγάζει 3000 ευρώ δουλεύει σκληρά για να τα βγάλει,έχει λογαριασμούς να τρέχουν,πληρώνει ένα σκασμό σε φόρους εισφορές και του φαίνεται κοροιδία να του τα τρώνε οι Ανατολικές.
Ισως ένας Σκανδιναυός που αμοίβεται ψωλάροντας και έχει υπερτιμημένο νόμισμα να έχει άλλη άποψη αλλά στο σκληρό πυρήνα οι αγωνιστές κωλύονται.
Μόνο Βαλκανιόπουτσοι είναι άνω φυσικών νόμων απεριόριστοι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Επρεπε να χώσεις 300 ευρώ το πρώτο βράδυ για πρόγευση και με ένα καλό δώρο 300-500 ευρώ στην επόμενη συνάντηση είχες σίγουρο μπούκι.
ρε αποτυχημενε παπαρα  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ξεφτιλα του αντρικου φυλλου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ρεζιλη του ανατολικου μπλοκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε φτωχομπινε που ζεις στο οικοτροφειο μεσα στα σκοταδια και τρως φωμι και τσαϊ για να μαζεψεις κανα φραγκακι να πας να το ακουμπησεις στην πρωτη μπαζοπειναλα που θα πετυχεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!

τι συμβουλευεις βρε αφραγκε μπρουκλη που βρωμαει το χνωτο σου απο την πεινα χρονιαρες μερες????

να δωσει 800 ευρω για ενα τσιμπουκι????????????

ρε εχεις ξεπερασει καθε οριο γελοιοτητας πια!

τραβα παρε ρε γελοιε καμια γαλοπουλα να κανεις χριστουγεννα παλιολεμε που δινεις και συμβουλες οικονομικων διαπραγματευσεων παλιοξεφτιλα! αποτυχημενε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπορεί να μαζέψει κανείς αυτό το μαλακα?
Πραγματικά ο Τσι έκανε ένα καλό.Ενωσε φαντασία με πραγματικότητα.
Δεν μπορούν πια οι μπόλοκες να καταλάβουν τι είναι αλήθεια ,τα έχουν παίξει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε αποτυχημενε παπαρα  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ξεφτιλα του αντρικου φυλλου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ρεζιλη του ανατολικου μπλοκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε φτωχομπινε που ζεις στο οικοτροφειο μεσα στα σκοταδια και τρως φωμι και τσαϊ για να μαζεψεις κανα φραγκακι να πας να το ακουμπησεις στην πρωτη μπαζοπειναλα που θα πετυχεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!

τι συμβουλευεις βρε αφραγκε μπρουκλη που βρωμαει το χνωτο σου απο την πεινα χρονιαρες μερες????

να δωσει 800 ευρω για ενα τσιμπουκι????????????

ρε εχεις ξεπερασει καθε οριο γελοιοτητας πια!

τραβα παρε ρε γελοιε καμια γαλοπουλα να κανεις χριστουγεννα παλιολεμε που δινεις και συμβουλες οικονομικων διαπραγματευσεων παλιοξεφτιλα! αποτυχημενε!

δωσε μας εσυ μια συμβουλη να γινουμε ανθρωποι τοτε

να παμε μπροστα

:birdman:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.514
Πόντοι
2.356
Επειδή μιλάμε για Ρωσσίδες παντού μπορείς να παίξεις. Το θέμα είναι που συμφέρει.

Υπάρχουν ουσιαστικά 3 κατηγορίες: τα πολύ ακριβά (Siberia, Duran Bar, Oblaka) στα οποία παίζουν γκόμενες που ψάχνουν φράγκα, και κυρίως τραπέζια δεν ενδείκνυνται για καμάκι. To Duran bar δεν με εντυπωσίασε σαν ποιότητα είχε γκόμενες 30+ και πανάκριβο. Το Oblaka είχε άριστη ποιότητα (κάτω από 7 δεν υπήρχε και πολλά 8+) αλλά οι πιο πολλές κάθονται σε τραπέζια με τους σπόνσορες και είναι δύσκολο το παίγνιο και είναι επίσης πανάκριβο. Επίσης, εκεί θελει να πας με κουστούμι, αλλιώς σου ζητάνε 6Κ deposit για να μπεις.

Μετά είναι τα ψιλοκυριλέ για νεαρές ηλικίες 20 μέχρι βαριά 30 (Gipsi, Icon, WoW, Secret) . Εκεί είναι το καλύτερο παιχνίδι και οι γκόμενες είναι θετικές γενικά, βλέπεις παίζει καμάκι φούλ και οι ποιότητα είναι καλή. Δηλ η εντύπωσή μου είναι η ανάποδη από τη δική σου: θετική ανταπόκριση αλλά γενικώς Αγγλικά χάλια. Για μένα αυτά είναι ότι καλύτερο, για φόρτωμα και σε υψηλή ποιότητα. Υπάρχουν και εκεί κάποιες που ψάχνουν για σπόνσορες, αλλά λίγες σχετικά και πιο μεγάλες (30+).

Τα λαΐκά Mummy Troll, Crazy Daizy χαμηλή ποιότητα και δεν είδα διαφορά στην απόκριση. Και εκεί όμως μπορείς να φορτώσεις. Υπάρχουν και άλλα μπαράκια και μικρότερα μαγαζιά για τα οποία θα γράψω άλλη φορά.
Το μεγάλο αρνητικό της Μόσχας είναι ότι είναι πόλη του ΣΚ. Τις καθημερινές είναι νέκρα. Αυτό έχει να κάνει με τη δομή της πόλης. Άντε καμιά Πέμπτη. Δηλ κάθεσαι 1 μήνα και τη νύχτα ουσιαστικά έχεις 8-10 ευκαιρίες. Αλλά η νύχτα ΣΚ Μόσχα είναι ότι καλύτερο παίζει πιστεύω αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Ενδείκνυται για ρίσκο, ή μουνάρα ή τίποτα.
Ωραιος φιλε xexe
θελει πραγματι το λιγοτερο ενα εικοσαημερο να κατσεις να το ευχαριστηθεις.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ποιος μαλακας ειναι ο νωντας και τι σχεση εχει αυτος και ο μαλακας paris στο θεμα ουκρανια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom