Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μιλάνε 10-15 άτομα για Κίεβο. Από αυτούς οι μισοί ίσως έχουν έρθει την τελευταία τρίετια-πενταετία για λίγες ημέρες. Έχουμε και τους παντογνώστες, ξερόλες που επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους συνέχεια λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και τέλος έχουμε μερικούς που δεν έχουν πει λέξη για το Κίεβο αλλά απλά προσπαθούν με γραφικότητες, ατάκες, ύβρεις να υπάρχουν.
Ευχυχώς οι τελευταίοι υπάρχουν μόνο εδώ μέσα γιατί εδώ στο Κίεβο καθένας έχει τη θέση που του αξίζει ως επισκέπτης, γαμιάς, εραστής.. ονειρογάμης. Έχω υποδεχτεί έως τώρα 2,3 φίλους και τον ΚΜΑΝ ο οποίος στα μάτια μου επιβεβαίωσε ότι είναι αυτός που γράφει ότι είναι.
Τους υπόλοιπους σας περιμένω.

Και εγώ επιβεβαιώνω για τον dirty οτι λέει αλήθεια.Δεν του έδειξα όλες τις σπονσορέτς από τον τελευταίο χρόνο(με τις διαρροές κτλ δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη πλέον σε κανέναν),3-4 μόνο του έδειξα αλλά είδα τις δικές του από Κίεβο,Τσερνιβτσί,Χμελνίνσκι και είναι δυνατές.Ειδικά για κάποιον που δεν σπρώχνει λεφτά.
Για την ακρίβεια αξίζει να ταξιδέψεις για τέτοιες γκόμενες αν δε σπονσοράρεις,είναι εφτάρια και πάνω.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αφιερωμενο σε ΚΜΑΝ (βαρδια 2-10) και λοιπους αδερφους!
Κ-ΜΑΝ2 εχω χασει τα ιχνη σου,
εισαι Αθηνα με την παντρεμενη Πολωνεζα που κανει Γλιφοκωλι η με Πωλονεζα σπονσορετς?
Έχω βάλει φωτο απο μισθολόγια,γκομενες,τα πάντα ολα και αμφισβητείται ακόμα και η φάτσα μου.Βαλτε και εσείς αντίστοιχες φωτο.
Καλα το μισθολογιο μην το λες, ασε που το ξεσκονισε ο Μιδας, γιατι προκαλεις και τον ΠαριΠαπι, πανω που εχει ηρεμησει λιγο!!!
Κμαν, ασε το βασιλειο των Πιρφορων στο Γκαζι και πηγαινε στην εδρα του Πορνομεταναστευτισμου, Μεταξουργειο.
(στο Γκαζι πηγαινε και στην Κωνσταντινοπολεως να μας πεις εντυπωσεις απο...πριβατ και απαρταμεντι)
υγ
Λευτερια στον Ιωσηφ Τζο Μπλασκο, ΟΧΙ Στα Λευκα Κελλια Του ΠιποΠοροσενκο!

Που Εισαι Δασκαλε Να Δεις τους Μαθητες τους!
Σηκω ΜΠΛΑΣΚΟ Για Να Δεις Την Αλλαγη!
Αδερφες και Παλλουκαρια Γινανε Μαλλια Κουβαρια!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφιερωμενο σε ΚΜΑΝ (βαρδια 2-10) και λοιπους αδερφους!
Κ-ΜΑΝ2 εχω χασει τα ιχνη σου,
εισαι Αθηνα με την παντρεμενη Πολωνεζα που κανει Γλιφοκωλι η με Πωλονεζα σπονσορετς? Καλα το μισθολογιο μην το λες, ασε που το ξεσκονισε ο Μιδας, γιατι προκαλεις και τον ΠαριΠαπι, πανω που εχει ηρεμησει λιγο!!!
Κμαν, ασε το βασιλειο των Πιρφορων στο Γκαζι και πηγαινε στην εδρα του Πορνομεταναστευτισμου, Μεταξουργειο.
(στο Γκαζι πηγαινε και στην Κωνσταντινοπολεως να μας πεις εντυπωσεις απο...πριβατ και απαρταμεντι)
υγ
Λευτερια στον Ιωσηφ Τζο Μπλασκο, ΟΧΙ Στα Λευκα Κελλια Του ΠιποΠοροσενκο!

Που Εισαι Δασκαλε Να Δεις τους Μαθητες τους!
Σηκω ΜΠΛΑΣΚΟ Για Να Δεις Την Αλλαγη!
Αδερφες και Παλλουκαρια Γινανε Μαλλια Κουβαρια!

Γερμανία είμαι τώρα.
Τι ξεσκόνισμα ο Μιδας?Ισχυριζόταν ότι αποκλείεται να βγάζω πάνω από 2500 το μήνα και τώρα λέει βγάζεις 4000 ευρώ καθαρά ενώ δείχνω περισσότερα.
Γιατί επιμένετε στο λάθος?Γιατί πιστεύετε το σανό?

• Like
Αντιδράσεις: koble

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Και εγώ επιβεβαιώνω για τον dirty οτι λέει αλήθεια.Δεν του έδειξα όλες τις σπονσορέτς από τον τελευταίο χρόνο(με τις διαρροές κτλ δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη πλέον σε κανέναν),3-4 μόνο του έδειξα αλλά είδα τις δικές του από Κίεβο,Τσερνιβτσί,Χμελνίνσκι και είναι δυνατές.Ειδικά για κάποιον που δεν σπρώχνει λεφτά.
Για την ακρίβεια αξίζει να ταξιδέψεις για τέτοιες γκόμενες αν δε σπονσοράρεις,είναι εφτάρια και πάνω.
δλδ η σαπια πολωνεζα με τα χαλασμενα δοντια και η ουκρανεζα με τη μαπα σα να εχει στουκαρει σε απορροφητηρα ειναι 7αρια και ανω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συνελθε λεμε θα σε αποκληρωσει ολο σου το σοϊ με τις μαλακιες σου  :2funny: :2funny:

• Like

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
[size=16pt]η φωτο ειναι δεκαετιας πλας[/size]
Κοιταγοσουνα τοτε, αν υπολογίσεις τον τοπικονανταγωνισμο
το χοντραινεις, δε μπορεις να υπαινισεσαι παπά χωρις αποδειξεις και να σπιλωνεις αβαδιστα τον στυλοβάτη του θρέντ

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
εδώ στο Κίεβο καθένας έχει τη θέση που του αξίζει ως επισκέπτης, γαμιάς, εραστής.. ονειρογάμης. Έχω υποδεχτεί έως τώρα 2,3 φίλους και τον ΚΜΑΝ ο οποίος στα μάτια μου επιβεβαίωσε ότι είναι αυτός που γράφει ότι είναι.
Τους υπόλοιπους σας περιμένω.
Ντιρτι, να με συμπαθας, αλλα ετσι οπως το διαβασα, ονειρευομαι πως, οταν θα ερθουμε επανω, μαζι με το φοντανακι, θα  μπορεσεις να μας κερασεις και κανα ουκρανεζακι!
πολλους φετος κιεβ.εγραψα οτι μεχρι και λετονο διπλωματη και τον πρεσβη της ελβετιας ληστεψαν, οδυσσο και μαχαιρωσαν, μεσα στο λεωφορειο  οταν πηγε τουαλετα τον κτυπησαν και εκλεψαν.
Χαρρι με ολα αυτα, απορω πως δεν εχεις παει ακομα, Καρακας, Δαμασκο, Πραγα και Κ..οαλα Λουμπουρ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δλδ η σαπια πολωνεζα με τα χαλασμενα δοντια και η ουκρανεζα με τη μαπα σα να εχει στουκαρει σε απορροφητηρα ειναι 7αρια και ανω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συνελθε λεμε θα σε αποκληρωσει ολο σου το σοϊ με τις μαλακιες σου  :2funny: :2funny:

Ρε βλακάκο δε σου απαντάω γιατί μέχρι να πας Κίεβο σε έχω συνδέσει με τον πούτσο μου.
Βλάκα,η Πολωνέζα τρώει σκατ,και η Ουκρανέζα είναι 22 ετών 181 με φοβερό σώμα.
Γιατί είστε τόσο μαλακες και ψάχνετε να βρείτε αδύνατα σημεία?Τις φωτό τις δείχνω για ορισμένο σκοπό.

• Like

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Ρε βλακάκο δε σου απαντάω γιατί μέχρι να πας Κίεβο σε έχω συνδέσει με τον πούτσο μου.
Βλάκα,η Πολωνέζα τρώει σκατ,και η Ουκρανέζα είναι 22 ετών 181 με φοβερό σώμα.
Γιατί είστε τόσο μαλακες και ψάχνετε να βρείτε αδύνατα σημεία?Τις φωτό τις δείχνω για ορισμένο σκοπό.
δε σου ζητησε κανεις να τις δειξεις ρε καραγκιοζη, μονος σου το κανεις επειδη ετσι πιστευεις οτι περνιεσαι για γαμιας, κοροϊδαρα :2funny: :2funny: το προβλημα σου ειναι οτι οι φωτο και τα σχολια για τις μπαζαρες που χρυσοπληρωνεις σου χαλανε το παραμυθι που πας να πουλησεις! ηλιθιε ! αντε τραβα τωρα οπως ξερεις καλα να με ξαναρουφιανεψεις γελοιο σκουπιδι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δε σου ζητησε κανεις να τις δειξεις ρε καραγκιοζη, μονος σου το κανεις επειδη ετσι πιστευεις οτι περνιεσαι για γαμιας, κοροϊδαρα :2funny: :2funny: το προβλημα σου ειναι οτι οι φωτο και τα σχολια για τις μπαζαρες που χρυσοπληρωνεις σου χαλανε το παραμυθι που πας να πουλησεις! ηλιθιε ! αντε τραβα τωρα οπως ξερεις καλα να με ξαναρουφιανεψεις γελοιο σκουπιδι

Τι να ρουφιανέψω?Αυτά τα κάνεις εσύ.
Γενικώς ψοφήσατε.Τα έχω ξαναγράψει.Τραμπούκοι,γόνοι,ψωλάδες κτλ εξαφανιστήκατε από το χάρτη.Σας χέζουμε,σας χύνουμε στη μάπα και σας ξαναχέζουμε.Ψόφος στα καθήκια.Απέραντη μανία καταστροφής.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Τι να ρουφιανέψω?Αυτά τα κάνεις εσύ.
Γενικώς ψοφήσατε.Τα έχω ξαναγράψει.Τραμπούκοι,γόνοι,ψωλάδες κτλ εξαφανιστήκατε από το χάρτη.Σας χέζουμε,σας χύνουμε στη μάπα και σας ξαναχέζουμε.Ψόφος στα καθήκια.Απέραντη μανία καταστροφής.
τραβα παρε καμια πιπα στο σοϊ σου μη σε αποκληρωσει ρε κουραμπιε που το παιζεις και τερμινεϊτορ , εχεις γινει ρεζιλι των σκυλιων διεθνως βλακακο ,τσιμπα ενα αρχιδι τωρα  :pipa1:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ντιρτι, να με συμπαθας, αλλα ετσι οπως το διαβασα, ονειρευομαι πως, οταν θα ερθουμε επανω, μαζι με το φοντανακι, θα  μπορεσεις να μας κερασεις και κανα ουκρανεζακι!Χαρρι με ολα αυτα, απορω πως δεν εχεις παει ακομα, Καρακας, Δαμασκο, Πραγα και Κ..οαλα Λουμπουρ.
να κανεις τι στο κιεβο?εισαι καλιτεχνης και θα πα να δεις καμια εκθεση φωτογραφιας?χαχαχα
δεν πας χριστουγεννα βιεννη να ακους της χοροδιες που τραγουδανε?χαχαχαχ.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κοπλε ο δασκαλος λεει να σου γραψω θα παρεις ενα αρχιδακι απο τον ντερτι αντι ουκρανεζακι χαχαχα.
ελα οπωτε θες που θα ειμαι εγω να σε κερασω κανενα πουτανακι στα σιγουρα χαχαχαχ.
ο δασκαλος παλι δεν τον βαζει να γραψει!του σβηνουν τα μυνηματα.

• Like

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
κοπλε ο δασκαλος λεει να σου γραψω θα παρεις ενα αρχιδακι απο τον ντερτι αντι ουκρανεζακι χαχαχα.
ελα οπωτε θες που θα ειμαι εγω να σε κερασω κανενα πουτανακι στα σιγουρα χαχαχαχ.
ο δασκαλος παλι δεν τον βαζει να γραψει!του σβηνουν τα μυνηματα.
AXAXAXAXAAXXXAAA Δεν παιζεται ο Δασκαλος!
Χαρρι αν κερνας θα ερθω για το ουκρανεζακι (free meal)! Μην μου πεις ομως να πληρωσω, γιατι θα βγαλω τα κερματα και θα σε κανω ρεζιλι!
Καλα ειναι Δυνατον να γινονται τετοιες καταγγελιες και να μην πεφτουν τα Τσιμεντα και Οι ΣερβερςΣερβιετες του σαητ!?
Ειναι Δυνατον να μην μπορει να ΓΡΑΨΕΙ Ο Δασκαλος?

υγ
Ρε Χαρρι μηπως δεν εχει καλο σημα στην Κ.οαλα Λομπουρ?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
AXAXAXAXAAXXXAAA Δεν παιζεται ο Δασκαλος!
Χαρρι αν κερνας θα ερθω για το ουκρανεζακι (free meal)! Μην μου πεις ομως να πληρωσω, γιατι θα βγαλω τα κερματα και θα σε κανω ρεζιλι!
Καλα ειναι Δυνατον να γινονται τετοιες καταγγελιες και να μην πεφτουν τα Τσιμεντα και Οι ΣερβερςΣερβιετες του σαητ!?
Ειναι Δυνατον να μην μπορει να ΓΡΑΨΕΙ Ο Δασκαλος?

υγ
Ρε Χαρρι μηπως δεν εχει καλο σημα στην Κ.οαλα Λομπουρ?
δεν ξερω σημερα ολη μερα προσπαθει.να ξερεις ειτε αθηνα η ουκρανια απο μενα ολα φρι ειναι φαι,καφε γαμησι.ο φιλος σου αν και small ειναι extra large σε κερασματα.
κριμα να μην γραψει ο δασκαλος τοσους μηνες περιμενουμε.μαλλον καπιοι τον σαμποταραν.
περνω τον διμητρακη να βαλει στο μπου τα μυνηματα του προεδρου αλλα δεν απαντα.
μαλον θα πηγε σε καμια προεκλογικη συγκεντρωση(αυνανιζετε στην μπανιερα)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
δεν ξερω σημερα ολη μερα προσπαθει.να ξερεις ειτε αθηνα η ουκρανια απο μενα ολα φρι ειναι φαι,καφε γαμησι.ο φιλος σου αν και small ειναι extra large σε κερασματα.  κριμα να μην γραψει ο δασκαλος τοσους μηνες περιμενουμε.μαλλον καπιοι τον σαμποταραν.
περνω τον διμητρακη να βαλει στο μπου τα μυνηματα του προεδρου αλλα δεν απαντα. μαλον θα πηγε σε καμια προεκλογικη συγκεντρωση(αυνανιζετε στην μπανιερα)
Τελικα ο Χαρρις ειναι παλλουικαρι Εξτρα Λαρτζ!
Χαρρι, ας ειναι και στην Λευκωσια με Πιναι, τζαμπα να ναι!

Μηπως το σαητ, εχει δεχτει πιεσεις απο τους Σαννελ? Μηπως δεχεται ιδεολογικες πιεσεις και υποχωρησε υπερ των Λ.Τζι.Μπι κοινοτητων?
Ειναι γνωστο οτι ο Δασκαλος σε θεματα αρχης ειναι πιο αυστηρος απο τον Βλαδιμηρο!
υγ.

Επισκέπτης
ειναι αληθεια ενας απο τους πολλους φετος κιεβ.εγραψα οτι μεχρι και λετονο διπλωματη και τον πρεσβη της ελβετιας ληστεψαν πριν 2-4 μηνες τα εγραφα.επισης εγραψα για οδυσσο μια εβδομαδα πριν παω για τις 2 δεκαπενταχρονι και 20 ετων που εριξαν σπρει και μαχαιρωσαν 65 ετων ξενο μεσα στο σπιτι του
και του πηραν λεφτα,λαπτοπ και οτι ειχε κινητα,διαβατηριο.καπιους εσθονους ακομα το ιδιο επαθαν.
σε ελληνα μονιμο οδυσσο εδω και 3 χρονια παλι μεσα στο λεωφορειο για ισμαηλ οταν πηγε τουαλετα τον κτυπησαν και εκλεψαν.μεχρι και του δικου μας πρεσβη κιεβ ξεγελασε μια γκομενα 2000 ευρο για εργολαβια στην πρεσβεια.η κυρια οδηγουσε πορσε τωρα καταλαβαν πως το αγορασε χαχαχα
Σκουπιδολαος.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Ήμουνα χτες Γκάζι.Αλλη φορά θα πάω στο κλαμπ Lohan και στο άλλο απέναντι,πώς λέγεται?Εκεί κάτι γινότανε.
Εντωμεταξυ όλες σε βαριά διάθεση και προβληματισμένες έχουν αλλάξει τα δεδομένα.Οι άντρες φαίνονται άφραγκοι τελείως.
α χα χα χα χα χα..
Ψωνισες απο σβερκο κ στα 2!!!
Αμα σε τρωει για κανα ακα μπουκι στο wc απο ζομπι βιζιτες,πριν πας αλλαξε τους "πυραυλους" σου με καλο μανγκο ή μολυ κ προχωρα ακαθεκτος!!!
Οι "αντρες" ειναι κ αφραγκοι κ ετοιμοι να σε ξεβρακωσουν(μολις καποιο απο τα ζομπι σαλιασει για το ποσο ασχετος εισαι  με την "Αθηναικη νυχτα"..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
περνω τον διμητρακη να βαλει στο μπου τα μυνηματα του προεδρου αλλα δεν απαντα.
μαλον θα πηγε σε καμια προεκλογικη συγκεντρωση(αυνανιζετε στην μπανιερα)
το κοντοκαραφλο ορκ αγορασε το rrk με τις οικονομιες που κανει ταιζοντας τις σκουπιδοκαραβλαχαρες σλαβες γατομπιφτεκια κ πλεον ποσταρει απο εκει.
https://www.instagram.com/p/Bn6XI_LBPWx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1bucrehb68be8] https://www.instagram.com/p/Bn6XI_LBPWx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1bucrehb68be8 [/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom