Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μα δε θέλω να τις πάω.Τρελλος είμαι να πληρώνω 150 ευρώ ενα γεύμα,οταν με τα ίδια λεφτά γαμαω τρεις σεμιπρο?
Απλά θέλω να δείξω πώς ενεργούν οι σπονσορέτς.Μπορεί μερικές φορές να έρθουν για  booty call αλλα ζητάνε συνήθως εξόδους,κλαμπινγκ,διακοπές κτλ.
Δηλαδή δεν είναι ότι θα πληρώσεις ή δωρα ή μετρητά ή ρεστωραν,ποτά.Θα πληρώσεις και δωρα και ποτά και ρεστωραν και θα θέλουν και μετρητά.Αλλιως δεν κάθονται.Θελουν πακέτο.
αρχοντα τοτε που δεν ημουν κμανιστης και δεν ηξερα το προσφορα ζυτηση επιδει οπως εχεις πει
σωστα ελεγα ειμαι εμφανισημος,καλοντυμενος,νεαρος με χρημα και μονιμος κιεβ ετρωγα αδικα λεφτα με πολλες που τελικα ητανε προ.αλλα δεν ειχα νεαρος τοτε καπειον κιεβ να με συμβουλευει μονοσ αυτοδιδακτος επαθα και εμαθα.τοτε αν ημουν κμανιστης θα γαμουσα και θα εδερνα της τοπ μουναρες τοτε
που ειχε ποιοτητα απο γκομενες και ηταν στην ηλικια μου μικρουλες.αλλα δεν εκοβε το μυαλο να κανω προσφορα ετσι πολλες ερχονταν σπιτι και δεν κατεληγε σε γκολ.απορουσα γιατι,με τα χρονια καταλαβα
οτι δεν κανω κατι λαθος αλλα οτι περιμεναν προσφορα οι προ γκομενες για να κατσουν.
δεν ηταν πουτανες με τους ουκρανους με καθε γυφτο γαμιωνταν.αλλα βλεπωντας την ανετη ζωη και την βασιλικη ζωη που εκανα ηθελαν να μοιραστουν ενα κοματακι πιττα απο αυτην χαχαχαχ
εγω ηθελα με την αξια μου να τις γαμησω οπως σωστα ελεγες υπερτιμουμε τον εαυτο μας.
20 χρονια μετα εδω στο σαιτ ειδα οτι αλλοι γαμανε τσαμπα στα 40-50 τους κιεβ και ουκρανια λεγωντας μονο ψεματα και πουλωντας αερα κουπανιστο.μου θυμιζουν τους τυπους που συναντουσα σε πτησεις και αλλους που πηγαν μια φορα και δεν ηξεραν τι σχεση μου με ουκρανια που μου πουλουσαν παραμυθια.
τους εκανα ρεζιλι και ελεγα την δικη μου εκδοχη στην ιστορια τους και ποτε δεν αμφισβητουσαν γιατι
καταλαβαν οτι πιαστηκαν μαλακες.σε ευχαριστουμε αρχοντα που δινεις σωστες πλιροφοριες στα νεα παιδεια οτι το κιεβ δεν ειναι για ερωτες και καμακια αλλα προσφορα ζητηση.
μετα μπορει να λεει ο ντερτυ και ο διμητρακης ελατε εδω να μεινετε μονιμα να βρειτε δουλεια να
ζησετε στον παραδεισο.να δειχνετε πινακιδες και βιντεακια και να περιμενετε τζαμπα μουνι.
αρχοντα πως θα μπορουσα να ζησω μονιμα κιεβ αν μου περισευουν 700-800 τον μηνα?
αυτα τα θελω για 3 μερες.οταν βολταρω δεν κρατω κατω απο 300-500 για καθε ενδεχομενο.
αλλιος ειμαι απο πιεση,αν κρατω 40-100 και δω μια γκομενα δεν θα την καμακωσω,δεν νιωθω με αυτα τα λιγα πανω μου ψυχολογικα καλα.ο ντερτυ μπορει να πει εγω δεν εχω προβλημα ερχωντε μονες να το δεκτο
δεν θελει να κτυπησει ποιοτητα η νορμαλ γκομενες βολευετε με οτι μενει στο ιτερνετ και ειναι ευτυχισμενος να γαμα.μονιμος παω μονο με πολλα λεφτα και δικη μου δουλεια.
τωρα θελω να κανω επενσυση με διαμερισματα να αγορασω καμια δεκαρια αλλα εχω προβλημα με τους δικους μου που δεν θελουν να παω μονιμα εκει γιατη φοβουντε.πρεπει να εισαι συνεχεια εκει αν κανεις επενδυση ενω ο θειος δεν προλαμβαινει τα δικα του δεν μπορω να του βαλω ευθηνες.
εσυ ρε κμαν παλι δεν κανεις για μονιμος αφου το μπατζετ που εχουν αυτοι για ενα μηνα οι γνωστοι μου κιεβ που δεν ειναι επιχειρηματιες αλλα υπαλληλοι για εμενα φτανει 2 μερες ενω για σενα μια ωρα
χαχαχαχαχαχ.αν βολευεσε να ζεις οπως οι φοιτητες και κανεις μια απλη ζωη χωρις ψωνια ρουχα μαλακιες
για καπειον που ειναι αυταρκεις ισως περισευουν.ακουσα παιδακια να λενε μοου φτανουν τα 2000 γριβνα
τον μηνα ενω τους ελεγα ποσα πιανουν ουκρανια σε καπιες ετεριες.οι ιδιοι δεν πιστευαν
οτι εχει τετιους μισυους εκει.ολοι με ρωτανε καλα με τους μισθους πως τα βγαζουν περα ολες αυτες?
ελα ντε ας μας αππαντησουν αλλοι πιο ιδικοι χαχαχαχ.εμενα εκατονταδες κοπελες πηγα να γαμησω και
ειπαν ενω με γουσταραν θελω βοηθεια με το ενοικιο.οκ,παρε,θελω αυτο οκ παρε.
για σεξ εχουν και δικους τους μονιμους που τους γουσταρουν και πιο πολυ απο εμας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Βαλτικες,Ουγγαρέζες δεν είναι Σλαβες,συνεπώς πρέπει να αποφεύγονται.
Είμαι τώρα Αθηνα,πολλή βρωμιά,γυφτιά,αφραγκια γύρω και ο κόσμος θυμωμένος.
Εχει ξεκωλα Ελληνίδες που κοιτάνε λίγο.Σκέφτομαι να δοκιμάσω σπονσορινγκ αλλά δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουνε.
Ο καιρός φοβερός,κανονικά θα έπρεπε να παίζει καμάκι αβέρτα.
Εντωμεταξύ πολλές γυναίκες σπρωχνουν με τις τσάντες ή κλωτσανε,σκέφτομαι να πάρω κανα μακροπούτσι και όταν σπρώχνουν με την τσάντα να τις απωθώ με το μακροπούτσι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σιγουρα εχει περιφερομενες που ψαχνουν στεγη
αλλα τα πιο πολλα σπαμ μυνηματα ειναι για να πανε λεφτα στο εξωτερικο κι οχι να καλυφθει αναγκη στεγασης η κατι παρομιο
γνωρισα ουκρανια της γερμανιας 42 αλλα της ριχνω ενα πουτσο δεν με χαλα χαχαχαχα.
μενει γερμανια αλλα ειναι απο κιεβ,ελευθερη.εντυπωσιαστηκε που μιλουσα ρωσικα και ηξερα κιεβ
αλλα μετα καταλαβα αλλα ειχε στον νου.δεν ξερω τι κανει γερμανια αλλα καταλαβα ψαχνει απεγνωσμενα αντρα η θυμα να την σπιτωσει.μου ζητησε αμεσως βαιπερ λεει δεκεβριο θα ειμε κιεβ να βρεθουμε.
θυμηθηκα τον ντερτυ που τον πειραζουμε αλλα ανετα την γαμαω πολυ καλο κορμι,φατσα δεν λεει.
μετα ομως ειδα ειχε πιασει κουβεντα για αρκετη ωρα και με εναν νεαρο κυπριο σε ενα καφε και μιλουσαν αρκετη ωρα.σωστα μου ειπε ο ντερτυ οτι καπιες θελουν να πιαστουν απο καπου αλλα οχι μικρουλες και εμφανισημες.σαν αυτην σκεφτηκα ο ντερτυ θα εχει πολλες.
μιλφομανης και ο κουμπαρος?χαχαχαχαχ για γαμησι μονο δεν με απασχολει η ηλικια 30-45.
αλλα οχι για να κυκλοφορω μαζι τους.αλλα δεν ειναι ολες που ψαχνουν αποκατασταση πολυ λιγες.
οι περισοτερεσ 99% σε αυτη την ηλικια ιτερνετ παλι μου λενε για βιζιτες και τετεια.
τα τελευτεα 3 χρονια ομως καμια δεν μου απαντα σε μαμπα η μπαντου ισως οπως λεει ο κμαν μιλω ρωσικα
και φατσαρουν οτι ειμαι πονηρος και οχι θυμα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εχει ξεκωλα Ελληνίδες που κοιτάνε λίγο.Σκέφτομαι να δοκιμάσω σπονσορινγκ αλλά δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουνε.
Εντωμεταξύ πολλές γυναίκες σπρωχνουν με τις τσάντες ή κλωτσανε,σκέφτομαι να πάρω κανα μακροπούτσι και όταν σπρώχνουν με την τσάντα να τις απωθώ με το μακροπούτσι.
δοκιμασε
δοκιμασε αρχοντα.σκεφτωμουνα να το κανω αθηνα αυτο και νομιζω αν προσφερω σε μικρες 300 ευρο στο μοναστηρακι θα ερθουν!σκεφτωμε για αθηνα και απο εκει κιεβ αλλα δεν θα ειναι ο δασκαλος αθηνα
τοτε και δεν ξερω πως θα βρω τα στουτιο.ο θειος μου οδυσσο μου εδωσε σαιτ με μοντελα 50-80 ευρο αθηναμε τσεχες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα ενω χτες ημουν ετοιμος να κλισω για κιεβ σκεφτωμε να παω οδυσσο.
μαλακια κανω νομιζεις?κιεβ γκομενες και μολλ οδυσσο χαλαρα χωρις γκομενες και αν τυχει καμια
καλη γνωριμια σαβατοκυριακο στο μπαρ ρεστοραν.κεντρο νεκρα οδυσσο αλλα μου αρεσει.
κιεβ χαμος κοσμο και κρυο αλλα 99% επιτυχια σε γκομενες.
σκεφτωμε οτι οδυσσο τουλαχιστον με ξερουν φατσικα ολες κεντρο και εχει πιο πολλες πιθανοτητεσ
για ποιοτικες γκομενες αν δεν χανω χρονο με φιλους και πηγαινω για καφε και φαι εκει που εχει γκομενες και οχι εκει που με τραβανε συγγενεις και φιλοι.
εσυ αρχοντα που νομιζεις να παω η συμβουλη σου.οδυσσο περνω και με καμια βιζιτα 1000 γριβνα και
μου αρεσει και μονος.κιεβ χωρις μουνι θα αυτοκτονησω αλλα πρεπει να εχω εξαμτλιτικους ρυθους πανω κατω με μετρο και κεντρο με τα ποδια.ειμαστε λαιβ καμακια και αν δεν δουλεψουμε δεν θα φαμε.
οδυσσο αλλο καλο ξερω 100% τι ειναι η καθε μια και την αποφευγω.στο κιεβ μια καλη κοπελιτσα σε ξεγελα σε εμφανιση και μπορει να την παθεις.σημερα γερνω οδυσσο και μαρτιο-απριλιο να παω και κιεβ και οδυσσο με καλυτερο καιρο.κμαν η γνωμη σου?ολοι λενε κιεβ που εχει πολλες σπονσορετες και μουνια
αλλα γερνω προσ οδυσσο σημερα.κιεβ θα ειναι ο δασκαλος ολο τον χειμωνα.
με προβληματιζει η εξαντλιτικοι ρυθμοι που εχω αυπνος κιεβ πανω κατω ενω οδυσσο ειμαι χαλαρος και
απολαμβανω βολτα αλλα παντα χωρις μουνι σε αντιθεση με κιεβ που θα κανω θραυση.
αρχοντα πριν να απαντησεις εχε υποψη οτι δεν με ενδιαφερει μονο σεξ πλεον αλλα ποιοτικα γκομενακια μεχρι 28.οδυσσο αν και δεν εχει κοσμο εχω πιθανοτητες για γνωριμιες ενω κιεβ οχι εκτος απο ινσφακ πως τα λες χαχαχαχα.λες αρχοντα να κατσω οδυσσο εκει που μου αρεσει και συνηθισα?ειμαι ικανοποιημενος αν δεν βρω ποιοτητα και με μια βιζιτα 1000-2000.αλλιος δεν παω κιεβ να κερνω σουσια
και σαμπανιες πλεον δεν εχει τετεια με τα μαλακισμενα.σκεφτωμε μονο οτι χρισατικ ολες που με ξερουν τωρα θα ειναι 22-27 για αυτο με τρελενει το κιεβ χαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

ο δασκαλος εχει στειλει 3 μυνηματα και ομως λεει του τα σβηνουν!δεν τον αφηνουν να μπει μεσα
δεν γνωριζω αν ειναι επιτηδες αυτο που γινετε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φυσικά είμαι κυρίως live  καμάκι και όχι ηλεκτρονικό.Το  live εχει αδρεναλίνη και μεγάλα rewards.
Αυτά για instadate,instafuck,ONs αναφέρονται όλα στο live καμάκι.
Θέλει λίγο ρέντα βέβαια.
Κίεβο τώρα που ήμουνα ήταν μειωμενοι οι στόχοι.Πολλες χοντρομπουτες και εφταρακια,οχταρια και πάνω σπάνια έβλεπες.Παρολα αυτα κάτι γίνεται.
αρχοντα χρισατικ ειναι περασμα και βολτα μονο σαβατοκυριακο για μενα.θα προτιμουσα πετριβκα στο μολλ η στο οσιαν πλαζα για βολτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχοντα ενω χτες ημουν ετοιμος να κλισω για κιεβ σκεφτωμε να παω οδυσσο.
μαλακια κανω νομιζεις?κιεβ γκομενες και μολλ οδυσσο χαλαρα χωρις γκομενες και αν τυχει καμια
καλη γνωριμια σαβατοκυριακο στο μπαρ ρεστοραν.κεντρο νεκρα οδυσσο αλλα μου αρεσει.
κιεβ χαμος κοσμο και κρυο αλλα 99% επιτυχια σε γκομενες.
σκεφτωμε οτι οδυσσο τουλαχιστον με ξερουν φατσικα ολες κεντρο και εχει πιο πολλες πιθανοτητεσ
για ποιοτικες γκομενες αν δεν χανω χρονο με φιλους και πηγαινω για καφε και φαι εκει που εχει γκομενες και οχι εκει που με τραβανε συγγενεις και φιλοι.
εσυ αρχοντα που νομιζεις να παω η συμβουλη σου.οδυσσο περνω και με καμια βιζιτα 1000 γριβνα και
μου αρεσει και μονος.κιεβ χωρις μουνι θα αυτοκτονησω αλλα πρεπει να εχω εξαμτλιτικους ρυθους πανω κατω με μετρο και κεντρο με τα ποδια.ειμαστε λαιβ καμακια και αν δεν δουλεψουμε δεν θα φαμε.
οδυσσο αλλο καλο ξερω 100% τι ειναι η καθε μια και την αποφευγω.στο κιεβ μια καλη κοπελιτσα σε ξεγελα σε εμφανιση και μπορει να την παθεις.σημερα γερνω οδυσσο και μαρτιο-απριλιο να παω και κιεβ και οδυσσο με καλυτερο καιρο.κμαν η γνωμη σου?ολοι λενε κιεβ που εχει πολλες σπονσορετες και μουνια
αλλα γερνω προσ οδυσσο σημερα.κιεβ θα ειναι ο δασκαλος ολο τον χειμωνα.
με προβληματιζει η εξαντλιτικοι ρυθμοι που εχω αυπνος κιεβ πανω κατω ενω οδυσσο ειμαι χαλαρος και
απολαμβανω βολτα αλλα παντα χωρις μουνι σε αντιθεση με κιεβ που θα κανω θραυση.
αρχοντα πριν να απαντησεις εχε υποψη οτι δεν με ενδιαφερει μονο σεξ πλεον αλλα ποιοτικα γκομενακια μεχρι 28.οδυσσο αν και δεν εχει κοσμο εχω πιθανοτητες για γνωριμιες ενω κιεβ οχι εκτος απο ινσφακ πως τα λες χαχαχαχα.λες αρχοντα να κατσω οδυσσο εκει που μου αρεσει και συνηθισα?ειμαι ικανοποιημενος αν δεν βρω ποιοτητα και με μια βιζιτα 1000-2000.αλλιος δεν παω κιεβ να κερνω σουσια
και σαμπανιες πλεον δεν εχει τετεια με τα μαλακισμενα.σκεφτωμε μονο οτι χρισατικ ολες που με ξερουν τωρα θα ειναι 22-27 για αυτο με τρελενει το κιεβ χαχαχα

Κίεβο νομίζω θα τις φας άμα σουλατσαρεις εδω και εκεί ειδικά εκτός κέντρου όπως κάνεις εσύ.
Εδώ εγώ ημουν συνέχεια ον αλερτ Μαινταν παντού κλεφτρονια που παρακολουθουσαν.
Μόνο με Dirty ημουν χαλαρός,δεν κοζαρε κανείς

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
ξινες και αγενεστατες και μπαζολες τυπε k,δοκιμασε σπονσοριγκ ετσι για εγκυκλοπαιδικους λόγους

Επισκέπτης
Θα πιάσει περίπου ότι θα έπιανε και live εδώ..
Άμα έπιανε live τα αρχίδια του,θα τα πιάσει και σε Tinder,Lovoo,κ.λ.π.

Όμως τα apps δουλεύουν(έχω φίλτρο 24-30 και από 1 Οκτώβρη 118 likes,μια χαρά δηλαδή)

LclG4O3.jpg

οι γκόμενες ζητάνε οι ίδιες συνάντηση και όχι μόνο ανταλλαγή μηνυμάτων.
Δυτική Ευρώπη,ούτε πουτάνες έχει μέσα,ούτε χρειάζεται να ματσάρεις με χοντρές για να γαμήσεις όπως Ελλάδα..

E1d2npD.png

MiFpnU7.jpg

Σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις,είναι πλέον γελοία υπόθεση το γαμήσι..
Άλλα πράγματα είναι δύσκολο να βρεις σε μια γυναίκα σήμερα,το να την ξεκωλιάσεις είναι το μόνο εύκολο πράγμα.
Μονο η Αμαντα μου αρεσει απο αυτες.

Επισκέπτης
να κλωτσανε δεν εχω δει αλλα εχω ξαναγραψει στο σαιτ οτι η ελληνιδα δεν κανει στην ακρη να περασεις οπως η ξενη αλλα περιμενει να κανεις μονο εσυ στην ακρη αν γινεται και να πεταξεις. :grin: Ετσι τις μαθαν οι πατεραδες τους οι σημερινοι 50+

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μονο η Αμαντα μου αρεσει απο αυτες.

Oι άλλες που βλέπεις είναι κάποιες τυχαίες, από τις 1021(Glances) που μέχρι τώρα τσέκαραν το προφίλ μου.

Η Amanda :grin: έκανε Like και επειδή είναι δύναμη,της ανταπέδωσα και έπαιξε ματσάρισμα.

Στο σημείο αυτό να πω,ότι όλα αυτά είναι fast food ευκολίες, για όποιον έχει χρόνο να βγαίνει/πηδάει πολλές γκόμενες ταυτόχρονα.
Ή για κάποιον που είναι καινούργιος σε μια πόλη και θέλει άμεσο ραντεβού ή sex.

Το street game που πλέον σπανίζει παντού(δε μιλάω για γλίτσες ή μεθυσμένους)
εκτιμάτε περισσότερο από τις γυναικες.
Οι Γερμανίδες σοκάρονται λιγάκι,αλλά γουστάρουν να πας να τους μιλήσεις.

Επισκέπτης
Ντοκ παρε ενα μακροπουτσι ξυλινο απο Πλακα και περνα το στα κλειδια. :2funny:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Απολαυστικό πολωνικό γλυφοκωλι σήμερα.Μπορει οι Ουκρανές να το παλευουν αλλά τις γειτόνισσες στην πίπα και το γλυφοκώλι δεν τις φτάνουν.Εχουν να κάνουν με πρωταθλητριες βέβαια,μιλάμε για αθεμιτο ανταγωνισμό.
Πολωνία πέφτει η εμφάνιση μία δυο μονάδες αλλα κερδίζεις στο σέρβις,είναι πιο εργατικές και μαστορισσες.

Η αμήχανη στιγμή που συμφωνείς με Kman σε κάτι...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Η αμήχανη στιγμή που συμφωνείς με Kman σε κάτι...

Που να έβλεπες όταν διαπίστωσα επανειλημμένως στην πράξη, ότι ο kman έχει δίκιο.
Η άλλη τσιμπούκωνε και εγώ γελούσα ενθυμούμενος το "περίφημο Πολωνικό τσιμπούκι,που το διδάσκονται από μικρές" :2funny:

Και που σε όσες Πολωνέζες το έχω αναφέρει, μου ειχαν πει πάνω-κάτω ότι είναι πολύ σημαντικό να τσιμπουκώνεις καλά τον άντρα σου. :grin:

Την εξήγηση για αυτή τους τη δεξιότητα, φυσικά δεν την έχουμε βρει,αλλά το αποτέλεσμα είναι που μας νοιάζει περισσότερο :grin:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Που να έβλεπες όταν διαπίστωσα επανειλημμένως στην πράξη, ότι ο kman έχει δίκιο.
Η άλλη τσιμπούκωνε και εγώ γελούσα ενθυμούμενος το "περίφημο Πολωνικό τσιμπούκι,που το διδάσκονται από μικρές" :2funny:

Και που σε όσες Πολωνέζες το έχω αναφέρει, μου ειχαν πει πάνω-κάτω ότι είναι πολύ σημαντικό να τσιμπουκώνεις καλά τον άντρα σου. :grin:

Την εξήγηση για αυτή τους τη δεξιότητα, φυσικά δεν την έχουμε βρει,αλλά το αποτέλεσμα είναι που μας νοιάζει περισσότερο :grin:

Αδερφέ το διεπίστωσα Πόζναν το 10.... Φρέσκος τότε από Κίεβο, στην αρχή ένιωσα λίγο αμήχανα καθώς ο μέσος όρος ήταν 2 σκάλες κάτω από Κίεβο, δηλαδή το 7-8 που έβγαζες free τότε Κίεβο, έβγαζες 5-6 Πολωνία (αλλά και 7ρο8άρια αν υπήρχε ρέντα), μετά κατάλαβα ότι το σέρβις ήταν εξωπραγματικό και το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν η εμφάνιση. Φυσικά δε μιλάμε για βυζάρες κωλάρες όπως έχει αναφέρει και ο Κμαν... Απίθανα πράγματα.. ξέχασα το Κίεβο άμεσα και αγάπησα την Πόλσκα. Μετά ο αλήτης ο Πλατινί που πούλησε το γιούρο, η κωλό low cost και τα υπόλοιπα νεοταξίτικα, μας χάλασαν το μέρος και έκανα πολλά χρόνια να το ξεπεράσω... ακόμα και τώρα θυμάμαι και κλαίω που λέει ο λόγος.. Καλά δε συζητάω αν έσπρωχνες και λίγο μαρούλι τι έκανες τότε σε αματούρια... 3-3 τα παιρνες από club... για ταυτόχρονη μάχη.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Περιεκτικη σφηνα!
Εχω χασει αρκετα επισοδια!
Ο ΠαριςΠαπις επιτιθεται στην ραχοκοκκαλια του κμανισμου, Ουκχαρρι και ΒΠ γιατι δεν μπορει να εννοησει το μεγαλειου του Βαλκανιοπουτσισμου!
Βαλακανιεφερομενε ΨευταραΨωλαρα, εισαι μεγας λογοτεχνης, οπως μας πετας κατι τετοια...
Δυτική Ευρώπη,ούτε πουτάνες έχει μέσα,ούτε χρειάζεται να ματσάρεις με χοντρές για να γαμήσεις όπως Ελλάδα..
Σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις,είναι πλέον γελοία υπόθεση το γαμήσι..
Άλλα πράγματα είναι δύσκολο να βρεις σε μια γυναίκα σήμερα,το να την ξεκωλιάσεις είναι το μόνο εύκολο πράγμα.
Θελεις να γεμισει η φυλης με γιαπωνεζους που εχουν κανει χαρακιρι? Μην τα λες ετσι απλα! (εμεις θελουμε μυστηριο ιντρικα και σπονσορισμο)
ΧΑΡΡΙ, θα ξανακανεις την μαλακια? παλι??? Ως ποτε Οδυσσο και Ουκρανια? Αλλα μερη για διακοπες δεν υπαρχουν?
Κμαν, εισαι αθηνα? θα μεινεις μερες? Παμε να σε ξεναγησουμε στα καταγωγια της Φυλης.
Πρεπει οπωσδηποτε να πας και Μεταξουργειο, να χτυπησεις στην εδρα του Πορνομεταναστη! Να κανεις κμανικο αποκλεισμο τον Πηδηκτηριων! Να σπονσοραρεις για να φτασει η τιμη στα 15 ευρω! υγ.
ΒΠ καλη η Αμαντα, που κρατει το μακροπουτσι, αλλα εγω πονταρω στους Βιετκονκ/Χμερ, δηλ Ελι!
Τσομπανη, εισαι με πολωνεζα τουριστρια στην αθηνα?
Σοβαρη η καταγγελια του Ουκχαρρι για τον Δασκαλο! Θα παρακαλουσα τον Μυστη Γκλοκ, σαν μαθητης του Μεγαλου Μυστη (3Μ) να βοηθησει στην επιλυση των τεχνικων ζητηματων!
Χαρρι τελικα εκεινο το σαητ με τις τσεχες υπαρχει? Θα ερθεις αθηνα για διακοπες?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κατι εχει γαμηθει στο σαητ, δεν μπορουμε να κανουμε τροποποιησεις, αλλαγες κτλ και μας κοβει! [quote author=ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ notid=161920link=topic=20757.msg8568286#msg8568286 date=1539185290]
Που να έβλεπες όταν διαπίστωσα επανειλημμένως στην πράξη, ότι ο kman έχει δίκιο....
Και που σε όσες Πολωνέζες το έχω αναφέρει, μου ειχαν πει πάνω-κάτω ότι είναι πολύ σημαντικό να τσιμπουκώνεις καλά τον άντρα σου.
[/quote]Εχεις ακομα παρα πολλα να διδαχθεις απο τον Αρχηγο!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Κατι εχει γαμηθει στο σαητ, δεν μπορουμε να κανουμε τροποποιησεις, αλλαγες κτλ και μας κοβει!

Είναι που θα μπει να γράψει ο Δάσκαλος και αυξάνουν τα μέτρα οι mods,μην μάθουμε την αλήθεια και κόψουμε τις πουτάνες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom