D
dude901123
Επισκέπτης
Ασπρίσαμε..

Καλά όλα αυτά,τα ίδια γράφανε και γιά τη Μολδαβία,καλή παρέα,ωραίο φα'ι' στου Μόλντο και πήγα εκεί και είδα ότι έπαιζαν μόνο τάβλι και χαρτιάΚαι αυτό που απόλαυσα πολύ ήταν το Чан!!
Αυτά αν κινείται κάποιος στις πόλεις δεν τα βρίσκει!Αυτά στα δείχνουν οι Ουκρανίδες όταν αρχίζουν να σε βάζουν σιγά σιγά στον κύκλο τους.. :S
Τιμές διαμονής δεν ξέρω διότι ήταν δώρο..Άκρες της σεζόν όμως έχει προσφορές!
Θυμάμαι τον Παναγιώταρο στη Μολδαβία που έλεγε γιά σένα:Μαλάκας,ήθελε όπως εσύ συνέχεια να γαμάει!Κ'εγω του απάντησα:όχι ήρθε εδώ γιά να κάθεται να παίζει τάβλι και χαρτιά!Απο αυτα που διαβάζω κ'εκεί πεθαμένο μέρος θα είναι΄σα τη Μολδβία (μιλάω γιά το χιονοδρομικό στην πόλη ίσως να είναι καλύτερα).Τα ουκρανια Καρπάθια ειναι πολυ ωραια κ σχετικα. Οριτζιναλ ακομα
Ωραιες κι οι γκομενες της περιοχής, ειδικά ιβανοφρανκιφσκ εχει αστερια πρωτης κλασσης
Πρόβλημα ακόμα και για ρωσοφωνους τα σπαστικά και ακαταλαβιατικα ουκρανικα σουρζικ![]()
Ε ναι , έτσι είναι !Εμένα μου τα πλήρωσε όλα η Ουκρανίδα μου, γιατί να πω όχι?Εκεί είναι ωραία να πας με μιά γκόμενα που γουστάρεις πολύ.
Μιλήσαμε το μεσημέρι,αλλά δεν είχα πολύ χρόνο.Μετά με έπαιρνε αλλα ημουν ραντεβού,τον πηρα πριν λιγο μου είπε θα με πάρει μετά γιατί έχει κάποιο πρόβλημα με το Boarding pass?Δεν έμεινε ευχαριστημένος,ας σας τα γράψει αυτός τι έκανε που πήγε και πως πέρασε σε μια δυο μερες οταν γυρισει γιατί εμένα μου είπε μια μικρη περίληψη.Ε ναι , έτσι είναι !Εμένα μου τα πλήρωσε όλα η Ουκρανίδα μου, γιατί να πω όχι?
Αλλά το έγραψα πως σε τέτοια μέρη δεν πας με πρώτη προταιρεότητα το καμάκι!Πας για σκι και αν κάτσει κάτι έκατσε!
Τώρα αν το μόνο που ξέρει κάποιος είναι τάβλι τότε θα κάνει και τις αντίστοιχες γνωριμίες στο αντίστοιχο μέρος που εξασκείται το σπορ !!
Απο τον Χάρη τι νέα έχουμε? Πήγε Χάρκοβο ?Μηπως να του περνάμε ένα γιλέκο και ένα κράνος που να έγραφε Press η Red Cross για να γλιτώνει περίεργες καταστάσεις;![]()
Τώρα με πήρε είναι ακόμα Χάρκοβο,κάθεται σπίτι γιατί μετά της 7 το απόγευμα δεν βγαίνει.Ηθελε να παει μια βόλτα μέχρι το μετρό αλλά είχε κάτι περίεργους τύπους και φοβήθηκεΑπο τον Χάρη τι νέα έχουμε? Πήγε Χάρκοβο ?Μηπως να του περνάμε ένα γιλέκο και ένα κράνος που να έγραφε Press η Red Cross για να γλιτώνει περίεργες καταστάσεις;![]()
Αυτό που ενδιαφέρει τους μάχιμους καμακερς είναι αν μια Ουκρανίδα περί τα 25 ψάχνεται να βγάλει τη Καυλα της με έναν μάχιμο Έλληνα διότι απλά και μόνο είναι ωραίος και είναι εκει!Μολις εφυγε το Ουκρανακι μου μετα απο τριημερο Αθηνα !
Λεπτομερειες αργοτερα.
Γενικα εκτος του οτι περασα ωραια (χωρις δωρα, δωρακια, κασερια, φακες, ποντικια κλπ) μου ανοιχτηκε μου μιλησε για τις φιλες της
κλπ, και καταλαβα πως σκεφτεται μια Ουκρανεζα του συγκεκριμενου βεληνεκους σημερα. Δεν μιλαμε για πουτανες!
Πολυ δυσκολα τα πραγματα παιδια !
Γενικα kman εχει πεσει μεσα σε πολλα. Πορνομητσος επισης. Αν δεν ηταν τοσο στοκοι και οι 2 θα προσεφεραν ,αφερεστε το 95% των ποστ τους και ολο το ζουμι ειναι εκει
Μολις εφυγε το Ουκρανακι μου μετα απο τριημερο Αθηνα !
Λεπτομερειες αργοτερα.
Γενικα εκτος του οτι περασα ωραια (χωρις δωρα, δωρακια, κασερια, φακες, ποντικια κλπ) μου ανοιχτηκε μου μιλησε για τις φιλες της
κλπ, και καταλαβα πως σκεφτεται μια Ουκρανεζα του συγκεκριμενου βεληνεκους σημερα. Δεν μιλαμε για πουτανες!
Πολυ δυσκολα τα πραγματα παιδια !
Γενικα kman εχει πεσει μεσα σε πολλα. Πορνομητσος επισης. Αν δεν ηταν τοσο στοκοι και οι 2 θα προσεφεραν ,αφερεστε το 95% των ποστ τους και ολο το ζουμι ειναι εκει
Τζάμπα πήγε το ταξηδιEλπιζω ο χαρης να βγαινει τουλαχιστον την ημερα αν καθεται την νυχτα μεσα.
Τζαμπα θα παει και το ταξίδι!
Πως εξηγείς την αποτυχία του Χάρη να βρει καβγά στο Χάρκοβο?Τζάμπα πήγε το ταξηδιτουλάχιστον στην Οδησσό απόλαυσε ξύλο
Πως εξηγείς την αποτυχία του Χάρη να βρει καβγά στο Χάρκοβο?
Μου ακούγεται πολύ περίεργο για την εμπειρία του..
Μήπως επειδή δεν έχει κέντρο η πόλη όπως λένε πολλοί που έχουν πάει δεν βρήκε τσαμπουκάδες στο δρόμο;
Μήπως δεν τον ξέρουν όπως στην Οδησσο;
Ή μήπως ο κόσμος βλέπει μόνο το κινητό και δεν παρατηρεί κάποιον δίπλα να πετάει πακους λεφτά και να τραμπουκίζει ενώ στην οδυσσό είναι πιο οξυδερκείς ο κόσμος και μοιράζει φάπες εύκολα;
Δηλαδή πήγε σε πόλη με 100% εγγυημένο ξυλίκι και δεν το βρήκε να το απολαύσει;Για να φάει ξύλο Χαρκοβο πρέπει να πάει στα κλαμπς.Θυμάμαι είχε ένα πολύ κυριλέ κέντρο που η πιθανότητα ξύλου ήταν τεράστια αν έκανες βλακεια.
Μέσα στο κλαμπ 30 θαμωνες,γκομενες που την έχουν δει και 15 ντουλάπες security.
Για να βγάλεις γκομενα βέβαια το καλύτερο είναι το Bolero.
Λευτεριά στον Αυνανιστή!ξεροχυνω αδυσωπυτα με μεγιστο μυστη δημητρακη![]()
![]()
![]()
προεδρε δημητριε, σημερα πηγε λεει ενας σε ενα ζαχαροπλαστειο και τον επαιξε πανω στους κουραμπιεδες και ταμελομακαρονα... θα ηθελα τη γνωμη σου για το συμβαν![]()
![]()