οτιδηπωτε πληρωνετε και ειναι πουτανα δεν κυκλοφορει μαζι μου στα μερη που συχναζω και πανε νορμαλ γκομενες.ωσο για γκαρσονες που λες πεσμου παραδειγμα τελευταια που γαμησεσ με 50 ευρο.
επιδει σημερα που ειχα κουβεντα με τον δασκαλο ελεγε ουκρανια πλεον δεν θα εχεισ επιτυχια ουτε και στο χαρκοβ απλα πρεπει να αλλαξεις χωρα!ο δασκαλος ισχυριζετε οτι ακομα και οι νορμαλ γκομενες απο τα μαχαζια που κυκλοφορω με 2000 γριβνα μισθο ονειρευονται το 2018 παρα πολλα λεφτα και ειμαι γερος στα 40 σχεδον για αυτες.του απαντησα μα οι λεφταδες ουκρανοι δεν θα της κοιταξουν και θα μεινουν με ενα συναδελφο των 2000 γριβνα να ονειρευονται.ακριβως απαντησε ο δασκαλος αυτο ηθελα να καταλαβεις πληρος.παντως πριν 3 χρονια που ο δασκαλος με επισε να ριξω στανταρ ασε λεει τισ διευθηντριες απο ετεριεσ και κτυπα γκαρσονες που σε ξερουν απο τα μερη που πας.ισχυριζοταν ο δασκαλος αυτες δουλευουν ολη μερα για 2000 γριβνα.λεει οπεια γουσταρεις να της την πεσεις.ακουσα και τον δασκαλο.
αποτελεσμα οσες με γουσταραν και ηθελαν απο μονες επικοινωνια οχι μονο δεν ηθελαν να γαμηθουν
αλλα ζητουσαν δωρα απο 5-10 χιλιαδες γριβνα χωρις να βγουμε καν!η μια μαλιστα εγραφε συνεχεια και ζυτουσε,εγω ελεγα οκ στα αληθεια.αλλα δεν ερχωταν να με συναντησει και οταν με εβλεπε στην πολη μονη ετρεχε να φυγει.αλλες παλι τα ιδια,ζητουσαν δωρα χωρις συναντηση ενω το 99% ειχαν γκομενο γκαρσονο απο την δουλεια χαχαχαχ.τοτε ειπα στον δασκαλο τελος το πειραμα σου αυτο και επιστρεφω στισ θαμωνισες του καφε που 80% δεν εχουν γκομενο η εχουν οικονομικα νορμαλ τυπους.
εχει δικαιο τελικα ο δασκαλος οτι δεν εχει πλεον παιχνιδι το 20018 οπως και να παιξεις πρεπει να ακριβωπληρωσεις.απο σενα ισχυριζετε ο δασκαλος ζητανε ονειρικα πλουτη του ωναση ενω στην πραγματικοτητα τις γαμα καθε γυφτος των 2000 γριβνα.
Για να σου το θέσω απλά.
ΟΛΕΣ οι γκόμενες που πάνε για σπόνσορινγκ ζητάνε 200-300 ευρώ για κάθε συνάντηση σε δώρα ή λεφτά.Δεν έχει να κάνει αν η γκόμενα είναι όμορφη,ψηλή,λεπτή,μικρή κτλ.Ολες το ίδιο ζητάνε όπως και να είναι.Δεν κάνουν εκπτώσεις.
Αυτή είναι η βασική αρχή.Αμα κάθεσαι να υπολογίζεις θα βρω μία με μικρό βυζάκι,λίγο μεγαλύτερη με παιδί έστω,ας είναι και 5 κιλά μεγαλύτερη ας μην κάνει και τόσο καλό τρομπόνι ώστε να πληρώσω 80% λιγότερο,είσαι γελασμένος.Ολες ζητάνε τα ίδια δε λέει η άλλη μίλφιασα,μου έπεσαν τα βυζιά,πάχυνε ο κώλος μου,πω πω δε χύνει ο γκόμενος στο τρομπόνι,θα χαμηλώσω την τιμή.Δεν παίζουν αυτά.