You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Έχω την υπόνοια πως οι γκόμενες γαμιούνται μόνο με σκύλους πλέον --->Τι εγινε γιατι ψωφισε το θρεντ????
Tελειωσε το balkan skat?![]()
Είπα για χέσιμο της Πολωνέζας όταν δεν τη γαμαει ο σκύλος.Προφανως αδυνατείς να συλλάβεις τη λεπτή αυτή διάκριση.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656

χωρις κασερι?Έχω την υπόνοια πως οι γκόμενες γαμιούνται μόνο με σκύλους πλέον --->
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
παλια ηταν ολος βομβαρδισμενος1726 χιλιόμετρα σε 21,5 ώρες. Αυτό μετράει σαν σεξοεμπειρία πορνομόνιμου?
![]()
![]()
Είναι το νέο ρεκόρ μου παρεπιπτώντος για nonstop οδήγηση αλλά δεν το προτείνω.. Ο δρόμος Reni-Odessa είναι όλος στρωμένος με καινούργια πίσα. Μάλιστα υπάρχει διαφημιστική αφίσα του Porosenko στους δρόμους για την ολοκλήρωση του σε στυλ 'ήταν δίκαιο, έγινε πράξη'. Προσοχή μόνο μέσα στο Reni. Αυτό το.. χωριό έχει κρατήσει ζωντανή την εμπειρία της ανώμαλης οδήγησης στην Ουκρανία. Για 5 χιλίομετρα νομίζεις ότι τους βομβάρδισαν οι Ρώσοι![]()
![]()
Περναγες μονο καλοκαιρι και μονο με 4χ4 η υπερυψωμενο αμαξι.. Αν περνας και χειμωνα αυτο ειναι οντως μεγάλη προοδος
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
τι να κανεις ρε χαρη δεκεμβρη μηνα στο Χαρκοβο? Μην παςαρχοντα θα ειμαι χαρκοβ δεκεβριο για 9 μερες.το ιδιο προβλημα εχω τωρα για το επομενο καλοκαιρι για τους μηνεσ ιουλη-σεπτεβρη.θα ειμαι ετσι ιουνιο και οχτωβριο ουκρανια και μπατουμι γεωργια.
Ακυρη εποχη εντελώς
Μγν πας, χαμενις. Κοπος τετοια εποχη για τουρίστα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
δεν μας είπες θαβπας μινσκ κανα πενταρι ποστ πριν?Εγώ αρχές Οκτωβρίου ήμουνα.Τώρα δεν έχω άδεια,θα φέρω γκομενα Γερμανία.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Απο τους σκύλους μάλλον τα παίρνουν σε ..μετρητάχωρις κασερι?
![]()

*Εγώ για αυτό που περνάω τις τελευταίες μέρες στη Ρόδο έχω να πώ στον Dirty ένα τεράστιο

ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.071
- Πόντοι
- 456
με τι λεφτα ρε τυπε να παει ο φτωχομπινες? Χαλασε ολες του τις οικονομιες πριν λιγες ημερες που πηγε Κιεβο,τωρα πρεπει να κατσει να δουλεψει σα δουλος κανα τριμηνο παλι μπας και του μεινουν 2-3 χιλιαρικα να παει να παριστανει τον μπρουκλη στις πεινασμενεςδεν μας είπες θαβπας μινσκ κανα πενταρι ποστ πριν?

D
dude901123
Επισκέπτης
Απο τους σκύλους μάλλον τα παίρνουν σε ..μετρητά! Απο τον αρχηγό μπορεί και όχι
*Εγώ για αυτό που περνάω τις τελευταίες μέρες στη Ρόδο έχω να πώ στον Dirty ένα τεράστιο![]()
Τίποτα φίλε.. Χαίρομαι που γουστάρεις και είσαι καλά.. απόλαυσέ το..

midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
καμμια να θελει σκι στις αλπεις εχει?Τίποτα φίλε.. Χαίρομαι που γουστάρεις και είσαι καλά.. απόλαυσέ το..![]()
![]()

aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Σύμφωνα με τα χιλιόμετρα σου έπρεπε να είχες βολέψει το μισό νήμα...καμμια να θελει σκι στις αλπεις εχει?
![]()
* Ανθρωπιστική βοήθεια χρειάζεστε εκεί πάνω? Πριν λίγες μέρες προσφέρθηκα να φιλέψω μια Ελβετίδα τουρίστρια απο Λωζάνη ένα Ευρώ να βγάλει τη μέρα της ...
D
dude901123
Επισκέπτης
καμμια να θελει σκι στις αλπεις εχει?
![]()
Πολλές.. Απλά πρέπει να τις ψήσεις με όμορφες φωτογραφίες από ski chalet.
Αν και ο καιρός παραμένει ηλιόλουστος και καλός το τέλος του φθινοπώρου τις έχει κάνει πολύ εύκολες. Τα ποσοστά επιτυχίας έχουν πιάσει εξωπραγματικά ποσοστά. Πριν 1,2 μήνες πάλι έβγαζες αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήσουν στο 90-100%. Εδώ και 3,4 ημέρες με όποια βγαίνω έρχεται άμεσα σπίτι για κοκό. Τόσο εύκολα που αρχίζω να ανησυχώ..
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
προφανως ομορφυνες εκει που πηγες,Πολλές.. Απλά πρέπει να τις ψήσεις με όμορφες φωτογραφίες από ski chalet.
Αν και ο καιρός παραμένει ηλιόλουστος και καλός το τέλος του φθινοπώρου τις έχει κάνει πολύ εύκολες. Τα ποσοστά επιτυχίας έχουν πιάσει εξωπραγματικά ποσοστά. Πριν 1,2 μήνες πάλι έβγαζες αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήσουν στο 90-100%. Εδώ και 3,4 ημέρες με όποια βγαίνω έρχεται άμεσα σπίτι για κοκό. Τόσο εύκολα που αρχίζω να ανησυχώ..
![]()

φαντασου μ αρχίσεις να παιρνεις και τα 2500καθαρα απο το 2019, ποσο ακομα θα... Ομορφυνεις
Μενια ζαβουτ Μπαρκουλης, θα λες

ακομα επιμενει να σας λεει αργησατε 20 χρονια για ουκρανια και οτι εδω και τοσα χρονια ειναι κορεσμενο
μερος απο αγαπουληδες και σπονσορες.επιμενει να κατεβω βενεζουελα η δαμασκο απο βυρητο.
λεει εκει εχει προβλεψη σιγουρη επιτυχια για μενα χαχαχαχ.
τα χερετησματα και απο μενα σε ολους ιδικα στον φιλοσοφο μιντριτερ.πως τον θυμηθηκα?
μολις επεστρεψα απο γαμηση με 2 κοπελες απο νεπαλ χαχαχαχ.απο 20 ευρο εδωσα και με πηραν σπιτι τους.
μερος απο αγαπουληδες και σπονσορες.επιμενει να κατεβω βενεζουελα η δαμασκο απο βυρητο.
λεει εκει εχει προβλεψη σιγουρη επιτυχια για μενα χαχαχαχ.
τα χερετησματα και απο μενα σε ολους ιδικα στον φιλοσοφο μιντριτερ.πως τον θυμηθηκα?
μολις επεστρεψα απο γαμηση με 2 κοπελες απο νεπαλ χαχαχαχ.απο 20 ευρο εδωσα και με πηραν σπιτι τους.
D
dude901123
Επισκέπτης
Αφού έλυσα το πρόβλημα με τη μετακίνηση, το φαγητό, κτλ. το νέο μου πρόβλημα είναι οι πετσέτες. Αν και έχω πολλές ποτέ δεν είναι αρκετές και εδώ παρά τον καλό καιρό αργούν να στεγνώσουν. Θα τους λέω να φέρνουν από το σπίτι τους χαχαχαχαχα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
πες του του.. Δασκαλου, χαιρερα μας τον Πλατανο στην Βιτοσαο δασκαλος σας χαιρετα απο σοφια και λεει οτι του διεγραψαν και τα δυο προφιλ εκτοσ του
οτι δεν μπορει να γραψει.ας μας πει επιτελους καπειοσ κατι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41