Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
ναι ειναι αηδια κι αποθητικη ξ φαση
Εδω μου την εσπασε ο κμαν.... Πολυ...  :thubsdown:

Τη φωτογραφία δηλαδή περίμενες για να καταλάβεις για ποιον μιλάμε ??

Είσαι απο τους παλιούς εδώ μεσα.Πόσες φορές εχει και στο παρελθον αναφερθεί σε κοπρολαγνίες ??
Και κανείς δεν τον έκραζε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Για πες μας λίγο τι μπορεί να συμβεί σε κάποιο τραμ ή βαγόνι τραίνου σε μια αθώα γραμμή των Σλαβικών μουνολίβαδων με κάποιον που μπαίνει στο Site  και διαβάζει Κμαν 2-3 φορές στα πεταχτά? :2funny: :2funny: :2funny:

Αν δε κάποιος έχει και πραγματική ιστορία θα πλήρωνα και συνδρομή να την διαβάσω :orchestra: :heavymetalbig:

Μα είναι προφανές. :grin:

Σύμφωνα με τις οδηγίες του "αρχηγού" ένας από τους πλέον δόκιμους τρόπους καμακιού είναι να πας στο τράμ σε μια άγνωστη και να της βάλεις "διακριτικά" κωλόχερο η μουνόχερο.

Κάθεστε και ακούτε τις καραμαλακίες του κερατά και δεν τον παίρνετε με τις ντομάτες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
οταν ελεγα οτι ο Βλακμαν ειναι ενας αρρωστος ανθρωπος με σοβαρα προβληματα που του κανετε κακο να τον αποθεωνετε αντι να τον προτρεπετε να παει σε εναν ειδικο να λυσει τα θεματα του, εσεις κανετε τους μαγκες και τον δουλευετε για να γελατε αδιαφορωντας για το οτι με τη σταση σας του εντεινετε το προβλημα. Φερατε εναν ανθρωπο ενα βημα πριν την ολοκληρωτικη καταστροφη ,αν δεν το εχει κανει ηδη, για να "γελατε"....το κριμα στο λαιμο σας...

Επισκέπτης
Χαχαχα! Σας εριξε τη βομβα μεγατονων ο κμαν και σας ισοπεδωσε!!!! Τα παιξατε ολοι. Σας ανεβασε σε ενα λεβελ δυσκολιας που απλα δε μπορουσατε να τον ακολουθησετε. Τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε οταν ελεγε οτι αλλαζει το οικολογικο περιβαλλον και τους φερμαρει ολους.

ναι ειναι αηδια κι αποθητικη ξ φαση
Εδω μου την εσπασε ο κμαν.... Πολυ...  :thubsdown:

Βασικα αυτη η φωτογραφια ειναι ψυχολογικος πολεμος εναντιον ολων σας. Μού θυμισε με αυτη του την κινηση εναν παλιο χρηστη με γνωσεις ψυχολογιας που εκανε ψυχολογικο πολεμο στα μελη και τα οδηγουσε σε καταρρευση! Ευγε κμαν! Φοβερο draw of cards! :hi:

Οσο για οσους τον αποκαλειτε αρρωστο εχω να πω οτι ζουμε στο 2018. Το scat play ειναι ενα δημοφιλες φετιχ της bdsm κοινοτητας. Μαλιστα πολλες sub γυναικες ονειρευονται εναν dom που θα τις εβαζε να βγαλουν κοπιαζοντας με τη γλωσσα το σκατο απ τον κωλο του, θα τους φοραγε το σωβρακο παλκο στο κεφαλι και μετα θα τις κατουραγε! Πως γινεται να λετε αρρωστο καποιον που απλα εχει ενα σεξουαλικο φετιχ και να σας φαινονται υγιεις τυποι (ανω των 18 ετων) που καθονται απροσκλητοι σε τραπεζια ξενων και βαρανε καλαμιες μεσα σε μαγαζια στους αντρες των ζευγαριων; :idiot: :2funny:

Μεγαλε κμαν την επομενη φορα σου προτεινω παρε το κραγιον της κοπελας και γραψε στην κοιλια της τη λεξη ΤΣΟΜΠΑΝΑ και βγαλτη φωτογραφια με το σωβρακο στο κεφαλι και τα κατουρα να σταζουν απ τα βυζια της. Ακομα καλυτερα βγαλτην ενα μικρο βιντεο 5 δευτερολεπτων τυπου ινσταγκραμ. Απολυτη τσομπανικη ταπεινωση κατακτηση OWNAGE!!!

Επισκέπτης
Και μην ξεχνατε χαρη σε ποιανου ερωτηση χαιρεστε τον απολυτο κμανικο θριαμβο.

κανα κλυσμα κανεις πριν το γλειφοκωλι;

Το γλυφοκώλι γίνεται με τον κώλο γεμάτο με τελική κατάληξη το Balkan scat.

5qPDvO.jpg

Έτσι η γκόμενα όταν φιλάει το σύζυγο δε μεταφέρει αποκλειστικά άρωμα κωλίλας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ναί σίγουρα εγώ τα παίρνω στα σοβαρά φίλε !! :grin:

Μόνο που εγώ δεν τον αποκαλώ "αρχηγό".

Πολύ ψυχεδέλεια πολύ σουρεαλισμός και στο βάθος ... σκατά στο στόμα κάποιας !! :grin:

Μάλλον ξεπεράσαμε τον Νταλί σε σουρεαλιστικότητα !!! :grin:

Και μετά τον σουρεαλισμό η επόμενη τάση ξέρεις είναι ο ... ντανταισμός.

Οχι προσωπικά δεν αράζω σε threads με φωτογραφίες σκατών στο στόμα γυναικών και κάποιο σίχαμα να επαίρεται για το "κατόρθωμα".

Σας το χαρίζω, καί το thread και τον "αρχηγό". Να τον χαίρεστε !!! :hi:
παρατα μας ρε φιλοσοφε.μην τα βαζεις με τον βαλκανιο αρχοντα.οπως ελεγε και ο πανουσης
νταλαρας,νταλαρας,νταλαρας.σε σενα θα λεμε αρχηγος,αρχηγος,αρχηγος!
βαλε μας φωτο παλι τις πιθηκες χαχαχαχ τετειες γαμαω με 15-20 ευρο στην λευκωσια.
λες για τον αρχηγο οτι γαμα σπονσορετες και βαζεις φωτο απο καμπαρε με πουτανες 15-20 χρονια πριν.
η φωτο με την γκομενα και τον ελληνα παπου μουστακαλη διπλα σε προδιδει οτι σε καμπαρε ησουν.
η γκομενα ειναι καπαρετζου απο την δεκαετια του 90 ντυμενη καμια μολδαβανκα.
θα τον χερομαστε τον αρχηγο να εισαι σιγουρος.παμε αρχηγε δωσε μουνια και σκατα στον λαο να χορτασει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ.μην ζηλευεις τον αρχηγο και μην τον πολεμας.
εχω μια υποψια μηπως εισαι γκει και πολεμας τον αρχηγο γιατι γουσταρις γλυφοκολι και χεσιμο απο τον σκατμαν κμαν χαχαχαχαχ.δεν καταλαβεις οτι εσυ εισαι ο τρελος που ασχολησε με τον αρχοντα.
απολαυσε τις διηγεισεις του και το γελιο που μας χαριζει.δικαιο εχεις μονο οτι δεν χρειαζετε να μας βαζει φωτο τις ανωμαλιες,σκατα,,χυσια και το βαλκαν πεος.χαλαρωσε και γελα με της ιστοριες του κμαν
και σκεψου οτι αλλοι που νομιζετε νορμαλ πιο προβληματικοι ειναι  απο τον αρχοντα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
και ο διμητρακης ελεγε με βαλανε φυλακη γιατι αυνανιζομουν σε ενα παρκο χαχαχαχ
εγω εκραζα εδω τον διμητρακι να γελαμε αλλα μιλαγαμε κανονικα στο φεισπουκ και σκαιπ.
δεν παρεξηγουμε με κανενα γνωστο η μελος που γραφει εδω πλιν απο ασχετους κλωνους.
εγραψα για πλακα ο μιτσος τον περνει απο τον πιτσι(που ισως να ειναι και αληθεια χαχαχαχ)
η για τον βαλκανιο δεν θυμαμε αλλα ολα μεσα στην πλακα να γελαμε.
ο αρχηγος ακομα και οταν τον εκραζα και ελεγα τα ιδια οπως ο φιλοσοφος ηταν γιατι επεμενε οτι γαμα
νορμαλ γκομενες.μετα ο ιδιος μας ειπε για σπονσορετες και οτι μας εγραφε για πλακα ελεγε
κανονικες γκομενες.στην μοσχα εκανα οτι και ο αρχηγος,αντι σαλον πηγαινα σε μερη με σπονσορετες
γιατι γουσταρα και ενιωθα σαν να καμακωνα κανονικες γκομενες.μια μερα εδειξα σε ενα ρωσο 40 ετων μια
μικρουλα που ειχα μαζι μου οταν ημουν 20 στην μοσχα 18 χρονια πριν.την συστησα σαν την γκομενα μου
και μου λεει ποσα της εδωσες?χαχαχαχαχα.κοπελα νορμαλ ντυμενη και δεν φενωτανε πουτανα αλλα αυτοι που ξερουν τι παιζει δεν μασανε κουτοχορτο οσο και αν μας δουλευουν μερικοι χαχαχαχ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
παρατα μας ρε φιλοσοφε.μην τα βαζεις με τον βαλκανιο αρχοντα.οπως ελεγε και ο πανουσης
νταλαρας,νταλαρας,νταλαρας.σε σενα θα λεμε αρχηγος,αρχηγος,αρχηγος!
βαλε μας φωτο παλι τις πιθηκες χαχαχαχ τετειες γαμαω με 15-20 ευρο στην λευκωσια.
λες για τον αρχηγο οτι γαμα σπονσορετες και βαζεις φωτο απο καμπαρε με πουτανες 15-20 χρονια πριν.
η φωτο με την γκομενα και τον ελληνα παπου μουστακαλη διπλα σε προδιδει οτι σε καμπαρε ησουν.
η γκομενα ειναι καπαρετζου απο την δεκαετια του 90 ντυμενη καμια μολδαβανκα.
θα τον χερομαστε τον αρχηγο να εισαι σιγουρος.παμε αρχηγε δωσε μουνια και σκατα στον λαο να χορτασει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ.μην ζηλευεις τον αρχηγο και μην τον πολεμας.
εχω μια υποψια μηπως εισαι γκει και πολεμας τον αρχηγο γιατι γουσταρις γλυφοκολι και χεσιμο απο τον σκατμαν κμαν χαχαχαχαχ.δεν καταλαβεις οτι εσυ εισαι ο τρελος που ασχολησε με τον αρχοντα.
απολαυσε τις διηγεισεις του και το γελιο που μας χαριζει.δικαιο εχεις μονο οτι δεν χρειαζετε να μας βαζει φωτο τις ανωμαλιες,σκατα,,χυσια και το βαλκαν πεος.χαλαρωσε και γελα με της ιστοριες του κμαν
και σκεψου οτι αλλοι που νομιζετε νορμαλ πιο προβληματικοι ειναι  απο τον αρχοντα.

Εσύ πρόεδρε του Εδεσσαικού μάθε πρώτα να μιλάς και να γράφεις με ένα στοιχειώδη ειρμο και μετά ανοίγουμε συζήτηση.

Δεν έχω ποστάρει καμμιά φωτογραφία με μουστακαλήδες και κόψε τις μαλακίες.

Για καραφλοπόκεμον 1,50  που είσαι ακόμη και οι μαιμούδες που κοροιδεύεις πολλές σου πέφτουν. Αλλα πάς και μαζί τους όπως γράφεις. Γιατί άραγε ??

Τον σιχαμερό αρχηγό σου που αρέσκεται στις κτηνοβάτες κορπολαγνούδες ( όπως αυτός πόσταρε )να τον ''δοξάζεις'' και να τον  χαίρεσαι και εσύ.

Ακολούθησε το παράδειγμά του, και φάε και εσύ λίγα σκατά. Που ξέρεις μπορεί να σου αρέσουν ??  Για να το κάνει ο ''αρχηγός'' κάτι θα ξέρει !!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.479
Πόντοι
2.356
Χαχαχα! Σας εριξε τη βομβα μεγατονων ο κμαν και σας ισοπεδωσε!!!! Τα παιξατε ολοι. Σας ανεβασε σε ενα λεβελ δυσκολιας που απλα δε μπορουσατε να τον ακολουθησετε. Τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε οταν ελεγε οτι αλλαζει το οικολογικο περιβαλλον και τους φερμαρει ολους.
αρχιδια μυδια ...
Αλλο σιχαινομαι και αλλο σοκαρομαι ,τι να τα παιξει ρε ενας ανθρωπος σαν τον mind που εχει γυρισει ολο τον πλανητη? Αυτα που εχει ζησει,,, ο αλλος τα βλεπει μονο στα εργα  :grin: :grin: :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
he did it again,ο κλασσικος k,ενα ολακερο σαη ασχολειται με τη πάρτη του,μισοι τον λατρευουν αλλοι τοσοι τον μισουν,Its him again,ladies and gentlemen dont worry, its only mr k :dancing: :dancing:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.479
Πόντοι
2.356
^ Αμφιδρομο ειναι ,,,, και αυτος ασχολειται συνεχως με τους αλλους  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Οσο για οσους τον αποκαλειτε αρρωστο εχω να πω οτι ζουμε στο 2018. Το scat play ειναι ενα δημοφιλες φετιχ της bdsm κοινοτητας.

Ναί φίλε έχεις δίκιο. Στη κοπρολαγνία δεν θα τον ακολουθήσουμε !!

Τώρα το ... "οικολογικό" του περιβάλλον είναι φανερό οτι είναι αυτό του δρομοκαιτείου.

Οι σκατόλαγνοι, και δεν "ωραιοποιείς" τίποτα αν τους αναφέρεις στα Αγγλικα (scat bdsm ), ας περιοριστούν στα δικά τους threads  Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να καμαρώνουμε οι υπόλοιποι τα "επιτεύγματά" τους.

Πολύ περισσότερο οταν καμαρώνουν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια για τα σκατά τους (κυριολεκτικώς και μεταφορικώς). 

Η κατάντια δεν έχει όρια, η ανοχή μας όμως έχει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Τώρα το ... "οικολογικό" του περιβάλλον είναι φανερό οτι είναι αυτό του δρομοκαιτείου.

Οι σκατόλαγνοι, και δεν "ωραιοποιείς" τίποτα αν τους αναφέρεις στα Αγγλικα (scat bdsm ), ας περιοριστούν στα δικά τους threads  Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να καμαρώνουμε οι υπόλοιποι τα "επιτεύγματά" τους.

Πολύ περισσότερο οταν καμαρώνουν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια για τα σκατά τους (κυριολεκτικώς και μεταφορικώς).  

Φίλε, μην ασχολείσαι με ό,τι δεν αξίζει. Υπάρχουν τόσα πολλά θετικά πράγματα που αξίζουν και στα οποία μπορεί
κάποιος να δώσει ενέργεια και φαιά ουσία (και το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές).
Υπάρχουν πολλοί γραφικοί και ιδιόρρυθμοι τύποι εδώ μέσα που μας μοστράρουν τις παραξενιές τους ως μοντέλο και υπόδειγμα. Δεν έχει σημασία να το αναλύουμε λογικά ή να προσπαθούμε να εξορθολογίσουμε ζητήματα, ανθρώπων που προ πολλού έχουν απαρνηθεί τη λογική και ζούν σε ένα παράλληλο σύμπαν. Είσαι ευφυής και έμπειρος άνθρωπος και δεν βγαίνει κάτι με το να υπογραμμίζεις τα αυτονόητα ή να μπαίνεις σε αντιπαράθεση. Όσοι διαβάζουν, θέλω να ελπίζω ότι μπορούν
και να κρίνουν. Το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να "τσιγκλάνε" τους τρελούς του χωριού για χαβαλέ, είναι άλλη υπόθεση.
Τα συμπεράσματα, είναι σαφή νομίζω, και δεν αξίζει να αναλωνόμαστε με την ψυχοπαθολογία του καθενός εδώ μέσα.
Ας γράψει ο καθένας ό,τι επιθυμεί, είτε ως άποψη είτε ως εμπειρία και ας κρίνουν ελεύθερα, έπειτα όσοι διαβάζουν.
Στο φινάλε, σε ένα ανοιχτό φόρουμ και υπό τον μανδύα ενός απρόσωπου νικ, όλοι έχουν δικαίωμα έκφρασης
και αν τυχόν ξεπερνούνται κάποια όρια, υπάρχουν οι αρμόδιοι για να τα τακτοποιούν.  
Αν εξαιρέσουμε την παιδοφιλία, τη νεκροφιλία και την κτηνοβασία, οι υπόλοιπες "εκδηλώσεις" των κρυφών πόθων του καθενός, όταν υπάρχει συναίνεση ενηλίκων, μπορούν νομίζω να δικαιολογηθούν και ως θέμα, καθώς για κάθε τρένο υπάρχουν επιβάτες και ενδιαφερόμενοι. Είναι σαφές, ότι ειδικά το νήμα του Κιέβου, εδώ και πολύ καιρό έχει χάσει κάθε αξιοπιστία και
έννοια πληροφόρησης και έχει μετατραπεί σε τσίρκο και παιδική χαρά για χαβαλέ. Οπότε, είτε κάποιος το αποδέχεται και διασκεδάζει είτε απλά αποχωρεί. Περιθώρια για σοβαρή αντιμετώπιση, δεν νομίζω ότι υπάρχουν, υπό τις παρούσες συνθήκες και ανάμεσα σε τόσα "συλλεκτικά" κομμάτια (και θρύψαλα...).  :grin:  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλε, μην ασχολείσαι με ό,τι δεν αξίζει. Υπάρχουν τόσα πολλά θετικά πράγματα που αξίζουν και στα οποία μπορεί
κάποιος να δώσει ενέργεια και φαιά ουσία (και το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές).
Υπάρχουν πολλοί γραφικοί και ιδιόρρυθμοι τύποι εδώ μέσα που μας μοστράρουν τις παραξενιές τους ως μοντέλο και υπόδειγμα. Δεν έχει σημασία να το αναλύουμε λογικά ή να προσπαθούμε να εξορθολογίσουμε ζητήματα, ανθρώπων που προ πολλού έχουν απαρνηθεί τη λογική και ζούν σε ένα παράλληλο σύμπαν. Είσαι ευφυής και έμπειρος άνθρωπος και δεν βγαίνει κάτι με το να υπογραμμίζεις τα αυτονόητα ή να μπαίνεις σε αντιπαράθεση. Όσοι διαβάζουν, θέλω να ελπίζω ότι μπορούν
και να κρίνουν. Το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να "τσιγκλάνε" τους τρελούς του χωριού για χαβαλέ, είναι άλλη υπόθεση.
Τα συμπεράσματα, είναι σαφή νομίζω, και δεν αξίζει να αναλωνόμαστε με την ψυχοπαθολογία του καθενός εδώ μέσα.
Ας γράψει ο καθένας ό,τι επιθυμεί, είτε ως άποψη είτε ως εμπειρία και ας κρίνουν ελεύθερα, έπειτα όσοι διαβάζουν.
Στο φινάλε, σε ένα ανοιχτό φόρουμ και υπό τον μανδύα ενός απρόσωπου νικ, όλοι έχουν δικαίωμα έκφρασης
και αν τυχόν ξεπερνούνται κάποια όρια, υπάρχουν οι αρμόδιοι για να τα τακτοποιούν. 
Αν εξαιρέσουμε την παιδοφιλία, τη νεκροφιλία και την κτηνοβασία, οι υπόλοιπες "εκδηλώσεις" των κρυφών πόθων του καθενός, όταν υπάρχει συναίνεση ενηλίκων, μπορούν νομίζω να δικαιολογηθούν και ως θέμα, καθώς για κάθε τρένο υπάρχουν επιβάτες και ενδιαφερόμενοι. Είναι σαφές, ότι ειδικά το νήμα του Κιέβου, εδώ και πολύ καιρό έχει χάσει κάθε αξιοπιστία και
έννοια πληροφόρησης και έχει μετατραπεί σε τσίρκο και παιδική χαρά για χαβαλέ. Οπότε, είτε κάποιος το αποδέχεται και διασκεδάζει είτε απλά αποχωρεί. Περιθώρια για σοβαρή αντιμετώπιση, δεν νομίζω ότι υπάρχουν, υπό τις παρούσες συνθήκες και ανάμεσα σε τόσα "συλλεκτικά" κομμάτια (και θρύψαλα...).  :grin:  :hi:

Εχεις δίκιο σε όλα φίλε !! :hi:

Κακώς ασχολούμαστε !! :hi:

Οι σκατόλαγνοι, σκατόψυχοι και όλα τα σκατοσυναφή στο κλουβί τους, και οι "θαυμαστές" ολόγυρα ας διασκεδάζουν !!

Επισκέπτης

Οι σκατόλαγνοι, και δεν "ωραιοποιείς" τίποτα αν τους αναφέρεις στα Αγγλικα (scat bdsm ), ας περιοριστούν στα δικά τους threads  Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να καμαρώνουμε οι υπόλοιποι τα "επιτεύγματά" τους.

Πολυ κλειστομυαλο ποστ. Δε φτανει να ταξιδευει ο ανθρωπος, πρεπει να εχει και ανοιχτο μυαλο για να μαθει τις διαφορετικες κουλτουρες και τα περιεργα σε εμας εως αηδιαστικα εθιμα των αλλων ανθρωπων. Και εγω αηδιαζω με τους ταυλανδους που τρωνε κατσαριδες αλλα δεν τους απορριπτω εξαιτιας αυτου, αντιθετα προσπαθω να ερθω στη θεση τους και να καταλαβω τον τροπο ζωης τους. Αυτη η σταση ζωης με γεμιζει χαρα και με κανει πιο πλουσιο πιστευω απο τους κλειστομυαλους που δεν ανεχονται οτι τους βγαζει απο το comfort zone τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom