Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Τι εγινε γιατι ψωφισε το θρεντ????
Tελειωσε το balkan skat?  :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ αρχές Οκτωβρίου ήμουνα.Τώρα δεν έχω άδεια,θα φέρω γκομενα Γερμανία.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα θα ειμαι χαρκοβ δεκεβριο για 9 μερες.το ιδιο προβλημα εχω τωρα για το επομενο καλοκαιρι για τους μηνεσ ιουλη-σεπτεβρη.θα ειμαι ετσι ιουνιο και οχτωβριο ουκρανια και μπατουμι γεωργια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι εγινε γιατι ψωφισε το θρεντ????
Tελειωσε το balkan skat?  :2funny:
Έχω την υπόνοια πως οι γκόμενες γαμιούνται μόνο με σκύλους πλέον --->

Είπα για χέσιμο της Πολωνέζας όταν δεν τη γαμαει ο σκύλος.Προφανως αδυνατείς να συλλάβεις τη λεπτή αυτή διάκριση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
1726 χιλιόμετρα σε 21,5 ώρες. Αυτό μετράει σαν σεξοεμπειρία πορνομόνιμου? 
:happy: :happy: :happy:

Είναι το νέο ρεκόρ μου παρεπιπτώντος για nonstop οδήγηση αλλά δεν το προτείνω.. Ο δρόμος Reni-Odessa είναι όλος στρωμένος με καινούργια πίσα. Μάλιστα υπάρχει διαφημιστική αφίσα του Porosenko στους δρόμους για την ολοκλήρωση του σε στυλ 'ήταν δίκαιο, έγινε πράξη'. Προσοχή μόνο μέσα στο Reni. Αυτό το.. χωριό έχει κρατήσει ζωντανή την εμπειρία της ανώμαλης οδήγησης στην Ουκρανία. Για 5 χιλίομετρα νομίζεις ότι τους βομβάρδισαν οι Ρώσοι  :heavymetalbig: :heavymetalbig:
παλια ηταν ολος βομβαρδισμενος
Περναγες μονο καλοκαιρι και μονο με 4χ4 η υπερυψωμενο αμαξι.. Αν περνας και χειμωνα αυτο ειναι οντως μεγάλη προοδος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
αρχοντα θα ειμαι χαρκοβ δεκεβριο για 9 μερες.το ιδιο προβλημα εχω τωρα για το επομενο καλοκαιρι για τους μηνεσ ιουλη-σεπτεβρη.θα ειμαι ετσι ιουνιο και οχτωβριο ουκρανια και μπατουμι γεωργια.
τι να κανεις ρε χαρη δεκεμβρη μηνα στο Χαρκοβο? Μην πας
Ακυρη εποχη εντελώς
Μγν πας, χαμενις. Κοπος τετοια εποχη για τουρίστα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Απο τους σκύλους μάλλον τα παίρνουν σε ..μετρητά :happy:! Απο τον αρχηγό μπορεί και όχι  :heavymetalbig:

*Εγώ για αυτό που περνάω τις τελευταίες μέρες στη Ρόδο έχω να πώ στον Dirty ένα τεράστιο  :respect:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
δεν μας είπες θαβπας μινσκ κανα πενταρι ποστ πριν?
με τι λεφτα ρε τυπε να παει ο φτωχομπινες? Χαλασε ολες του τις οικονομιες πριν λιγες ημερες που πηγε Κιεβο,τωρα πρεπει να κατσει να δουλεψει σα δουλος κανα τριμηνο παλι μπας και του μεινουν 2-3 χιλιαρικα να παει να παριστανει τον μπρουκλη στις πεινασμενες  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Απο τους σκύλους μάλλον τα παίρνουν σε ..μετρητά :happy:! Απο τον αρχηγό μπορεί και όχι  :heavymetalbig:

*Εγώ για αυτό που περνάω τις τελευταίες μέρες στη Ρόδο έχω να πώ στον Dirty ένα τεράστιο   :respect:

Τίποτα φίλε.. Χαίρομαι που γουστάρεις και είσαι καλά.. απόλαυσέ το.. :thumbsup: :thumbsup:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
καμμια να θελει σκι στις αλπεις εχει?

:happy:
Σύμφωνα με τα χιλιόμετρα σου έπρεπε να είχες βολέψει το μισό νήμα...

* Ανθρωπιστική βοήθεια χρειάζεστε εκεί πάνω? Πριν λίγες μέρες προσφέρθηκα να φιλέψω μια Ελβετίδα τουρίστρια  απο Λωζάνη ένα Ευρώ να βγάλει τη μέρα της  ...

• Like
D

dude901123

Επισκέπτης
καμμια να θελει σκι στις αλπεις εχει?

:happy:

Πολλές.. Απλά πρέπει να τις ψήσεις με όμορφες φωτογραφίες από ski chalet.
Αν και ο καιρός παραμένει ηλιόλουστος και καλός το τέλος του φθινοπώρου τις έχει κάνει πολύ εύκολες. Τα ποσοστά επιτυχίας έχουν πιάσει εξωπραγματικά ποσοστά. Πριν 1,2 μήνες πάλι έβγαζες αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήσουν στο 90-100%. Εδώ και 3,4 ημέρες με όποια βγαίνω έρχεται άμεσα σπίτι για κοκό. Τόσο εύκολα που αρχίζω να ανησυχώ..  

:think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ευτηχως αυτο το θρεντ εχει και ποιο νορμαλ ατομα σαν τον παρι παπι να μας διαφωτισουν  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Πολλές.. Απλά πρέπει να τις ψήσεις με όμορφες φωτογραφίες από ski chalet.
Αν και ο καιρός παραμένει ηλιόλουστος και καλός το τέλος του φθινοπώρου τις έχει κάνει πολύ εύκολες. Τα ποσοστά επιτυχίας έχουν πιάσει εξωπραγματικά ποσοστά. Πριν 1,2 μήνες πάλι έβγαζες αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήσουν στο 90-100%. Εδώ και 3,4 ημέρες με όποια βγαίνω έρχεται άμεσα σπίτι για κοκό. Τόσο εύκολα που αρχίζω να ανησυχώ..  

:think:
προφανως ομορφυνες εκει που πηγες,  :respect:
φαντασου μ αρχίσεις να παιρνεις και τα 2500καθαρα απο το 2019, ποσο ακομα θα... Ομορφυνεις
Μενια ζαβουτ Μπαρκουλης, θα λες
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο δασκαλος σας χαιρετα απο σοφια και λεει οτι του διεγραψαν και τα δυο προφιλ εκτοσ του
οτι δεν μπορει να γραψει.ας μας πει επιτελους καπειοσ κατι.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ακομα επιμενει να σας λεει αργησατε 20 χρονια για ουκρανια και οτι εδω και τοσα χρονια ειναι κορεσμενο
μερος απο αγαπουληδες και σπονσορες.επιμενει να κατεβω βενεζουελα η δαμασκο απο βυρητο.
λεει εκει εχει προβλεψη σιγουρη επιτυχια για μενα χαχαχαχ.
τα χερετησματα και απο μενα σε ολους ιδικα στον φιλοσοφο μιντριτερ.πως τον θυμηθηκα?
μολις επεστρεψα απο γαμηση με 2 κοπελες απο νεπαλ χαχαχαχ.απο 20 ευρο εδωσα και με πηραν σπιτι τους.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αφού έλυσα το πρόβλημα με τη μετακίνηση, το φαγητό, κτλ. το νέο μου πρόβλημα είναι οι πετσέτες. Αν και έχω πολλές ποτέ δεν είναι αρκετές και εδώ παρά τον καλό καιρό αργούν να στεγνώσουν. Θα τους λέω να φέρνουν από το σπίτι τους χαχαχαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: flynow

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
ο δασκαλος σας χαιρετα απο σοφια και λεει οτι του διεγραψαν και τα δυο προφιλ εκτοσ του
οτι δεν μπορει να γραψει.ας μας πει επιτελους καπειοσ κατι.
πες του του.. Δασκαλου, χαιρερα μας τον Πλατανο στην Βιτοσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom