Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κίεβο νομίζω θα τις φας άμα σουλατσαρεις εδω και εκεί ειδικά εκτός κέντρου όπως κάνεις εσύ.
Εδώ εγώ ημουν συνέχεια ον αλερτ Μαινταν παντού κλεφτρονια που παρακολουθουσαν.
Μόνο με Dirty ημουν χαλαρός,δεν κοζαρε κανείς

Το Κιεβι μου ειχε φανει ασφαλες..
Ημουν Μαΐο εκει. Το μονο υποπτο που ειδα ηταν κατι τυποι με μαιμουδες που τις εβαζαν να σκαρφαλωσουν επανω σου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
να κλωτσανε δεν εχω δει αλλα εχω ξαναγραψει στο σαιτ οτι η ελληνιδα δεν κανει στην ακρη να περασεις οπως η ξενη αλλα περιμενει να κανεις μονο εσυ στην ακρη αν γινεται και να πεταξεις. :grin: Ετσι τις μαθαν οι πατεραδες τους οι σημερινοι 50+

Μπα,ρίχνουν τσαντιες,σπρωχνουν,κλωτσανε καλάμια και είναι αγενεστατες στα μαγαζιά.Η αλλη η ταμίας στο σούπερ μαρκετ μίλαγε με το γκόμενο στο κινητό ενω χτύπαγε τα πράγματα ,στο φούρνο η πωλήτρια είχε ειρωνικό υφακι κτλ.Ας πανε Γερμανία να σπρώχνουν με τις τσάντες,να ρίχνουν αγκωνιές και κλωτσιές στον κόσμο και θα δουν ποτε θα τις μαζέψει ο μπατσος ή ο μπόγιας.Η να μιλάνε στο κινητό όταν εχει πελάτη το μαγαζί,εντάξει δεν υπάρχουν αυτά.
Γενικά πολύ χαμηλό επίπεδο,όλο τσακώνονται,όλο δεν έχουν λεφτά κτλ.

Η νεολαία συλλογισμενη και μπερδεμένη,φαίνονται όλοι αφραγκοι.Εχουν φάει τρελλο σανό απο τους ψωλάδες τα παιδιά.Εχει και πολλές μουφες προϊόντα στα μαγαζιά,πολλή απάτη.Τεράστια ζημιά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ,γύφτισε τη χωρα.Παντού λαθρο,βρωμυλοι,χυμαδιο,ολα ετοιμορροπα,χάλια υποδομές κτλ.
Γενικά η Ελλάδα κερδίζει σε εξωτισμο καθώς απομακρύνεται απο τα ευρωπαϊκά στάνταρτς.

Επισκέπτης
Μπα,ρίχνουν τσαντιες,σπρωχνουν,κλωτσανε καλάμια και είναι αγενεστατες στα μαγαζιά.Η αλλη η ταμίας στο σούπερ μαρκετ μίλαγε με το γκόμενο στο κινητό ενω χτύπαγε τα πράγματα ,στο φούρνο η πωλήτρια είχε ειρωνικό υφακι κτλ.Ας πανε Γερμανία να σπρώχνουν με τις τσάντες,να ρίχνουν αγκωνιές και κλωτσιές στον κόσμο και θα δουν ποτε θα τις μαζέψει ο μπατσος ή ο μπόγιας.Η να μιλάνε στο κινητό όταν εχει πελάτη το μαγαζί,εντάξει δεν υπάρχουν αυτά.
Γενικά πολύ χαμηλό επίπεδο,όλο τσακώνονται,όλο δεν έχουν λεφτά κτλ.

Η νεολαία συλλογισμενη και μπερδεμένη,φαίνονται όλοι αφραγκοι.Εχουν φάει τρελλο σανό απο τους ψωλάδες τα παιδιά.Εχει και πολλές μουφες προϊόντα στα μαγαζιά,πολλή απάτη.Τεράστια ζημιά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ,γύφτισε τη χωρα.Παντού λαθρο,βρωμυλοι,χυμαδιο,ολα ετοιμορροπα,χάλια υποδομές κτλ.
Γενικά η Ελλάδα κερδίζει σε εξωτισμο καθώς απομακρύνεται απο τα ευρωπαϊκά στάνταρτς.
Πες μου αναλυτικα αν θες σε ποια μερη πηγες. Μηπως επεσες σε αλβανεζες και σε κλωτσησαν στα καλαμια; Η νεα μοδα στη νεολαια ειναι τα τατουαζ και τα χαμπουγκερ. Εγω δεν παρατηρω αλλα ενδιαφεροντα. Ευτυχως εχει μειωθει ο αριθμος των νεων που επαιρνε εκστασυ σε παρτυ και πλαγιαζε με τραβεστι αλλα εχει αυξηθει πολυ το χασισι.

Εχω περιεργεια αν θα δοκιμασεις κμανικο καμακι σε τουριστριες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Μπα,ρίχνουν τσαντιες,σπρωχνουν,κλωτσανε καλάμια και είναι αγενεστατες στα μαγαζιά.
και σα τα σκυλια μυριζουν τον ανδρα που εχει καλογαμησει ψηλα σλαβικα ποδια και ολο λυσσανε οι στραβοκανες οι κοντοποδαρες και δωστου σουτιες στα κουτουπιες των χορτασμενων τσομπάνηδων που επιδεικτικα τις αγνοουν :babycry:
ποσο δικιο εχεις.....

"Κοίταξε του κόσμου το τέλος πια χαράζει
και η νεολαία μόνο μαστουριάζει
κοίταξε αγάπη μου ρίξε μια ματιά
όλα τα ισοπέδωσε η λαϊχουριά.."

αχ καημενη πατριδα  :'(

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.225
Πόντοι
1.056
Ντοκ παρε ενα μακροπουτσι ξυλινο απο Πλακα και περνα το στα κλειδια. :2funny:

165824-1413239838234.jpeg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όντως μία Ουκρανεζα που είχα φέρει Ελλάδα είχε κουφαθει με τα μακροπουτσια.Μου λέει γιατί πουλάνε παντού τέτοια στην Πλάκα?Ίσως μόνο αν ειναι κάποια πολύ απελπισμένη και δεν μπορει να βρει άντρα να αγοράσει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Όντως μία Ουκρανεζα που είχα φέρει Ελλάδα είχε κουφαθει με τα μακροπουτσια.Μου λέει γιατί πουλάνε παντού τέτοια στην Πλάκα?Ίσως μόνο αν ειναι κάποια πολύ απελπισμένη και δεν μπορει να βρει άντρα να αγοράσει.
:new_shocked:

Επισκέπτης
Στο νησι μετα απι δικη μου εισηγηση φεραμε στο μαγαζι μακροπουτσια απο σιλικονη στο ιδιο παραδοσιακο σχημα των ξυλινων. Pharmaceutical grade silicon εγραψα απο πανω. Τα αγοραζαν πολυ οι αγγλιδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αθήνα Κίεβο είναι νύχτα μέρα σε ο,τι αφορά ευκολία απο γκομενες.Κιεβο μπορείς με ξεπουτσιαστεις.Αθήνα ξινομούρες με υφάκι λες και είναι υπεργκόμενες.Υπερτερουν όμως στον κώλο οι Ελληνίδες.

Επισκέπτης
Γραψε μας περισσοτερες εντυπωσεις απο Αθηνα. Προμηθευτηκες σωβρακα παλκο και μινερβα απο Αιολου;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χάλια,τι να πω?Αθήνα είναι μόνο να φέρεις γκομενα για τριήμερο.Ηταν να φέρω μια Ουκρανέζα αλλά ήμουνα κουρασμένος απο Κίεβο.
Είδα ότι στράβωσε και ο πατέρας μου που φέρνω συνεχώς άλλες στο διαμέρισμα,υποψιάζεται ότι μου τρώνε τα λεφτά.Τα έμαθαν και συγγενείς οπότε αραιωσα λίγο,θα τις φέρνω Γερμανία.
Αλλά Αθήνα είναι ακριβά,για να τις γυρίσεις Ακρόπολη,μουσεια,να πιούνε φραπεδιες,κρασιά και να φάνε σε ψαροταβέρνες,φεύγει χρήμα.
Με αυτα και 500-600 ευρώ δώρο όλες έρχονται.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Είναι που θα μπει να γράψει ο Δάσκαλος και αυξάνουν τα μέτρα οι mods,μην μάθουμε την αλήθεια και κόψουμε τις πουτάνες :2funny:
o δασκαλος ειναι κουαλα λαμπουρ μαλαισια.θα εγραφε αυριο για τα δεκαχρονα του θεματος αλλα δεν
μπορει να μπει με το προφιλ του οπως την αλλη φορα.και παλαιοτερα δεν μπορουσε να γραψει.
ισχυριζετε οτι εγραψε προχτες,χτες αλλα του σβηνουν τα μυνηματα και δεν μπορει να μπει.
ειναι τεχνικο θεμα η σκοπιμα εσβησαν την φωνη του μεσια οι εβρεοι και οι απιστοι,δολιοι μαθητες χαχαχαχ.αν δεν μπορεσει να γραψει ο δασκαλος ας μποικοταρουμε το σαιτ.
πρωσοπικα θα διαγραφω με ολα τα 3 νικ που ειχα και θα αφαιρεσω ολα τα μυνηματα και πλιροφοριες.
θα αφησω μονο μαλακιες και διαμαχες με κλωνους για να γελαμε.ως ενδειξη συμπαραστασεις ας σταματησουμε
να γραφουμε μεχρι να δωσουν φωνη στον δασκαλο για τα δεκαχρονα του θεματος.
παιδεια δωστε ηχηρο μυνημα καμια πλιροφορια μεχρι να αφησουν τον δασκαλο να γραψει.
ευχαριστω οπειον συμετεχει στο μποικοτζ.θα εδινα στο μελον πλιροφοριες απο καζακταν,κυργισταν,αρμενια χωρες που δεν εχει παει αλλο μελος αλλα με την σταση τους
το σαιτ δειχνει ασεβεια στον ανθρωπο που το ανεστησε και χαρησε γελιο και πλιροφοριες αληθινες.

Επισκέπτης
Τι πιστευεις πρεπει να αλκαξει στην Αθηνα για να γινει ωραια πολη; Εγω πιστευω οτι φτανει να φυγουν οι αλλοδαποι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Είδα ότι στράβωσε και ο πατέρας μου που φέρνω συνεχώς άλλες στο διαμέρισμα,υποψιάζεται ότι μου τρώνε τα λεφτά.Τα έμαθαν και συγγενείς οπότε αραιωσα λίγο,θα τις φέρνω Γερμανία.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τον ανθρωπο, εχει μαραζωσει που εκανε γυιο κοροϊδο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στηριζουμε πατερα Βλακμαν :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ με την Ουκρανέζα σπονσορετ στο τελευταίο ταξίδι.Ατυχως φόραγα Boss και όχι Palco.

WdrRXR.jpg

lRY6Cj.jpg

Την άλλη μέρα όμως φόρεσα  Palco φανέλα και καθάρισα.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
μα ειναι προφανες απο τις φωτο ποσο πολυ σε γουσταρει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ακομη και η τεθλιμενη πορνη στην επικη φωτο με το σωβρακο παιζει να ηταν λιγο πιο χαρουμενη απο τουτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τυπε k αν ειναι το μωρο που ειχες γυμνο τότε  :kneel: :kneel: απο προσωπο θυμιζει λίγο Βοντιανοβα αλλα και εσυ τα σπας με το ροκαμπιλικο στυλ σου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εδώ με την Ουκρανέζα σπονσορετ στο τελευταίο ταξίδι.Ατυχως φόραγα Boss και όχι Palco.

WdrRXR.jpg

lRY6Cj.jpg

Την άλλη μέρα όμως φόρεσα  Palco φανέλα και καθάρισα.

Εδώ φαίνεσαι καλύτερος.

Πως καταφέρνεις στην μία φωτό να βγαίνεις ατημέλητος με προγούλι,καραφλοαφάνα και παππουδίστικο σώβρακο και στην επόμενη φαβορίτα,καλοξυρισμένος με προσεγμένο μαλλί,είναι να απορεί κανείς...

Υ.Γ.Μην τις ζορίζεις τις κοπέλες για φωτό που σε φιλάνε,κ.λ.π.
Δεν σου είναι τόσο σημαντική η επιβεβαίωση που επιζητάς ποστάροντας φωτό εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom