Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Αφού έλυσα το πρόβλημα με τη μετακίνηση, το φαγητό, κτλ. το νέο μου πρόβλημα είναι οι πετσέτες. Αν και έχω πολλές ποτέ δεν είναι αρκετές και εδώ παρά τον καλό καιρό αργούν να στεγνώσουν. Θα τους λέω να φέρνουν από το σπίτι τους χαχαχαχαχα
παρε εναν αφυγραντηρα ρε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Περιμένουμε εναγωνίως νεα απο το ΜΕΤΩΠΟ του Μίνσκ! Η ομάδα κρούσης δυνατή και πιστεύω πως σίγουρα έχει γίνει χοντρό παιχνίδι στη Λευκορωσία του 2018!  :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.484
Πόντοι
2.356
Καμμενη γη το Μινσκ και γενικα η Λευκορωσσια πια, ταδε εφη Σπυρος εν ετει 2018 (ειναι αλλωστε ο καταληλοτερος αφου πηγαινει απο το 2001 εκει).
Νεκρες πολεις , οι μουναρες εξαφανισμενες , αυτες που εχουν μεινει ψωνισμενες , πανακριβο με διπλασιες τιμες απο Κιεβο.

Ουκρανια παραμενει ο τοπ φθηνος προορισμος, η φωτο που μου εστειλε με το διμετρο ξανθο απο Λβοβ ολα τα λεφτα ...
για καλυτερη ποιοτητα Ρωσσια αλλα ειναι ακριβοτερα φυσικα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Καμμενη γη το Μινσκ και γενικα η Λευκορωσσια πια, ταδε εφη Σπυρος εν ετει 2018 (ειναι αλλωστε ο καταληλοτερος αφου πηγαινει απο το 2001 εκει).
Νεκρες πολεις , οι μουναρες εξαφανισμενες , αυτες που εχουν μεινει ψωνισμενες , πανακριβο με διπλασιες τιμες απο Κιεβο.

Ουκρανια παραμενει ο τοπ φθηνος προορισμος, η φωτο που μου εστειλε με το διμετρο ξανθο απο Λβοβ ολα τα λεφτα ...
για καλυτερη ποιοτητα Ρωσσια αλλα ειναι ακριβοτερα φυσικα.
Τώρα μαθαίνω πως έχει και στο Μινσκ ΤΙΝΤΕΡΟΥΔΕΣ!!!! Βέβαια αυτό που ψάχνουν είναι Γάμος και όχι κεράσματα ή δώρα όπως στην ουκρανία... :headbang:

• Like
Αντιδράσεις: koble

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.484
Πόντοι
2.356
Φιλε ρολογα , η παγκοσμιοποιηση τα εχει αλλαξει πλεον ολα.

ακομα επιμενει να σας λεει αργησατε 20 χρονια για ουκρανια και οτι εδω και τοσα χρονια ειναι κορεσμενο
μερος απο αγαπουληδες και σπονσορες.
@ χαρη
στον δασκαλο αρμοζει το ρητο ... "ποτε θα γερασω να καυχιεμαι"  :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτή τη στιγμή έχουμε στο Μίνσκ εξαίρετα μέλη του νήματος που αν θέλουν ας γράψουν οι ίδιοι ποιοι είναι και τι κανουν! Έχω όμως και έναν φίλο Ροδίτη από τη στενή παρέα που είχε πολύ καλή σεζόν με Ρωσίδες φέτος  που έχω γράψει γι αυτόν και μου δίνει το παλμό για το τι συμβαίνει στο Μίνσκ!Να σημειώσω πως έγινε συνάντηση του μέλους με τον φίλο μου και τα βρήκαν σε πολλά θέματα μην πω σε όλα!
Συμπεράσματα για Μίνσκ-->
-Το μέρος έχει χαλάσει και δεν έχει κανένα πλεονέκτημα
-Αν είσαι μέχρι 25 γαμάσ πολύ ! Ο 18αχρονος που είναι μαζί με το μέλος έχει γράψει ήδη 3 (2 Ουκρανία και 1 Λευκορωσία)
-Τιντεροραντεβού άπειρα αλλά δεν καταλήγουν πουθενά! Δρούν και τιντερούδες στα πρότυπα της Ουκρανίας!

Εδώ έρχεται να δικαιωθεί κάπως ο Dr Love που δίνει το τυράκι της μόνιμης σχέσης ! Βέβαια αν ήταν εκεί δεν θα ταίριαζε καθόλου στη παρέα και θα έτρωγε τα γνωστά μπαζακια..
Σήμερα δύσκολο να γράψει κάποιος διότι όλοι είναι σε ραντεβού και συναντήσεις!
Επίσης σήμερα κατέφθασε άλλο ένα πολύ δυνατό  μέλος του νήματος με πολλές επιτυχίες στα ταξίδια του!
Αναμένουμε Ανταπόκριση!  
Καλά  :knockinb:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και εγώ δεν το βλέπω το Μινσκ να δουλεύει.Πολλή μαλακία οι Λευκορρωσίδες online.Μπορεί να κάνω μια απόπειρα τα Χριστούγεννα αλλά πάντα η Ουκρανία ήταν ανώτερη της Λευκορρωσίας.Οπως και της Πολωνίας.Οσο και να χειροτερέψει λόγω φρι βίζας,είναι πάντα καλύτερη κατά κάποιον τρόπο.Πιο καλά πουτανιά,γκόμενες που εφαρμόζουν το παίγνιο λογικά.
Μόνο Ρωσία μπορεί να έχει κάποιο πλεονέκτημα έναντι Ukr λόγω ακρίβειας,βίζας,κόστους και συνεπακόλουθης έλλειψης βρωμύλων αλλά και εκεί πρέπει να πας στοχευμένα.
Για shot in barrell,άτομα που βαράνε στο σακί η Ουκρανία παραμένει σταθερά τα 20 τελευταία χρόνια αμετάβλητη επιλογή,σταθερή αξία.
Ρωσία έχει νόημα αν πας για οχτάρια,εννιάρια αποκλειστικά και είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις,γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εννιάρια Ουκρανία.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τι να κανεις ρε χαρη δεκεμβρη μηνα στο Χαρκοβο? Μην πας
Ακυρη εποχη εντελώς
Μγν πας, χαμενις. Κοπος τετοια εποχη για τουρίστα
η γκομενα που με επισε να παω επιμενει οτι ακομα και χειμωνα χαρκοβ εχει κοσμο να κυκλοφορα.
αυτοι θα κυκλοφωρανε εγω δεν το βλεπω χαχαχαχ.νυχτωνει και γρηγορα και αυτη ειναι η πιο μεγαλη μαλακια.μονο αυτο με προβληματιζει οτι ειναι χειμωνασ και νυχτωνει γρηγορα.η αλλη επιλογη ηταν οδυσσο
που παλι αδεια θα ειναι και μια απο τα ιδια.θα πηγαινα κιεβ αλλα αν δεν εκλινα χαρκοβ τωρα δεν θα πηγαινα ποτε.η γκομενα μετανιωνει που δεν θα ερθει δεν εχει αδεια απο την δουλεια της κυπρο.
ελεγε θα ερθεο δεκεβριο και να παω.ακομα δεν γνωρισει αν ερθει η οχι.την ρωτησα που θα βρω επονυμα ρουχα σε ποια μαχαζια.της ειπα κανω ψωνια ολη μερα κριμα που δεν θα ερθεις να τα φαω πανω σου χαχαχα.
τρελαθηκε και αν την κουρδισω λιγο θα ερθει.επρεπε να της παρω εισιτιριο αλλα δεν εχουν εμπιστοσυνη αυτες.παντως ελεγε μερες πριν αν ερθει θα βολταρουμε παρεα.γουσταρει να τον φαει αγρια αλλα δεν της προτεινω εισιτιριο μπασ και μασ κανει καμια μαλακια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μινσκ φιλος παει χρονια και δεν το αλλαζει επιδει εχει μαθει εκει.λεει πολλες πουτανες περνα καλα.
αλλοι που πηγαν προτιμουν τισ εκει γκομενες απο της ουκρανιδες που θεωρουν σκαμερσ.
μιλαω με ξενους που γνωρισα ουκρανια και πανε παντου ανατολικη.με αγγλο και ιρλανδο.

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Α εντάξει σωστός είσαι !! :hi:

Γιατί εγώ να αποκτήσω mindset (νοοτροπία ) ναυαγίου δεν πρόκειται βέβαια ποτέ. Τον εαυτό μου τον σέβομαι !!!

Καλό όμως είναι να βλέπουμε με συγκριτικά δεδομένα τις νοοτροπίες ( mindsets ).

Ετσι λοιπόν ο αρχοντοχωριάτης που του τα τρώει η κάθε σκυλού τραγουδιάρα/ξεκωλίδι είναι... Καραμαλάκας.

Ο Μετανάστης όμως που κάνει το σκατό του παξιμάδι για να χρυσοπληρώνει αρπακτικά στην ουκρανία είναι... μάγκας, έχει βαλκανική "υπεροχή" και χρησιμοποιεί μεταφορικώς πυραύλους μπαζούκας και άλλα γελοία και πένθιμα !! :grin: :grin:

Και τέλος πάντων το πως ζεί και πού τρώει τα λεφτά του ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση. Δεν θα γίνω εγώ τροχονόμος στο πορτοφόλι κανενός.

Το να προσπαθεί όμως να σε πείσει ότι η νοοτροπία του και η πρακτική του αποτελεί μαγκιά και "βαλκανική ανωτερότητα" ΔΕΝ είναι προσωπική του υπόθεση.

Και θα τρώει την κριτική και τη σάτιρα που του αξίζει.
Ολα αυτά θα τα ακούγαμε αν τα λεγε ένας σοβαρός οικογενειάρχης ή ένας Σπαλιάρας που πάει στο περίπτερο και βγάζει γκόμενα.

Όταν τα λέει κάποιος που τραβιέται μέχρι την Μαδαγασκάρη για να κάνει τον δον ζουαν σε θηλυκούς μπαμπουίνους, είναι προφανές ότι ζηλεύει και βγάζει χολή.

Επίσης γιατί κοροϊδεύεις τον Κμαν για την εμφάνιση του; Νομίζεις είσαι πολύ ανώτερος; Αν ο Κμαν είναι ένα opel astra του 2002, είσαι ένα Corolla του 2005.

Τέλος, ο αρχηγός έχει και κάτι το πρωτόγονο, κάτι το ακατέργαστο που τον κάνει συμπαθή και πολλές γκόμενες θα νιώθουν μια ζεστασιά και ασφάλεια χαϊδεύοντας την αρκουδίσια του κοιλίτσα. Έχει στυλ.
Εσύ έχεις την αύρα του  αντιπαθητικού πωλητή που μόνο θέλει να παίρνει από τους άλλους ανθρώπους χωρίς να προσφέρει ποτέ.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτή τη στιγμή έχουμε στο Μίνσκ εξαίρετα μέλη του νήματος που αν θέλουν ας γράψουν οι ίδιοι ποιοι είναι και τι κανουν! Έχω όμως και έναν φίλο Ροδίτη από τη στενή παρέα που είχε πολύ καλή σεζόν με Ρωσίδες φέτος  που έχω γράψει γι αυτόν και μου δίνει το παλμό για το τι συμβαίνει στο Μίνσκ!Να σημειώσω πως έγινε συνάντηση του μέλους με τον φίλο μου και τα βρήκαν σε πολλά θέματα μην πω σε όλα!
Συμπεράσματα για Μίνσκ-->
-Το μέρος έχει χαλάσει και δεν έχει κανένα πλεονέκτημα
-Αν είσαι μέχρι 25 γαμάσ πολύ ! Ο 18αχρονος που είναι μαζί με το μέλος έχει γράψει ήδη 3 (2 Ουκρανία και 1 Λευκορωσία)
-Τιντεροραντεβού άπειρα αλλά δεν καταλήγουν πουθενά! Δρούν και τιντερούδες στα πρότυπα της Ουκρανίας!

Εδώ έρχεται να δικαιωθεί κάπως ο Dr Love που δίνει το τυράκι της μόνιμης σχέσης ! Βέβαια αν ήταν εκεί δεν θα ταίριαζε καθόλου στη παρέα και θα έτρωγε τα γνωστά μπαζακια..
Σήμερα δύσκολο να γράψει κάποιος διότι όλοι είναι σε ραντεβού και συναντήσεις!
Επίσης σήμερα κατέφθασε άλλο ένα πολύ δυνατό  μέλος του νήματος με πολλές επιτυχίες στα ταξίδια του!
Αναμένουμε Ανταπόκριση! 
Καλά  :knockinb:

Τα ίδια μαθαίνω και εγώ από τα ίδια άτομα.. Χαμένος κόπος η Λευκορωσία.. Δεν αποτελεί προορισμό VFM. Αν και τουριστικά θα την επισκεφθώ οπωσδήποτε.. αλλά όχι σαν σεξο-γκομενοπροορισμό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ολα αυτά θα τα ακούγαμε αν τα λεγε ένας σοβαρός οικογενειάρχης ή ένας Σπαλιάρας που πάει στο περίπτερο και βγάζει γκόμενα.

Όταν τα λέει κάποιος που τραβιέται μέχρι την Μαδαγασκάρη για να κάνει τον δον ζουαν σε θηλυκούς μπαμπουίνους, είναι προφανές ότι ζηλεύει και βγάζει χολή.

Επίσης γιατί κοροϊδεύεις τον Κμαν για την εμφάνιση του; Νομίζεις είσαι πολύ ανώτερος; Αν ο Κμαν είναι ένα opel astra του 2002, είσαι ένα Corolla του 2005.

Τέλος, ο αρχηγός έχει και κάτι το πρωτόγονο, κάτι το ακατέργαστο που τον κάνει συμπαθή και πολλές γκόμενες θα νιώθουν μια ζεστασιά και ασφάλεια χαϊδεύοντας την αρκουδίσια του κοιλίτσα. Έχει στυλ.
Εσύ έχεις την αύρα του  αντιπαθητικού πωλητή που μόνο θέλει να παίρνει από τους άλλους ανθρώπους χωρίς να προσφέρει ποτέ.

Μπορεί λοιπόν κάποτε να "παλινδρομούσα"  ανάμεσα στα δυο άκρα που ανέφερες ( Οικογενειαρχης - Σπαλιάρας ) !! :grin: :grin:

Δεν τραβιέμαι μέχρι τη Μαδαγασκάρη για να κάνω τον Δον Ζουάν αλλά για να γνωρίσω τις λίγες χώρες που δεν έχω μέχρι στιγμής επισκεφτεί φίλε. Το "δονζουανλίκι" είναι απλώς "παρελκόμενο" και αν διαβάσεις συνολικά τα threads μου θα το καταλάβεις.

Εκτός από την Μαγαδασκάρη με τους θηλυκούς μπαμπουίνους που δεν έχεις και μάλλον δεν πρόκειται να δεις ποτέ,  έχω πολύ επιτυχημένα επί 30 περίπου χρόνια πουλήσει Δονζουαλίκι σε  άλλες 73 χώρες. Οταν φτάσεις στα μισά του 74 έλα να συζητήσουμε.

Δεν κοροιδεύω τον kman για την εμφάνισή του αλλά για την αισθητική του. Εχει διαφορά !!

Και επιπλέον είναι φανερό ότι τον ζηλεύω !! :grin:

Την ακατέργαστη ομορφιά του "αρχηγού" που έλκει τις κοπρόλαγνες να την χαίρεσαι. Προσωπικά μου επιτρέπεται να έχω νομίζω διαφορετική άποψη !!

Ο "αρχηγός" που  ηδονίζεται να κατουράει και να χέζει ανθρώπους έχει τόση σξία για μένα οση μια κουτσουλιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου που ως όχληση θα καθαρίσει ένας μπαγκλαντεζιανός στο επόμενο φανάρι.

Εχω παρακαλέσει να μην παρατίθενται πλέον  τα posts μου  γιατί θέλω να αποχωρήσω από το thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά  αυτό να γίνει σεβαστό. :hi:

Καλό βράδυ σέ όλους !! :hi:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Μπορεί λοιπόν κάποτε να "παλινδρομούσα"  ανάμεσα στα δυο άκρα που ανέφερες ( Οικογενειαρχης - Σπαλιάρας ) !! :grin: :grin:

Δεν τραβιέμαι μέχρι τη Μαδαγασκάρη για να κάνω τον Δον Ζουάν αλλά για να γνωρίσω τις λίγες χώρες που δεν έχω μέχρι στιγμής επισκεφτεί φίλε. Το "δονζουανλίκι" είναι απλώς "παρελκόμενο" και αν διαβάσεις συνολικά τα threads μου θα το καταλάβεις.

Εκτός από την Μαγαδασκάρη με τους θηλυκούς μπαμπουίνους που δεν έχεις και μάλλον δεν πρόκειται να δεις ποτέ,  έχω πολύ επιτυχημένα επί 30 περίπου χρόνια πουλήσει Δονζουαλίκι σε  άλλες 73 χώρες. Οταν φτάσεις στα μισά του 74 έλα να συζητήσουμε.

Δεν κοροιδεύω τον kman για την εμφάνισή του αλλά για την αισθητική του. Εχει διαφορά !!

Και επιπλέον είναι φανερό ότι τον ζηλεύω !! :grin:

Την ακατέργαστη ομορφιά του "αρχηγού" που έλκει τις κοπρόλαγνες να την χαίρεσαι. Προσωπικά μου επιτρέπεται να έχω νομίζω διαφορετική άποψη !!

Ο "αρχηγός" που  ηδονίζεται να κατουράει και να χέζει ανθρώπους έχει τόση σξία για μένα οση μια κουτσουλιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου που ως όχληση θα καθαρίσει ένας μπαγκλαντεζιανός στο επόμενο φανάρι.

Εχω παρακαλέσει να μην παρατίθενται πλέον  τα posts μου  γιατί θέκω να αποχωρήσω από το thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά  αυτό να γίνει σεβαστό. :hi:

Καλό βράδυ σέ όλους !! :hi:
το κυριοτερο ξεχασες..
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΤΘΙΣ

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Τα ίδια μαθαίνω και εγώ από τα ίδια άτομα.. Χαμένος κόπος η Λευκορωσία.. Δεν αποτελεί προορισμό VFM. Αν και τουριστικά θα την επισκεφθώ οπωσδήποτε.. αλλά όχι σαν σεξο-γκομενοπροορισμό.
ελα ρε τυπε ? δλδ πλεον οι λευκορωσιδες μουναρες δε πηδιουνται με μπατιρηδες ελληναραδες κωλογερους που το παιζουνε και σπονσορες για μια τυροπιτα? πω πω χαλασε ο κοσμος  :o

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Value for ..Pussy θες να πεις ...  ;) :happy:
Κι εγώ την είχα για ψηλότερα σύμφωνα με αφηγήσεις και δεν περίμενα  να πέσει τόσο γρήγορα..
Αν και τη σημαία της χώρας τη πήρα φέτος το καλοκαίρι και θα με περίμενε , αλλά όπως ξέρεις βρίσκομαι σε σκληρό "μνημόνιο" επιτήρησης αυτό το διάστημα..Αν βοηθήσεις το Δεκέμβρη να το περάσουμε ως τουριστική εκδρομή , πάμε μια τσάρκα!!

D

dude901123

Επισκέπτης
Value for ..Pussy θες να πεις ...  ;) :happy:
Κι εγώ την είχα για ψηλότερα σύμφωνα με αφηγήσεις και δεν περίμενα  να πέσει τόσο γρήγορα..
Αν και τη σημαία της χώρας τη πήρα φέτος το καλοκαίρι και θα με περίμενε , αλλά όπως ξέρεις βρίσκομαι σε σκληρό "μνημόνιο" επιτήρησης αυτό το διάστημα..Αν βοηθήσεις το Δεκέμβρη να το περάσουμε ως τουριστική εκδρομή , πάμε μια τσάρκα!!

VFP :happy: :happy:
Έτσι.. σωστή διόρθωση..
Τη Δευτέρα θα μάθω εκ του σύνεγγης τι πάιζει.
Κάνε πρόγραμμα, οι μέρες περνάνε γρήγορα και θέλουν καλό σχεδιασμό για να βγει σωστά.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Παρακαλειται ο αγαπητος ΑΕΤΖΙΑΝ να αφησει τα παρανοικα δογματα του σκατ.κμανισμου και την παναιρεση του βαλκανιοπουτσισμου και να επανερθει στον ορθο δρομο του φιλοζωικου πορνομεταναστευτισμου και στην ορθοδοξια του μεγαλου Δασκαλου!
Ακομη καλειται ιδιεταιρος ο aegean μαζι με τον φιλο του glock να ερευνησει και να μας ενημερωσει για τις καταγγελειες του καθηγητη εδρας Γιδροπαρκ, για την Φιμωση του Δασκαλου!
Ειναι δυνατον να μην μπορει ο Δασκαλος να μιλησει?
Ποιες δυναμεις του κατεβαζουν το διακοπτη? Ειναι τεχνικο προβλημα η ειναι στη μαυρη λιστα? Πλεον ενα μηνα περιμενουμε να ακουσουμε την φωνη του μεγαλου Δασκαλου και μονο σεισμοι γινονται στην ελλαδα, ενω στο νημα τιποτα! Ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ???
Καλητερα να το κλεισουμε το μαγαζι και να παμε υπαλληλοι/υποκομοι του Δασκαλου!
(Τωρα που το σκεφτομαι, ο ΠαριςΠαπις, τι κανει? ας αφησει τον αντι.κμανισμο προς το παρον, γιατι εδω χανουμε τον ΔΑΣΚΑΛΟ για παντα!!!)
Χτυπάω συναγερμό! Χτυπάω τόν συναγερμό!, Χτυπάω συναγερμό, ]
Τα ντοκουμεντα της υπαρξης παρακρατους εναντια στον Επαναστατικο του Λογο!
ο δασκαλος σας χαιρετα απο σοφια και λεει οτι του διεγραψαν και τα δυο προφιλ εκτοσ του
οτι δεν μπορει να γραψει.ας μας πει επιτελους καπειοσ κατι.
ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ!
ΥΓ.
Χαρρη εχω την εντυπωση οτι μονος σου βαζεις αυτογκολ και αυτοντριπλαρεσαι! Ειναι δυνατον να σε σερνει η καθε ντιντερουδα χειμωνιατικα στην ουκρανικη επαρχια?
Πας καλα? Εισαι διπλα στον παραδεισο, στο παρισι της ανατολης. Ασε που με αυτα που λες, τελικα η κυπρος προσφερεται για πορνοεκδρομες!
Ξυπνα πριν ειναι αργα...καλητερα να πεσεις στα ναρκωτικα του κμανισμου και εσυ και ο Υπερβαλκανιος, στο αλλο νημα, που θελει να παντρευτει παρθενα βουλγαρα. Τικ τοκ τικ τοκ...

Χαρρι μεινε μακρυα απο ουκρανια ενα διαστημα! Η γινε η σκια του Δασκαλου οσο θα εισαι εκει!
Υπερβαλκανιε, καλητερα να ζητησεις απο τον Κμαν να σε σωσει!
επιμενει να κατεβω βενεζουελα η δαμασκο απο βυρητο....
τα χερετησματα και απο μενα σε ολους ιδικα στον φιλοσοφο μιντριτερ.πως τον θυμηθηκα?
μολις επεστρεψα απο γαμηση με 2 κοπελες απο νεπαλ χαχαχαχ.απο 20 ευρο εδωσα και με πηραν σπιτι τους.
ΥΓ.2
Την αγαπη μου στους Μινσκιωτες ελληνες!
Υποτιθεται οτι αυτη η περιλαλητη εκστρατεια θα εκανε πορνοανιχνευση της κεντρικης βαλκανο-σλαβικης ενδοχωρας, ειδικως δε των ημιαστικων περιοχων. Τελικα και εκει ανθρακες ο θησαυρος???

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Παρακαλειται ο αγαπητος ΑΕΤΖΙΑΝ να αφησει τα παρανοικα δογματα του σκατ.κμανισμου και την παναιρεση του βαλκανιοπουτσισμου και να επανερθει στον ορθο δρομο του φιλοζωικου πορνομεταναστευτισμου και στην ορθοδοξια του μεγαλου Δασκαλου!
Ακομη καλειται ιδιεταιρος ο aegean μαζι με τον φιλο του glock να ερευνησει και να μας ενημερωσει για τις καταγγελειες του καθηγητη εδρας Γιδροπαρκ, για την Φιμωση του Δασκαλου!
Ειναι δυνατον να μην μπορει ο Δασκαλος να μιλησει?
Ποιες δυναμεις του κατεβαζουν το διακοπτη? Ειναι τεχνικο προβλημα η ειναι στη μαυρη λιστα? Πλεον ενα μηνα περιμενουμε να ακουσουμε την φωνη του μεγαλου Δασκαλου και μονο σεισμοι γινονται στην ελλαδα, ενω στο νημα τιποτα! Ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ???
Καλητερα να το κλεισουμε το μαγαζι και να παμε υπαλληλοι/υποκομοι του Δασκαλου!
(Τωρα που το σκεφτομαι, ο ΠαριςΠαπις, τι κανει? ας αφησει τον αντι.κμανισμο προς το παρον, γιατι εδω χανουμε τον ΔΑΣΚΑΛΟ για παντα!!!)
Χτυπάω συναγερμό! Χτυπάω τόν συναγερμό!, Χτυπάω συναγερμό, ]
Τα ντοκουμεντα της υπαρξης παρακρατους εναντια στον Επαναστατικο του Λογο!ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ!
ΥΓ.
Χαρρη εχω την εντυπωση οτι μονος σου βαζεις αυτογκολ και αυτοντριπλαρεσαι! Ειναι δυνατον να σε σερνει η καθε ντιντερουδα χειμωνιατικα στην ουκρανικη επαρχια?
Πας καλα? Εισαι διπλα στον παραδεισο, στο παρισι της ανατολης. Ασε που με αυτα που λες, τελικα η κυπρος προσφερεται για πορνοεκδρομες!
Ξυπνα πριν ειναι αργα...καλητερα να πεσεις στα ναρκωτικα του κμανισμου και εσυ και ο Υπερβαλκανιος, στο αλλο νημα, που θελει να παντρευτει παρθενα βουλγαρα. Τικ τοκ τικ τοκ...

Χαρρι μεινε μακρυα απο ουκρανια ενα διαστημα! Η γινε η σκια του Δασκαλου οσο θα εισαι εκει!
Υπερβαλκανιε, καλητερα να ζητησεις απο τον Κμαν να σε σωσει!ΥΓ.2
Την αγαπη μου στους Μινσκιωτες ελληνες!
Υποτιθεται οτι αυτη η περιλαλητη εκστρατεια θα εκανε πορνοανιχνευση της κεντρικης βαλκανο-σλαβικης ενδοχωρας, ειδικως δε των ημιαστικων περιοχων. Τελικα και εκει ανθρακες ο θησαυρος???
Φίλε κομπλέ! Ο Δάσκαλος αν δεν το έχεις καταλάβει είναι μέγας πλακατζής και ιντρικαδόρος!  Κάτι σαν τον Δία !
Αν θέλει να γράψει γράφει! Αν δεν θέλει δεν γράφει και λέει αυτά που λέει! Μάλλον δεν διέγνωσε ώριμες συνθήκες για την επιστροφή του..!

Το εκστρατευτικό σώμα του Μίνσκ έχει τεράστιο ενδιαφέρον! Το τίντερ έχει πάρει φωτιά και όλοι θα παρακαλούσαν να είχαν δύο τρία σώματα για να προλαβαίνουν τα ραντεβού! Γι αυτό δεν γράφουν..  Είναι πεσμένοι στα ραντεβού και στον υπέρ πάντων αγώνα να ανεβάσουν τις κοπέλες στα διαμερίσματα !

Στον φίλο μου θα προτείνω να πάρει διαμέρισμα ισόγειο με ανεξάρτητη πόρτα πάνω στον κεντρικό δρόμο μπας και βάλει γκόμενά σε σπίτι σύμφωνα με όσες μου έχει πει πως έφτασαν κάτω αλλά δεν ανέβηκαν ποτέ...
Λες για τον Κμαν να ήταν πιο εύκολο με το αντίστοιχο  δολωματάκι να ανέβαιναν και δέκατο όροφο χωρίς ανσασέρ?

*Μόλις έγραψα και ένα αντικουμουνιστικό σεντόνι στο νήμα της Πολωνίας γαμώ το Πολυτεχνείο τους..Αξίζει να διαβαστεί..,

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Φίλε κομπλέ! Ο Δάσκαλος αν δεν το έχεις καταλάβει είναι μέγας πλακατζής και ιντρικαδόρος!  Κάτι σαν τον Δία !
Αν θέλει να γράψει γράφει! Αν δεν θέλει δεν γράφει και λέει αυτά που λέει! Μάλλον δεν διέγνωσε ώριμες συνθήκες για την επιστροφή του..!
Το εκστρατευτικό σώμα του Μίνσκ έχει τεράστιο ενδιαφέρον! Το τίντερ έχει πάρει φωτιά και όλοι θα παρακαλούσαν να είχαν δύο τρία σώματα για να προλαβαίνουν τα ραντεβού! Γι αυτό δεν γράφουν..  Είναι πεσμένοι στα ραντεβού και στον υπέρ πάντων αγώνα να ανεβάσουν τις κοπέλες στα διαμερίσματα !
Λες για τον Κμαν να ήταν πιο εύκολο με το αντίστοιχο  δολωματάκι να ανέβαιναν
και δέκατο όροφο χωρίς ανσασέρ?
*Μόλις έγραψα και ένα αντικουμουνιστικό σεντόνι στο νήμα της Πολωνίας γαμώ το Πολυτεχνείο τους..Αξίζει να διαβαστεί..,
Μυστη μου, το φαντασμα του Μεγαλου Μας Δασκαλου, πλαναται στο μυαλο μου. Δεν εχω βρει καποιον που να του ομοιαζει.
Σιγουρα μιλαει μεσω του Χαρρι, σαν πυθια και ο χαρρις ειναι σαν ενα απλο φερεφωνο,
που ομως δεν βαζει μυαλο.
Τωρα ας εκανε, ας κανει ενα μικρο διαγγελμα, μια ντιρεκτιβα εστω, γιατι το εχουμε τεραστια αναγκη.
Λυσσαξανε δυο μηνες με τις κοκορομαχιες και χασαμε το Δασκαλο. Πρειπει να ακουστει η φωνη του! ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΥΡΝΑ! ΣΩΣΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ ΣΟΥ!

Καλα αυτοι στο Μινσκ πιο ψηλα δεν μπορουσαν να πανε?
ΑΕΤΖΙΑΝ ασε τις παραισθησιογονες πραχτικες του κμανισμου. Τα παιδια πηγαν για φυσιολατρεια και μινι σχεσεις. Δεν πηγαν για σπονσορετς γκομενες. Πηγαν με το κορμι τους και οχι με το πουγκι τους!
Σιγουρα ο Κμαν θα πηγαινε σε χοτελι με ασανσερ και θα εκλεινε σπονσορετς απο το μαυρο γατο/μαυρη τρυπα.
υγ.
Μια χαρα τα λες για τα παρκα. Τελικα στο τελος θα πουμε...παραδεισος Πολωνια!
υγ.2.
Χμ, θα παρακαλουσα τους Μινσκιωτες να εβαζαν στα Τιντερ/σοσιαλ και να μας πουν για τις περιφεριακες πολεις της Πολωνιας, προς τα ανατολικα συνορα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τα παιδια πηγαν για φυσιολατρεια και μινι σχεσεις. Δεν πηγαν για σπονσορετς γκομενες. Πηγαν με το κορμι τους και οχι με το πουγκι τους!
Δείχνει πως πλέον αν πάς τόσο γυμνός σε ένα τέτοιο μέρος θα καταλήξεις να ζητάς ...νομικές συμβουλές μήπως και ρίξεις έναν πούτσο!
Στη νέα κατάσταση που έχει δημιουργήσει η παγκοσμιοποίηση και το ινσταγκραμ εν έτη 2018 και τα θολά νερά που δημιουργεί στις σεξουαλικές σχέσεις , έχουμε την τύχη στο φόρουμ να έχουμε δυο μέλη που βαδίζουν με ασφάλεια και χαράζουν πορεία! Καμία σχέση ο ένας με τον άλλο αλλά φτάνουν στον ίδιο σκοπό που είναι το ...κρεβάτι :knockinb:! Μιλάω για τον Αρχηγό και τον Dirty!
Μην ξεχάσω και τον ΒΠ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom