Οποιος ενδιαφέρεται να γαμησει κι όχι να παιρνει ματι, να θυμαται το ρητο
Καλιο πρωτος στο Λβοβ παρα τελευταίος στην Μοσχα
Εγω βλεπω απο την εμπειρια του ΠινκΦλουντ και του Χεχε2, σαν
να ακουω την κοινη συνισταμενη Δημητρακης29, Ουκχαρρις και Κμαν!
ΔΕΝ γαμησα. Δυστυχως η εμπειρια μου ηταν σαν να μιλαω με μια Ελληνιδα.
Η κοπελα 100% Ουκρανεζα , ψιλοδιασημη.. δηλωσε εξ αρχης οτι δεν θελει να φυγει... μου ζητησε να ξεκαθαρισω τι θελω γιατι αυτη θελει σχεση αλλα εγω θα εχω 10 αλλες γκομενες κ οποια θελω κλπ, οτι δεν θελει με ξενο Νομιζω οτι εκτος απο εμενα ..ολοι οι υπολοιποι θα ειχαν γαμησει κ μαλλον με επιασε κοτσο κλπ Παντως προβληματιστικα αρκετα
Κοιτα αμα ειναι ψιλοσελεμπριτι οπως λες εχεις πιο πολλα ελαφρυντικα. Αλλα και κοινη κοπελα να ηταν, δηλ χωρις κμανικο παραβολο, παλι μπορει να ειχε ενδιασμους για πρωτη φορα. Σιγουρα ελαχιστα μελη, λιγοτερα απο μουτζα και με στατους, πιο πανω απο Κμαν, μπορει να εκαναν κατι αμεσα. Πες μας ομως,
Α. Σαν τι πλασαριστηκες?
Σπονσορ, γαμευς η γαμπρος?
Β. Τι ηλικα ειχε η λεγαμενη? Μηπως ειναι της παντρειας?
Γ. Εδωσες πραγματικη διαφορα ηλικιας σου?
Εχω την εντυπωση οτι ο προβληματισμος σου, ειναι της ωριμοτητας και μαλλον σε κοβω να το πηγαινεις για σοβαρα, συντομα! Εαν οχι με αυτη, με αλλη! Η προβληματιζεσαι αν θα γινεις σπονσορας?
Επειδή μιλάμε για Ρωσσίδες παντού μπορείς να παίξεις. Το θέμα είναι που συμφέρει. (Η οπως ειπε πιο πισω ο ΚΜΑΝ η ο Τασος?, που θελεις να φας, Κιεβο, Μοσχα η Μινσκ?)
Το Oblaka είχε άριστη ποιότητα .. αλλά οι πιο πολλές κάθονται σε τραπέζια με τους σπόνσορες και είναι δύσκολο το παίγνιο και είναι επίσης πανάκριβο. Επίσης, εκεί θελει να πας με κουστούμι, αλλιώς σου ζητάνε 6Κ deposit για να μπεις. (Περνεις κουστουμι οπως στα μοναστηρια με την ρομπα?)
Δηλ η εντύπωσή μου είναι η ανάποδη από τη δική σου: θετική ανταπόκριση αλλά γενικώς Αγγλικά χάλια. Για μένα αυτά είναι ότι καλύτερο, για φόρτωμα και σε υψηλή ποιότητα. (Ακριβως αυτο που ειπε στο βιντεο του αυγουστου ο Δημητρακης29!)
κάποιες που ψάχνουν για σπόνσορες, και πιο μεγάλες (30+). (οι γριες που ελεγε ο Πορνομεταναστης)
Το μεγάλο αρνητικό της Μόσχας είναι ότι είναι πόλη του ΣΚ. Τις καθημερινές είναι νέκρα. Αυτό έχει να κάνει με τη δομή της πόλης. Δηλ κάθεσαι 1 μήνα και τη νύχτα ουσιαστικά έχεις 8-10 ευκαιρίες. (ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ!)
Αλλά η νύχτα ΣΚ Μόσχα είναι ότι καλύτερο παίζει πιστεύω αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Ενδείκνυται για ρίσκο, ή μουνάρα ή τίποτα. (Ειναι τα stakes που λεει ο Κμαν!)
συμπεράσματα για το τέλος:
1. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να μάθει Ρώσσικα. Για κάποιο λόγο όσο ανεβαίνει η ποιότητα τόσο μειώνεται η Αγγλομάθεια.
2. Ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες από Μόσχα,ΑΠ πρέπει να είναι οι 2ες πόλεις.
3. Για άνω των 45 και σπόνσορες θα έλεγα ότι UA είναι καλύτερα.
Χεχε2 Το συμπερασμα σου, ειναι ακριβως οι χρυσοι κανονες του Πορνομεταναστευτισμου!
ΧΕΧΕ2, προβλεπω οτι θα κανεις καριερα στην Μοσχα! Κριμα ομως να ειναι μονο το Σ/Κ! Μην χαραμιστεις εκει ολον τον καιρον! Σκεψου το ρητο του Μιδα!
Ακομη σε παρακαλω να μας ενημερωσεις τι γινεται με τα σαλον! τιμες ποιοτητα περιοχες. Εχει χρονο βλεπω τις καθημερινες για ενημερωση!
Μυστες απο ελευθερας βοσκης, υπαρχουν πιατσες, εξω που πας με αμαξι? εχουμε καποια πληροφορια? Αξιζουνε?
Θα ηταν παντως μεγαλη μαγκια να εψαχνες για τις 2ες πολεις που λες και να προτεινεις! Καλη πορνοανιχνευση!
Και ευχης εργον να κανεις καταλογο με τα μερη για θηραματα σπονσορων και να αποσταλει στον Αρχηγο για την επομενη αποστολη! Οβερ!
υγ.Χεχε2 βλεπω οτι κανεις χρηση της κμανικου λεξιλογιου... σπονσορ, θηραμα, παιγνιο... προσεχε!
Οι τελευταιες σελιδες εχουν ανεβασει το επιπεδο του νηματος για τον ρωσσοφωνο κοσμο! Κμαν, Ουκcash και Χεχε2 ζωγραφιζουν!
υγ.
Ξέρω Ουκρανέζες μεταξύ των οποίων και αυτή που κατέβηκε Μόναχο, που αν της φλάσαρες κασέρι θα έτρωγες καμιά τσαντιά στο κεφάλι..
Εισαι μεγαλος αλητης...προσπαθεις να σαμποταρεις τις στερεες βασεις του Βαλκανιοπουτσιμου!