Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Είπα οτι τη κάνω από αυτά τα threads και πρέπει να το τηρήσω.

Για όσους γουστάρουν να δουλεύουν το πάνω κεφάλι όσο και το κάτω θα αφήσω ένα "ενθύμιο".

Το θαυμαστικό ( ! ) όταν γκρεμίζεται γίνεται τελεία και παύλα ( . - ).

Αντε γεια !! :hi: :hi: :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Φίλε συγγνώμη αλλά πάλι μπερδεύεσαι. :grin:

Τι σχέση έχουν τώρα οι σπονσορέτς του κιέβου με αυτό το πορνίδιο τη βοσκανίδου ??  :grin: :grin:

Εδώ μιλάμε αυστηρώς για σπονσορέτς δηλαδή για γκόμενες ( καμμία σχέση με τις πληρωμένες πουτάνες ), με το option του κατουρήματος η του χεσίματος !! :grin:

Μη μπερδεύεσαι !!! :grin:

Εξάλλου τις χεσμένες πολωνέζες γκόμενες τις έχει μάθει όλο το bou.com. Αρα είναι πλέον διάσημες. Η ταρίφα τους ανέβηκε, κουράδα και χιλιάρικο.

Μη μπερδεύεσαι !!! :grin:

φιλτατε mind συγκρινω τη Βοσκανιδου με τις σπονσορετ του καιμανου διοτι και η Βοσκανιδου με τα ιδια χρηματα που δινει στις σπονσορετ θα γινοταν ''δηθεν'' γκομενα στα ματια του καιμανου και θα ειχε ''αγνες'' προθεσεις για την παρτη του  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε δεν έχεις καταλάβει οτι το κατούρημα είναι για τον kman το γαμισι του μέλλοντος.

Οταν φτάσει 80 ετών μέσω κατουρήματος θα συνεχίσει να ηδονίζεται. Και για αλλαγή θα τραβάει και κανένα χέσιμο. Τότε που δεν θα του σηκώνεται (αν και για τώρα αμφιβάλω ). :grin:

Ο άνθρωπος βλέπει μπροστά !! :grin:

Ολοι οι υπόλοιποι δεν κατανοοούμε οτι το κατούρημα και το χέσιμο είναι το γαμήσι του μέλλοντος !! :grin:
Το χέσιμο δεν το κάνει γιατί του αρέσει αλλά σαν εκδίκηση  :2funny:γιά να μπορέσει να μαζέψει τα λεφτά αυτά γιά να πάει μιά φορά στους 4-6 μήνες να  :knockinb: είναι κάθε μέρα στην πείνα και πρέπει να ανέχεται και τους Γερμανούς που του φέροντε σα σκουπίδι.Τον γαμάνε οι Γερμανοί 4-6 μήνες και υποφέρει και μετά βρίσκει μια τελειωμένη και της δίνει όσα μάζεψε  :2funny:τη χέχει κιόλας σαν εκδίκηση στο σύστημα και στους Γερμανούς!Σου λέει με γαμάγατε 6 μήνες γιά να μαζέψω τα λεφτά  :2funny:πάρτε τώρα χύσιμο,κατούριμα και σκατά στο στόμα  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εγω αυτές που απαξιώνω είναι 30+ ετών ή άσχημες που της βάζω έτσι στη θέση τους ο  Βλάκμαν δεν έχει καταλάβει ότι αν θελεις να κανεις κακο σε μιά γυναίκα μην την πηδάς!Δεν υπάρχει χειρότερη υποτίμιση απο αυτο!Να της φέρεσαι ευγενικά....να βγαίνετε μαζι και να αποφεύγεις να την πηδήξεις!Συνηθως υπονοούνε μετα το τριτο ραντεβου να ερθουν σπιτι σου,πολλές αν στο πουνε στα ισια και τους το αρνηθεις κακεύουν!Οι γυναικα όλα θα τα ανεχτει και χεσιμο και ξύλο αλλά το να μην την πηδας δεν θα στο συγγχωρεσει ποτέ! :2funny:
    Βέβαια γιά να το κανεις αυτο σε γκόμενα πρεπει να μετράς,αν εισαι τελειωμένος πρέπει να τους τα σκας χοντρά όπως ο Βλάκμαν  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το χέσιμο δεν το κάνει γιατί του αρέσει αλλά σαν εκδίκηση  :2funny:γιά να μπορέσει να μαζέψει τα λεφτά αυτά γιά να πάει μιά φορά στους 4-6 μήνες να  :knockinb: είναι κάθε μέρα στην πείνα και πρέπει να ανέχεται και τους Γερμανούς που του φέροντε σα σκουπίδι.Τον γαμάνε οι Γερμανοί 4-6 μήνες και υποφέρει και μετά βρίσκει μια τελειωμένη και της δίνει όσα μάζεψε  :2funny:τη χέχει κιόλας σαν εκδίκηση στο σύστημα και στους Γερμανούς!Σου λέει με γαμάγατε 6 μήνες γιά να μαζέψω τα λεφτά  :2funny:πάρτε τώρα χύσιμο,κατούριμα και σκατά στο στόμα  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εγω αυτές που απαξιώνω είναι 30+ ετών ή άσχημες που της βάζω έτσι στη θέση τους ο  Βλάκμαν δεν έχει καταλάβει ότι αν θελεις να κανεις κακο σε μιά γυναίκα μην την πηδάς!Δεν υπάρχει χειρότερη υποτίμιση απο αυτο!Να της φέρεσαι ευγενικά....να βγαίνετε μαζι και να αποφεύγεις να την πηδήξεις!Συνηθως υπονοούνε μετα το τριτο ραντεβου να ερθουν σπιτι σου,πολλές αν στο πουνε στα ισια και τους το αρνηθεις κακεύουν!Οι γυναικα όλα θα τα ανεχτει και χεσιμο και ξύλο αλλά το να μην την πηδας δεν θα στο συγγχωρεσει ποτέ! :2funny:
   Βέβαια γιά να το κανεις αυτο σε γκόμενα πρεπει να μετράς,αν εισαι τελειωμένος πρέπει να τους τα σκας χοντρά όπως ο Βλάκμαν  :2funny:

Π-Ο-Ρ-Ν-Ο-Μ-Ε-Τ-Α-Ν-Α-Σ-Τ-Η-Σ  

ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΠΩΣ ΚΑΜΑΚΩΝΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ  :heavymetalbig:

που εισαι αρχηγε  :heavymetalbig:

που εισαι ελπιδα της ελλαδας

θα φτιαξεις κομμα τελικα? :think:

Τον κμαν τον εχουμε ψυχολογησει πλεον τι ειναι,πως σκεφτεται,γιατι κανει και γιατι το κανει

ηρθες εσυ μετα λεγομενα σου και λυσαμε το παζλ

εμεις περιμενουμε αποκαλυψεις για τον σκυνοχαρα πως τον λενε

που ειναι ο γαμος πολυτελειας του? :2funny: :2funny: :2funny:

κατι τραπεζια εβλεπα με φαγητα που θυμιζαν ταβερνα απο το μεταξουργειο
:2funny: :2funny:
αναμενουμε προεδρε :birdman:

να γελασουμε και λιγο εδω μεσα γιατι με τα ναυαγια δεν μπορεις να γελασεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΠΩΣ ΚΑΜΑΚΩΝΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ  :heavymetalbig:

που εισαι αρχηγε  :heavymetalbig:

Τον κμαν τον εχουμε ψυχολογησει πλεον τι ειναι,πως σκεφτεται,γιατι κανει και γιατι το κανει

Ο γάμος του φίλου του του(Μεγιστάνα) είχε πολύ πλάκα  :2funny:είχα πεθάνει στα γέλια.Και κάποιες από της γκόμενες που είχαν βρήκα από της φωτογραφίες  :2funny:σχεδόν όλες κάτι τελειωμένους γιά γκόμενους έχουν στο προφίλ τους! :2funny:και από κάτι χωριά γύρω από την Οδησσό!όλο το σκινηκό με την κιτσαρία και της φτωχομπινεδιάρες Ουκρανες θυμιζε το Χριστουγγενιάτικο γλέντι των αστέγων του δημου των Αθηναιων :2funny:Ρίξαμε ατέλειωτο γέλιο τότε  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ηθελα να καταγγείλω τον Whois γιά της απειλές του γιά να μάθω ποιός είναι και να ψάχνει να βρει σπηλιά να κρυφτεί  :2funny:αλλά ζητάνε κάποιο ηλεκτρονικό παράβολο και δεν ξέρω πως γίνεται?
  Σχετικά με το Σκυλοχάλια δεν είναι ιδιέταιρα δύσκολο να μάθω αν έχει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα (η γνώμη μου είναι ότι κάτι τέτοιο παίζει :2funny:) .Η Ελλάδα δυστηχώς είναι πολύ πίσω και γιά να βρω τη δικογραφία πρέπει να στείλω ένα δικηγόρο στα αρχεία σκοπεύω να ασχοληθώ με όλα αυτά αν έρθω Ελλάδα γιά να κατέβω στιε εκλογές θα πέσει πολύ  :2funny: και με την προεκλογική μου εξτρατία  :2funny:και με το σκυλοχάλια θα γελάσουμε  :2funny:
  Δεν έχω πολύ χρόνο να γράφω γιατί έχω πολλά γατάκια τώρα  :2funny:άρχισε η σεζόν  :2funny:

Επισκέπτης
Γιατί τα γράφω όπως είναι.Σε δυο βδομάδες επιδρομή Μινσκ και επέλαση σε πλούσιο Γάτο(Rich cat),Black House.
Να δούμε ποια Λευκορρωσίδα μπορεί να αντισταθεί στα Palco και τα Μινέρβα.
Θα ξανακανεις μοδα την Αιολου μεγαλε! Ολοι εκει θα προμηθευομαστε μαλλινα σωβρακα φανελες και σκελεες για τις πορνικες εξορμησεις μας! Στηριζουμε τις ελληνικες βιοτεχνιες μινερβα παλκο ατθις!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Αυτή η γκόμενα στη φωτό μου έχει φέρει άλλες δυο φίλες της να γαμήσω και πάντα έχει καινούργιες.Είναι χωρισμένη κτλ.
Τσακωθήκαμε αρκετές φορές κυρίως γιατί ζήταγε πολλά.
αυτα τα κάνουν οι.... Πουτανες δασκαλε οχι οι γκομενες
:grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Γιατί τα γράφω όπως είναι.Σε δυο βδομάδες επιδρομή Μινσκ και επέλαση σε πλούσιο Γάτο(Rich cat),Black House.
Να δούμε ποια Λευκορρωσίδα μπορεί να αντισταθεί στα Palco και τα Μινέρβα.
με 200-300 για ενα πενταλεπτο γαμησι δεν θα αντισταθούν πολλες πουτανες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656

ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΠΩΣ ΚΑΜΑΚΩΝΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ  :heavymetalbig:

που εισαι αρχηγε  :heavymetalbig:

ο χορος τψν κλώνων
:zombie: :zombie: :zombie: :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ποκεμον ξεκίνα κατ'αρχας απο το να μάθεις ανάγνωση και γραφή.

Αργότερα προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στο συνονθύλευμα που στροβιλίζεται στο κεφάλι σου.

Τέλος μάθε να κάνεις παραθέσεις μπας και βγάζουμε και εμείς άκρη.

Τα καμπαρέ στις φωτογραφίες τα βλέπεις μόνο εσύ, γιατί απλούστατα μόνο εκεί εσύ μπορείς να βρείς γυναίκες.

Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί όπου και να πας σε πλακώνουν στο ξύλο.

ΥΓ.Οταν αλώνιζα όλη την Ανατολική Ευρώπη και βίωνα καταστάσεις που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο το μυαλουδάκι σου, εσένα πιθανότατα σου άλλαζαν πάνες.
επιδει βρηκες τον κμαν μικρο και τον δουλευεις πες μας πρωτα ποτε ηταν η τελευτεα φορα
που πηγες ρωσια η ουκρανια που δεν νομιζω να πηγες ποτε.
προσπαθεις να ψυχολογησεις τον κμαν και τον κραζεις συνεχεια οτι γαμα σπονσορετες και φωτογραφιζεται.ενω απο την αλλη οταν βλεπεις τον κμαν ειναι σαν να βλεπεις τον εαυτο σου
στον καθρεφτη φιλοσοφε χαχαχαχ. το ιδιο εισαι με τον κμαν και βαζεις φωτο με πουτανες σε καμπαρε
ποζαρωντας σαν να ειναι γκομενες για να νιωθεις και εσυ οπως ο κμαν,γκομενος,γαμιας,πετυχημενος..
εσυ εισαι φιλοσοφος ενω εγω ψυχολογος για αυτο δεν θα τα βγαλεις περα μαζι μου χαχαχαχ.
για αυτο φιλοσοφε τα πρακτορεια γαμου κανουν χρυσες δουλειες στηριζοντας στην συναισθηματικη αναγγη
των αντρων που νιωθουν μοναξια και ειναι απελπισμενοι να πιαστουν απο καπου.
οι αντρες αυτοι ειναι διαθετιμενοι να ρισκαρουν να εξαπατηθουν φτανει να εχουν μια ελπιδα για να βρουνε γυναικα.βλεπω αραβες,χαζοκινεζους,συνομιληκες σου αμερικανους να κρατανε τις γκομενες απο
πρακτορειο και σαν τρελοι να φωτογραφιζονται μαζι τους για να δειξουν στην χωρα τους εχουν γκομενα!
τους βλεπω να περπατανε ολους αυτους με την νυφη και την μεταφραστια και ενω ειναι απατη αυτοι
παραμυθιαζονται και συμπεριφερωνται σαν ερωτευμενοι εφηβοι.
δεν θα πιστευεις τι χαζα κανουν οιαμερικανοι 60-65 με τις γκομενες οταν περπατανε μαζι,σαν παιδακια
κανουν χαζομαρες και γυαλιζουν απο χαρα.
στα λεω αυτα για να καταλαβεις οτι ο κμαν περα απο τον ανθρωπο που εκτισες μια εικονα απο αυτα
που γραφει για τις πουτανες στο σαιτ στην πραγματικη ζωη ειναι ενα γλυκυτατο συμπαθητικο και
ακακο πλασμα.ειναι δικαιομα του να τα τρωει με σπονσορετες αντι με βιζιτες θελωντας να ζειστην ψευδεσθηση της μινι σχεσης.αυτο τον κανει χαρουμενο οπως εκανε και τον σινοχαρα να εχει γκομενες
με 500-1000 γριβνα την μερα.ομως τον σινοχαρα ειδα με μια ομορφη γκομενιτσα 30-33 κοντουλα
να ειναι μαζι της σαν γκομενος περα απο την σχεση σπονσορινγ και να ειναι χαρουμενος.
κανονικη γκομενα θα τους επερνε ακομα πιο πολλα.αν εσυ φιλοσοφε θες να γαμας με 20 ευρο τραβα μεταξουργειο.ο αρχηγος ξερει ερχοντε για τα λεφτα αλλα η καβλα που νιωθει να τον κοιτανε στην αθηνα
και στα νησια με μουναρες οπως την σλοβακα που βολταρε σαν γκομενα του και ολοι κοιτουσαν συναισθηματικα για αυτον αξιζει ολα τα λεφτα!ουτε εμενα μου αρεσει να περνω γκομενα στο σαλον,
αλλα μια σπονσορετα των 500 γριβνα την μερα που μου εδωσε ο σινοχαρας με εκανε να περασω ευχαριστα
την μερα μου. για αυτο ονομαζοντε σπονσορετες και δεν πανε να γαμιουντε σε σαλον και στον δρομο.
οι ιδιες λενε δεν ειμαι πουτανα θελω καπειο για σχεση και να μου δινει μηνιατικο.
δεν ψαχνουν πολλους αλλα ενα να ειναι μαζι του και υπαρχουν τετεια σαιτ.
εκανα παραπονο σε φιλους ουκρανια γιατι αυτος εχει τετεια γκομενα ενω εγω οχι?
απαντησε ο ουκρανος τοτε φιλος οτι ο τυπος την πηρε απο πρακτορειο συνοδων και αν θελω με το καταληλο βαλαντιο περνω και εγω τετειο επιπεδο.
αλλα εσυ φιλοσοφε τι να ξερεις απο σπονσορινκ ανατολικη ευρωπη τετεια δεν εχει μαγαδασκαρη και στα πιθικια που πας ασια χαχαχαχ.αυτες τισ γαμας ταιζωντας μονο ρυζι,κατσαριδες και κανα ποντικακι χαχαχα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχηγος,αρχηγος,αρχηγος!!!!!κμαν μου σε αγαπω εισαι ιδωλο!!!!!!!
κανονισε να ερθεις κανα καλοκαιρι οδυσσο και γαμησε το κιεβο και καριμπιαν.
αρκαδια ο κμαν θα κανει θραυση και μας γεμισει φωτο τους θαυμαστες του και θα φωρτψσει ψυχολογικα
αυτους που τον ζηλευουν

Επισκέπτης
επιδει βρηκες τον κμαν μικρο και τον δουλευεις πες μας πρωτα ποτε ηταν η τελευτεα φορα
προσπαθεις να ψυχολογησεις τον κμαν και τον κραζεις συνεχεια οτι γαμα σπονσορετες και φωτογραφιζεται.ενω απο την αλλη οταν βλεπεις τον κμαν ειναι σαν να βλεπεις τον εαυτο σου
στον καθρεφτη φιλοσοφε χαχαχαχ. το ιδιο εισαι με τον κμαν και βαζεις φωτο με πουτανες σε καμπαρε
ποζαρωντας σαν να ειναι γκομενες για να νιωθεις και εσυ οπως ο κμαν,γκομενος,γαμιας,πετυχημενος..
εσυ εισαι φιλοσοφος ενω εγω ψυχολογος για αυτο δεν θα τα βγαλεις περα μαζι μου χαχαχαχ.
για αυτο φιλοσοφε τα πρακτορεια γαμου κανουν χρυσες δουλειες στηριζοντας στην συναισθηματικη αναγγη
των αντρων που νιωθουν μοναξια και ειναι απελπισμενοι να πιαστουν απο καπου.
οι αντρες αυτοι ειναι διαθετιμενοι να ρισκαρουν να εξαπατηθουν φτανει να εχουν μια ελπιδα για να βρουνε γυναικα.βλεπω αραβες,χαζοκινεζους,συνομιληκες σου αμερικανους να κρατανε τις γκομενες απο
πρακτορειο και σαν τρελοι να φωτογραφιζονται μαζι τους για να δειξουν στην χωρα τους εχουν γκομενα!
τους βλεπω να περπατανε ολους αυτους με την νυφη και την μεταφραστια και ενω ειναι απατη αυτοι
παραμυθιαζονται και συμπεριφερωνται σαν ερωτευμενοι εφηβοι.
δεν θα πιστευεις τι χαζα κανουν οιαμερικανοι 60-65 με τις γκομενες οταν περπατανε μαζι,σαν παιδακια
κανουν χαζομαρες και γυαλιζουν απο χαρα.
στα λεω αυτα για να καταλαβεις οτι ο κμαν περα απο τον ανθρωπο που εκτισες μια εικονα απο αυτα
που γραφει για τις πουτανες στο σαιτ στην πραγματικη ζωη ειναι ενα γλυκυτατο συμπαθητικο και
ακακο πλασμα.ειναι δικαιομα του να τα τρωει με σπονσορετες αντι με βιζιτες θελωντας να ζειστην ψευδεσθηση της μινι σχεσης.αυτο τον κανει χαρουμενο οπως εκανε και τον σινοχαρα να εχει γκομενες
με 500-1000 γριβνα την μερα.ομως τον σινοχαρα ειδα με μια ομορφη γκομενιτσα 30-33 κοντουλα
να ειναι μαζι της σαν γκομενος περα απο την σχεση σπονσορινγ και να ειναι χαρουμενος.
κανονικη γκομενα θα τους επερνε ακομα πιο πολλα.αν εσυ φιλοσοφε θες να γαμας με 20 ευρο τραβα μεταξουργειο.ο αρχηγος ξερει ερχοντε για τα λεφτα αλλα η καβλα που νιωθει να τον κοιτανε στην αθηνα
και στα νησια με μουναρες οπως την σλοβακα που βολταρε σαν γκομενα του και ολοι κοιτουσαν συναισθηματικα για αυτον αξιζει ολα τα λεφτα!ουτε εμενα μου αρεσει να περνω γκομενα στο σαλον,
αλλα μια σπονσορετα των 500 γριβνα την μερα που μου εδωσε ο σινοχαρας με εκανε να περασω ευχαριστα
την μερα μου. για αυτο ονομαζοντε σπονσορετες και δεν πανε να γαμιουντε σε σαλον και στον δρομο.
οι ιδιες λενε δεν ειμαι πουτανα θελω καπειο για σχεση και να μου δινει μηνιατικο.
δεν ψαχνουν πολλους αλλα ενα να ειναι μαζι του και υπαρχουν τετεια σαιτ.
εκανα παραπονο σε φιλους ουκρανια γιατι αυτος εχει τετεια γκομενα ενω εγω οχι?
απαντησε ο ουκρανος τοτε φιλος οτι ο τυπος την πηρε απο πρακτορειο συνοδων και αν θελω με το καταληλο βαλαντιο περνω και εγω τετειο επιπεδο.
αλλα εσυ φιλοσοφε τι να ξερεις απο σπονσορινκ ανατολικη ευρωπη τετεια δεν εχει μαγαδασκαρη και στα πιθικια που πας ασια χαχαχαχ.αυτες τισ γαμας ταιζωντας μονο ρυζι,κατσαριδες και κανα ποντικακι χαχαχα.

Μετα απο ολο αυτο το σεντονι ενας Μπαμπινιωτης αυτοκτονησε και δεκαδες εγκεφαλικα κυτταρα καηκαν... :S :S :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ρε θείο τι θες και τρίβεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη ??? :grin:  :grin:

Τελευταία φορά που πήγα στη ρωσσία ήταν τον Απρίλιο φέτος.

Εμεινα 3 μέρες Μόσχα, και μετά πήγα απο εκεί άλλες 3 μέρες στη Σαμάρα για δουλειά.

Θες να το πιστέψεις εντάξει !! Δεν θέλεις ?? Δεν πειράζει

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μεγάλε ψυχολόγε Φρόιντ, αν κάποτε κοιτάξω στον καθρέφτη και δω τον KMAN τότε να είσαι σίγουρος ότι θα αυτοκτονήσω. :grin: :grin:

Επειδή είσαι βλακέντιος και επιμένεις πές μου σε ποιές απο τις παρακάτω φωτογραφίες που πόσταρα βλέπεις καμπαρέ ??

Γιατί μόνο εσύ τα βλέπεις παντού τα καμπαρέ !!

Συνημμένα

• 20121222_231155.jpg
    20121222_231155.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 32
  • from 2014 summer-289x289.jpg
    from 2014 summer-289x289.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • P11B.jpg
    P11B.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P13.jpg
    P13.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 20140730_231211.jpg
    20140730_231211.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 36
  • P14B.jpg
    P14B.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 23

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ναι βέβαια ο ΚΜΑΝ είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μόνο που,

Τον κυνηγάε :grin:ι ενότε η KGB,
Βάζει απόλυτα επιτυχημενα κωλόχερα και μουνόχερα στα Τραμ,
Χέζει και κατουράει γλυκύτατα κοπρολαγνούδες,
Κατουράει και χύνει στη μάπα όποιον διαφωνεί μαζί του,

κλπ κλπ κλπ να μην τα ξαναγράφω πάλι όλα !!

Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα ο ΚΜΑΝ. Είναι τόσο γλυκύτατο πλάσμα, όσο περίπου ευφυέστατο πλάσμα είσαι εσύ !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
αυτο τον κανει χαρουμενο οπως εκανε και τον σινοχαρα να εχει γκομενες
κανονικη γκομενα θα τους επερνε ακομα πιο πολλα.

Αφού τον ξέρεις τον slaviani ρώτησέ τον για μένα, να δούμε τι θα σου πεί. Ξέρεις είναι φίλος μου και τον ξέρω καλύτερα απο εσένα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
αν εσυ φιλοσοφε θες να γαμας με 20 ευρο τραβα μεταξουργειο.ο αρχηγος ξερει ερχοντε για τα λεφτα αλλα η καβλα που νιωθει να τον κοιτανε στην αθηνα

Κοίταξε κουμπάρο, είναι φανερό ότι κάποιος που πληρώνει επειδή γουστάρει 1000 ευρώ για να πάει Μαδαγασκάρη, όλο τον υπόλοιπο χρόνο του τον περνάει στο Μεταξουργιο !! :grin: :grin:

Επίσης είναι φανερό ότι πέρα απο το μεταξουργείο και τις σπονσορέτες δεν υπάρχει τίποτα άλλο ανάμεσα να διαλέξει κανείς.

Επίσης είναι πασιφανές ότι οι σπονσορέτες είναι απόλυτα αφοσιωμένες στον σπόσνσορά τουε γιατί... δεν θέλουν να πηγαίνουν με πολλούς. Μόνο με τους 10 -15 σπόνσορές τους !!! :grin: :grin:

Ηθελα να ήξερα αν αυτό το ρημάδι μέσα στο κεφάλι σου το βάζεις ποτέ να δουλεύει ???

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
Mindreader όλο λες ότι φεύγεις από το νήμα και θα το τηρήσεις και όλο εδώ γυρνάς να ξυστείς στη γκλίτσα του τσοπάνη.

Εδώ είναι που ταιριάζει το ρητό, 'το κόβει η πουτάνα το γαμήσι;'  :grin:

Πάντως τα δύο μελανούρια που πόσταρες είναι θάνατος. Για πες εθνικότητες, έτσι εγκυκλοπαιδικά.

Πάντως μαλάκες του νήματος ο mindreader βγάζει γαμάτα μουνιά που δεν είναι σπονσορέτες και συνεπώς με υποπολλαπλάσιο κόστος.

Άρα γιατί δεν είναι πιο μάγκας από τον αρχηγό σας;

Ο αρχηγός σας είναι απλά μια 'εμβληματική' μορφή με φλάμπουρο την επική σωβράκα του και τις δασώδεις πουτσότριχές του.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ναι ρε κουμπάρο !!! :grin: :grin:  Τι να ξέρω εγώ απο sponsoring ???

Εκτός απο την Ανατολική Ευρώ πη που έχω προ πολλού χορτάσει, κοίτα τι ταίζω εγώ ρυζάκι σε κάτι χώρες που δεν  έχεις πάει ποτέ αλλά βλακωδώς κοροιδεύεις !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 2015-09-16 10.01.13.jpg
    2015-09-16 10.01.13.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 2015-09-20 14.20.26.jpg
    2015-09-20 14.20.26.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 2015-09-20 18.24.23.jpg
    2015-09-20 18.24.23.jpg
    203,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 2015-09-19 11.11.50.jpg
    2015-09-19 11.11.50.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 20150921_023226.jpg
    20150921_023226.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 20150921_000450.jpg
    20150921_000450.jpg
    143,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG-20140722-WA0005.jpeg
    IMG-20140722-WA0005.jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 39
  • 20180221_201024-580x1031.jpg
    20180221_201024-580x1031.jpg
    163,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 20180225_161837.jpg
    20180225_161837.jpg
    170,4 KB · Εμφανίσεις: 41

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
καθιστε καλα ολοι γιατι θα βαλω φωτο απο τα μουνια που γαμαω στο Μεταξι,σαν την Δημητρα απο Ιασωνος 46 :zombie: και θα προσκυνατε  :takethis: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom