Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.487
Πόντοι
2.356
^ Καλυτερα θα ειναι να τα γραψει ο ιδιος καποια στιγμη οταν γυρισει , εγω απλα μετεφερα το κλιμα απο αυτα που μου ειπε και ειδικοτερα απο τις πρωτες μερες.

υγ Φυσικα και εχει μονιμους ελληνες στο Μινσκ ,οι περισσοτεροι ειναι Κυπριοι(ειχα γνωρισει και εναν στο Κισιναου πριν μια πενταετια).

υγ2 γιατι σας φαινεται παραξενο δεν μπορω να καταλαβω ...  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ στο φόρουμ του roosh οι ξένοι που ψαρώνουν ακόμα με Τουρκοάραβες σε Μινσκ,Κίεβο με αναφέρουν ακόμα και σήμερα ενώ έχω να γράψω 4 χρόνια στο φόρουμ.

''in the clubs Rich Cat and Black House Club. It was strange what i discovered there. There were these young blond girls with the old turkish and arab guys. The girl drink alcohol and the guys tried to kiss them. The girl don't want but the guy succeed and i think they are taking them home. I don't understand how this works in this club, what do the arabs offer them (besides Drinks and table in VIP area).''

''Minsk is not Kiev when it comes to P4P and Greek Kamaki style sponsorship but it does undoubtedly happen behind the scenes. ''

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εκλεισα Κιεβο την επομενη εβδομαδα

Η φαση εγινε ως εξης. Ημουν αρρωστος σπιτι και δεν ειχα τι να κανω.. Οποτε λεω δεν παιρνω ενα τιντερ γκολντ και κανα μπουστ να περασει η ωρα ?

Μπαινω Κιεβο και δωστου, εμφανιση απο 7 κ πανω !!!

Να μην τα πολυλογω, στα 200 ματσακια τα 20 εδωσαν τηλ και τα 5 δεχτηκαν να βρεθουμε κ να δουμε πως θα παει.

Ε τη μια απ αυτες θα βρω την αλλη βδομαδα. Φαινεται δυνατο στις φωτο , ινσταγκραμ κλπ

Γενικα επαιξα Κιεβο Μινσκ κ Πετρουπολη. Μου εκανε τεραστια εντυπωση το ποσες πολυ ωραιες κοπελες ματσαραν παρα την αποσταση, κ επισης το οτι καμια δεν ζητησε λεφτα κλπ. Μιλησα με παααρα πολλες. μπορει και 100-150 κοριτσια. Ολες ηταν πολυ ενταξει ατομα!

Λογικα θα παιξω Μινσκ με μια αλλη, 1.90 κ γαμω τα τυπακια αλλα ειναι παντρεμενη κ δεν ξερω αν θα το προχωρησει. Πετρουπολη ΣΟΚ ! εχει πααααρα πολυ δυνατα, στις φωτο φαινονται 9αρια καποιες

Υ.Γ.

Μιλησα με Ουκρανεζες Λευκορωσσιδες, κ Ρωσσιδες Πετρουπολης ηλικιας 22-25 στο whatsapp/messenger κλπ ολοσωστα Αγγλικα με προφορα που ενιωσα βλαχος. Κ συζητηση με νοημα...
Κ εδω οι δικες μας ουτε ελληνικα δεν ξερουν να μιλανε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εκλεισα Κιεβο την επομενη εβδομαδα

Η φαση εγινε ως εξης. Ημουν αρρωστος σπιτι και δεν ειχα τι να κανω.. Οποτε λεω δεν παιρνω ενα τιντερ γκολντ και κανα μπουστ να περασει η ωρα ?

Μπαινω Κιεβο και δωστου, εμφανιση απο 7 κ πανω !!!

Να μην τα πολυλογω, στα 200 ματσακια τα 20 εδωσαν τηλ και τα 5 δεχτηκαν να βρεθουμε κ να δουμε πως θα παει.

Ε τη μια απ αυτες θα βρω την αλλη βδομαδα. Φαινεται δυνατο στις φωτο , ινσταγκραμ κλπ

Γενικα επαιξα Κιεβο Μινσκ κ Πετρουπολη. Μου εκανε τεραστια εντυπωση το ποσες πολυ ωραιες κοπελες ματσαραν παρα την αποσταση, κ επισης το οτι καμια δεν ζητησε λεφτα κλπ. Μιλησα με παααρα πολλες. μπορει και 100-150 κοριτσια. Ολες ηταν πολυ ενταξει ατομα!

Λογικα θα παιξω Μινσκ με μια αλλη, 1.90 κ γαμω τα τυπακια αλλα ειναι παντρεμενη κ δεν ξερω αν θα το προχωρησει. Πετρουπολη ΣΟΚ ! εχει πααααρα πολυ δυνατα, στις φωτο φαινονται 9αρια καποιες

Υ.Γ.

Μιλησα με Ουκρανεζες Λευκορωσσιδες, κ Ρωσσιδες Πετρουπολης ηλικιας 22-25 στο whatsapp/messenger κλπ ολοσωστα Αγγλικα με προφορα που ενιωσα βλαχος. Κ συζητηση με νοημα...
Κ εδω οι δικες μας ουτε ελληνικα δεν ξερουν να μιλανε

Φίλε Pink Floyd, το Tinder Gold είναι τεράστιο όπλο στα καταλληλα χέρια.

Βάρα και μην δίνεις σημασία σε αποθαρρυντικά σχόλια,οι περισσότεροι δεν ξερουν καν για τι μιλάμε..

Και φυσικά έχει κανονικές κοπέλες,έχω ανεβάσει screeshots άπειρες φορές..

Καλό βόλι :rockon:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
T
Φίλε Pink Floyd, το Tinder Gold είναι τεράστιο όπλο στα καταλληλα χέρια.

Βάρα και μην δίνεις σημασία σε αποθαρρυντικά σχόλια,οι περισσότεροι δεν ξερουν καν για τι μιλάμε..

Και φυσικά έχει κανονικές κοπέλες,έχω ανεβάσει screeshots άπειρες φορές..

Καλό βόλι :rockon:

Τι να πρωτο ανεβασω. Καποια δεν πιστευω ουτε εγω οτι οχι απλα μιλανε, αλλα θελουν κ συναντηση .... χωρις καν να ειμαι εκει ! Ηλικια κ αποσταση ολοφανερα.

Εχω παρκαρει Μοσχα τελευταια, χωρις μπουστ χωρις τιποτα και καθε μερα βλεπω 10 likes απο τα οποια τα μισα ειναι απο πολυ ωραια κοριτσια, τα μισα απαντανε και γινεται παιχνιδι.

Μιλας και εχεις 30% πιθανοτητα να θελει συναντηση

Βαλκανιε οτι κανω το κανω χαρις σε τιπς π εχεις δωσει, τιπς τα οποια μπορει να βρισκονται μεσα σε ποστ που δεν παει το μυαλο σου !

Κ ξανα, Λυπαμαι που απο ενα ποστ μου καποιοι βρηκαν πατημα και "στη λενε"

Επισης τραβαω μαζι με εμενα και τον κολλητο μου, ωραιος,αρκετα φιτ 1.90 ΙΤ που δεν ειχε αυτο π τ αξιζε και διορθωνοντας καποια πραγματα ρολλαρει ολο κ περισσοτερο.

Σκατα ξενοδοχεια Κιεβο..

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
T
Τι να πρωτο ανεβασω. Καποια δεν πιστευω ουτε εγω οτι οχι απλα μιλανε, αλλα θελουν κ συναντηση .... χωρις καν να ειμαι εκει ! Ηλικια κ αποσταση ολοφανερα.

Εχω παρκαρει Μοσχα τελευταια, χωρις μπουστ χωρις τιποτα και καθε μερα βλεπω 10 likes απο τα οποια τα μισα ειναι απο πολυ ωραια κοριτσια, τα μισα απαντανε και γινεται παιχνιδι.

Μιλας και εχεις 30% πιθανοτητα να θελει συναντηση

Βαλκανιε οτι κανω το κανω χαρις σε τιπς π εχεις δωσει, τιπς τα οποια μπορει να βρισκονται μεσα σε ποστ που δεν παει το μυαλο σου !

Κ ξανα, Λυπαμαι που απο ενα ποστ μου καποιοι βρηκαν πατημα και "στη λενε"

Επισης τραβαω μαζι με εμενα και τον κολλητο μου, ωραιος,αρκετα φιτ 1.90 ΙΤ που δεν ειχε αυτο π τ αξιζε και διορθωνοντας καποια πραγματα ρολλαρει ολο κ περισσοτερο.

Σκατα ξενοδοχεια Κιεβο..

Φίλε έγω δεν πολυπαίζω Tinder. Το δοκίμασα για λίγες μέρες όταν είμουν Αγ. Πετρούπολη και είδα το εξης:

οι γκόμενες που με γούσταραν στο δρόμο και στα clubs ήταν πολύ ανώτερες από τα match στο tinder. Και σου λέω για πρώτη αντίδραση όχι μετά από διάλογο, που πες μέτρησε συμπεριφορά. Δηλ, τα match ήταν ~6.5 ενώ στο live πηγαίναμε μέχρι 8 άνετα (9αρι είδα μόνο 1, είναι σπάνια τα άτιμα). Στη Ρωσσία πραγματικά νιώθω ότι από εμφάνιση δεν έχω ταβάνι στο τι θα χτυπήσω, δηλ. δεν με "κόβει" καμία. Και δεν παρουσιάζομαι έξω λεφτάς κτλ. Στο tinder όμως Niet.

Αρα:
- Η το προφίλ είναι λάθος, αλλά πόσο λάθος...
- Η δεν με παρουσιάζει το tinder στις ωραίες

Τι να πω, δώστε τα φώτα σας ...

Α μια σημείωση, όσες δεν βάζουν φωτό σώμα είναι όλες χοντρές (με ρώσσικα standard, γεμάτες με Ελληνικά), οπότε μην τις μετράς.

Το ίδιο το είδα και με 2 άλλους, πιο νέους ~25 και ωραίους, ο ένας φέτες, σωματαράς... Στο tinder πάλι 6-6.5 βγάζανε.

Μιλάω για Ρωσσία, Ουκρανία μπορεί να έχει ανώτερη ποιότητα το tinder, το είχα δοκιμάσει 2-3 μέρες πριν αναχωρήσω και είχα match με δυνατές, όχι πουτάνες. Την επόμενη φορά θα το βάλω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο τίντερ Κίεβο έχει πολλά λαμόγια,γκόμενες που δαγκώνουν ξένους επαγγελματικά χωρίς να κάνουν τίποτα.
Και Ρωσία πιστεύω έτσι είναι για αυτό μην πολυενθουσιάζεστε με τα match.
Κίεβο κέντρο μόνο δύο διαμερίσματα αξίζουν τα λεφτά τους από τα εκατοντάδες που διατίθενται.Είναι όμως συνεχώς κλεισμένα,χρειάζεται κωλοφαρδία να τα βρεις ξενοίκαστα.
Τα υπόλοιπα ή θα έχουν ελλιπή θέρμανση,ή δε θα έχουν ζεστό νερό ή θα έχουν θόρυβο ή θα βρωμάνε ή θα είναι σοβιετικού τύπου μη ανακαινισμένα ή θα έχουν άθλιο σκληρό στρώμα ή δε θα έχουν ασφάλεια.Γενικά διαμέρισμα που να τα έχει όλα κέντρο(ανακαινισμένο,καθαρό,ήσυχο,εντελώς κεντρικό,με ασφάλεια,καλή θέρμανση,καινούργια επίπλωση,δυνατό κρεβάτι,στρώμα και ζεστό νερό συνέχεια) είναι πολύ δύσκολο να βρεις,υπάρχουν πρακτικά μόνο δύο σε όλο το κέντρο.
Οι γκόμενες βέβαια εντυπωσιάζονται από τη θέα κυρίως και την επίπλωση,δεν προσέχουν τα υπόλοιπα.Οπότε για γκόμενες καλύτερα διαμέρισμα σε υψηλό όροφο στην Κρεσάτικ με θέα να γουστάρει η γκόμενα και στα αρχίδια σου τα υπόλοιπα(άντε να κρυώσει λίγο το μουνάκι της αν δεν έχει ζεστό νερό το μπάνιο αλλά το δικαιολογεί αφού ούτε στο σπίτι της έχει).
Γενικά τα καλοριφέρ Κίεβο είναι γελοίου μεγέθους σε σχέση με τα γερμανικά οπότε για χειμώνα πρέπει πάντα να παίζει εξτρά ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα(ένα ή δύο) αλλιώς τον έχεις δαγκώσει από το ψωλόκρυο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε έγω δεν πολυπαίζω Tinder. Το δοκίμασα για λίγες μέρες όταν είμουν Αγ. Πετρούπολη και είδα το εξης:

οι γκόμενες που με γούσταραν στο δρόμο και στα clubs ήταν πολύ ανώτερες από τα match στο tinder. Και σου λέω για πρώτη αντίδραση όχι μετά από διάλογο, που πες μέτρησε συμπεριφορά. Δηλ, τα match ήταν ~6.5 ενώ στο live πηγαίναμε μέχρι 8 άνετα (9αρι είδα μόνο 1, είναι σπάνια τα άτιμα). Στη Ρωσσία πραγματικά νιώθω ότι από εμφάνιση δεν έχω ταβάνι στο τι θα χτυπήσω, δηλ. δεν με "κόβει" καμία. Και δεν παρουσιάζομαι έξω λεφτάς κτλ. Στο tinder όμως Niet.

Αρα:
- Η το προφίλ είναι λάθος, αλλά πόσο λάθος...
- Η δεν με παρουσιάζει το tinder στις ωραίες

Τι να πω, δώστε τα φώτα σας ...

Α μια σημείωση, όσες δεν βάζουν φωτό σώμα είναι όλες χοντρές (με ρώσσικα standard, γεμάτες με Ελληνικά), οπότε μην τις μετράς.

Το ίδιο το είδα και με 2 άλλους, πιο νέους ~25 και ωραίους, ο ένας φέτες, σωματαράς... Στο tinder πάλι 6-6.5 βγάζανε.

Μιλάω για Ρωσσία, Ουκρανία μπορεί να έχει ανώτερη ποιότητα το tinder, το είχα δοκιμάσει 2-3 μέρες πριν αναχωρήσω και είχα match με δυνατές, όχι πουτάνες. Την επόμενη φορά θα το βάλω.

Και εγώ για αυτό δεν πολυασχολούμαι με ίντερνετ Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Πολωνία.Είναι καλό για την αρχή τις πρώτες δύο μέρες,μετά η ποιότητα που χτυπάς στο έδαφος είναι απαράμιλλη σε σχέση με αυτό που βρίσκεις ονλάιν.
Προτιμώ δηλαδή να έχω ένα shot,μια ευκαιρία με οχτάρι και ας μη γαμήσω παρά να βγω με ένα εφτάρι που είναι σίγουρο οτι θα γαμήσω.Το κόστος ευκαιρίας αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.Αλλοι βέβαια θα προτιμήσουν τα σίγουρα.
Δηλαδή αν πάω Μινσκ π.χ. για μια μέρα και έχω 5 εφτάρια έτοιμα για γαμήσι,θα προτιμήσω να τα θυσιάσω απλά για να βρεθώ μια βραδυά πλούσιο γάτο(Rich cat) και να έχω την ευκαιρία να χτυπήσω οχτάρια.Γενικά κοιτάζω πάντα τον τζόγο,τι θα γαμήσω στο μέλλον όχι τι γάμησα πριν ή τι γαμάω τώρα.
Αν πάω Βρότσλαβ και έχω 5 εξάρια έτοιμα να κάνουν μπούκι θα τα θυσιάσω για να βρεθώ μια βραδυά Grey club και να χτυπήσω τις μουνάρες έστω και αν με χυλοπιτιάσουν όλες.Από ένα σημείο και μετά κοιτάς πιο πολύ την ποιότητα και δε σε ενδιαφέρει η ποσότητα,πόσες δηλαδή θα γαμήσεις.Ενα οχτάρι ίσον δέκα εφτάρια,ένα εφτάρι ίσον είκοσι εξάρια και ούτω καθεξής.
Στις γκόμενες η κλίμακα δυσκολίας,αξίας,τιμής αυξάνει λογαριθμικά.Το να γαμήσεις ένα οχτάρι είναι είκοσι φορές πιο δύσκολο από ένα εφτάρι.Με τον ίδιο κόπο και λεφτά που γαμάς ένα οχτάρι θα μπορούσες να γαμήσεις είκοσι εφτάρια ή 100 εξάρια.Αυτό δε σημαίνει οτι είναι έξυπνο να ρίχνεις τα στάνταρτς για να γαμάς αβέρτα.
Για αυτό τα εννιάρια είναι πρακτικά απρόσιτα για ξένους τουρίστες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά η εμπειρία που έχεις ανατολικές χώρες είναι άμεση συνάρτηση του πακέτου που σπρώχνεις.Αλλη εμπειρία έχει αυτός που σκάει Κίεβο για τριήμερο με 5000 ευρώ,άλλη αυτός που έρχεται με 3000,άλλη αυτός που έχει 1500 και άλλη αυτός που έρχεται με 500.
Το ίδιο και για κάθε σλαβική πόλη.
Απλά καμία σχέση.
Είναι σαν ο ένας να οδηγάει Φεράρι,ο άλλος Πόρσε,ο άλλος μερσεντικό και ο τελευταίος Φίατ Πόλσκι.Εντελώς διαφορετική εμπειρία και άποψη για την ίδια ακριβώς πόλη.
Για στοιχειωδώς ευχάριστη εμπειρία ανώτερη της Δύσης,FKK χρειάζεται να ξοδεύεις άνω των 500 ευρώ τη μέρα σε οποιαδήποτε σλαβική πόλη αν είσαι άνω των 40 μη μονιμάς.Αυτή βέβαια είναι προσωπική άποψη.
Αν δεν έχω 500 ημερησίως για κάψιμο δεν πάω καν.
Οι άλλοι θα πουν οτι τα καταφέρνουν φτηνότερα αλλά αν ποστάρουν δικές τους φωτό από το τι γαμάνε θα αλλάξετε γνώμη.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Kman για αυτοκίνητο με οδηγό πόσα θές?
Καθαρίζεις με κάνα 100ευρω?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman για αυτοκίνητο με οδηγό πόσα θές?
Καθαρίζεις με κάνα 100ευρω?

Ναι,σίγουρα.Και με λιγότερα ακόμα.Αλλά τι να το κάνεις.
Σημασία έχει η ρευστότητα.Μπορείς να διαθέσεις 300 ευρώ ημερησίως σε δώρα,μετρητά συν 150 ευρώ έξοδα dating?Αν ναι,τότε χτυπάς οχτάρια.Αν όχι,τότε μειώνεις τις απαιτήσεις σου και πας σε εφτάρια.
Μιλάμε πάντα για κατηγορίες σαραντάρης πλας,μη μόνιμος κάτοικος,τουρίστας μικρής διαρκείας που εμπίπτει το 95% των ξέν Κίεβο.
Και πάλι η δυνατότητα να χτυπάς οχτάρια με 500 ευρώ μπάτζετ ημερησίως δεν είναι δεδομένη σε άλλες σλαβικές χώρες όπως Πολωνία που πρέπει να σου βγει ο κώλος στην προσπάθεια.Το Κίεβο από αυτή την άποψη είναι μοναδικό,είναι piece of cake,walk in the park,είναι όλο το σκηνικό έτοιμο να γαμήσεις.Δηλαδή προσπαθούν και οι γκόμενες να τα κάνουν εύκολα για τους σπόνσορες ώστε να τα αρπάξουν και αυτές,είναι ωραία ατμόσφαιρα.Δε χρειάζεται τόση προσπάθεια που λένε να βρεις το θήραμα γιατί ψάχνει το θηρευτή γαμέα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.487
Πόντοι
2.356
Αν εχεις και αν γουσταρεις φυσικα να ξοδευεις 500 ευρω την μερα ... πας Μοσχα ασυζητητι.
καλυτερη ποιοτητα/ποσοτητα σε γκομενες, καλυτερο περιβαλλον και μαγαζια, απειρες πουτανες.
Κιεβο πας επειδη ειναι φθηνα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Μ αρέσει να 'ναι φθηνά και να υπέρ ξοδεύω,να το ξεφτιλίζω εντελώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το 99% των mongers βασικά προτιμάει Κίεβο γιατί
1.Δε χρειάζεται βίζα οπότε γλιτώνεις ταλαιπωρία,έξοδα
2.Τα αεροπορικά είναι φτηνά και η απόσταση μικρότερη.Γλιτώνεις δηλαδή 400 ευρώ σε βίζα,αεροπορικά με το καλημέρα που μπορείς να τα διάθεσεις σε γκόμενες
3.Το Κίεβο είναι σχετικά compact,ο ξένος κατά 99% στα 2 χλμ της Κρεσάτικ κυκλοφορεί δε βγαίνει παρά πέρα ενώ Μόχα είναι τεράστια χρειάζεσαι ταξιά επιπλέον κτλ.
4.Ο μέσος μισθός Κίεβο είναι 300 ευρώ ενώ Μόσχα 1800 ευρώ οπότε μετράς Μόσχα πέντε φορές λιγότερο από Κίεβο ή χρειάζεσαι τα πενταπλά.
Για αυτό σχεδόν όλοι οι ξένοι punters προτιμούν Κίεβο από Μόσχα όπως και οι τζαμπατζήδες.
Μόσχα έχει το πλεονέκτημα οτι δε συχνάζουν τόσοι Τουρκοάραβες βρωμύλοι κτλ λόγω βίζας και και πόρτας στα κλαμπ οτι συγκεντρώνει καλύτερη ποιότητα μουνιού ως πλουσιότερη πόλη.
Βασικά όλοι στα εύκολα πάνε,δε ρισκάρουν οπότε επιλέγουν σταθερά Ουκρανία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.487
Πόντοι
2.356
Αυτο ειναι το παραδοξο ,ενω Μοσχα και Αγια Πετρουπολη ειναι κατα πολυ πλουσιοτερες απο το Κιεβο ,στις πουτανες οι τιμες ειναι ιδιες.

Night Flight(Μοσχα) 100-150 ευρω (ασε που ξεκινανε με 200-250 ,πεφτει πολυ παζαρι)
Carriebean 100 -150

σαλον 50 ευρω στο Πητερ
60 ευρω στο Κιεβο

Στα sites ιδιες τιμες

υγ. η βιζα ειναι αμελητεο ποσο ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αυτο ειναι το παραδοξο ,ενω Μοσχα και Αγια Πετρουπολη ειναι κατα πολυ πλουσιοτερες απο το Κιεβο ,στις πουτανες οι τιμες ειναι ιδιες.

Night Flight(Μοσχα) 100-150 ευρω (ασε που ξεκινανε με 200-250 ,πεφτει πολυ παζαρι)
Carriebean 100 -150

σαλον 50 ευρω στο Πητερ
60 ευρω στο Κιεβο

Στα sites ιδιες τιμες

πολυ σωστη η τοποθετηση σου, ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα  :hi: :thumbsup:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
^ Καλυτερα θα ειναι να τα γραψει ο ιδιος καποια στιγμη οταν γυρισει , εγω απλα μετεφερα το κλιμα απο αυτα που μου ειπε και ειδικοτερα απο τις πρωτες μερες.

υγ Φυσικα και εχει μονιμους ελληνες στο Μινσκ ,οι περισσοτεροι ειναι Κυπριοι(ειχα γνωρισει και εναν στο Κισιναου πριν μια πενταετια).

υγ2 γιατι σας φαινεται παραξενο δεν μπορω να καταλαβω ...  :grin:

τοσο χαλια τελικα η κατασταση στη Λευκορωσια τελικα  :-

θα σε παρω καποια στιγμη τηλεφωνο να μου πεις λεπτομεριες, να πιουμε και κανα καφε διοτι εχουμε αρκετο καιρο να βρεθουμε απο κοντα.  :hi:

Υ.Γ. αν μιλησεις στο τηλεφωνο με τους ταξιδιωτες της Λευκορωσιας δωσε χαιρετισμους  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Carriebean 100 -150

σαλον 50 ευρω στο Πητερ
60 ευρω στο Κιεβο

Στα sites ιδιες τιμες

Δεν είναι παράδοξο.Και Γερμανία οι τιμές ίδιες είναι.
Σε παίρνει όμως να σπονσοράρεις εικοσάχρονα που γνώρισες στο κλαμπ Μόσχα όπως κάνεις άνετα Ουκρανία?Πολύ πιο χλωμό.
Γενικά για σπόνσορινγκ η Ουκρανία δεν παίζεται,είναι ο παράδεισος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.487
Πόντοι
2.356
Το ξερω οτι γαμας με αυτες τις τιμες στην Γερμανια ,το εχω κανει αρκετες φορες.
οχι ομως γερμανιδες.
και στο Λονδινο βρισκεις για ενα στα γρηγορα στα ιδια(40 λιρες) ,παλι οχι ομως αγγλιδες.

Την συγκριση την εκανα μεταξυ αυτων των πολεων γιατι οι πουτανες ειναι σχεδον ολες ντοπιες (απο επαρχια βεβαια οι περισσοτερες) , αντε στη Μοσχα να υπαρχει ενα μικρο ποσοστο απο τις πρωην σοβιετικες δημοκρατιες (ουκρανια ,μολδαβια ,ουζμπεκισταν κτλ).
Αυτο ειναι το παραδοξο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom