Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Δυό νηματα πάνω πάνω αφιερωμενα για πάρτη του,ενα σαη ανω κάτω εχει κάνει,πιο δημοφιλης και απο το gntm,ενας άνθρωπος,ενα σώβρακο και μια απεραντη μανία για βαλκανοπουτσιμο εχει συνεπάρει ολο το bou :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατί τα γράφω όπως είναι.Σε δυο βδομάδες επιδρομή Μινσκ και επέλαση σε πλούσιο Γάτο(Rich cat),Black House.
Να δούμε ποια Λευκορρωσίδα μπορεί να αντισταθεί στα Palco και τα Μινέρβα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Γιατί τα γράφω όπως είναι.Σε δυο βδομάδες επιδρομή Μινσκ και επέλαση σε πλούσιο Γάτο(Rich cat),Black House.

ξοδευεις τοσα χρηματα σε παγκοσμιος αγνωστες κορασιδες απο την πρωην σοβιετικη ενωση μαγκια σου με χαρα σου οπως το βλεπει ο καθενας
τουλαχιστον ελα Ελλαδα μ' αυτα τα χρηματα θα γαμησεις ολες τις επιδοξες μοντελες της σοου μπιζ καθως και τις περισσοτερες νεοφερμενες βιζιτες του GNTM.

θα σου μεινει στο τελος και μια αναμνηση οτι πηδηξες celebrity κορασιδες γιατι νιωθεις ενα κενο συναισθηματικο μεσα σου που δεν μπορεις να το καλυψεις με τιποτα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
να και μια βιζιτα στο χιλιαρικο kman2

τι τραβιεσαι τσαμπα στο σοβιετ πολλα τα χιλιομετρα, στεγνωνεις το σκατο σου στη γερμανια, δεν εχεις ουτε αυτοκινητο 45 χρονων μαντραχαλος και εισαι πεζο 2  :grin:

τουλαχιστον ελα να βοηθεις την ελληνικη αγορα να ορθοποδησει ταιζοντας μαρουλι τις ενχωριες βιζιτες  :grin:

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
Αυτή η γκόμενα στη φωτό μου έχει φέρει άλλες δυο φίλες της να γαμήσω και πάντα έχει καινούργιες.Είναι χωρισμένη κτλ.
Τσακωθήκαμε αρκετές φορές κυρίως γιατί ζήταγε πολλά.

Πάντως για να λέμε την αλήθεια, το μωρό έχει αλαβάστρινα πόδια που μου δημιουργουν σφοδρή επιθυμία να τα γεμίσω σάλια με την γλώσσα μου από την κορυφή έως τα νύχια.

Πες μου ότι το κατούρησες και αυτό το μωράκι να ξενερώσω...

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075

Τύπε μην αλλάζεις τα πιστεύω σου. Θέλουμε αυθεντική μινέρβα σωβράκα με το παραδοσιακό άνοιγμα για κατούρημα, όπου θα ξεπροβάλλουν οι ακούρευτες, τύπου ναυαγού, πουτσότριχές σου. Νομίζω αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του Βαλκανοπουτσισμού.

Αλλά ρε τύπε έλεος, χέσιμο και κατούρημα; Δεν μπορείς απλά να γαμείς σαν άνθρωπος;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως για να λέμε την αλήθεια, το μωρό έχει αλαβάστρινα πόδια που μου δημιουργουν σφοδρή επιθυμία να τα γεμίσω σάλια με την γλώσσα μου από την κορυφή έως τα νύχια.

Οχι,αυτή δεν την κατούρησα.Γενικά οι Ουκρανέζες δεν είναι αυτής της σχολής.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Οχι,αυτή δεν την κατούρησα.Γενικά οι Ουκρανέζες δεν είναι αυτής της σχολής.

πουλαω το αυτοκινητο μου για να παρω άλλο καινουριο, ενδιαφερεσαι?

αν ναι θα σου κανω γερο σκοντο, γιατι λυπαμαι να σε βλεπω πεζο 2  :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
πουλαω το αυτοκινητο μου για να παρω άλλο καινουριο, ενδιαφερεσαι?

αν ναι θα σου κανω γερο σκοντο, γιατι λυπαμαι να σε βλεπω πεζο 2  :2funny:

Τρελάθηκες ??  :grin:

Το μεταχειρισμένο αμάξι είναι τα έξοδα ενός αρπακτικού για 4 μήνες !!

Περιτά έξοδα. :grin:

Οπως και τα έξοδα για καινούργια βρακιά βέβαια !!  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Φίλε δεν έχεις καταλάβει οτι το κατούρημα είναι για τον kman το γαμισι του μέλλοντος.

Οταν φτάσει 80 ετών μέσω κατουρήματος θα συνεχίσει να ηδονίζεται. Και για αλλαγή θα τραβάει και κανένα χέσιμο. Τότε που δεν θα του σηκώνεται (αν και για τώρα αμφιβάλω ). :grin:

Ο άνθρωπος βλέπει μπροστά !! :grin:

Ολοι οι υπόλοιποι δεν κατανοοούμε οτι το κατούρημα και το χέσιμο είναι το γαμήσι του μέλλοντος !! :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1071370;image[/img[/URL]]

τι σωβράκα είναι αυτή ρε συ;
κλαίω με λυγμούς

τι θεϊκό νήμα είναι αυτό ρε σεις;

και συ ρε mindreader, έλεος αδικείς τον εαυτό σου.
[/quote]

Γιατί ρε φίλε αδικώ τον εαυτό μου ??

Επειδή δεν συναινώ στη σκατοκατάνοιξη?? Η στη κατουροκατάνοιξη ;D

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Επειδή δεν συναινώ στη σκατοκατάνοιξη?? Η στη κατουροκατάνοιξη :grin:

mind η φαση ειναι οτι αυτο το ξυλαγκουρο απο την ουκρανια που δεν το ξερει ουτε η μανα του του εφαγε ενα διχιλιαρο ευρα, με τοσα φραγκα θα πηδουσε την Βοσκανιδου θα την εβγαζε και βολτα στα κοσμικα μαγαζια (θα το παιζε και δηθεν μανατζερ ο kman2) για να χαιρεται σαν γυφτυκο σκερπανι οτι δεν ειναι βιζιτα αλλά σπονσορετ   :2funny:  :2funny: :2funny:

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075

Επειδή δεν συναινώ στη σκατοκατάνοιξη?? Η στη κατουροκατάνοιξη :grin:

TROLL OFF: που λέει και η αιχμηρή πένα του Άγιου

θα σου απαντήσω εμμέσως, με μια ερώτηση τροφή για σκέψη.

Αν πας σε έναν γκέτο ναρκωμανών να τους εξηγήσεις την ολέθρια επίδραση των ναρκωτικών στον ανθρώπινο οργανισμό, πιστεύεις οτι θα καταφέρεις να τους πείσεις να απεξαρτηθούν ή να σε ληστέψουν;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
mind η φαση ειναι οτι αυτο το ξυλαγκουρο απο την ουκρανια που δεν το ξερει ουτε η μανα του του εφαγε ενα διχιλιαρο ευρα, με τοσα φραγκα θα πηδουσε την Βοσκανιδου θα την εβγαζε και βολτα στα κοσμικα μαγαζια (θα το παιζε και δηθεν μανατζερ ο kman2) για να χαιρεται σαν γυφτυκο σκερπανι οτι δεν ειναι βιζιτα αλλά σπονσορετ   :2funny:  :2funny: :2funny:

Φίλε συγγνώμη αλλά πάλι μπερδεύεσαι. :grin:

Τι σχέση έχουν τώρα οι σπονσορέτς του κιέβου με αυτό το πορνίδιο τη βοσκανίδου ??  :grin: :grin:

Εδώ μιλάμε αυστηρώς για σπονσορέτς δηλαδή για γκόμενες ( καμμία σχέση με τις πληρωμένες πουτάνες ), με το option του κατουρήματος η του χεσίματος !! :grin:

Μη μπερδεύεσαι !!! :grin:

Εξάλλου τις χεσμένες πολωνέζες γκόμενες τις έχει μάθει όλο το bou.com. Αρα είναι πλέον διάσημες. Η ταρίφα τους ανέβηκε, κουράδα και χιλιάρικο.

Μη μπερδεύεσαι !!! :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Αν πας σε έναν γκέτο ναρκωμανών να τους εξηγήσεις την ολέθρια επίδραση των ναρκωτικών στον ανθρώπινο οργανισμό, πιστεύεις οτι θα καταφέρεις να τους πείσεις να απεξαρτηθούν ή να σε ληστέψουν;
Θα απαντήσω και εγώ αλληγορικά. :grin:

Πιστεύω ότι δεν θα πήγαινα ποτέ  να κάνω κάτι τέτοιο.

Η αν το έκανα δεν θα είχα τίποτα αξίας πάνω μου για να ληστέψουν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

πιστευεις οτι ο καιμανος ειναι εθισμενος?

και αν ναι τι ειδους εθισμο εχει?

μηπως εχει εθισμο στις ιεροδουλες-βιζιτες-σπονσοερτ για να βαλω ολα τα προσωνυμια που κατα καιρους εχουν ειπωθει για τις γυναικες που συνουσιαζονται επι χρημαση.

αν αποδεκτουμε οτι ο καιμανος ειναι εθισμενος στις πουτανες και ολα τα προσωνυμια που τις συνοδευουν δικαιολογει ο εθισμος να ξοδευει τετοια τεραστια ποσα (σ' αυτο βεβαια γουστο του και καπελο του δικα του ειναι οτι θελει τα κανει)  και να μην εχει ουτε αυτοκινητο, να μενει σε τρωγλη, να στερειται  βασικες αναγκες της καθημερινοτητας για την διαβιωση του, για να παει 3 μερες σε 1 χωρα του πρωην σοβιετ που το μουνι ειναι αποδειγμενα πιο φθηνο απο οτι ειναι στο δυτικο κοσμο.

να με συγχωρεσετε εγω αυτο δεν το βλεπω για εθισμο αλλά για μια μαλακια και μιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom