T
Τι να πρωτο ανεβασω. Καποια δεν πιστευω ουτε εγω οτι οχι απλα μιλανε, αλλα θελουν κ συναντηση .... χωρις καν να ειμαι εκει ! Ηλικια κ αποσταση ολοφανερα.
Εχω παρκαρει Μοσχα τελευταια, χωρις μπουστ χωρις τιποτα και καθε μερα βλεπω 10 likes απο τα οποια τα μισα ειναι απο πολυ ωραια κοριτσια, τα μισα απαντανε και γινεται παιχνιδι.
Μιλας και εχεις 30% πιθανοτητα να θελει συναντηση
Βαλκανιε οτι κανω το κανω χαρις σε τιπς π εχεις δωσει, τιπς τα οποια μπορει να βρισκονται μεσα σε ποστ που δεν παει το μυαλο σου !
Κ ξανα, Λυπαμαι που απο ενα ποστ μου καποιοι βρηκαν πατημα και "στη λενε"
Επισης τραβαω μαζι με εμενα και τον κολλητο μου, ωραιος,αρκετα φιτ 1.90 ΙΤ που δεν ειχε αυτο π τ αξιζε και διορθωνοντας καποια πραγματα ρολλαρει ολο κ περισσοτερο.
Σκατα ξενοδοχεια Κιεβο..
Φίλε έγω δεν πολυπαίζω Tinder. Το δοκίμασα για λίγες μέρες όταν είμουν Αγ. Πετρούπολη και είδα το εξης:
οι γκόμενες που με γούσταραν στο δρόμο και στα clubs ήταν πολύ ανώτερες από τα match στο tinder. Και σου λέω για πρώτη αντίδραση όχι μετά από διάλογο, που πες μέτρησε συμπεριφορά. Δηλ, τα match ήταν ~6.5 ενώ στο live πηγαίναμε μέχρι 8 άνετα (9αρι είδα μόνο 1, είναι σπάνια τα άτιμα). Στη Ρωσσία πραγματικά νιώθω ότι από εμφάνιση δεν έχω ταβάνι στο τι θα χτυπήσω, δηλ. δεν με "κόβει" καμία. Και δεν παρουσιάζομαι έξω λεφτάς κτλ. Στο tinder όμως Niet.
Αρα:
- Η το προφίλ είναι λάθος, αλλά πόσο λάθος...
- Η δεν με παρουσιάζει το tinder στις ωραίες
Τι να πω, δώστε τα φώτα σας ...
Α μια σημείωση, όσες δεν βάζουν φωτό σώμα είναι όλες χοντρές (με ρώσσικα standard, γεμάτες με Ελληνικά), οπότε μην τις μετράς.
Το ίδιο το είδα και με 2 άλλους, πιο νέους ~25 και ωραίους, ο ένας φέτες, σωματαράς... Στο tinder πάλι 6-6.5 βγάζανε.
Μιλάω για Ρωσσία, Ουκρανία μπορεί να έχει ανώτερη ποιότητα το tinder, το είχα δοκιμάσει 2-3 μέρες πριν αναχωρήσω και είχα match με δυνατές, όχι πουτάνες. Την επόμενη φορά θα το βάλω.