Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
αρχηγος,αρχηγος,αρχηγος!!!!!κμαν μου σε αγαπω εισαι ιδωλο!!!!!!!
κανονισε να ερθεις κανα καλοκαιρι οδυσσο και γαμησε το κιεβο και καριμπιαν.
αρκαδια ο κμαν θα κανει θραυση και μας γεμισει φωτο τους θαυμαστες του και θα φωρτψσει ψυχολογικα
αυτους που τον ζηλευουν

Φιλαράκο δεν έχω τίποτα με τον αρχηγό σου !!

Κάνε τον τοτέμ και λάτρεψέ τον.

Δεν μου πέφτει λόγος.

Απλά μην με προκαλείς, γιατί πόσταρα ότι φεύγω απο το thread και με αναγκάζεις να επιστρέφω για να σου απαντάω.

Εντελώς φιλικά λοιπόν σου γράφω. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου και θα σε αφήσω να υμνείς απο εδώ και πέρα ανενόχλητος τον αρχηγό σου.

Δεν έχω κάτι μαζί σου. Και να σε απεκάλεσα ''κάπως'' πριν γιατί με προκάλεσες αναιρώ τώρα. Να είσαι πάντα καλά !! :hi: :hi:

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1076805;image[/img[/URL]]

Αυτή πάντως έχει φιλήδονα χειλάκια και μεγάλο στόμα για mouth fucking. Καλά πέρασες μπαγάσα..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Mindreader όλο λες ότι φεύγεις από το νήμα και θα το τηρήσεις και όλο εδώ γυρνάς να ξυστείς στη γκλίτσα του τσοπάνη.

Εδώ είναι που ταιριάζει το ρητό, 'το κόβει η πουτάνα το γαμήσι;'  :grin:

Πάντως τα δύο μελανούρια που πόσταρες είναι θάνατος. Για πες εθνικότητες, έτσι εγκυκλοπαιδικά.

Πάντως μαλάκες του νήματος ο mindreader βγάζει γαμάτα μουνιά που δεν είναι σπονσορέτες και συνεπώς με υποπολλαπλάσιο κόστος.

Άρα γιατί δεν είναι πιο μάγκας από τον αρχηγό σας;

Ο αρχηγός σας είναι απλά μια 'εμβληματική' μορφή με φλάμπουρο την επική σωβράκα του και τις δασώδεις πουτσότριχές του.

Εχεις δίκιο !! :hi:

Κακώς απαντάω, αλλά προκαλούμαι.

Στο εξής θα κρατήσω τη δέσμευσή μου !!

Δεν είμαι μάγκας. Ενας κωλόγερος είμαι που παλινδρομεί ανάμεσα στο πάθος του για ταξίδια και γυναίκες και στον απόλυτο κορεσμό του απο αυτά !!

Να είστε καλά όλοι. Και ο αργηγός !!  :hi: :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αφού τον ξέρεις τον slaviani ρώτησέ τον για μένα, να δούμε τι θα σου πεί. Ξέρεις είναι φίλος μου και τον ξέρω καλύτερα απο εσένα.

Του οποίου slaviani, σύμφωνα με την απόλυτη πεποίθηση του λοβοτομημένου πεπονογάμη,
κλώνος είμαι εγώ. Τώρα πως γίνεται να έχεις γνωρίσει και να έχεις φιλία με δύο διαφορετικά άτομα,
αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο που μόνο η κβαντομηχανική μπορεί να εξηγήσει... :grin:

Μα καλά, τι κάθεσαι και ασχολείσαι ακόμα σοβαρά με τις προσχολικές ηλικίες...  :think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αγαπητε φιλοσοφε απλα ηθελα να υποστιριξω τον κμαν σε αυτα που τον κραζετε και να σου πω υπαρχουν
οι σπονσορετες αυτες που τισ περνουν απο 15 οπως λες αλλα υπαρχουν και αυτες που λεει ο κμαν
που μπρουσες να βρεις απο σαιτ με τον μηνα,τον χρονο.αυτες θελουν μονο ενα σπονσορα.
πιο προσφατη εμπειρια ηταν πριν 4 χρονια γιατι απο τοτε εχει να καλεσω απο ιτερνετ οδυσσο για σπονσορινκ.τα τελευτεα 3 χρονια καμια δεν απαντα ουτε οταν ειμαι εκει.
η κοπελα που καλεσα αρμενου της ουκρανιας μου ξηγηθηκε οτι θελει μονιμη σχεση σπονσορινκ και δεν θελει
να αλλαζει γκομενους η βιζιτες.ουτε με λεφτα να ερθει βιζιτα δεχωταν.
λεω ενα παραδειγμα τωρα απο τα πολλα.δεν δεχωνταν να ερθουν βιζιτα ενω προτεινα μεχρι και 150 ευρο την βραδια.μην νομιζεισ κανα μοντελο η αυτα τα ψιλαγγουρα του αρχοντα.
κανονικες απλες σπονσορετες απο αυτες που δεν θα βρεις σε κλαμπ η να τρυγιρνανε αρκαδια και κεντρο.
απο ισμαηλ,ιλιτσεβσκ,επαρχια γυρω απο οδυσσο ολες ηταν η φοιτιτριες απο οδυσσο.αυτες δεν δεχωντε οτι ειναι πουτανες και ψαχνουν γκομενο που θα τισ συντηρα και να δινει κανα φρανγκο παρα να τισ φιλοξενα ο καθε ουκρανοσ και να γαμα τζαμπα.συμφωνω οι κοπελες καριμπιαν ειναι καραπουτανες οχι σπονσορετες οπως της βαβτιζει  ο αρχοντας.σπονσορετα ειναι η ομορφη σλοβακα που ειχε ελλαδα οχι αυτες του καριμπιαν.οι κοπελες σε ολα τα καφε και ρεστοραν οδυσσο ειναι ολες απο τσερβνοτσι,ζαπαροζιε,τσερκασι και αλλες περιοχες που δεν παταμε.με ολες μιλω και βρισκω στο φεισπουκ.
οδυσσο ολες αυτες ειναι τακτοποιημενες και σπιτωμενες απο καπιους που βρηκαν πιο πριν.
αρχικα ερχοντε να βρουνε στεγη και μετα δουλεια και τις γαμα καθε αφραγγος που τις φιλοξενα.
με τον τυπο που ερχοντε σε συμφωνια σχεση-σπονσορα βγαζουν και κανα φραγγο.
επιδει δεν εισαι εμπειρος σε αυτο το παιγνιο ουκρανια δεν σημαινει δεν υπαρχει.
ο κμαν μαλακια κανει που δινει στις καριμπιαν και δωρακια εκτος της τιμης για να γνωρισει φιλες τους.με την σλοβακα σπονσορετα χαλαλι της οσα φαει.ουτε εμενα με χαλα να ξοδευωμε για σπονσορετα
που γουσταρα στο ιτερνετ αλλα τη ιδια γκομενα αν εβλεπα σαλον εκτος απο τα 1000 γριβνα δεν θα την συναντουσα ξανα αργοτερα η να αγορασω δωρακι.

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075

Δεν είμαι μάγκας. Ενας κωλόγερος είμαι που παλινδρομεί ανάμεσα στο πάθος του για ταξίδια και γυναίκες και στον απόλυτο κορεσμό του απο αυτά !!

Σώπα ρε. Αυτά θα έχεις να θυμάσαι όταν γεράσεις. Τι είναι η ζωή χωρίς γυναίκες;
Εγώ δηλαδή που σε νεαρή περίοδο της ζωής μου ταξίδευα λόγω επαγγελματικής ιδιότητας και δεν έκανα απολύτως τίποτα γιατί ήμουν μαλάκας, τι νομίζεις ότι κατάλαβα; Μουντζώνομαι.

Έφτασα μέχρι Κίνα και δεν γάμησα κινέζα. Για τόσο μαλάκα μιλάμε...

Άλλωστε οικογένεια έκανες, παιδί έκανες. Και τώρα 'ελεύθερος' ...
Τι άλλο ζητάς; Το ιδανικό δεν υπάρχει. Είναι μια φενάκη.

Όσο για το κορεσμό, είναι μια άλλη συζήτηση...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

οταν θες δειχνεις ανωτερωτητα.εγω σε πειραζω και προκαλω γιατι τα πηρες με κμαν
ενω θα μπορουσες να μην χαλας την υγεια σου και να απολαμβανεις το γελιο που μας χαριζει.
βεβαια οπως του εγραψα και εγω παλαιοτερα χωρις να μας βαζει φωτο σκατα,χυσια και τον πουτσο του.
ασ μεινει στις φωτο με τισ πουτανες και την σωβρακα χαχαχαχαχ.
να εισε και εσυ καλα φιλοσοφε και μην πιανεσε με τον αρχοντα.ασε τον ελευθερο να μας λεει τα δικα του και να μας ψυχαγωγει με τισ βαλκανικες μαχες ,πυραυλους και το λεξιλογιο του που μας κανει να ψυχαγωγουμαστε.σχεδον ολοι τον συμπαθανε και θελουν να συναντησουν για την πλακα που εχει οπως και ο δασκαλος.αν ο κμαν σταματησει της αηδιαστικες φωτο θα ειναι τελειοσ με τις περιγραφες του

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σ
καθιστε καλα ολοι γιατι θα βαλω φωτο απο τα μουνια που γαμαω στο Μεταξι,σαν την Δημητρα απο Ιασωνος 46 :zombie: και θα προσκυνατε  :takethis: :S :S :S
βλεπω φωτο τυπε απο τα στουντιο αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθινες.στο μπου γραφει σε ολα ποια ειναι βαρδυα και βλεπω καλυτερη ποιοτητα απο τα σαλον τωρα οδυσσο

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
ρε τυπε ουκχαρις που το παιζεις και σπονσορ,γιατι δε βαζεις μια δικια σου φωτο με ενα απο τα μουνια που λες οτι εχεις γαμησει με τη μεθοδο του αρχηγου σου ετσι για να μας αποστομωσεις οτι δεν εισαι ενα αγαμητο ποκεμον σα γαμωτοκερατομου που το πλακωνουνε στο ξυλο μολις το δουνε επειδη μοιαζει με ζητιανο?

προσεχε μονο τι φωτο θα βαλεις ετσι,γιατι μπορει (λεω εγω τωρα) ο ξεχασιαρης αρχηγος σου να εχει διαρρευσει και φωτο απο αλλους εκτος απο τις δικες του  ;) :sunglasses:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.279
Πόντοι
506
τιτανομαχια kman / mindreader!

αρχιζει και βγαζει ασσους απο τα μανικια ο mindreader......
index.php

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καθιστε καλα ολοι γιατι θα βαλω φωτο απο τα μουνια που γαμαω στο Μεταξι,σαν την Δημητρα απο Ιασωνος 46 :zombie: και θα προσκυνατε  :takethis: :S :S :S
καλα ειναι στο μεταξι αλλα θα ηθε
ρε τυπε ουκχαρις που το παιζεις και σπονσορ,γιατι δε βαζεις μια δικια σου φωτο με ενα απο τα μουνια που λες οτι εχεις γαμησει με τη μεθοδο του αρχηγου σου ετσι για να μας αποστομωσεις οτι δεν εισαι ενα αγαμητο ποκεμον σα γαμωτοκερατομου που το πλακωνουνε στο ξυλο μολις το δουνε επειδη μοιαζει με ζητιανο?

προσεχε μονο τι φωτο θα βαλεις ετσι,γιατι μπορει (λεω εγω τωρα) ο ξεχασιαρης αρχηγος σου να εχει διαρρευσει και φωτο απο αλλους εκτος απο τις δικες του  ;) :sunglasses:
δεν εχω φωτο βλακακο.μεχρι ταξιδια που εκανα τοσα ταξιδια δεν πηρα ποτε φωτογραφικη η απο κινητο.ουτε απο ρωμη,πετρουπολη,ριγα βιλνιουσ και αλλεσ 15 χωρες δεν εχω μια φωτο βλακακο.
για βαλε μας μια δικη σου να γελασουμε γιατι εκτος εσας τους κλωνους με τους υπολειπους σχεδον ολους βρεθηκαμε και γνωριζομαστε.εισαι μια τριχα απο το αρχιδι μου  παπαρι χαχαχαχ.
ναι ακριβως,μοιαζω με ζητιανοςχαχαχαχ.σε φανταζομε αθλιο σαν αυτους ολους αθηνα που  εβλεπα και γελουσα με τον δασκαλο.αντε τραβα για ξυρισμα και τραβα μοναστηρακι να τσιμπουκωσεις κανα πακιστανο βλακακο

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
μην αγχωνεσαι αγαμητε βλακακο ουκχαρη, εχω εγω φωτογραφια σου με σπονσορετα

44278046_10212943069467511_351277700033282048_n.jpg

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.229
Πόντοι
1.056
τιτανομαχια kman / mindreader!

αρχιζει και βγαζει ασσους απο τα μανικια ο mindreader......
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1076800;image[/img[/URL]]
[/quote]

Σαφώς και προηγείται ο Κman με φρέσκες φωτό , το παιχνίδι εξάλλου όπως μας έγραψε έχει αλλάξει .

Οι φωτό του Mind είναι το λιγότερο 10ετίας από ξεπεσμένα  καμπαρέ και μαύρες επιπεδου Σωκρατους ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υστερα οι δικες μου φωτο είναι απο Κίεβο,τα τρία τελευταία χρόνια και απο γυμνές γκομενες.Και είναι δικες μου φωτο όχι φωτο που μου έστειλε η γκομενα.
Αν κάποιος είχε μια σαν τη Σλοβακα που έφερα τον Ιούλιο Σαντορίνη θα την είχε ποσταρει 100 φορές και δε θα σταμάταγε για 5 χρόνια για να δείξει τι ποιότητα γαμάει.
Εγώ απλά ποσταρω κάθε μήνα και διαφορετικές και ανανεώνω το ροστερ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.473
Πόντοι
5.006
Υστερα οι δικες μου φωτο είναι απο Κίεβο,τα τρία τελευταία χρόνια και απο γυμνές γκομενες.Και είναι δικες μου φωτο όχι φωτο που μου έστειλε η γκομενα.
Αν κάποιος είχε μια σαν τη Σλοβακα που έφερα τον Ιούλιο Σαντορίνη θα την είχε ποσταρει 100 φορές και δε θα σταμάταγε για 5 χρόνια για να δείξει τι ποιότητα γαμάει.
Εγώ απλά ποσταρω κάθε μήνα και διαφορετικές και ανανεώνω το ροστερ.
Τυπε η σλοβακα ηταν εκεινη η ασπρουλιαρικη σανιδα που εκανε ηλιοθεραπεια???σαν τον μαραντονα στο next top model ηταν... :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Του οποίου slaviani, σύμφωνα με την απόλυτη πεποίθηση του λοβοτομημένου πεπονογάμη,
κλώνος είμαι εγώ. Τώρα πως γίνεται να έχεις γνωρίσει και να έχεις φιλία με δύο διαφορετικά άτομα,
αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο που μόνο η κβαντομηχανική μπορεί να εξηγήσει... :grin:

Μα καλά, τι κάθεσαι και ασχολείσαι ακόμα σοβαρά με τις προσχολικές ηλικίες...  :think:

Καμία σχέση εσύ με τον slaviani.

Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε καν πως προέκυψε αυτό σαν σκέψη.

Απλώς άλλοι άνθρωποι οι δυο σας.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ευτηχως λεω ,που ηρθαν κατι τυπακια ναυαγια σαν τον ραοπαου και τον ParisPapis να μας ανοιξουν τα ματια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφού τον ξέρεις τον slaviani ρώτησέ τον για μένα, να δούμε τι θα σου πεί. Ξέρεις είναι φίλος μου και τον ξέρω καλύτερα απο εσένα.
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι είχες κάποιο επίπεδο.Δε με νοιάζει αν της πληρώνεις ή όχι αυτές στις φωτογραφίες (πολλές φενονται για επαγγελματιες) ούτε ξέρω και αν οι φωτο που μας βάζεις είναι δεκαετίας όπως λένε?Το να δίνεις ένα λογικό ποσό δεν είναι κακό όχι Βέβαια τα τρελλά νούμερα που λέει ότι τους δίνει ο Βλακμαν.Το ότι λες ότι ο Σκυλοχάρας είναι φίλος σου μου φενεται τρελλό για έναν άνθρωπο που έχει βγάλει εστω και Λύκειο!Το να τον κοροϊδεύει κάποιος είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό.Για να τον θεωρεί όμως κάποιος για άνθρωπο πρέπει να είναι στο επίπεδο του.Ποσο μάλλον όταν αποκάλυψα όλα τα ψέματα του και της γυφτισες που είχε στην Οδησσό σας έβαλα φωτο και γελάσαμε και τον έκανα ρεζίλι των σκυλιων.Και θα πέσει τρομερό γέλιο όταν αργά ή γρήγορα μάθω και για την υπόθεση που πιθανόν κατηγορείτε.καθε μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο ότι εδώ είναι το σάϊτ των φουκαραδων,φτωχομπινεδων και καμένων.
    Και κάτι άλλο ο Ιωσήφ μου είπε ότι επειδή δεν μπορούσε να μπει σαν Ιωσήφ Μπλασκος έφτιαξε έναν άλλο λογαριασμό σαν δρ Ιωσήφ Μπλασκος ,προσπαθεί να γράψει αλλά δεν μπορεί!

Επισκέπτης
Αμα ο κμαν παρει αναβολικα και γινει χουλκ θα σας ταπωσει ολους με τις φωτογραφιες που θα βγαλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom