midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
οχι τιποτα περισσοτερα απο αυτα που σου ειπα χθες.
πολυ καλο νιμου παντως ετρωγες στα νιατα σου![]()

οχι τιποτα περισσοτερα απο αυτα που σου ειπα χθες.
πολυ καλο νιμου παντως ετρωγες στα νιατα σου![]()
παρις εχει βγει μια βρωμα στο θρεντ απο ασπονδο φιλο σου οτι
1.εισαι αεργος σωγαμπρος στην ΤΣΙΠΡΟΝ,και
2.η συμβια ειναι 100πλας στα κιλα
δεν ειναι κακο τιποτα απο τα δυο,απλα
εχουν καποια σχεση με την αληθεια??![]()
παρε δρομο![]()
![]()
![]()
τυπε ουτε ενα δεν πετυχε ο "ασπονδος φιλος μου" :S
να του δωσουμε αλλες 2 ευκαιριες? :S
Παρτον πρωτα σε κανα δερματολογο να θεραπευσει τα αρχιδια του κ μετα πατε για πατησιες και σκατ.Μαλακίες κάνει ο kman, αν πάμε Πράγα θα τον πάω στα καλύτερα που ούτε φαντάζεται.
Εδώ μέσα μιλάμε με Σπύρο,απλά ήταν να έρθουν στο bayern-aek και θα βρισκόμασταν πριν το ματς.
Μάλλον πήγαν ανατολικά.
Aσχολεισαι με τις εξαιρεσεις. Τις ελληνιδες δεν τις νοιαζουν τα μουσια κ τα τατου. Τις νοιαζει να μην κερατωθουν,
ψηλος ,ξυλερ,επιστημονας και γαμιας με μεγαλη γνωση κι εμπειρια στα τριαντα πεντε του..
ειδομεν
ΒΠ εισαι too good to be true,μακαρι να ισχυει![]()
![]()
υγ η ιστορια με το ξυλο θυμιζει λιγο και..χαρη κουμπαρο![]()
Μπορει ο ενας να παταει τις πατουσες των αντιπαλων στις ντισκο και ο αλλος να τους χεζει. Βαλκανιοπουτσιστικη τακτικη.
γκιλι γκιλι παραπονιαρηπαρε δρομο![]()
Σου φαίνομαι του good to be true, επειδή ανάμεσα σε αγάμητους ζουμπάδες,ακατανόητα κείμενα και τύπους που γαμάνε πεπόνια,
φαντάζω δεν ξέρω και εγώ σαν τι εδώ μέσα..
Κι όμως στον έξω κόσμο,ένας ψηλός που έχει κάνει μια πολεμική τέχνη στα φοιτητικά του χρόνια,
που δεν είναι γουρλομάτης καραφλομπιφτέκης σαν να το έχει σκάσει από το Δαφνί,
που απλά αξιοποιεί το πανεπιστημιακό του πτυχίο όπως χιλιάδες Έλληνες
νεομετανάστες και δεν είναι μυρωδιάς με τις γυναίκες,δεν είναι και κάτι δυσεύρετο..
Όσο για το ξυλο,ειδικά νεότερος δεν καταλάβαινα γιατί θα πρέπει να συμμορφώνομαι σε κοινωνικές νόρμες που έχουν γίνει από λούληδες...για λούληδες..
Δηλαδή αν έβλεπα τον τυρογαριδάκι τότε με τη Σάσα Μπάστα,
θα πήγαινα, θα του πατούσα τις μπότες σαλάχι να κάνει παράμερα πριν τον πατήσω ολόκληρο.
Αυτή η τακτική έχει και κινδύνους, αλλά αν μια γκόμενα συνοδεύεται,δεν το βλέπω απαραίτητα απαγορευτικό να χωθώ επί τόπου.
Ο μόνος λόγος που τα τελευταία χρόνια έχω συμμορφωθεί σχετικά,είναι για να μην έχω προβλήματα στη δουλειά,όπου στο δικό μου εργασιακό χώρο,
για το 1/10 όσων έχω γράψει στα πολιτικά ή άμα έριχνα έξω τίποτα φάπες χωρίς να κινδυνεύω,παίζει οι πολίτικαλ κορέκτ Γερμανοίνα με δίκαζαν σε κανά ειδικό δικαστήριο..
Τανάλια θα ξηγηθούμε στα καλντερίμια της Πράγας, μέχρι να καταλήξουμε στα κελιά της Mestská polícia
Θα γράψω και κάτι περί Ουκρανέζων στη Γερμανία,μιας και ανακάλυψα τι παίζει με αυτές που ειχα ματσάρει από Lovoo.
Όλες μου έδωσαν τα fb τους, όλες μένουν Μόναχο και επειδή οι δύο δουλεύουν και κεντρικά,πέρασα και τις είδα.
Αυτή δουλεύει Marienplatz σε γνωστή μπουτίκ
![]()
Αυτή με το μπλε μπουφάν δουλεύει επίσης επί της Leopoldstraße ,θέση γραφείου σε ρωσοεταιρεία.
Το γραφείο της φαίνεται από το δρόμο.
![]()
Αυτό που κάποιοι γνωρίζουμε νορμάλ Ουκρανέζες, είτε Ουκρανία είτε όχι, ενώ κάποιοι γνωρίζουν συνεχώς πουτάνες, δεν νομίζω ότι χωράει περαιτέρω ανάλυση..
Εεχω ξαναπεί ότι είσαι γιάΠω μαλάκες, σπάτε αρχίδια...
Απευθύνομαι στους 2 μπούφους που μου έστειλαν pm ότι αποκλείεται να μιλάω με καμία από αυτές,κ.λ.π.
Ρε καθυστερημένοι αγάμητοι, την βλέπετε αυτή με το μπλε μπουφάν;
![]()
Ξαναδείτε την και εδώ
![]()
Είναι και 26 χρονών,όχι καμιά θείτσα..
Εδώ δεν κάνουμε κανά διαγωνισμό ρε μπούφοι.
Τι διαγωνισμό να κάνουμε άλλωστε μέσω nicknames;
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια μερίδα υγιώς σκεπτόμενων αντρών που απολαμβάνουν το μουνί σε όλες του τις εκφάνσεις,με λεφτά και χωρίς,
απέναντι σε κομπλεξικούς μαλάκες που νομίζουν ότι όλα αγοράζονται με λεφτά, ότι οι γκόμενες ανατολικά του Όντερ είναι άνιωθα ρομπότ
που ψάχνουν μόνο να σε δαγκώσουν,απλά γιατί δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι οι ίδιοι τους είναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ
Γράφετε σε ένα forum χρεοκοπημένης χώρας ότι ένας Έλληνας μπορεί να δει Σλαβικό μουνί στον πούτσο του μόνο με λεφτά,απλά για να δικαιολογήσετε την ΑΓΑΜΙΑ σας;
Ε,δε θα σας περάσει ΜΑΛΑΚΕΣ
Ότι ήταν να γράψω γενικά, το έχω γράψει.
Τα λέγαμε![]()
Σου φαίνομαι του good to be true, επειδή ανάμεσα σε αγάμητους ζουμπάδες,ακατανόητα κείμενα και τύπους που γαμάνε πεπόνια,
φαντάζω δεν ξέρω και εγώ σαν τι εδώ μέσα..
Κι όμως στον έξω κόσμο,ένας ψηλός που έχει κάνει μια πολεμική τέχνη στα φοιτητικά του χρόνια,
που δεν είναι γουρλομάτης καραφλομπιφτέκης σαν να το έχει σκάσει από το Δαφνί,
που απλά αξιοποιεί το πανεπιστημιακό του πτυχίο όπως χιλιάδες Έλληνες
νεομετανάστες και δεν είναι μυρωδιάς με τις γυναίκες,δεν είναι και κάτι δυσεύρετο..
Όσο για το ξυλο,ειδικά νεότερος δεν καταλάβαινα γιατί θα πρέπει να συμμορφώνομαι σε κοινωνικές νόρμες που έχουν γίνει από λούληδες...για λούληδες..
Δηλαδή αν έβλεπα τον τυρογαριδάκι τότε με τη Σάσα Μπάστα,
θα πήγαινα, θα του πατούσα τις μπότες σαλάχι να κάνει παράμερα πριν τον πατήσω ολόκληρο.
Αυτή η τακτική έχει και κινδύνους, αλλά αν μια γκόμενα συνοδεύεται,δεν το βλέπω απαραίτητα απαγορευτικό να χωθώ επί τόπου.
Ο μόνος λόγος που τα τελευταία χρόνια έχω συμμορφωθεί σχετικά,είναι για να μην έχω προβλήματα στη δουλειά,όπου στο δικό μου εργασιακό χώρο,
για το 1/10 όσων έχω γράψει στα πολιτικά ή άμα έριχνα έξω τίποτα φάπες χωρίς να κινδυνεύω,παίζει οι πολίτικαλ κορέκτ Γερμανοίνα με δίκαζαν σε κανά ειδικό δικαστήριο..
Τανάλια θα ξηγηθούμε στα καλντερίμια της Πράγας, μέχρι να καταλήξουμε στα κελιά της Mestská polícia
Θα γράψω και κάτι περί Ουκρανέζων στη Γερμανία,μιας και ανακάλυψα τι παίζει με αυτές που ειχα ματσάρει από Lovoo.
Όλες μου έδωσαν τα fb τους, όλες μένουν Μόναχο και επειδή οι δύο δουλεύουν και κεντρικά,πέρασα και τις είδα.
Αυτή δουλεύει Marienplatz σε γνωστή μπουτίκ
![]()
Αυτή με το μπλε μπουφάν δουλεύει επίσης επί της Leopoldstraße ,θέση γραφείου σε ρωσοεταιρεία.
Το γραφείο της φαίνεται από το δρόμο.
![]()
Αυτό που κάποιοι γνωρίζουμε νορμάλ Ουκρανέζες, είτε Ουκρανία είτε όχι, ενώ κάποιοι γνωρίζουν συνεχώς πουτάνες, δεν νομίζω ότι χωράει περαιτέρω ανάλυση..
ο αχαχουχας ειχε χρυσες λιρες τυπε και ηταν πολυ τσιφουτης...αληθεια ειναι η ιστορια οτι του διερηξαν το σπιτι κ αυτος κοιμοταν? Ακουγε λεει κατι ηχους αλλα δεν εδωσε σημασια επειδη ηταν κουρασμενοςΤο προφιλ σου ειναι παρα πολυ συνηθισμενο: Ψηλος ξερακιανος νερντουλας που τον κοροιδευαν οι μαγκες του σχολειου, ντροπαλος και απομονωμενος απο τα κοριτσια, κανει ακαδημαικη καριερα. Ειχα και γνωστους και καθηγητες σαν εσενα. Εκει που παρεκκλινες ειναι στο οτι ανακαλυψες τις πουτανες αντι να μεινεις παρθενος ως τα 40. Αν ομως αληθευουν οι ιστοριες για τα αχαχουχικα πεσιματα σε ανδρογυνα (οι παλιοι θυμομαστε τις ιστοριες του Αχαχουχα που εβγαινε και κοιταζε τα ζευγαρια), αυτο σημαινει οτι η μακροχρονια αγαμια στην Ελλαδα σου προκαλεσε ανεπανορθωτες βλαβες.![]()
ποιες ειναι οι ασχημες στο παραδειγμα του ΒΠ?Με κατι τετοιες ασχημες ματσαρα κι εγω Μοναχο και το εσβησα το lovoo.