Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι είχες κάποιο επίπεδο.Δε με νοιάζει αν της πληρώνεις ή όχι αυτές στις φωτογραφίες (πολλές φενονται για επαγγελματιες) ούτε ξέρω και αν οι φωτο που μας βάζεις είναι δεκαετίας όπως λένε?Το να δίνεις ένα λογικό ποσό δεν είναι κακό όχι Βέβαια τα τρελλά νούμερα που λέει ότι τους δίνει ο Βλακμαν.Το ότι λες ότι ο Σκυλοχάρας είναι φίλος σου μου φενεται τρελλό για έναν άνθρωπο που έχει βγάλει εστω και Λύκειο!Το να τον κοροϊδεύει κάποιος είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό.Για να τον θεωρεί όμως κάποιος για άνθρωπο πρέπει να είναι στο επίπεδο του.Ποσο μάλλον όταν αποκάλυψα όλα τα ψέματα του και της γυφτισες που είχε στην Οδησσό σας έβαλα φωτο και γελάσαμε και τον έκανα ρεζίλι των σκυλιων.Και θα πέσει τρομερό γέλιο όταν αργά ή γρήγορα μάθω και για την υπόθεση που πιθανόν κατηγορείτε.καθε μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο ότι εδώ είναι το σάϊτ των φουκαραδων,φτωχομπινεδων και καμένων.
    Και κάτι άλλο ο Ιωσήφ μου είπε ότι επειδή δεν μπορούσε να μπει σαν Ιωσήφ Μπλασκος έφτιαξε έναν άλλο λογαριασμό σαν δρ Ιωσήφ Μπλασκος ,προσπαθεί να γράψει αλλά δεν μπορεί!
Φίλε θα σου απαντήσω.  Αλλά σε παρακαλώ όπως και όλους τους άλλους φίλους στο thread να μην με παραθέσετε ξανά, γιατί όπως ήδη έχω γράψει θέλω να αποσυρθώ απο το thread, και με το να με παραθετετε με ''αναγκάζετε'' να απαντάω.

Δεν έχω τίποτα με το πληρωμένο σεξ, και εγώ όπως ήδη έχω γράψει χρησιμοποιώ επαγγελματίες σε κάποιες φάσεις. Αλλωστε έχω γράψει και σχετικές κριτικές.

Οι κοπέλες όμως  που πόσταρα  στις φωτογραφίες δεν είναι επαγγελματίες. Κάποιες φωτογραφίες όπως σωστά κάποιοι φίλοι επισήμαναν είναι παλιές. Κάποιες άλλες όχι. Η μελαχρινή κοπέλα με το μαύρο φόρεμα που κάποιοι φίλοι παρέθεσαν είναι για παράδειγμα πριν 3 χρόνια. Αυτού του επιπέδου γκόμενες με παίρνει αυτές βγάζω. Δεν παριστάνω τον Μπράντ Πιτ !! Αλλά έχω ζήσει μια πλούσια σε εμπειρίες ζωή και νοιώθω απολύτως εντάξει με τον εαυτό μου.

Δεν έχω βγάλει λύκειο !!! :grin: :grin: Εχω βγάλει το πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω κάνει μεταπτυχιακά στην Αγγλία. Εχω γυρίσει δουλεύοντας όλο το κόσμο. Και έχω μάθει λοιπον να κάνω φίλους με βάση το ηθικό και όχι το πνευματικό τους ανάστημα. Κοντολογίς έχω γνωρίσει πολλά μορφωμένα αρχίδια, όπως και πολλούς ατόφιους ηθικά αλλά αμόρφωτους αδαείς ανθρώπους. Το αναφέρω σαν δική μου πρακτική όχι σαν σύσταση Μια και το έθεσες.

Δεν ξέρω γιατί έχεις τσακωθεί με τον Slaviani.  Δεν έχω ακολουθήσει το thread από την αρχή του και δεν γνωρίζω τις αποκαλύψεις στις οποίες αναφέρεσαι. Προφανώς 'ομως δεν με αφορά μια ''διένεξη'' μεταξύ άλλων ανθρώπων. Μόνο αν μπορώ με κάποιο τρόπο να συμβάλω σε κάποιου είδους ''συμφιλίωση'' θα δεχόμουν να είχα ρόλο, πράγμα όμως που δεν βλέπω κρίνοντας απο τα posts σου εφικτό.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν καταλάβαίνω γιατί τόσο ''μένος'' ενάντια σε κάποιον άνθρωπο που έχει προ πολλού σταματήσει να γράφει στο site.

Καλημέρα σε όλους !! :hi: :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε θα σου απαντήσω.  Αλλά σε παρακαλώ όπως και όλους τους άλλους φίλους στο thread να μην με παραθέσετε ξανά, γιατί όπως ήδη έχω γράψει θέλω να αποσυρθώ απο το thread, και με το να με παραθετετε με ''αναγκάζετε'' να απαντάω.

Δεν έχω τίποτα με το πληρωμένο σεξ, και εγώ όπως ήδη έχω γράψει χρησιμοποιώ επαγγελματίες σε κάποιες φάσεις. Αλλωστε έχω γράψει και σχετικές κριτικές.

Οι κοπέλες όμως  που πόσταρα  στις φωτογραφίες δεν είναι επαγγελματίες. Κάποιες φωτογραφίες όπως σωστά κάποιοι φίλοι επισήμαναν είναι παλιές. Κάποιες άλλες όχι. Η μελαχρινή κοπέλα με το μαύρο φόρεμα που κάποιοι φίλοι παρέθεσαν είναι για παράδειγμα πριν 3 χρόνια. Αυτού του επιπέδου γκόμενες με παίρνει αυτές βγάζω. Δεν παριστάνω τον Μπράντ Πιτ !! Αλλά έχω ζήσει μια πλούσια σε εμπειρίες ζωή και νοιώθω απολύτως εντάξει με τον εαυτό μου.

Δεν έχω βγάλει λύκειο !!! :grin: :grin: Εχω βγάλει το πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω κάνει μεταπτυχιακά στην Αγγλία. Εχω γυρίσει δουλεύοντας όλο το κόσμο. Και έχω μάθει λοιπον να κάνω φίλους με βάση το ηθικό και όχι το πνευματικό τους ανάστημα. Κοντολογίς έχω γνωρίσει πολλά μορφωμένα αρχίδια, όπως και πολλούς ατόφιους ηθικά αλλά αμόρφωτους αδαείς ανθρώπους. Το αναφέρω σαν δική μου πρακτική όχι σαν σύσταση Μια και το έθεσες.

Δεν ξέρω γιατί έχεις τσακωθεί με τον Slaviani.  Δεν έχω ακολουθήσει το thread από την αρχή του και δεν γνωρίζω τις αποκαλύψεις στις οποίες αναφέρεσαι. Προφανώς 'ομως δεν με αφορά μια ''διένεξη'' μεταξύ άλλων ανθρώπων. Μόνο αν μπορώ με κάποιο τρόπο να συμβάλω σε κάποιου είδους ''συμφιλίωση'' θα δεχόμουν να είχα ρόλο, πράγμα όμως που δεν βλέπω κρίνοντας απο τα posts σου εφικτό.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν καταλάβαίνω γιατί τόσο ''μένος'' ενάντια σε κάποιον άνθρωπο που έχει προ πολλού σταματήσει να γράφει στο site.

Καλημέρα σε όλους !! :hi: :hi:
Ο Σλαβιάνι ή Σινοχάρας δεν κάνει κακο.Ειπε ένα σωρό ψέματα τον αποκάλυψα.Το μόνο που του χρωστάω γράφει δε γράφει είναι για να βγει η αλήθεια όταν με το καλό πάρω της πληροφορίες να σας της βάλω για να  :2funny:αυτό που με ενοχλούσε είναι που αυτό το συχνά ρεχιλευε την Ελλάδα όπου πήγαινε με την κατάντια του  :rockon:
  Απλός μου κάνει εντύπωση πως τον λαμβάνεις για άνθρωπο? :2funny:θα ήταν λογικό να τον λυπώσουν.Εγω επειδή έχω Ρωσσική νοοτροπία έχοντας ζήσει στη Ρωσσία 26 χρόνια με αυτούς γελάω
:2funny:αν ήταν εδώ θα πήγαινα όπου συχνάζει για να  :2funny:με τα χάλια του ;)
  Αυτός που κάνει κακό είναι ο Βλάκμαν :headbang:καταρχήν ρεζιλεψει την Ελλάδα έχει γεμίσει η Γερμανία από τέτοιους φουκαράδες.Μετα ρεζιλεψει την Ελλάδα όπου πάει και το κυριότερο χαλάει την πιάτσα.Συνεχισε σε παρακαλώ να γράφεις να κράζεις τον Βλακμαν με επιχειρήματα όπως κάνεις.
  Εγώ μπαίνω που και που αν δεν έχω τι να κάνω αλλά τώρα άρχισε η σεζόν και δυστηχως δεν έχω και πολυ χρόνο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Για τα περί κλώνου popov, όμως, τουμπεκί....
Άντε τώρα να σε δώ τι έχεις να μας πείς, όταν
ο φίλος Mindreader, που γνωρίζεται προσωπικά τόσο
με εμένα όσο και με τον slaviani μπορεί να σου βάλει
ένα ακόμα κωλοδάχτυλο για να μάθεις να μη συκοφαντείς
και να λες παπαριές για την πάρτη μου. Εγώ μπορώ να σου αποδείξω με χίλιους
τρόπους όσα ισχυρίζομαι, εσύ έχεις τα κότσια να αποδείξεις
τους ισχυρισμούς σου; Σου έριξα το γάντι να διαγράψεις προφίλ
αν σου φέρω αποδείξεις, αλλά έτσι σαν  :turkydance: και  :shit: που είσαι, μόνο
σφυρίζεις κλέφτικα και πετάς τη μπάλλα στις κερκίδες.
Αν έχεις φιλότιμο, θα μπορούσες να πείς ότι εντάξει ρε popov
έκανα λάθος εκτίμηση, και να ζητήσεις μια ανθρώπινη συγγνώμη.
Άντε, καλησπέρα και καλή συνέχεια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τα περί κλώνου popov, όμως, τουμπεκί....
Άντε τώρα να σε δώ τι έχεις να μας πείς, όταν
ο φίλος Mindreader, που γνωρίζεται προσωπικά τόσο
με εμένα όσο και με τον slaviani μπορεί να σου βάλει
ένα ακόμα κωλοδάχτυλο για να μάθεις να μη συκοφαντείς
και να λες παπαριές για την πάρτη μου. Εγώ μπορώ να σου αποδείξω με χίλιους
τρόπους όσα ισχυρίζομαι, εσύ έχεις τα κότσια να αποδείξεις
τους ισχυρισμούς σου; Σου έριξα το γάντι να διαγράψεις προφίλ
αν σου φέρω αποδείξεις, αλλά έτσι σαν  :turkydance: και  :shit: που είσαι, μόνο
σφυρίζεις κλέφτικα και πετάς τη μπάλλα στις κερκίδες.
Αν έχεις φιλότιμο, θα μπορούσες να πείς ότι εντάξει ρε popov
έκανα λάθος εκτίμηση, και να ζητήσεις μια ανθρώπινη συγγνώμη.
Άντε, καλησπέρα και καλή συνέχεια...
Επειδή το είπε ένας βαλτός σημαίνει ότι δεν είσαι κλωνος? :2funny:Μόνο ότι γράφει ότι λανβάνει γιά άνθρωπο το σύχαμα σημαίνει ότι είναι του επιπέδου του!και φυσικά αμφιβάλω γιά ότι γράφει!και δεν μπορεί να είναι σοβαρός.Για της γκόμενες του η γνώμη μου είναι ότι είναι με λεφτά.Το έχετε κάνει κλίκα  :2funny:ο ένας προσπαθει να πει καλά λόγια για τον άλλον! :2funny:
  Το ότι θέλεις να σβιστώ σημαίνει ότι με τρέμεις! :2funny:γιατί ξέρεις τι θα επακολουθίσει! :2funny:Όλα τα ψέματα αποκαλύφθηκαν και έπεσε πολύ  :2funny: Το γέλιο όμως που θα πέσει με αυτό δεν συγκρίνεται :2funny:θα ασχολειθώ όταν κατέβω γιά βουλευτής,θα στείλω ένα δικηγόρο από το κόμμα που θα κατέβω σαν εξηπηρέτιση να ψάξει.Το μεγαλύτερο γέλιο θα πέσει αν υπάρχει τακτική δικάσιμος και αν προλάβω να το μάθω πριν γινει το δικστήριο:2funny:Εκτός του ότι θα πάει όλο το σά'ι'τ :2funny:θα προσπαθισω να του στείλω και φεμινίστριες  :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν και σκέφτομαι να το ψάξω πιο πριν γιατί βλέπω ότι ο κόσμος ζητάει να μάθει σχετικά  :2funny:και δεν μπορώ να στερήσω το γέλιο στο λαό  :2funny:.Ας γράψει κάποιος αν ξέρει?Πόσα θα πάρει ένας δικηγόρος γιά να πάει να μάθει γιά την υπόθεση?(δε μιλαω να στείλω το Λυκουρέζο :2funny:ένας απλός δικηγόρος)αν οι τιμές είναι λογικές σκέφτομαι να το συντομεύσω  :2funny:γιατί βλέπω σας λείπει το γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σαν γνήσιος, ακομπλεξάριστος "άντρας" με φούστα κλαρωτή που είσαι, δεν περίμενα φυσικά και κάτι
διαφορετικό από εσένα σαν αντίδραση...
Όσοι διαβάζουν κρίνουν, και εμένα και τον Mindreader και εσένα, και τα κρυφά σενάρια σου περί συνομωσίας... :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σαν γνήσιος, ακομπλεξάριστος "άντρας" με φούστα κλαρωτή που είσαι, δεν περίμενα φυσικά και κάτι
διαφορετικό από εσένα σαν αντίδραση...
Όσοι διαβάζουν κρίνουν, και εμένα και τον Mindreader και εσένα, και τα κρυφά σενάρια σου περί συνομωσίας... :jerking:
Μόνο που είπε ότι είναι φίλος με το σλαβιάνι έχασα αμέσως κάθε ιδέα!
  Αν θυμάσαι γιά το γάμο του φίλου σου μεγιστάνα δεν έμαθα αμέσως αλλά όταν είχα πληροφορίες και φώτο έπεσε τρομερό γέλιο και πολύ ξεφτίλα  :2funny:αφου ακόμα το θυμούντε  :2funny:σχετικά με της γκομενάρες της Οδησσού βρήκα τη φώτο από τη γύφτισα και έπεσε κ'εκεί τρομερό γέλιο  :2funny:εγώ δεν βιάζομαι τα παιδιά στο σά'ι'τ θέλουν πληροφορίες γιά να γελάσουν  :2funny:στην Ελλάδα που μαγάλωσα τα τέρατα,τους αναπήρους και τους προβληματικούς δεν τους δεχόμασταν!ή τους κοιτάγαμε με λύπιση ή γελάγαμε μαζί τους  :2funny:τώρα εσείς μας κυβερνάτε!Μια Βουλγάρα καθαρίστρια επειδή της πεταξαν οξύ στα μούτρα αντί να καθαρίζει τουαλέτες έγινε Ευρωβουλευτής,η άλλη καθαρίστρια υφυπουργός εργασίας  :headbang:δεν υπάρχει πιά καμία αξιοκρατία  :headbang:εδώ με αράπιδες πάνε οι Ελεηνίδες το σύχαμα θα τους πειράξει! :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ φταις που έπεσε το επίπεδο του σά'ι'τ γιατί όλοι οι τελειωμένοι που θα ντρεπόντουσαν ακόμα και να βγούν στο δρόμο άρχισαν εδώ να γράφουν και να σε συναντάνε! :2funny:και κάνατε κλίκα των αποτυχημένων και τεράτων που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον  :2funny:.Ούτε γιά σαπούνι δε κάνεις γιατί άν φτιάξουν σαπούνι από σένα θα σκυλοβρωμάει  :2funny:.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παιζω απο μπαντου και μαμπα χαρκοβ αν και ξερετε την γνωμη μου.για πουτανεσ φυσικα ψαχνω.
καμια οσες εστειλα μυνημα δεν απαντα οπως συνηθως.μερικες ειδαν το προφιλ και παλι δεν απαντησαν.
ρωσικα εγραψα.ο δασκλος λεει κανε πειραμα κμαν και βαλε 10 πεντακοσαρια χαχαχαχ.
την αλλη φορα που το δοκιμασα σαν δολομα προσφορες οδυσσο ηθελαν ολες την προσφορα αλλα χωρις ανταλαγμα!μαλλον θελω μαθηματα απο τον δοκτορα πως να απαντανε και να ερχοντε τζαμπα μετα απο
ραντεβου στο χατα χαχαχαχ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παιζω απο μπαντου και μαμπα χαρκοβ αν και ξερετε την γνωμη μου.για πουτανεσ φυσικα ψαχνω.
καμια οσες εστειλα μυνημα δεν απαντα οπως συνηθως.μερικες ειδαν το προφιλ και παλι δεν απαντησαν.
ρωσικα εγραψα.ο δασκλος λεει κανε πειραμα κμαν και βαλε 10 πεντακοσαρια χαχαχαχ.
την αλλη φορα που το δοκιμασα σαν δολομα προσφορες οδυσσο ηθελαν ολες την προσφορα αλλα χωρις ανταλαγμα!μαλλον θελω μαθηματα απο τον δοκτορα πως να απαντανε και να ερχοντε τζαμπα μετα απο
ραντεβου στο χατα χαχαχαχ.

Ναι,ρε φίλε θα προτείνεις σπόνσορινγκ με 1000 ευρώ και μετά θα τις βγάλεις Puzata Hata για borsh για τα προεόρτια.
Σα να υπόσχεται ο άλλος διακοπές όλο το καλοκαίρι Μύκονο με το γιωτ και να λέει έλα να σε κεράσω πρώτα πιτόγυρο.Και μετά να περιμένει να γαμήσει με τον πιτόγυρο επειδή πούλησε σανό στη γκόμενα για διακοπές.
Καλά ... κρασιά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά είναι όσα απασχολούν τους ψευτοσπόνσορες.Σου λέει αν ξηγηθώ large θα ζητήσει μετά χοντρά ποσά και πού να τα βρω.Αν τάξω λίγα,δε θα έρθει καθόλου.
Δε γίνεται έτσι.
Στο σπόνσορινγκ πρέπει να εκτελείς αυτά που υπόσχεσαι.Αν η γκόμενα κάνει κόνξες την αντικαθιστάς.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Αυτά είναι όσα απασχολούν τους ψευτοσπόνσορες.Σου λέει αν ξηγηθώ large θα ζητήσει μετά χοντρά ποσά και πού να τα βρω.Αν τάξω λίγα,δε θα έρθει καθόλου.
Δε γίνεται έτσι.
Στο σπόνσορινγκ πρέπει να εκτελείς αυτά που υπόσχεσαι.Αν η γκόμενα κάνει κόνξες την αντικαθιστάς.
αν εισαι χαλια εμφανισιακα η μεγαλης ηληκιας τα προβλήματα αυτα υφιστανται
Εξ ου και η συμβουλη μου ειναι νον γκοου στην πλειοψηφία που ψάχνεται για ανατ ευρωπη χωρις ιδιαιτερα καλους πορους η ιδιαιτερα καλη εμφανιση...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αν εισαι χαλια εμφανισιακα η μεγαλης ηληκιας τα προβλήματα αυτα υφιστανται
Εξ ου και η συμβουλη μου ειναι νον γκοου στην πλειοψηφία που ψάχνεται για ανατ ευρωπη χωρις ιδιαιτερα καλους πορους η ιδιαιτερα καλη εμφανιση...

Εννοείται για άνω των 40 χρειάζονται μίνιμουμ 2000 ευρώ το μήνα καθαρά,αλλιώς τα ταξίδια δεν έχουν νόημα.
Ενας 30άρης μπορεί να πάει και με 1000 γιατί μπορεί να τον δουν σα γαμπρό οπότε συνήθως βγάζουν το καλό τους πρόσωπο σε αυτή την περίπτωση και δε ζητάνε σπονσοριλίκια μήπως και ψυλιαστεί ο γαμπρός.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ναι,ρε φίλε θα προτείνεις σπόνσορινγκ με 1000 ευρώ και μετά θα τις βγάλεις Puzata Hata για borsh για τα προεόρτια.
Σα να υπόσχεται ο άλλος διακοπές όλο το καλοκαίρι Μύκονο με το γιωτ και να λέει έλα να σε κεράσω πρώτα πιτόγυρο.Και μετά να περιμένει να γαμήσει με τον πιτόγυρο επειδή πούλησε σανό στη γκόμενα για διακοπές.
Καλά ... κρασιά.
εισαι πολυ χαζοσ ωρα ωρα.ξεχνας με πειον μιλας με εμενα που τους κραζω ολους!
αλλα γραφω αλλα καταλαβεις!σου λεω για μενα προτεινω λεφτα και κανω πλακα για τον δοκτορα που θελει να γαμα τζαμπα με ραντεβου στο χατα.παντα καταλαβεις οτι θες πρεπει να σου τα εξηγω δευτερη φορα?
διαβασε καλυτερα τι γραφω.δεν μιλω για μενα ραντεβου στο χατα σιγα μην παρω γκομενα και στο μακτοναλτσ χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
την επαθα σημερα γνωρισα μουναρα απο καζαν.με καλεσε εκει,23-24 το πολυ αλλα μουναρα!
την καμακωσα και της αρεσε.ειπα οι ταταρες ειναι οι πιο ομορφες.
μιλουσαμε ρωσικα και με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος.λεει μεθαυριο πετω απο κυπρο στην λευκωσια ηρθε με λεωφορειο για λιγες ωρες.ζητησε το φεισπουκ μου 10 λεπτα μετα την γνωριμια που την κερασα γρανιτα χαχαχα.λεει θελω να ζησω μονιμα κυπρο.σας το ειπα πολλες φορες ουφα,καζαν οι πιο ομορφες και αδικα παμε ουκρανια.ρωσια εχει πολλες διαθεσιμες σε αντιθεση με ουκρανια που παραδοξος ολες οι νορμαλ ειναι πιασμενες.οι ρωσιδες που ερχοντε απο επαρχια κυπρο ερχοντε να βρουν γαμπρους η γκομενους ωσες ερχοντε απο ταταρσταν,μπασκιρια,σαμαρα και αλλες μικρες πολεις.οι μοσχοβιτισες,πετρουπολη οικογενοιακα.
ειπα στην γκομενα αυριο δουλευω ολη μερα δεν εχω χρονο και δεκεβριο εκλισα χαρκοβ.
αν μπορεσω θα παω μαρτι καζαν τωρα που ειδα φωτο τισ με μαγιο μουναρα ειναι.
κυπρο ωσες γνωρισα ουκρανιδεσ,ρωσιδες απο μονες ζητησαν επαφη!ουκρανια οι ιδιες σε βαζουν σε αλλη κατηγορια.μονο σε ταξιδια εκτος ουκρανιας οπως ζαγκρεπ.βελιγραδι,τυφλιδα γνωρισα νορμαλ ρωσιδες και ουκρανιδες απο αυτες που ειναι αδυνατο εκει να πλισιασεις.
δεν με χαλα που δεν παω κιεβ να σας πω δεκεβριο τι λεει και χαρκοβ.εχω ειδη γνωστη γκομενα διπλα απο πολταβα θα την φερω για ενα πουτσο και θα καμακωνω αλλες.ισως  για παρεα την εχω και να προσκαλω και αλλες.ειμαστε φιλοι με την κοπελα γαμησα αυτην,την αδερφη της και μια φιλη της που τωρα ειναι κιεβ.
αυτες δεν ζητανε τιποτα μονο τις φιλοξενουσα και κερνουσα οδυσσο.μερικα δωρακια απο μονος τα εκανα
χωρις να ζητησουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαρκοβ θα εχει πολλες γκομενες αλλα κεντρο ειναι ξενοφοοβικες γιατι ολοι συχναζουν γνωστοι στα ιδια μερη.αλλα εχει ψωμι απο μονες γκομενες.οδυσσος ειναι η καλυτερη πολη να ζεις αν εχεις οικογενεια.
για αυτο ολες οδυσσο ειναι τακτοποιημενες σε δουλεια,οικογενεια αποκαταστημενες ολες,μηδεν διαθεσημοτητα.ολες απο επαρχια που αξιζουν σπιτωνοντε γρηγορα και φτιαχνουν την ζωη τους.
αδεσπωτες καπιες κυκλοφορανε που δεν θελουν να δουλευουν αλλα να βρισκουν μαλακες να τισ γαμανε και να κερνανε.αυτες δεν θελουν να αλλαξουν τιποτα στην ζωη τους και πανε μεχρι και με τουρκους.
δεν αλλαζω με τιποτα την οδυσσο αλλα επιδει απο μουνι δεν παιζει τιποτα,νεκρα ειναι ακομα και
απο σπονσορετες τιποτα δεν βλεπω πλεον.σε λιγο ουτε στα σαλον θα βρισκεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom