Μπορεί λοιπόν κάποτε να "παλινδρομούσα" ανάμεσα στα δυο άκρα που ανέφερες ( Οικογενειαρχης - Σπαλιάρας ) !!
Δεν τραβιέμαι μέχρι τη Μαδαγασκάρη για να κάνω τον Δον Ζουάν αλλά για να γνωρίσω τις λίγες χώρες που δεν έχω μέχρι στιγμής επισκεφτεί φίλε. Το "δονζουανλίκι" είναι απλώς "παρελκόμενο" και αν διαβάσεις συνολικά τα threads μου θα το καταλάβεις.
Εκτός από την Μαγαδασκάρη με τους θηλυκούς μπαμπουίνους που δεν έχεις και μάλλον δεν πρόκειται να δεις ποτέ, έχω πολύ επιτυχημένα επί 30 περίπου χρόνια πουλήσει Δονζουαλίκι σε άλλες 73 χώρες. Οταν φτάσεις στα μισά του 74 έλα να συζητήσουμε.
Δεν κοροιδεύω τον kman για την εμφάνισή του αλλά για την αισθητική του. Εχει διαφορά !!
Και επιπλέον είναι φανερό ότι τον ζηλεύω !!
Την ακατέργαστη ομορφιά του "αρχηγού" που έλκει τις κοπρόλαγνες να την χαίρεσαι. Προσωπικά μου επιτρέπεται να έχω νομίζω διαφορετική άποψη !!
Ο "αρχηγός" που ηδονίζεται να κατουράει και να χέζει ανθρώπους έχει τόση σξία για μένα οση μια κουτσουλιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου που ως όχληση θα καθαρίσει ένας μπαγκλαντεζιανός στο επόμενο φανάρι.
Εχω παρακαλέσει να μην παρατίθενται πλέον τα posts μου γιατί θέκω να αποχωρήσω από το thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά αυτό να γίνει σεβαστό.
Καλό βράδυ σέ όλους !!