Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
105 οι Πολωνέζες που πέφτει με τα ψυχοφάρμακα,τη βότκα και τα ναρκωτικά που παίρνουν.
102 οι Τσέχες που πέφτει λίγο από τα διεγερτικά που παίρνουν.
96 οι Ρωσίδες που πέφτει στις λαικές στο 92 λόγω βότκας.
92 οι Ουκρανές.Εκεί είναι πάτος,οι Ρωσίδες τις θεωρούν τις πιο χαζές γκόμενες μετά τις Μολδαβές.
Ουκρανία γαμάνε όλοι,δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις.
Εγω που εχω μετρημενο iq 125 αλλα δεν διαθετω ρευστοτητα με ποια εθνικοτητα στον κοσμο θα ταιριαζα;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εγω που εχω μετρημενο iq 125 αλλα δεν διαθετω ρευστοτητα με ποια εθνικοτητα στον κοσμο θα ταιριαζα;
Τοσα λεφτα λες οτι εχεις.  Παραγγειλε μεσω διαδικτυου το dna ancestry. test που σου δειχνει απο ποια εθνικοτητα κραταει η καταγωγη σου. Ειναι της μοδας τωρα που εχει φτηνυνει. Πολλοι το παραγγελνουν. Ξενοι και ανεβαζουν τα αποτελεσματα σε βιντεακι στο youtube. Ο παλιος διεθνης Γερμανος ποδοσφαιριστης Λοταρ Ματεους, το εκανε και του βγηκε Γερμανος και τεραστιο ποσοστο Βρετανος! Πολλοι ξενοι τους βγαινει ποσοστο καταγωγη Ελληνας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι πιο έξυπνες στον κόσμο είναι οι Γερμανίδες και οι Ολλανδέζες γενικά οι Γερμανοειδείς.Μιλάμε για IQ γύρω στο 115 κατά μέσο όρο.
Ενας που σπουδάζει Γερμανία έχει μίνιμουμ IQ 120.Δηλαδή 126 σημαίνει απλά οτι είσαι ικανός να σπουδάσεις οπότε μπορείς να ταιριάξεις με μια Γερμανίδα πτυχιούχο.
Οι Ελληνίδες έχουν IQ στο 90,είναι τα ζώα μου αργά.Είναι στο ίδιο επίπεδο με Βουλγάρες,λίγο πιο έξυπνες από Σέρβες και λίγο πιο χαζές από τις Ρουμάνες.Μιλάμε για IQ,όχι για πονηριά.
Πολλοί μεσογειακοί είναι οριακά βλάκες για τα βόρεια δεδομένα.Οι Βόρειοι βέβαια δεν τους το λένε στη μάπα τους από δυτική υποκρισία και ευγένεια αλλά έτσι τους βλέπουνε.
Οι Σέρβοι,Κροάτες αντιρροπίζουν το έλλειμμα στο IQ με ανώτερη σωματική διάπλαση.Γενικά στα Βαλκάνια λόγω των πολλών πολέμων επικράτησαν τα μπρατσέτα και οι σβέρκοι έναντι των έξυπνων λόγω φυσικής επιλογής.
Δυτικές σλαβικές χώρες έχει ισορροπία,οι Πολωνοί είναι και έξυπνοι και με καλή φυσική διάπλαση όπως και οι Τσέχοι.Πρόκειται για γενετικό υλικό με πολλές δυνατότητες.
Για αυτό βλέπεις και σούπερ μόντελς με brains από αυτές τις χώρες,δεν είναι οι κλασσικές bimbos.

Γενικά θα έλεγα οτι την εξυπνάδα στον άντρα την εκτιμάνε περισσότερο οι Τσέχες,μετά οι Πολωνές,μετά οι Ρωσίδες και μετά οι Ουκρανές.
Τα μπράτσα και μυική ισχύ περισσότερο οι Πολωνές,μετά οι Τσέχες,μετά οι Ουκρανές και μετά οι Ρωσίδες.
Τα λεφτά είναι νούμερο ένα για τις Ουκρανές,μετά τις Ρωσίδες,μετά τις Τσέχες και μετά τις Πολωνές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλαδή αν ένας είναι φραγκάτος,ψιλοβλακάκος,άσχημος,αγύμναστος,μπάρμπας καλύτερα Ουκρανία.
Αν είναι μπρατσέτο με μέτριο εισόδημα,μέτρια εμφάνιση και μέση,χαμηλή ευφυία καλύτερα Πολωνία.
Αν τα έχει όλα πλούσιος,έξυπνος,ωραίος,γυμνασμένος καλύτερα Τσεχία.
Αν είναι πλούσιος,έξυπνος,μέτριας εμφάνισης,αγύμναστος καλύτερα Ρωσία.
Χοντρικά κάπως έτσι.Αν δεν έχεις λεφτά πας Πολωνία.Αν είσαι άσχημος,χοντρός,κοιλαράς,μπάρμπας με παραδάκι προτιμάς Ουκρανία και αν είσαι πιο έξυπνος Ρωσία.Χοντρικά πάντα.
Αυτό δε σημαίνει οτι ο έξυπνος δε θα γαμήσει Ουκρανία.Απλά θα βρει καλύτερο υλικό Ρωσία.Το ίδιο και ο ωραίος,έξυπνος,φραγκάτος θα γαμήσει Ουκρανία σαφώς αλλά θα βρει καλύτερο υλικό για την κλάση του Τσεχία.
Ενας που είναι νέτα σκέτα μπρατσέτο και δεν έχει τίποτα άλλο δηλαδή είναι χάλιας,άσχημος,άφραγκος,αργόστροφος κτλ πρέπει να σκεφτεί σοβαρά Πολωνία γιατί οι Πολωνέζες έλκονται σοβαρά από το δυνατό πούτσο και τα μπρατσέτα εξού και το κόλλημα με κάθε λογής τριτοκοσμικούς.Οι Πολωνέζες είναι οι Σλάβες που δίνουν τη μεγαλύτερη αξία στο rough sex είναι πουτσόβιες θέλουν παλαμάρι συνέχεια που λέει ο λόγος,κάθετι άλλο δεν τις γεμίζει.

Γενικά όμως πρέπει να πάτε να τα δείτε.Από την εμπειρία μου στα μπρατσέτα που γνώριζα Πολωνές τις γαμούσαν την επόμενη νύχτα,το ίδιο βέβαια έκαναν και οι φραγκάτοι όταν τους γνώριζα Ουκρανές.
Για μια Ουκρανή λεφτά>>>γύμναση>εμφάνιση,για μια Πολωνή γύμναση>>>λεφτά>>>εμφάνιση,για μια Τσέχα εμφάνιση>γύμναση>λεφτά,για μια Ρωσίδα λεφτά>>>εμφάνιση>γύμναση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βέβαια αυτά είναι οι γενικές τάσεις.Υπάρχουν Ουκρανές που τραβιούνται με μπρατσέτα για λόγους ασφαλείας,Πολωνέζες που σπονσοράρονται,Τσέχες που κάνουν το ίδιο με χάλιες εντελώς κτλ.Δεν είναι όλες ίδιες,προσπάθησα μόνο να περιγράψω τις γενικές τάσεις.
Π.χ. το χρήμα είναι βασιλιάς στην Ουκρανία,τα μπράτσα και η μεσογειακή ή μαυριδερή εμφάνιση είναι βασιλιάς στην Πολωνία,αν είσαι έξυπνος πιθανόν να το εκτιμήσει περισσότερο μια Τσέχα ή Ρωσίδα από ό,τι μια Ουκρανή κτλ.,αν είσαι μπρατσαράς θα σε δει η Πολωνέζα και θα χύσει όσο Κουασιμόδος και άφραγκος να είσαι,όχι όμως η Ρωσίδα,αυτή θέλει και κασέρι για να δένει το γλυκό κτλ.Για γενικές τάσεις μιλάμε πάντα.

Επισκέπτης
Κμαν φοβερες αναλυσεις αλλα παραβλεπεις τελειως τον παραγοντα υψος! Εγω ας πουμε ειμαι κοντος για γερμανιδες πτυχιουχους. Πιστευω ταιριαζω περισσοτερο με αγγλιδες αποφοιτους ιατρικων σχολων. Οι μηχανικοι ειναι τελειως ανδροποιημενες ενω οι της φιλολογικης κατευθυνσης ειναι μαλλον αργοστροφες. Βεβαια δεν ειναι τοσο ευκολο να γνωρισεις γιατρινες αν δεν εισαι του χωρου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν φοβερες αναλυσεις αλλα παραβλεπεις τελειως τον παραγοντα υψος! Εγω ας πουμε ειμαι κοντος για γερμανιδες πτυχιουχους. Πιστευω ταιριαζω περισσοτερο με αγγλιδες αποφοιτους ιατρικων σχολων. Οι μηχανικοι ειναι τελειως ανδροποιημενες ενω οι της φιλολογικης κατευθυνσης ειναι μαλλον αργοστροφες. Βεβαια δεν ειναι τοσο ευκολο να γνωρισεις γιατρινες αν δεν εισαι του χωρου.

Υψος.Η μέση νέα δυτική Γερμανίδα από Hessen(Φρανκφούρτη) και πάνω είναι 175 ύψος και έχει εισόδημα 2000 ευρώ.Οπότε ο μέσος Ελληνας είναι στο ίδιο συχνά κοντύτερος και πολύ φτωχότερος ,άρα δεν παίζει μπάλλα.
Η μέση Τσέχα είναι 170 ως η ψηλότερη Σλάβα,η μέση Πολωνέζα 168,η μέση Ρωσίδα 165 και η μέση Ουκρανή 164 λόγω υποστισμού.Η μέση Ουκρανή άντε να είναι έναν πόντο ψηλότερη από τη μέση Ελληνίδα,δε διαφέρει ουσιαστικά.
Βέβαια η μέση Πολωνέζα είναι 5-10 κιλά βαρύτερη από την Ουκρανέζα του αντίστοιχου ύψους,οι Ουκρανές είναι λεπτές όπως ήτανε οι Τσέχες και οι Πολωνέζες τις προηγούμενες δεκαετίες αν και αυτό αρχίζει να αλλάζει με την επέλαση των Mc Donalds.
Π.χ. Σουηδέζες,Νορβηγίδες τείνουν να γίνουν τετράπαχες αλλά αντιρροπίζουν λόγω ύψους,δε φαίνονται τόσο χάλια,οι Αγγλίδες έχουν μέσο όρο 166 ύψος και είναι οι πιο κοντές Δυτικές και οι πιο χοντρές στην Ευρώπη αλλά μαζεύουν πολύ λίπος στα βυζιά και έχουν βυζάρες,τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη κτλ.
Δηλαδή ένας Ελληνας που γαμάει μια Τσέχα ξανθιά,170 ύψος με ωραία βυζιά και πράσινα μάτια,178 με τακούνι,δεν κάνει τίποτα σπουδαίο για τα τοπικά δεδομένα,μια μέση Τσέχα γαμάει,αν όμως τη φέρει Ελλάδα θα γίνει πανικός,θα τρελαθούν όλοι με τη γκόμενα.Αυτό συμβαίνει γιατί κλέβει με τους μέσους όρους,ενώ γαμάει μέση Τσέχα αυτή είναι στο τοπ 5% για τα ελληνικά δεδομένα.
Οταν όμως γαμάς Ουκρανέζα 170 ξανθιά με βυζάρες δε γαμάς μέσο όρο Ουκρανία αλλά τοπ 10%,εκμεταλεύεσαι το οτι μετράς πολύ περισσότερο από Ελλάδα,είσαι στο 5% και επομένως μπορείς να γαμήσεις τέτοιες και καλύτερες γκόμενες.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Βλεποντας το διαβατηριο μου σημερα και βρισκοντας 8 σφραγιδες ουκρανιας 2 βιζες  λευκορωσιας και 2 ρωσιας τα τελευταια 2 και κατι ψιλα  χρονια εχω να σας πω τα εξης..

Το παιχνιδι συνεχιζεται πηγαινετε οσο πιο πολυ μπορειτε...

Ουκρανια Ρωσσια Λευκορωσια ειναι το big 3 αφηστε ολα τα αλλα και ξεχυθειτε εκει

Ουκρανια(κιεβο,λβοβ) φθηνα και ευκολα

Λευκορωσια(μινσκ) πιο δυσκολες αλλα πιο ποιοτικες γκομενες αλλα πλεον πανακριβα για τον μεσο Ελληνα

Ρωσσια μοσχα για τοπ μοντελς αλλα ακριβοτερα και πετρουπολη για ποιοτητα με λιγο χαμηλοτερες τιμες

Ολοι οι φιλοι μου ετσι και αλλιως εχουν ενημερωθει προσωπικα για τα τεκτενομενα εκει οποιος αλλος θελει πληροφοριες και λεπτομεριες  για ταξιδι που θα παει(οχι στο ονειρο του)μπορει να με ενοχλησει στο Pm μου

Για να αφησω και εγω κατι θα γραψω ενα οδηγο για αρχαριους που θα ειναι σε αλλο τοπικ ωστε οποιος καινουργιος μπαινει και ρωταει να τον στελνουμε εκει να διαβαζει τα πρωτα βηματα για να μην τα γραφουμε συνεχεια και βεβαια να το κανουμε Update για καινουργια μερη κλπ...

Φιλια σε ολους ευχομαι πετυχημενα ταξιδια και πολλες και ποιοτικες γκομενες

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.078
Πόντοι
746
Βλεποντας το διαβατηριο μου σημερα και βρισκοντας 8 σφραγιδες ουκρανιας 2 βιζες  λευκορωσιας και 2 ρωσιας τα τελευταια 2 και κατι ψιλα  χρονια εχω να σας πω τα εξης..

Λευκορωσια(μινσκ) πιο δυσκολες αλλα πιο ποιοτικες γκομενες αλλα πλεον πανακριβα για τον μεσο Ελληνα

Ρωσσια μοσχα για τοπ μοντελς αλλα ακριβοτερα και πετρουπολη για ποιοτητα με λιγο χαμηλοτερες τιμες

Ολοι οι φιλοι μου ετσι και αλλιως εχουν ενημερωθει προσωπικα για τα τεκτενομενα εκει οποιος αλλος θελει πληροφοριες και λεπτομεριες  για ταξιδι που θα παει(οχι στο ονειρο του)μπορει να με ενοχλησει στο Pm μου

Για να αφησω και εγω κατι θα γραψω ενα οδηγο για αρχαριους που θα ειναι σε αλλο τοπικ ωστε οποιος καινουργιος μπαινει και ρωταει να τον στελνουμε εκει να διαβαζει τα πρωτα βηματα για να μην τα γραφουμε συνεχεια και βεβαια να το κανουμε Update για καινουργια μερη κλπ...

28 του μηνός για λίγες μέρες πετάω Κίεβο οποια πληροφορία δεκτή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.334
Πόντοι
3.656
Βλεποντας το διαβατηριο μου σημερα και βρισκοντας 8 σφραγιδες ουκρανιας 2 βιζες  λευκορωσιας και 2 ρωσιας τα τελευταια 2 και κατι ψιλα  χρονια εχω να σας πω τα εξης..

Ολοι οι φιλοι μου ετσι και αλλιως εχουν ενημερωθει προσωπικα για τα τεκτενομενα εκει οποιος αλλος θελει πληροφοριες και λεπτομεριες  για ταξιδι που θα παει(οχι στο ονειρο του)μπορει να με ενοχλησει στο Pm μου

Φον Σπυροφ θεε παρε την ΠΑΕ
:hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.334
Πόντοι
3.656
ο δασκαλος σας χαιρετα απο την πανεμορφη πραγα λεει.βλεπει μουναρες αλλα θες χρημα αρκετο.
τιμες δεν ειναι φτηνα σαν να εισαι γερμανια λεει ννιωθει.
ακομα θελει να σας πω οτι κανενας τσεχοσ δεν μοιαζει του διμητρακη χαχαχαχαχαχ.
λεει ο διμητρακης πιο πολυ μοιαζει με τον ρωσοποντιο που τραγουδουσε πλατσα πλατσα πλουτσα
παρα με τσεχο χαχαχαχαχα.
δεν ξερω με ρι μοιαζει ο πορδομεταναστης, αλλα ο δακαλος πρέπει ναχει να κανει σεφτε γενικως πριν το ευρω 2004
:happy:
Κοιτα μην πας χαρκιβ που λες, κι αρχισεις τα ρωσσικα, σε βλεπω σε κανα δεντρο αναποδα να κρεμεσαι κανα μηνα απο τους πραβι σεκτορ  :orchestra:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.507
Πόντοι
2.356

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Το ταξιδι τελειωνει κ γραφω απο το αεροδρομιο καποιες παρατηρησεις

Κατ αρχας να αναφερω οτι ταξιδεψα με δυνατο συναγωνιστη απο βορεια Ελλαδα, γυρω στα 60 ο οποιος την επεσε με ωραιο τροπο σε οτι θηλυκη γατα υπηρχε. Δεν ξερω αν ειναι μελος αλλα , ενα respect το αξιζει

Δευτερον, η διαφορα με το να βγαινεις με κανονικη γκομενα σε σχεση με μια
που ειναι της νυχτας κ της δουλειας γενικοτερα, ειναι χαωδης.

Αυτη τη φορα πηγα σε μικρα κανονικα μαγαζια στα οποια ετρωγαν ντοποιοι κ οχι πουτανες. , εφαγα παρα πολυ καλα, πληρωσα παρα πολυ λιγα κ γενικα ενιωσα οτι ειμαι σε ενα ανθρωπινο μερος στο οποιο εκτος απο πουτανες, κατοικουν κ κανονικοι ανθρωποι.

Εχουμε συνηθισει να ακουμε πουτανες που μισουν (τον εαυτο τους) τη χωρα τους και κανουν τα παντα για να φυγουν. Αυτη τη φορα ακουγα τα καλυτερα για την Ουκρανια. Για το ποσο ωραια ειναι κ για το οτι δεν υπαρχουν σκεψεις να φυγει. Επισης παντου κυκλοφορουσα με αμαξι το οποιο οδηγουσε η κοπελα, πασας κανονικος.

Α κ για να τα λεμε ολα. Δεν εβαλα καν. Η κοπελα πηγαινε σπιτι της για υπνο.
Μου θυμισε παρα πολυ Ελληνιδα!

Γενικα πολλα υπερμουνα με κατι χάλιες, οτι να ναι. Κ επισης πολυ δουλευταρουδες οι Ουκρανες

To be continued

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom