midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
χασαμε τον σχοινοχαρα ΣΤΟΠΕμπαινε πορνομεταναστη... δημητρακη ο σκινοχσρας που χαθηκε ρε
Αναζητείται σε κοτερο ροζ χρωματος ΣΤΟΠ
χασαμε τον σχοινοχαρα ΣΤΟΠΕμπαινε πορνομεταναστη... δημητρακη ο σκινοχσρας που χαθηκε ρε
καλό το τρολαρισμα, αλλα εγω εχω βασιμες αμφιβολιες χωρις να θελω να τον προσβαλω εαν Οντως υπαρχειΕνας ψηλος λιγνος ειναι, δεν ειναι ο ρεντ. Ειχε παει στη Ρωσια οπως ο ιδιος εχει εξιστορησει μπηκε σε ενα μπαρ και βλεποντας ενα ανδρογυνο πηγε επειδη του αρεσε η γυναικα και βαρεσε πατησιες τις πατουσες του ανδρα της.
Οπως τα λεω ετσι τα εχει γραψει. Μπαινει ενας καθυστερημενος στο μπαρ. Πεφτει το ματι του σε ενα ανδρογυνο σε μια γωνια να πινουν το ποτο τους. Εξιταρεται! Παει κοντα τους στην ψυχρα και αρχιζει να βαραει "νια! νια! νια! νια!" πατησιες τα ποδια του ανδρος.Μετα ηρθε η αστυνομια και τον μαζεψε.
Αν αληθευει η ιστορια καταλαβαινεις ατομο...
η δευτερη απο πανω, εκει που λεει: Miete inkl. NK (ενοικιο μαζι με θερμανση και κοινοχρηστα)Ποιά από της δύο τιμές είναι ή πάνω ή η κάτω?
μπαλι μπηκες να χαλασεις το θρεντ ρε μπαχαλακια με της ασυναρτησιες σουμεγιστε δημητρακη,με ενα γρηγορο ψαξιμο σε ιστοσελιδα,δεν υπαρχει κανενα διαμερισμα για ενοικιο στη δρεσδη με 700 ευρω/μηνα![]()
![]()
![]()
ο Βλακμαν ή θα μενει σε κανεναν αχυρωνα μαζι με τα γελαδια του σπιτονοικοκυρη ή το πιο πιθανο αυτο που λες εσυ να μενει σε κανενα ξενωνα για απορους![]()
![]()
ουτε λεφτα για να παρει ενα ρουχο της προκοπης δεν εχει, κυκλοφοραει με τα ΜΜΜ σαν προσφυγας και μας το παιζει μπρουκλης επειδη κανει το σκατο του παξιμαδι για ενα εξαμηνο για να παει ενα ΣΚ να πληρωσει για να γαμησει μια ασχημη μπαζολα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλό το τρολαρισμα, αλλα εγω εχω βασιμες αμφιβολιες χωρις να θελω να τον προσβαλω εαν Οντως υπαρχει
Ο λογος ειναι απλος ποτε κ πουθενα δεν βρεθηκε με κανεναν.. Κι ηταν πολύ εύκολο
KMAN γαμεας τρεις μηνες το χρονο,συν καποια γουικεντΣτο περίπου τι δουλειά κάνεις τυπε, αν επιτρέπεται;
o kman δεν πιανεταιΌταν έμενα Κολωνία τον kman τον κάλεσα σε Πολωνέζικο πάρτυ και ενώ ήταν μια ώρα δρόμο δεν ήρθε.
Πράγα τον κάλεσα,δεν..
Αρχές Νοέμβρη ήταν να συναντηθούμε Μόναχο με Σπύρο,κ.λ.π. δεν έδωσαν σημεία ζωής.
Γενικά από αυτούς που γράφουν πολύ, 6 μήνες που έμενα Πράγα δεν πάτησε κανείς..
Αντίθετα,έχω συναντηθεί με μέλη που logάρουν τελικά μόνο όταν ψάχνουν πληροφορίες.
Κοίτα thread Πράγας πόσοι πήγαν τελευταία,κανείς τους δεν έγραψε..
Σκέψου ότι κάθε μήνα τα τελευταία δύο χρόνια,έχω δώσει πληροφορίες από κοντά ή pm, σε περίπου 7-8 μέλη/μήνα.
Δε γράφουν..
Αγία Πετρούπολη δε συνάντησα τον πεπόνια,γιατί απλά θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω μαζί του.
Εσύ που είσαι κοντινός,αν περάσεις από Μόναχο,το εργασιακό μου πρόγραμμα είναι εφάμιλλο με των σχολείων.
Δε δουλεύω ποτέ ΣΚ και έχω διακοπές όποτε κλείνουν σχολεία-πανεπιστήμια.
o kman δεν πιανεται
εγω θαμαι συχνα μοναχο απο απριλη κ μετα,οποτε αν μεχρι τοτε δεν εμφανιστει κανας πιο ταξιδευτης το μυστηριο θα λυθει
υγ παντως αφου εχεις κονε με σπυρο,και μιλατε τηλ κλπ αυτο ειναι αρκετο ,αρκει βεβαια,χωρις παρεξηγηση ,να το επιβεβαιωσει κι ο φον Σπυρεν
![]()
Το σά'ι'τ του ξανανοιξε αρα δενΕμπαινε πορνομεταναστη... δημητρακη ο σκινοχσρας που χαθηκε ρε
Πες το ξεκάθαρα!Υποψιάζεσαι ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν!Εγώ κάποιες στιγμές υποψιάζομαι ότι είσαι εσύκαλό το τρολαρισμα, αλλα εγω εχω βασιμες αμφιβολιες χωρις να θελω να τον προσβαλω εαν Οντως υπαρχει
Ο λογος ειναι απλος ποτε κ πουθενα δεν βρεθηκε με κανεναν.. Κι ηταν πολύ εύκολο
ειπε ομως οτι ξερει τον σπυρο ,που αν το επιβεβαιωση ο σπυρος δεν αμφισβητειταιΤο σά'ι'τ του ξανανοιξε αρα δενμπορεί να βαριέται να γράψει.Και δεν έχει πιά και ενδιαφέρον.Παλιά είχε γέλιο με της φωτογραφίες του
τώρα τον έχετε δει όλοι και είναι κάτι μονότονο.Αυτο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι σταμάτισαν να γράφουν και όλοι όσοι υποψιαζόμασταν ότι είναι κλώνοι του
Πες το ξεκάθαρα!Υποψιάζεσαι ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν!Εγώ κάποιες στιγμές υποψιάζομαι ότι είσαι εσύγιατί μοιάζει λίγο ο τρόπος γραψήματος.Αγία Πετρούπολη πάντος στον ύπνο του έχει έρθει
Μήπως και οι πληροφορίες του από την Πράγα είναι από κάπου?
Το ότι δεν έχει συναντηθει ποτέ με κανέναν και δεν κορο'ι'δεύει το Βλάκμαν σιγουρα είναι ύποπτο?Αλλά κάποιος είπε ότι είνα λιγνός,ψιλός και την ιστορία από τη Ρωσσία (αν και η ιστορία απο τη Ρωσσία θυμίζει Βλάκμαν)
![]()
δεν υπαρχει διαμαχη
ο κμανισμος ειναι ιδεολογια
η ερωτηση του πορδομεταναστη μιτσου,ειναι κ λογικα ,εαν υπαρχει ο βαλκαν πεος,ΒΠ
εγω ειχα κι εχω την αποψη οτι ισως ειναι κλωνος η μια περσονα απλα διαδυκτιακη
ο ιδιος λεει οτι ειναι αληθινο προσωπο,πρωην κμαν-ιστης και νυν αντι-πορνομεταναστης
αυτο ειναι το πορνικο ζητημα των ημερων
υγ ο κμσαν ζει στο ντοιτς με αγνωστη δυτλεια κ αντρεσεν
δηλωνει ευκαταστατος με αποψη συμβολο το σωβρακο μινερβα![]()
![]()
![]()
Πες το ξεκάθαρα!Υποψιάζεσαι ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν!Εγώ κάποιες στιγμές υποψιάζομαι ότι είσαι εσύγιατί μοιάζει λίγο ο τρόπος γραψήματος.Αγία Πετρούπολη πάντος στον ύπνο του έχει έρθει
Μήπως και οι πληροφορίες του από την Πράγα είναι από κάπου?
Το ότι δεν έχει συναντηθει ποτέ με κανέναν και δεν κορο'ι'δεύει το Βλάκμαν σιγουρα είναι ύποπτο?Αλλά κάποιος είπε ότι είνα λιγνός,ψιλός και την ιστορία από τη Ρωσσία (αν και η ιστορία απο τη Ρωσσία θυμίζει Βλάκμαν)
![]()
Του χουν ξεφύγει κάποιες φορές κάποια πράγματα όπως γιά τους τσιγγάνους και τους Ρωσσοπόντιους.Πως γίνεται ένας ηγέτης και γαμιάς στην παιδική του ηλικία να έτρωγε ξύλο?ειπε ομως οτι ξερει τον σπυρο ,που αν το επιβεβαιωση ο σπυρος δεν αμφισβητειται
πραγα δινει πολλα ινφο για ναναι ολα μουφα η κλεμενα
ομως του τοχω γραψει στην αρχη ,ολη του η περσονα μου θυμιζει αυτο που θαθελε ναναι ο κμαν-δασκαλος
ψηλος ,ξυλερ,επιστημονας και γαμιας με μεγαλη γνωση κι εμπειρια στα τριαντα πεντε του..
ειδομεν
ΒΠ εισαι too good to be true,μακαρι να ισχυει![]()
![]()
![]()
κολησε η βελοναΑν δεν είσαι εσύ και μας δουλεύεις![]()
![]()
παρις εχει βγει μια βρωμα στο θρεντ απο ασπονδο φιλο σου οτικαι να εχει η οικογενεια του περιουσια, θα τον αποκληρωσουνε και θα μεινει με το πουλι στο χερι. Αφου ολο το σοϊ τον κραζει που δεν εχει να βαλει δευτερο βρακι επειδη του τα τρωνε οι ψωμολυσσες μπαζολες![]()
![]()
![]()
Με τον ΒΠ εχουμε μιλησει απο δω πριν καμια διετια , θα πηγαιναν καποιοι δικοι μου Πραγα και του ζητησα μερικα τηλ για να τους τα δωσω ,μου απαντησε αμεσως με μια πολυ καλη λιστα απο γκομενες.ειπε ομως οτι ξερει τον σπυρο ,που αν το επιβεβαιωση ο σπυρος δεν αμφισβητειται
πραγα δινει πολλα ινφο για ναναι ολα μουφα η κλεμενα
ομως του τοχω γραψει στην αρχη ,ολη του η περσονα μου θυμιζει αυτο που θαθελε ναναι ο κμαν-δασκαλος
ψηλος ,ξυλερ,επιστημονας και γαμιας με μεγαλη γνωση κι εμπειρια στα τριαντα πεντε του..
ειδομεν
ΒΠ εισαι too good to be true,μακαρι να ισχυει![]()
![]()
![]()
ο κουμπαρος μου εστειλε μην πριν λιγο οτι εφθασε Χαρκοβο ,πολυ ωραια πολη λεει και οτι ειναι καλυτερη απο το Πετροχωριυγ η ιστορια με το ξυλο θυμιζει λιγο και..χαρη κουμπαρο![]()
δεν βγαινει βραδυ λεειΜε τον ΒΠ εχουμε μιλησει απο δω πριν καμια διετια , θα πηγαιναν καποιοι δικοι μου Πραγα και του ζητησα μερικα τηλ για να τους τα δωσω ,μου απαντησε αμεσως με μια πολυ καλη λιστα απο γκομενες.
τελικα ομως οι φιλοι δεν μπορεσαν να πανε ...
ο κουμπαρος μου εστειλε μην πριν λιγο οτι εφθασε Χαρκοβο ,πολυ ωραια πολη λεει και οτι ειναι καλυτερη απο το Πετροχωρι
ας ελπισουμε να μην παθει τιποτα αυτη την φορα ...![]()
μερα ακομα ξυλο δεν εχει φαει![]()
![]()
![]()
οχι τιποτα περισσοτερα απο αυτα που σου ειπα χθες.υγ κανα νεωτερο απο την συμπατριωτισσα??![]()