Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Χαρη αν δεν γαμισεις και στο Χαρκοβο. Παρε τρενο κ πηγαινε Ζαποριζε κοντα ειναι
Χαρκιβ δεν σε βλέπω για σπουδαία πραγματα. Θελει αμαξι οι αποστασεις ειναι τεραστιες
Κέντρο δεν εχει ψωμι στα πανεπιστημια εχει μπαλλα πιο πολυ και σρην κεντρικη αγορα. Κατι σαν το χλμ 7 στην οδησο
Εχει άπειρες φοιτητριες, αλλα θέλει πολυ ίντερνετ φαση και εαυ δεν τοχεις..
Οποτε βρες τα πανεπιστήμια και παιξε γυρω γυρω
Αν φας ακυρο, πηγαινε ζαποριζε, ειναι μςγαλη πολη κι οι γκομενες εκει δεν ηταν πονηρεμςνες τουλάχιστο προ πενταετίας

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χαρη αν δεν γαμισεις και στο Χαρκοβο. Παρε τρενο κ πηγαινε Ζαποριζε κοντα ειναι
Χαρκιβ δεν σε βλέπω για σπουδαία πραγματα. Θελει αμαξι οι αποστασεις ειναι τεραστιες
Κέντρο δεν εχει ψωμι στα πανεπιστημια εχει μπαλλα πιο πολυ και σρην κεντρικη αγορα. Κατι σαν το χλμ 7 στην οδησο
Εχει άπειρες φοιτητριες, αλλα θέλει πολυ ίντερνετ φαση και εαυ δεν τοχεις..
Οποτε βρες τα πανεπιστήμια και παιξε γυρω γυρω
Αν φας ακυρο, πηγαινε ζαποριζε, ειναι μςγαλη πολη κι οι γκομενες εκει δεν ηταν πονηρεμςνες τουλάχιστο προ πενταετίας
σιγουρα θα βρω χαρκοβο!στην χειροτερη περιπτωση εχω 3 ντελιβερι απο πολταβα.αυτες εχουν και φιλες.ζαπαροζιε γνωρισα μια αφραγγη που δουλευε σε παζαρι στην οδυσσο.ειναι η γκομενα που εγραψα παλια που ελεγε μαλακιες μολισ χωρισα,δωσε χρονο και θα ειμαστε μαζι.μετα την αφησα στο ταξι να παει σπιτι και αυτη ξαναγυρισε στο κλαμπ που ημασταν για να βρεθει με τον κακασχημο μπαρμαν που το πρωιγουμενο βραδυ που τον γνωρισε φιλιωταν με αλλο γκει θαμωνα!
μαζι μου που κερνουσα και αγοραζα δωρα πηγα σε ενα μηνα 2 φορες για αυτην και κολυοταν.
για τον κακασχημο αφραγγο πουστη θα γαμιωταν δωρεαν!αυτο που ελεγε ο δασκαλος οταν εφραφε οτι πρεπει να δεκτεις ηθικους φραγμους με αυτες τις μαλακισμενες.καλα εσυ γραφεις σαν να μην ειμαι ικανος να βρω γκομενες χαχαχαχαχ.σας λεω παντου κανω θραυση πριν της οδυσσου τα τελευτεα 3 χρονια σχεδον που ειχα 2 γκομενες απο ροβνο και νικολαεβ  μεσα σε 10 μερες.
δεν ξερω αν παιζει ρολο και η οικονομικη κατασταση και ο πολεμος γιατι οπως σας εφραφα το καλοκαιρι
περσι και φετος βλεπω τουριστριες μονο απο κιεβ με λεφτα,ξενες,πολλες πολωνεζες,ισραηλ,κινα,τουρκαλες αλλα και πολλες ξενες μεγαλης ηλικιας και ηλικιομενους τουριστες.
εξαφανιστηκαν οι γκομενες που ερχωνταν απο πολταβα οπως τις 3 που περιμενουν χαρκοβ,ζαπαροζιε,δνεπρο ντονετσκ που ερχωνταν να σπιτωθουν απο καπειο.μαλλο βολευονται καπου διπλα τους οικονομικα δεν ρισκαρουν ταξιδι.αυτες πλεον εξαφανιστηκαν απο οδυσσο.αυτες που μενουν μονιμα ειναι τακτοπειημενες νορμαλ και ομορφες.  μενουν ελευθερα μονο ηλικιες 15-21 που εχουν γκομενους στην ηλικια τους.
κιεβ μεγαλη πολη,εχει μετρο και ολοι πανε παντου.οδυσσο μια κοπελα θελει ταλαιπωρια 40λεπτα μεχρι 2 ωρες να ερθει απο ταιροβα,πασελοκ κατοβσκο σε λεωφωρεια στριμωγμενη.οπωτε γαμησε τα μενουν στην γειτονεια τους.ντιριπασοσκαγια ειναι περασμα για οσους πανε δουλεια η μενουν εκει γυρω.
συνηθως αδεια και απογευμα εχει λιγοκοσμο τους ιδιους βλεπεις παντα.ενασ δρομοσ πανω κατω και τους βρισκεις ολους δεν μπορεισ να κρυφτεισ στο κεντρο.οπειος θελει να σε βρει μια βολτα και σε βρισκει.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
θα ασχολειθώ όταν κατέβω γιά βουλευτής

παρε τα χαπια σου μωρη γραφικη πουτσογλυφτρα καραφλοπινεζα κ τραβα γαμα κανα κατσικακι να στανιαρεις.
Γελοιε μικροτσουτσουνε κλοουν..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
παρε τα χαπια σου μωρη γραφικη πουτσογλυφτρα καραφλοπινεζα κ τραβα γαμα κανα κατσικακι να στανιαρεις.

o persona που ειναι ρε τρελογαβρε?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να σε παρακαλεσω αφου δεν εχεις σχεση με το θεμα μας και δεν εχεις πλιροφοριες
να γραφεις καπου αλλου να εκτονωνεσε.ασε τον διμητρακη τωρα και γραψε μας πλιροφοριες για ουκρανια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παιδεια αν ξερει καπειος αν το booking com συνεργαζετε με καπειο γραφειο που σου στελνει προσκληση
απο διαμερισμα η ξενοδοχειο στη ρωσια.καπου διαβαζα παλαιοτερα οτι συνεργαζοντε με μια ετερια που αν εχεισ κλισει απο μπουκινκ σου δινουν δωρεαν το χαρτι για την βιζα.
σκεφτωμε για καζαν τον μαρτιο στην πετρουπολη ειχα κλισει με select a room σου εστελαν δωρεαν το χαρτι απο χοτελ και μερα δωρεαν στο χοτελ απο μια εβδομαδα και πανω.το προβλημα δεν ειναι η βιζα τωρα ειδα μπορεις να τυπωσεις μονοσ το χαρτι και να συμπληρωσεις τα στοιχεια γιατι αυτο βαριομουν να κανω 2 φορες να παω πρεσβεια για βιζα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
παιδεια αν ξερει καπειος αν το booking com συνεργαζετε με καπειο γραφειο που σου στελνει προσκληση
απο διαμερισμα η ξενοδοχειο στη ρωσια.καπου διαβαζα παλαιοτερα οτι συνεργαζοντε με μια ετερια που αν εχεισ κλισει απο μπουκινκ σου δινουν δωρεαν το χαρτι για την βιζα.
σκεφτωμε για καζαν τον μαρτιο στην πετρουπολη ειχα κλισει με select a room σου εστελαν δωρεαν το χαρτι απο χοτελ και μερα δωρεαν στο χοτελ απο μια εβδομαδα και πανω.το προβλημα δεν ειναι η βιζα τωρα ειδα μπορεις να τυπωσεις μονοσ το χαρτι και να συμπληρωσεις τα στοιχεια γιατι αυτο βαριομουν να κανω 2 φορες να παω πρεσβεια για βιζα.

Για πρόσκληση εδώ:

Στη στέλνουν άμεσα την τυπώνεις και πας πρεσβείας. Βγάλε την business για 1 χρόνο καλύτερα. Αμα βαριέσαι υπάρχει στην Κύπρο ένα γραφείο Promitheus travel που τα κάνουν όλα αλλά πληρώνεις καπέλα χωρίς λόγο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εισαι πολυ χαζοσ ωρα ωρα.
σου λεω για μενα προτεινω λεφτα και κανω πλακα.
δεν μιλω για μενα ραντεβου στο χατα σιγα μην παρω γκομενα και στο μακτοναλτσ χαχαχαχ

Ωραία.Πόσα λεφτά προτείνεις?
Βλέπουν οι γκόμενες τίποτα?Γαμάς κάτι?
Γράψε απλά.Πρότεινα 200,γάμησα εφτάρι.Πρότεινα εστιατόριο,γάμησα τη χούφτα μου κτλ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ωραία.Πόσα λεφτά προτείνεις?
Βλέπουν οι γκόμενες τίποτα?Γαμάς κάτι?
Γράψε απλά.Πρότεινα 200,γάμησα εφτάρι.Πρότεινα εστιατόριο,γάμησα τη χούφτα μου κτλ.
kman συνελθε γιατι στο ξαναλεω δεν μιλας με τους χαζους κλωνους που σε κραζουν.νομιζεις οτι
ολοι κανουμε οτι εσυ για να γαμησουμε?ποσες φορες να σου πω γαμαμε καλυτερες απο τα τριαρια που σπονσαρεις με 1000-1500 επιπεδο της σλοβακας και καλυτερες.στα σαλον τωσα εχει και με 2000 περνεις τοπ.αφου θες να σου πω νουμερα λαιφ μαλιστα οχι απο ιτερνετ προτεινα μεχρι και 10 χιλιαδες γριβνα.
αν σε συναντησω θα μοιαζεις με σπονσορα του γλυκου νερου με τα 200 ευρο χαχαχαχ.
οι γκομενες που προτεινα τον μαρτιο 10 χιλιαδες λαιβ τελικα επεσε τηλεφωνο απο τους γκομενους και χαλαε η συμφωνια.με αλλη λαιφ που προτεινα σπονσορινκ 100 ευρο εκανε πονηριες και παλι χαλασε η συμφωνια.μετα εμαθα αυτη γαμιετε με 500 γριβνα με καθε γυφτο,αν και εμφανισιακα η αζερα αυτη ειναι ενιαρη αν και κοντουλα.σε αλλες 2 λαιφ παλι προτεινα απο 300 ευρο να ερθουν σπιτια ενιαρια οχι σπονσορετες αλλα καλοντυμενες πριν 2 χρονια και μετα το δειπνο που συμφωνησαμε τιμη την εκαναν στους γκομενους και δεν ερχωνταν στην συναντηση.απο το ιτερνετ εχει 3 χρονια να μου απαντησει καποια.
προτεινω απο 200 ευρο μεχρι 10 χιλιαδες γριβνα και ξερεις τι απαντανε σε μενα?κανωντας με μπλοκ!
ε τι λαθος κανω αρχοντα?οπως ειπε και ελληνας της οδυσσου για τον σαλονικιο αυτον τον περνανε για θυμα εχει φατσα θυματος ενω εσυ μιλας ρωσικα,σε ξερουν πολλες φατσικα και σου λενε αυτος ξερει τι παιζει δεν θα φαμε απο αυτον.αλλη εξηγηση δεν εχω.το πιο χαζο ρε αροντα ποιο ειναι?
πολλες που μου απαντουσαν μεχρι πριν 3 χρονια ενω ηταν καθαρα απο τισ φωτο τους και τι εψαχναν μαμπα
ηθελαν σπονσορα ενω τους ελεγα θα βοηθησω οικονομικα χωρις να πω νουμερο ολες απαντουσαν δεν ψαχνω σπονσορα και με μπλοκαραν χαχαχαχ.ενω ηταν καθαρες πουτανοβιζιτεσ και σπονσορετες.οι πιο μικρες μου ελεγαν παρε μου αιφον αλλα δεν εχει σεξ ειμαι παρθενα και μαλακιες,ηθελαν να παρουν χωρισ να δωσουν γιατι ελεγα ειμαι ελληνας.ετσι εμπενα στην κατηγορια θυμα.απο οσες προτεινα λεφτα καμια δεν ερχετε!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ξερεις και μονος σου αρχοντα απο ιτερνετ δεν γινετε παιχνιδι και πας καριμπιαν για να τους τα δειξεις στο χερι.στον σαλονικιο 2 φορες που εδειξε στοο ιτερνετ λεφτα αντι η γκομενα ηρθαν γοριλες και τον απειλεισαν.σπονσορινκ προτεινω μονο λαιφ.ωσες δεκτηκαν οδυσσο λιγα χρηματα εδωσα και μετα απο καιρο της ειδα να δουλευουν σε σαλον και σε σαιτ με βιζιτες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα πες μου αν ειναι μαλακια που εκανα να παω δεκεβριο χαρκοβ αντι οδυσσο η κιεβ.
με παρεσυρε μια γκομενα κυπρο απο χαρκοβ και με επισε και ο δασκαλος να παω εκει αντι οδυσσο
που θα εχει καλο καιρο.μετανιωσα που δεν εκλισα αργοτερα χαρκοβ αλλα σκεφτηκα 10 μερες οδυσσο παλι θα
βαριωμουν οπως παντα αν και μου αρεσει η πολη και οι βολτες.απο μουνι δεν εχει πλιν σαλον και ειπα να
δω αν το χαρκοβ ειναι παρομεια φαση με κιεβ.παντως χαρκοβ βρηκα σαιτ με πουτανιτσες για αυτο σκεφτωμε να μην παρω μαζι μου λαπτοπ να παιζω απο μπαντου και μαμπα αλλα μονο λαιβ να καμακωνω στο μετρο
και στον δρομο.εχω και τα σιγουρακια απο πολταβα αλλα δεν ψηνομε να τα φωναξω γιατι δεν θα με αφησουν ησυχο να βρω κατι καλο.δεν θελω γκομενες να μενουν μαζι μου αλλα ελευθερα να κινουμε για αυτο προτιμω σαλον.αν βρω κατι να αξιζει βεβαιος να ξοδευτω και να το φιλοξενησω αν οχι καλη και η γνωριμια χαρκοβ και το σαλον.οδυσσο ειναι το καλυτερο τον χειμωνα και καλοκαιρι θα προτιμω χαρκοβ,κιεβ,δνεπρο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
αρχοντα πες μου αν ειναι μαλακια που εκανα να παω δεκεβριο χαρκοβ αντι οδυσσο η κιεβ.
με παρεσυρε μια γκομενα κυπρο απο χαρκοβ και με επισε και ο δασκαλος να παω εκει αντι οδυσσο
που θα εχει καλο καιρο.μετανιωσα που δεν εκλισα αργοτερα χαρκοβ αλλα σκεφτηκα 10 μερες οδυσσο παλι θα
βαριωμουν οπως παντα αν και μου αρεσει η πολη και οι βολτες.απο μουνι δεν εχει πλιν σαλον και ειπα να
δω αν το χαρκοβ ειναι παρομεια φαση με κιεβ.παντως χαρκοβ βρηκα σαιτ με πουτανιτσες για αυτο σκεφτωμε να μην παρω μαζι μου λαπτοπ να παιζω απο μπαντου και μαμπα αλλα μονο λαιβ να καμακωνω στο μετρο
και στον δρομο.εχω και τα σιγουρακια απο πολταβα αλλα δεν ψηνομε να τα φωναξω γιατι δεν θα με αφησουν ησυχο να βρω κατι καλο.δεν θελω γκομενες να μενουν μαζι μου αλλα ελευθερα να κινουμε για αυτο προτιμω σαλον.αν βρω κατι να αξιζει βεβαιος να ξοδευτω και να το φιλοξενησω αν οχι καλη και η γνωριμια χαρκοβ και το σαλον.οδυσσο ειναι το καλυτερο τον χειμωνα και καλοκαιρι θα προτιμω χαρκοβ,κιεβ,δνεπρο.

:coffee:

[...]

Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες.
Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς
τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς·
και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ’ ασπρίζεις.
Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού — μη ελπίζεις—
δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό.
Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
στην κώχη τούτη την μικρή, σ’ όλην την γη την χάλασες.

.......

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το συμπερασμα μου κμαν ειναι οσα και να προτεινεις απο ιτερνετ αυτες θελουν να σου τα παρουν χωρις
ανταλαγμα γιατι ετσι νομιζουν ολοι οι ξενοι ειναι χαζοι και αυτες εξυπνες.
απλα να σας υπενθημησω την ισορια με την τρελη την διευθηντρια σε ιτ που εβαλα τους μπραβους αστυνομικους και την παρακολουθησαν και μαζεψαν εξω απο το σπιτι της.πριν γινει αυτο ο αρχηγος τους
ειπε στον θειο μου πες στον χαρη μην τους λυπηθει γιατι ειναι η εκτη υποθεση που ειχαμε τελευταια με ζευγαρια που θελουν να φανε λεφτα απο ξενους η δικους μας.
στο καριμιαν αρχοντα πανε αυτες που θαα ηταν τοτε στο καραβι και γαμιουνταν ετσι και τωρα μεταφερθηκαν
εκει τωρα που εκλισε χρονια.πας και ψωνιζεις και φευγεις.αν θεωρεις τα υπολειπα περιττα εξοδα φαγητα,αιφονια  για της πουτανες του καριμιαν δεν φταιμε εμεις που γαμαμε καλυτερες στα σαλον με 1000 γριβνα χαχαχαχαχα.γιατι αρχοντα εχεις το συνηθειο να γραφεις και να νομιζεις οτι μονο εσυ γαμας στην ουκρανια που δεινεις φωτο απο τις καριμπιαν βιζιτες.ε μαθε επιδει ειμαστε ουκρανια 25 χρονια πριν την ανακαλυψεις το 2010 εμεις κυκλοφωραμε σε μερη για να αποφευγουμε αυτες που ψαχνεις.
ντρεπομε να κυκλοφορησω οδυσσο που με ξερουν ολοι με τετειες.σκεψου να με δει μια κοπελιτσα στα μαχαζια που ψωνιζω η τρωω με μια καραπουταναρα του καριμπιαν.
απο πειρα σε φιλους που κυκλοφορουσαν με σπονσορετες οδυσσο εκαναν κακη εντυπωση και με τον θειο μου αποφευγαμε να κυκλοφωραμε μαζι τους.σχολιαζαν οι γκαρσονες μας ελεγαν ο φιλος σας ηρθε εδω με 2 πουτανες!πολλες φορες εξετιας τετειων τυπων σε μερη που παμε καθε μερα και τρωμε λεφτα μπενουμε μεσα και ολες οι γκομενες μας γυρνανε την πλατη.με τους υπολειπους μια χαρα.αν εσενα αρχοντα σε ευχαριστει να βγαζεις φωτο και να βολταρεις με πουτανες εμας που μας βλεπουν 30 χρονια οδυσσο και κιεβ ντρεπουμαστε να μας βλεπουν οι γκομενες με τετειες.προτιμω σαλον να μην σε βλεπει κανεις.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για πρόσκληση εδώ:

Στη στέλνουν άμεσα την τυπώνεις και πας πρεσβείας. Βγάλε την business για 1 χρόνο καλύτερα. Αμα βαριέσαι υπάρχει στην Κύπρο ένα γραφείο Promitheus travel που τα κάνουν όλα αλλά πληρώνεις καπέλα χωρίς λόγο.
το χαρτι απο το χοτελ χρειαζομε για βιζα αν καταλαβες.οχι προσκληση για βιζα,απλα το χαρτι που στελνει το ξενοδοχειο που λεει θα μενεις εκει.βιζα βγαζω απο μονοσ παντα οπως εκανα δεν χρειαζομε πρακτορειο.παλαιοτερα ειχα ιστοσελιδες που εκλινα χοτελ με το χαρτι αυτο δωρεαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το χαρτι απο το χοτελ χρειαζομε για βιζα αν καταλαβες.οχι προσκληση για βιζα,απλα το χαρτι που στελνει το ξενοδοχειο που λεει θα μενεις εκει.βιζα βγαζω απο μονοσ παντα οπως εκανα δεν χρειαζομε πρακτορειο.παλαιοτερα ειχα ιστοσελιδες που εκλινα χοτελ με το χαρτι αυτο δωρεαν.
Βρε Χάρη το σά'ι'τ που σου έστειλε το παιδί τα γράφει όλα ξεκάθαρα!
BEST PRICES
Cost of tourist invitation letter is €9,99. Cost of business invitation letter is €44,99
.
 Τι δεν καταλαβαίνεις?Μμε 44.9 Ευρώ βγάζεις Μπίζνες βίζα!Αν βέβαια το σά'ι'τ είναι σοβαρό και δε σου φάει τα λεφτά γιατί η μπίζνες βίζα από τουριστικά γραφεία κοστίζει 200-300 ευρω.Οι τιμές μου φένονται εξευτελιστικές!Αν τώρα σκέφτεσαι τα 45 Ευρώ  :shit:μας  :2funny:πηγαινε Ουκρανία που είναι τσάμπα.Και οι Ουκρανοί δερνουν και καλύτερα  :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βρε Χάρη το σά'ι'τ που σου έστειλε το παιδί τα γράφει όλα ξεκάθαρα!
BEST PRICES
Cost of tourist invitation letter is €9,99. Cost of business invitation letter is €44,99
.
  Τι δεν καταλαβαίνεις?Μμε 44.9 Ευρώ βγάζεις Μπίζνες βίζα!Αν βέβαια το σά'ι'τ είναι σοβαρό και δε σου φάει τα λεφτά γιατί η μπίζνες βίζα από τουριστικά γραφεία κοστίζει 200-300 ευρω.Οι τιμές μου φένονται εξευτελιστικές!Αν τώρα σκέφτεσαι τα 45 Ευρώ  :shit:μας  :2funny:πηγαινε Ουκρανία που είναι τσάμπα.Και οι Ουκρανοί δερνουν και καλύτερα  :2funny:
για ποιο λογο να κανω μπιζνεσ βιζα?θα εχω χρονιεα βιζα?απο το 2012 εχει να παω ρωσια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μα τετεια σαιτ βλεπω πολλα στο ιτερνετ.καπειο αξιοπειστο θελω οπως ηταν το σελεκτ α ροομ που τωρα δεν ξερω γιατι δεν μου βγαζει τα χοτελ.μπας και εκλισε η εταιρια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ντρεπομε να κυκλοφορησω οδυσσο που με ξερουν ολοι με τετειες.σκεψου να με δει μια κοπελιτσα στα μαχαζια που ψωνιζω η τρωω με μια καραπουταναρα του καριμπιαν.
απο πειρα σε φιλους που κυκλοφορουσαν με σπονσορετες οδυσσο εκαναν κακη εντυπωση και με τον θειο μου αποφευγαμε να κυκλοφωραμε μαζι τους.σχολιαζαν οι γκαρσονες μας ελεγαν ο φιλος σας ηρθε εδω με 2 πουτανες!

Τι να σχολιάσουν οι γκαρσόνες?Τις γκαρσόνες μπορείς να τις έχεις με 50 ευρώ.
Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Γενικά είσαι παντελώς άσχετος.Δεν βγάζει κανείς βόλτα τις πουτάνες του Carribean,δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις και είναι εντελώς ηλίθιο.
Οι πουτάνες του Carribean έχουν ταρίφα.Λένε 100 ευρώ και αυτό είναι.Ποιος είναι τρελός να πληρώσει και έξοδα για ρεστωράν κτλ?Και ποιος θέλει να τον δουν με πουτάνες?
Επιτέλους σύνελθε.
Ολοι οι ξένοι θα γνωρίσουν πρώτα τις πουτάνες του Carribean και μάλιστα από καμάκι αφού οι πουτάνες θα σταθούν δίπλα τους.Μετά θα συμπεράνουν οτι όλες οι γκόμενες στο Carribean είναι πουτάνες και αφού αυτοί είναι ο μέσος όρος έτσι ισχύει για όλους.
Τα έχουμε γράψει 100 φορές.

Γενικά όλοι υπερτιμούν τον εαυτό τους.Δεν είναι αυτοί το μέτρο.Και ο Τούρκος και ο Αραβας και ο Δυτικός το ίδιο νομίζουν.Ενώ είναι απλά μαλάκες δεν μπροούν να συναγωνιστούν την ανωτερότητα του Βαλκάνιου τσομπάνη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τι να σχολιάσουν οι γκαρσόνες?Τις γκαρσόνες μπορείς να τις έχεις με 50 ευρώ.
Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Γενικά είσαι παντελώς άσχετος.Δεν βγάζει κανείς βόλτα τις πουτάνες του Carribean,δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις και είναι εντελώς ηλίθιο.
Οι πουτάνες του Carribean έχουν ταρίφα.Λένε 100 ευρώ και αυτό είναι.Ποιος είναι τρελός να πληρώσει και έξοδα για ρεστωράν κτλ?Και ποιος θέλει να τον δουν με πουτάνες?
Επιτέλους σύνελθε.
Ολοι οι ξένοι θα γνωρίσουν πρώτα τις πουτάνες του Carribean και μάλιστα από καμάκι αφού οι πουτάνες θα σταθούν δίπλα τους.Μετά θα συμπεράνουν οτι όλες οι γκόμενες στο Carribean είναι πουτάνες και αφού αυτοί είναι ο μέσος όρος έτσι ισχύει για όλους.
Τα έχουμε γράψει 100 φορές.

Γενικά όλοι υπερτιμούν τον εαυτό τους.Δεν είναι αυτοί το μέτρο.Και ο Τούρκος και ο Αραβας και ο Δυτικός το ίδιο νομίζουν.Ενώ είναι απλά μαλάκες δεν μπροούν να συναγωνιστούν την ανωτερότητα του Βαλκάνιου τσομπάνη.
οτιδηπωτε πληρωνετε και ειναι πουτανα δεν κυκλοφορει μαζι μου στα μερη που συχναζω και πανε νορμαλ γκομενες.ωσο για γκαρσονες που λες πεσμου παραδειγμα τελευταια που γαμησεσ με 50 ευρο.
επιδει σημερα που ειχα κουβεντα με τον δασκαλο ελεγε ουκρανια πλεον δεν θα εχεισ επιτυχια ουτε και στο χαρκοβ απλα πρεπει να αλλαξεις χωρα!ο δασκαλος ισχυριζετε οτι ακομα και οι νορμαλ γκομενες απο τα μαχαζια που κυκλοφορω με 2000 γριβνα μισθο ονειρευονται το 2018 παρα πολλα λεφτα και ειμαι γερος στα 40 σχεδον για αυτες.του απαντησα μα οι λεφταδες ουκρανοι δεν θα της κοιταξουν και θα μεινουν με ενα συναδελφο των 2000 γριβνα να ονειρευονται.ακριβως απαντησε ο δασκαλος αυτο ηθελα να καταλαβεις πληρος.παντως πριν 3 χρονια που ο δασκαλος με επισε να ριξω στανταρ ασε λεει τισ διευθηντριες απο ετεριεσ και κτυπα γκαρσονες που σε ξερουν απο τα μερη που πας.ισχυριζοταν ο δασκαλος αυτες δουλευουν ολη μερα για 2000 γριβνα.λεει οπεια γουσταρεις να της την πεσεις.ακουσα και τον δασκαλο.
αποτελεσμα οσες με γουσταραν και ηθελαν απο μονες επικοινωνια οχι μονο δεν ηθελαν να γαμηθουν
αλλα ζητουσαν δωρα απο 5-10 χιλιαδες γριβνα χωρις να βγουμε καν!η μια μαλιστα εγραφε συνεχεια και ζυτουσε,εγω ελεγα οκ στα αληθεια.αλλα δεν ερχωταν να με συναντησει και οταν με εβλεπε στην πολη μονη ετρεχε να φυγει.αλλες παλι τα ιδια,ζητουσαν δωρα χωρις συναντηση ενω το 99% ειχαν γκομενο γκαρσονο απο την δουλεια χαχαχαχ.τοτε ειπα στον δασκαλο τελος το πειραμα σου αυτο και επιστρεφω στισ θαμωνισες του καφε που 80% δεν εχουν γκομενο η εχουν οικονομικα νορμαλ τυπους.
εχει δικαιο τελικα ο δασκαλος οτι δεν εχει πλεον παιχνιδι το 20018 οπως και να παιξεις πρεπει να ακριβωπληρωσεις.απο σενα ισχυριζετε ο δασκαλος ζητανε ονειρικα πλουτη του ωναση ενω στην πραγματικοτητα τις γαμα καθε γυφτος των 2000 γριβνα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε αρχοντα δεν ειναι ολες πουτανες ουκρανια χαχαχα εσυ ολες τις βλεπεις οτι πληρωνονται.

στην πολωνια ελεγε ο πακιστανος οτι οπειαν εβλεπες της προτεινες λεφτα χαχαχαχα.
ειναι το χομπι σου αυτο και το φετιχ σου οπειαν δεις να λες παρε λεφτα να σε γαμησω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom