Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οτιδηπωτε πληρωνετε και ειναι πουτανα δεν κυκλοφορει μαζι μου στα μερη που συχναζω και πανε νορμαλ γκομενες.ωσο για γκαρσονες που λες πεσμου παραδειγμα τελευταια που γαμησεσ με 50 ευρο.
επιδει σημερα που ειχα κουβεντα με τον δασκαλο ελεγε ουκρανια πλεον δεν θα εχεισ επιτυχια ουτε και στο χαρκοβ απλα πρεπει να αλλαξεις χωρα!ο δασκαλος ισχυριζετε οτι ακομα και οι νορμαλ γκομενες απο τα μαχαζια που κυκλοφορω με 2000 γριβνα μισθο ονειρευονται το 2018 παρα πολλα λεφτα και ειμαι γερος στα 40 σχεδον για αυτες.του απαντησα μα οι λεφταδες ουκρανοι δεν θα της κοιταξουν και θα μεινουν με ενα συναδελφο των 2000 γριβνα να ονειρευονται.ακριβως απαντησε ο δασκαλος αυτο ηθελα να καταλαβεις πληρος.παντως πριν 3 χρονια που ο δασκαλος με επισε να ριξω στανταρ ασε λεει τισ διευθηντριες απο ετεριεσ και κτυπα γκαρσονες που σε ξερουν απο τα μερη που πας.ισχυριζοταν ο δασκαλος αυτες δουλευουν ολη μερα για 2000 γριβνα.λεει οπεια γουσταρεις να της την πεσεις.ακουσα και τον δασκαλο.
αποτελεσμα οσες με γουσταραν και ηθελαν απο μονες επικοινωνια οχι μονο δεν ηθελαν να γαμηθουν
αλλα ζητουσαν δωρα απο 5-10 χιλιαδες γριβνα χωρις να βγουμε καν!η μια μαλιστα εγραφε συνεχεια και ζυτουσε,εγω ελεγα οκ στα αληθεια.αλλα δεν ερχωταν να με συναντησει και οταν με εβλεπε στην πολη μονη ετρεχε να φυγει.αλλες παλι τα ιδια,ζητουσαν δωρα χωρις συναντηση ενω το 99% ειχαν γκομενο γκαρσονο απο την δουλεια χαχαχαχ.τοτε ειπα στον δασκαλο τελος το πειραμα σου αυτο και επιστρεφω στισ θαμωνισες του καφε που 80% δεν εχουν γκομενο η εχουν οικονομικα νορμαλ τυπους.
εχει δικαιο τελικα ο δασκαλος οτι δεν εχει πλεον παιχνιδι το 20018 οπως και να παιξεις πρεπει να ακριβωπληρωσεις.απο σενα ισχυριζετε ο δασκαλος ζητανε ονειρικα πλουτη του ωναση ενω στην πραγματικοτητα τις γαμα καθε γυφτος των 2000 γριβνα.

Για να σου το θέσω απλά.
ΟΛΕΣ οι γκόμενες που πάνε για σπόνσορινγκ ζητάνε 200-300 ευρώ για κάθε συνάντηση σε δώρα ή λεφτά.Δεν έχει να κάνει αν η γκόμενα είναι όμορφη,ψηλή,λεπτή,μικρή κτλ.Ολες το ίδιο ζητάνε όπως και να είναι.Δεν κάνουν εκπτώσεις.
Αυτή είναι η βασική αρχή.Αμα κάθεσαι να υπολογίζεις θα βρω μία με μικρό βυζάκι,λίγο μεγαλύτερη με παιδί έστω,ας είναι και 5 κιλά μεγαλύτερη ας μην κάνει και τόσο καλό τρομπόνι ώστε να πληρώσω 80% λιγότερο,είσαι γελασμένος.Ολες ζητάνε τα ίδια δε λέει η άλλη μίλφιασα,μου έπεσαν τα βυζιά,πάχυνε ο κώλος μου,πω πω δε χύνει ο γκόμενος στο τρομπόνι,θα χαμηλώσω την τιμή.Δεν παίζουν αυτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε αρχοντα δεν ειναι ολες πουτανες ουκρανια χαχαχα εσυ ολες τις βλεπεις οτι πληρωνονται.

στην πολωνια ελεγε ο πακιστανος οτι οπειαν εβλεπες της προτεινες λεφτα χαχαχαχα.
ειναι το χομπι σου αυτο και το φετιχ σου οπειαν δεις να λες παρε λεφτα να σε γαμησω.

Σιγά μην πρότεινα λεφτά στα πεντάρια που είχε φίλες η γκόμενα που μιλούσε ο roosh.Και μεθυσμένος να ήμουνα αποκλείεται να έκανα τέτοια μαλακία,οι γκόμενες δεν έλεγαν τίποτα.
Απλά χάλασε γιατί τους μίλησα λίγο και έφυγα,αυτός ήθελε να τον στηρίξω να τις πιάσω στην πάρλα για να γαμήσει τη δικιά του και θύμωσε που τον έκλασα και πήγα να βρω άλλες να γαμήσω,ενώ ήταν legend και οικοδεσπότης.
Τελικά γάμησα γκόμενα από το 22 ενώ αυτός όχι και με μπλόκαρε και από πάνω.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
το χαρτι απο το χοτελ χρειαζομε για βιζα αν καταλαβες.οχι προσκληση για βιζα,απλα το χαρτι που στελνει το ξενοδοχειο που λεει θα μενεις εκει.βιζα βγαζω απο μονοσ παντα οπως εκανα δεν χρειαζομε πρακτορειο.παλαιοτερα ειχα ιστοσελιδες που εκλινα χοτελ με το χαρτι αυτο δωρεαν.

Το ίδιο πράγμα είναι και δεν σπας τα αρχίδια σου να συνενοείσαι με το hotel. Δώσε 45 σε αυτούς, την ίδια μέρα έχεις πρόσκληση, την τυπώνεις πήγαινε μετά πρεσβεία Λευκωσία και σε μία εβδομάδα έχεις βίζα.

Θα χρειαστείς και ταξιδιωτική ασφάλεια. Βγάζεις από εδώ πολύ φθηνά: αφού ξέρεις ρώσσικα είναι εύκολο.

Το site αυτό είναι αξιόπιστο. Εγω τα βρήκα με ψάξιμο αυτά αλλά έβγαλα βίζα για ένα χρόνο με κόστος 80 EUR (45 το site και 35 η πρεσβεία). Άλλα 10 είναι η ταξιδιωτική ασφάλεια για 1 μήνα.

ΥΓ. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά, θέλει 65 η πρεσβεία και νομίζω θέλουν πρωτώτυπη την πρόσκληση.

• Like
Αντιδράσεις: popov

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Σιγά μην πρότεινα λεφτά στα πεντάρια που είχε φίλες η γκόμενα που μιλούσε ο roosh.Και μεθυσμένος να ήμουνα αποκλείεται να έκανα τέτοια μαλακία,οι γκόμενες δεν έλεγαν τίποτα.
Απλά χάλασε γιατί τους μίλησα λίγο και έφυγα,αυτός ήθελε να τον στηρίξω να τις πιάσω στην πάρλα για να γαμήσει τη δικιά του και θύμωσε που τον έκλασα και πήγα να βρω άλλες να γαμήσω,ενώ ήταν legend και οικοδεσπότης.
Τελικά γάμησα γκόμενα από το 22 ενώ αυτός όχι και με μπλόκαρε και από πάνω.

Τι έγινε, πήγες Μινσκ?

ΥΓ. Θα στο είπαν και άλλοι, μην ξαναβάλεις φωτογραφίες με σκατά, δεν είναι thread για τέτοια εδώ, άσε που μας αηδιάζεις κιόλας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα τετεια σαιτ βλεπω πολλα στο ιτερνετ.καπειο αξιοπειστο θελω οπως ηταν το σελεκτ α ροομ που τωρα δεν ξερω γιατι δεν μου βγαζει τα χοτελ.μπας και εκλισε η εταιρια
Κοίτα και με αυτά τα σά'ι'τ κάνεις δουλειά βέβαια μπορεί μία στις 1.000 να ελεγξει η πρεσβεία την πρόσκληση πιο σοβαρά και να σου αρνηθούν βίζα και στη χειρότερη περίπτωση να μην σε αφήσουν πάρεις Ρωσσική βίζα γιά 5 χρόνια.Αν και συνήθως στ'αρχήδια τους.Κ΄εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα γραφεία γιάτι οι προσκλήσεις τους είναι ημινόμιμες.Οπότε καλύτερα πηγαινε εδώ    ο Ποιμενίδης είναι ο ειδικός γιά τη Ρωσσία και δουλεύει από το 1993 μπορεί να δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα είσαι σίγουρος ότι ότι έλεγχος και να γίνει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Απλά πράγματα που εσύ δυσκολεύεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Τι έγινε, πήγες Μινσκ?

ΥΓ. Θα στο είπαν και άλλοι, μην ξαναβάλεις φωτογραφίες με σκατά, δεν είναι thread για τέτοια εδώ, άσε που μας αηδιάζεις κιόλας.
δασκαλε ασε τα σκατα και πιασε δουλεια
Μινσκ εδω κ τώρα
Απο Μάιο ανλαμβανω μονιμος ανταποκριτης εγω
Εχω την πεποιθηση οτι το Μπελαρους ειναι Ελντοραντο, ειδικα εκτος μινσκ

• Like
Αντιδράσεις: popov

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αυτα με την ενος χρονου μπιζνες βιζα στην Ρωσσια και σουλατσαρισμα σε ολη την επικρατεια εχουν παρελθει ανεπιστρεπτι.... Ενα μερος θα πρεπει δηλωσεις και εκει θα παλουκωθεις... Αυτα ισχυουν εδω και ενα μηνα. Ισως εχουν να κανουν με τις Πουτινιες του Τσιμπρα...δεν ξερω..ισως λεω....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εσυ παντως Kman2 πρεπει να υπηρξες πολυ στερημενο άτομο στην ζωη σου... Μου θυμηζεις δυο τρεις  στο σχολειο που για διαφορους λογους οι γκομενες ουτε διπλα τους δεν θελανε να σταθουνε.... Ητανε και μαλακοπιτουρες, που ουτε στα μπουρδελα δεν μπορουσαν να πανε....
Ρε συ ... μπας και εχεις κανα κουσουρι (δεν ειναι κακο αυτο) και μας το κρυβεις; Δυο αλλοι γνωστοι μου εχουν τα ιδια κολληματα με σενα. Ο ενας ειναι αλληθωρος και ο αλλος κουτσος. Μολις πιασανε ενα φραγκο στην τσεπη τους αρχισαν να τα σκορπανε περα δωθε και να το παιζουνε μοντελοπνιχτες...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αυτα με την ενος χρονου μπιζνες βιζα στην Ρωσσια και σουλατσαρισμα σε ολη την επικρατεια εχουν παρελθει ανεπιστρεπτι.... Ενα μερος θα πρεπει δηλωσεις και εκει θα παλουκωθεις... Αυτα ισχυουν εδω και ενα μηνα. Ισως εχουν να κανουν με τις Πουτινιες του Τσιμπρα...δεν ξερω..ισως λεω....
Και άλλου μπορείς να πας αρκεί να κανείς registracia έτσι ήταν παλιά, τώρα δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να το άλλαξαν

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εσυ παντως Kman2 πρεπει να υπηρξες πολυ στερημενο άτομο στην ζωη σου... Μου θυμηζεις δυο τρεις  στο σχολειο που για διαφορους λογους οι γκομενες ουτε διπλα τους δεν θελανε να σταθουνε.... Ητανε και μαλακοπιτουρες, που ουτε στα μπουρδελα δεν μπορουσαν να πανε....
Ρε συ ... μπας και εχεις κανα κουσουρι (δεν ειναι κακο αυτο) και μας το κρυβεις; Δυο αλλοι γνωστοι μου εχουν τα ιδια κολληματα με σενα. Ο ενας ειναι αλληθωρος και ο αλλος κουτσος. Μολις πιασανε ενα φραγκο στην τσεπη τους αρχισαν να τα σκορπανε περα δωθε και να το παιζουνε μοντελοπνιχτες...
Τα κατάλοιπα από πληγές της εφηβείας σε κυνηγάνε μια ζωή

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.484
Πόντοι
2.356
Απο Μάιο ανλαμβανω μονιμος ανταποκριτης εγω
Αγριεψαν τα πραγματα βλεπω  :grin: ευγε!

Εχω την πεποιθηση οτι το Μπελαρους ειναι Ελντοραντο, ειδικα εκτος μινσκ
Ηδη δυο αξιοι συναγωνιστες βρισκονται πανω και οργωνουν την επαρχια της Belarus!
:heavymetalbig:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τι λες μυγιοφτυσμα; Τι λες ρε ταλαιπωρε; Γιατι αραγε μυγιαστηκες; Εεε;
Βλακαμα λευτεράκη δεν το έγραψα για σένα αλλά εφόσον ένιωσες οτι σε αφορά και θίχτηκες δεν στο χαλάω.Απλά θα προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός στα γραφόμενα μου σε άτομα περιορισμένης αντίληψης μελλοντικα      

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βλακαμα λευτεράκη δεν το έγραψα για σένα αλλά εφόσον ένιωσες οτι σε αφορά και θίχτηκες δεν στο χαλάω.Απλά θα προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός στα γραφόμενα μου σε άτομα περιορισμένης αντίληψης μελλοντικα     
Ανακαλω του χαρακτηρισμους μου, αλλα και συ ξαναδες τι εγραψες.... Τελικα σαν χρησμος της Πυθιας ητανε....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.484
Πόντοι
2.356
Ρε Λευτερη ηταν ηλιου φαεινοτερο οτι δεν αναφεροτανε σε σενα ο νυκτερος ...
το λεω γιατι εισαι απο τα πιο αξιοπιστα μελη  ;) τελος παντων, ολοι εχουμε τις κακες στιγμες μας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Αγριεψαν τα πραγματα βλεπω  :grin: ευγε!
Ηδη δυο αξιοι συναγωνιστες βρισκονται πανω και οργωνουν την επαρχια της Belarus!
:heavymetalbig:
στοχος μου να γινω ο πορδομεταναστης του Μπελαρους χωρις γατια όμως  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ παντως Kman2 πρεπει να υπηρξες πολυ στερημενο άτομο στην ζωη σου... Μου θυμηζεις δυο τρεις  στο σχολειο που για διαφορους λογους οι γκομενες ουτε διπλα τους δεν θελανε να σταθουνε.... Ητανε και μαλακοπιτουρες, που ουτε στα μπουρδελα δεν μπορουσαν να πανε....

Μπα,όχι.Ποιο κουσούρι?Αυτοί που επαίρονται τι γαμάτοι είναι έχουν στην πραγματικότητα ένα σωρό μειονεκτήματα.
Εγώ εκφράζω το μαχητικό βαλκανιοπουτσισμό στην άγρια έκφραση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η διαφορά Πολωνέζων-Ουκρανέζων.
Ουκρανέζες τέλειες εμφανισιακά,στυλιστικά,τέλεια κίνηση,φαντασίωση,υψηλό επίπεδο.

Πολωνία,χύμα,χωριάτικο στυλ,είσαι όμως σίγουρος οτι η πίπα θα είναι τέλεια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
χαθηκε ο κμαν...μαλλον τελειψσε η καρτα...αναμονη κανα τριμηνο τωρα μεχρι να ξαναδουμε νεες φωτο κ πειπετειες :walkingpenis:

• Like
Αντιδράσεις: DIRTY7
D

dude901123

Επισκέπτης
1726 χιλιόμετρα σε 21,5 ώρες. Αυτό μετράει σαν σεξοεμπειρία πορνομόνιμου? 
:happy: :happy: :happy:

Είναι το νέο ρεκόρ μου παρεπιπτώντος για nonstop οδήγηση αλλά δεν το προτείνω.. Ο δρόμος Reni-Odessa είναι όλος στρωμένος με καινούργια πίσα. Μάλιστα υπάρχει διαφημιστική αφίσα του Porosenko στους δρόμους για την ολοκλήρωση του σε στυλ 'ήταν δίκαιο, έγινε πράξη'. Προσοχή μόνο μέσα στο Reni. Αυτό το.. χωριό έχει κρατήσει ζωντανή την εμπειρία της ανώμαλης οδήγησης στην Ουκρανία. Για 5 χιλίομετρα νομίζεις ότι τους βομβάρδισαν οι Ρώσοι  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom