αρχιδια μυδια ...
Αλλο σιχαινομαι και αλλο σοκαρομαι ,τι να τα παιξει ρε ενας ανθρωπος σαν τον mind που εχει γυρισει ολο τον πλανητη? Αυτα που εχει ζησει,,, ο αλλος τα βλεπει μονο στα εργα![]()
![]()
[/quoteκαι ο γαμπρος μου τασο που ειναι 40 δεν εχει παει μονο αζερπαιζαν στον κοσμο.αρχιδια μυδια ...
Αλλο σιχαινομαι και αλλο σοκαρομαι ,τι να τα παιξει ρε ενας ανθρωπος σαν τον mind που εχει γυρισει ολο τον πλανητη? Αυτα που εχει ζησει,,, ο αλλος τα βλεπει μονο στα εργα![]()
![]()
![]()
εχει γυρισει παγκοσμια και σε ασια,λατινηκη,κινα,ιαπωνια,ρωσια,ουκρανια ινδια,παντου εχει παει και σε ολεις τις πολεις δεκαδες φορες με την δουλεια του με ναυτιλιακες ετεριεσ.
το οτι ταξιδευει ασια και αφρικη ο φιλοσοφος δεν μας λεει τιποτα.
απο ανατολικη ευρωπη τι εχει να μας δειξει η να πληροφορησει?ανατολικες γνωρισε μονο σε κολομπαρα
και μονος του μας εβαλε φωτο στο καμπαρε.δεν περιγραφω αλλο χαχαχαχααχ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
παιδεια θα παω χαρκοβ τελικα δεκεβριο.μαλλον θα κατσω κιεβ μια μερα βολτα με δασκαλο να μου φυγει
η καβλα για κιεβ.με επισαν 2 κοπελες απο χαρκοβ που μενουν κυπρο να κλισω εκει δεκεβριο κοσμος και
ομορφα λενε .η μια μαλλον θα ερθει και αυτη δεκεβρη η θα μου δωσει καμια φιλη.
οδυσσο τα ιδια και τα ιδια βαρεθηκα.εκτος απο οτι μου αρεσει η πολη δεν παιζει τιποτα απο μουνια.
χαρκοβ πολυ καλυτερα σε αυτο τον τομεα πιστευω.
η καβλα για κιεβ.με επισαν 2 κοπελες απο χαρκοβ που μενουν κυπρο να κλισω εκει δεκεβριο κοσμος και
ομορφα λενε .η μια μαλλον θα ερθει και αυτη δεκεβρη η θα μου δωσει καμια φιλη.
οδυσσο τα ιδια και τα ιδια βαρεθηκα.εκτος απο οτι μου αρεσει η πολη δεν παιζει τιποτα απο μουνια.
χαρκοβ πολυ καλυτερα σε αυτο τον τομεα πιστευω.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
τύπε Πετρή καλά τα λές αν και οπως οι μεγαλοι ερωτες ξεκινανε απο μεγάλα μιση ετσι και εδω σε λιγο θα δεις οτι θα μιλάμε για αλλη μια μεγάλη φιλία που ξεκινησε απο μια παρεξηγηση,θα γινουν κολλητηρια σε λιγο οι δυο τους ;)Πολυ κλειστομυαλο ποστ. Δε φτανει να ταξιδευει ο ανθρωπος, πρεπει να εχει και ανοιχτο μυαλο για να μαθει τις διαφορετικες κουλτουρες και τα περιεργα σε εμας εως αηδιαστικα εθιμα των αλλων ανθρωπων. Και εγω αηδιαζω με τους ταυλανδους που τρωνε κατσαριδες αλλα δεν τους απορριπτω εξαιτιας αυτου, αντιθετα προσπαθω να ερθω στη θεση τους και να καταλαβω τον τροπο ζωης τους. Αυτη η σταση ζωης με γεμιζει χαρα και με κανει πιο πλουσιο πιστευω απο τους κλειστομυαλους που δεν ανεχονται οτι τους βγαζει απο το comfort zone τους.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Πολυ κλειστομυαλο ποστ. Δε φτανει να ταξιδευει ο ανθρωπος, πρεπει να εχει και ανοιχτο μυαλο για να μαθει τις διαφορετικες κουλτουρες και τα περιεργα σε εμας εως αηδιαστικα εθιμα των αλλων ανθρωπων. Και εγω αηδιαζω με τους ταυλανδους που τρωνε κατσαριδες αλλα δεν τους απορριπτω εξαιτιας αυτου, αντιθετα προσπαθω να ερθω στη θεση τους και να καταλαβω τον τροπο ζωης τους. Αυτη η σταση ζωης με γεμιζει χαρα και με κανει πιο πλουσιο πιστευω απο τους κλειστομυαλους που δεν ανεχονται οτι τους βγαζει απο το comfort zone τους.
Φίλε με λες κλειστόμυαλο αλλά δεν πειράζει, κάθε γνώμη είναι σεβαστή.
Να εξηγήσω λοιπον τι εννοώ χρησιμοποιόντας το δικό σου παράδειγμα.
Το να τρώει κάποιος έντομα είναι δική του καθαρά υπόθεση που σχετίζεται με την κουλτούρα του και τις παιδικές του αναφορές. Το να πηγαίνει όμως σε ένα τραπέζι, που ξέρει ότι οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες αηδιάζουν όταν τον βλέπουν να τρώει έντομα, και να τρώει εκεί τα έντομά του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Πολύ δε περισσότερο δεν είναι δική του υπόθεση όταν αυτοεπαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι όταν κάνει το παραπάνω με αποτέλεσμα να αηδιάζει όλους τους άλλους.
Οι ιδιαιτερότητες και οι προτιμήσεις κάποιου είναι απολύτως σεβαστές όταν δεν αποσκοπούν στο να προκαλούν. Οταν σκοπίμως προκαλούν αυτούς που δεν τις συμμερίζονται δεν είναι σεβαστές.
Υπάρχει ενότητα σχετικά με BDSM στο site. Γιατί δεν πάει ο άλλος εκεί να επιδείξει τα ''κατορθώματά'' του ?? Γιατί μας τα σερβίρει εδώ ???
Νομίζω δεν χρειάζεται να απαντήσω. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Ισως τελικά λοιπόν να μην είμαι τόσο στενόμυαλος όσο αρχικά εκτίμησες.

Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Ποκεμον ξεκίνα κατ'αρχας απο το να μάθεις ανάγνωση και γραφή.και ο γαμπρος μου τασο που ειναι 40 δεν εχει παει μονο αζερπαιζαν στον κοσμο.
εχει γυρισει παγκοσμια και σε ασια,λατινηκη,κινα,ιαπωνια,ρωσια,ουκρανια ινδια,παντου εχει παει και σε ολεις τις πολεις δεκαδες φορες με την δουλεια του με ναυτιλιακες ετεριεσ.
το οτι ταξιδευει ασια και αφρικη ο φιλοσοφος δεν μας λεει τιποτα.
απο ανατολικη ευρωπη τι εχει να μας δειξει η να πληροφορησει?ανατολικες γνωρισε μονο σε κολομπαρα
και μονος του μας εβαλε φωτο στο καμπαρε.δεν περιγραφω αλλο χαχαχαχααχ
Αργότερα προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στο συνονθύλευμα που στροβιλίζεται στο κεφάλι σου.
Τέλος μάθε να κάνεις παραθέσεις μπας και βγάζουμε και εμείς άκρη.
Τα καμπαρέ στις φωτογραφίες τα βλέπεις μόνο εσύ, γιατί απλούστατα μόνο εκεί εσύ μπορείς να βρείς γυναίκες.
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί όπου και να πας σε πλακώνουν στο ξύλο.
ΥΓ.Οταν αλώνιζα όλη την Ανατολική Ευρώπη και βίωνα καταστάσεις που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο το μυαλουδάκι σου, εσένα πιθανότατα σου άλλαζαν πάνες.
οκ δεν ησουν σε καμπαρε αλλα καπου στνη απω ανατολη και γνωρισες μολδαβανκα τουριστριαΠοκεμον ξεκίνα κατ'αρχας απο το να μάθεις ανάγνωση και γραφή.
Αργότερα προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στο συνονθύλευμα που στροβιλίζεται στο κεφάλι σου.
Τέλος μάθε να κάνεις παραθέσεις μπας και βγάζουμε και εμείς άκρη.
Τα καμπαρέ στις φωτογραφίες τα βλέπεις μόνο εσύ, γιατί απλούστατα μόνο εκεί εσύ μπορείς να βρείς γυναίκες.
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί όπου και να πας σε πλακώνουν στο ξύλο.
ΥΓ.Οταν αλώνιζα όλη την Ανατολική Ευρώπη και βίωνα καταστάσεις που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο το μυαλουδάκι σου, εσένα πιθανότατα σου άλλαζαν πάνες.
καπου δεκαετια του 90 και την εκανες γκομενα σου.μας επεισες χαχαχαχααχ.
η μολδαβανκα προδωθηκε απο το ντυσυμο,εμφανιση,μαλλι.σαν σιουγκαρ νταντι εισαι μπροστα της χαχαχαχ
αν και χαλια επιπεδο οπως αυτες που ερχονταν τοτε.
μου θυμιζεις τον ραφτη που μου εδειχνε γκομενες απο καμπαρε φωτο συλλογη εκατονταδες και γελουσα.
του ελεγα ο πιο αχριστος μολδαβος δεν παει με αυτες στις φωτο τις καπαρετζουδες και φωναζε σαν τρελος και επεμενε δεν εχω παει με τετειες γκομεναρεσ χαχαχαχ.οκ εβαλες και 2 μουφα φωτο εκτος την καπαρετζου για να μας δειξεις τι?οτι ο κμαν σπονσαρει χοντρα ενω εσυ με πιο λιγα ψωνιζες απο κολομπαρα?μην τα βαζεις μαζι μου γιατι θα σε τρελανω να γελαμε καθε μερα χαχαχαχαχ.
μην ξεχνας καθε ωρα να μετρας την πιεση και να περνεις τα χαπια σου χαχαχαχα.
κραξε λιγο τον αρχηγο τωρα γιατι μαζι μου θα χαλασις την ψυχικη σου υγεια αν ασχολεισε χαχαχαχ.
σε θυμηθηκα στην οδυσσο οταν εβαλα χερι στην ταιλανδι μασερ που γνωρισα απο ιτερνετ.
λεω να την ψαχουλεψω λιγο μπας και ειναι καμια γκομενα σου απο ασια και εχει πουλακι
Άφιξη σήμερα Κίεβο και ολοκληρωτική γαμευσις της νέας σπονσορετ.Θεικο μπούκι,γλυφοκωλι,τα πάντα όλα.Βεβαια έθεσε τρελλές απαιτήσεις στο οικονομικό για να γίνω boyfriend,θα δούμε πώς θα διαχειριστώ το χαρέμι.
![]()
Ξεχύνομαι τώρα Carribean να ρίξω κάναν πούτσο.Το ελληνικό σώβρακο όλα τα λεφτά.
Η γκόμενα μόνο 178 αλλά άριστη συμπεριφορά,θα την κρατήσω.
κμαν ρισπεκτ απο εμενα
πολυ ωραιο μωρο
2 παρατηρησεις:
-το μαλλι σου ειναι σαν πλειμομπιλ περουκινι, το βαφεις? (δεν κανω πλακα)
- αδυνατος εισαι, αλλα κανε ρε ανθρωπε λιγο γυμναστικη να δεσει το σωμα σου. υγεια ειναι η γυμναστικη
ρε μαλάκα ζεροτολερανς έχω δακρύσει από τα γέλια. ρε μόνο στο μπου αυτά...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1071370;image[/img[/URL]]
τι σωβράκα είναι αυτή ρε συ;
κλαίω με λυγμούς
τι θεϊκό νήμα είναι αυτό ρε σεις;
και συ ρε mindreader, έλεος αδικείς τον εαυτό σου.
κλαίω με λυγμούς
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1071370;image[/img[/URL]]
κλαίω με λυγμούς
[/quote]ειναι το μονο νημα που οι γράφοντες είμαστε πολυ πανω απο τις πουτανες, οσο κι αν χανουμε ενιοτς το μονοπατι
Τα λοιπά νηματα ειναι πλειοψηφία οι μουνοδουλοι και οι αγαμητοι
Επισκέπτης
Ναι αλλα τωρα γινεσαι αδικος. Εσεις του επιτεθηκατε πρωτοι. Αυτος απαντησε... με πυρηνικη βομβα S-bomb.Φίλε με λες κλειστόμυαλο αλλά δεν πειράζει, κάθε γνώμη είναι σεβαστή.
Να εξηγήσω λοιπον τι εννοώ χρησιμοποιόντας το δικό σου παράδειγμα.
Το να τρώει κάποιος έντομα είναι δική του καθαρά υπόθεση που σχετίζεται με την κουλτούρα του και τις παιδικές του αναφορές. Το να πηγαίνει όμως σε ένα τραπέζι, που ξέρει ότι οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες αηδιάζουν όταν τον βλέπουν να τρώει έντομα, και να τρώει εκεί τα έντομά του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Πολύ δε περισσότερο δεν είναι δική του υπόθεση όταν αυτοεπαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι όταν κάνει το παραπάνω με αποτέλεσμα να αηδιάζει όλους τους άλλους.
Οι ιδιαιτερότητες και οι προτιμήσεις κάποιου είναι απολύτως σεβαστές όταν δεν αποσκοπούν στο να προκαλούν. Οταν σκοπίμως προκαλούν αυτούς που δεν τις συμμερίζονται δεν είναι σεβαστές.
Υπάρχει ενότητα σχετικά με BDSM στο site. Γιατί δεν πάει ο άλλος εκεί να επιδείξει τα ''κατορθώματά'' του ?? Γιατί μας τα σερβίρει εδώ ???
Νομίζω δεν χρειάζεται να απαντήσω. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Ισως τελικά λοιπόν να μην είμαι τόσο στενόμυαλος όσο αρχικά εκτίμησες.![]()
Επισκέπτης
κλαίω με λυγμούς
[/quote]
Εγω κλαιω πιο πολυ με τη πουτανα στη συγκεκριμενη φωτογραφια που δεν ξερει αν πρεπει να χεστει στα γελια με το υποθετο με τη γεροντοβρακα ή να βαλει τα κλαμματα για τη καταντια της....
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
+1Εγω κλαιω πιο πολυ με τη πουτανα στη συγκεκριμενη φωτογραφια που δεν ξερει αν πρεπει να χεστει στα γελια με το υποθετο με τη γεροντοβρακα ή να βαλει τα κλαμματα για τη καταντια της....
τελικα δεκεβριο θα παω χαρκοβ 9 μερες μετα απο προτροπη 2 γκομενων απο δουλεια που ειναι απο εκει.
εκλισα 9 μερες αλλα δεν ειχα επιλογη σε διαμερισματα.3 επιλογες ειχα κατι καλο τις ημερομινιες αυτες
και εκλισα σε ενα ασφαλες χτιριο χοτελ απαρτμεντ.εχουν 6 διαμερισματα σε ενα κτιριο και ασφαλεια.
για πρωτη φορα χαρκοβ καλυτερα καπου ασφαλες.τα αλλα 2 διαμερισματα που βρηκα λιγο φτηνοτερα αλλα δεν ειχαν πολλα σχολια ετσι εκλισα εκει που βρηκα.αν δεν εκλινα σημερα χαρκοβ δεν θα εκλινα ποτε και παλι θα πηγαινα οδυσσο που δεν παιζει τιποτα απο μουνι.κιεβο σκεφτηκα καλυτερα απο απριλιο και μετα γιατι
χειμωνα νυκτωνει γρηγορα και οταν κλισεις διαμερισμα πετσερσκα η αλλου κεντρο βραδι ειναι λιγο επικυνδυνα μονοσ για μενα απο το μετρο να παω σπιτι.
ετσι αποφασισα μια αλλαγη 9 μερες να δουμε τι λεει το χαρκοβ.
εκλισα 9 μερες αλλα δεν ειχα επιλογη σε διαμερισματα.3 επιλογες ειχα κατι καλο τις ημερομινιες αυτες
και εκλισα σε ενα ασφαλες χτιριο χοτελ απαρτμεντ.εχουν 6 διαμερισματα σε ενα κτιριο και ασφαλεια.
για πρωτη φορα χαρκοβ καλυτερα καπου ασφαλες.τα αλλα 2 διαμερισματα που βρηκα λιγο φτηνοτερα αλλα δεν ειχαν πολλα σχολια ετσι εκλισα εκει που βρηκα.αν δεν εκλινα σημερα χαρκοβ δεν θα εκλινα ποτε και παλι θα πηγαινα οδυσσο που δεν παιζει τιποτα απο μουνι.κιεβο σκεφτηκα καλυτερα απο απριλιο και μετα γιατι
χειμωνα νυκτωνει γρηγορα και οταν κλισεις διαμερισμα πετσερσκα η αλλου κεντρο βραδι ειναι λιγο επικυνδυνα μονοσ για μενα απο το μετρο να παω σπιτι.
Επισκέπτης
τελικα δεκεβριο θα παω χαρκοβ 9 μερες μετα απο προτροπη 2 γκομενων απο δουλεια που ειναι απο εκει.
Τυπε τωρα που το εγραψες θα το παρουν πρεφα ολοι αυτοι που σε εχουν ξυλοκοπησει Κιεβο και Οδυσσο και θα ερθουν και στο Χαρκοβ να στις βρεξουν...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.484
- Πόντοι
- 24.596
κλαίω με λυγμούς
[/quote]μινερβα απο τον στρατο τυπε :S :S :S
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Αυτή η γκόμενα στη φωτό μου έχει φέρει άλλες δυο φίλες της να γαμήσω και πάντα έχει καινούργιες.Είναι χωρισμένη κτλ.
Τσακωθήκαμε αρκετές φορές κυρίως γιατί ζήταγε πολλά.
Εννοείται. Λόγω ψυχικής οδύνης με κάτι τέτοια σώβρακα που φοράς...
Επισκέπτης
Αυτή η γκόμενα στη φωτό μου έχει φέρει άλλες δυο φίλες της να γαμήσω και πάντα έχει καινούργιες.Είναι χωρισμένη κτλ.
Τσακωθήκαμε αρκετές φορές κυρίως γιατί ζήταγε πολλά.
Οσα και να ζηταγε ειναι λιγα για τους κατεστραμενους κερατοειδεις της.....
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.582
- Πόντοι
- 12.756
Οσα και να ζηταγε ειναι λιγα για τους κατεστραμενους κερατοειδεις της.....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41