Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Δασκαλε πορνομεταναστη θελουμε την τοποθετηση σου για την δολοφονια της ελλεινιδας φοιτητριας στην ροδο (rip)εχει βαρεσει κοκκινο η αγαμια των νεων η οποια χρονια αγαμια οδηγει σε ακραιες συμπεριφορες φυσικα και δεν δικαιολογει κανεις τον φονο αλλα στο μελλον με την αφραγκια..μιζερια..αγαμια στην ελλαδα τετοια θα βλεπουμε
..
ναι παρε θεση πορνομεταναστη
Στα δυσκολα σε θελω, ασε τομ κμαν ολη την ωρα, πες την γνωμη σου ξεχωριστα για τους δυο δολοφονους
Αλβανούς κ ροδιτη
Αναμενουμε τοποθέτηση κ για το μελλον τους στις φυλακες
Εγω λεω θα την σκαπουλαρουνε ο ριδιτης με τα φραγκα κι ο αλμπαν με το σοι του...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
:grin:
Μαλλον ο μητσος σε μπερδεψε με τον davarits ...  :grin:
α ναι ρε... Τον ξεχασα... Οχι ο μιτσος
Ο αλλος ο βαρεμενος υα μπερδεψε :grin:
Φανταζεσαι συνοδο κορυφης νταβαριτς πορνομεταναστη και κμαν?  :heavymetalbig:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Όσο για το ξυλο,ειδικά νεότερος δεν καταλάβαινα γιατί θα πρέπει να συμμορφώνομαι σε κοινωνικές νόρμες που έχουν γίνει από λούληδες...για λούληδες..
Δηλαδή αν έβλεπα τον τυρογαριδάκι τότε με τη Σάσα Μπάστα,
θα πήγαινα, θα του πατούσα τις μπότες σαλάχι να κάνει παράμερα πριν τον πατήσω ολόκληρο.

Ούτε και εγώ θεωρώ ότι επειδή η άλλη συνοδεύται είναι απαγορευτικό να χωθείς. Εξαρτάται. Ο τρόπος να χωθείς όμως είναι να πουλήσεις τσαμπουκά σε αυτόν που τη συνοδεύει? Για σκέψου λίγο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλλον ο μητσος σε μπερδεψε με τον davarits ...  :grin:
Δε νομιζω ότι ο davarits γράφει σε Αγγλόφωνα σά'ι'τ.Δεν μπέρδεψα κανέναν.Μπορεί και ο Red να πει ότι είναι γιατρός σε νοσοκομείο δουλεύει  :2funny:.Ειχα ένα γνωστό που δουλευε στο πανεπηστήμιο στο φωτοτυπικό και έλεγε ότι είναι καθηγητής στο πανεπηστήμιο  :2funny:ένας άλλος που δούλευε στη βιβλιοθήκη στο πανεπηστήμιο έλεγε κ αυτός ότι είναι καθηγητής  :2funny:και ο Red που λογικά θα φοράει ασπρη ποδιά μπορεί να βγαλει μερικες φωτο στο νοσοκομειο και να το παίξει γιατρός  :2funny:.Ολοι τους ειναι εντελώς αποτυχημένοι  :2funny:Γιά να γελάς καλοί είναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε και εγώ θεωρώ ότι επειδή η άλλη συνοδεύται είναι απαγορευτικό να χωθείς. Εξαρτάται. Ο τρόπος να χωθείς όμως είναι να πουλήσεις τσαμπουκά σε αυτόν που τη συνοδεύει? Για σκέψου λίγο...
Με το να πας να την πέσεις στη γκόμενα του άλλου εσύ ξεφτιλίζεσε όχι αυτός.Μετά σε εκείνο το μαγαζί βγάζει φήμη  :shit:γιά Αγία Πετρούπολη είναι γιά  :2funny:μόνο να το λες,να είναι κάνας ντόπιος που μετράει με αμάξι κλπ. και να πας να την πέσεις στη γκόμενα του :2funny:ντυμένος με τα ορειβατικά μποτάκια και το αντιανεμικό μπουφάν και κάνα σκούφο  :2funny:.Επαρχία σίγουρα γίνεται και είναι πανεύκολο ακόμα και γιά σας.Αλλά έτσι κάνεις εχθρούς.
  Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι το σύστημα μου είναι ότι έχω πολλές γκόμενες και δεν τις πιέζω,τη νύχτα πάντα πηγαίνω γιά ύπνο μετα την ντίσκο γιά να πάρω μιά γκόμενα γιά όλη τη νύχτα πρέπει να τη γουστάρω πάρα πάρα πολύ,οι γκόμενες τρελένοντε μ'αυτό  :2funny:να τους λες στις 3-4 ότι πάω γιά ύπνο και θα τα πούμε αύριο και ή να την αφήνεις στην ντίσκο ή να την πηγαίνεις σπίτι της  :2funny:Εγώ τρελένομαι γιά ίντριγκες :2funny: βέβαια γιά να το κάνεις αυτό πρέπει να μετράς και να μην είσαι λιγούρης!Υπάρχει ο νόμος της απέχθειας  :2funny:όσο πιο πολυ την κλάνεις τόσο πιό πολύ σε κυνηγάει :2funny:πρέπει όμως να δει ότι κάτι είσαι γιά να κολλίσει με σένα και να σε κυνηγάει δεν μπορεί να είσαι ο Πιρφόρος και να τα κάνεις αυτά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εδώ Ρωσσία που κοιτάνε το στάτους αν τους τα κάνεις αυτά τσιμπάνε περισσότερο Μολδαβία ή Ουκρανία θα πάνε με ένα ντόπιο  :jerking: :2funny:κ εδω καμια φορα πανε να σε κανουν να ζηλέψεις αλλά εμένα τελείως στ αρχήδια μου  :2funny:.Μία σεκιουριτού που είχα στο Νόβγκοροντ βγηκαμε ραντεβου το απογευμα της ειπα οτι παω σπιτι να κοιμηθω......βγηκα στην ντίσκο....ηρθε κ αυτη  :2funny:μου είπε να της δωσω το κινητο μου να παίξει (αν εχεις το τελευταιο μοντελο τα πιτσιρικια το ζητανε και παιζουν με το τηλεφωνο) μετα μου ειπε ότι δεν θα μου το δώσει αν δεν ερθει σπιτι μου να κοιμηθει  :2funny: :2funny: :2funny:της το αρπαξα και έφυγα με μιά σχιστομάτα που είχα γνωρίσειόλοι έλεγαν ότι είναι τέρας  :2funny:Για την ντίσκο τους λέω ΔΟΥΛΕΥΩ  :2funny:μια μου ειχε πει:θα δουλεψεις μαζι μου  :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Σας εχω πει διαβαζετς πορδομεταναστη δινει ωραια τιπς
Λοιπον μιτσε δεν τοχα σκεφτει
Θα βγάλω κανα δυο φωτο με. Λευκη ρομπα στα γραφεια της εταιρειας καινθα παω στο λβοβ θα λεω ειναι γιατρός στην Ζυριχη
Πιστςυω θα τσιμπησουνε πολλα κορακια
Καλη ιδεα
Πορνομιτσος ολε  :happy: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Υγ σε ποιο σαιτ αγγλοφωνι εντοπισες ισως νταβαριτς?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας εχω πει διαβαζετς πορδομεταναστη δινει ωραια τιπς
Λοιπον μιτσε δεν τοχα σκεφτει
Θα βγάλω κανα δυο φωτο με. Λευκη ρομπα στα γραφεια της εταιρειας καινθα παω στο λβοβ θα λεω ειναι γιατρός στην Ζυριχη
Πιστςυω θα τσιμπησουνε πολλα κορακια
Καλη ιδεα
Πορνομιτσος ολε  :happy: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Υγ σε ποιο σαιτ αγγλοφωνι εντοπισες ισως νταβαριτς?
Αστο χαμένος θα βγεις! :2funny:εδώ γιατρός και καθηγητής είναι τα πιό παρεξηγημένα επαγγέλματα  :2funny:οικονομολόγοι και διευθυντικά στελέχη επιχηρίσεων μετράνε.
  Ο davarits σε αυτα δεν γράφει,ο Βλάκμαν γράφει και λιγάκι εσύ απ'ότι ξέρω.
  Δεν τον εντώπισα εγώ,καλά δεν διαβάζεις τα ποστ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Το να χωθείς είναι δίκοπο μαχαίρι ειδικά άμα δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει ο άλλος.
Εγώ δε θα το συνέστηνα ποτέ για Ρωσία,Ουκρανία.
Ο τύπος μπορεί να έχει σωματοφυλακή ή γνωστούς στο μαγαζί που θα σε περιμένουν έξω.
Αν συνοδεύει μουνάρα σημαίνει οτι μετράει άσχετα πώς είναι εμφανισιακά οπότε είναι επικίνδυνος.
Εντάξει Τσεχία είναι άλλη κουλτούρα,πιο παθητικοί επιθετικοί μπορεί να παίρνει κάποιον πιο πολύ να χωθεί αλλά Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία όχι,είναι πολύ επικίνδυνο.Οι Πολωνοί παίζει να βγάλουν και μαχαίρι και οι Ρώσοι όπλο.
Και να μην αντιδράσει αυτός,μπορεί να πάει η γκόμενα στη security και να δηλώσει οτι ενοχλείται.
Εχει τύχει σε εμένα άπειρες φορές,ποτέ ο ενόχλας και ο τσαμπουκάς δεν κέρδισε άσχετα αν προσπάθησε να με μειώσει,να δείξει οτι δε μετράω κτλ.Η γκόμενα προσκολλάται γιατί εγώ ορίζω το παίγνιο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γράψε εντυπώσεις από το Буковеле,ήταν να πάω το 2015 με μια μπαλαρινα αλλά ότι είδα από το ίντερνετ δεν μου γέμισε το μάτι και παράλληλα ότι δεν μπορούσα να λειψο πολύ καιρό από την δικια μου δεν πήγα. Γράψε να ξέρω αν αξίζει σαν χιονοδρομικό και σαν γκόμενοτόπος    
Το Буковеле είναι το πιο διάσημο αλλά εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα στο Мигово το οποίο είναι απο τα ανερχόμενα!
Είναι οργανωμένο για Σκι με ανέσεις !Ξένο δεν είδα ούτε έναν!Αυτες τις μέρες είναι ηλιόλουστα και είναι οι πρώτες μέρες της σεζόν !Στο παρακάτω βίντεοκλιπ έχει τοπία απο το μέρος και η μουσικούλα τα σπάει :rockon:

Γκομενάκια είχε μερικά ξέμπαρκα σε χαλαρή φάση διακοπών! Νομίζω πως αν είμουν μόνος υπήρχαν προοπτικές! Δεν ξέρω κατα πόσο όμως αξίζει το ρίσκο να έρθει κάποιος για καμάκι σε ένα μέρος απομονωμένος για 2-3 μέρες..Μόνο αν λατρεύει το σκι και έχει αυτοκίνητο !Τη φουλ σεζόν τα χριστούγενα έχει και κλαμπάκι το χιονοδρομικό  που ίσως εκει να είναι καλά..!!

Συνημμένα

• IMG_3667.JPG
    IMG_3667.JPG
    245,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • IMG_3665.JPG
    IMG_3665.JPG
    232,4 KB · Εμφανίσεις: 57

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και αυτό που απόλαυσα πολύ ήταν το Чан!!
Αυτά αν κινείται κάποιος στις πόλεις δεν τα βρίσκει!Αυτά στα δείχνουν οι Ουκρανίδες όταν αρχίζουν να σε βάζουν σιγά σιγά στον κύκλο τους..  :S
Τιμές διαμονής δεν ξέρω διότι ήταν δώρο..Άκρες της σεζόν όμως έχει προσφορές!

Συνημμένα

• IMG_3706.PNG
    IMG_3706.PNG
    227,6 KB · Εμφανίσεις: 57

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Ο τύπος μπορεί να έχει σωματοφυλακή ή γνωστούς στο μαγαζί που θα σε περιμένουν έξω.
Αν συνοδεύει μουνάρα σημαίνει οτι μετράει άσχετα πώς είναι εμφανισιακά οπότε είναι επικίνδυνος.
Εντάξει Τσεχία είναι άλλη κουλτούρα,πιο παθητικοί επιθετικοί μπορεί να παίρνει κάποιον πιο πολύ να χωθεί αλλά Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία όχι,είναι πολύ επικίνδυνο.Οι Πολωνοί παίζει να βγάλουν και μαχαίρι και οι Ρώσοι όπλο.
Και να μην αντιδράσει αυτός,μπορεί να πάει η γκόμενα στη security και να δηλώσει οτι ενοχλείται.
Εχει τύχει σε εμένα άπειρες φορές,ποτέ ο ενόχλας και ο τσαμπουκάς δεν κέρδισε άσχετα αν προσπάθησε να με μειώσει,να δείξει οτι δε μετράω κτλ.Η γκόμενα προσκολλάται γιατί εγώ ορίζω το παίγνιο.

Στο βαφτηστήρι σου να τα πεις...

Επισκέπτης
Εγω λεω στις γκομενες μου να προκαλουν λιγο τους αλλους να χωθουν για να σπασω πλακα με τη χυλοπιτα που θα φανε. :2funny: Βεβαια καθυστερημενος που θα μου ριξει πατησιες νια! νια! νια! στα ποδια δε μου εχει τυχει ακομα.

Επισκέπτης
Ενταξει Τσεχια και Ελλαδα αν δεις ενα αντρογυνο ειναι συνηθισμενο να βαρεσεις τον αντρα στο κεφαλι με ενα ροπαλο και να του παρεις τη γυναικα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενταξει Τσεχια και Ελλαδα αν δεις ενα αντρογυνο ειναι συνηθισμενο να βαρεσεις τον αντρα στο κεφαλι με ενα ροπαλο και να του παρεις τη γυναικα.

Τσεχία είναι παθητικοί επιθετικοί.Βλέπουνε τον κλαρίν Βαλκάνιο να τους πειράζει τη γυναίκα και λένε αχ τι χαριτωμένος είναι ο καράβλαχος από το Νότο,λες να γαμήσει την Τερέζα που τρώει 100 πούτσες στην κατσιά?Οπότε παίζει και να σε κεράσουν αφού μέσα τους γελάνε και διασκεδάζουν.
Οι Πολωνοί είναι σαν κοκόρια.Αμα σε δουν με τη δικιά τους σε σπρώχνουνε ή αρχίζουν κατευθείαν τα μπουκέτα.Οι Πολωνέζες δεν τους χωνεύουνε,ευκαιρία ψάχνουν να γευτούν ξένο πούτσο.Συνήθως αυτές δηλαδή τα ξεκινάνε όλα και τους αρέσει να βλέπουνε τους άντρες να πλακώνονται για πάρτη τους.
Ουκρανία η παρέμβαση είναι διακριτική.Συνήθως έρχεται ο χορηγός,επενδυτής και σου λέει διακριτικά να απομακρυνθείς από την επένδυσή του.Μερικές φορές παίζουν χαρέμια οπότε νομίζεις κακώς οτι ο τύπος γαμάει μόνο την πιο όμορφη της παρέας ενώ τις γαμάει όλες όσες κάθονται στο τραπέζι μαζί του.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Αστο χαμένος θα βγεις! :2funny:εδώ γιατρός και καθηγητής είναι τα πιό παρεξηγημένα επαγγέλματα  :2funny:οικονομολόγοι και διευθυντικά στελέχη επιχηρίσεων μετράνε.
   Ο davarits σε αυτα δεν γράφει,ο Βλάκμαν γράφει και λιγάκι εσύ απ'ότι ξέρω.
   Δεν τον εντώπισα εγώ,καλά δεν διαβάζεις τα ποστ?
τωρα το ειδα
Νομισα το αναποδο έλεγες
Κοιταω απο κινητο και γραφω εη ου και καμμοα φορα μπερδευω.. Γεραματα  :grin:
Εγω, οχι σε αγγλοφωνο.. Πολυ παλια προ δεκαετιας ισως οχταετιας
Βαριεμαι με τους αγγλοφωνους ολο μαλ.. Ιες γραφουνε κ δεν εχει φαση
Μονο μπου  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Το Буковеле είναι το πιο διάσημο αλλά εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα στο Мигово το οποίο είναι απο τα ανερχόμενα!
Είναι οργανωμένο για Σκι με ανέσεις !Ξένο δεν είδα ούτε έναν!Αυτες τις μέρες είναι ηλιόλουστα και είναι οι πρώτες μέρες της σεζόν !Στο παρακάτω βίντεοκλιπ έχει τοπία απο το μέρος και η μουσικούλα τα σπάει :rockon:

Γκομενάκια είχε μερικά ξέμπαρκα σε χαλαρή φάση διακοπών! Νομίζω πως αν είμουν μόνος υπήρχαν προοπτικές! Δεν ξέρω κατα πόσο όμως αξίζει το ρίσκο να έρθει κάποιος για καμάκι σε ένα μέρος απομονωμένος για 2-3 μέρες..Μόνο αν λατρεύει το σκι και έχει αυτοκίνητο !Τη φουλ σεζόν τα χριστούγενα έχει και κλαμπάκι το χιονοδρομικό  που ίσως εκει να είναι καλά..!!
ωραιος ο ρολογας
Σε ζηλεύουμε, προσωρινα κο εγω, 500000 μεταναστες
Εξαιρείται ο Ποενομιτσος 59  :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο βαφτηστήρι σου να τα πεις...

Μα αυτό λέω.Αυτό που κάνει ο Β.Π. να χώνεται για να ξεφτιλίσει το γκόμενο και να τον μειώσει στα μάτια της γκόμενας για να τη φάει μπορεί να έχει επιτυχία μόνο Τσεχία.Οι Τσέχοι το παίρνουν στο ψιλό και κάνουν χαβαλέ,οι Ρώσσοι είναι απρόβλεπτοι και μπορεί να βγάλουν γκάνι και οι Πολωνοί κάνουν σαν κοκόρια,γενικώς μουρλαίνονται με τις γκόμενες και προσκυνάνε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Τα ουκρανια Καρπάθια ειναι πολυ ωραια κ σχετικα. Οριτζιναλ ακομα
Ωραιες κι οι γκομενες της περιοχής, ειδικά ιβανοφρανκιφσκ εχει αστερια πρωτης κλασσης
Πρόβλημα ακόμα και για ρωσοφωνους τα σπαστικά και ακαταλαβιατικα ουκρανικα σουρζικ  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom