Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ενδιαφερουσα η αντιπαραθεση σας, αλλα λιγο βαρετη αυτη την στιγμη!
Εγω παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα κλωνοποιησης! Δημητρακης29, ο Βαλκανιος φερομενος ΨευταρΨωλαρας απο μια φωτογραφια δεν μοιαζει με τον ΚΜΑΝ! Ο Κευμαν ειναι κακεχτικος, οπως λεει και ο ΠαριςΠαπις, ενω ο ΒΠ ειναι σαν ντουλαπα (γυμναστηριου ομως),δηλ σαν παιδοβουβαλο! Ασε που του ριχνει και ενα κεφαλι!
Τωρα τι κανει στην γερμανια τι κανει δεν ξερω, μπορει να ...μπιπ περιεργους, η να δουλευει σε κανα κεμπαπ κουζινα πισω και να ζει με επιδοματα.

Τελικα μυστες τι εγινε με την εκστρατεια στο Μινσκ? Γιατι δεν γραφουν τα τεκτενομενα εκει??? Εχουμε καποιο νεο?

υγ.1
Νεα για την πολιτικη κατασταση τι εχουμε στην ουκρανια?
υγ.2
10 καταραμενα χρονια περασαν απο την νυχτα που αυθορμητα σμσ πηγαν στα κινητα των μαθητων

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
παρις εχει βγει μια βρωμα στο θρεντ απο ασπονδο φιλο σου οτι
1.εισαι αεργος σωγαμπρος στην ΤΣΙΠΡΟΝ,και
2.η συμβια ειναι 100πλας στα κιλα
δεν ειναι κακο τιποτα απο τα δυο,απλα
εχουν καποια σχεση με την αληθεια?? :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε ουτε ενα δεν πετυχε ο "ασπονδος φιλος μου"  :S

να του δωσουμε αλλες 2 ευκαιριες?  :S

Επισκέπτης
Μαλακίες κάνει ο kman, αν πάμε Πράγα θα τον πάω στα καλύτερα που ούτε φαντάζεται.

Εδώ μέσα μιλάμε με Σπύρο,απλά ήταν να έρθουν στο bayern-aek και θα βρισκόμασταν πριν το ματς.

Μάλλον πήγαν ανατολικά.
Παρτον πρωτα σε κανα δερματολογο να θεραπευσει τα αρχιδια του κ μετα πατε για πατησιες και σκατ.

Επισκέπτης
Μπορει ο ενας να παταει τις πατουσες των αντιπαλων στις ντισκο και ο αλλος να τους χεζει. Βαλκανιοπουτσιστικη τακτικη.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Aσχολεισαι με τις εξαιρεσεις. Τις ελληνιδες δεν τις νοιαζουν τα μουσια κ τα τατου. Τις νοιαζει να μην κερατωθουν,

Σωστός, είναι η κατάντια αυτής της χώρας, για αυτό προτιμούν τους μαλθακούς και τους "σχεσάκηδες".

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί μαμόθρεφτοι Έλληνες έχουν την ίδια νοοτροπία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
ψηλος ,ξυλερ,επιστημονας και γαμιας με μεγαλη γνωση κι εμπειρια στα τριαντα πεντε του..
ειδομεν
ΒΠ εισαι too good to be true,μακαρι να ισχυει   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
υγ η ιστορια με το ξυλο θυμιζει λιγο και..χαρη κουμπαρο  :grin:

Σου φαίνομαι του good to be true, επειδή ανάμεσα σε αγάμητους ζουμπάδες,ακατανόητα κείμενα και τύπους που γαμάνε πεπόνια,
φαντάζω δεν ξέρω και εγώ σαν τι εδώ μέσα..

Κι όμως στον έξω κόσμο,ένας ψηλός που έχει κάνει μια πολεμική τέχνη στα φοιτητικά του χρόνια,
που δεν είναι γουρλομάτης καραφλομπιφτέκης σαν να το έχει σκάσει από το Δαφνί,
που απλά αξιοποιεί το πανεπιστημιακό του πτυχίο όπως χιλιάδες Έλληνες
νεομετανάστες και δεν είναι μυρωδιάς με τις γυναίκες,δεν είναι και κάτι δυσεύρετο..

Όσο για το ξυλο,ειδικά νεότερος δεν καταλάβαινα γιατί θα πρέπει να συμμορφώνομαι σε κοινωνικές νόρμες που έχουν γίνει από λούληδες...για λούληδες..
Δηλαδή αν έβλεπα τον τυρογαριδάκι τότε με τη Σάσα Μπάστα,
θα πήγαινα, θα του πατούσα τις μπότες σαλάχι να κάνει παράμερα πριν τον πατήσω ολόκληρο.

Αυτή η τακτική έχει και κινδύνους, αλλά αν μια γκόμενα συνοδεύεται,δεν το βλέπω απαραίτητα απαγορευτικό να χωθώ επί τόπου.

Ο μόνος λόγος που τα τελευταία χρόνια έχω συμμορφωθεί σχετικά,είναι για να μην έχω προβλήματα στη δουλειά,όπου στο δικό μου εργασιακό χώρο,
για το 1/10 όσων έχω γράψει στα πολιτικά ή άμα έριχνα έξω τίποτα φάπες χωρίς να κινδυνεύω,παίζει οι πολίτικαλ κορέκτ Γερμανοί :effemine: να με δίκαζαν σε κανά ειδικό δικαστήριο..

Μπορει ο ενας να παταει τις πατουσες των αντιπαλων στις ντισκο και ο αλλος να τους χεζει. Βαλκανιοπουτσιστικη τακτικη.

Τανάλια θα ξηγηθούμε στα καλντερίμια της Πράγας, μέχρι να καταλήξουμε στα κελιά της Mestská polícia :rockon:

Θα γράψω και κάτι περί Ουκρανέζων στη Γερμανία,μιας και ανακάλυψα τι παίζει με αυτές που ειχα ματσάρει από Lovoo.

Όλες μου έδωσαν τα fb τους, όλες μένουν Μόναχο και επειδή οι δύο δουλεύουν και κεντρικά,πέρασα και τις είδα.

Αυτή δουλεύει Marienplatz σε γνωστή μπουτίκ

aVPQpck.jpg

Αυτή με το μπλε μπουφάν δουλεύει επίσης επί της Leopoldstraße ,θέση γραφείου σε ρωσοεταιρεία.
Το γραφείο της φαίνεται από το δρόμο.

sYlQYth.jpg

Αυτό που κάποιοι γνωρίζουμε νορμάλ Ουκρανέζες, είτε Ουκρανία είτε όχι, ενώ κάποιοι γνωρίζουν συνεχώς πουτάνες, δεν νομίζω ότι χωράει περαιτέρω ανάλυση..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πω μαλάκες, σπάτε αρχίδια...

Απευθύνομαι στους 2 μπούφους που μου έστειλαν pm ότι αποκλείεται να μιλάω με καμία από αυτές,κ.λ.π.

Ρε καθυστερημένοι αγάμητοι, την βλέπετε αυτή με το μπλε μπουφάν;

WB7S9Fn.jpg

Ξαναδείτε την και εδώ

AjtDaCe.jpg

Είναι και 26 χρονών,όχι καμιά θείτσα..

Εδώ δεν κάνουμε κανά διαγωνισμό ρε μπούφοι.
Τι διαγωνισμό να κάνουμε άλλωστε μέσω nicknames;

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια μερίδα υγιώς σκεπτόμενων αντρών που απολαμβάνουν το μουνί σε όλες του τις εκφάνσεις,με λεφτά και χωρίς,
απέναντι σε κομπλεξικούς μαλάκες που νομίζουν ότι όλα αγοράζονται με λεφτά, ότι οι γκόμενες ανατολικά του Όντερ είναι άνιωθα ρομπότ
που ψάχνουν μόνο να σε δαγκώσουν,απλά γιατί δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι οι ίδιοι τους είναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ
Γράφετε σε ένα forum χρεοκοπημένης χώρας ότι ένας Έλληνας μπορεί να δει Σλαβικό μουνί στον πούτσο του μόνο με λεφτά,απλά για να δικαιολογήσετε την ΑΓΑΜΙΑ σας;
Ε,δε θα σας περάσει ΜΑΛΑΚΕΣ

Ότι ήταν να γράψω γενικά, το έχω γράψει.

Τα λέγαμε :hi:

Συνημμένα

• sYlQYth.jpg
    sYlQYth.jpg
    197,7 KB · Εμφανίσεις: 75
  • Untitlλκμνed.jpg
    Untitlλκμνed.jpg
    161,7 KB · Εμφανίσεις: 56

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ΒΠ VS AGAMHTOI ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  :respect:
Αναμένεται τοποθετηση μιτσου49 μολος ξυπνήσει δηλ κατά τις 12.00  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σου φαίνομαι του good to be true, επειδή ανάμεσα σε αγάμητους ζουμπάδες,ακατανόητα κείμενα και τύπους που γαμάνε πεπόνια,

Κι όμως στον έξω κόσμο,ένας ψηλός που έχει κάνει μια πολεμική τέχνη στα φοιτητικά του χρόνια,
νεομετανάστες και δεν είναι μυρωδιάς με τις γυναίκες,δεν είναι και κάτι δυσεύρετο..

Όσο για το ξυλο,ειδικά νεότερος δεν καταλάβαινα γιατί θα πρέπει να συμμορφώνομαι σε κοινωνικές νόρμες που έχουν γίνει από λούληδες...για λούληδες..
θα πήγαινα, θα του πατούσα τις μπότες σαλάχι να κάνει παράμερα πριν τον πατήσω ολόκληρο.

Αυτή η τακτική έχει και κινδύνους, αλλά αν μια γκόμενα συνοδεύεται,δεν το βλέπω απαραίτητα απαγορευτικό να χωθώ επί τόπου.

Ο μόνος λόγος που τα τελευταία χρόνια έχω συμμορφωθεί σχετικά,είναι για να μην έχω προβλήματα στη δουλειά,όπου στο δικό μου εργασιακό χώρο,
για το 1/10 όσων έχω γράψει στα πολιτικά ή άμα έριχνα έξω τίποτα φάπες χωρίς να κινδυνεύω,παίζει οι πολίτικαλ κορέκτ Γερμανοί :effemine: να με δίκαζαν σε κανά ειδικό δικαστήριο..

Τανάλια θα ξηγηθούμε στα καλντερίμια της Πράγας, μέχρι να καταλήξουμε στα κελιά της Mestská polícia :rockon:

Θα γράψω και κάτι περί Ουκρανέζων στη Γερμανία,μιας και ανακάλυψα τι παίζει με αυτές που ειχα ματσάρει από Lovoo.

Όλες μου έδωσαν τα fb τους, όλες μένουν Μόναχο και επειδή οι δύο δουλεύουν και κεντρικά,πέρασα και τις είδα.

aVPQpck.jpg

Αυτή με το μπλε μπουφάν δουλεύει επίσης επί της Leopoldstraße ,θέση γραφείου σε ρωσοεταιρεία.

sYlQYth.jpg

Αυτό που κάποιοι γνωρίζουμε νορμάλ Ουκρανέζες, είτε Ουκρανία είτε όχι, ενώ κάποιοι γνωρίζουν συνεχώς πουτάνες, δεν νομίζω ότι χωράει περαιτέρω ανάλυση..

Πω μαλάκες, σπάτε αρχίδια...

Απευθύνομαι στους 2 μπούφους που μου έστειλαν pm ότι αποκλείεται να μιλάω με καμία από αυτές,κ.λ.π.

Ρε καθυστερημένοι αγάμητοι, την βλέπετε αυτή με το μπλε μπουφάν;

WB7S9Fn.jpg

Ξαναδείτε την και εδώ

AjtDaCe.jpg

Είναι και 26 χρονών,όχι καμιά θείτσα..

Εδώ δεν κάνουμε κανά διαγωνισμό ρε μπούφοι.
Τι διαγωνισμό να κάνουμε άλλωστε μέσω nicknames;

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια μερίδα υγιώς σκεπτόμενων αντρών που απολαμβάνουν το μουνί σε όλες του τις εκφάνσεις,με λεφτά και χωρίς,
απέναντι σε κομπλεξικούς μαλάκες που νομίζουν ότι όλα αγοράζονται με λεφτά, ότι οι γκόμενες ανατολικά του Όντερ είναι άνιωθα ρομπότ
που ψάχνουν μόνο να σε δαγκώσουν,απλά γιατί δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι οι ίδιοι τους είναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ
Γράφετε σε ένα forum χρεοκοπημένης χώρας ότι ένας Έλληνας μπορεί να δει Σλαβικό μουνί στον πούτσο του μόνο με λεφτά,απλά για να δικαιολογήσετε την ΑΓΑΜΙΑ σας;
Ε,δε θα σας περάσει ΜΑΛΑΚΕΣ

Ότι ήταν να γράψω γενικά, το έχω γράψει.

Τα λέγαμε :hi:
Εεχω ξαναπεί ότι είσαι γιά  :2funny: :happy:και ότι μου θυμίζεις Πακιστανό που μένει στον Αγιο Παντελεήμονα και καυχιέται στους άλλους στο Πακιστάν ότι πέτυχε και σκίζει  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγώ με τέτοιες δεν μπορώ να γράψω γιατί έχω βάλει φίλτρο στα 25 χρόνια!Μ'αρέσει που καυχιέσαι ότι σε έκανε match! :2funny:
  Εγώ δηλαδή τι πρέπει να λέω που μου γράφουν μόνες τους!21  ετών!Οχι τελειωμένες 30+ :2funny: Και απαντάω μετά από μερικές μέρες! :2funny:Το έχω ξαναπει στο Tinder είναι όλες οι απογοητευμένες και προβληματικές!οι φώτο τους είναι πολλές φορές τίγκα στο φωτοσόπ και έρχονται πασαλιμένες με πούδρα σαν τον Πίκερ  :2funny:  :happy:για να μην φενονται τα σπυρακια τους ή ότι άλλο έχουν στο δέρμα τους!Αν είναι χοντρές με πατσόκιλα έρχονται με κορσέ!Εκεί πρέπει να απαντάς αμέσως και μέσα σε μερικές ώρες να της συναντήσεις....και μετά να λες τι μαλακία έκανα :headbang: αν τους πει γιά Facebook ή vkontakte συνηθως σταματανε να γραφουν...συνηθως μετα από 2-3 απαντησεις σου γραφουν ελα να συναντηθουμε.Αν είσαι σαβουρογάμης το Tinder είναι ο παράδεισος! :2funny: :happy:
    Αν ήσουν στην Αρμάτα το πιθανότερο είναι να ήσουν σαν τον Πριόνι  :2funny:Και ψηλός είναι  :2funny:κι μπορεί να ξέρει και πολεμικές τέχνες  :2funny:.
    Την πολεμικη τεχνη το πιθανοτερο καράτε στη σχολη της γειτονιάς που ο δάσκαλος που ότι ξερει το εχει μαθει απο τα έργα του Bruce Lee  :2funny:άλλο αν λέει ότι έχει 69 Dan που πήρε στην Ιαπωνία :2funny: πρεπει να την έμαθες γιατί της έτρωγες από τους τσιγγάνους και τους Ρωσσοπόντιους στη γειτονιά σου  και στο σχολείο σε είχαν για κλωτσιές:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• an1.jpg
    an1.jpg
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 55
  • an2.jpg
    an2.jpg
    139,8 KB · Εμφανίσεις: 64
  • an3.jpg
    an3.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 68
  • prionis.jpg
    prionis.jpg
    317,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • prionis2.jpg
    prionis2.jpg
    325,3 KB · Εμφανίσεις: 57

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ο Μητσος με τις πολυ προσφατες κατακτησεις του,(ουτε 6 μηνες πριν) βαζει γυαλια σε ολους !

Η γκομενα ετοιμη να γαμηθει ειναι και φαινεται απο το ρουσκι smile ) μετα το hi, λογικα θα τη φορτωσε ο μεταναστης, καθε αλλο σεναριο μου φανταζει απιθανο.

Μια κανονικη ρωσσιδα που δεν φαινεται καθολου για βιζιτα. Τι πιο φυσιολογικο για μια 21 χρονη να φλερταρει με τοσο κομψο τροπο εναν ωριμο και εμπειρο
επιχειρηματια οπως ο Μητσος. Τα λεω επειδη ξερω οτι θα πεσετε να τον φατε απο τη ζηλεια σας.

Μητσο βαλε μια εδω να δουμε ποσες χιλιαδες ματς εχεις στο τιντερ, να βουλωσεις στοματα

Επισκέπτης

aVPQpck.jpg

sYlQYth.jpg

Το προφιλ σου ειναι παρα πολυ συνηθισμενο: Ψηλος ξερακιανος νερντουλας που τον κοροιδευαν οι μαγκες του σχολειου, ντροπαλος και απομονωμενος απο τα κοριτσια, κανει ακαδημαικη καριερα. Ειχα και γνωστους και καθηγητες σαν εσενα. Εκει που παρεκκλινες ειναι στο οτι ανακαλυψες τις πουτανες αντι να μεινεις παρθενος ως τα 40. Αν ομως αληθευουν οι ιστοριες για τα αχαχουχικα πεσιματα σε ανδρογυνα (οι παλιοι θυμομαστε τις ιστοριες του Αχαχουχα που εβγαινε και κοιταζε τα ζευγαρια), αυτο σημαινει οτι η μακροχρονια αγαμια στην Ελλαδα σου προκαλεσε ανεπανορθωτες βλαβες. :idiot:

Επισκέπτης
Με κατι τετοιες ασχημες ματσαρα κι εγω Μοναχο και το εσβησα το lovoo.

Επισκέπτης
Πωπω θυμηηηκα τωρα τον αλλο τυπο που εγραψε οτι πηγε Ιστανμπουλ μπηκε σε ενα μπαρ-ρεστοραν και πηγε και εκατσε ακαλεστος σε ενα τραπεζι που καθοταν μια παρεα για να καμακωσει τις γυναικες τους και τον πεταξε εξω η ασφαλεια. :2funny:

Εγω και μεθυσμενος να εκανα τετοια αβαρια την αλλη μερα δε θα εβγαινα απο το ξενοδοχειο απο ντροπη!

Ποιος το ειχε διηγηθει αυτο να παρει τα ευσημα;

Επισκέπτης
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1091310;image[/img[/URL]]

Ω ρε ενα παστακι! :bounce-glasses: :wanker:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
o πορνομεταναστης λογω ηληκιας,πρωτα ηντα,αλλο αν φαινεται πιο μικρος λογω στυλ και μουρλιας,
εχει βιολογικα πλησιασει στην αποσυρση απο το μαχιμο καμακι στις σωστες ηληκιες 18-24
σεφτε ισως ναχει να κανει κ καιρο στα ισια σε κατι ανω του 6...βεβαια σαλονιζεται κιολας οποτε επι τη εμφανισει νομιζω εχει τα ινφο να ανακαλυψει οτι νεο καλο σκαςι στην περιοχη
αλλα οσων αφορα καμακια λαιβ κ τιντερικο-ιντερνετικα βαλτε χ

ομως πολλα απο αυτα που λεει ειναι σωστα και ισχυουν ,πχ αυτο που ειπε,οτι πολλα μπαζα φτιαχνουν μια η δυο φωτο καλες καπου κι αν τους πεις φερε το βκοντακτ να σε δω πιο καλα κλπ,σε κανουν ιγνορ..  :ban:
αυτο ειναι ενα πολυ καλο τιπ που δινει ο μιτσος για να μην χανεις τον ακιρο σου με πολλες διαβουλευεσεις
ενα αλλο καλοτιπ  που λεει ειναι ,εκανες το τατς στο ιντερνετ,ελα τωαρα να σε δω
το πολυ μπλα μπλα κι η αποφυηγη σημαινει οτι η γκομενα ειναι φολα
αν ειναι καλη βρισκει χρονο μναρθει να σε εντυπωσιασει αμεσως
ο πορνομετ οπως εχω ξαναπει ,οτι λεει για την κατασταση κ τις νοοτροπιες να τα διαβαζετε ενα πολυ μεγαλο μερος ισχυει,σχεδον ολα  :smiley6600:
ενω πχ αυτα τα υπεραισιοδοξα που εγραφε ο φιλτατος σχινοχαρας,τα σεβη μου  :hi: δινω 200 δολαρια μια βδομαδα κι η γκοεμνα ειναι ολη την μερα στο τσιμπουκι κ στο πισοκοληητο,ειναι μακρια απο την πραγματικοτητα
οτι λεει για τον ιδιον προσωπικα κ τι κανει με τις γκομενες πλεον,θεωρειστε το "ποιητικη αδεια" οτι βγραφονται
παντως ,οπως κι ο δασκαλος κμαν,κι εν μερη πλιοτερα κι ο ριτζιναλ μπλασκος,οι ΓΕΝΙΚΕς το τονιζω τοποθετησεις τους δινουν τον παλμο και το στιγμα στις πρωην κουμουνιστικες και νυν ακρως καπιταλιστικες χωρες περαν του οντερ που λεει και μια ψυχη πονεμενη  :respect:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το προφιλ σου ειναι παρα πολυ συνηθισμενο: Ψηλος ξερακιανος νερντουλας που τον κοροιδευαν οι μαγκες του σχολειου, ντροπαλος και απομονωμενος απο τα κοριτσια, κανει ακαδημαικη καριερα. Ειχα και γνωστους και καθηγητες σαν εσενα. Εκει που παρεκκλινες ειναι στο οτι ανακαλυψες τις πουτανες αντι να μεινεις παρθενος ως τα 40. Αν ομως αληθευουν οι ιστοριες για τα αχαχουχικα πεσιματα σε ανδρογυνα (οι παλιοι θυμομαστε τις ιστοριες του Αχαχουχα που εβγαινε και κοιταζε τα ζευγαρια), αυτο σημαινει οτι η μακροχρονια αγαμια στην Ελλαδα σου προκαλεσε ανεπανορθωτες βλαβες. :idiot:
ο αχαχουχας ειχε χρυσες λιρες τυπε και ηταν πολυ τσιφουτης...αληθεια ειναι η ιστορια οτι του διερηξαν το σπιτι κ αυτος κοιμοταν? Ακουγε λεει κατι ηχους αλλα δεν εδωσε σημασια επειδη ηταν κουρασμενος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom