Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτη τη φορα πηγα σε μικρα κανονικα μαγαζια στα οποια ετρωγαν ντοποιοι κ οχι πουτανες. , εφαγα παρα πολυ καλα, πληρωσα παρα πολυ λιγα κ γενικα ενιωσα οτι ειμαι σε ενα ανθρωπινο μερος στο οποιο εκτος απο πουτανες, κατοικουν κ κανονικοι ανθρωποι.

Limpopo και γενικώς Hydropark πήγες;

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Το ταξιδι τελειωνει κ γραφω απο το αεροδρομιο καποιες παρατηρησεις

Κατ αρχας να αναφερω οτι ταξιδεψα με δυνατο συναγωνιστη απο βορεια Ελλαδα, γυρω στα 60 ο οποιος την επεσε με ωραιο τροπο σε οτι θηλυκη γατα υπηρχε. Δεν ξερω αν ειναι μελος αλλα , ενα respect το αξιζει

Φίλε, καταρχάς μπράβο που πήγες και καλά κάνεις και γράφεις την εμπειρία σου.

Μια παρατήρηση έχω. Αυτοί που πάνε 1η φορά καταλήγουν σε 2 συμπεράσματα εξίσου λανθασμένα:

1. Ότι όλες είναι πουτάνες
2. Ότι όλες είναι "παρθένες" και πρέπει να βγεις 10 φορές για να σου κάτσει.

Για το 1ο, το είδες.

Για το 2ο θα σου πω αυτά που έχω παρατηρήσει (σε σχέση με Ελλάδα):

1. Αν η γκόμενα σε γουστάρει θα πάει μαζί σου γρήγορα (δηλ μαξ. 2 ραντεβού).
2. Πρέπει να πιέσεις. Διάλεξε μέρη που είναι απομονωμένα για να ρίξεις μπαλαμούτι.  Γενικώς πρέπει να παίρνεις εσύ αποφάσεις για όλα, από το που θα πάτε, έως το τι θα γίνει γενικώς. Δεν θα γαμηθεί καμία χωρίς πίεση. Γενικώς θέλουν να τις παίρνεις από χέρι και να τις καθοδηγείς.
2. Γουστάρουν το αντρικό ενδιαφέρον και μπορεί κάποια να βγαίνει μαζί σου χωρίς να πολυγουστάρει, ή για επιβεβαίωση, πρέπει να ξεκαθαρίζεις αυτές τις καταστάσεις και να ξεσκαρτάρεις.

Αυτά ως φιλική συμβουλή, καλή συνέχεια και καλή τύχη.

• Like
Αντιδράσεις: koble
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Γάμησε απλά η κοπέλα δεν του μπαστακώθηκε για διανυκτέρευση, αλλά πήγαινε για ύπνο σπίτι της.

Δυστυχώς δεν νομίζω.... του θύμισε Ελληνίδα και "δεν έβαλε"...

Και μια συμβουλή προς kman αν παέι Μόσχα να επισκεφθεί το μαγαζί Oblaka, ενδέικνυται για σπόνσορες (και γενικώς τις Πέμπτες αν θές να παίξεις underdog για γερή μπάζα όμως). Βέβαια γενικώς θεωρώ ότι το Κίεβο είναι καλύτερο για σπόνσορες από ότι η Μόσχα.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δυστυχώς δεν νομίζω.... του θύμισε Ελληνίδα και "δεν έβαλε"...

Και μια συμβουλή προς kman αν παέι Μόσχα να επισκεφθεί το μαγαζί Oblaka, ενδέικνυται για σπόνσορες (και γενικώς τις Πέμπτες αν θές να παίξεις underdog για γερή μπάζα όμως). Βέβαια γενικώς θεωρώ ότι το Κίεβο είναι καλύτερο για σπόνσορες από ότι η Μόσχα.

Αυτό το μήνα τσίμπησα 4997 ευρώ.Τι να φτάσουν για σπονσοριλίκια?
Μας πάει και πίπα κώλο εμπλοκή,ακυρώθηκαν όλες οι άδειες ελλείψει προσωπικού.
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.

• Like
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Είσαι προκλητικότατος :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για αλλη μια φορα δικαιωθηκα για τα λανθασμενα συμπερασματα που βγαζει καθε απειροσ στο κιεβ.
μου θυμισες 3 αλλες ιστοριες απο φιλους γνωστους που εγραψα να τα θυμισω ξανα και εσυ τα ιδια!
επιδει εμφανιστηκε με αυτοκινητο η ιτερνετ γκομενα εβγαλες συμπερασμα ειναι νορμαλ γκομενα.
ο ενας ο φιλοσ σε μινσκ και κισινιοβ πηγε και εμεινε σε γνωστεσ γκομενες γνωστων του.
ο τυπος πηγε με το υφοσ παιδαρα γυμνασμενου και οτι θα γαμα στα σιγουρα.αποτελεσα οταν επεστρεψε μου ελεγε ποσο ομορφοο το μινσκ και αξιωθεατα.στο ψητο του εκαναν οπως του ελεγε κερνουσε ασκοπα την γκομενα και αυτους που την γαμανε.δευτεροσ ο κυπριοσ που εγραψα που πηγε 2 φορες οδυσσο και ξοδευτηκε 3000 ευρο κερασματα και δωρα.η γκομενα εμφανιστηκε με ρειντζ ροβερ και αλλη μερα με αλλο αυτοκινητο.
αυτος πιστευε τα ιδια οτι θελει οικογενεια και σχεση και αλλες μαλακιες,του εφερνε και μια γρια καποτε που ελεγε ειναι η γιαγια της (τσατσα της χαχαχαχ).τοο βραδυ αυτη εξαφανιζωταν και ποτε δεν απαντουσε τα μυνηματα.ο φιλος σκεφτωταν τα καλα κοριτσια δεν ξενηκτανε,πρωι δουλευουν και μονο στα εστιατορια και μαχαζια εμφανιζοταν.οταν καταλαβε ειναι θυμα γυρισε απογοητευμενοσ.μετα απο 6 μηνεσ η γκομενα παλι μυνηματα και ξαναπηγε/1 της ειπε 50 την μερα θα ξοδευω και αυτη στραβωσε.ηρθεσ εδω να περνασ με 50 ευρο?εμφανιστηκε μετα απο μερεσ που εταξε δωρακια.αυτη ξεχασε το δακτυλιδι στο χερι
και ηρθε με τριτο αυτοκινητο λεγωντασ ειναι του αδερφου!ο τυποσ καταλαβε επιτελουσ ειναι σκαεμερ και σταματησε επαφη.η γκομενα ρωτησε ποτε φευγει και τον παρακολουθουσαν με ενα παραξενο τυπο με μαυρο
μερσεντεσ.χεστηκε,σταματησε ο οδηγοσ διπλα στο ταξι και κατι ρωτησε.ο ταξιτζησ πατησε και εξαφανιστηκε,θα τον ληστευαν!οταν επεστρεψε μου ειπε συγνωμη που δεν ηθελα να σε γνωρισω και να ακουσω,ανακαλυψα υπαρχει κυκλομα οδυσσο που εκμεταλευετε ξενουσ.
τριτο περιστατικο και σε μενα γκομενα με γυριζε με αμαξι οπως και αλλες 2 τον σαλονικιο αλλα
μασ ειπαν καθαρα οτι ψαχνουν καπειον λεφτα.εσενα δεν σε εκοψαν φενετε για σπονσορα και μετα τα ραντεβουδακια καλυνυχτα και ουτε θα τισ ξαναδεισ.εσυ πιστευε ειναι νορμαλ γκομενα που ψαχνετε,σου απαντησε η ιδια καμια δεν φευγει απο εκει.θελουν το χρημα εκει να επενδηουν))).
μια νορμαλ γκομενα δεν απαντα σε καθε τουριστα ιτερνετ ουτε συναντιετε μαζι του.
ολες εχουν κυκλο απο δουλεια και οικογενεια.τελευτεα ειδαμε σε ενα εστιατοριο με το θειο μου οδυσσο
ενα απο τα λιγα που πανε τετειες οπως η γκομενα που γνωρισες.εφτασαν 2 μικρουλες με αυτοκινητο
να βρουνε στο ρεστοραν παγιδα εναν μαυρο.μετα τον εβαλαν στο αμαξι να τον παρουν βολτα.
αυτο δεν σημαινει τιποτα ουτε οτι γουσταραν τον μαυρο.απλα διερευνηση εκαναν δεν χανουν τιποτα με τα λεφτα του βολταρουν χαχαχαχ.ο  μαυροσ δεν ηξερε το εστιατοριο τσεσαρ πανε ολες αυτες και αυτος θα
νομιζει εχουν δικαιο οι τυποι στα ιτερνετ,γουσταρουν αραβεσ,τουρκουσ,μαυρουσ ιδανικο μεροσ για
γκομενες.κλινωντας στον φιλο που πηγε κιεβο θα πω αλλες 20 φορες να παει η γκομενα αυτη θα του κανει τα ιδια αν επικοινωνα βαιβαια και δεν θα του κατσει ποτε!

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ερευνητικα επαιξα με μπαντου για χαρκοβ αν και δεν θα παιξω απο ιτερνετ ουτε βραδυ θα κυκλοφορω μονοσ.
απο 200 που εγραφα απαντησαν 2 θειτσες 32 και 38 που ουτε τσαμπα η να με πληρωσουν δεν γαμαω.
η 38 μαλλον 48 θα ειναι χαχαχαχαχ.ακομα και οδυσσο να ημουν να γραφω ρωσικα μενω μονιμα καμια δεν τσιμπα.αντε καμια θειτσα που μενει σε καμια υποβαθμισμενη περιοχη.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα αυτοι μονο λιτοτητα ,οικονομια και μετρα ξερουν.πες τους πεινανε τα μωρα!

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Limpopo και γενικώς Hydropark πήγες;
που πας ρε σε υποπαθμισμενα μερη?εβαλαν τουαλετα η ακομα εκει?
σιγα μην παμε γιδροπαρκ και ετσι καιρο βραδι.παλαιοτερα κυκλοφορουσα συνεχεια εκει για μικρουλες.
δεν ειναι μερος για τους περισοτερους που ξερω εκει.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είσαι προκλητικότατος :grin:

Δεν μπορώ αυτή τη γερμανική κουλτούρα.Αντί να δίνουν σε εμάς τους σπόνσορες όλες τις άδειες και τα επιδόματα να γαμάμε,μας τρελαίνουν στους φόρους και τις ασφαλιστικές παροχές,μας κόβουν τις άδειες και δίνουν τα πάντα όλα στις γκόμενες με παιδιά και στους οικογενειάρχες.Είμαστε πραγματικοί σκλάβοι του συστήματος.
Τέλος πάντων θα προσπαθήσω να χτυπήσω Ρωσία τον Ιανουάριο αλλά δεν είναι εγγυημένο.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Δευτερον, η διαφορα με το να βγαινεις με κανονικη γκομενα σε σχεση με μια που ειναι της νυχτας κ της δουλειας γενικοτερα, ειναι χαωδης....γενικα ενιωσα οτι ειμαι σε ενα ανθρωπινο μερος στο οποιο εκτος απο πουτανες, κατοικουν κ κανονικοι ανθρωποι.
Εχουμε συνηθισει να ακουμε πουτανες που μισουν (τον εαυτο τους) τη χωρα τους και κανουν τα παντα για να φυγουν. Αυτη τη φορα ακουγα τα καλυτερα για την Ουκρανια... Επισης παντου κυκλοφορουσα με αμαξι το οποιο οδηγουσε η κοπελα, πασας κανονικος.
Α κ για να τα λεμε ολα. Δεν εβαλα καν.??????????????????????????
Γενικα πολλα υπερμουνα με κατι χάλιες, οτι να ναι. Κ επισης πολυ δουλευταρουδες οι Ουκρανες
Αυτα να τα βλεπουν καποιοι απιστοι Πορνοκομαντο Καθηγητες. Παντος και ο κυπριος το ελεγε...οτι δεν θελουν να φυγουν απο εκει. Χαζες ειναι!
Πινκ, πες μας εαν σκοραρες, αλλα και ποση διαφορα ηλικιας υπηρχε?
Εκρυψες χρονια? Ακομα ειχες ευκαιρειες ζωντανες επι του πεδιου βολης? υγ.Ελεγα οτι θα εμενες πιο πολυ πανω! Φαστ τρακ!
Και μια συμβουλή προς kman αν παέι Μόσχα να επισκεφθεί το μαγαζί Oblaka, ενδέικνυται για σπόνσορες. Βέβαια γενικώς θεωρώ ότι το Κίεβο είναι καλύτερο για σπόνσορες από ότι η Μόσχα.
Για να αρνειται ο Κμαν τις σπονσορετς, υπαρχει τεραστιο οικονομικο θεμα. Παντως απο ποιοτητα σαν ελληνικα μπουζουκια μοιαζει το τραγουδιστης και σαν καγκουρας ο μουσατος ντιτζει. Εκτος απο τις πελατισες, εχεις καμια ιδεα τι παιζει με τις χορευτριες/αρτιστες? Εστω Light sponsoring τυπου βιζιτα? Οχ, αμαν αμαν! ΧΕΧΕ2, τι ειναι αυτο το ΣοχοΡουμς που ειδα μετα? Δεν πας να ριξεις μια ματια??? ΠΟΥΤΑΝΙΚΟΣ! Τασος3 τι ξερουμε? Ζητω η Αγια Ρωσσια! Χαρρι εχουμε κονε να περασουμε απο εξω εστω? Μολογα!
Ασε, τα μισθολογικα σου, θα τα κρινει ο Μιδας.
Κμαν εαν πεσει φτωχεια, ελα να σε παει ο Βαν Πουτσερ στο 99.
Δηλ εσυ θα κανεις γιορτες στην βαση σου? Δεν θα παιξει ουτε εσωτερικη, εκ γερμανιας, σπονσορετς???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλα αυτοι μονο λιτοτητα ,οικονομια και μετρα ξερουν.πες τους πεινανε τα μωρα!

Ναι,τώρα με τη ρωσική επίθεση στα ουκρανικά πλοία έχουν ψαρώσει όλες οτι θα πέσει πείνα Ουκρανία και περαιτέρω υποβάθμιση του νομίσματος και ζητούν εκτάκτως οικονομική βοήθεια για να έχουν καβάντζα για τις δύσκολες μέρες.
Τι μας έχουν κάνει αυτοί οι Ρώσοι?Δεν αφήνουν τις Ουκρανοπούλες ήσυχες να φάνε,συνέχεια ανακατεύουν ττην τράπουλα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Θα πας σήμερα το βράδυ Limpopo? Έτσι ακούω να λεγεται..
εκει πανε ουκρανοι παρεα να γιορτασουν γενεθλια να πιουνε δεν ειναι μερος για ενα η δυο ξενους.λενε θειες εκει πανε καμια σχεση με το γιδροπαρκ που ειναι οπαζναγια ζονα,επικυνδυνη περιοχη
στοιγματισμενη που μπορεις να χασεις για 3 ευρο την ζωη σου.αυτο διαβαζα σε ρωσικο ρεπορταζ για γιδροπαρκ και τα εζησα και χρονια εκειμ που τριγυρνουσα.
εκει κινδυνευεισ και απο κανενα μεθυσμενο που θα κοιταξεις αυθορμητα.
αν εισαι 50 και οικογενειαρχης η γεροντοπαλικαρο πας εκει.πηγα σε παρομειο μερος οδυσσο στην ταιροβα.
με πηρε ενας 60 καπετανιος ελληνας να βρουμε γκομενιτσες.τις θειτσες αυτος γκομενιτσες εβλεπε που να ηξερα και εγω χαχαχαχ

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
[/b]Ασε, τα μισθολογικα σου, θα τα κρινει ο Μιδας.
Κμαν εαν πεσει φτωχεια, ελα να σε παει ο Βαν Πουτσερ στο 99.
Δηλ εσυ θα κανεις γιορτες στην βαση σου? Δεν θα παιξει ουτε εσωτερικη, εκ γερμανιας, σπονσορετς???

Ο Μίδας λέει οτι βάζω μισθολογική κατάσταση από Γερμανό και όχι δική μου,τι να πει ο Μίδας?
Γιορτές θα ρίξω ύπνους τρικούβερτους.Εχει τόση δουλειά που δε με παίρνει για τίποτα.Σκέφτομαι για Μινσκ βέβαια βέβαια ΠΣΚ τα Χριστούγεννα που για αυτούς είναι 2 βδομάδες μετά αλλά εδώ Γερμανία νεκρώνουν όλα οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να κυκλοφοράς στα χιόνια.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ναι,τώρα με τη ρωσική επίθεση στα ουκρανικά πλοία έχουν ψαρώσει όλες οτι θα πέσει πείνα Ουκρανία και περαιτέρω υποβάθμιση του νομίσματος και ζητούν εκτάκτως οικονομική βοήθεια για να έχουν καβάντζα για τις δύσκολες μέρες.
Τι μας έχουν κάνει αυτοί οι Ρώσοι?Δεν αφήνουν τις Ουκρανοπούλες ήσυχες να φάνε,συνέχεια ανακατεύουν ττην τράπουλα.
ο δασκαλος λεει ειμαι ατυχος γιατι δεν θα γινει πολεμος.με τον πολεμο θα ξεσκιζωσουν λεει χαρκοβ.αρχοντα μελετησα το κεντρο χαρκοβ και οι τιμες εστιατορια ειναι πιο ακριβα πολλα απο οδυσσο.
εσυ ελεγες 3 φορες φτηνοτερα οι τιμες.απο νορμαλ μαχαζια και μαλλ βλεπω τιμες οχι σε ακριβα εστιατορια αλλα $ η $$.μονο στο κεντρο θα κυκλοφορησω δεν θα παω με μετρο στα μακρινα μολλ.χασιμο χρονου
και απο τις 4 νυχτα ειναι χιονισμενα.μια χαρα πιο ασφαλεις στο κεντρο.
βρηκα σαλον απο μιστερ χ και ρελαξπορταλ τιμες ομως 1500-2500.
δεν ειναι φτηνοτερα απο οδυσσο αλλα ιδιες τιμες κεντρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει light sponsoring.Τι ηλίθια ιδέα είναι αυτή?δηλαδή η γκόμενα θα σου πει συγγνώμη μωρό μου δεν είμαι τόσο εντυπωσιακή όσο η Μοσχοβίτισσα που ζητάει χίλια εγώ θα αρκεστώ σε 300?
Δεν υπάρχουν αυτά.
Το σπονσοριλίκι ξεκινάει από τα 300 μηνιαίως και τα 200 σε κάθε συνάντηση.Αυτό είναι το μίνιμουμ και περίπου σταθερή τιμή σε όλη την ανατολική Ευρώπη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
προτιμω να δωσω 2000-3000 γριβνα σε σαλον παρα να χασω χρονο με την καθε θειτσα στο ιτερνετ ακομα

και τζαμπα!την παρασκευη θα ειμε χαρκοβ αργα βραδι,θα κατσω σπιτι πρωτη μερα.
η αδερφη μου ειναι βελιγραδι τωρα  για δουλεια 3 μερες.αργοτερα μαρτιο ισως κατεβω και βελιγραδι 3 μερες και απο εκει κιεβ η οδυσσο.δυστυχος αρχοντα και εγω εχω θεμα να λειπω συνεχεια απο δουλεια.
ενω πηγαινα καθε μηνα τα τελευταια 3 χρονια  παω καθε 2 μηνες και τωρα ισως μερικες φορες και μετα απο 3.αλλα οταν ταξιδεθω μετα απο 3 συνηθως παω σε 2 μερη για 10 -12 μερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom