Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει light sponsoring.Τι ηλίθια ιδέα είναι αυτή?δηλαδή η γκόμενα θα σου πει συγγνώμη μωρό μου δεν είμαι τόσο εντυπωσιακή όσο η Μοσχοβίτισσα που ζητάει χίλια εγώ θα αρκεστώ σε 300?
Δεν υπάρχουν αυτά.
Το σπονσοριλίκι ξεκινάει από τα 300 μηνιαίως και τα 200 σε κάθε συνάντηση.Αυτό είναι το μίνιμουμ και περίπου σταθερή τιμή σε όλη την ανατολική Ευρώπη.
χτες συναντησα αργα το βραδυ μια μαυρη νιγιριανη 23 που γνωρισα στο μπαντου.
πολιτικο ασυλο ζητα εδω και 6 μηνες με μικρο παιδι 2 χρονων.λεει συναντηση με δωρακι να αγορασω κατι στο παιδι μου χαχαχ λεω οκ τελεια.δεν θα ξοδευτω αφου σκοπο ειχα να της προτεινω λεφτα για γαμησι.
την πηρα σε ενα απομερο μεροσ μολισ την συναντησα 2 λεπτα μετα και της ετριφα της ρωγες.
λεει αναψε το φως,ειπα θα σου δωσω λεφτα να σε γαμησω αλλα δεν ειχα πει τιμη.δεν ηξερα ποσα θα δωσω η θελει σκεφτικα αρχικα να δωσω 30 οσα δινουν σε ολες.αρχικα σκεφτωμουν 50 αλλα θυμηθηκα το ανεκδοτο 30 οσα περνω απο ολους.δεν δεκτηκε και αρχισε μαλακιες μολις με ειδες με εφερες να γαμησεις?
ειπα εσυ ζητησες δωρακι για το παιδι αν θες περισοτερα σου δινω χαχαχα.
εκανε νουμερα και λεει ασε με να φυγω και την πηρα σπιτι.
καλα ποσα περιμενε αυτη?100?ρωτησα θες περισοτερα?επρεπε να τα βαλω στο χερι.

• Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ο Μίδας λέει οτι βάζω μισθολογική κατάσταση από Γερμανό και όχι δική μου,τι να πει ο Μίδας? Γιορτές θα ρίξω ύπνους τρικούβερτους.
Εγω λεω να μην πας τρεχεις στα χιονια και να την βγαλεις με μεταναστριες. Ρωσσια το χειμωνα(γεναρη) για που σκεπτεσαι?
ζητούν εκτάκτως οικονομική βοήθεια για να έχουν καβάντζα για τις δύσκολες μέρες. Τι μας έχουν κάνει αυτοί οι Ρώσοι?Δεν αφήνουν τις Ουκρανοπούλες ήσυχες
Ζητηματα Γεωπολιτικης και η ακριβεια στα καυσιμα! Σκεφτομαι να σου στειλω επιδομα πολεμου 1000/μηνα. Κμαν εχεις σκεφτει καποιο επιχειρηματικο σχημα/κοινοπραξια να μοιραζεσαι τα εξοδα για τις σπονσορετς? Εγω θα εχω απαιτηση μονο για το ενα μπουτι!
Δεν υπάρχει light sponsoring.Τι ηλίθια ιδέα είναι αυτή? Δεν υπάρχουν αυτά.
Το σπονσοριλίκι ξεκινάει από τα 300 μηνιαίως και τα 200 σε κάθε συνάντηση.
Ναι αλλα εμεις δεν ψαχνουμε την αποκατεστημενη πρωτεβουσιανα, αλλα την ατυχη εσωτερικη μεταναστρια. Ας παει να ζησει στη Μοσχα... Κμαν μηπως ειναι τσιμπιμενες οι τιμες σου? Τεσπα. Βεβαια για να ριξεις τις τιμες στο σπονσορινκ χρειαζεται καποιος να εχει μια παιδεια και μια τεχνικη καταρτηση και εμπειρια οπως εσυ.
υγ. Μπλακ Φραιντει,σουν, ουκρανικαι εκπτωσαι κος Βλαδιμηρος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.507
Πόντοι
2.356

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κλασσική σλαβική ατμόσφαιρα.Εχεις την αίσθηση οτι με το κατάλληλο αντίτιμο τις γαμάς όλες.Ετσι ήταν παλιά και Τσεχία,Πολωνία.Σλαβικοί παράδεισοι.

Σα να μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο και να διαλέγεις γλυκό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω λεω να μην πας τρεχεις στα χιονια και να την βγαλεις με μεταναστριες. Ρωσσια το χειμωνα(γεναρη) για που σκεπτεσαι? Ζητηματα Γεωπολιτικης και η ακριβεια στα καυσιμα! Σκεφτομαι να σου στειλω επιδομα πολεμου 1000/μηνα. Κμαν εχεις σκεφτει καποιο επιχειρηματικο σχημα/κοινοπραξια να μοιραζεσαι τα εξοδα για τις σπονσορετς? Εγω θα εχω απαιτηση μονο για το ενα μπουτι! Ναι αλλα εμεις δεν ψαχνουμε την αποκατεστημενη πρωτεβουσιανα, αλλα την ατυχη εσωτερικη μεταναστρια. Ας παει να ζησει στη Μοσχα... Κμαν μηπως ειναι τσιμπιμενες οι τιμες σου? Τεσπα. Βεβαια για να ριξεις τις τιμες στο σπονσορινκ χρειαζεται καποιος να εχει μια παιδεια και μια τεχνικη καταρτηση και εμπειρια οπως εσυ.
υγ. Μπλακ Φραιντει,σουν, ουκρανικαι εκπτωσαι κος Βλαδιμηρος.

Δε ρίχνεις τις τιμές στο σπόνσορινγκ απλά επιλέγεις μαγαζί.Πού τρως πιο καλά Μινσκ,Κίεβο ή Μόσχα αυτά αλλάζουν συνέχεια λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων.Η Ουκρανία είναι σταθερή αξία.
Ομαδικό σπόνσορινγκ,εκπτώσεις σας περιμένουμε,με τις δύο η μία δώρο γενικώς δεν παίζουνε.Δεν είναι οτι οι lurkers που την παίζουνε 20 χρόνια σοφά σκεφτόμενοι περιμένοντας να φτηνήνει το μουνί στα 50 ευρώ,θα γαμήσουνε.Η χτυπάς τώρα ή ποτέ,έτσι είναι οι ανατολικοί παράδεισοι.
Αυτό με το μοίρασμα των εξόδων που λες είναι η ινδική μέθοδος.Την εφαρμόζουν και οι Αφγανοί,Μπαγκλαντές και τα πάκια.
Για να γαμήσουν την Πολωνέζα των ονείρων τους βάζει ο καθένας ένα κατοστάρικο για να πληρώνει η κοπέλα το νοίκι και τη γαμάνε όλοι εκ περιτροπής.
Είναι αυτή η ηλίθια αλληλεγγύη των μουσλιμιών,οι yolo Βαλκάνιοι είμαστε ανώτερη κατηγορία,δε μοιραζόμαστε τρόπαια.

• Like

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το Soho Rooms έχει κλείσει. Θα σας τα πω αναλυτικά. Τώρα έχει έξοδο, η Παρσκευή είναι γερή μέρα...
Μόσχα είσαι? Βγάζεις άκρη στα κυριλέ μαγαζιά?
Μήπως να πήγαινες στα πιο λαϊκά τύπου crazy daisy ή σε κάποιο то да се όταν έχει παρτακι.. ?
Οι Ρωσίδες στα καλά μαγαζιά πάνε για φωτογραφίες και όχι για φλερτ..
Στα λαϊκά γίνεται χύμα παιχνίδι !
Για δώσε μας κλίμα!

• Like

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Χαρρι,
σε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα χεσε το Βελιγραδι και τραβα Πραγα η οπου αλλου! Εαν ηθελες να γαμησεις ρωσσιδες ας πηγαινες στην Βυρητο η Τελαβιβ. Κανεις τα ιδια λαθη και δεν θα γινει και πολεμος!
Στην θεση σου θα εκανα, απο τωρα η εως τις γιορτες να βρω τον Αρχηγο του Βαλκανιοπουτσιμου να μου διδαξει απο κοντα τα μυστικα της τεχνης απο πρωτο χερι, για να βελτιωθω. Χωρια ποσες ουκρανες περιφερονται σε γεμανιες και πολωνιες.
Τα ποσοστα σου ονλαιν  ειναι τραγικα, αλλα δεν εισαι ο μονος γιατι και αλλοι συναγωνιστες εχουν χαμηλο σκορ. Παλι και εκει θα πηγαινα να με διδαξει ο καλητερος, δηλ ο Τιντερομυστης, τετ α τετ η εστω να μου εκανε προπονηση εξ αποστασεως, ασφαλειας, για να βελτιωθω τεχνικα.
Χαρρι, τελικα με τον Δασκαλο θα βρεθειτε εκει πανω? τουλαχιστον μονο και μονα αυτο, θα αξιζει το ταξιδι. Ζητα τις συμβουλες του. Εαν οχι, παρατατα ολα και πηγαινε να τον βρεις!!!

ερευνητικα επαιξα με μπαντου για χαρκοβ αν και δεν θα παιξω απο ιτερνετ ουτε βραδυ θα κυκλοφορω μονοσ.απο 200 που εγραφα απαντησαν 2 θειτσες 32 και 38 που ουτε τσαμπα η να με πληρωσουν δεν γαμαω.
Χαρρι εχω τασεις ανθρωποκτηνοβασιας οπως ο Γαβ, δεν μου στελενεις τα λινκ με τις κοπελες? Που να τρεχω τωρα φυλης στη πατριτσια και την καρολ.
Αμα δεν κυκλοφορας το βραδυ, ενταξει δεν υπαρχει προβλημα. Το να μην γαμας εκει, ειναι το θεμα! Πρεπει να πας σε μερος με πολλες πιθανοτητες.
ο δασκαλος λεει ειμαι ατυχος γιατι δεν θα γινει πολεμος.με τον πολεμο θα ξεσκιζωσουν λεει χαρκοβ. μονο στο κεντρο θα κυκλοφορησω δεν θα παω με μετρο στα μακρινα μολλ.χασιμο χρονου και απο τις 4 νυχτα ειναι χιονισμενα.μια χαρα πιο ασφαλεις στο κεντρο.βρηκα σαλον απο μιστερ χ και ρελαξπορταλ τιμες ομως 1500-2500. δεν ειναι φτηνοτερα απο οδυσσο αλλα ιδιες τιμες κεντρο
Τι να τα κανεις τα μολ, αμολησου εκει να βρεις τι παιζει στα σαλον, να μας ενημερωσεις.
Ελπιζω να εχει ποιοτητα. Στειλε μου, κανα λινκ πμ το ριλαξμ να κανω εκτιμηση!
χτες συναντησα αργα το βραδυ μια μαυρη νιγιριανη 23 που γνωρισα στο μπαντου.την πηρα σε ενα απομερο μεροσ μολισ την συναντησα 2 λεπτα μετα και της ετριφα της ρωγες.λεει αναψε το φως,ειπα θα σου δωσω λεφτα να σε γαμησω αλλα δεν ειχα πει τιμη.καλα ποσα περιμενε αυτη?100?ρωτησα θες περισοτερα?επρεπε να τα βαλω στο χερι.
Απο αποψη πορνομεταναστευτισμου, κανεις λαθος κινηση, γιατι θα εχει δικο ο καμακερος των σαλον, οπως λες, να ελεγε οτι εισαι η καφρος η ζουλου!
Πεφτεις μονος σου δηλ στο επιπεδο ουζμπεκου καυκασιου και μεσανατολιτη!
Ασχετα εαν και εγω υπερ των επιμειξιων!
Δευτερο λαθος εδω, που δεν μιλησες για την τιμη, χειροτερο και που δεν τα εδωσες πριν, αλλα επρεπε να το εχεις ξεκαθαρισει, την τιμη! (σε χαλαγαν οι νεπαλεζες ε?).
υγ.
Ελπιζω εαν ο Δασκαλος διαβαζει τα κατορθωματα σου να σε βοηθησει.
υγ.Ασχετο
Τασος3, μετα καταλαβα και εγω τι τυπου κλαμπ ειναι! Τελικα Φτωχομανα Κιεβο! Αντιστοιχο ΤΣΙ στο Μινσκ ποιο ειναι μυστες?
υγ.ΧεΧε2
Καλη εξοδο και προσοχη στις μαιναδες της Μοσχας!
Οταν μπορεσεις μας λες για το διαδοχο σχημα του ΣοχοΡουμς.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κλασσική σλαβική ατμόσφαιρα.Εχεις την αίσθηση οτι με το κατάλληλο αντίτιμο τις γαμάς όλες.
Κμαν αυτο το αισθημα, ακομα, το εχεις μονο ουκρανια ρωσσια και σε ποια μερη τους?
Δε ρίχνεις τις τιμές στο σπόνσορινγκ απλά επιλέγεις μαγαζί...Ομαδικό σπόνσορινγκ,εκπτώσεις σας περιμένουμε,με τις δύο η μία δώρο γενικώς δεν παίζουνε.
Αυτό με το μοίρασμα των εξόδων που λες είναι η ινδική μέθοδος.
Το ινδικο συστημα, δεν ακουγεται ασχημο για την λαικη μαζα των απλων βαλκανιων μπουρδελιαρηδων.
Α.Θα ηταν τεραστια αναβαθμιση του πεδιου δρασης τους και τετοιες επαφες θα ανεβαζαν το πολιτιστικο και αισθητικο επιπεδο του λαου, αφου δεν θα καταδεχονταν να τρεξει πισω απο την καθε ξινομουρα. Β.Ειναι γνωστο οτι ο ελληνας πασχει απο οργανωση και συστημα. Εαν βαλεις και την κριση παει κατα διαολου. Επισης πασχει απο την μανια της αρχηγιας και του μοναχικου δρομου. Εαν λοιπον ξεφυγουν μπροστα οι επικεφαλης Βαλκανιοπουτσιστες Βολονταριστες Μεγαλεξανδροι, ειναι συνετο οι αλλοι, η φαλλαγγα των οπλιτων, να μεινει σε σχηματισμο για να επιβιωσει. Εξ αλλου μονο ετσι θα μπορεσει να αντισταθει και στην εισβολη των μεσανατολιτων, που ερχοντε οργανωμενα, οπως ξερεις.
Γ. Επιπλεον θα μειωθει το οικολογικο/πορνικο αποτυπωμα, απο αποψη περιβαλλοντος και ακομη δεν θα προκαλουσε σε μεγαλο βαθμο τις αντι.πορνικες δυναμεις των λοατκι ψωλωπροοδευτικων.
Ζουμε στην οικονομια του διαμοιρασμου, απο  Airbnb εως car sharing , οποτε ειναι καιρος να σπασει το Ταμπου του Τζ.Πανουση, οτι γυναικα και αμαξι δεν δανειζονται!
Επιτελους ας μοιραστουμε τις Σπονσορετς
!
υγ.
Ασε που θα αποφυγουμε τον κορεσμο και εμεις και αυτες!
SPONSORITS UBER ALLES

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.507
Πόντοι
2.356
υγ.Ασχετο
Τασος3, μετα καταλαβα και εγω τι τυπου κλαμπ ειναι! Τελικα Φτωχομανα Κιεβο! Αντιστοιχο ΤΣΙ στο Μινσκ ποιο ειναι μυστες?
Κιεβο ειναι πιο φθηνο οχι μονο απο Μοσχα οπως ειναι το φυσιολογικο αλλα και απο Μινσκ ,ακομα και απο Κισιναου.
Αυτη την περιοδο φυσικα γιατι ολα αλλαζουν εν ριπη οφθαλμου και ιδιαιτερα στην Ανατολικη Ευρωπη.

• Like

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
ρε παπαρα Κμαν,
εχεις χρεωκοπησει κανονικα και με το νομο με τις μαλακιες που κανεις και τολμας ακομη να υποστηριζεις την παπαρια σου περι σπονσορινγκ? Κοιτα ρε βλακα να παρεις κανα παλτο της προκοπης που κυκλοφορει σα το ζητιανο χρονιαρες μερες, κοιτα να ξοδεψεις κανα φραγκο για να κανεις γιορτες σαν ανθρωπος ηλιθιε που κανεις το σκατο σου παξιμαδι για να σου τα τρωνε τα πεινασμενα μπαζα της ανατολικης ευρωπης. ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΑΚΑ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.334
Πόντοι
3.656
Ο Μίδας λέει οτι βάζω μισθολογική κατάσταση από Γερμανό και όχι δική μου,τι να πει ο Μίδας?
Γιορτές θα ρίξω ύπνους τρικούβερτους.Εχει τόση δουλειά που δε με παίρνει για τίποτα.Σκέφτομαι για Μινσκ βέβαια βέβαια ΠΣΚ τα Χριστούγεννα που για αυτούς είναι 2 βδομάδες μετά αλλά εδώ Γερμανία νεκρώνουν όλα οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να κυκλοφοράς στα χιόνια.
ο μιδας ειπς απλα. Οτι ακομα κι αν ειναι δικονσου το χαρτί που πολυ αμφιβαλει γιατι δεν βλεπουμε κατι απο ονομα που να παραπέμπει ελλαδα,
Λεει λοιπον οτι με τριακοσιες ωρες υοεεωριες βγαζεις καποια χρήματα στα 4000€
Αν αφαιρεσεις τα παγια σου μενουν 2000 ισως και 2500,αν δουλεύεις σαν μαυρος σε καραβι, δεκατεσερεις ωρες την μερα, εξ ου κι ειναι αμαρτια να στα τρωνε αυτες οι ψοφιες που συναγελαζεσαι
Λαλη ξεκούραση τις γιορτες και βαλε. Ενα κερι, στον χανς ποθ σουκοψε την αδεια και γλυτωσες εστω προσωρινά τα λεφτα σου
Φροιε Βαιναχτεν λοιπόν

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.334
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει light sponsoring.Τι ηλίθια ιδέα είναι αυτή?δηλαδή η γκόμενα θα σου πει συγγνώμη μωρό μου δεν είμαι τόσο εντυπωσιακή όσο η Μοσχοβίτισσα που ζητάει χίλια εγώ θα αρκεστώ σε 300?
Δεν υπάρχουν αυτά.
Το σπονσοριλίκι ξεκινάει από τα 300 μηνιαίως και τα 200 σε κάθε συνάντηση.Αυτό είναι το μίνιμουμ και περίπου σταθερή τιμή σε όλη την ανατολική Ευρώπη.
δηλ αν θα πας. Λβοβ να γαμισεις μια οποια ναναι θα αου πω θελω σημαια διακοσια? Μλμ δασκαλε..

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.334
Πόντοι
3.656
Ειχα ρωτησει αλλα δεν μπαινεις ... δεν ειναι Chi
niet  :grin:
και να μπεις τι να κανεις... Οποιος ενδιαφέρεται να γαμησει κι όχι να παιρνει ματι, να θυμαται το ρητο
Καλιο πρωτος στο Λβοβ παρα τελευταίος στην Μοσχα

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.334
Πόντοι
3.656

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Γάμησε απλά η κοπέλα δεν του μπαστακώθηκε για διανυκτέρευση, αλλά πήγαινε για ύπνο σπίτι της.

Επειδη σε σχεση με ολους τους υπολοιπους εχεις παρομοιες εμπειριες αλλα την κριση και το φιλτρο να αντιληφθεις, απανταω ξεκινωντας απο σενα

ΔΕΝ γαμησα. Δυστυχως η εμπειρια μου ηταν σαν να μιλαω με μια Ελληνιδα.

Η κοπελα 100% Ουκρανεζα , ψιλοδιασημη στη χωρα της εχοντας παρει μερος σε 2-3 ριαλιτυ κ κανοντας εμφανισεις σε εκπομπες (τα οποια φροντισε να μου δειξει) δηλωσε ερωτευμενη με το Κιεβοκ τη χωρα της. Μιλαγε με τα καλυτερα λογια και δηλωσε εξ αρχης οτι δεν θελει να φυγει.

Την πρωτη μερα ηρθε κ με πηρε απο το αεροδρομιο, κ μαλιστα ειχε ολη την ωρα το κινητο με το gps γιατι δεν ειχε ιδεα πως να παει πισω
Καθησε ολη την ωρα μαζι μου και μιλαγαμε. Εκανα κινηση να την πλησιασω κ της εδωσα ενα πεταχτο φιλι. Τσαντιστηκε λεγοντας οτι απο το πρωτο ραντεβου δεν φιλανε..
Τη δευτερη μερα παλι τα ιδια, μου ζητησε να ξεκαθαρισω τι θελω γιατι αυτη θελει σχεση αλλα εγω θα εχω 10 αλλες γκομενες κ οποια θελω κλπ, οτι δεν θελει με ξενο κλπ. Κατσαμε μεσα στο αμαξι κανα 4ωρο, στο τελος καταληξαμε να φιλιομαστε κ να καθεται αγκαλια και να με κοιταει στα ματια σα χανος κτλπ . Μου ειπε οτι ειναι δυσκολη κ διαφορα αλλα.

Κοινως!

Ηθελε "να την δω" πιο σοβαρα κ οχι ξεπετα! Οτι ακριβως θα εκανε κ μια Ελληνιδα

Νομιζω οτι εκτος απο εμενα , εσενα κ 3-4 αλλους ολοι οι υπολοιποι θα ειχαν γαμησει κ μαλλον με επιασε κοτσο κλπ

Παντως προβληματιστικα αρκετα , δεν το περιμενα .

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Μόσχα είσαι? Βγάζεις άκρη στα κυριλέ μαγαζιά?
Μήπως να πήγαινες στα πιο λαϊκά τύπου crazy daisy ή σε κάποιο то да се όταν έχει παρτακι.. ?
Οι Ρωσίδες στα καλά μαγαζιά πάνε για φωτογραφίες και όχι για φλερτ..
Στα λαϊκά γίνεται χύμα παιχνίδι !
Για δώσε μας κλίμα!

Επειδή μιλάμε για Ρωσσίδες παντού μπορείς να παίξεις. Το θέμα είναι που συμφέρει.

Υπάρχουν ουσιαστικά 3 κατηγορίες: τα πολύ ακριβά (Siberia, Duran Bar, Oblaka) στα οποία παίζουν γκόμενες που ψάχνουν φράγκα, και κυρίως τραπέζια δεν ενδείκνυνται για καμάκι. To Duran bar δεν με εντυπωσίασε σαν ποιότητα είχε γκόμενες 30+ και πανάκριβο. Το Oblaka είχε άριστη ποιότητα (κάτω από 7 δεν υπήρχε και πολλά 8+) αλλά οι πιο πολλές κάθονται σε τραπέζια με τους σπόνσορες και είναι δύσκολο το παίγνιο και είναι επίσης πανάκριβο. Επίσης, εκεί θελει να πας με κουστούμι, αλλιώς σου ζητάνε 6Κ deposit για να μπεις.

Μετά είναι τα ψιλοκυριλέ για νεαρές ηλικίες 20 μέχρι βαριά 30 (Gipsi, Icon, WoW, Secret) . Εκεί είναι το καλύτερο παιχνίδι και οι γκόμενες είναι θετικές γενικά, βλέπεις παίζει καμάκι φούλ και οι ποιότητα είναι καλή. Δηλ η εντύπωσή μου είναι η ανάποδη από τη δική σου: θετική ανταπόκριση αλλά γενικώς Αγγλικά χάλια. Για μένα αυτά είναι ότι καλύτερο, για φόρτωμα και σε υψηλή ποιότητα. Υπάρχουν και εκεί κάποιες που ψάχνουν για σπόνσορες, αλλά λίγες σχετικά και πιο μεγάλες (30+).

Τα λαΐκά Mummy Troll, Crazy Daizy χαμηλή ποιότητα και δεν είδα διαφορά στην απόκριση. Και εκεί όμως μπορείς να φορτώσεις. Υπάρχουν και άλλα μπαράκια και μικρότερα μαγαζιά για τα οποία θα γράψω άλλη φορά.
Το μεγάλο αρνητικό της Μόσχας είναι ότι είναι πόλη του ΣΚ. Τις καθημερινές είναι νέκρα. Αυτό έχει να κάνει με τη δομή της πόλης. Άντε καμιά Πέμπτη. Δηλ κάθεσαι 1 μήνα και τη νύχτα ουσιαστικά έχεις 8-10 ευκαιρίες. Αλλά η νύχτα ΣΚ Μόσχα είναι ότι καλύτερο παίζει πιστεύω αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Ενδείκνυται για ρίσκο, ή μουνάρα ή τίποτα.

συμπεράσματα για το τέλος:

1. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να μάθει Ρώσσικα. Για κάποιο λόγο όσο ανεβαίνει η ποιότητα τόσο μειώνεται η Αγγλομάθεια.
2. Ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες από Μόσχα,ΑΠ πρέπει να είναι οι 2ες πόλεις.
3. Για άνω των 45 και σπόνσορες θα έλεγα ότι UA είναι καλύτερα.

Στην επιστροφή μπορεί να γράψω και άλλα περι νοοτροπιάς κτλ. Είναι παίγνιο με αδρεναλίνη εδώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom