Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Για κάποιο λόγο όσο ανεβαίνει η ποιότητα τόσο μειώνεται η Αγγλομάθεια.

Ο λογος ειναι πλεον παγκοσμιοποιημενος.

Οι ομορφες ειναι τεμπελες ! Βολευονται μια χαρα με τους ρωσσο παρακαλεσακηδες ( ΝΑΙ πλεον υπαρχουν πααααρα πολλοι τετοιοι) κ στη μουναρα τους να μαθουν αγγλικα

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Επειδη σε σχεση με ολους τους υπολοιπους εχεις παρομοιες εμπειριες αλλα την κριση και το φιλτρο να αντιληφθεις, απανταω ξεκινωντας απο σενα

Δεν πειράζει φίλε. Αλλά έχω μια ερώτηση εαν επιτρέπεται: όταν είσασταν στο αμάξι και φιλιώσασταν, τι έκανες μετά? προσπάθησες να το προχωρήσεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επειδη σε σχεση με ολους τους υπολοιπους εχεις παρομοιες εμπειριες αλλα την κριση και το φιλτρο να αντιληφθεις, απανταω ξεκινωντας απο σενα

ΔΕΝ γαμησα. Δυστυχως η εμπειρια μου ηταν σαν να μιλαω με μια Ελληνιδα.

Η κοπελα 100% Ουκρανεζα , ψιλοδιασημη στη χωρα της εχοντας παρει μερος σε 2-3 ριαλιτυ κ κανοντας εμφανισεις σε εκπομπες (τα οποια φροντισε να μου δειξει) δηλωσε ερωτευμενη με το Κιεβοκ τη χωρα της. Μιλαγε με τα καλυτερα λογια και δηλωσε εξ αρχης οτι δεν θελει να φυγει.

Την πρωτη μερα ηρθε κ με πηρε απο το αεροδρομιο, κ μαλιστα ειχε ολη την ωρα το κινητο με το gps γιατι δεν ειχε ιδεα πως να παει πισω
Καθησε ολη την ωρα μαζι μου και μιλαγαμε. Εκανα κινηση να την πλησιασω κ της εδωσα ενα πεταχτο φιλι. Τσαντιστηκε λεγοντας οτι απο το πρωτο ραντεβου δεν φιλανε..
Τη δευτερη μερα παλι τα ιδια, μου ζητησε να ξεκαθαρισω τι θελω γιατι αυτη θελει σχεση αλλα εγω θα εχω 10 αλλες γκομενες κ οποια θελω κλπ, οτι δεν θελει με ξενο κλπ. Κατσαμε μεσα στο αμαξι κανα 4ωρο, στο τελος καταληξαμε να φιλιομαστε κ να καθεται αγκαλια και να με κοιταει στα ματια σα χανος κτλπ . Μου ειπε οτι ειναι δυσκολη κ διαφορα αλλα.

Κοινως!

Ηθελε "να την δω" πιο σοβαρα κ οχι ξεπετα! Οτι ακριβως θα εκανε κ μια Ελληνιδα

Νομιζω οτι εκτος απο εμενα , εσενα κ 3-4 αλλους ολοι οι υπολοιποι θα ειχαν γαμησει κ μαλλον με επιασε κοτσο κλπ

Παντως προβληματιστικα αρκετα , δεν το περιμενα .

Επρεπε να χώσεις 300 ευρώ το πρώτο βράδυ για πρόγευση και με ένα καλό δώρο 300-500 ευρώ στην επόμενη συνάντηση είχες σίγουρο μπούκι.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν πειράζει φίλε. Αλλά έχω μια ερώτηση εαν επιτρέπεται: όταν είσασταν στο αμάξι και φιλιώσασταν, τι έκανες μετά? προσπάθησες να το προχωρήσεις?

Η κοπελα με ρουχα , φουλ εξαρτηση κλπ οταν χαιδεψα λιγο κοιλιτσα πανω απ τα ρουχα κ κατεβηκα ελαφρα , μου τραβηξε το χερι.

Στο δια ταυτα μολις εφτασε σπιτι της με ξαναπηρε τηλ κ μου ειπε οτι θα ηθελε να κοιμοταν μαζι μου αλλα δεν γινεται απο το πρωτο βραδυ με καποιον που δεν γνωριζει.

Κανονιζουμε να κατεβει αυτη μεσα στο Δεκεμβρη!

Δεν εγραψα εξοδα.

Εισητηριο 140 Ευρω
Διαμερισμα 2 νυχτες στην Κρεσατικ πολυ καλο, 160 ευρω
Φαγητα ποτα κλπ 120 ευρω

Πιστευω οτι με 300 ενα διημερο βγαινει μια χαρα σε γενικες γραμμες

Κμαν το ιδιο ποσο Χ10  :grin: :grin: :grin:

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η κοπελα με ρουχα , φουλ εξαρτηση κλπ οταν χαιδεψα λιγο κοιλιτσα πανω απ τα ρουχα κ κατεβηκα ελαφρα , μου τραβηξε το χερι.

Στο δια ταυτα μολις εφτασε σπιτι της με ξαναπηρε τηλ κ μου ειπε οτι θα ηθελε να κοιμοταν μαζι μου αλλα δεν γινεται απο το πρωτο βραδυ με καποιον που δεν γνωριζει.

Κανονιζουμε να κατεβει αυτη μεσα στο Δεκεμβρη!

Δεν εγραψα εξοδα.

Εισητηριο 140 Ευρω
Διαμερισμα 2 νυχτες στην Κρεσατικ πολυ καλο, 160 ευρω
Φαγητα ποτα κλπ 120 ευρω

Πιστευω οτι με 300 ενα διημερο βγαινει μια χαρα σε γενικες γραμμες

Κμαν το ιδιο ποσο Χ10  :grin: :grin: :grin:

Αν δε γαμήσεις,όντως φτάνουν τα 300 ευρώ το διήμερο.150 ευρώ τη μέρα δηλαδή είναι αρκετά αν δε γαμάς.
Αν θες να γαμήσεις καλές γκόμενες και γρήγορα,τότε ανεβαίνει το μπάτζετ.
Αν μειώσεις τον αριθμό από τις γκόμενες σε μία,κυκλοφοράς συνέχεια με την ίδια και δεν πας σε κλαμπς,όντως αρχίζεις να μειώνεις το έξοδο σε 150 ευρώ τη μέρα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Για να μην τα πολυλογούμε:
1. Η γκόμενα γουστάρει
2. Μπορούσες να τη γαμήσεις, ήθελε να σου δείξει απλά ότι δεν είναι εύκολη κτλ.... Με συνδυασμό μπαλαμουτιού και λόγου έπεφτε.
3. Αν δεν βρει κάποιον άλλο, θα σου έρθει. Αν την είχες γαμήσει όμως θα είχες σίγουρη και τη συνέχεια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Eπειδή σε έχω διαβάσει αρκετά και έχεις δώσει και κατά καιρούς περιγραφή σου, δε θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο να είχες γαμήσει.

Νομιζω οτι εκτος απο εμενα , εσενα κ 3-4 αλλους ολοι οι υπολοιποι θα ειχαν γαμησει κ μαλλον με επιασε κοτσο κλπ

Κάτσε φίλε να σπάσουμε λίγα αυγά να κάνουμε ομελέτα και να μην χαϊδεύουμε αυτιά..

Πολλοί άλλοι για να βρίσκονταν με Ουκρανέζα της κλάσης που περιέγραψες επί 4 ώρες στο ίδιο αμάξι,θα έπρεπε να της είχαν ξηγηθεί μαντηλάκι με χλωροφόρμιο και φόρτωμα στο πορτμπαγκάζ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σου έκανε εντύπωση στην αντίδρασή της.
Πήγες για 2 μέρες,δεν είπες ψέμματα ότι θα γίνει μόνιμος,ψάχτηκες σκέτα νέτα για σεξ χωρίς λεφτά με μία εμφανίσιμη-ημιδιάσημη και δεν σου έκατσε..
Που είναι το παράδοξο;

Νομίζεις δεν έχω υπάρξει στη θέση σου;

Μια ωραία κοπέλα που ειναι ημιδιάσημη έχει άπειρα αιτήματα απο θαυμαστές στο internet,στο δρόμο,στο κλαμπ,παντού και σεξ μπορεί να βρει με ΟΠΟΙΟΝ θέλει με ένα της νεύμα.
Σχέσεις ψάχνουν αυτές ή αν σκάσεις σαν υπεργαμέας των 5 ηπείρων και 7 θαλασσων πρέπει να κάνεις display, κάτι που δεν έχει ξαναδεί..
Στυλ,προσεγγιση,μπλα-μπλα,ομορφιά,σώμα...Κάτι τελοσπάντων που να κολλήσει..

Επρεπε να χώσεις 300 ευρώ το πρώτο βράδυ για πρόγευση και με ένα καλό δώρο 300-500 ευρώ στην επόμενη συνάντηση είχες σίγουρο μπούκι.

Με άλλο σπορ ασχολείται ο τύπος, μην μπερδευόμαστε..
Ξέρω Ουκρανέζες μεταξύ των οποίων και αυτή που κατέβηκε Μόναχο, που αν της φλάσαρες κασέρι θα έτρωγες καμιά τσαντιά στο κεφάλι..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Οποιος ενδιαφέρεται να γαμησει κι όχι να παιρνει ματι, να θυμαται το ρητο
Καλιο πρωτος στο Λβοβ παρα τελευταίος στην Μοσχα
Εγω βλεπω απο την εμπειρια του ΠινκΦλουντ και του Χεχε2, σαν να ακουω την κοινη συνισταμενη Δημητρακης29, Ουκχαρρις και Κμαν!
Η κοπελα 100% Ουκρανεζα , ψιλοδιασημη..  δηλωσε εξ αρχης οτι δεν θελει να φυγει...  μου ζητησε να ξεκαθαρισω τι θελω γιατι αυτη θελει σχεση αλλα εγω θα εχω 10 αλλες γκομενες κ οποια θελω κλπ, οτι δεν θελει με ξενο Νομιζω οτι εκτος απο εμενα ..ολοι οι υπολοιποι θα ειχαν γαμησει κ μαλλον με επιασε κοτσο κλπ Παντως προβληματιστικα αρκετα
Κοιτα αμα ειναι ψιλοσελεμπριτι οπως λες εχεις πιο πολλα ελαφρυντικα. Αλλα και κοινη κοπελα να ηταν, δηλ χωρις κμανικο παραβολο, παλι μπορει να ειχε ενδιασμους για πρωτη φορα. Σιγουρα ελαχιστα μελη, λιγοτερα απο μουτζα και με στατους, πιο πανω απο Κμαν, μπορει να εκαναν κατι αμεσα. Πες μας ομως,
Α. Σαν τι πλασαριστηκες? Σπονσορ, γαμευς η  γαμπρος?
Β. Τι ηλικα ειχε η λεγαμενη? Μηπως ειναι της παντρειας?
Γ. Εδωσες πραγματικη διαφορα ηλικιας σου?
Εχω την εντυπωση οτι ο προβληματισμος σου, ειναι της ωριμοτητας και μαλλον σε κοβω να το πηγαινεις για σοβαρα, συντομα! Εαν οχι με αυτη, με αλλη! Η προβληματιζεσαι αν θα γινεις σπονσορας?
Επειδή μιλάμε για Ρωσσίδες παντού μπορείς να παίξεις. Το θέμα είναι που συμφέρει. (Η οπως ειπε πιο πισω ο ΚΜΑΝ η ο Τασος?, που θελεις να φας, Κιεβο, Μοσχα η Μινσκ?)
Το Oblaka είχε άριστη ποιότητα .. αλλά οι πιο πολλές κάθονται σε τραπέζια με τους σπόνσορες και είναι δύσκολο το παίγνιο και είναι επίσης πανάκριβο. Επίσης, εκεί θελει να πας με κουστούμι, αλλιώς σου ζητάνε 6Κ deposit για να μπεις. (Περνεις κουστουμι οπως στα μοναστηρια με την ρομπα?)
Δηλ η εντύπωσή μου είναι η ανάποδη από τη δική σου: θετική ανταπόκριση αλλά γενικώς Αγγλικά χάλια. Για μένα αυτά είναι ότι καλύτερο, για φόρτωμα και σε υψηλή ποιότητα. (Ακριβως αυτο που ειπε στο βιντεο του αυγουστου ο Δημητρακης29!)
κάποιες που ψάχνουν για σπόνσορες, και πιο μεγάλες (30+). (οι γριες που ελεγε ο Πορνομεταναστης)
Το μεγάλο αρνητικό της Μόσχας είναι ότι είναι πόλη του ΣΚ. Τις καθημερινές είναι νέκρα. Αυτό έχει να κάνει με τη δομή της πόλης.  Δηλ κάθεσαι 1 μήνα και τη νύχτα ουσιαστικά έχεις 8-10 ευκαιρίες. (ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ!)
Αλλά η νύχτα ΣΚ Μόσχα είναι ότι καλύτερο παίζει πιστεύω αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Ενδείκνυται για ρίσκο, ή μουνάρα ή τίποτα. (Ειναι τα stakes που λεει ο Κμαν!)
συμπεράσματα για το τέλος:
1. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να μάθει Ρώσσικα. Για κάποιο λόγο όσο ανεβαίνει η ποιότητα τόσο μειώνεται η Αγγλομάθεια.
2. Ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες από Μόσχα,ΑΠ πρέπει να είναι οι 2ες πόλεις.
3. Για άνω των 45 και σπόνσορες θα έλεγα ότι UA είναι καλύτερα.
Χεχε2 Το συμπερασμα σου, ειναι ακριβως οι χρυσοι κανονες του Πορνομεταναστευτισμου!
ΧΕΧΕ2, προβλεπω οτι θα κανεις καριερα στην Μοσχα! Κριμα ομως να ειναι μονο το Σ/Κ! Μην χαραμιστεις εκει ολον τον καιρον! Σκεψου το ρητο του Μιδα!
Ακομη σε παρακαλω να μας ενημερωσεις τι γινεται με τα σαλον! τιμες ποιοτητα περιοχες. Εχει χρονο βλεπω τις καθημερινες για ενημερωση!
Μυστες απο ελευθερας βοσκης, υπαρχουν πιατσες, εξω που πας με αμαξι? εχουμε καποια πληροφορια? Αξιζουνε?
Θα ηταν παντως μεγαλη μαγκια να εψαχνες για τις 2ες πολεις που λες και να προτεινεις! Καλη πορνοανιχνευση!
Και ευχης εργον να κανεις καταλογο με τα μερη για θηραματα σπονσορων και να αποσταλει στον Αρχηγο για την επομενη αποστολη! Οβερ!
υγ.Χεχε2 βλεπω οτι κανεις χρηση της κμανικου λεξιλογιου... σπονσορ, θηραμα, παιγνιο... προσεχε!

Οι τελευταιες σελιδες εχουν ανεβασει το επιπεδο του νηματος για τον ρωσσοφωνο κοσμο! Κμαν, Ουκcash και Χεχε2 ζωγραφιζουν!

υγ.
Ξέρω Ουκρανέζες μεταξύ των οποίων και αυτή που κατέβηκε Μόναχο, που αν της φλάσαρες κασέρι θα έτρωγες καμιά τσαντιά στο κεφάλι..
Εισαι μεγαλος αλητης...προσπαθεις να σαμποταρεις τις στερεες βασεις του Βαλκανιοπουτσιμου!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για να μην τα πολυλογούμε:
1. Η γκόμενα γουστάρει
2. Μπορούσες να τη γαμήσεις, ήθελε να σου δείξει απλά ότι δεν είναι εύκολη κτλ.... Με συνδυασμό μπαλαμουτιού και λόγου έπεφτε.
3. Αν δεν βρει κάποιον άλλο, θα σου έρθει. Αν την είχες γαμήσει όμως θα είχες σίγουρη και τη συνέχεια.
απο πειρα μιλας?θελει να του παιξει την δυσκολη?ρε δυσκολες ειναι με αυτες που δεν γουσταρουν η δεν εχουν διαθεση να σπονσαρουν.η κοπελα λυπατε τον χαμενο χρονο με τον ελληνα ενω θα μπορουσε να
γνωρισει τον κμαν και να της βαλει διακοσαευρο στο μουνι χαιδευοντας το μπουτι.
δες τι γραφει στο προφιλ μου φιλε?δασκαλος ουκρανολογιας ειμαι 25 χρονια μπροστα απο τους περισοτερους.για να μην μνομιζεις ειμαι παππους 39 θα κλισω δεκεβριο και παω απο 1988 πανω.
αν δεν κατσουν αυτες απο την πρωτη δεν θα κατσουν ποτε.το ιτερνετ για ψαρεμα το εχουν οχι για να γαμηθουν.εχει χιλιαδες που γουσταρουν αυτες δεν χρειαζοντε τον ξαναμενο τουριστα χωρις κασερι στο χερι.αν θελει ο τυπος ακουει εμενα.αν θελει ακουει εσενα και ξαναπαει ξανα και ξανα μεχρι να την ψησει και του κατσει αν συμπερανες οτι τον γουσταρε.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κμαν, ο ΠαριΠαπις ενδιαφερεται για εσενα και σου ειπε να αγορασεις παλτο για τις κρυες νυχτες του χειμωνα. Αλλα και γιατι θα το χρειαστεις σαν σπονσορας στην Μοσχα στο Oblaka, ελληνιστι Ο-Βλακα!
Ελπιζω το παρακατω ποστ σου να μην το δει και αρχισει να κελαηδαει!
Εαν ηταν ετσι, καλητερα να τον πηγαινε ο Πικερ στο Μεταξουργειο, με 10 ευρω, να του βαζαμε και μια μασκα εικονικης πραγματικοτητας σε συνδεση με το κινητο του και θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα το μπουκι! Παμε καλα?
υγ.
Αν μειώσεις τον αριθμό από τις γκόμενες σε μία,κυκλοφοράς συνέχεια με την ίδια και δεν πας σε κλαμπς,όντως αρχίζεις να μειώνεις το έξοδο σε 150 ευρώ τη μέρα.
Τωρα μιλας λογικα!
δασκαλος ουκρανολογιας ειμαι 25 χρονια μπροστα απο τους περισοτερους
Ρε Χαρρι, κατσε που επεσες με τα μουτρα στον ανθρωπο. Ασε να ερθει ελλαδα πρωτα, εαν ερθει και θα μας πει την συνεχεια! Μεχρι τα χριστουγεννα θα εχει ξεκαθαρισει το θεμα!
Εγω ξερω τις αποψεις σου, αλλα ασε και ενα περιθωριο να δουμε που θα παει η ιστορια! Εξ αλλου εδω ειμαστε να τον γλιτωσουμε, εαν αρχισει να πεφτει στον κμανισμο!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Νομίζεις δεν έχω υπάρξει στη θέση σου;

Μια ωραία κοπέλα που ειναι ημιδιάσημη έχει άπειρα αιτήματα απο θαυμαστές στο internet,στο δρόμο,στο κλαμπ,παντού και σεξ μπορεί να βρει με ΟΠΟΙΟΝ θέλει με ένα της νεύμα.
Σχέσεις ψάχνουν αυτές ή αν σκάσεις σαν υπεργαμέας των 5 ηπείρων και 7 θαλασσων πρέπει να κάνεις display, κάτι που δεν έχει ξαναδεί..
Στυλ,προσεγγιση,μπλα-μπλα,ομορφιά,σώμα...Κάτι τελοσπάντων που να κολλήσει..

Αυτο το οποιον θελει, δεν το νομιζω καθολου οτι το πιστευουν οι ιδιες

Ασε μαν, καποια στιγμη καθεται κ με ρωταει.

"γιατι εμενα?" λες κ εγω ημουν η διασημη που μπορω να εχω οποια θελω. Γενικα με αντιμετωπιζουν ετσι τα γκομενακια και συμβαινει το αντιθετο απο οτι ολοι νομιζουν.

Εν τω μεταξυ τωρα π γραφω μιλαω με μια απο Μινσκ. 1.90 παντρεμενη, ωραιο γκομενακι.
Κ μου στελνει ακριβως το ιδιο "why me, what do you want from me". Το εκανα κ screen shot κ θα το ανεβαζα αν ηξερα πως

Ελεος, απλα.

Μιλαγα με την ψηλη απο gntm(δεν γραφω με ποια γτ θα με ζαλισουν στα πμ) , της πηρα τηλ, γουσταρε μιλαγαμε καμια ωρα. Δεν την πολυκυνηγησα αλλα γενικα εδειξε πολυ φοβισμενη αντιδραση στο μετά κ το αφησα ετσι. Αυτη μου ηρθε στο μυαλο οταν καθομουν με την Ουκρανεζα..

Και απο την αλλη εχεις κατι πουστακια γνωστα και μη να μη σε αφηνουν σε χλωρο κλαρι και να παρακαλανε για πουτσα

• Like

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εγω βλεπω απο την εμπειρια του ΠινκΦλουντ και του Χεχε2, σαν να ακουω την κοινη συνισταμενη Δημητρακης29, Ουκχαρρις και Κμαν! Κοιτα αμα ειναι ψιλοσελεμπριτι οπως λες εχεις πιο πολλα ελαφρυντικα. Αλλα και κοινη κοπελα να ηταν, δηλ χωρις κμανικο παραβολο, παλι μπορει να ειχε ενδιασμους για πρωτη φορα. Σιγουρα ελαχιστα μελη, λιγοτερα απο μουτζα και με στατους, πιο πανω απο Κμαν, μπορει να εκαναν κατι αμεσα. Πες μας ομως,
Α. Σαν τι πλασαριστηκες? Σπονσορ, γαμευς η  γαμπρος?
Β. Τι ηλικα ειχε η λεγαμενη? Μηπως ειναι της παντρειας?
Γ. Εδωσες πραγματικη διαφορα ηλικιας σου?
Εχω την εντυπωση οτι ο προβληματισμος σου, ειναι της ωριμοτητας και μαλλον σε κοβω να το πηγαινεις για σοβαρα, συντομα! Εαν οχι με αυτη, με αλλη! Η προβληματιζεσαι αν θα γινεις σπονσορας?

Τι τρόλαρος εισαι συ

Παντα πλασαρομαι ως ο 35αρης π θελει να δει πως θα πανε τα πραγματα. Δηλαδη η απολυτη αληθεια. Δεν κρυβω απολυτως τιποτα. Η λεγαμενη ειναι 28, προφανως της παντρειας.
Το σοβαρο το εχω περασει σε ολες του τις διαστασεις. ειμαι ολοκληρωμενος ως αντρας , δεν το κρυβω κ οι πιο πολλες το προσμετρανε στα θετικα μου.

Αρα μια σοβαρη γκομενα θελω, οχι οτι παω για σοβαρα

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε παπαρα Κμαν,
εχεις χρεωκοπησει κανονικα και με το νομο με τις μαλακιες που κανεις και τολμας ακομη να υποστηριζεις την παπαρια σου περι σπονσορινγκ? Κοιτα ρε βλακα να παρεις κανα παλτο της προκοπης που κυκλοφορει σα το ζητιανο χρονιαρες μερες, κοιτα να ξοδεψεις κανα φραγκο για να κανεις γιορτες σαν ανθρωπος ηλιθιε που κανεις το σκατο σου παξιμαδι για να σου τα τρωνε τα πεινασμενα μπαζα της ανατολικης ευρωπης. ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΑΚΑ
χαχαχαχαχ εγ

Η κοπελα 100% Ουκρανεζα , ψιλοδιασημη στη χωρα της εχοντας παρει μερος σε 2-3 ριαλιτυ κ κανοντας εμφανισεις σε εκπομπες (τα οποια φροντισε να μου δειξει) δηλωσε ερωτευμενη με το Κιεβοκ τη χωρα της. Μιλαγε με τα καλυτερα λογια και δηλωσε εξ αρχης οτι δεν θελει να φυγει.

Την πρωτη μερα ηρθε κ με πηρε απο το αεροδρομιο, κ μαλιστα ειχε ολη την ωρα το κινητο με το gps γιατι δεν ειχε ιδεα πως να παει πισω
Καθησε ολη την ωρα μαζι μου και μιλαγαμε. Εκανα κινηση να την πλησιασω κ της εδωσα ενα πεταχτο φιλι. Τσαντιστηκε λεγοντας οτι απο το πρωτο ραντεβου δεν φιλανε..
Τη δευτερη μερα παλι τα ιδια, μου ζητησε να ξεκαθαρισω τι θελω γιατι αυτη θελει σχεση αλλα εγω θα εχω 10 αλλες γκομενες κ οποια θελω κλπ, οτι δεν θελει με ξενο κλπ. Κατσαμε μεσα στο αμαξι κανα 4ωρο, στο τελος καταληξαμε να φιλιομαστε κ να καθεται αγκαλια και να με κοιταει στα ματια σα χανος κτλπ . Μου ειπε οτι ειναι δυσκολη κ διαφορα αλλα.

Κοινως!

καλα χωρις να ξερετε κολυμπι θελετε να γινεται ολοι o.y.κ.ουτε διαβασες το μαθημα σου ουτε
απο την αρχη διαβασες.μας βρηκες εδω στις 1500 σελιδες και θελησες να πας κιεβ αδιαβαστος και
χωρις να ακουσεις κανενα.αν σου εγραφα μην πασ και θα φας λεφτα αδικα θα μου ελεγες τα ιδια οπως καπιοι αλλοι βλακες πιο πανω που εγραψαν στο παρελθον θα πανε κιεβ αλλα δεν ξαναεγραψαν μετα τα κοπλεξικα τους και τις βρισιες τους σε μενα που ειπα  θα μεινουν αγαμητοι.
μην ξαναπας εκτος αν εχεις καπειον να σου φερει πουτανες και μην ξανασχοληθεις με αυτες του.
ιτερνετ.εμφανιζονται οι επαγγελματιες και τα σελεπριτι βιτεο στα εδειχνε για να πιασει καλητερη τιμη χαχαχαχα.εγω προβληματιζομε που εμφανιστηκε αν δεν ειδε προφιλ λεφτα.εκτος αν ηθελες να το παιξεις λεφτας πριν την συναντησεις οπως ολοι που μου λενε παμε σε διαλυμενη χωρα που ολες ειναι αφραγεσ και θελουν να φυγουν.πες μας πως την επισες να ερθει,αν δεν ειδε απο φωτο οτι εχεις κασερι.
ξερουν ολες τι ψαχνεις και φενετε δεν επισες μπορεις να προσφερεις κατι,δεν εισαι ο χολιγουντιανος σταρ για μια σελεπριτι χαχαχαχα πως τα λεω ουτε ο δασκαλος ιωσηφ δεν θα τα ελεγε καλυτερα.σαν κοπι πειστ του δασκαλου ειμαι.αρχισε διαβαζε απο αρχη δασκαλο ιωσηφ να μπεισ στο κλιμα.
μην σε αποσχολει αν δεν κερδισες πρωτη φορα,παρε το σαν μαθημα να μην ξαναεπαναληφθει γιατι σθνεχεια θα βγαινεις χαμενος.αλλοι πηγαν δεκαδες φορες και ακομα δεν εβαλαν μυαλο χαχαχαχα.
εγω που κανω και τον δασκαλο και συμβουλευω εδω και 15 χρονια λεω ειναι απιαστες οι γκομενες εκει.
τα ιδια μου λεει ο δασκαλος ιωσηφ αφου τα ξερεις παρατα λεει αυτες τις μαλακισμενες.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
χαχαχαχαχ εγκαλα χωρις να ξερετε κολυμπι θελετε να γινεται ολοι o.y.κ.ουτε διαβασες το μαθημα σου ουτε
απο την αρχη διαβασες.μας βρηκες εδω στις 1500 σελιδες και θελησες να πας κιεβ αδιαβαστος και
χωρις να ακουσεις κανενα.αν σου εγραφα μην πασ και θα φας λεφτα αδικα θα μου ελεγες τα ιδια οπως καπιοι αλλοι βλακες πιο πανω που εγραψαν στο παρελθον θα πανε κιεβ αλλα δεν ξαναεγραψαν μετα τα κοπλεξικα τους και τις βρισιες τους σε μενα που ειπα  θα μεινουν αγαμητοι.
μην ξαναπας εκτος αν εχεις καπειον να σου φερει πουτανες και μην ξανασχοληθεις με αυτες του.
ιτερνετ.εμφανιζονται οι επαγγελματιες και τα σελεπριτι βιτεο στα εδειχνε για να πιασει καλητερη τιμη χαχαχαχα.εγω προβληματιζομε που εμφανιστηκε αν δεν ειδε προφιλ λεφτα.εκτος αν ηθελες να το παιξεις λεφτας πριν την συναντησεις οπως ολοι που μου λενε παμε σε διαλυμενη χωρα που ολες ειναι αφραγεσ και θελουν να φυγουν.πες μας πως την επισες να ερθει,αν δεν ειδε απο φωτο οτι εχεις κασερι.
ξερουν ολες τι ψαχνεις και φενετε δεν επισες μπορεις να προσφερεις κατι,δεν εισαι ο χολιγουντιανος σταρ για μια σελεπριτι χαχαχαχα πως τα λεω ουτε ο δασκαλος ιωσηφ δεν θα τα ελεγε καλυτερα.σαν κοπι πειστ του δασκαλου ειμαι.αρχισε διαβαζε απο αρχη δασκαλο ιωσηφ να μπεισ στο κλιμα.
μην σε αποσχολει αν δεν κερδισες πρωτη φορα,παρε το σαν μαθημα να μην ξαναεπαναληφθει γιατι σθνεχεια θα βγαινεις χαμενος.αλλοι πηγαν δεκαδες φορες και ακομα δεν εβαλαν μυαλο χαχαχαχα.
εγω που κανω και τον δασκαλο και συμβουλευω εδω και 15 χρονια λεω ειναι απιαστες οι γκομενες εκει.
τα ιδια μου λεει ο δασκαλος ιωσηφ αφου τα ξερεις παρατα λεει αυτες τις μαλακισμενες.

ΕΝ τω μεταξυ ξεχασα να πω το σκηνικο που ειδα.

Βγαινω το πρωι για τζοκινγκ στην πλατεια Μαινταν. Οπως τρεχω σιγανα βλεπω τεσσερις τυπους , κανονικα τερατα , φορουσαν
κασκολ και σκουφους που σχεδον εκρυβαν τα προσωπα τους. Με περνουν κ μετα απο δευτερολεπτα ακουω φασαρια.
Γυρναω και τι να δω ? Εναν τυπο κομμενο ,μεσα σε λιμνη αιματος και τους 2 απο αυτους να τρεχουν , οι αλλοι 2 ειχαν εξαφανιστει.
Πραβι σεκτορ ειπαν και σκοτωσαν εναν Ρωσσο με χασαπομαχαιρα, ηρθε αστυνομια, πλακωσαν με πιστολια και τον μαζεψαν τον κακομοιρη σε κομματια. Δεν ηρθε κανενα καναλι ομως λογω του στρατιωτικου νομου

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μετά είναι τα ψιλοκυριλέ για νεαρές ηλικίες 20 μέχρι βαριά 30 (Gipsi, Icon, WoW, Secret) . Εκεί είναι το καλύτερο παιχνίδι και οι γκόμενες είναι θετικές γενικά, βλέπεις παίζει καμάκι φούλ και οι ποιότητα είναι καλή. Δηλ η εντύπωσή μου είναι η ανάποδη από τη δική σου: θετική ανταπόκριση αλλά γενικώς Αγγλικά χάλια. Για μένα αυτά είναι ότι καλύτερο, για φόρτωμα και σε υψηλή ποιότητα. Υπάρχουν και εκεί κάποιες που ψάχνουν για σπόνσορες, αλλά λίγες σχετικά και πιο μεγάλες (30+).

Τα λαΐκά Mummy Troll, Crazy Daizy χαμηλή ποιότητα και δεν είδα διαφορά στην απόκριση. Και εκεί όμως μπορείς να φορτώσεις. Υπάρχουν και άλλα μπαράκια και μικρότερα μαγαζιά για τα οποία θα γράψω άλλη φορά.
Το μεγάλο αρνητικό της Μόσχας είναι ότι είναι πόλη του ΣΚ. Τις καθημερινές είναι νέκρα. Αυτό έχει να κάνει με τη δομή της πόλης. Άντε καμιά Πέμπτη. Δηλ κάθεσαι 1 μήνα και τη νύχτα ουσιαστικά έχεις 8-10 ευκαιρίες. Αλλά η νύχτα ΣΚ Μόσχα είναι ότι καλύτερο παίζει πιστεύω αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Ενδείκνυται για ρίσκο, ή μουνάρα ή τίποτα.

συμπεράσματα για το τέλος:

1. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να μάθει Ρώσσικα. Για κάποιο λόγο όσο ανεβαίνει η ποιότητα τόσο μειώνεται η Αγγλομάθεια.
2. Ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες από Μόσχα,ΑΠ πρέπει να είναι οι 2ες πόλεις.
3. Για άνω των 45 και σπόνσορες θα έλεγα ότι UA είναι καλύτερα.

Στην επιστροφή μπορεί να γράψω και άλλα περι νοοτροπιάς κτλ. Είναι παίγνιο με αδρεναλίνη εδώ...
Φίλε xexe ! Πολύ καλή η ανάλυσή σου για τη Μόσχα και όταν βρεις χρόνο θα ήθελα να μας πεις και για τα μικρότερα μαγαζιά!  
Θα σου πρότεινα από αύριο Κυριακή , αν δεν είσαι φορτωμένος το βράδι να αρχίσεις να πηγαίνεις στα coyote ugly και τα crazy daisy ! Ας δείχνουν άδεια και ας έχουν μόνο μια δύο παρέες μέσα! Εκεί γίνονται τα καλύτερα και τα πιο τρελά σκηνικά! Κάθε μέρα βρίσκεις κάποιο ανοιχτό και πάντα θα περάσεις καλά ακόμα και πίνοντας μια μπύρα στο μπαρ! Την ευκαιρία της βραδιάς για φόρτωμα θα την έχεις!
Δοκίμασε και στο προπαγκαντα!  Κι εκεί είδα χύμα μουνιά! Όσο για ποιότητα μην ακούω ότι να ναι.. Μια μέση γκόμενά στα παραπάνω μαγαζιά είναι κλάσεις ανώτερη από Ελλάδα και βόρεια Ευρώπη!  Το τι καυλα και λαγνεία θα βγάλει δεν συγκρίνεται με τίποτα!
Εξάλλου ελπίδες να βγάλεις γυναίκες από τα καλά μαγαζιά είναι ελάχιστες ... Εγώ πήγα ένα Σάββατο στο Gipsy και έκανα 4-5 δυναμικά πεσίματα σε διαφορετικά μέρη του μαγαζιού! Οι γκόμενες ήταν από αδιάφορες μέχρι προσβλητικές!
Στο ίδιο κλάμπ τα ξημερώματα έκανε ντου η αστυνομία και καθόμασταν 2-3 ώρες με τα φώτα ανοιχτά και οι γκόμενες που την είχα πέσει δίπλα μας να βαριούνται  και πάλι δεν τις ενδιέφερε τίποτα από κανέναν...
Θα σου πρότεινα Επίσης την επόμενη Παρασκευή να πάρεις το τρένο και να πας στο Νίζνι Νόβγκοροντ , να μείνεις κέντρο που είναι πανφτηνα και καλά και να πας στο κλάμπ mixtura ! Αν προλάβεις γιατί στο τίντερ και Μαμπα μπορεί να έχεις ήδη κανονίσει ραντεβού! Εκεί θα ζήσεις την πραγματική Ρωσία που θα νομίζεις πως έχεις πεθάνει και είσαι στον παράδεισο! Θα συνυπάρχεις στο ίδιο τετραγωνικό μέτρο με στρίπερ, χορευτριες και κανονικες κοπέλες! Στο παιχνίδι όλα είναι στο χέρι σου!
Το μόνο που δεν ξέρω είναι πόσο επηρέασε τη χώρα το Μουντιάλ το καλοκαίρι θετικά ή αρνητικά !

• Like
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτο το οποιον θελει, δεν το νομιζω καθολου οτι το πιστευουν οι ιδιες

Για σεξ έγραψα.
Εσύ σαν τουρίστας 2ημέρου χωρίς προοπτική να γίνεις μόνιμος,χωρίς να πουλάς παραμύθα ή να σκας λεφτά,
ουσιαστικά το μέγιστο που μπορείς να προσφέρεις είναι καποιες ώρες καλής παρέας,social και σεξ.

Αυτά η γκόμενα τα έχει όποτε θέλει.

Βγαινω το πρωι για τζοκινγκ στην πλατεια Μαινταν. Οπως τρεχω σιγανα βλεπω τεσσερις τυπους , κανονικα τερατα , φορουσαν
κασκολ και σκουφους που σχεδον εκρυβαν τα προσωπα τους. Με περνουν κ μετα απο δευτερολεπτα ακουω φασαρια.
Γυρναω και τι να δω ? Εναν τυπο κομμενο ,μεσα σε λιμνη αιματος και τους 2 απο αυτους να τρεχουν , οι αλλοι 2 ειχαν εξαφανιστει.
Πραβι σεκτορ ειπαν και σκοτωσαν εναν Ρωσσο με χασαπομαχαιρα, ηρθε αστυνομια, πλακωσαν με πιστολια και τον μαζεψαν τον κακομοιρη σε κομματια. Δεν ηρθε κανενα καναλι ομως λογω του στρατιωτικου νομου

Ισχύει.
Είδα video από περαστικό στο liveleak.com και πραγματικά λυπήθηκα τον τυπάκο.
Κάποιοι Ουκρανοί κάτω από το βίντεο έγραψαν στα Αγγλικά ότι ο Ρώσος απλά είχε ρωτήσει πως θα πάει Sophia Kievskaya
αλλά έπεσε σε μαχαιροβγάλτες από Πράβι Σέκτορ οπότε καταλαβαίνετε :priest:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θυμαστε την κοπελα απο καζαν που γννωρισα πριν κανα εναμιση μηνα καιμε καλεσε καζαν?
μουναρα ταταρα παλι ηρθε κυπρο αλλα μονο μια φορα μιλησαμε φεισπουκ πριν ενα μηνα.δεν της ξαναγραψα.
τωρα ηρθε κυπρο παλι η ταταρα αλλα της ειπα πεμπτη παω χαρκοβ.ειναι σε αλλη πολη και εγω δουλευω.
σημερα γνωρισα ουκρανιδα που μιλουσε ελληνικα.απο χαρκοβο και μενει κιεβ.μορφωμενη 39 δεν λεει τιποτα
εμφανιση αλλα ενθουσιαστηκε που παω χαρκοβ.μιλουσε τελεια ελληνικα και λεει μονο ελλαδα διακοπες!
την γνωρισα μολλ με εβλεπε συνεχεια ενω ηταν με παρεα.πηγα σε καταστημα πηρα 3 φανελακια  λακοστ και ηταν
διπλα μου στο ταμειο.νομιζα ελληνιδα ηταν ρωταω που σας ξερω?λεει δεν ξερω σε ειδα πριν που περνουσες απο την καφε δεν ειμαι απο εδω απο κιεβ.της λεω επιδει μιλας ελληνικα σε περασα αρχικα την κοπελα της πρεσβειας στο κιεβ και ειπα θα παω πεμπτη χαρκοβ.ακομα μιλησαμε για κιεβ και τρελαθηκε που παω εκει και μιλαω ρωσικα.εντελος τυχαια συναντηση.ειπα στην οδυσσο εχει ελληνικο σχολειο με 800 μαθητες που το ανοιξε ο κολητος του θειου μου.μου ειπε απο μονη δωσε φεισπουκ και εδωσα.
δεν ηταν καμια σπουδαια γκομενα αλλα οσες γνωρισα κυπρο η σε αλλες χωρες απο μονες μου εδωσαν τηλεφωνο.στην ουκρανια ολες αυτες δεν θα εδιναν ευκαιρια να της γνωρισω.ειπα πολλες φορες μονο
σαν τουριστας σε μερη που κανουν τουρισμο αυτες η σαν μονιμος γνωριζεις γκομενες.
οταν ενοω μονιμος δεν ενοω αυτους που δεν εχουν προσβαση σε νορμαλ γκομενες και γαμανε απο ιτερνετ
οτι και οι περαστικοι.σας ξαναγραψα πολλες φορες τι βλεπω να γαμανε οι μονιμοι ελληνες,τουρκοι,γεωργιανοι και εφερα παραδειγματα.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

ειδα βιντεο στην πλατεια μαινταν πριν λιγο καιρο που εχει ονλινε καμερα.στην καμερα πιαστηκαν 3 αστεγοι με παραλαγες να τσακωνοντε μεταξυ τους και ο ενας τον εκοψε με σπασμενο μπουκαλι.
ειναι νορμαλ αυτα.οδυσσο πριν 4 μερες βρεθηκε βιασμενο σκωτωμενο ενιαχρονο κοριτσακι!
επιασαν εναν κοπριτη σαν αστεγοσ εμοιαζε.χαρκοβ μια δεκαπενταχρονη προχτες.
θελει προσοχη,χαρκοβ δεν θα παω μαλλον στα μολλ με το μετρο εκτος κεντρου.
σκεψου μου ειπε φιλη απο χαρκοβ να δωσει δωρα να παρω στην μανα της αεροδρομιο και να μου καλεσει ταξι.λεω αφου μενει διπλα μου κεντρο πες μην ερθει αεροδρομιο.
αυτη επιμενει να ερθει αεροδρομιο γιατι δουλευει διπλα.9 βραδι φτανω!μου μπενουν υποψιες ξερω γω με ποιον θα ερθει η ποιος ακουσε οτι με περιμενει?εχω παθει απιστευτα περιστατικα,γλυτωσα στο τσακ πολλες φορες και μερικες φορες εφαγα ξυλο και ληστειες.ιουνιο με κτυπησαν και ληστεψαν εξω απο το διαμερισμα και κρατουσαν μαχαιρια.απο τυχη δεν με μαχαιρωσαν δεν ειναι αστεια

• Like

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αρα μια σοβαρη γκομενα θελω, οχι οτι παω για σοβαρα
Παω πασο. Απλα θελει προσοχη η υποθεση, δεδομενων την πολιτισμικων διαφορων! Ηλικιακα ειστε ταιριαστο ζευγαρι, αλλα ασε να την φερεις εδω και να δουμε... κυριακη κοντη γιορτη!
Θετικο εαν μετα σε καλεσει για τιποτα γιορτες επανω, εως τον επομενο 1,5 μηνα, αλλα προσεχε μην σου βγει γκαστωμενη! Και εννοειτε χωρις πολλα ΤΣΙ και σια για ξενυχτια!
Εχουν δει πολλα τα ματια των ουκρανολογων! Η ουκρανοπαθεια ειναι ασθενεια που καταληγει η σε ιδρυμα η σε πριαπικο κμανισμο!
ΕΝ τω μεταξυ ξεχασα να πω το σκηνικο που ειδα. Βγαινω το πρωι για τζοκινγκ στην πλατεια Μαινταν. Πραβι σεκτορ ειπαν και σκοτωσαν εναν Ρωσσο με χασαπομαχαιρα,
Τι ωρα εγινε αυτο? Ειδες λοιπον, πριν ο Αλεκτωρ λαλησει τρις, αυτα που λειει ο Πορνο-καθηγητης Χαρρις, επιβεβαιωθηκαν! Γιαυτο λεει προσεχεΤΕ, εστω και λιγο ακομψα!
βιτεο στα εδειχνε για να πιασει καλητερη τιμη χαχαχαχα.εγω προβληματιζομε που εμφανιστηκε αν δεν ειδε προφιλ λεφτα...πες μας πως την επισες να ερθει,αν δεν ειδε απο φωτο οτι εχεις κασερι.ξερουν ολες τι ψαχνεις και φενετε δεν επισες μπορεις να προσφερεις κατι,
Χμ, ακομα και εσυ εχεις καποιο προβληματισμο βλεπω! Δωσε λιγο χρονο ακομα!
ΠΙΝΚ ΦΛΟΥΝΤ, ειναι γνωστες οι αποψεις του Χαρρι, οτι ακομα και μονιμοι κατοικοι με μεγαλη επιφανεια, απο το εξωτερικο, ΟΥΤΕ αυτοι εχουν την νορμαλ ωραια γκομενα. Ενας ειναι η εξαιρεση και οι υπολοιποι ειναι με 2η κλασση! Τις εχουν οι γηγενεις!
εγω που κανω και τον δασκαλο και συμβουλευω εδω και 15 χρονια λεω ειναι απιαστες οι γκομενες εκει.τα ιδια μου λεει ο δασκαλος ιωσηφ αφου τα ξερεις παρατα λεει αυτες τις μαλακισμενες.
Δασκαλε Χαρρι που διδασκες! Γιαυτο εχεις να πατησεις στην Ουκρανια 15 χρονια!

υγ
να δωσει δωρα να παρω στην μανα της αεροδρομιο και να μου καλεσει ταξι..9 βραδι φτανω!μου μπενουν υποψιες ξερω γω με ποιον θα ερθει η ποιος ακουσε οτι με περιμενει?
ΗΜΡΑΤΟΝ! ακομα δεν πηγες και εμπλεξες! δεν ξερω τι να πω! Ζητα απο τον Δασκαλο συμβουλη! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΜΑΝ!
Φίλε xexe ! .. στο Νίζνι Νόβγκοροντ Εκεί θα ζήσεις την πραγματική Ρωσία Θα συνυπάρχεις στο ίδιο τετραγωνικό μέτρο με στρίπερ, χορευτριες και κανονικες κοπέλες! Στο παιχνίδι όλα είναι στο χέρι σου!
Μυστη ΑΕΤΖΙΑΝ, δηλ εσυ του προτεινεις κλασσικη πορνοεκδρομη! και οχι πορνοανιχευση!
Παρολαυτα, Κμανιζεις επικυνδινα, νεο παιδι! Ιδου
Κλασσική σλαβική ατμόσφαιρα.Εχεις την αίσθηση οτι με το κατάλληλο αντίτιμο τις γαμάς όλες. Σα να μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο και να διαλέγεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ειμαι 25 χρονια μπροστα απο τους περισοτερους

Οντως μετά από 25 χρόνια μπορεί να καταλήξουμε αγάμητοι στο Κίεβο.

για να μην μνομιζεις ειμαι παππους 39 θα κλισω δεκεβριο και παω απο 1988 πανω.

Ανέβαινες για καμάκι από 10 ετών κιόλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom