Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1091310;image[/img[/URL]]

Ω ρε ενα παστακι! :bounce-glasses: :wanker:
[/quote]ωραιο νιμου
σε τετοιες μονο με κας εχει προσβαση ομως ο τουριστας κ δυσκολα
δηλ ο κμαν εχει ποσταρει ενα στολο καμμια δεν πλησιαζει αυτη πουβαλε ο μιτσος,χωρις να σημαινει οτι ο μιτσος την εχει γαμσηει
δυνητικα ομως σε ρωσσικο περιβαλλον,κλειστο θα μπορουσε αν ειχε καθημερινο τατς
γαι τον εκδρομεα η και τον μονιμο χωρις γλωσσα αυτα ειναι ,μαγικη εικονα,
το λεω για να μην κανετε ονειρα καποιοι ασχετοι με το σπορ επι ρωσσοφωνων εδαφων
:hi:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
ο αχαχουχας ειχε χρυσες λιρες τυπε και ηταν πολυ τσιφουτης...αληθεια ειναι η ιστορια οτι του διερηξαν το σπιτι κ αυτος κοιμοταν? Ακουγε λεει κατι ηχους αλλα δεν εδωσε σημασια επειδη ηταν κουρασμενος
ποτε θα παμε τσαρκα? :zfuck:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
γτ μου κωλοτριβεστε κυριε παριπαπι :birdman:  αμα ερθει και ο κμαν2 παμε :birdman: σου βρηκα κιολας ελλεινιδα να παντρευτεις νησιοτοπουλα με κτηματα :birdman:
καμια χοντρη σαν αυτη που γνωρισε ο αλεξ στον παπαζολη και τον εφαγε?  :'(

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
αφου ειναι ηδη σωγαμπροςω ο παρις  :think:
:uglystupid: εχει λυθει το θεμα τυπε, δεν ειμαι ο περσονας  :uglystupid: αμα περιμενεις απο τους ψευτες να παρεις πληροφοριες, τοτε σιγουρα θα ειναι ψευτικες και αυτες  ;)

Επισκέπτης
ωραιο νιμου
δηλ ο κμαν εχει ποσταρει ενα στολο καμμια δεν πλησιαζει αυτη πουβαλε ο μιτσος,χωρις να σημαινει οτι ο μιτσος την εχει γαμσηει
το λεω για να μην κανετε ονειρα καποιοι ασχετοι με το σπορ επι ρωσσοφωνων εδαφων
Φιλε και μονο να τα παιρνεις ματι τετοια ουρι ειναι απολαυση. Εγω ειμαι και λιγο ανωμαλος ματακιας.

Επισκέπτης
ο αχαχουχας ειχε χρυσες λιρες τυπε και ηταν πολυ τσιφουτης...αληθεια ειναι η ιστορια οτι του διερηξαν το σπιτι κ αυτος κοιμοταν? Ακουγε λεει κατι ηχους αλλα δεν εδωσε σημασια επειδη ηταν κουρασμενος
Ο Αχαχουχας ηταν μια πονεμενη ψυχη που δεν βρηκε την αποδοχη που της αξιζε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραιο νιμου
Συγγνώμη τόσ άσχετοι είσαστε!? :2funny:αφού σας έβαλα το διάλογο!Μου έγραψε μόνη της απάντησα και της έγραψα 2 βδομάδες μετά περι ανέμων και υδάτων.Ακούω βλακείες ότι θέλουν λεφτά  :jerking: :2funny:αυτή είναι μιά απλή κοπέλα όπως γράφει δουλεύει гостиничный бизнес λογικά θα παίρνει μισθό 30.000-40.000 ρούβλια και είναι μοναχική.Καταρχήν όπως έχω πει δεν θεωρώ κάτι σοβαρό το Tinder γιατι με αυτό καμία γκόμενα που έχει λιγο αξια δεν ασχολειται το ίδιο και με το Badoo όσες γνώρισα απο κει και συναντήθηκα ήταν τελείως προβληματικές!Στο Tinder γραφεις 2-3 μηνυματα και συναντιέσαι οι φώτο τους είναι συνηθως με φωτοσόπ και απο γωνιες να φενονται καλες.πολλές έρχονται τιγκα στην πούδρα για να μην φενονται τα σπυράκια που μπορει να ειναι γεμάτες.Η συγκεκριμένη είχε πολλές φώτο στο instagram και δεν μου άρεσε ότι είχε φώτο με άλογα που χα'ι'δεύει και κάνει ιππασία.Ισως να ειναι φυτοφάγα  :2funny:εγω αν ακουσω ότι γκομενα δεν τρώει κρέας κατευθείαν καταλαβαίνω ότι είναι ψυχανώμαλη.
  Θα μου πείτε γιατί είναι μοναχικές?Γιατί η διαφορά τους με της Ουκρανές και Μολδαβές είναι ότι εδώ προτιμάνε να είναι μοναχικές παρα να πάνε με έναν που δεν τον θεωρούν του επιπέδου τους.Συνηθως βαζω την κόρη μου να της διαλέγει στο Tinder επειδη βαριέμαι  :2funny:.Δεν μου αρέσει δε που στις 2-3 σειρές σου λέει έλα να συναντηθούμε!και πας και το αποτέλεσμα είναι  :shit:ακόμα και ωραία να ειναι η γκόμενα είναι προβληματικη στον χαρακτήρα!

Συνημμένα

• an3.jpg
    an3.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 71

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δασκαλε πορνομεταναστη θελουμε την τοποθετηση σου για την δολοφονια της ελλεινιδας φοιτητριας στην ροδο (rip)εχει βαρεσει κοκκινο η αγαμια των νεων η οποια χρονια αγαμια οδηγει σε ακραιες συμπεριφορες φυσικα και δεν δικαιολογει κανεις τον φονο αλλα στο μελλον με την αφραγκια..μιζερια..αγαμια στην ελλαδα τετοια θα βλεπουμε
..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το προφιλ σου ειναι παρα πολυ συνηθισμενο: Ψηλος ξερακιανος νερντουλας που τον κοροιδευαν οι μαγκες του σχολειου, ντροπαλος και απομονωμενος απο τα κοριτσια, κανει ακαδημαικη καριερα. Ειχα και γνωστους και καθηγητες σαν εσενα. Εκει που παρεκκλινες ειναι στο οτι ανακαλυψες τις πουτανες αντι να μεινεις παρθενος ως τα 40. Αν ομως αληθευουν οι ιστοριες για τα αχαχουχικα πεσιματα σε ανδρογυνα (οι παλιοι θυμομαστε τις ιστοριες του Αχαχουχα που εβγαινε και κοιταζε τα ζευγαρια), αυτο σημαινει οτι η μακροχρονια αγαμια στην Ελλαδα σου προκαλεσε ανεπανορθωτες βλαβες. :idiot:
Εσύ περιγράφεις τον Dirty  :2funny:τον έχεις δει τον Βαλκάνιο φουκαρά?Ξέρεις ποιός είναι?Ισως εχει δικιο ο Red ότι είναι ο Βλάκμαν γιατί σχεδόν πάντα μπαίνει την ίδια στιγμή και είναι ο μόνος που δεν κράζει τον Βλάκμαν  :2funny:
  Και ο Dirty έχει γέλιο  :2funny:είναι πρωταθλητής στη σαβουρογαμία  :2funny:αν δεις της θείτσες του θα  πεθάνεις στα :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν ξέρεις κάτι γιά τον Βαλκάνιο φουκαρά πες μας να  :2funny:.
  Για τον Σκυλοχάρα όταν μάθω λεπτομέριες θα τρελλαθούμε στο γέλιο  :2funny:τωρα προς το παρόν έχουμε το Βλάκμαν να γελάμε με τα χάλια του  :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γράφοντας απο ένα Χιονοδρομικό Θέρετρο στα βουνά των Καρπαθίων έχω να πω στα γρήγορα πως οι Ουκρανίδες αλλιώς φαίνονται με ρούχα και αλλιώς χωρίς!
Αυτό το λέω διότι γκόμενάκια που στο εστιατόριο δεν δείχναν κάτι ιδιαίτερο  στο σπα που τις έβλεπα με μαγιό ήταν κορμάκια!!
Σλάβα που νομίζουμε πως είναι ομορφιάς  6-7 με ρούχα παίρνει άλλους 1-2 πόντους λόγω σώματος!!

Τέλος ...Ουκρανία είναι ότι βρίςκεται έξω απο το κέντρο του Κιέβου!!! :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γράφοντας απο ένα Χιονοδρομικό Θέρετρο στα βουνά των Καρπαθίων έχω να πω στα γρήγορα πως οι Ουκρανίδες αλλιώς φαίνονται με ρούχα και αλλιώς χωρίς!
Αυτό το λέω διότι γκόμενάκια που στο εστιατόριο δεν δείχναν κάτι ιδιαίτερο  στο σπα που τις έβλεπα με μαγιό ήταν κορμάκια!!
Σλάβα που νομίζουμε πως είναι ομορφιάς  6-7 με ρούχα παίρνει άλλους 1-2 πόντους λόγω σώματος!!

Πρέπει να είσαι στο Bukovel στα Καρπάθια που πάνε όλες.
Με τις Ουκρανές αυτό ισχύει γιατί είναι λεπτές.Οταν τα πετάνε παθαίνεις πλάκα με τις κορμάρες.
Με τις Πολωνέζες όχι και τόσο λόγω παραπανίσιων κιλών που κρύβουν καλά.Αν βέβαια έχεις καταναλώσει αρκετή βότκα εστιάζεις στις βυζάρες οπότε στα αρχίδια σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρέπει να είσαι στο Bukovel στα Καρπάθια που πάνε όλες.
Με τις Ουκρανές αυτό ισχύει γιατί είναι λεπτές.Οταν τα πετάνε παθαίνεις πλάκα με τις κορμάρες.
Με τις Πολωνέζες όχι και τόσο λόγω παραπανίσιων κιλών που κρύβουν καλά.Αν βέβαια έχεις καταναλώσει αρκετή βότκα εστιάζεις στις βυζάρες οπότε στα αρχίδια σου.
Δυστηχώς εσύ θα πιάσεις βυζιά ξανά το καλοκαιράκι  :2funny:Γιά 2 μέρες  :2funny:Εκτός αν μας βάλεις τίποτα παλιές φώτο και πεις οτι πήγες :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Γράψε εντυπώσεις από το Буковеле,ήταν να πάω το 2015 με μια μπαλαρινα αλλά ότι είδα από το ίντερνετ δεν μου γέμισε το μάτι και παράλληλα ότι δεν μπορούσα να λειψο πολύ καιρό από την δικια μου δεν πήγα. Γράψε να ξέρω αν αξίζει σαν χιονοδρομικό και σαν γκόμενοτόπος    

Επισκέπτης
Συγγνώμη τόσ άσχετοι είσαστε!? :2funny:αφού σας έβαλα το διάλογο!Μου έγραψε μόνη της απάντησα και της έγραψα 2 βδομάδες μετά περι ανέμων και υδάτων.Ακούω βλακείες ότι θέλουν λεφτά  :jerking: :2funny:αυτή είναι μιά απλή κοπέλα όπως γράφει δουλεύει гостиничный бизнес λογικά θα παίρνει μισθό 30.000-40.000 ρούβλια και είναι μοναχική.Καταρχήν όπως έχω πει δεν θεωρώ κάτι σοβαρό το Tinder γιατι με αυτό καμία γκόμενα που έχει λιγο αξια δεν ασχολειται το ίδιο και με το Badoo όσες γνώρισα απο κει και συναντήθηκα ήταν τελείως προβληματικές!Στο Tinder γραφεις 2-3 μηνυματα και συναντιέσαι οι φώτο τους είναι συνηθως με φωτοσόπ και απο γωνιες να φενονται καλες.πολλές έρχονται τιγκα στην πούδρα για να μην φενονται τα σπυράκια που μπορει να ειναι γεμάτες.Η συγκεκριμένη είχε πολλές φώτο στο instagram και δεν μου άρεσε ότι είχε φώτο με άλογα που χα'ι'δεύει και κάνει ιππασία.Ισως να ειναι φυτοφάγα  :2funny:εγω αν ακουσω ότι γκομενα δεν τρώει κρέας κατευθείαν καταλαβαίνω ότι είναι ψυχανώμαλη.
!
Μη βιαζεσαι να την απορριψεις. Μπορει να γαμιεται με αλογα.

Ο κμαν δεν εχει διπλους λογαριασμους. Ειναι γιατρος και τον ξερω απο αλλο σαιτ που γραφαμε παλια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μη βιαζεσαι να την απορριψεις. Μπορει να γαμιεται με αλογα.

Ο κμαν δεν εχει διπλους λογαριασμους. Ειναι γιατρος και τον ξερω απο αλλο σαιτ που γραφαμε παλια.
Δεν την απέρριψα απλός έχω τη νοοτροπία της Αγίας Πετρούπολης και είμαι αδιάφορος,αν θέλει αυτή πρέπει να μου γράφει,να μου προτίνει να βγούμε κλπ.
  Τα χεις μπερδέψει λίγο,αυτός που γράφει ότι είναι γιατρός σε άλλα σά'ι'τ πρέπει να είναι ο Red  :2funny:εν μέρη λέει ψέματα  :2funny:γιατί στην πραγματικότητα δουλεύει στο νοσοκομείο,οδηγεί το φορτηγάκι πηγαίνει τα κόπρανα και τα ούρα που είναι στα μπουκαλάκια γιά ανάλυση καθώς και τα βρώμικα σεντόνια και τα νοσοκομειακά απόβλητα.Ο  Βλάκμαν δεν έχει σχέση με ιατρίκή.Είναι όλοι τους πάντος γιά  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγώ γέλασα πολύ με το ΔΡ ψεύτη που έλεγε ότι έχει εισόδημα 1500+ ευρώ το μήνα και τέτοια φίδια  :2funny:και είχε πάει Πολωνία γιά 1.000 ευρώ το πολύ και μένει στο Γαλάτσι και τώρα είναι άνεργος  :2funny:ή γελάς ή κλαις? :2funny:

Επισκέπτης
Μου λενε πολλα σε πμ αλλα δε μπορω να καψω τους πληροφοριοδοτες μου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Δεν την απέρριψα απλός έχω τη νοοτροπία της Αγίας Πετρούπολης και είμαι αδιάφορος,αν θέλει αυτή πρέπει να μου γράφει,να μου προτίνει να βγούμε κλπ.
  Τα χεις μπερδέψει λίγο,αυτός που γράφει ότι είναι γιατρός σε άλλα σά'ι'τ πρέπει να είναι ο Red  :2funny:εν μέρη λέει ψέματα  :2funny:γιατί στην πραγματικότητα δουλεύει στο νοσοκομείο,οδηγεί το φορτηγάκι πηγαίνει τα κόπρανα και τα ούρα που είναι στα μπουκαλάκια γιά ανάλυση καθώς και τα βρώμικα σεντόνια και τα νοσοκομειακά απόβλητα.Ο  Βλάκμαν δεν έχει σχέση με ιατρίκή.Είναι όλοι τους πάντος γιά  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγώ γέλασα πολύ με το ΔΡ ψεύτη που έλεγε ότι έχει εισόδημα 1500+ ευρώ το μήνα και τέτοια φίδια  :2funny:και είχε πάει Πολωνία γιά 1.000 ευρώ το πολύ και μένει στο Γαλάτσι και τώρα είναι άνεργος  :2funny:ή γελάς ή κλαις? :2funny:
μιτσε γιατρό θες εσυ, το μονο σιγουρο!!!
Φεικ νιους  :undecided:
Που ειπα οτι ειμσι γιατρος?  :happy:
Κοπρανα κλπ μαλλον ονειρευεσαι
εχεις κοινο χομπυ με τον κμαν στο θεμα  :heavymetalbig:
Κι ας τον βριζεις
:orchestra:
Τουλαχιστον αντεληφθηκες οτι ο ΒΠ δεν εχει σχεση με μενα
Ειναι κιναυτο κατι  :respect:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom