αρχοντα τοτε που δεν ημουν κμανιστης και δεν ηξερα το προσφορα ζυτηση επιδει οπως εχεις πειΜα δε θέλω να τις πάω.Τρελλος είμαι να πληρώνω 150 ευρώ ενα γεύμα,οταν με τα ίδια λεφτά γαμαω τρεις σεμιπρο?
Απλά θέλω να δείξω πώς ενεργούν οι σπονσορέτς.Μπορεί μερικές φορές να έρθουν για booty call αλλα ζητάνε συνήθως εξόδους,κλαμπινγκ,διακοπές κτλ.
Δηλαδή δεν είναι ότι θα πληρώσεις ή δωρα ή μετρητά ή ρεστωραν,ποτά.Θα πληρώσεις και δωρα και ποτά και ρεστωραν και θα θέλουν και μετρητά.Αλλιως δεν κάθονται.Θελουν πακέτο.
σωστα ελεγα ειμαι εμφανισημος,καλοντυμενος,νεαρος με χρημα και μονιμος κιεβ ετρωγα αδικα λεφτα με πολλες που τελικα ητανε προ.αλλα δεν ειχα νεαρος τοτε καπειον κιεβ να με συμβουλευει μονοσ αυτοδιδακτος επαθα και εμαθα.τοτε αν ημουν κμανιστης θα γαμουσα και θα εδερνα της τοπ μουναρες τοτε
που ειχε ποιοτητα απο γκομενες και ηταν στην ηλικια μου μικρουλες.αλλα δεν εκοβε το μυαλο να κανω προσφορα ετσι πολλες ερχονταν σπιτι και δεν κατεληγε σε γκολ.απορουσα γιατι,με τα χρονια καταλαβα
οτι δεν κανω κατι λαθος αλλα οτι περιμεναν προσφορα οι προ γκομενες για να κατσουν.
δεν ηταν πουτανες με τους ουκρανους με καθε γυφτο γαμιωνταν.αλλα βλεπωντας την ανετη ζωη και την βασιλικη ζωη που εκανα ηθελαν να μοιραστουν ενα κοματακι πιττα απο αυτην χαχαχαχ
εγω ηθελα με την αξια μου να τις γαμησω οπως σωστα ελεγες υπερτιμουμε τον εαυτο μας.
20 χρονια μετα εδω στο σαιτ ειδα οτι αλλοι γαμανε τσαμπα στα 40-50 τους κιεβ και ουκρανια λεγωντας μονο ψεματα και πουλωντας αερα κουπανιστο.μου θυμιζουν τους τυπους που συναντουσα σε πτησεις και αλλους που πηγαν μια φορα και δεν ηξεραν τι σχεση μου με ουκρανια που μου πουλουσαν παραμυθια.
τους εκανα ρεζιλι και ελεγα την δικη μου εκδοχη στην ιστορια τους και ποτε δεν αμφισβητουσαν γιατι
καταλαβαν οτι πιαστηκαν μαλακες.σε ευχαριστουμε αρχοντα που δινεις σωστες πλιροφοριες στα νεα παιδεια οτι το κιεβ δεν ειναι για ερωτες και καμακια αλλα προσφορα ζητηση.
μετα μπορει να λεει ο ντερτυ και ο διμητρακης ελατε εδω να μεινετε μονιμα να βρειτε δουλεια να
ζησετε στον παραδεισο.να δειχνετε πινακιδες και βιντεακια και να περιμενετε τζαμπα μουνι.
αρχοντα πως θα μπορουσα να ζησω μονιμα κιεβ αν μου περισευουν 700-800 τον μηνα?
αυτα τα θελω για 3 μερες.οταν βολταρω δεν κρατω κατω απο 300-500 για καθε ενδεχομενο.
αλλιος ειμαι απο πιεση,αν κρατω 40-100 και δω μια γκομενα δεν θα την καμακωσω,δεν νιωθω με αυτα τα λιγα πανω μου ψυχολογικα καλα.ο ντερτυ μπορει να πει εγω δεν εχω προβλημα ερχωντε μονες να το δεκτο
δεν θελει να κτυπησει ποιοτητα η νορμαλ γκομενες βολευετε με οτι μενει στο ιτερνετ και ειναι ευτυχισμενος να γαμα.μονιμος παω μονο με πολλα λεφτα και δικη μου δουλεια.
τωρα θελω να κανω επενσυση με διαμερισματα να αγορασω καμια δεκαρια αλλα εχω προβλημα με τους δικους μου που δεν θελουν να παω μονιμα εκει γιατη φοβουντε.πρεπει να εισαι συνεχεια εκει αν κανεις επενδυση ενω ο θειος δεν προλαμβαινει τα δικα του δεν μπορω να του βαλω ευθηνες.
εσυ ρε κμαν παλι δεν κανεις για μονιμος αφου το μπατζετ που εχουν αυτοι για ενα μηνα οι γνωστοι μου κιεβ που δεν ειναι επιχειρηματιες αλλα υπαλληλοι για εμενα φτανει 2 μερες ενω για σενα μια ωρα
χαχαχαχαχαχ.αν βολευεσε να ζεις οπως οι φοιτητες και κανεις μια απλη ζωη χωρις ψωνια ρουχα μαλακιες
για καπειον που ειναι αυταρκεις ισως περισευουν.ακουσα παιδακια να λενε μοου φτανουν τα 2000 γριβνα
τον μηνα ενω τους ελεγα ποσα πιανουν ουκρανια σε καπιες ετεριες.οι ιδιοι δεν πιστευαν
οτι εχει τετιους μισυους εκει.ολοι με ρωτανε καλα με τους μισθους πως τα βγαζουν περα ολες αυτες?
ελα ντε ας μας αππαντησουν αλλοι πιο ιδικοι χαχαχαχ.εμενα εκατονταδες κοπελες πηγα να γαμησω και
ειπαν ενω με γουσταραν θελω βοηθεια με το ενοικιο.οκ,παρε,θελω αυτο οκ παρε.
για σεξ εχουν και δικους τους μονιμους που τους γουσταρουν και πιο πολυ απο εμας