επιδει βρηκες τον κμαν μικρο και τον δουλευεις πες μας πρωτα ποτε ηταν η τελευτεα φορα
που πηγες ρωσια η ουκρανια που δεν νομιζω να πηγες ποτε.
προσπαθεις να ψυχολογησεις τον κμαν και τον κραζεις συνεχεια οτι γαμα σπονσορετες και φωτογραφιζεται.ενω απο την αλλη οταν βλεπεις τον κμαν ειναι σαν να βλεπεις τον εαυτο σου
στον καθρεφτη φιλοσοφε χαχαχαχ. το ιδιο εισαι με τον κμαν και βαζεις φωτο με πουτανες σε καμπαρε
ποζαρωντας σαν να ειναι γκομενες για να νιωθεις και εσυ οπως ο κμαν,γκομενος,γαμιας,πετυχημενος..
εσυ εισαι φιλοσοφος ενω εγω ψυχολογος για αυτο δεν θα τα βγαλεις περα μαζι μου χαχαχαχ.
για αυτο φιλοσοφε τα πρακτορεια γαμου κανουν χρυσες δουλειες στηριζοντας στην συναισθηματικη αναγγη
των αντρων που νιωθουν μοναξια και ειναι απελπισμενοι να πιαστουν απο καπου.
οι αντρες αυτοι ειναι διαθετιμενοι να ρισκαρουν να εξαπατηθουν φτανει να εχουν μια ελπιδα για να βρουνε γυναικα.βλεπω αραβες,χαζοκινεζους,συνομιληκες σου αμερικανους να κρατανε τις γκομενες απο
πρακτορειο και σαν τρελοι να φωτογραφιζονται μαζι τους για να δειξουν στην χωρα τους εχουν γκομενα!
τους βλεπω να περπατανε ολους αυτους με την νυφη και την μεταφραστια και ενω ειναι απατη αυτοι
παραμυθιαζονται και συμπεριφερωνται σαν ερωτευμενοι εφηβοι.
δεν θα πιστευεις τι χαζα κανουν οιαμερικανοι 60-65 με τις γκομενες οταν περπατανε μαζι,σαν παιδακια
κανουν χαζομαρες και γυαλιζουν απο χαρα.
στα λεω αυτα για να καταλαβεις οτι ο κμαν περα απο τον ανθρωπο που εκτισες μια εικονα απο αυτα
που γραφει για τις πουτανες στο σαιτ στην πραγματικη ζωη ειναι ενα γλυκυτατο συμπαθητικο και
ακακο πλασμα.ειναι δικαιομα του να τα τρωει με σπονσορετες αντι με βιζιτες θελωντας να ζειστην ψευδεσθηση της μινι σχεσης.αυτο τον κανει χαρουμενο οπως εκανε και τον σινοχαρα να εχει γκομενες
με 500-1000 γριβνα την μερα.ομως τον σινοχαρα ειδα με μια ομορφη γκομενιτσα 30-33 κοντουλα
να ειναι μαζι της σαν γκομενος περα απο την σχεση σπονσορινγ και να ειναι χαρουμενος.
κανονικη γκομενα θα τους επερνε ακομα πιο πολλα.αν εσυ φιλοσοφε θες να γαμας με 20 ευρο τραβα
μεταξουργειο.ο αρχηγος ξερει ερχοντε για τα λεφτα αλλα η καβλα που νιωθει να τον κοιτανε στην αθηνα
και στα νησια με μουναρες οπως την σλοβακα που βολταρε σαν γκομενα του και ολοι κοιτουσαν συναισθηματικα για αυτον αξιζει ολα τα λεφτα!ουτε εμενα μου αρεσει να περνω γκομενα στο σαλον,
αλλα μια σπονσορετα των 500 γριβνα την μερα που μου εδωσε ο σινοχαρας με εκανε να περασω ευχαριστα
την μερα μου. για αυτο ονομαζοντε σπονσορετες και δεν πανε να γαμιουντε σε σαλον και στον δρομο.
οι ιδιες λενε δεν ειμαι πουτανα θελω καπειο για σχεση και να μου δινει μηνιατικο.
δεν ψαχνουν πολλους αλλα ενα να ειναι μαζι του και υπαρχουν τετεια σαιτ.
εκανα παραπονο σε φιλους ουκρανια γιατι αυτος εχει τετεια γκομενα ενω εγω οχι?
απαντησε ο ουκρανος τοτε φιλος οτι ο τυπος την πηρε απο πρακτορειο συνοδων και αν θελω με το καταληλο βαλαντιο περνω και εγω τετειο επιπεδο.
αλλα εσυ φιλοσοφε τι να ξερεις απο σπονσορινκ ανατολικη ευρωπη τετεια δεν εχει μαγαδασκαρη και στα πιθικια που πας ασια χαχαχαχ.αυτες τισ γαμας ταιζωντας μονο ρυζι,κατσαριδες και κανα ποντικακι χαχαχα.