Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Ενας ψηλος λιγνος ειναι, δεν ειναι ο ρεντ. Ειχε παει στη Ρωσια οπως ο ιδιος εχει εξιστορησει μπηκε σε ενα μπαρ και βλεποντας ενα ανδρογυνο πηγε επειδη του αρεσε η γυναικα και βαρεσε πατησιες τις πατουσες του ανδρα της. :idiot:
Οπως τα λεω ετσι τα εχει γραψει. Μπαινει ενας καθυστερημενος στο μπαρ. Πεφτει το ματι του σε ενα ανδρογυνο σε μια γωνια να πινουν το ποτο τους. Εξιταρεται! Παει κοντα τους στην ψυχρα και αρχιζει να βαραει "νια! νια! νια! νια!" πατησιες τα ποδια του ανδρος. :2funny: Μετα ηρθε η αστυνομια και τον μαζεψε.
Αν αληθευει η ιστορια καταλαβαινεις ατομο...
καλό το τρολαρισμα, αλλα εγω εχω βασιμες αμφιβολιες χωρις να θελω να τον προσβαλω εαν Οντως υπαρχει
Ο λογος ειναι απλος ποτε κ πουθενα δεν βρεθηκε με κανεναν.. Κι ηταν πολύ εύκολο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μεγιστε δημητρακη,με ενα γρηγορο ψαξιμο σε ιστοσελιδα,δεν υπαρχει κανενα διαμερισμα για ενοικιο στη δρεσδη με 700 ευρω/μηνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο Βλακμαν ή θα μενει σε κανεναν αχυρωνα μαζι με τα γελαδια του σπιτονοικοκυρη ή το πιο πιθανο αυτο που λες εσυ να μενει σε κανενα ξενωνα για απορους  :2funny: :2funny: :2funny:

ουτε λεφτα για να παρει ενα ρουχο της προκοπης δεν εχει, κυκλοφοραει με τα ΜΜΜ σαν προσφυγας και μας το παιζει μπρουκλης επειδη κανει το σκατο του παξιμαδι για ενα εξαμηνο για να παει ενα ΣΚ να πληρωσει για να γαμησει μια ασχημη μπαζολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπαλι μπηκες να χαλασεις το θρεντ ρε μπαχαλακια με της ασυναρτησιες σου :birdman:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
καλό το τρολαρισμα, αλλα εγω εχω βασιμες αμφιβολιες χωρις να θελω να τον προσβαλω εαν Οντως υπαρχει

Όταν έμενα Κολωνία τον kman τον κάλεσα σε Πολωνέζικο πάρτυ και ενώ ήταν μια ώρα δρόμο δεν ήρθε.
Πράγα τον κάλεσα,δεν..

Αρχές Νοέμβρη ήταν να συναντηθούμε Μόναχο με Σπύρο,κ.λ.π. δεν έδωσαν σημεία ζωής.

Γενικά από αυτούς που γράφουν πολύ, 6 μήνες που έμενα Πράγα δεν πάτησε κανείς..

Αντίθετα,έχω συναντηθεί με μέλη που logάρουν τελικά μόνο όταν ψάχνουν πληροφορίες.
Κοίτα thread Πράγας πόσοι πήγαν τελευταία,κανείς τους δεν έγραψε..

Σκέψου ότι κάθε μήνα τα τελευταία δύο χρόνια,έχω δώσει πληροφορίες από κοντά ή pm, σε περίπου 7-8 μέλη/μήνα.
Δε γράφουν..

Αγία Πετρούπολη δε συνάντησα τον πεπόνια,γιατί απλά θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω μαζί του.

Εσύ που είσαι κοντινός,αν περάσεις από Μόναχο,το εργασιακό μου πρόγραμμα είναι εφάμιλλο με των σχολείων.
Δε δουλεύω ποτέ ΣΚ και έχω διακοπές όποτε κλείνουν σχολεία-πανεπιστήμια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
700 ευρώ νοίκι εδώ που μένω θεωρείται χαμηλό.Τα νεόδμητα σπίτια στο κέντρο πάνε στα 1000-1200 ευρώ τα 80 τμ.
Εχει αρκετούς ευκατάστατους η περιοχή και ανεβάζουν τις τιμές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Όταν έμενα Κολωνία τον kman τον κάλεσα σε Πολωνέζικο πάρτυ και ενώ ήταν μια ώρα δρόμο δεν ήρθε.
Πράγα τον κάλεσα,δεν..

Αρχές Νοέμβρη ήταν να συναντηθούμε Μόναχο με Σπύρο,κ.λ.π. δεν έδωσαν σημεία ζωής.

Γενικά από αυτούς που γράφουν πολύ, 6 μήνες που έμενα Πράγα δεν πάτησε κανείς..

Αντίθετα,έχω συναντηθεί με μέλη που logάρουν τελικά μόνο όταν ψάχνουν πληροφορίες.
Κοίτα thread Πράγας πόσοι πήγαν τελευταία,κανείς τους δεν έγραψε..

Σκέψου ότι κάθε μήνα τα τελευταία δύο χρόνια,έχω δώσει πληροφορίες από κοντά ή pm, σε περίπου 7-8 μέλη/μήνα.
Δε γράφουν..

Αγία Πετρούπολη δε συνάντησα τον πεπόνια,γιατί απλά θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω μαζί του.

Εσύ που είσαι κοντινός,αν περάσεις από Μόναχο,το εργασιακό μου πρόγραμμα είναι εφάμιλλο με των σχολείων.
Δε δουλεύω ποτέ ΣΚ και έχω διακοπές όποτε κλείνουν σχολεία-πανεπιστήμια.
o kman δεν πιανεται
εγω θαμαι συχνα μοναχο απο απριλη κ μετα,οποτε αν μεχρι τοτε δεν εμφανιστει κανας πιο ταξιδευτης το μυστηριο θα λυθει
υγ παντως αφου εχεις κονε με σπυρο,και μιλατε τηλ κλπ αυτο ειναι αρκετο ,αρκει βεβαια,χωρις παρεξηγηση ,να το επιβεβαιωσει κι ο φον Σπυρεν
  :hi:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Λοιπον γιατι δεν εχω παρακολουθησει της διαμαχες σας με τον φιλο κμαν που δενε χω τιποτα προσωπικο μαζι του  :2on1:

το θεμα ποιο ειναι? Παραπληροφορει τον κοσμο και τον ωθει να μαζεψει 3-4 χιλιαρικα για να πα να γαμησει 1 μερα? δηλαδη μαζευει λεφτα,οικονομιες αρκετους μηνες για να πα να γαμησει κανα 2 πιθανον πορνες call girls ,και να το προβαλει εδω οτι ειναι γκομενες του?

Εαν ειναι φτωχος ο κμαν δεν ειναι δικο μας προβλημα, το θεμα ειναι αν ειναι φτωχος και το παιζει πλουσιος και λεφτας,αυτο ειναι το θεμα,διοτι παντα ο ελληνας αναζητουσε τον πλουτο,παντα αυτο το πλασμα εχει την επιδειξιομανια στο αιμα του

που ζει ο κμαν, εντος εκτος ΕΛΛΑΔΑΣ? ποσα βγαζει?

εμφανισιακα απο της φωτο,δεν διαφαρει απο τον μεσο ελληνα,σαν επαγγελμα εμφανισιακα μου φερνει σε διευθηντη δημοσιου, Η μαλλον καλυτερα,διεθντη ΕΛΤΑ,κατι τετοιο,η τραπεζας

ισως εδω δεν εχει περιουσια,η μπορει να εχει μια πολυ μικρη και να μην του φτανε να ζησει καλα,και ετσι πηγε εξωτερικο αν ειναι στο εξωτερικο

ετσι και αλλιως μην ξεχνατε,και να εχεις πολυ περιουσια στην Ελλαδα πλεον η σε καποια φτωχη χωρα δεν ειναι και οτι καλυτερο,παλι προβληματα θα εχεις,δειτε ριχαρδο  :birdman:

αυτην την απορια εχω,απο που ξεκινησε η διαμαχη  :birdman:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
o kman δεν πιανεται
εγω θαμαι συχνα μοναχο απο απριλη κ μετα,οποτε αν μεχρι τοτε δεν εμφανιστει κανας πιο ταξιδευτης το μυστηριο θα λυθει
υγ παντως αφου εχεις κονε με σπυρο,και μιλατε τηλ κλπ αυτο ειναι αρκετο ,αρκει βεβαια,χωρις παρεξηγηση ,να το επιβεβαιωσει κι ο φον Σπυρεν
  :hi:

Μαλακίες κάνει ο kman, αν πάμε Πράγα θα τον πάω στα καλύτερα που ούτε φαντάζεται.

Εδώ μέσα μιλάμε με Σπύρο,απλά ήταν να έρθουν στο bayern-aek και θα βρισκόμασταν πριν το ματς.

Μάλλον πήγαν ανατολικά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
δεν υπαρχει διαμαχη
ο κμανισμος ειναι ιδεολογια
η ερωτηση του πορδομεταναστη μιτσου,ειναι κ λογικα ,εαν υπαρχει ο βαλκαν πεος,ΒΠ
εγω ειχα κι εχω την αποψη οτι ισως ειναι κλωνος η μια περσονα απλα διαδυκτιακη
ο ιδιος λεει οτι ειναι αληθινο προσωπο,πρωην κμαν-ιστης και νυν αντι-πορνομεταναστης
αυτο ειναι το πορνικο ζητημα των ημερων
υγ ο κμσαν ζει στο ντοιτς με αγνωστη δυτλεια κ αντρεσεν  :heavymetalbig:
δηλωνει ευκαταστατος με αποψη συμβολο το σωβρακο μινερβα  :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμπαινε πορνομεταναστη... δημητρακη ο σκινοχσρας που χαθηκε ρε
Το σά'ι'τ του ξανανοιξε αρα δεν  :priest:μπορεί να βαριέται να γράψει.Και δεν έχει πιά και ενδιαφέρον.Παλιά είχε γέλιο με της φωτογραφίες του  :2funny:τώρα τον έχετε δει όλοι και είναι κάτι μονότονο.Αυτο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι σταμάτισαν να γράφουν και όλοι όσοι υποψιαζόμασταν ότι είναι κλώνοι του  :2funny:

Πες το ξεκάθαρα!Υποψιάζεσαι ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν!Εγώ κάποιες στιγμές υποψιάζομαι ότι είσαι εσύ  :2funny:γιατί μοιάζει λίγο ο τρόπος γραψήματος.Αγία Πετρούπολη πάντος στον ύπνο του έχει έρθει  :2funny:Μήπως και οι πληροφορίες του από την Πράγα είναι από κάπου?
  Το ότι δεν έχει συναντηθει ποτέ με κανέναν και δεν κορο'ι'δεύει το Βλάκμαν σιγουρα είναι ύποπτο  :think:?Αλλά κάποιος είπε ότι είνα λιγνός,ψιλός και την ιστορία από τη Ρωσσία (αν και η ιστορία απο τη Ρωσσία θυμίζει Βλάκμαν)  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Το σά'ι'τ του ξανανοιξε αρα δεν  :priest:μπορεί να βαριέται να γράψει.Και δεν έχει πιά και ενδιαφέρον.Παλιά είχε γέλιο με της φωτογραφίες του  :2funny:τώρα τον έχετε δει όλοι και είναι κάτι μονότονο.Αυτο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι σταμάτισαν να γράφουν και όλοι όσοι υποψιαζόμασταν ότι είναι κλώνοι του  :2funny:
 Πες το ξεκάθαρα!Υποψιάζεσαι ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν!Εγώ κάποιες στιγμές υποψιάζομαι ότι είσαι εσύ  :2funny:γιατί μοιάζει λίγο ο τρόπος γραψήματος.Αγία Πετρούπολη πάντος στον ύπνο του έχει έρθει  :2funny:Μήπως και οι πληροφορίες του από την Πράγα είναι από κάπου?
  Το ότι δεν έχει συναντηθει ποτέ με κανέναν και δεν κορο'ι'δεύει το Βλάκμαν σιγουρα είναι ύποπτο  :think:?Αλλά κάποιος είπε ότι είνα λιγνός,ψιλός και την ιστορία από τη Ρωσσία (αν και η ιστορία απο τη Ρωσσία θυμίζει Βλάκμαν)  :2funny:
ειπε ομως οτι ξερει τον σπυρο ,που αν το επιβεβαιωση ο σπυρος δεν αμφισβητειται
πραγα δινει πολλα ινφο για ναναι ολα μουφα η κλεμενα
ομως του τοχω γραψει στην αρχη ,ολη του η περσονα μου θυμιζει αυτο που θαθελε ναναι ο κμαν-δασκαλος
ψηλος ,ξυλερ,επιστημονας και γαμιας με μεγαλη γνωση κι εμπειρια στα τριαντα πεντε του..
ειδομεν
ΒΠ εισαι too good to be true,μακαρι να ισχυει   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
υγ η ιστορια με το ξυλο θυμιζει λιγο και..χαρη κουμπαρο  :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δεν υπαρχει διαμαχη
ο κμανισμος ειναι ιδεολογια
η ερωτηση του πορδομεταναστη μιτσου,ειναι κ λογικα ,εαν υπαρχει ο βαλκαν πεος,ΒΠ
εγω ειχα κι εχω την αποψη οτι ισως ειναι κλωνος η μια περσονα απλα διαδυκτιακη
ο ιδιος λεει οτι ειναι αληθινο προσωπο,πρωην κμαν-ιστης και νυν αντι-πορνομεταναστης
αυτο ειναι το πορνικο ζητημα των ημερων
υγ ο κμσαν ζει στο ντοιτς με αγνωστη δυτλεια κ αντρεσεν  :heavymetalbig:
δηλωνει ευκαταστατος με αποψη συμβολο το σωβρακο μινερβα  :rockon: :rockon: :rockon:

Μπαμ κάνει ότι δε θα μπορούσα να είμαι κλώνος κανενός.

Και αυτά που έχω γράψει για Πράγα μόνο κάποιος που έχει μείνει μόνιμα τα ξέρει.

Μόνο δυο άτομα εδώ μέσα με έχετε περάσει για τον kman και αμφότεροι είστε περιορισμένης ευθύνης και αγάμητοι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ομως του τοχω γραψει στην αρχη ,ολη του η περσονα μου θυμιζει αυτο που θαθελε ναναι ο κμαν-δασκαλος
ψηλος ,ξυλερ,επιστημονας και γαμιας με μεγαλη γνωση κι εμπειρια στα τριαντα πεντε του..
ειδομεν
ΒΠ εισαι too good to be true,μακαρι να ισχυει   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Του χουν ξεφύγει κάποιες φορές κάποια πράγματα όπως γιά τους τσιγγάνους και τους Ρωσσοπόντιους.Πως γίνεται ένας ηγέτης και γαμιάς στην παιδική του ηλικία να έτρωγε ξύλο? :2funny:και τον Βλάκμαν λογικά στο σχολείο γιά κλωτσιές θα τον είχαν  :2funny:.Πως γίνεται ένας ηγέτης να μην έχει λεφτά και να δουλεύει γιά πενταροδεκάρες?
  Αν δεν είσαι εσύ και μας δουλεύεις  :2funny: :2funny:μπορεί να είναι ο Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:γιατί όπως λες ειναι ο μονος που τον επαινει!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
  Αν δεν είσαι εσύ και μας δουλεύεις  :2funny: :2funny:
κολησε η βελονα
οποτε αν οντως υπαρχει κ τον συναντησω στο μοναχο οταν περασω,θα λες μετα ειναι κλωνος μου αρα ακυρο,τον ειδα μονο εγω αρα ειναι παραμυθα!!! :respect:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ρε που μπλεξαμε βραδυατικα με τον κμανισμο  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
και να εχει η οικογενεια του περιουσια, θα τον αποκληρωσουνε και θα μεινει με το πουλι στο χερι. Αφου ολο το σοϊ τον κραζει που δεν εχει να βαλει δευτερο βρακι επειδη του τα τρωνε οι ψωμολυσσες μπαζολες  :2funny: :2funny: :2funny:
παρις εχει βγει μια βρωμα στο θρεντ απο ασπονδο φιλο σου οτι
1.εισαι αεργος σωγαμπρος στην ΤΣΙΠΡΟΝ,και
2.η συμβια ειναι 100πλας στα κιλα
δεν ειναι κακο τιποτα απο τα δυο,απλα
εχουν καποια σχεση με την αληθεια?? :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.550
Πόντοι
2.356
ειδομεν
Με τον ΒΠ εχουμε μιλησει απο δω πριν καμια διετια , θα πηγαιναν καποιοι δικοι μου Πραγα και του ζητησα μερικα τηλ για να τους τα δωσω ,μου απαντησε αμεσως με μια πολυ καλη λιστα απο γκομενες.
τελικα ομως οι φιλοι δεν μπορεσαν να πανε ...

υγ η ιστορια με το ξυλο θυμιζει λιγο και..χαρη κουμπαρο  :grin:
ο κουμπαρος μου εστειλε μην πριν λιγο οτι εφθασε Χαρκοβο ,πολυ ωραια πολη λεει και οτι ειναι καλυτερη απο το Πετροχωρι :grin:
ας ελπισουμε να μην παθει τιποτα αυτη την φορα ...  :rolleyes:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Με τον ΒΠ εχουμε μιλησει απο δω πριν καμια διετια , θα πηγαιναν καποιοι δικοι μου Πραγα και του ζητησα μερικα τηλ για να τους τα δωσω ,μου απαντησε αμεσως με μια πολυ καλη λιστα απο γκομενες.
τελικα ομως οι φιλοι δεν μπορεσαν να πανε ...
ο κουμπαρος μου εστειλε μην πριν λιγο οτι εφθασε Χαρκοβο ,πολυ ωραια πολη λεει και οτι ειναι καλυτερη απο το Πετροχωρι :grin:
ας ελπισουμε να μην παθει τιποτα αυτη την φορα ...  :rolleyes:
δεν βγαινει βραδυ λεει
μερα ακομα ξυλο δεν εχει φαει   :rockon: :rockon: :rockon:
υγ κανα νεωτερο απο την συμπατριωτισσα?? :tits2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.550
Πόντοι
2.356