Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Φίλε θα σου απαντήσω. Αλλά σε παρακαλώ όπως και όλους τους άλλους φίλους στο thread να μην με παραθέσετε ξανά, γιατί όπως ήδη έχω γράψει θέλω να αποσυρθώ απο το thread, και με το να με παραθετετε με ''αναγκάζετε'' να απαντάω.Μέχρι τώρα νόμιζα ότι είχες κάποιο επίπεδο.Δε με νοιάζει αν της πληρώνεις ή όχι αυτές στις φωτογραφίες (πολλές φενονται για επαγγελματιες) ούτε ξέρω και αν οι φωτο που μας βάζεις είναι δεκαετίας όπως λένε?Το να δίνεις ένα λογικό ποσό δεν είναι κακό όχι Βέβαια τα τρελλά νούμερα που λέει ότι τους δίνει ο Βλακμαν.Το ότι λες ότι ο Σκυλοχάρας είναι φίλος σου μου φενεται τρελλό για έναν άνθρωπο που έχει βγάλει εστω και Λύκειο!Το να τον κοροϊδεύει κάποιος είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό.Για να τον θεωρεί όμως κάποιος για άνθρωπο πρέπει να είναι στο επίπεδο του.Ποσο μάλλον όταν αποκάλυψα όλα τα ψέματα του και της γυφτισες που είχε στην Οδησσό σας έβαλα φωτο και γελάσαμε και τον έκανα ρεζίλι των σκυλιων.Και θα πέσει τρομερό γέλιο όταν αργά ή γρήγορα μάθω και για την υπόθεση που πιθανόν κατηγορείτε.καθε μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο ότι εδώ είναι το σάϊτ των φουκαραδων,φτωχομπινεδων και καμένων.
Και κάτι άλλο ο Ιωσήφ μου είπε ότι επειδή δεν μπορούσε να μπει σαν Ιωσήφ Μπλασκος έφτιαξε έναν άλλο λογαριασμό σαν δρ Ιωσήφ Μπλασκος ,προσπαθεί να γράψει αλλά δεν μπορεί!
Δεν έχω τίποτα με το πληρωμένο σεξ, και εγώ όπως ήδη έχω γράψει χρησιμοποιώ επαγγελματίες σε κάποιες φάσεις. Αλλωστε έχω γράψει και σχετικές κριτικές.
Οι κοπέλες όμως που πόσταρα στις φωτογραφίες δεν είναι επαγγελματίες. Κάποιες φωτογραφίες όπως σωστά κάποιοι φίλοι επισήμαναν είναι παλιές. Κάποιες άλλες όχι. Η μελαχρινή κοπέλα με το μαύρο φόρεμα που κάποιοι φίλοι παρέθεσαν είναι για παράδειγμα πριν 3 χρόνια. Αυτού του επιπέδου γκόμενες με παίρνει αυτές βγάζω. Δεν παριστάνω τον Μπράντ Πιτ !! Αλλά έχω ζήσει μια πλούσια σε εμπειρίες ζωή και νοιώθω απολύτως εντάξει με τον εαυτό μου.
Δεν έχω βγάλει λύκειο !!!
Δεν ξέρω γιατί έχεις τσακωθεί με τον Slaviani. Δεν έχω ακολουθήσει το thread από την αρχή του και δεν γνωρίζω τις αποκαλύψεις στις οποίες αναφέρεσαι. Προφανώς 'ομως δεν με αφορά μια ''διένεξη'' μεταξύ άλλων ανθρώπων. Μόνο αν μπορώ με κάποιο τρόπο να συμβάλω σε κάποιου είδους ''συμφιλίωση'' θα δεχόμουν να είχα ρόλο, πράγμα όμως που δεν βλέπω κρίνοντας απο τα posts σου εφικτό.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν καταλάβαίνω γιατί τόσο ''μένος'' ενάντια σε κάποιον άνθρωπο που έχει προ πολλού σταματήσει να γράφει στο site.
Καλημέρα σε όλους !!