Μαλλον ο μητσος σε μπερδεψε με τον davarits ...
Δε νομιζω ότι ο davarits γράφει σε Αγγλόφωνα σά'ι'τ.Δεν μπέρδεψα κανέναν.Μπορεί και ο Red να πει ότι είναι γιατρός σε νοσοκομείο δουλεύει

.Ειχα ένα γνωστό που δουλευε στο πανεπηστήμιο στο φωτοτυπικό και έλεγε ότι είναι καθηγητής στο πανεπηστήμιο

ένας άλλος που δούλευε στη βιβλιοθήκη στο πανεπηστήμιο έλεγε κ αυτός ότι είναι καθηγητής

και ο Red που λογικά θα φοράει ασπρη ποδιά μπορεί να βγαλει μερικες φωτο στο νοσοκομειο και να το παίξει γιατρός

.Ολοι τους ειναι εντελώς αποτυχημένοι

Γιά να γελάς καλοί είναι
Ούτε και εγώ θεωρώ ότι επειδή η άλλη συνοδεύται είναι απαγορευτικό να χωθείς. Εξαρτάται. Ο τρόπος να χωθείς όμως είναι να πουλήσεις τσαμπουκά σε αυτόν που τη συνοδεύει? Για σκέψου λίγο...
Με το να πας να την πέσεις στη γκόμενα του άλλου εσύ ξεφτιλίζεσε όχι αυτός.Μετά σε εκείνο το μαγαζί βγάζει φήμη

γιά Αγία Πετρούπολη είναι γιά

μόνο να το λες,να είναι κάνας ντόπιος που μετράει με αμάξι κλπ. και να πας να την πέσεις στη γκόμενα του

ντυμένος με τα ορειβατικά μποτάκια και το αντιανεμικό μπουφάν και κάνα σκούφο

.Επαρχία σίγουρα γίνεται και είναι πανεύκολο ακόμα και γιά σας.Αλλά έτσι κάνεις εχθρούς.
Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι το σύστημα μου είναι ότι έχω πολλές γκόμενες και δεν τις πιέζω,τη νύχτα πάντα πηγαίνω γιά ύπνο μετα την ντίσκο γιά να πάρω μιά γκόμενα γιά όλη τη νύχτα πρέπει να τη γουστάρω πάρα πάρα πολύ,οι γκόμενες τρελένοντε μ'αυτό

να τους λες στις 3-4 ότι πάω γιά ύπνο και θα τα πούμε αύριο και ή να την αφήνεις στην ντίσκο ή να την πηγαίνεις σπίτι της

Εγώ τρελένομαι γιά ίντριγκες

βέβαια γιά να το κάνεις αυτό πρέπει να μετράς και να μην είσαι λιγούρης!Υπάρχει ο νόμος της απέχθειας

όσο πιο πολυ την κλάνεις τόσο πιό πολύ σε κυνηγάει

πρέπει όμως να δει ότι κάτι είσαι γιά να κολλίσει με σένα και να σε κυνηγάει δεν μπορεί να είσαι ο Πιρφόρος και να τα κάνεις αυτά

Εδώ Ρωσσία που κοιτάνε το στάτους αν τους τα κάνεις αυτά τσιμπάνε περισσότερο Μολδαβία ή Ουκρανία θα πάνε με ένα ντόπιο

κ εδω καμια φορα πανε να σε κανουν να ζηλέψεις αλλά εμένα τελείως στ αρχήδια μου

.Μία σεκιουριτού που είχα στο Νόβγκοροντ βγηκαμε ραντεβου το απογευμα της ειπα οτι παω σπιτι να κοιμηθω......βγηκα στην ντίσκο....ηρθε κ αυτη

μου είπε να της δωσω το κινητο μου να παίξει (αν εχεις το τελευταιο μοντελο τα πιτσιρικια το ζητανε και παιζουν με το τηλεφωνο) μετα μου ειπε ότι δεν θα μου το δώσει αν δεν ερθει σπιτι μου να κοιμηθει

της το αρπαξα και έφυγα με μιά σχιστομάτα που είχα γνωρίσειόλοι έλεγαν ότι είναι τέρας

Για την ντίσκο τους λέω ΔΟΥΛΕΥΩ

μια μου ειχε πει:θα δουλεψεις μαζι μου