Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Φίλε konpap, δεν είναι ανάγκη να είσαι επιθετικός και να χαρακτηρίζεις κόσμο, με εκφράσεις του τύπου "μετριοι και κατω αντρες, αρα εισαστε αναγκασμενοι να πληρωνεται τις γκομενες". Κάποιος που πληρώνει για σεξ, δεν το κάνει απαραιτήτως επειδή είναι μέτριος ή χαμαντράκι. Υπάρχουν άνθρωποι με καλές σχέσεις που πάλι πληρώνουν. Υπάρχουν άνθρωποι παντρεμένοι που προτιμούν να πληρώσουν, διότι π.χ. δεν θέλουν εξωσυζυγική σχέση (χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν, αν το ήθελαν). Υπάρχουν άνθρωποι, που γουστάρουν απλώς την ποικιλία και το πολλαπλό εδώ και τώρα, και δεν έχουν ανάγκη το παιχνίδι και το τράβηγμα. Και πάλι σου λέω, φιλικά, δεν είναι καλό να μιλάς προκλητικά για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και ειδικά όταν κρίνεις από διαφορετική θέση. Από ό,τι καταλαβαίνω, είσαι νεαρός και μαγκίτης. Ζήσε τη ζωή σου, γάμα και πέρνα όμορφα όσο μπορείς, χωρίς να μπαίνεις στο τριπάκι της σύγκρισης, υποτιμώντας και κρίνοντας τις επιλογές των ανθρώπων. Ο καθένας είναι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό του και τις πράξεις του. Φιλικά  :hi:

ΥΓ. στα περί Ελλάδας κλπ. έχεις δίκιο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ειναι αναγκασμενοι να πληρωνουν,ειναι λαρτζ απλα,και οχι μιζεροι... :grin:

στελαρα μια μικρη παρατηρηση εδω. αναγκασμενος να πληρωσει για να γαμησει δεν ειναι αυτος που πληρωνει, ειναι αυτος που οταν δεν πληρωσει δεν γαμαει. και σε αυτο γραφει το ονομα σου μια κουδουνα στο κισινιεφ  :grin: με το παρδον αλλα ενας μηνας ειναι αρκετος καιρος και δεν χωραει δικαιολογια αλλη.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στελαρα μια μικρη παρατηρηση εδω. αναγκασμενος να πληρωσει για να γαμησει δεν ειναι αυτος που πληρωνει, ειναι αυτος που οταν δεν πληρωσει δεν γαμαει. και σε αυτο γραφει το ονομα σου μια κουδουνα στο κισινιεφ  :grin: με το παρδον αλλα ενας μηνας ειναι αρκετος καιρος και δεν χωραει δικαιολογια αλλη.
20 μερες  εμεινα,αλλα τιμωρησα αρκετες εκει που με ποθουσαν :grin:

syllekths

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
9
Πόντοι
0
Παιδάκια, προσέχτε καλά για παράσημα εκεί πάνω. Η Ουκρανία ναι μεν, γεωγραφικά πάντοτε, είναι Ευρώπη, αλλά έχει επίπτωση του HIV (χιβ) ίσα με τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η Ουκρανία ναι μεν, γεωγραφικά πάντοτε, είναι Ευρώπη, αλλά έχει επίπτωση του HIV (χιβ) ίσα με τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής.

πολύ σωστό. επειδή εδώ οι γυναίκες τρελλαίνονται να παντρευτούν και να γκαστρωθούν μικρές, παίζει πολύ ο ακάποτος κρεμπιές και τα παράνομα εξτραδάκια που λένε σε ένα άλλο θρεντ. Με ό,τι αυτά συνεπάγονται.

τώρα για τις Ουκρανές πόσο βλάχες και ακατάλληλες για συνοδοί είναι, αν ανέβεις κοινωνική τάξη και δεν μείνεις στα πουτανάκια που τσιμπάς στα κλαμπ βρίσκεις γυναίκες που έχουν κάνει περισσότερα (με την καλή έννοια) από οτι οι ελλεεινίδες.

εγώ έχω γνωρίσει δίμετρο κουκλί με ελληνικά χαρακτηριστικά μάλιστα (αν και οι δύο γονείς Ουκρανοί) που μικρή είχε κάνει au-pair στην Γαλλία. ξέρει και Γαλλικά. αρραβωνιαστήκαμε χθες.

πάντως πράγματι κάποια πράγματα εδώ είναι απλησίαστα για τον μέσο Ουκρανό, κάποιες ιατρικές υπηρεσίες ή καλό φαγητό.

Ήμουν πριν λίγες μέρες στο rhinok του Ομπολόν.
Εκτός από φρούτα που ήταν πιο καλά από σούπερμάρκετ, τα υπόλοιπα φαγητά ήταν τράτζικ. Ψάρια όλα καπνιστά ή στην καλύτερη περίπτωση παστά, βρήκα ακόμη και κεφάλια από κότες χύμα. Ρώτησα την πωλήτρια, μου λέει τάχα τα πουλάνε για τροφή σε σκύλους. Σιγά μην τα είχαν στην αγορά για να τα δώσουν στους σκύλους. Πρέπει να πέφτει πολύ σούπα με κοτοκεφαλή στο Κίεβο.

Επίσης πουλούσαν κάποια γογγύλια και άλλους βολβούς, μέσα στο χώμα, όπως τους βγάλαν από την γη.

Γενικά στις υπαίθριες αγορές της Ουκρανίας αισθάνομαι οτι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την εποχή του Γκόγκολ.  :grin:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Παιδάκια, προσέχτε καλά για παράσημα εκεί πάνω. Η Ουκρανία ναι μεν, γεωγραφικά πάντοτε, είναι Ευρώπη, αλλά έχει επίπτωση του HIV (χιβ) ίσα με τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής.
Οι τυποι ειναι κομμαντο εδω.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Συνηθισμένος διάλογος στα κλαμπ:
-Dumayes D Lux jest najlutsej klub v Kieve?(πιστεύεις οτι το D Lux είναι το καλύτερο κλαμπ στο Κίεβο?)
-Niet.Ja redko zdezd prijedu.(Οχι.Ερχομαι σπάνια εδώ)
-Ty iz Kieva?(είσαι από το Κίεβο?)
-Da.(ναι)
-Ja iz Grecju(εγώ είμαι από την Ελλάδα).Byla u nas?Jesli lubis plavat i zagarat jest otlistno.(ήσουν σε εμάς?Αν σου αρέσει να κολυμπάς και να μαυρίζεις είναι το καλύτερο μέρος).
-Nie byl.Oitsien lubliu plavat.(δεν ήμουνα.Πολύ μου αρέσει να κολυμπάω).
-Mogu tebia preglasat do nase ostrove Rhodos,Kreta.Tam otlistnie plaze i oitsien zarko.Lubis bolse teplo ili cholodno?(Μπορώ να σε προσκαλέσω στα νησιά μας Ρόδο,Κρήτη.Εκεί είναι πολύ ωραίες παραλίες και πολύ ζεστά.Σου αρέσει πιο πολύ η ζέστη ή το κρύο?
-Ja lubliu teplo.(μου αρέσει η ζέστη).
-Bude tebia u nas oitsien iravicia.Rabotayes v Kieve?(θα σου αρέσει πολύ σε εμάς.Δουλεύεις στο Κίεβο?)
-Da.(Ναι)
-Lubis podarki?(Σου αρέσουν τα δώρα?)
-Oitsien lubliu podarki(πολύ μου αρέσουν τα δώρα)
κτλ
γεια σου κμαν με τα τσεχορωσικα σου.χαχα

Επισκέπτης
πολύ σωστό. επειδή εδώ οι γυναίκες τρελλαίνονται να παντρευτούν και να γκαστρωθούν μικρές, παίζει πολύ ο ακάποτος κρεμπιές και τα παράνομα εξτραδάκια που λένε σε ένα άλλο θρεντ. Με ό,τι αυτά συνεπάγονται.

τώρα για τις Ουκρανές πόσο βλάχες και ακατάλληλες για συνοδοί είναι, αν ανέβεις κοινωνική τάξη και δεν μείνεις στα πουτανάκια που τσιμπάς στα κλαμπ βρίσκεις γυναίκες που έχουν κάνει περισσότερα (με την καλή έννοια) από οτι οι ελλεεινίδες.

εγώ έχω γνωρίσει δίμετρο κουκλί με ελληνικά χαρακτηριστικά μάλιστα (αν και οι δύο γονείς Ουκρανοί) που μικρή είχε κάνει au-pair στην Γαλλία. ξέρει και Γαλλικά. αρραβωνιαστήκαμε χθες.

πάντως πράγματι κάποια πράγματα εδώ είναι απλησίαστα για τον μέσο Ουκρανό, κάποιες ιατρικές υπηρεσίες ή καλό φαγητό.

Ήμουν πριν λίγες μέρες στο rhinok του Ομπολόν.
Εκτός από φρούτα που ήταν πιο καλά από σούπερμάρκετ, τα υπόλοιπα φαγητά ήταν τράτζικ. Ψάρια όλα καπνιστά ή στην καλύτερη περίπτωση παστά, βρήκα ακόμη και κεφάλια από κότες χύμα. Ρώτησα την πωλήτρια, μου λέει τάχα τα πουλάνε για τροφή σε σκύλους. Σιγά μην τα είχαν στην αγορά για να τα δώσουν στους σκύλους. Πρέπει να πέφτει πολύ σούπα με κοτοκεφαλή στο Κίεβο.

Επίσης πουλούσαν κάποια γογγύλια και άλλους βολβούς, μέσα στο χώμα, όπως τους βγάλαν από την γη.

Γενικά στις υπαίθριες αγορές της Ουκρανίας αισθάνομαι οτι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την εποχή του Γκόγκολ.  :grin:

Σεῖς εἶσθε πλήρως ἐκδυτικισθείς, ἄρα βαθύτατα διεφθαρμένος.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Μολις προσγειωθηκε ενα μωρο 19 ετων απο Κιεβο στο Ελλαδισταν[Αθηνα].Θα μεινει σπιτι μου,πληρωμενα εξοδα[φαγητα,ποτα,διαμονη,τα κλασικα]. Της ειχα φερθει αψογα στην Ουκρανια και δεν το ξεχασε, συν οτι δουλευει για 100 ευρω τον μηνα και η προταση μου να ερθει Ελλαδα της καλοφανηκε  :2funny:... 
Κατι αλλο για να εξηγηθουμε.Η καλυτερη χωρα για να ζεις ειναι η Ελλαδα[για να ζεις οχι για να γαμας]. Τρωμε τα καλυτερα,εχουμε τον καλυτερο καιρο και αλλα πολλα οπως διασκεδαση μεχρι το πρωι κ.α.
Ο Δημητρακης θα εχει ψοφησει στο κρυο Αγια Πετρουπολη αλλα και οσοι ζειτε σε κρατη της βορειας ευρωπης,ενω στην Αθηνα ειχαμε +20μεσα Δεκεμβριου :rockon:.Στην Ρωσια ο κοσμακης τρωει κατι παλιοφαγητα που οι Ελληνες ουτε στις γατες δεν τα δινουμε :2funny:
Αλλα δεν γαμαμε Ελλαδα.Δυστυχως ειναι μια πικρη αληθεια. :- Αρα αν γινοταν αυτο που λεει ο Δημητρακης στα βιντεακια του να φερουμε Ελλαδα γκομενες απο παντου να γεμισει ο τοπος αυτη η χωρα θα ηταν ενας επιγειος παραδεισος. :helpplea:
Επισης εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι που γραφετε εδω μεσα οτι και να λετε στο τελος αποδεικνυεται οτι εισαστε μετριοι και κατω αντρες,αρα εισαστε αναγκασμενοι να πληρωνεται τις γκομενες[ειναι κι αυτο μια πικρη αληθεια] Αυτα τα ολιγα  :hi:
αρα τυπε εκανες οτι κανω κι εγω 11 χρονια τωρα,  εφερες γκομενιτσα απο κιεβο οπου τις πληρωσες τα εξοδα...οτι κανω κι εγω...αρα βασει της δικιας σου λογικης εισαι ενας μετριος οπου πληρωνεις για να γαμας
ειδες ποσο ευκολα βγαινουν τα λαθος συμπερασματα;

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αρα τυπε εκανες οτι κανω κι εγω 11 χρονια τωρα,  εφερες γκομενιτσα απο κιεβο οπου τις πληρωσες τα εξοδα...οτι κανω κι εγω...αρα βασει της δικιας σου λογικης εισαι ενας μετριος οπου πληρωνεις για να γαμας
ο τυπος είναι κλώνος. Απ την  πρωτη στιγμη που μπηκε ολο μαλακιες  γραφει.το θεμα είναι  ποιανου κλωνος είναι.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
[ftp][/ftp]
Σεῖς εἶσθε πλήρως ἐκδυτικισθείς, ἄρα βαθύτατα διεφθαρμένος.
  ρε μπακαλη δεν αφήνεις τις ξενες γλώσσες  και να το γυρισεις στα ελληνικα;.μας βγαινουν τα ματια καθε φορα να καταλαβουμε τι θες να πεις.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Και μια διόρθωση. Πανω που ειχα δοσει ενα λινκ το σωστο ειναι dobovo.com

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Στα όνειρα του,  :2funny: πτήση τέτοια ώρα από Κίεβο για Αθήνα δεν υπήρξε εχθές. Στην αρχή τον είχα πιστεψει και εγώ αλλά τώρα σου λέω είναι κλώνος του Μήτσου 100%

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Στα όνειρα του,  :2funny: πτήση τέτοια ώρα από Κίεβο για Αθήνα δεν υπήρξε εχθές. Στην αρχή τον είχα πιστεψει και εγώ αλλά τώρα σου λέω είναι κλώνος του Μήτσου 100%
η πτηση απο κιεβο με ουκρανικες φτανει 22.30
μεχρι να παρει αποσκευες να παει σπιτι να λογγαρει... λογικη η ωρα που μπηκε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Το μόλις τώρα προσγειωθηκε γραμμένο στις 1,30 εγώ το εκλαμβάνω αλλιως. Αν έχεις όρεξη να συζητάς με κλώνους προχωρά 

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ναι αλλά  γραφει οτι μολις πστησε ποδι η γκομμενα κα θα μεινει..οχι οτι ειμσστε σπιτι.παπαριες δηλαδη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θέλω βοήθεια από τους πιο έμπειρους τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις...
Ίδιες πάνω κάτω ηλικίες που μου λένε τα ίδια....

Συνημμένα

• image.png
    image.png
    328,9 KB · Εμφανίσεις: 38
  • image.png
    image.png
    389,7 KB · Εμφανίσεις: 55
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Θέλω βοήθεια από τους πιο έμπειρους τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις...
Ίδιες πάνω κάτω ηλικίες που μου λένε τα ίδια....
λες ναι σε ολα οσπου να γαμησεις....προσοχη στο ποσον μονο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom