Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απολαυστικό πολωνικό γλυφοκωλι σήμερα.Μπορει οι Ουκρανές να το παλευουν αλλά τις γειτόνισσες στην πίπα και το γλυφοκώλι δεν τις φτάνουν.Εχουν να κάνουν με πρωταθλητριες βέβαια,μιλάμε για αθεμιτο ανταγωνισμό.
Πολωνία πέφτει η εμφάνιση μία δυο μονάδες αλλα κερδίζεις στο σέρβις,είναι πιο εργατικές και μαστορισσες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Απολαυστικό πολωνικό γλυφοκωλι σήμερα.Μπορει οι Ουκρανές να το παλευουν αλλά τις γειτόνισσες στην πίπα και το γλυφοκώλι δεν τις φτάνουν.Εχουν να κάνουν με πρωταθλητριες βέβαια,μιλάμε για αθεμιτο ανταγωνισμό.
Πολωνία πέφτει η εμφάνιση μία δυο μονάδες αλλα κερδίζεις στο σέρβις,είναι πιο εργατικές και μαστορισσες.
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :kneel: :kneel: :kneel:
δασκαλε θεε παρε την παε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Συνήθως αυτές στέλνουν copy paste μηνύματα με google translate σε κάποιους που εντοπισαν απο dating sites.Μένουν Ουκρανία ή Ρωσία,δεν είναι Γερμανία.
Αν απαντήσεις,θα σου στείλει άλλο copy paste εκτεταμενο μήνυμα που θα λέει για τη ζωή της,τα όνειρά της,ότι ψαχνει σοβαρη σχέση και στη χωρα της δεν έχει καταλληλους άντρες κτλ.
Μετά δεν ξέρω πώς πάει,δεν το συνέχισα.
Αυτό που γίνεται είναι να προσκαλέσεις μία για οικιακή βοηθο Γερμανία,μαγείρεμα,καθάρισμα,πίπα έναντι πάγιου αντιτιμου,π.χ. 800 ευρώ το μηνα.Αυτο το δέχονται πολλές Πολωνεζες,Ουκρανές απο μικρές πόλεις,χωριά αλλά δεν το έχω κάνει.
πιπα και πηδημα με 800  4-5 φορες το μηνα χωρις να κανει δουλειες γινεται
αν ειναι να κανει ΚΑΙ δουλιες δεν γινεται
εκτος αν μιλαμε για καμμια 45-55αρα νιβο σουμπ ζερο, οποτε γινεται με κανα 1200αρι το μηνα
επισης γινεται να γαμας καθαριστρια που το πρωι καθαριζει κ το απογευμα παιρνει καμμια βιζιτα με κανα 70-150ε
ξερω πολλες μολδαβες στην γερμανια που το κανουν
επιπεδο εμφανισης μετριοκαλο
αν ειναι να κανει πιπες-κωλο και ναναι ΑΝΩ του μετριου,με τα δυτικα προτυπα,
δηλ απλα καλουτσικη
βαζει μια αγγελια κ μαζευει εκτοσταρια σε μια ωρα επισκεψη η μπαινει σ ενα  φκκ και μαζευει τριακοσοπεντακοσαρια την μερα αν ειναι καλη και λιγο σεξυ,σχετικο κι αυτο..

οσον αφορα αγγελιες ...σοβαρης...ΣΧΕΣΗΣ με αρχη μεσω σπονταν σμσ
γελανε κι οι πετρες
κατι σαν κατι τραβελ γκιρλς αγγελιες περσυ η προπερασυ που διαβζα και γελαγα
απευθυνονται σε ηλιθιους
λενε αυτα στην αρχη
μετα λενε ερχομαι να σε βρω να ζησουμε μαζι
αυτα μπορει να γινονται μονο τσατ ποπυ πισω ειναι καποιος κοπριτης τοπικος η μπορει νανι κ λαιβ επικοινωνια μεσω σκαιπ κλπ απο καποια γκομενα  ενιοτε
αυτοειναι ευκολο
κατοπιν αρχιζουν σε πολλα επιπεδα να ζητουν χρηματα ΓΙΑ να πανε να συναντηθουν  :heavymetalbig:
απο 400 για εισητηριο,μεχρι 50 για να φορτωσει κρεντιτ το κινητο
αν σταλουν αυτα βγαινει καποιο φεικ φωτο απο ενα εισητηριο
μετα μπαινουν καποιες φωτο απο αεροδρομιο η ακομα κ βιντεο,οπου βρισκουν προβλημα με πασπορτ κα χρειαζονται εξτρα αλλα 100-1000ε να τα δωσουν στον τελωνιακο για να φυγουν
αν ο δυτικος επιδοξος κμαν ,ειναι εντελως βλητο συμβαινει κατι φοβερο ακριβως λαστ μινιτ
η χτυπγσαν καππιο με το αυτοκινητο και θελουν 2-5000ε να λαδωσουν για να φυγουν,η τους απηγαγε η μαφια το παιδι και θελουν 3-20000 ευρω να το ελυθερωσουν κ μετα ναρθουν
αυτο ειναι γενικα το στορυ με ολα τα οπσιον
αν σας φαινεται αστειο ξερω δυο Γερμανους απο το Μοναχο που εστειλαν 3000 και 12000 αντιστοιχα σε τετοια φαση
μαλιστα ειχαν στειλει κι ολα τα ψιλολογια δηλ αλλα 500-600 πριν για εισητηρι ακ βιζες υποτιθεται
ο πιο μλκας ετων 60 εστειλε 3000 παροτι του ειχα πει ολα τα παραπανω
μετα φυσικα χαθηκε η επικοινωνια
ακομα κ σημερα επιμενει οτι κατι κακο της συνεβει εξ ου κ δεν ηρθε να τον βρει στο Μοναχο,
για να μην  λεμε οτι ηλιθιοι ειναι μονο ελληνες κυπριαοι κι ιταλοι,που γενικα ειναι οι πιο ηλιθιοι της γηραιας ηπειρου στο θεμα ,αλλα υπαρχοθν κι αλλου αγαμητα  βλητα επισης

:grin: :rolleyes:  :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
εχσι δικιο ο πορνομεταναστης
Μην γλυφετε ο ενας τον αλλον ειναι κωμικο
Ο δασκαλος τι λαιβ καμακι  να κανει ειναι κοντος και νερντ μαζι
Μλμ... Λοιπον  :ban:
Πιστευω οτι θαναι πολυ καλος σρην παρεα και για πλακα, τα αλλα αστα καλυτερα...
ανασκευαζω
μετα απο επικοινωνια και πειστηρια απο μιλφο-κιλερ  :fuck2: ντερτυ
ο δασκαλος ειναι οντως λαιβ καμακι ,και γι αυτο του βγαζω το καπελο  :hi:
ειναι μεσα στους ελαχιστους λαιβ καμακερο στρητ φαιτερ που γνωριζω
ρισπεκτ αρχηγε,ανεξαρτητως αποτελεσματος  :worship: :worship: :worship:
οι λοιποι βολευονται με ιντερνετ κ πασες
(κορυφαιος πασερ το θειο Τασο    :coolcondom:
,κατα γενικη κισινιωτικη ομολογια,κι ισως ο σχινοχαρας απ οτι καποιοι,αρκετοι,πχ Αλλαν,επισης  δηλωνουν)
 :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Κατεβαζω το lovoo να δω τι θα πιασω Μοναχο.
θα πιασεις τα @@ σου....imop
αν το πνευμα ειναι οπως ειδα στην αρχικη σελιδα

„Ich liebe dich immer noch“: Brief an den Ex...

χαιρετα μου τα πλατανια στην Λεοπολντστρασσε  :happy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μίδα,αυτά που έγραψες είναι γνωστά.
Πράγα ήξερα Τσέχα που γνώριζε καλά γερμανικά και δούλευε σε "γραφείο συνοικεσίων" που έφερνε Γερμανούς γεροντοπαλίκαρα και τους έκαναν τρελά mismatch με 25-30 χρονών 7άρια+ δασκαλεμένα στο social.

Αυτές οι κοπέλες έπαιρναν από το γραφείο 1500 κορώνες για κάθε έξοδο με τον επίδοξο γαμπρό και για κάθε επόμενο ραντεβού,οι γαμπροί πλήρωναν 200ευρώ με την ελπίδα ότι θα τους παντρευτεί η 25χρονη μουνάρα :2funny:
Αυτά τα έχω δει και live,γιατί για γεύμα τους πήγαιναν σε εστιατόριο που έτρωγα σχεδόν κάθε μέρα.
Ο Γερμανός,η μεταφράστρια και η νύφη,μιλάμε για παρωδία.
Εκτός αν η νύφη μιλούσε Αγγλικά,οπότε έβγαιναν ραντεβού χωρίς τη μεταφράστρια γνωστή μου.
200 ευρώ+έξοδα ραντεβού και το πολύ να έδιναν φιλάκι στο μάγουλο :2funny:

Στις περιπτώσεις που αναφέρω όμως έχω μια ντουζίνα fb και instagram και π.χ.πάνω από τις μισές έχουν φωτό τους από το Oktoberfest.

Επίσης χθες το βράδυ έγραψα στη μία τύπισσα ότι εκνευρίζομαι γιατί δέχομαι πολλά αντίστοιχα μηνύματα και δέχτηκε να με συναντήσει ακόμη και σήμερα(άσχετα αν δεν θα πάω καν)

Συνημμένα

• Screenshot_20181010-110146~2.png
    Screenshot_20181010-110146~2.png
    103,1 KB · Εμφανίσεις: 72

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης κανένας δεν έχει όρεξη να κυκλοφορεί τις σπονσορέτς.Θα προτιμούσα να έρχονταν μόνο για  booty call  να γλιτώνω και τα έξοδα στα ρεστωραν,τα κρασιά κτλ.Κιεβο σου φεύγουν 100-150 ευρώ χαλαρά στα καλά μαγαζιά.
Αλλά χωρίς αυτα δεν τις γαμας τις σπονσορέτς,θέλουν το high life αν και ενίοτε έρχονται για booty call στην τρίχα πάντα ντυμένες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Επίσης κανένας δεν έχει όρεξη να κυκλοφορεί τις σπονσορέτς.Θα προτιμούσα να έρχονταν μόνο για  booty call  να γλιτώνω και τα έξοδα στα ρεστωραν,τα κρασιά κτλ.Κιεβο σου φεύγουν 100-150 ευρώ χαλαρά στα καλά μαγαζιά.
Αλλά χωρίς αυτα δεν τις γαμας τις σπονσορέτς,θέλουν το high life αν και ενίοτε έρχονται για booty call στην τρίχα πάντα ντυμένες.
τις πουτανες σεμι-προ που βρισκεις τις πας εκει
πρωτον για να βγαλεις φωτο για το σαιτ
και δευτερον
για να παρεις ενα φηλινγκ υπεροχης σαν αντρας που αλλου δεν μπορεις κ λογικα να το εχεις
εγω στα τριαντα γαμουσα πολλες μουναρες κισιναου ποτε δεν βγηκα με καποια εξω εκτος απο δυο ελαχιστες περιπτωσεις ,που ειχα βαλει καποιου ειδους στοιχημα
στα σαρανταφευγα οταν βρισκω καμμια μουναρα,οντως,τις κοβω και δυο βολτες απο τα μαγαζια να με δει κι η ομογενεια,  :happy:

και ζυριχη και βουκουρεστι και κισιναου,αναλογα που βρισκομαι
παλια αυτο δεν μ ενδιεφερε ηταν αυτονοητο,οτι γαμουσα με το κιλο μουναρες λογω θεσης και προσοντων ...
τωρα ομως αυτο δεν ειναι πλεον ετσι
οποτε το κανω κι εγω,αυτην την ιδια μλκα,που εχω παρατηρησει συμβαινει σε πολλους μετα τα σαραντα
οσο ,μεγαλωνει καποιος ισως εχει μια αναγκη επιβεβαιωσης οτι ειναι μαχιμος ακομα, και απο τους αλλους
:rolleyes: :rolleyes: :think: :think: :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τις πουτανες σεμι-προ που βρισκεις τις πας εκει
πρωτον για να βγαλεις φωτο για το σαιτ
και δευτερον
για να παρεις ενα φηλινγκ υπεροχης σαν αντρας που αλλου δεν μπορεις κ λογικα να το εχεις
εγω στα τριαντα γαμουσα πολλες μουναρες κισιναου ποτε δεν βγηκα με καποια εξω εκτος απο δυο ελαχιστες περιπτωσεις ,που ειχα βαλει καποιου ειδους στοιχημα
στα σαρανταφευγα οταν βρισκω καμμια μουναρα,οντως,τις κοβω και δυο βολτες απο τα μαγαζια να με δει κι η ομογενεια,και ζυριχη και βουκουρεστι και κισιναου
παλαι αυτο δεν μ ενδιεφερε ηταν αυτονοητο
οσο ,μεγαλωνει καποιος ισως εχει μια αναγκη επιβεβαιωσης οτι ειναι μαχιμος ακομα και απο τους αλλους

Μα δε θέλω να τις πάω.Τρελλος είμαι να πληρώνω 150 ευρώ ενα γεύμα,οταν με τα ίδια λεφτά γαμαω τρεις σεμιπρο?
Απλά θέλω να δείξω πώς ενεργούν οι σπονσορέτς.Μπορεί μερικές φορές να έρθουν για  booty call αλλα ζητάνε συνήθως εξόδους,κλαμπινγκ,διακοπές κτλ.
Δηλαδή δεν είναι ότι θα πληρώσεις ή δωρα ή μετρητά ή ρεστωραν,ποτά.Θα πληρώσεις και δωρα και ποτά και ρεστωραν και θα θέλουν και μετρητά.Αλλιως δεν κάθονται.Θελουν πακέτο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Μίδα,αυτά που έγραψες είναι γνωστά.
Πράγα ήξερα Τσέχα που γνώριζε καλά γερμανικά και δούλευε σε "γραφείο συνοικεσίων" που έφερνε Γερμανούς γεροντοπαλίκαρα και τους έκαναν τρελά mismatch με 25-30 χρονών 7άρια+ δασκαλεμένα στο social.

Αυτές οι κοπέλες έπαιρναν από το γραφείο 1500 κορώνες για κάθε έξοδο με τον επίδοξο γαμπρό και για κάθε επόμενο ραντεβού,οι γαμπροί πλήρωναν 200ευρώ με την ελπίδα ότι θα τους παντρευτεί η 25χρονη μουνάρα :2funny:
Αυτά τα έχω δει και live,γιατί για γεύμα τους πήγαιναν σε εστιατόριο που έτρωγα σχεδόν κάθε μέρα.
Ο Γερμανός,η μεταφράστρια και η νύφη,μιλάμε για παρωδία.
Εκτός αν η νύφη μιλούσε Αγγλικά,οπότε έβγαιναν ραντεβού χωρίς τη μεταφράστρια γνωστή μου.
200 ευρώ+έξοδα ραντεβού και το πολύ να έδιναν φιλάκι στο μάγουλο :2funny:

Στις περιπτώσεις που αναφέρω όμως έχω μια ντουζίνα fb και instagram και π.χ.πάνω από τις μισές έχουν φωτό τους από το Oktoberfest.

Επίσης χθες το βράδυ έγραψα στη μία τύπισσα ότι εκνευρίζομαι γιατί δέχομαι πολλά αντίστοιχα μηνύματα και δέχτηκε να με συναντήσει ακόμη και σήμερα(άσχετα αν δεν θα πάω καν)
δεν εισαι το ταργκετ γκρουπ για σκαμερς
ιδανικο θυμα ειναι τυπος κμαν μετα τα πενηνταφευγα ιδαιτερα
καποιος Γαλλος καποτε ειχε ερθει προ χρονια στην Ρουμανια με 150000ευρω

εκατονπενηντα χιλιαδες
τα εβαλε στο κοντο απο μια γκομενα γιατι του ειπε μαθευτηκε οτι εχει φερει πολλα χρηματα και μηπως τον κλεψουν η ληστεψουν να τα βαλει τραπεζα
προσεφερε το κοντο τηε γιατι αυτος σαν ξενος του ειπε ειναι πολυπλοκο κι οντως ητανε κι εχει κ φορους
αυτος ταβαλε και μετα δυο μερες αυτη τα πηρε κι εφυγε
αυτος εξηντα κλασικος γαλλος,αυτη εικοσιπεντε κλασικη ρουμανα
της εκανε μυνηση για απατη κι εφαγε τρις μηνες με αναστολη γιατι δεν μπορεσε ν αποδειξει ολη την ιστορια που ελεγε
πηρε κι εικοσι χιλιαδες αποζημιωση κ πηγε πισω στη λΥΩΝ :happy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
θα πιασεις τα @@ σου....imop

Θα πιάσει περίπου ότι θα έπιανε και live εδώ..
Άμα έπιανε live τα αρχίδια του,θα τα πιάσει και σε Tinder,Lovoo,κ.λ.π.

Όμως τα apps δουλεύουν(έχω φίλτρο 24-30 και από 1 Οκτώβρη 118 likes,μια χαρά δηλαδή)

LclG4O3.jpg

οι γκόμενες ζητάνε οι ίδιες συνάντηση και όχι μόνο ανταλλαγή μηνυμάτων.
Δυτική Ευρώπη,ούτε πουτάνες έχει μέσα,ούτε χρειάζεται να ματσάρεις με χοντρές για να γαμήσεις όπως Ελλάδα..

E1d2npD.png

MiFpnU7.jpg

Σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις,είναι πλέον γελοία υπόθεση το γαμήσι..
Άλλα πράγματα είναι δύσκολο να βρεις σε μια γυναίκα σήμερα,το να την ξεκωλιάσεις είναι το μόνο εύκολο πράγμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ανασκευαζω
μετα απο επικοινωνια και πειστηρια απο μιλφο-κιλερ  :fuck2: ντερτυ
ο δασκαλος ειναι οντως λαιβ καμακι ,και γι αυτο του βγαζω το καπελο  :hi:
ειναι μεσα στους ελαχιστους λαιβ καμακερο στρητ φαιτερ που γνωριζω
ρισπεκτ αρχηγε,ανεξαρτητως αποτελεσματος  :worship: :worship: :worship:
οι λοιποι βολευονται με ιντερνετ κ πασες
(κορυφαιος πασερ το θειο Τασο    :coolcondom:
,κατα γενικη κισινιωτικη ομολογια,κι ισως ο σχινοχαρας απ οτι καποιοι,αρκετοι,πχ Αλλαν,επισης  δηλωνουν)
 :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Φυσικά είμαι κυρίως live  καμάκι και όχι ηλεκτρονικό.Το  live εχει αδρεναλίνη και μεγάλα rewards.
Αυτά για instadate,instafuck,ONs αναφέρονται όλα στο live καμάκι.
Θέλει λίγο ρέντα βέβαια.
Κίεβο τώρα που ήμουνα ήταν μειωμενοι οι στόχοι.Πολλες χοντρομπουτες και εφταρακια,οχταρια και πάνω σπάνια έβλεπες.Παρολα αυτα κάτι γίνεται.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δεν εισαι το ταργκετ γκρουπ για σκαμερς
ιδανικο θυμα ειναι τυπος κμαν μετα τα πενηνταφευγα ιδαιτερα

Μπορεί να προσπαθούν να με καπαρώσουν πριν πιάσω 50φευγα. :grin:

Τέσπα,αν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο να εξασφαλίσουν(π.χ.παράταση παραμονής) ή δεν ξέρω τι άλλο,σκεφτόμουν να τις κάνω πάσα σε κάτι φιλαράκια,
ώστε να υπάρξουν αμοιβαία οφέλη.

Και σε freestyle φάση να ήμουν,έχω καταλάβει ότι στο δυτικό μουνοχρηματιστήριο,
το σοβαρό νταραβέρισμα με Σλάβα θεωρείται downgrade.
Το έχω ζήσει και ο ίδιος..
Εμφάνιση κορυφή,αλλά συνήθως τα ζώα μου αργά ή πολύ επιφανειακές.
Μέχρι να χασμουρηθεί μια Ρωσίδα,η Γερμανίδα έχει φτιάξει πρωινό,έχει βγει να τρέξει 10χλμ και γυρνάει και με τα ψώνια της ημέρας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656

Τέσπα,αν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο να εξασφαλίσουν(π.χ.παράταση παραμονής) ή δεν ξέρω τι άλλο,σκεφτόμουν να τις κάνω πάσα σε κάτι φιλαράκια,

Μέχρι να χασμουρηθεί μια Ρωσίδα,η Γερμανίδα έχει φτιάξει πρωινό,έχει βγει να τρέξει 10χλμ και γυρνάει και με τα ψώνια της ημέρας.
Σιγουρα εχει περιφερομενες που ψαχνουν στεγη
αλλα τα πιο πολλα σπαμ μυνηματα ειναι για να πανε λεφτα στο εξωτερικο κι οχι να καλυφθει αναγκη στεγασης η κατι παρομιο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι Ανατολικες θέλουν 2-3 ώρες μόνο για να φτιάξουν τα νυχια τους,τα μαλλιά τους και το μέικ απ.Γενικά περιμένεις πάντα,αργούν να ετοιμαστούνε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Σιγουρα εχει περιφερομενες που ψαχνουν στεγη
αλλα τα πιο πολλα σπαμ μυνηματα ειναι για να πανε λεφτα στο εξωτερικο κι οχι να καλυφθει αναγκη στεγασης η κατι παρομιο

Mάλλον έχουν αυξηθεί τα περιφερόμενα Ουκρανεζάκια,μετά τις εξελίξεις με τη βίζα,
αλλά και εγώ πιστεύω ότι το βασικό concept είναι να βρουν κανά κορόιδο να  στείλει λεφτά.

Οι Ανατολικες θέλουν 2-3 ώρες μόνο για να φτιάξουν τα νυχια τους,τα μαλλιά τους και το μέικ απ.Γενικά περιμένεις πάντα,αργούν να ετοιμαστούνε.

Αρχηγέ,πρέπει να ανοίξουμε ένα thread για τα Βαλτικά γκομενάκια,
που θα γράφουμε πόσο αντίστροφα ανάλογη είναι η ομορφιά τους με την σκατίλα της ψυχής τους.

Όσο είμαι εξωτερικό,δύο μεγάλους παπάδες έχω φάει..
Ο ένας από Λετονή και ο άλλος από Λιθουανή.
Μιλάμε για παγοκολώνες,ψυχρές δολοφόνοι,σκατοκαργιόλες.
Και εκτός από απίστευτη εμφάνιση,όλα τα άλλα,κάτω του μετρίου..

Ένας Γερμανός που τον έστελνε η εταιρεία του επάνω και πιάσαμε κουβέντα μου είχε πει:"Α,έχεις γνωρίσει και εσύ τις περίφημες ice queens" :rolleyes:

Οι φίλες της Λιθουανής δε,όλες τους πρώτης τάξεως σκατοκαργιόλες..

Να πω επίσης ότι έχω επισκεφτεί και τις 3 χώρες και εύχομαι ο Πούτιν να μπει και να τις προσαρτήσει, κάνοντάς τες Red Light District  :s&m_3:

Εντάξει,ηρέμησα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο ένας από Λετονή και ο άλλος από Λιθουανή.
Μιλάμε για παγοκολώνες,ψυχρές δολοφόνοι,σκατοκαργιόλες.
Και εκτός από απίστευτη εμφάνιση,όλα τα άλλα,κάτω του μετρίου..

Ένας Γερμανός που τον έστελνε η εταιρεία του επάνω και πιάσαμε κουβέντα μου είχε πει:"Α,έχεις γνωρίσει και εσύ τις περίφημες ice queens" :rolleyes:

Οι φίλες της Λιθουανής δε,όλες τους πρώτης τάξεως σκατοκαργιόλες..

Να πω επίσης ότι έχω επισκεφτεί και τις 3 χώρες και εύχομαι ο Πούτιν να μπει και να τις προσαρτήσει, κάνοντάς τες Red Light District  :s&m_3:

Εντάξει,ηρέμησα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. :grin:
Το νήμα της Λιθουανίας έχει μόνο 3 σελίδες! Στις 2 πρώτες περιγράφω πλήρως την λιθουανική παράνοια! Με μια σωστή παρέμβαση του Slaviani!  Νομίζω έχουμε κοινές εμπειρίες πάνω στη Λιθουανία!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στα θεματα λετονια και λιθουανια εγραψα με αλλο νικ τοτε.εγραψα οτι οι λιθουανες περνιουντε για εξυπνες.ειναι αυτο που λεμε εξυπνοβλακες αλλα τις κανω ρεζιλι.
τους υπενθημιζω ποσο καταθλιπτικα ειναι στην χωρα τους και οτι ειναι η πρωτοι στην ευρωπη για
αυτοκτονιες.μιλαω με δασκαλο τωρα και προσπαθει να μπει να γραψει.
λεει εγραψε αλλα δεν τον αφηνουν να μπει και δεν φενοντε τα μυνηματα του

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το νήμα της Λιθουανίας έχει μόνο 3 σελίδες! Στις 2 πρώτες περιγράφω πλήρως την λιθουανική παράνοια! Με μια σωστή παρέμβαση του Slaviani!  Νομίζω έχουμε κοινές εμπειρίες πάνω στη Λιθουανία!
μονο τρελες γνωριζεις χαχαχαχαχαχ.οπως και στο ιτερνετ οπως λεει ο διμητρακης τρελες και
προβληματικες.δυο φορες κιεβ τετειες αδεσπωτες που βρηκα εδω και εκει χρισατικ μου επιτεθηκαν
σπιτι με μαχαιρι.η μια απαιτουσε που ειναι τα λεφτα μου μετα το γαμηση ενω αυτη προτεινε σεξ χωρις να
αναφερει λεφτα.της εδωσα 50 και φωναζε να τισ δωσω αλλα 50 σαν τρελη κρατωντας μαχαιρι.
τοτε 8 ηταν τον γριβνα.εδωσα αλλα 50 για να φυγει,αεσως αλλαξε συμπεριφωρα και εγινε γατουλα.
αλλα που να στα λεω εσενα τωρα χχαχαχαχα.περιμενω να πας κιεβ για να γελασουμε που θα λες για ποιοτητα και θα γινω κμανιστης.οσο τα ειρωνικα σχολια σου μην ξεχνας εχω φιλους κιεβ με σπουδες και
δουλευαν και η 2 4-5 χρονια πρεσβεια κιεβ και μου εκαναν παραπονο μονο τρελες και πουτανες γαμουσαν.
μην ξεχνας ο μονιμος εχει καλα αλλα ο ξενος πρεπει να ειναι πετυχημενος σαν μονιμος
αλλιος τετειες βρισκεις.τελειωμενες και προβληματικες που σου φερνουν κινδυνους.
μην ξεχνας εχω 2 θειους μονιμα κιεβ και οδυσσο με εργοστασια με 10 χιλιαδες υπαλληλους και ναυτιλιακη ετερια και οι δικοι μου μεχρι πριν 8 χρονια δουλευαν και αυτοι εκει.
ακομα και ο δασκαλος ειναι μονιμος 20 χρονια και ο θειος μου οδυσσο που ειναι πετυχημενος
δεν γαμα τσαμπα ουτε εχει γκομενες της κοπελες της ετεριας του.30 χρονια ουκρανια ο θειος.
αντιθετα ειναι προσεκτικος στον κοσμο να συμπεριφερετε καλα και να δειχνει καλη εικονα μην
γινει ρεζιλι στην δουλεια του και στον κοσμο γυρω που ολοι τον ξερουν.
φιλος οδυσσο που εκανε μαλακιες δεν κυκλοφορω πλεον μαζι του.του ειπα εδω ολοι μ ξερουν εμενα και
τον θειο θελουμε σοβαρα ατομα μαζι μας σε  καφε και οχι μαλακες.

σου ειπα διαβασε απο την αρχη που εγραφα οτι επαιζα σαν μονιμος.εχω 2 διαμερισματα κιεβ που νοικιαζω
στο κεντρο σε ατομα απο πρεσβειες οχι της δικης μου,συν το οτι η μιση οικογενεια μου σπουδασε και δουλευε εκει.κιεβ θεωρουμουν ντοπιος,οδυσσο ειμαι στην κατηγορια ξενος.ο θειος μου και οι αλλοι μονιμοι ελληνες παλι στην κατηγορια ξενου ασχετα με τα 20-30 χρονια που ειναι εκει.
εππαγγελματικα ειναι πετυχημενοι αλλα στα γκομενικα δεν πα να εισαι ο κριστιανο ροναλτο χωρις να ριξεις τυρακι αν εισαι ξενος δεν εχει τιποτα αλλιος συμβιβαζεσε με μαρκα με εκαψες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom