Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επρόκειτο καθαρά για περίπτωση true love.Κολλησα γιατί ζήτησε χιλιάρικο ανά μήνα για έξοδα ανακαίνισης του σπιτιού της.
Τώρα δοκιμάζω ξανά τη Warka Strong μετά το ασυναγώνιστο πολωνικό γλυφοκωλι.

SUQV04.jpg

NHXzYf.jpg

Τεράστια μπύρα μου την έμαθε μια Πολωνέζα παντρεμένη 190 που ξεκώλιαζα.
Οι Πολωνέζες μου εξηγούν πάντα πόσο οικονομικές είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυπε k αν ειναι το μωρο που ειχες γυμνο τότε  :kneel: :kneel: απο προσωπο θυμιζει λίγο Βοντιανοβα αλλα και εσυ τα σπας με το ροκαμπιλικο στυλ σου

Αυτή είναι.Καλη περίπτωση,πολύ περιποιητική,εξαιρετικό μπουκι για τα ουκρανικα δεδομένα και γλυφοκώλι σε dt.Αριστη συμπεριφορά αλλά υπερβολικές απαιτήσεις στο  long term Sponsoring  οποτε κράτησα την 189,αλλιώς θα χρειαζόμουνα δυο πορτοφόλια.
Καμιά φορά πρέπει να κάνουμε θυσίες,δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Που είσαι Μάρλον Μπράντο των Βαλκανίων με την φαβορίτα σου; :grin:
Περιποιήσου ρε συ λίγο,αφού το έχεις είσαι χαμαιλεοντας.
Ήταν εκείνη εμφάνιση με το σώβρακο και μαλλί τρελός επιστήμoνας;
Τρίμαρε και καμιά πουτσότριχα,δεν είμαστε στο Γούντστοκ.

Στο thread της Λιθουανίας γράψαμε με τον Glock τον παπά που φάγαμε από κάτι Λιθουανές απατεώνισσες >:(

Πάντως έχοντας πάει Βίλνιους,Κάουνας,αλλά και Ρίγα,Ταλίν,
έχω διαπιστώσει ένα μπαστάρδεμα σαν να ναι Γερμανίδες με αρμονικό σώμα ή Σλάβες με δυνατά μαλλιά και δόντια.

Δύο φορές παραλίγο να πιστεψω ότι βρήκα το κατάλληλο DNA για αμολήσω Μπάλκαν Κρεμπιέ,αλλά διαψεύστηκα.

Οι βαλτικές και ειδικά Ρίγα που είδα κάτι απίστευτα ξανθά μουνιά,
τις Ουκρανέζες τις ρίχνουν κατά μέσο όρο στα αυτιά.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
αλλιώς θα χρειαζόμουνα δυο πορτοφόλια.
Καμιά φορά πρέπει να κάνουμε θυσίες,δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
τυπε  k κρατα μια και καλή,τη καστανή,επέλεξε ποιοτητα οχι ποσότητα,επισης ενα προσεγμενο σκουλαρικι θα ταιριαζε τωρα με το look σου ;)

Επισκέπτης
Τα μαλλια του πρεπει να τα κανει pony tail. Ουτε κοκορακι ουτε comb over.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έρχεται πάλι αύριο η παντρεμένη Πολωνέζα.Δεν ξέρω αν έχει εθιστεί στα λεφτά ή στο γλυφοκωλι.
Μου γράφει θέλω πολύ να σε δω ξανά  μωρό μου,χρειάζομαι και τα λεφτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Που είσαι Μάρλον Μπράντο των Βαλκανίων με την φαβορίτα σου; :grin:
Περιποιήσου ρε συ λίγο,αφού το έχεις είσαι χαμαιλεοντας.
Ήταν εκείνη εμφάνιση με το σώβρακο και μαλλί τρελός επιστήμoνας;
Τρίμαρε και καμιά πουτσότριχα,δεν είμαστε στο Γούντστοκ.

Στο thread της Λιθουανίας γράψαμε με τον Glock τον παπά που φάγαμε από κάτι Λιθουανές απατεώνισσες >:(

Πάντως έχοντας πάει Βίλνιους,Κάουνας,αλλά και Ρίγα,Ταλίν,
έχω διαπιστώσει ένα μπαστάρδεμα σαν να ναι Γερμανίδες με αρμονικό σώμα ή Σλάβες με δυνατά μαλλιά και δόντια.

Δύο φορές παραλίγο να πιστεψω ότι βρήκα το κατάλληλο DNA για αμολήσω Μπάλκαν Κρεμπιέ,αλλά διαψεύστηκα.

Αυτό μου λένε και οι γκόμενες.Ερχομαστε ντυμένες και περιποιημένες στην τρίχα,3 ώρες ετοιμασία να σε δούμε και εσύ έρχεσαι για τον πούτσο καβάλα από εμφάνιση.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Ρίγα είχα πάει 2003, πιτσιρικάς. Όντως είχε καλή ποιότητα. Και απο χαρακτήρα μια χαρά μου φάνηκαν. Επίσης το 50% είναι Ρωσσίδες και αυτές ήταν και οι καλύτερες. Πότε πήγες τελευταία φορά?

Επισκέπτης
Έρχεται πάλι αύριο η παντρεμένη Πολωνέζα.Δεν ξέρω αν έχει εθιστεί στα λεφτά ή στο γλυφοκωλι.
κανα κλυσμα κανεις πριν το γλειφοκωλι;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Επρόκειτο καθαρά για περίπτωση true love.Κολλησα γιατί ζήτησε χιλιάρικο ανά μήνα για έξοδα ανακαίνισης του σπιτιού της.
Τώρα δοκιμάζω ξανά τη Warka Strong μετά το ασυναγώνιστο πολωνικό γλυφοκωλι.

SUQV04.jpg

NHXzYf.jpg

Τεράστια μπύρα μου την έμαθε μια Πολωνέζα παντρεμένη 190 που ξεκώλιαζα.
Οι Πολωνέζες μου εξηγούν πάντα πόσο οικονομικές είναι.
ρε τυπε τα αρχιδια σου δεν φαινονται καν απο τις πουτσοτριχες :-(
σκεψου τι θα γινεται στην κωλοχαραδρα :-
τωρα που χαλαρωσε το βαμβακι να νοικιασεις μια θεριζοαλωνιστικη :S :S :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ρίγα είχα πάει 2003, πιτσιρικάς. Όντως είχε καλή ποιότητα. Και απο χαρακτήρα μια χαρά μου φάνηκαν. Επίσης το 50% είναι Ρωσσίδες και αυτές ήταν και οι καλύτερες. Πότε πήγες τελευταία φορά?

Πρώτη φορά πήγα το 2015 μιας και έπαιζε Koλωνία->Ρίγα 9,99€ RyanAir.

Τελευταία φορά αρχές του χρόνου με μια Λετονή που είχα γνωρίσει Γερμανία.

Πάντως από mentality όσοι/ες γνώρισα ήταν αντι-ρώσοι και ειδικά αντι-Πούτιν.
Η τύπισσα μου έλεγε ότι αν οι Έλληνες φάμε καμιά μπούκα από τους τούρκους,
θα τρέξουν να μας βοηθήσουν οι δυτικοί γιατί είμαστε σημαντική χώρα για αυτούς και παντού υπάρχουν φιλέλληνες(και γιατί έχουν τα εξοχικά τους και μπίζνες στην Ελλάδα συμπλήρωσα εγώ :grin:),ενώ για τη Λετονία δε θα νοιαστεί κανείς αν μπουκάρει η Ρωσία.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446

Η τύπισσα μου έλεγε ότι αν οι Έλληνες φάμε καμιά μπούκα από τους Τούρκους,
θα τρέξουν να μας βοηθήσουν οι δυτικοί γιατί είμαστε σημαντική χώρα για αυτούς και παντού υπάρχουν φιλέλληνες(και γιατί έχουν τα εξοχικά τους και μπίζνες στην Ελλάδα συμπλήρωσα εγώ :grin:),ενώ για τη Λετονία δε θα νοιαστεί κανείς αν μπουκάρει η Ρωσία.

Δυστυχώς το χρήμα είναι η προτεραιότητα, που μυαλό για ανθρωπισμούς και τέτοια.
Η άμυνα της χώρας βασίζεται περισσότερο στην οικονομία της γιαυτό έχουμε ήδη χαμένο ένα τέτοιο σενάριο.
Και Πράγα που ήμουν οι Ρώσοι είχαν εξαιρετικά άσχημο όνομα δεν ήταν να πάει η κουβέντα προς τα εκεί οι Τσέχοι βγάζανε ατμό από τα αυτιά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Η τύπισσα μου έλεγε ότι αν οι Έλληνες φάμε καμιά μπούκα από τους τούρκους,

Το 50% είναι Ρώσσοι και στην πρωτεύουσα περισσότεροι. Το φιλο-Ρώσσικο κόμμα βγήκε πρώτο στις πρόσφατες εκλογές.  Όμως πολλοί ethnik Latvians τα ίδια λέγανε και σε εμένα, ότι όταν ήταν στη Σοβιετική Ένωση ήταν κατεχόμενοι από τους Ρώσσους κτλ. Στην Εσθονία είχαν έρθει και κάτι μεθυσμένοι και μας τη λέγανε γιατί μας πέρασαν για Ρώσους.

Από ποιότητα τι είδες τώρα που πήγες? Υπάρχει ακόμα το Roxy και το Nautilus στη Ρίγα (disco το 2003)?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς το χρήμα είναι η προτεραιότητα, που μυαλό για ανθρωπισμούς και τέτοια.
Η άμυνα της χώρας βασίζεται περισσότερο στην οικονομία της γιαυτό έχουμε ήδη χαμένο ένα τέτοιο σενάριο.
Και Πράγα που ήμουν οι Ρώσοι είχαν εξαιρετικά άσχημο όνομα δεν ήταν να πάει η κουβέντα προς τα εκεί οι Τσέχοι βγάζανε ατμό από τα αυτιά.

Συμβαίνει κυρίως εξαιτίας των ευεργετικών συνεπειών του κομμουνισμού στη χώρα :grin:

Το 50% είναι Ρώσσοι και στην πρωτεύουσα περισσότεροι. Το φιλο-Ρώσσικο κόμμα βγήκε πρώτο στις πρόσφατες εκλογές.  Όμως πολλοί ethnik Latvians τα ίδια λέγανε και σε εμένα, ότι όταν ήταν στη Σοβιετική Ένωση ήταν κατεχόμενοι από τους Ρώσσους κτλ. Στην Εσθονία είχαν έρθει και κάτι μεθυσμένοι και μας τη λέγανε γιατί μας πέρασαν για Ρώσους.

Από ποιότητα τι είδες τώρα που πήγες? Υπάρχει ακόμα το Roxy και το Nautilus στη Ρίγα (disco το 2003)?

Eγώ τους είδα αναβαθμισμένους οικονομικά,η Ρίγα είναι πανέμορφη και αν θυμάμαι καλά έχει την μεγαλύτερη "Παλαιά Πόλη" σε όλη την Ευρώπη.
Πέτυχα και αρκετούς Άγγλους,Ιταλους καμάκια,αλλά έχει καεί το μέρος από τότε που άρχισε η RyanAir τις πτήσεις του 10ευρου από Αγγλία,Γερμανία,κ.λ.π.

Το Nautilus εγώ το προλαβα σαν "The Club" το 2015 και είχε djβραδιές.
Έστειλα μόλις στο Whatsapp περί Roxy και μου είπαν ότι έκλεισε το 2008. 

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
μια ακομη συνοψις των ιδιοτητων του καλου Κμανιστη ....

Είδα ότι στράβωσε και ο πατέρας μου που φέρνω συνεχώς άλλες στο διαμέρισμα,υποψιάζεται ότι μου τρώνε τα λεφτά.Τα έμαθαν και συγγενείς οπότε αραιωσα λίγο,θα τις φέρνω Γερμανία.
Σε εχουνε παρει χαμπαρι και σε κραζει ολο σου το σοϊ που ενω δενεχεις δευτερο βρακι να βαλεις πας και ταϊζεις ξεβρακωτα ΜΠΑΖΑ για να κοροϊδευεις τον εαυτο σου οτι δηθεν εχεις γκομενες και μετρας εστω ελαχιστα... :2funny:

Έρχεται πάλι αύριο η παντρεμένη Πολωνέζα.
Οι ιδιες οι πορνες σου το λενε στα ισια οτι ερχονται μονο για να λεφτα αλλα εσυ πιστευεις οτι σε θελουνε  :2funny:

Αυτό μου λένε και οι γκόμενες.Ερχομαστε ντυμένες και περιποιημένες στην τρίχα,3 ώρες ετοιμασία να σε δούμε και εσύ έρχεσαι για τον πούτσο καβάλα από εμφάνιση.
Και σου λενε και στα ισια οτι εισαι μπιχλης και βρωμιαρης που φοραει τα ιδια ρουχα εδω και 3 χρονια αλλα εσυ αδυνατεις να καταλαβεις το μεγεθος της προσβολης  :2funny: :2funny:

μαλακες εχω κανει καινουριο συκωτι απο τις επιτυχιες τους κμανισμου  :2funny: :2funny: :2funny: πιο σιχαμερος φτωχομπινες κοροϊδο δεν πρεπει να εχει ξαναπερασει σε ολοκηρο το ανατολικο μπλοκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.465
Πόντοι
5.006

Μαλλον γουσταρει την βρωμερη κωλοτρυπιδα σου και την μπουγελοφατσα σου τυπε...εξαλλου στα λεγομενα της δεν ηταν και πολυ ξεκαθαρη.. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom