Μιλάνε 10-15 άτομα για Κίεβο. Από αυτούς οι μισοί ίσως έχουν έρθει την τελευταία τρίετια-πενταετία για λίγες ημέρες. Έχουμε και τους παντογνώστες, ξερόλες που επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους συνέχεια λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και τέλος έχουμε μερικούς που δεν έχουν πει λέξη για το Κίεβο αλλά απλά προσπαθούν με γραφικότητες, ατάκες, ύβρεις να υπάρχουν.
Ευχυχώς οι τελευταίοι υπάρχουν μόνο εδώ μέσα γιατί εδώ στο Κίεβο καθένας έχει τη θέση που του αξίζει ως επισκέπτης, γαμιάς, εραστής.. ονειρογάμης. Έχω υποδεχτεί έως τώρα 2,3 φίλους και τον ΚΜΑΝ ο οποίος στα μάτια μου επιβεβαίωσε ότι είναι αυτός που γράφει ότι είναι.
Τους υπόλοιπους σας περιμένω.
Και εγώ επιβεβαιώνω για τον dirty οτι λέει αλήθεια.Δεν του έδειξα όλες τις σπονσορέτς από τον τελευταίο χρόνο(με τις διαρροές κτλ δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη πλέον σε κανέναν),3-4 μόνο του έδειξα αλλά είδα τις δικές του από Κίεβο,Τσερνιβτσί,Χμελνίνσκι και είναι δυνατές.Ειδικά για κάποιον που δεν σπρώχνει λεφτά.
Για την ακρίβεια αξίζει να ταξιδέψεις για τέτοιες γκόμενες αν δε σπονσοράρεις,είναι εφτάρια και πάνω.