Χαρρι,
σε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα χεσε το Βελιγραδι και τραβα Πραγα η οπου αλλου! Εαν ηθελες να γαμησεις ρωσσιδες ας πηγαινες στην Βυρητο η Τελαβιβ. Κανεις τα ιδια λαθη και δεν θα γινει και πολεμος!
Στην θεση σου θα εκανα, απο τωρα η εως τις γιορτες να βρω τον Αρχηγο του Βαλκανιοπουτσιμου να μου διδαξει απο κοντα τα μυστικα της τεχνης απο πρωτο χερι, για να βελτιωθω. Χωρια ποσες ουκρανες περιφερονται σε γεμανιες και πολωνιες.
Τα ποσοστα σου ονλαιν ειναι τραγικα, αλλα δεν εισαι ο μονος γιατι και αλλοι συναγωνιστες εχουν χαμηλο σκορ. Παλι και εκει θα πηγαινα να με διδαξει ο καλητερος, δηλ ο Τιντερομυστης, τετ α τετ η εστω να μου εκανε προπονηση εξ αποστασεως, ασφαλειας, για να βελτιωθω τεχνικα.
Χαρρι, τελικα με τον Δασκαλο θα βρεθειτε εκει πανω? τουλαχιστον μονο και μονα αυτο, θα αξιζει το ταξιδι. Ζητα τις συμβουλες του. Εαν οχι, παρατατα ολα και πηγαινε να τον βρεις!!!
ερευνητικα επαιξα με μπαντου για χαρκοβ αν και δεν θα παιξω απο ιτερνετ ουτε βραδυ θα κυκλοφορω μονοσ.απο 200 που εγραφα απαντησαν 2 θειτσες 32 και 38 που ουτε τσαμπα η να με πληρωσουν δεν γαμαω.
Χαρρι εχω τασεις ανθρωποκτηνοβασιας οπως ο Γαβ, δεν μου στελενεις τα λινκ με τις κοπελες? Που να τρεχω τωρα φυλης στη πατριτσια και την καρολ.
Αμα δεν κυκλοφορας το βραδυ, ενταξει δεν υπαρχει προβλημα. Το να μην γαμας εκει, ειναι το θεμα! Πρεπει να πας σε μερος με πολλες πιθανοτητες.
ο δασκαλος λεει ειμαι ατυχος γιατι δεν θα γινει πολεμος.με τον πολεμο θα ξεσκιζωσουν λεει χαρκοβ. μονο στο κεντρο θα κυκλοφορησω δεν θα παω με μετρο στα μακρινα μολλ.χασιμο χρονου και απο τις 4 νυχτα ειναι χιονισμενα.μια χαρα πιο ασφαλεις στο κεντρο.βρηκα σαλον απο μιστερ χ και ρελαξπορταλ τιμες ομως 1500-2500. δεν ειναι φτηνοτερα απο οδυσσο αλλα ιδιες τιμες κεντρο
Τι να τα κανεις τα μολ, αμολησου εκει να βρεις τι παιζει στα σαλον, να μας ενημερωσεις.
Ελπιζω να εχει ποιοτητα. Στειλε μου, κανα λινκ πμ το ριλαξμ να κανω εκτιμηση!
χτες συναντησα αργα το βραδυ μια μαυρη νιγιριανη 23 που γνωρισα στο μπαντου.την πηρα σε ενα απομερο μεροσ μολισ την συναντησα 2 λεπτα μετα και της ετριφα της ρωγες.λεει αναψε το φως,ειπα θα σου δωσω λεφτα να σε γαμησω αλλα δεν ειχα πει τιμη.καλα ποσα περιμενε αυτη?100?ρωτησα θες περισοτερα?επρεπε να τα βαλω στο χερι.
Απο αποψη πορνομεταναστευτισμου, κανεις λαθος κινηση, γιατι θα εχει δικο ο καμακερος των σαλον, οπως λες, να ελεγε οτι εισαι η καφρος η ζουλου!
Πεφτεις μονος σου δηλ στο επιπεδο ουζμπεκου καυκασιου και μεσανατολιτη!
Ασχετα εαν και εγω υπερ των επιμειξιων!
Δευτερο λαθος εδω, που δεν μιλησες για την τιμη, χειροτερο και που δεν τα εδωσες πριν, αλλα επρεπε να το εχεις ξεκαθαρισει, την τιμη! (σε χαλαγαν οι νεπαλεζες ε?).
υγ.
Ελπιζω εαν ο Δασκαλος διαβαζει τα κατορθωματα σου να σε βοηθησει.
υγ.Ασχετο
Τασος3, μετα καταλαβα και εγω τι τυπου κλαμπ ειναι! Τελικα Φτωχομανα Κιεβο! Αντιστοιχο ΤΣΙ στο Μινσκ ποιο ειναι μυστες?
υγ.ΧεΧε2
Καλη εξοδο και προσοχη στις μαιναδες της Μοσχας!
Οταν μπορεσεις μας λες για το διαδοχο σχημα του ΣοχοΡουμς.